Kategorie: / Komputery i Internet / Reklama i Marketing / Usługi

INTЕRNЕTICA ŁUKASZ IWANЕK Opinie Klientów

4.71/5.00 - ilość ocen: 87
opinie o INTЕRNЕTICA ŁUKASZ IWANЕK
5 / 5 2022-03-28

Internetica

Fajna firma, młody dynamiczny zespół pełen pomysłów i ciekawych rozwiązań, kontakt przebiega bez problemowo zawsze mi doradzą jak trzeba coś pozmieniać. Polecam bo fajną robotę wykonują:)

5 / 5 2022-03-28

Współpraca

MIle zaskoczony! Po kilku nie udanych próbach współpracy z innymi firmami, jest to pierwsza firma, która udowodniła, że pozycjonowanie strony działa i płatne kampanie przynoszą zysk. Stały kontakt z opiekunem, spotkania (obecnie online), jeżeli są potrzebne. Umowa krótka i przejrzysta. Opisane dokładnie jakie będą wykonywane czynności i są realizowane,.

1 / 5 2022-03-10

dramat

Przestrzegam wszystkich przed firmą Internetica , banda cwaniaczków i naciągaczy z Łukaszem Iwankiem na czele , człowiekiem niezwykle bezczelnym , nawet w sądzie ,straszyli mnie sądem ażebym zapłacił 6 faktur wyciągniętych jak króliki z cylindra magika. Sąd nie uwierzył w te brednie i Internetica przegrała , a Łukasz Iwanek nawet w sądzie bezczelnie rechotał ...Masakra

5 / 5 2022-03-10

dramat

Przestrzegam wszystkich przed firmą Internetica , banda cwaniaczków i naciągaczy z Łukaszem Iwankiem na czele , człowiekiem niezwykle bezczelnym , nawet w sądzie ,straszyli mnie sądem ażebym zapłacił 6 faktur wyciągniętych jak króliki z cylindra magika. Sąd nie uwierzył w te brednie i Internetica przegrała , a Łukasz Iwanek nawet w sądzie bezczelnie rechotał ...Masakra

5 / 5 2022-01-28

Korzystałam z usług Internetici jakiś czas temu i jak do tej pory byłam zadowolona, prowadziłam działalność z tkaninami, nie jest to łatwa działalność, nie miałam pomysłu jak się wypromować w Google, nie mam o tym zielonego pojęcia. Z polecenia znajomego trafiłam do nich. Początki były dla mnie ciężkie bo nic nie rozumiałam, oni mnie przekonali do Kampanii Google Ads, oraz pozycjonowania. To był bardzo dobry pomysł miałam więcej klientów i więcej zleceń:) gdyby nie moje problemy osobiste to do dziś bym z nimi została. Polecam ich bo mają ciekawe pomysły i przede wszystkim zawsze znajdą wyjście z każdej sytuacji. Kontakt i współpraca przebiegała bardzo dobrze. Pozdrawiam Was;) Iwonka. M

5 / 5 2021-11-19

Nie polecam firmy. Dwa lata pozycjonowania bez żadnego rezultatu, żadna z fraz nie znajduje w nawet w top 50 - stan na 25.05.21. Zamówiłem audyt zewnętrznej firmy SEO w celu weryfikacji i sprawdzenia rezultatów. NIEUZASADNIONE faktury, tłumaczone opłatą wynikającą z faktu nieskutecznego „wypowiedzenia umowy”. Odmówiłem ich płatności sugestią rozstrzygnięcia na drodze Sądowej (wypowiadałem umowę przed terminem drogą elektroniczną, informując równocześnie o zawieszeniu "pozycjonowanej" domeny). Firma otrzymała moje stanowisko wysłane przez kancelarię prawną. Straszenie windykacją i zawiadomieniem Urzędu Skarbowego. Kontakt z firmą intensywny przed zawarciem umowy, po poważne problemy. W toku współpracy, po roku, próbowałem rozwiązać umowę, ze względu na rezultaty, poinformowano mnie o dodatkowych kosztach. Wnioski z audytu: Analiza okresu współpracy, tj. od 2019 roku do stanu obecnego Od początku 2019 roku: -zmniejszyła się ogólna liczba backlinków, z 667 w styczniu 2019 roku do 105 (stan na 21.10.2021) -ogólna widoczność serwisu spadła do 0 -strona nie była linkowana odpowiednimi anchorami, co pozwoliłoby na uzyskanie widoczności na interesujące Klienta frazy. Wystarczy również zerknąć na opnie w Google oraz innych serwisach, jestem również otwarty na kontakt z przedsiębiorcami w podobnej sytuacji

