Kategorie: / Dom

Homla Opinie Klientów

2.32/5.00 - ilość ocen: 19
opinie o Homla
5 / 5 2021-08-26

Sklep Homla w Tychach zgroza pracownicy nie kompetentni. Zamawiałam krzesła z wysyłką do domu a przyszły do sklepu co innego się mówi a co innego robią. Pierwszy i ostatni zakup w Homla Tychy.

1 / 5 2021-07-30

Zgroza! Zamówiony szklany dyspenser przyszedł cały potłuczony w drobny mak. Jak można tak nieumiejętnie zapakować i wysłać paczkę ze szkłem? Dodatkowo nie ma możliwości zwrotu, gdyż produkt był zakupiony na promocji. To był mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie, nie polecam!!

5 / 5 2021-07-29

Bardzo ładne produkty i ekspresowa dostawa. To już moje 3 zamówienie w ostatnim czasie i za każdym razem było tak jak należy.

1 / 5 2021-07-13

Nie polecam. Krzesła z Homla model LOUIS Krzesło zielone 44x59x88 cm są bardzo słabej jakości. Krzywe nogi. Spawy ledwo trzymają. Przewiduje że się rozpadną w miesiąc. Do tego dojechały całe brudne i zalane farbą.

1 / 5 2021-06-14

Dramat, produkt przyszedł zniszczony w kilku miejscach. Karydodne żeby mieć czelność komuś wysłać taki produkt. Najgorszy sklep. Omijać szerokim łukiem.

1 / 5 2021-05-26

nie polecam, towar trefny, obsługa również

5 / 5 2021-05-12

ekspresowa dostawa -2 dni , zamowione produkty przesliczne. Nie rozumiem tych negatywnych opinii. Ja polecam calym sercem.

1 / 5 2021-05-11

Homla - Nova Park Gorzów Wlkp. - Ten sklep to "DRAMAT". Kupiłam dwa komplety pościeli, w opakowaniu wyglądała na solidną i dobrej jakości, 80 zł za sztukę. W domu, po rozpakowaniu, okazało się, że jaj jakość pozostawia wiele do życzenia. To cienka "cerata" powleczona mikrofibrą. Towar jak z najgorszego chińskiego marketu albo rynku. Przy próbie zwrócenia w sklepie, okazało się, iż zwrot jest możliwy jedynie na kartę podarunkową. Poza tym bezczelna obsługa okłamała mnie, że na zwrot towaru mam jedynie 7 dni (w regulaminie jest 30). Po co mi bon podarunkowy na towary kiepskiej jakości, do sklepu w którym już nic nie kupię? NIE POLECAM.

5 / 5 2021-04-21

Nie rozumiem poniższych recenzji. Zamówiłam pościel i dekoracje. Wszystko pięknie dostawa po 2 dniach. Dobrze, że nie zasugerowałam się poniższymi opisami.

1 / 5 2021-04-21

Nie polecam absolutnie zakupów w sklepie Homla, zamówienie trafiło niekompletne, (a raptem trzy pozycje w zamówieniu), a doprosić się o dosłanie brakujących elementów graniczy z cudem. Wieczne przeprosiny i obietnice o wysyłce kolejnego dnia...a paczki nadal nie ma. Żenada !!!!

Rzetelne opinie o Homla

Homla

Siedziba
Kraków

WWW
https://homla.com.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie