Kategorie: / Zdrowie I Uroda

horex.pl Opinie Klientów

4.74/5.00 - ilość ocen: 168
opinie o horex.pl
1 / 5 2022-02-28

Jedno wielkie oszustwo. Po złożeniu zamówienia 15 stycznia 2022 r. Po paru dniach dostałam maila z informacją o braku możliwości realizacji zamówienia, sklep zasugerował anulowanie zamówienia, tak tez zrobiłam. Minęło półtora miesiąca a zwrotu pomiędzy nie otrzymałam. Sklep dalej działa jakby nigdy nic, mimo tylu oszukanych ludzi. Wielkie rozczarowanie, nie polecam.

1 / 5 2022-01-14

Unikajcie horex.pl! Sprzedają fejkowe perfumy bez pudełka i wciskają ludziom kit że niby dystrybutor stał się "EKO" i stosuje politykę "ecofriendly" więc wysyła bez pudełka. Flakon oczywiście napoczęty, zwrot odrzucony, wjechał chargeback. Pieniądze na szczęście odzyskane. Polecam poprzepychanie się emailami, zrobienie printscreenów i wniosek o chargeback w banku. Płaćcie tylko kartą kredytową bo w takich przypadkach płatność jest dodatkowo ubezpieczona.

5 / 5 2022-01-14

Unikajcie horex.pl! Sprzedają fejkowe perfumy bez pudełka i wciskają ludziom kit że niby dystrybutor stał się "EKO" i stosuje politykę "ecofriendly" więc wysyła bez pudełka. Flakon oczywiście napoczęty, zwrot odrzucony, wjechał chargeback. Pieniądze na szczęście odzyskane. Polecam poprzepychanie się emailami, zrobienie printscreenów i wniosek o chargeback w banku. Płaćcie tylko kartą kredytową bo w takich przypadkach płatność jest dodatkowo ubezpieczona.

1 / 5 2021-09-10

Produkt przychodzi z innym składem niż podany na stronie, moim zdaniem gorszym. Oczywiście dla Państwa będzie to loteria. W tej sytuacji mogą Państwo jedynie zwrócić produkt w stanie fabrycznie nowym. W przypadku zorientowania się o tym później - niestety pieniążki przepadły, a Państwo zostaną z produktem, ze składem który np. Państwa uczula lub z innego powodu nie odpowiada. W ramach zwrotu oczywiście nie będzie zwrotu pieniędzy za przesyłkę. Firma zdecydowanie nie dba o klienta. Odradzam robienie zakupów w tym sklepie. Zmarnują Państwo czas, pieniądze i nerwy.

5 / 5 2021-07-14

Nie polecam!!! Brak rzetelnego opisu produktów. Kredka z tworzywa nie wysuwała się . Po reklamacji otrzymałam odpowiedź, że jest do ostrzenia!!! Dlaczego wprowadzacie w błąd klienta ? Wystarczy poprawny opis.... Brak słów..

5 / 5 2019-03-14

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam

2019-03-14

Wysłano 1 paletkę zamiast 2. Poinformowano mnie, że druga została wysłana z drugiego magazynu. Po kolejnych kilku dniach, w ciągu których nie otrzymałam przesyłki okazało się że jednak tej paletki w ogóle nie było. Zamówiłam ja jeszcze dwukrotnie ponieważ była na stronie. Otrzymywalam za każdym razem potwierdzenie zamówienia. A po kontakcie z firmą jednak okazywało się że paletki nie ma. Trwało to około 3 tygodni. Koniec końców paletkę otrzymałam ale obsługa bardzo kiepska. Brak odpowiedzialności!!

5 / 5 2019-03-02

Polecam

5 / 5 2019-02-26

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-02-21

Elegnacko

5 / 5 2019-02-14

Zadowolona

5 / 5 2019-02-08

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, zamówienie otrzymałam już 2 dni poźniej. Zamówienie zgodne z opisem. Polecam ;)

5 / 5 2019-02-02

Polecam

5 / 5 2019-01-29

Polecam

5 / 5 2019-01-27

Wszystko ok, bardzo szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2019-01-24

Polecam zakupy na Horex!