5 / 5 2021-11-18

WITAM. KILKA MIESIĘCY TEMU PODJELEM DECYZJĘ O ZMIANIE SWOJEJ STRONY INTERNETOWEJ. ZACZĄŁEM SZUKAC PROFESJONALISTÓW. SZUKAŁEM KOGOŚ KTO MNIE ZASKOCZY I TAK WYKONA MOJA STRONĘ ZE PRZEROŚNIE MOJE OCZEKIWANIA JESTEM BARDZO WYMAGAJĄCY BO MAM WYMAGAJACYCH KLIENTÓW. OFERT MIELIŚMY BARDZO DUŻO ALE ŻADNA Z NICH NIE SPELNILA MOICH OCZEKIWAŃ JEDYNIE PODEJŚCIEM DO MOICH POTRZEB WYRÓŻNIAŁA SIE AGENCJA INTERNETICA. PRZYGOTOWALI STRONĘ W TERMINIE A CO NAJWAŻNIEJSZE IDEALNIE DOPRACOWANĄ. NIE MIAŁEM ŻADNYCH OBAW ZE TO WŁAŚNIE Z NIMI CHCE NAWIĄZAĆ WSPÓŁPRACĘ. JESTEM Z NIMI JAKIŚ CZAS I TEJ DECYZJI NIE ŻAŁOWAŁEM. EKIPA PROFESJONALISTOW BARDZO DOBRY KONTAKT A CO NAJWAŻNIEJSZE ZAWSZE WYCHODZA Z NOWYMI PROPOZYCJAMI I ZMIANAMI. MŁODY DYNAMICZNY ZESPÓŁ PEŁEN POMYSŁÓW. DZIĘKUJĘ IM ZA TO ZE MIMO PANDEMII MAM WIĘCEJ KLIENTÓW. POZDRAWIAM SERDECZNIE

5 / 5 2021-11-18

Pozycjonowanie to proces ciągły, tak wiem. Jednak szybkość z jaką zaczęły pojawiać się moje słowa kluczowe w TOP10 zaskoczyła mnie. Dzięki temu coraz więcej pacjentów przychodzi do mojej pracowni, a na tym przede wszystkim mi zależy. Polecam za szybkość i profesjonalizm.

1 / 5 2021-10-29

Nie polecam. Dwa lata pozycjonowania bez żadnego rezultatu . Nieuzasadnione faktury, tłumaczone opłatą wynikającą z faktu nieskutecznego „wypowiedzenia umowy”. Straszenie windykacją i bezcelowym zawiadomieniem Urzędu Skarbowego. Firma otrzymała moje stanowisko wysłane z kancelarię prawną. Kontakt z firmą intensywny przed zawarciem umowy, po poważne problemy. W momencie wystawienia NEGATYWNEJ opinii właściciel firmy zaczął wystawiać mijające się z prawdą opinie - zapewne jako akt zemsty. Poinformował o tym w mailu. Z firmą Internetica rozpocząłem współpracę w czerwcu 2019 r., przez dwa lata nie została wypozycjonowana żadna z zamawianych fraz. Już w toku współpracy miały miejsce pierwsze perturbacje. Przekazano mi informację po kilku miesiącach, że nie są w stanie osiągnąć efektu, ze względu na założony filtr googlowski na pozycjonowanej domenie. Rekomendacja (również szefa firmy), zmiana domeny. Wyraziłem zgodę, miało to być aneksowane. Aneks wysłano do mnie po dwóch miesiącach od mojego akceptu. Pojawiła się również sugestia co do zmiany abonamentu (inny model niż pierwotny) jak również wyższy. Cały czas strona nie była widoczna w nawet pierwszej setce. Wielokrotnie monitowałem w kwestii braku jakichkolwiek efektów. Wówczas też zdecydowałem się rozwiązać współpracę z firmą. Po wymianie korespondencji – pracownik firmy zaproponował mi w ramach rekompensaty voucher na kwotę 100 zł. Było to w okresie jednego roku pozycjonowania, gdzie nadal nie było żadnych efektów i rezultatów pozycjonowania. Na skutek problemów z aneksowaniem umowy i zauważonym brakiem oczekiwanych rezultatów, zwróciłem się do firmy z prośbą rozwiązania umowy. Dostałem odpowiedź, że jest taka możliwość, ale muszę zapłacić „za zwrot kosztów 1000 zł”. W takiej sytuacji zdecydowałem się na rezygnację ze współpracy w momencie wygaśnięcia zawartej umowy, traktując dotychczasowe opłaty jako zło konieczne. Przed okresem zakończenia umowy poinformowałem mailowo o chęci jej rozwiązania. Przekazałem również informację o niewykupieniu pozycjonowanej domeny. W kolejnych miesiącach firma wystawiła mi trzy faktury, w których kwota była wyższa wielokrotnie od wcześniejszych. Odmówiłem ich płatności. Poinformowano mnie o nieskutecznym wypowiedzeniu umowy. Przesłałem przez kancelarię prawną moje stanowisko. O tego czasu w sposób uporczywy nękano mnie mailami windykacji, straszono urzędem skarbowym. Zleciłem audyt "pozycjonowanej domeny", który wykazuje, że żadna z fraz nie znajduje się nawet w TOP 50

