Kategorie: / Zdrowie I Uroda

horex.pl Opinie Klientów

4.76/5.00 - ilość ocen: 167
opinie o horex.pl
1 / 5 2022-01-14

Unikajcie horex.pl! Sprzedają fejkowe perfumy bez pudełka i wciskają ludziom kit że niby dystrybutor stał się "EKO" i stosuje politykę "ecofriendly" więc wysyła bez pudełka. Flakon oczywiście napoczęty, zwrot odrzucony, wjechał chargeback. Pieniądze na szczęście odzyskane. Polecam poprzepychanie się emailami, zrobienie printscreenów i wniosek o chargeback w banku. Płaćcie tylko kartą kredytową bo w takich przypadkach płatność jest dodatkowo ubezpieczona.

5 / 5 2022-01-14

Unikajcie horex.pl! Sprzedają fejkowe perfumy bez pudełka i wciskają ludziom kit że niby dystrybutor stał się "EKO" i stosuje politykę "ecofriendly" więc wysyła bez pudełka. Flakon oczywiście napoczęty, zwrot odrzucony, wjechał chargeback. Pieniądze na szczęście odzyskane. Polecam poprzepychanie się emailami, zrobienie printscreenów i wniosek o chargeback w banku. Płaćcie tylko kartą kredytową bo w takich przypadkach płatność jest dodatkowo ubezpieczona.

1 / 5 2021-09-10

Produkt przychodzi z innym składem niż podany na stronie, moim zdaniem gorszym. Oczywiście dla Państwa będzie to loteria. W tej sytuacji mogą Państwo jedynie zwrócić produkt w stanie fabrycznie nowym. W przypadku zorientowania się o tym później - niestety pieniążki przepadły, a Państwo zostaną z produktem, ze składem który np. Państwa uczula lub z innego powodu nie odpowiada. W ramach zwrotu oczywiście nie będzie zwrotu pieniędzy za przesyłkę. Firma zdecydowanie nie dba o klienta. Odradzam robienie zakupów w tym sklepie. Zmarnują Państwo czas, pieniądze i nerwy.

5 / 5 2021-07-14

Nie polecam!!! Brak rzetelnego opisu produktów. Kredka z tworzywa nie wysuwała się . Po reklamacji otrzymałam odpowiedź, że jest do ostrzenia!!! Dlaczego wprowadzacie w błąd klienta ? Wystarczy poprawny opis.... Brak słów..

5 / 5 2019-03-14

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam

2019-03-14

Wysłano 1 paletkę zamiast 2. Poinformowano mnie, że druga została wysłana z drugiego magazynu. Po kolejnych kilku dniach, w ciągu których nie otrzymałam przesyłki okazało się że jednak tej paletki w ogóle nie było. Zamówiłam ja jeszcze dwukrotnie ponieważ była na stronie. Otrzymywalam za każdym razem potwierdzenie zamówienia. A po kontakcie z firmą jednak okazywało się że paletki nie ma. Trwało to około 3 tygodni. Koniec końców paletkę otrzymałam ale obsługa bardzo kiepska. Brak odpowiedzialności!!

5 / 5 2019-03-02

Polecam

5 / 5 2019-02-26

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-02-21

Elegnacko

5 / 5 2019-02-14

Zadowolona

Rzetelne opinie o horex.pl

horex.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
https://www.horex.pl/

Email
[email protected]

Telefon
570750751

Komórka
570750751

Infolinia
570750751

Logowanie