5 / 5 2019-01-23

Wszystko ok, miło i profesjonalnie

5 / 5 2019-01-23

pełny profesjonalizm. polecam!!

4 / 5 2019-01-23

Dobrze

5 / 5 2019-01-21

Wszystko ok

4 / 5 2019-01-21

Bardzo dobry.

5 / 5 2019-01-21

Bez komentarza

4 / 5 2019-01-19

To już kolejne zakupy w tym sklepie, szminki zgodne z opisem, oryginalnie zapakowane, bardzo dobrej jakosci w najkorzystniejszych cenach, polecam :)

5 / 5 2019-01-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i szybkości jego dostawy.

5 / 5 2019-01-16

Polecam zakupy na Horex!

5 / 5 2019-01-12

Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-12-24

Wszystko w porządku, szybka realizacja zamówienia. Produkt w 100% zgodny z opisem

5 / 5 2018-12-22

Szybko,zgodnie z zamowieniem.Polecam!

4 / 5 2018-12-14

Obsługa sklepu internetowego bez zastrzeżeń,gorąco polecam.

5 / 5 2018-12-14

Szybko i solidnie. Polecam

5 / 5 2018-12-07

Swietnie. Polecam

5 / 5 2018-12-04

Polecam

4 / 5 2018-12-03

Dobrze

5 / 5 2018-11-29

zamówienie dostarczone błyskawicznie, produkt jak w opisie

5 / 5 2018-11-28

Wszystko super

5 / 5 2018-11-26

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie, jednakże na pewno do Was wrócę. Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-26

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji

5 / 5 2018-11-25

Duży wybór ,dobre ceny,szybko i sprawnie.Polecam

4 / 5 2018-11-24

Wszystko jak należy.

5 / 5 2018-11-10

Profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-11-06

Polecam

5 / 5 2018-11-04

pełny profesjonalizm. polecam!!

5 / 5 2018-10-30

Polecam, szybka realizacja i dostawa :)

1 / 5 2018-10-26

Zamówiłam dany kosmetyk, a dostałam inny. Brak odpowiedzi na maila.

4 / 5 2018-10-21

Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-10-15

Polecam 100%

5 / 5 2018-10-06

ok....

5 / 5 2018-09-27

szybko, tanio

5 / 5 2018-09-26

polecam dostawa szybko ,towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-09-26

Jak najbardziej polecam robienie zakupów w tym sklepie.

4 / 5 2018-09-20

To już kolejne zakupy w tym sklepie, szminki zgodne z opisem, oryginalnie zapakowane, bardzo dobrej jakosci w najkorzystniejszych cenach, polecam :)

2018-09-14

Wysłano 1 paletkę zamiast 2. Poinformowano mnie, że druga została wysłana z drugiego magazynu. Po kolejnych kilku dniach, w ciągu których nie otrzymałam przesyłki okazało się że jednak tej paletki w ogóle nie było. Zamówiłam ja jeszcze dwukrotnie ponieważ była na stronie. Otrzymywalam za każdym razem potwierdzenie zamówienia. A po kontakcie z firmą jednak okazywało się że paletki nie ma. Trwało to około 3 tygodni. Koniec końców paletkę otrzymałam ale obsługa bardzo kiepska. Brak odpowiedzialności!!

5 / 5 2018-09-12

Super szybko,polecam

5 / 5 2018-09-09

Paczka doszła bardzo szybko, dobrze zapakowana. Polecam :)

5 / 5 2018-09-08

Polecam

5 / 5 2018-09-01

Polecam

5 / 5 2018-08-30

Super,zawsze bez problemów

5 / 5 2018-08-23

Szybko otrzymałam zakupione towary. Paczki doskonale zapakowane. Towar otrzymałam zgodny z opisem. Polecam HOREX!