5 / 5 2021-06-24

Pełen profesjonalizm, usługa na najwyższym poziomie i bardzo dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2021-06-15

Kiedy podjęliśmy decyzję, że już czas zmienić firmową stronę internetową, zacząłem poszukiwania profesjonalnej firmy, która się tym zajmie. Ciężko było rozstać się ze stroną, która była od lat wizytówką naszej firmy, a przez to, że robiliśmy ją sami mieliśmy do niej wielki sentyment. Wymagania były bardzo duże, mieliśmy wiele ofert, gdzie w większości proponowano nam szablonowe rozwiązania i żadna nie miała nic ciekawego do zaoferowania. Jedynie, podejściem do naszych potrzeb, wyróżniała się Agencja Internetica spośród wielu:) Do dnia dzisiejszego współpracujemy i jestem bardzo zadowolony:) Pozdrowienia dla zespołu

5 / 5 2021-06-09

Bardzo profesjonalna firma. Założenie nowej strony internetowej poszło bardzo sprawnie szybko i na tle firm konkurencyjnych w bardzo dobrej cenie w stosunku do jakości. Wzorowy kontakt telefoniczny i mailowy. Po wykonaniu strony współpraca w dalszym ciągu na bardzo wysokim poziomie. W całym okresie współpracy można liczyć na wsparcie techniczne czy też merytoryczne ze strony całego zespołu.Polecam!

5 / 5 2021-06-07

Współpracowałam z nimi bardzo długo, byłam bardzo zadowolona z dotychczasowych efektów, z pozycjonowania jak i zarówno jeśli chodzi o kontakt. Młody dynamiczny zespół pełen pomysłów, profesjonalne podejście do klienta. Bardzo miło wspominam współpracę z nimi lepszych od nich nie znajdziecie, Pozdrawiam.

5 / 5 2021-05-28

Polecam fajnie mi prowadzą kampanię Google Ads, mam więcej klientów więcej pracy co w sytuacji pandemii jest bardzo ważne, dobry kontakt opiekuna z klientem, jestem zadowolony i uważam że firma godna rekomendacji:) Polecam

5 / 5 2021-05-27

Trafiłam z plecenia znajomej, która współpracuje z nimi już jakiś czas i jest bardzo zadowolona. Postanowiłam i ja spróbować osobiście nie mam czasu na śledzenie tego wszystkiego i pilnowanie strony i tego co się na niej dzieje, postanowiłam to oddać w ręce specjalistów:) Powiem tak świetnie wykonana strona dopilnowane nawet najmniejsze szczegóły, to jest to czego oczekiwałam. Super zespół i bardzo profesjonalny kontakt do klienta. Pozdrawiam Interneticę

5 / 5 2021-05-26

Polecam współpracę z nimi, bardzo fajnie wykonali dla mnie stronę internetową, moja branża to artykuły sanitarne, jak wiemy jest tego na rynku bardzo dużo. Doradzili mi jakie zdjęcia i opisy wstawić, i jakie frazy wypozycjonować aby wpadły w TOP 10. Od kilku miesięcy moja strona ma więcej odwiedzających, frazy wpadły w TOP 10, a ja mam tyle klientów i pracy że nie nadążam z zamówieniami i o to właśnie chodzi. Pełna profeska, miła obsługa i bardzo dobry kontakt z klientem! Pozdrawiam

1 / 5 2021-05-24

Nie polecam firmy, wyniki współpracy beznadziejne.

