Kategorie: / Usługi

Heat energy Opinie Klientów

średnia ocen: 4.32
opinie o Heat energy
5 / 5 2023-08-04

Polecam!

5 / 5 2023-08-03

Polecam Firmę, kompleksowa usługa i bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2023-08-01

Bardzo uczciwi ludzie, polecam !!

5 / 5 2023-08-01

Firma na 5!! Polecam!!

5 / 5 2023-07-28

Proszę, nie szerzcie nieprawdziwych informacji na temat naszej firmy. W tej sprawie prowadzimy postępowanie sądowe i już odnotowaliśmy pierwsze rezultaty. Rozpowszechnianie fałszywych informacji jest nielegalne, a w sieci nikt nie jest całkowicie anonimowy. Konkurencjo, bądźcie pewni, że będziemy w stanie udowodnić Wasze działania. Chcielibyśmy podkreślić, że wszystkie negatywne opinie zamieszczone na naszej stronie są nieprawdziwe. Zachęcamy potencjalnych klientów do kontaktu z naszymi obecnymi klientami, którzy z korzystali z naszych usług i chętnie podzielą się swoimi doświadczeniami dotyczącymi naszej współpracy. Ważne jest, aby zwrócić uwagę, że ta strona nie jest moderowana przez administratora, więc nie jest konieczne zakładanie konta ani ujawnianie swoich osobistych danych, co daje konkurencji dużą swobodę w dodawaniu nieprawdziwych opinii.

5 / 5 2023-07-08

Nie polecam firmy, najprawdopodobniej spotkamy się w sądzie.

5 / 5 2023-03-27

Proszę nie dalej rozpowszechniać nieprawdziwych informacji dotyczących naszej firmy. W tej sprawie trwa postępowanie cywilno-prawne i są już pierwsze rezultaty. Rozpowszechnianie fałszywych informacji jest karalne, a w sieci nikt nie jest anonimowy. Konkurencjo, możecie być pewni, że udowodnimy Wasze działania. Chcielibyśmy także podkreślić, że wszystkie opinie dodane na naszej stronie są nieprawdziwe. Zachęcamy nowych klientów do kontaktu z naszymi klientami, którzy skorzystali z naszych usług i chętnie podzielą się swoją opinią na temat naszej współpracy. Pragniemy zwrócić uwagę, że ta strona nie jest weryfikowana przez administratora, nie trzeba zakładać tutaj konta ani podawać swoich danych, dlatego konkurencja może dodać nieprawdziwe opinie.

1 / 5 2023-03-24

Po nawiązaniu współpracy i otrzymaniu zapłaty, firma przestaje utrzymywać kontakt. Wszelkie obietnice stają się pustymi słowami, a otrzymanie informacji czy ustalenie terminów sprowadza się do niekończącego się oczekiwania.

1 / 5 2023-03-24

Gdy jesteśmy w trakcie negocjacji umowy i otrzymujemy zapłatę, utrzymujemy kontakt z firmą. Jednak po podpisaniu umowy, sytuacja się zmienia. Zostają tylko obietnice, a na wszelkie informacje lub terminy musimy czekać wiecznie.

1 / 5 2023-03-17

Faktycznie, byli sami i bardzo nachalni, przyszli do mojej posesji czterokrotnie w ciągu trzech miesięcy z ofertą. Naprawdę doceniam ich starania, ale nie jestem zainteresowany współpracą z nimi. Dziękuję.

5 / 5 2023-03-17

Prosimy o zaprzestanie szerzenia nieprawdziwych informacji na temat naszej firmy. Sprawa zostanie rozpatrzona w toku postępowania cywilno-prawnego. Wszystkie opinie, które zostały dodane, są fałszywe. Zachęcamy nowych klientów do kontaktowania się z naszymi dotychczasowymi klientami, którzy skorzystali z naszych usług i mogą wyrazić opinię na temat naszej współpracy. Pragniemy zaznaczyć, że strona ta nie jest weryfikowana przez administratora i nie ma potrzeby zakładania tutaj konta lub podawania swoich danych, co skłania konkurencję do dodawania fałszywych opinii.