5 / 5 2018-08-08

Bardzo dobry

5 / 5 2018-08-06

wszystko ok

5 / 5 2018-08-06

Wszystko ok, bardzo szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-07-21

Transakcja szybka i przyjemna,paczka dobrze zabezpieczona. Nie było problemów przy zakupie, bardzo polecam. Ocena 5/5

5 / 5 2018-07-21

Super polecam

5 / 5 2018-06-25

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-06-20

Oki doki

4 / 5 2018-06-15

Jak najbardziej polecam :)

5 / 5 2018-06-14

Bardzo dobry

5 / 5 2018-06-11

Szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2018-06-10

Super!

5 / 5 2018-06-07

Professional obsługa

5 / 5 2018-06-07

Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.

4 / 5 2018-06-06

Polecam zakupy

5 / 5 2018-06-02

Polecam

4 / 5 2018-05-30

Super !

5 / 5 2018-05-22

Profesjonalna obsługa. Polecam z czystym sercem.

5 / 5 2018-05-18

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji

5 / 5 2018-05-13

Polecam!

5 / 5 2018-05-11

Super, they Ship worldwide

5 / 5 2018-05-10

Szybko,nieco drogo,profesjonalnie.polecam.

5 / 5 2018-05-08

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-04-25

Polecam, wszystko w porządku.

5 / 5 2018-04-25

Szybko, sprawnie - polecam!

4 / 5 2018-04-24

Wszystko jak należy.

4 / 5 2018-04-24

Jakość opakowania, to wynik złego transportu. Poza tym wszystko jak najbardziej w porządku

5 / 5 2018-04-23

Super!

5 / 5 2018-04-19

Bardzo dobry sklep. Godny polecenia.

4 / 5 2018-04-06

Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem. Polecam

5 / 5 2018-04-06

Pełen profesjonalizm. Klient jest informowany na bieżąco o statusie zamówienia, szybka wysyłka, zakupiony towar zapakowany w sposób perfekcyjny. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie horex.pl

5 / 5 2018-03-28

Wszystko OK !!! Szybko, sprawnie, żadnych problemów. Zdecydowanie P*O*L*E*C*A*M !!!

5 / 5 2018-03-22

qqqqq

5 / 5 2018-03-03

Wszystko OK !!! Szybko, sprawnie, żadnych problemów. Zdecydowanie P*O*L*E*C*A*M !!!

5 / 5 2018-02-24

Pełen profesjonalizm. Klient jest informowany na bieżąco o statusie zamówienia, szybka wysyłka, zakupiony towar zapakowany w sposób perfekcyjny. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie horex.pl

5 / 5 2018-02-15

Bardzo dobra drogeria online. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-14

Polecam

5 / 5 2018-02-10

bardzo dobry produkt

5 / 5 2018-02-06

Jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2018-02-01

Super

5 / 5 2018-01-31

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-19

Wszystko w porządku, szybka realizacja zamówienia. Produkt w 100% zgodny z opisem

5 / 5 2018-01-18

Transakcja szybka i bardzo dobrze zapakowane zamówienie.

5 / 5 2018-01-10

Super szybko,polecam

5 / 5 2018-01-07

Ok ok ok

5 / 5 2018-01-02

Super zakupy

5 / 5 2017-12-30

serdecznie polecam wszystkim tą drogerię internetową. paczka przyszła ładnie zapakowana. kosmetyki owinięte grubo w folię bąbelkową, dodatkowo karton wypełniony piankowymi wypełniaczami. 2 dni robocze i paczka była u mnie. :>

5 / 5 2017-12-29

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-22

Szybko, sprawnie! Polecam!

5 / 5 2017-12-21

Polecam

5 / 5 2017-12-12

Szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2017-12-11

Polecam.

4 / 5 2017-12-07

Polecam

4 / 5 2017-12-07

Mniej plastiku i niepotrzebnych pianek do pakowania produktów które ich jie potrzebują. Dbajmy o środowisko ;)

5 / 5 2017-12-03

Polecam

5 / 5 2017-11-30

Polevam

5 / 5 2017-11-28

Szybko, sprawnie! Polecam!

5 / 5 2017-11-22

Bardzo szybka wysyłka. Praktycznie na drugi dzień. Towar zgodny z opisem. Ceny rewelacja. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-11-19

wszystko ok

5 / 5 2017-11-12

Wszystko super

5 / 5 2017-11-10

Sklep kusi promocjami, fajnymi produktami oraz darmową przesyłką.