5 / 5 2021-05-20

Serdecznie polecam współpracę w firmą Internetica. Prowadzę dwie działaności (jedna to sklep internetowy, a druga to usługi B2B) i z obydwoma tymi obszarami firma dobrze sobie radzi, stosując odmienne strategie pozycjonowania dostosowane do specyfiki danej działalności. W przypadku sklepy internetowego jest to typowa strategia long-tail (wg niezależnych narzędzi jestem obecnie widoczny na około 1 tysiąc fraz, mimo że wziąłem pakiet w ramach którego pozycjonują ich tylo 250(!). Z kolei jeśli chodzi o usługi B2B to tutaj jest to pozycjonowanie lokalne, skupione na dotarciu do lokalnego klienta (bo są to usługi świadczone lokalnie, na miejscu). Opłacało się czekać na wyniki, bo są naprawdę dobre. Polecam serdecznie i pozdrawiam moją "opiekunkę" w Internetica :)

5 / 5 2021-05-12

Współpracowałem z tą firmą 1,5 roku - napisze tylko tak poza fakturami i telefonami od nich że jutro jest termin płatności żebym nie zapomniał - NIKT podkreślam NIKT do mnie nie zadzwonił przez 1,5 roku ani 1 nowego klienta. Wywaliłem kilka tys. zł w błoto - naprawdę. Jak chciałem się rozstać kombinowali z terminem że jakąś literkę w numerze umowy źle napisałem i nie mogą przyjąć przyjęli dopiero 4 V żeby jeszcze za 1 miesiąc tego ------- nie wiem jak to nazwać bo na pewno nie pozycjonowanie ode mnie wziąć. LUDZIE NIE MO CO SIE BAWIĆ Z TAKIMI FIRMAMI WEŹCIE SE GOOGLE I JESTEŚCIE 1 A KASA NAPRAWDĘ NIE WIELE SIE RÓŻNI. także ja nic nie mówię ale jak macie kilka tys. na zbyciu to lepiej na jakieś biedne dzieci oddajcie niż im. Gadałem z kilkoma klientami ich mówili to samo - wiec podejrzewam że te fajne opinie to sami piszą

1 / 5 2021-05-06

Pseudo firma, udają prace, żadają zwiększenia budżetu a i tak nc nie robią. Nie polecam!!!!!!

1 / 5 2021-02-14

Potwierdzam opinie "Klienta" i Grzegorza i ostrzegam przed tą pseudo firmą. Na pewno nie pomogą. Współpraca z tą firmą to tak jak wiele osób pisze " istne piekło". Zasada w tej firmie jest by "złapać" naiwnego klienta, zmusić do podpisania Umowy, nic nie robić, wystawić kilka faktur za nie wykonane prace oraz nękać klientów ponagleniami zapłaty. Kierują sprawy do Sadów w których notorycznie przegrywają , pomimo to wysyłają co kilka dni ponaglenia do zapłaty - pomimo braku jakichkolwiek podstaw do wystawienia faktur i żądania zapłaty. Najciekawsze jest to , że co kilka dni domagają się wystawienia opinii o swojej działalności, której w zasadzie nie prowadzą. Nie polecam jakichkolwiek kontaktów z tą pseudo firmą, nie pomogą a raczej zaszkodzą

5 / 5 2021-01-12

Firma Internetica jako pierwsza (wcześniej pracowaliśmy z trzema firmami) podeszła profesjonalnie do tematu. W przeciągu roku z wieloma istotnymi dla nas frazami jesteśmy na pierwszej stronie w Google. POLECAM

5 / 5 2021-01-08

Firma godna rekomendacji, współpracujemy razem od ponad roku. Z początku byłem sceptyczny bo dużo było mówione, obiecywane więc jak zawsze na początku żeby zachęcić do podpisania umowy (przerobiłem już 4 firmy). Na duży plus, że mam stały kontakt z firmą i są mi udzielane odpowiedzi na wszystkie pytania (w innych firmach jest duży problem). Otrzymuje raporty z wykonanych prac, wyniki poprawiły się znacząco i przede wszystkim mapka w Google na której mi zależało najbardziej. Efekt najważniejszy to kiedy telefon zdecydowanie częściej dzwoni niż dzwonił. Firma wywiązuję się na 5 z plusem.

