Kategorie: / Usługi

Heat energy Opinie Klientów

średnia ocen: 4.32
opinie o Heat energy
5 / 5 2024-06-19

Polecam tych specjalistów, mają rozwiązania nawet w trudnych przypadkach i dzięki swojemu doświadczeniu potrafią znaleźć punkt wyjścia z sytuacji. Jestem już po ociepleniu budynku oraz wymianie pieca. Wszystko zgodnie z ustaleniami, jestem zadowolona i szczerze polecam.

5 / 5 2024-06-14

firma na 5+

5 / 5 2024-06-13

Rzeczowi, słowni i solidni.

5 / 5 2024-06-10

Korzystałem z usługi docieplania budynku i wymiany pieca z tej firmy. Wszystko ok, panowie którzy wykonywali montaże mili, pozostawili czysty plac po sobie a resztki ze styropianu zostały zabrane. Wszystkie papierkowe sprawy z dotacją również załatwiła firma dla mnie to duży plus. Jestem zadowolony i polecam.

5 / 5 2024-05-09

Korzystałam z usługi audytu energetycznego oraz docieplenie budynku. Wszystko przeszlo w funduszu i około 3 miesiące odc podpisania umowy miałam zrobioną elewację. Wszystko ok, jestem zadowolona. Polecam.

5 / 5 2024-04-04

Firma bardzo konkretna i wyspecjalizowana. Od audytu energetycznego po montaż kotła na pellet i ocieplenia budynku wszystko przebiegło w dokładny i sprawny sposób. Na pewno będę polecał. Julek

5 / 5 2024-03-07

Polecam tych fachowców

5 / 5 2024-02-26

Muszę szczerze polecić firmę do wykonania kotła zgazowującego Atmos. Sprawa u mnie była skomplikowana a firma bardzo sprawnie poradziła sobie z napotkanymi problemami, dodatkowo mają autoryzację od firmy Atmos jako autoryzowany partner i faktycznie znają się na budowie i montażu tego kotła. Osobiście nie mam zarzutów. Polecam

5 / 5 2023-12-24

Super ludzie

5 / 5 2023-12-13

Polecam bardzo, jestem zadowolona z wykonania docieplenia budynku oraz wymiany okien. Prace wykonane estetycznie i czysto. Przez dotacje również przeszłam z firmą bardzo sprawnie. Jestem mile zaskoczona podejściem firmy do mnie i mojego przypadku. Pozdrawiam !

5 / 5 2023-11-23

Bardzo skutecznie firma pozyskuje dotację na wymianę starego pieca i docieplenia. Można się do nich zgłaszać

5 / 5 2023-10-17

Wiarygodna, rzetelna i konkretna firma. Poczekali z dłuższą wpłatą pieniędzy za usługę, na spokojnie można się dogadać. Dziękuję i polecam

5 / 5 2023-10-17

Firma bez problemu zabiera na swoje realizację, zanim zdecydowałem się wybrać tą firmę byłem na 3 realizacjach aby porozmawiać z ludźmi, nie ukrywam że pomogło mi to w podjęciu decyzji i dobrze by było żeby każda firma proponowała taki sposób na zdobycie klienta bo to mocno uwiarygadnia. Aktualnie jestem 2 tygodnie po montażu wszystko jest ok, dotacja złożona - firma informuje mnie o każdym etapie.

5 / 5 2023-10-17

Polecam, usługa montażu i dotacji sprawna i mili pracownicy

1 / 5 2023-10-06

Zdecydowanie nie polecam. Podpisałam z firmą umowę w maju 2022 r, na zainstalowanie pompy ciepła i paneli fotowoltaicznych. Podwykonawca paneli bez żadnych zarzutów, natomiast instalacja dopływu ciepłej wody do Łazienek i " odcięcie" kominka z płaszczem wodnym to horror, który do dzisiaj, na myśl o tym, podnosi mi ciśnienie. Prace zamiast 7 dni trwały cztery miesiące. Musiałam monitować niezliczoną ilość razy bo: 1/ nie podłączono mi ciepłej wody do łazienek, 2/oświadczono, że ciepłą wodę podłączono a okazało się, że w ogóle nie zrobiono instalacji do łazienki na piętrze, 3/oświadczono, że odłączono kominek od instalacji a okazało się, że nie. Po odcięciu rury (celem wyniesienia wkładu kominka) nastąpił gwałtowny wyciek zalewający mieszkanie. 4/ ogrzewanie podłączono do zbiornika wyrównawczego do kominka z płaszczem wodnym znajdującym się na strychu, zamiast do kaloryferów, co okazało się podczas włączenia ogrzewania w zimnym wrześniu 22 r. Dopiero po monitach 29.09.22 przyjechali instalatorzy i po wskazaniu im gdzie mają się podłączyć, podłączyli ogrzewanie do kaloryferów. Szkoda, że nie można załączyć zdjęć jak nieestetycznie i nieumiejętnie położono rury (oczywiście najtańsze jakie istnieją na rynku) od ciepłej wody do łazienek. Najbardziej bulwersującym dla mnie było jednak to, iż podczas prac instalatorów zginęła mi część figurek play mobile do trzech zestawów, które kupiłam dla wnuka. Firma została o tym powiadomiona. Skończyło się na obietnicach odkupienia straty. Po moich doświadczeniach opisanych w wielkim skrócie - zdecydowanie nie polecam.

5 / 5 2023-10-05

Ja jestem zadowolona, wszystko zrobione tak jak było ustalane więc polecam dalej.

5 / 5 2023-10-03

Super specjaliści od kotłów polecam

5 / 5 2023-09-27

Super firma jak na te czasy, przede wszystkim uczciwa ! Pozdrawiam

5 / 5 2023-09-13

Sprawdzona firma z polecenia, wszystko okej. Polecam, robota na 5+

5 / 5 2023-09-04

Profesjonalna usługa z zakresu pozyskania dotacji oraz montażu pieca na pellet, jestem zadowolony i polecam.

Rzetelne opinie o Heat energy

Heat energy

Siedziba
Radzymińska 326/401, 05-091 Ząbki

WWW
https://heat-energy.pl/

Email
[email protected]

Telefon
[email protected]

Komórka
+48 692972803

Infolinia
+48 692972803

Logowanie