1 / 5 2023-03-17

Uważajcie, chcieli naciągnąć moich rodziców

5 / 5 2023-03-16

Bardzo gorąco polecam tę firmę - jest naprawdę profesjonalna i rzetelnie podchodzi do swojego zadania. Dodatkowo, pomaga w załatwieniu wszystkich niezbędnych formalności. Sam montaż pompy zajmuje jedynie 2 dni, więc zdecydowanie warto skorzystać z ich usług. Mocno zachęcam do skorzystania!

5 / 5 2023-03-16

Chciałbym również wyrazić pozytywną opinię na temat tej firmy. Mój piec działa poprawnie, a dotacje otrzymałem po dwóch miesiącach od momentu montażu, zgodnie z wcześniejszą informacją otrzymaną od przedstawiciela firmy. Firma sama załatwiła sprawę dotacji, dzięki czemu nie musiałem osobiście jeździć do urzędu. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2023-03-16

Bardzo proszę o zaprzestanie dalszego rozpowszechniania nieprawdziwych treści dotyczących naszej firmy. Jeśli takie działania będą kontynuowane, podejmiemy kroki prawne w postaci procesu cywilnego. Chcielibyśmy podkreślić, że wszystkie opinie, które pojawiły się na naszej stronie, są fałszywe. Zachęcamy nowych klientów do zapoznania się z opiniami naszych zadowolonych klientów, którzy skorzystali z naszych usług i podzielą się swoim pozytywnym doświadczeniem.

5 / 5 2023-03-16

Wszystkie kłamstwa rozpowszechniane przez żałosnych konkurentów zostają odrzucane. Sugerowałbym najpierw zapoznanie się z budową oraz funkcjonowaniem naszej organizacji. Komentarze, które zostały napisane przez ludzi, którym Państwo zapłacili, nie mają nic wspólnego z naszym biznesem. Zachęcamy do kontaktu w celu uzyskania szczerze oceny od naszych rzeczywistych klientów, a nie od botów i systemów.

5 / 5 2023-03-16

Proszę przestać rozpowszechniać fałszywe informacje na temat naszej firmy i ostrzegam, że podejmiemy działania prawne w tej sprawie. Wszystkie dodane opinie są nieprawdziwe. Zachęcamy naszych nowych klientów do skorzystania z usług i wyrażenia swojej prawdziwej opinii o współpracy z nami, ignorując nieprawdziwe komentarze na tej stronie. Warto dodać, że ta strona nie jest administrowana, co skłania konkurencję do dodawania fałszywych opinii. Nie ma potrzeby zakładania konta ani podawania swoich danych tutaj.

5 / 5 2023-03-16

Wszystkie wystawione na tej stronie opinie na temat firmy Heat-Energy są niewiarygodne i najprawdopodobniej pochodzą od konkurencji. Ja osobiście skorzystałem z usług montażu fotowoltaiki i pompy ciepła i jestem bardzo zadowolony. Serwis był bardzo skuteczny, a firma dbała o mnie nawet po zakończeniu usługi. Znam również sześć rodzin w mojej okolicy, które skorzystały z oferty montażu fotowoltaiki i były z usługi zadowolone. Wypisane tu komentarze są wynikiem nieczystych działań konkurencji, która nie potrafi zaoferować nic lepszego niż Heat-Energy.

1 / 5 2023-03-16

Odradzam, wszystkim szkoda nerwow. Chodzą po wsiach i naciągają naiwnych ludzi.

1 / 5 2023-03-16

Odradzam współpracy z tą firmą, naciągacze, dofinansowania nie załatwili

Rzetelne opinie o Heat energy

Heat energy

Siedziba
Radzymińska 326/401, 05-091 Ząbki

WWW
https://heat-energy.pl/

Email
[email protected]

Telefon
[email protected]

Komórka
+48 692972803

Infolinia
+48 692972803

Logowanie