5 / 5 2021-01-08

Swoją współpracę z firmą Internetica zaczęłam w styczniu 2020 roku, dziś po roku czasu współpracy wychodzę na plus około 40 tyś. Uważam że taka współpraca ma sens, POLECAM.

5 / 5 2020-12-25

Masakra. Nie polecam.

5 / 5 2020-12-01

Jak najdalej od takich firm. Współpracowałem przez pół roku. Efektów żadnych i taki był powód wcześniejszego rozwiązania umowy. Na koniec firma wystawiła proformę z jakimiś rzekomymi kosztami, które ponieśli (jakimi nie wiem, a koszty sprytnie ukryte w jakiś załącznikach). Straszyli mnie sądem i na to czekałem, na uczciwą sprawę. Ale nie. Od kilku miesięcy jestem wręcz stalkowany przez firmę, której "sprzedano" proformę. Dzisiaj otrzymałem informację, że przekazują sprawę ekipie terenowej.... Tak działają podobne firmy. Jeszcze raz odradzam

5 / 5 2020-11-13

Gorąco polecam pozycjonowanie strony. Szybkie i trwałe wyniki, dobra komunikacja i pełen profesjonalizm. Dodatkowo mega sympatyczni ludzie, Oceniam na 6 :)

5 / 5 2020-11-10

Bardzo fajna współpraca. Stały kontakt. Strona widoczna. Sprzedaż się zwiększa. Polecam

5 / 5 2020-11-09

Z czystym sumieniem mogę ich polecić. Pełen profesjonalizm i usługi wykonane na najwyższym poziomie. Pozycje idą w górę, a ja mam coraz więcej klientów. Mam dobry kontakt z moim doradcą.

5 / 5 2020-11-06

Jestem ich klientem od lat, wypracowaliśmy bardzo dobre relacje. . Raporty dostaję na czas, pozycje idą w górę. Dostaję również wytyczne dotyczące mojej strony co oznacza, że cały czas dopasowują ją do aktualnych wytycznych Google.

5 / 5 2020-11-05

Jestem zadowolona ze współpracy z tą agencją. Na nasze pytania zawsze dostajemy zwrotnie wyczerpujące odpowiedzi. Pozycje idą w górę, a co się z tym wiąże również zwiększa się ilość klientów w naszym sklepie online. Polecam!

5 / 5 2020-11-05

Polecam wszystkim firmą, szukających obecnie rozwiązania na zwiększeniu sprzedaży online. Oprócz pozycjonowania posiadają wiele rozwiązań wspierających sprzedaż.

5 / 5 2020-11-04

Na firmę trafiliśmy z polecenia. Znajomy pozycjonował u nich swój sklep online z odzieżą dziecięcą. Rekomendację miałem z pierwszej ręki dlatego też długo się nie zastanawiałem nad rozpoczęciem współpracy. Sam prowadzę sklep gdzie trafiam z usługami i do zwykłego kowalskiego i do firm b2b. Pierwsze pół roku było zastanawiające ponieważ niby dużo się działo, niby częsty kontakt a wyniki co prawda szły do góry ale nie czułem efektu wow. Cały czas słyszałem cierpliwości. No i rzeczywiście efekt wow sie pojawił, firma zwiększyła dzienny obrót ponad dwukrotnie. A z firmą Internetica współpracuje już od ponad roku. Polecam!

5 / 5 2020-07-07

Coś okropnego NIE POLECAM PRZEZ DUŻE NIE od 8 mies minie pozycjonują i jedyne efekty to comiesięczna faktura. Za co nie wiem. Koordynator tylko co telefon to jeszcze czasu potrzebujemy więcej czasu - a faktury lecą - przez 8 mies nawet 1 nowy klient nie zadzwonił - to chyba mówi samo za siebie. zgadzam się z przedmówcami - też czuje się oszukany. pozytywy to chyba tylko pracownicy wystawiają. Pól roku mówił na podpisaniu umowy max pół roku i będę w top 10 - po 8 - 9 miesiącach jestem 57 - 95 zależy od frazy . I mówią że idziemy do góry przecież - pytanie co za różnica czy jestem 57 czy 157 żadna. Pani koordynator krzyczy tylko - choć mam w umowie ze po pół roku przy braku efektów mogę zrezygnować - od lipca miała być możliwość płatności tylko za efekt - jest 7 VII możliwości nie ma - uciekajcie jak najdalej od tych ludzi