5 / 5 2017-11-08

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, odebrałem wrażenie dużego profesjonalizmu.

5 / 5 2017-11-08

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka.

4 / 5 2017-11-06

Obsługa sklepu internetowego bez zastrzeżeń,gorąco polecam.

4 / 5 2017-11-04

Polecam

5 / 5 2017-10-31

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy.

5 / 5 2017-10-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i szybkości jego dostawy.

4 / 5 2017-10-15

Transakcja była szybka łatwa i przyjemna. Nie wystąpiły żadne nieoczekiwane zwroty akcji. :)

5 / 5 2017-10-09

qqqqq

5 / 5 2017-10-05

Bardzo dobry sklep. Godny polecenia.

5 / 5 2017-10-02

Super polecam

5 / 5 2017-10-01

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie

5 / 5 2017-09-28

Polecam!

5 / 5 2017-09-23

bardzo dobra

5 / 5 2017-09-17

Szybka obsługa i konkurencyjne ceny, polecam!

4 / 5 2017-09-11

Oki doki

5 / 5 2017-09-10

Towar niezgodny z opisem. W opisie było 6 mydeł po 250g, a przyszło 6 mydeł po 150 g. Poza tym wszystko super.

5 / 5 2017-09-10

Polecam!

4 / 5 2017-09-09

Jakość opakowania, to wynik złego transportu. Poza tym wszystko jak najbardziej w porządku

5 / 5 2017-08-29

Profesjonalna obsluga szybka wysylka polecam!!!

5 / 5 2017-08-29

Polecam!

4 / 5 2017-08-16

Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem. Polecam

5 / 5 2017-08-13

Elegnacko

5 / 5 2017-08-12

Profesjonalna obsługa, piękny towar, otrzymałam przesyłkę na drugi dzień. Naprawdę polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-12

Jak najbardziej polecam robienie zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-03

Super, they Ship worldwide

5 / 5 2017-07-30

Szybko i sprawnie

4 / 5 2017-07-29

Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam!

5 / 5 2017-07-29

Polecam!

4 / 5 2017-07-28

Polecam

5 / 5 2017-07-25

Super!

5 / 5 2017-07-25

Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.

4 / 5 2017-07-12

Profesjonalna obsługa, towar super.Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-07-05

Szybko, sprawnie - polecam!

5 / 5 2017-06-29

ok....

5 / 5 2017-06-23

Bardzo dobra drogeria online. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-22

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-06-21

Zamawiałam raz i się nie zawiodłam, jest okej

5 / 5 2017-06-06

Polecam

5 / 5 2017-06-06

Transakcja szybka i bardzo dobrze zapakowane zamówienie.

5 / 5 2017-06-04

Wszystko super , dziękuję

5 / 5 2017-06-01

Przesyłka wysłana ekspresowo, produkt był bardzo ładnie zapakowany, jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę do tego sklepu!

5 / 5 2017-05-29

Polevam

5 / 5 2017-05-19

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, zamówienie otrzymałam już 2 dni poźniej. Zamówienie zgodne z opisem. Polecam ;)

5 / 5 2017-05-17

Polecam

4 / 5 2017-05-17

Transakcja była szybka łatwa i przyjemna. Nie wystąpiły żadne nieoczekiwane zwroty akcji. :)

5 / 5 2017-05-10

nie mam żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2017-05-09

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-05-06

Super

5 / 5 2017-04-24

Jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2017-04-24

Bez komentarza

5 / 5 2017-04-14

serdecznie polecam wszystkim tą drogerię internetową. paczka przyszła ładnie zapakowana. kosmetyki owinięte grubo w folię bąbelkową, dodatkowo karton wypełniony piankowymi wypełniaczami. 2 dni robocze i paczka była u mnie. :>

5 / 5 2017-03-29

Super

Rzetelne opinie o horex.pl

horex.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
https://www.horex.pl/

Email
[email protected]

Telefon
570750751

Komórka
570750751

Infolinia
570750751

Logowanie