5 / 5 2020-05-24

Trudno się odnieść do usług bo nie korzystałem, ale dzwoniłem w imieniu mojego kolegi który korzystał i został oszukany. Koledze mówiłem że ze wszystkimi można się dogadać. O zgrozo myliłem się, gdy tylko powiedziałem w czyim imieniu mówiłem, gość zaczął na mnie warczeć i obrażać. Nie dał dojść do słowa. Dobrze że nie mam nic wspólnego z tą firmą, bo gdybym chciał złożyć reklamację to by że mnie zrobili wroga nr 1. Nie polecam.

5 / 5 2020-05-22

Przestrzegam przed tą firmą i zdecydowanie nie polecam. Nie wykonali umowy na pozycjonowanie strony internetowej, nie poprawiła się widoczność a pomimo to bezpodstawnie wystawiają faktury i żądają zapłaty za nie wykonane prace, próbują wyłudzić pieniądze. Przegrali już kolejne sprawy sądowe a zakładają następne. Ostrzegam wszystkich przed tą firmą , nie pomogą a raczej zaszkodzą.

5 / 5 2019-03-24

Jakieś pół roku temu nawiązałem współpracę z firmą Internetica, nie będę ukrywał że brałem pod uwagę również opinie z tego serwisu. Na początku podszedłem do tego sceptycznie z myślą "no niech spróbują" wcześniejsza firma nie dała sobie rady z moją stroną, a tutaj pełne zaskoczenie. 90% fraz już w TOP od 3 miesięcy, nad resztą trwają prace, a zwiększony ruch na stronie już dawno zauważyłem :) Firma jest na pewno godna polecenia.

5 / 5 2019-01-23

Firma Internetica okazała się solidnym partnerem w zakresie prowadzenia kampanii linkiem sponsorowanym.

5 / 5 2019-01-05

Polecam wszystkim tę firmę pozycjonującą, bardzo dobry kontakt, szybkie efekty, duże zainteresowanie, umowa jasna, czytelna, i możliwa na pół roku, co jest rzadkością, jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-12-29

Polecamy firmę INTERNETICA jako fachowego i rzetelnego partnera. Oferowane usługi stoją na wysokim poziomie, a profesjonalizm i terminowość pracowników nie budzi żadnych zastrzeżeń. Nasza pozytywna opinia znalazła niedawno potwierdzenie w istotnym poszerzeniu współpracy z wiarygodnym wykonawcą naszych zleceń, jakim jest firma Internetica.

5 / 5 2018-12-21

Firma "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

5 / 5 2018-12-03

Niniejszym pragnę poinformować, że wieloletnia współpraca z firmą Internetica w zakresie reklamy w wyszukiwarkach i osiągane w tym czasie wyniki są dla mnie w pełni satysfakcjonujące

5 / 5 2018-12-02

Bardzo kompetentni pracownicy, kontakt przed podpisaniem umowy jak i po rewelacyjny, efekty pracy rewelacyjne mimo, że inne firmy bały się podjąć zlecenia

5 / 5 2018-11-27

Firma rzetelna i kompetentna, szybki kontakt mailowy i telefoniczny. Pozycjonowanie naszych dwóch stron odbywa się zgodnie z umową. Polecamy Firmę Pana Łukasza Iwanka jako partnera do długiej współpracy.

5 / 5 2018-11-22

Współpracę z firmą "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

5 / 5 2018-11-01

Firma INTERNETICA wykazała się dobrą organizacją i profesjonalizmem zespołu i jest godną polecenia przy realizacji kolejnych zleceń jako wiarygodny partner.

5 / 5 2018-10-31

Bardzo pożądna i uczciwa firma, profesjonalnie podchodząca do sprawy. Dzięki ich reklamie oraz radom szybko wyszedłem na głębokie wody. Polecam wszystkim którym zależy na tym aby szybko i na długo zaistnieć w internecie.

5 / 5 2018-10-06

Firma "INTERNETICA" wykazała się dobrą organizacją i profesjonalizmem zespołu i jest godną polecenia przy realizacji kolejnych zleceń związanych z reklamą w wyszukiwarkach, jako wiarygodny partner.

5 / 5 2018-09-26

Firma "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

5 / 5 2018-09-18

Prowadzę sklep internetowy. Borykałem się z różnymi problemami i ciężko było mi samemu osiągnąć zwrot z inwestycji. Współpracowałem już z innymi agencjami i zawsze odchodziłem niezadowolony. Na początku podchodziłem nieufnie do współpracy z Interenticą, ale już po pierwszym miesiącu kampania zaczęła na siebie zarabiać. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-09-13

Firmie Internetica i Panu Łukaszowi można w 100% zaufać i zlecić mu wszelkie usługi związane z pozycjonowaniem strony. Internetica to przede wszystkim doskonała opieka nad klientem, zaangażowanie w kampanię, poczucie że jest się ważnym klientem, doskonała organizacja pracy. Pan Łukasz oferuje bardzo wysoką jakość usług za rozsądną cenę.

5 / 5 2018-09-05

"Firma Handlowa Lotar1 sp.j. informuje zainteresowanych, że firma Internetica z siedzibą w Warszawie przy ul. Astronomów 3 lok. 423 jest naszym stałym partnerem z zakresu świadczenia usług internetowych, polegających na pozycjonowaniu naszej strony internetowej. Zakres wykonywanych usług oraz ich efektywność jest w pełni zadowalająca."

5 / 5 2018-08-31

Wszystkie zadania jakie zostały zlecone firmie "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" zostały wykonane w terminie i jakościowo bez zastrzeżeń. Wysoko oceniamy bardzo dobrą organizację pracy, doświadczenie oraz profesjonalizm zatrudnionych pracowników.

5 / 5 2018-08-23

Firma INTERNETICA dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi INTERNETICA jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług związanych z reklamą w wyszukiwarkach internetowych.

5 / 5 2018-08-02

Na podstawie dotychczasowych doświadczeń we współpracy z firmą "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" możemy zaświadczyć o wysokiej klasie wdrażanych produktów oraz profesjonalizmie jej pracowników.

5 / 5 2018-07-12

dzięki współpracy z firmą Internetica uświadomiłam sobie jak ważne jest "mieć" dobrego "pozycjonera". Dzisiaj nie wystarczy tylko "powiesić" swojej strony w sieci - ważna jest oglądalność i dotarcie do klienta. Dzięki dobremu wypozycjonowaniu naszej strony ilość odwiedzin wzrosła o 72 % ! A obrót firmy o 34 %. Nic więcej nie trzeba chyba dodawać. Internetica działa solidnie i terminowo. W pełni zasługuje na miano rzetelnej firmy.

5 / 5 2018-06-26

Bardzo w porządku, dobry kontakt i usługa na odpowiednim poziomie.

5 / 5 2018-06-21

Firma "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" wykazała się dobrą organizacją i profesjonalizmem załogi i jest godną polecenia przy realizacji kolejnych zleceń jako wiarygodny partner.

5 / 5 2018-06-08

OK

5 / 5 2018-05-20

Jestem bardzo, bardzo zadowolona z firmy Internetica. Jakość świadczonych usług, poziom obsługi wszystko na 6+. Szybkie efekty pracy i naprawdę świetny kontakt. Polecam każdemu!

5 / 5 2018-05-17

Firma Internetica rzetelnie wywiązuje się z powierzonych jej zadań, czemu daliśmy wyraz rozszerzając współpracę.

4 / 5 2018-05-08

Rzetelnie i treściwie. Usługa jak należy, wszystkie raporty na czas, cena niewygórowana. Mogę polecić.

4 / 5 2018-04-28

Pozycjonowali korporacyjną strony z sukcesem mimo licznych wyzwań związanych ze strukturą serwisu.

5 / 5 2018-04-24

Współpracę z firmą "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

5 / 5 2018-04-07

Ja ostatecznie skorzystałem z oferty firmy Internetica. Po omówieniu wszystkich szczegółów z doradcą handlowym (pozdrawiam p. Paulinę), podpisałem umowę na pozycjonowanie mojego sklepu internetowego. Po kilku miesiącach zauważyłem większą sprzedaż. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-03-30

Polecamy firmę INTERNETICA jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

5 / 5 2018-02-24

Serdecznie polecam firmę Internetica Łukasz Iwanek wszystkim, którym zależy na poprawieniu ruchu na swojej stronie internetowej. Miła obsługa przed jak i również po sprzedażowa, a co najważniejsze umowa w pełni adekwatna do wykonywanych usług.

5 / 5 2018-01-24

Jesteśmy zadowoleni z działania Internetica. Jest sprawna i terminowa, wszystko jest OK.

4 / 5 2018-01-08

Polecam, są skuteczni również na rynkach zagranicznych. Oprócz polskiej strony pozycjonowali mi też sklepy w Niemczech, Francji i UK.

5 / 5 2018-01-03

Współpracę z firmą "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

5 / 5 2017-12-29

Witam, chciałbym podzielić się moją mimo wszystko pozytywną opinią o firmie Internetica. Napisałem "mimo wszystko", ponieważ firma miała kłopoty z wypozycjonowaniem moich haseł. Mimo to kontakt był bardzo dobry i otrzymałem szereg propozycji, które w okresie kłopotów z pozycjonowaniem zapewniły mi dobrej jakości ruch na stronie i tym samym sprzedaż moich usług nie ucierpiała. Ostatecznie wypozycjonować stronę również się udało, co dodatkowo świadczy o tym, że firma nie przejmując się trudnościami cały czas pracowała nad moim serwisem i jego pozycjami. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-12-19

Wszystkie zadania jakie zostały zlecone firmie "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" zostały wykonane w terminie i jakościowo bez zastrzeżeń. Wysoko oceniamy bardzo dobrą organizację pracy, doświadczenie oraz profesjonalizm zatrudnionych pracowników.

5 / 5 2017-11-29

Firma "INTERNETICA" jest godną polecenia przy realizacji kolejnych zleceń związanych z reklamą w wyszukiwarkach, jako wiarygodny partner.

5 / 5 2017-11-29

Z firmą Internetica współpracowaliśmy dwa lata, ale byliśmy zmuszeni zrezygnować ze względu na chwilowe wycofanie się z branży. Współpracę oceniam na bardzo dobrą. Za każdym razem, jak coś się działo z naszą stroną to byliśmy o tym na bieżąco informowani. Rekomendacje też poszły bardzo sprawnie. Pozycje rosły i co ważne, utrzymywały się.

5 / 5 2017-09-25

Wyniki pozycjonowania ok, obsługa ok. Mogę polecić.

5 / 5 2017-08-18

Współpracę z firmą "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

5 / 5 2017-08-17

Chyba jedna z lepszych firm zajmujących się pozycjonowaniem (miałem doświadczenia również z innymi firmami). Bardzo wysoka jakość usług. Nie wciskają fraz, które nie przynoszą ruchu. Pozycjonowana strona bardzo szybko osiągnęła wysokie wyniki co przełożyło się na sprzedaż w moim sklepie internetowym. Szczerze polecam !

5 / 5 2017-07-17

Na podstawie dotychczasowych doświadczeń we współpracy z firmą INTERNETICA możemy zaświadczyć o wysokiej klasie wdrażanych produktów oraz profesjonalizmie zatrudnionych w niej osób.

5 / 5 2017-06-29

Pełna profeska, polecam

5 / 5 2017-06-24

Firma INTERNETICA dała się poznać jako b. dobry, sprawny, fachowy i odpowiedzialny wykonawca powierzonych zadań. Polecamy ich usługi wszystkim firmom, szukającym usług związanych z reklamą w wyszukiwarkach.

5 / 5 2017-06-24

Firma internetica prowadzi dla mnie kampanie adwords. Komunikacja 10\10, koszt obsługi 10\10, efekty - ponad skalą :) Polecam wszystkim

4 / 5 2017-05-25

Internetice polecił mi znajomy, który korzysta z ich usług. W ciągu jednego dnia skontaktował się ze mną handlowiec, z którym ustaliłem wszystkie niezbędne szczegóły oraz słowa kluczowe, które mnie interesują. Po wycenie, okazało się, że Interentica jest pośrodku. Nie jest najtańsza, ani najdroższa, ale jakość usług ma na bardzo wysokim poziomie. Warto zapłacić trochę więcej, ale mieć pewność, że zakupiona usługa się sprawdzi. Jak najbardziej polecam.

4 / 5 2017-05-20

Po prostu polecam ze względu na normalną współpracę.

5 / 5 2017-04-30

Firma "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" dała się poznać jako b. dobry, sprawny, fachowy i odpowiedzialny wykonawca powierzonych zadań.

5 / 5 2017-04-29

Współpracę z firmą "INTERNETICA ŁUKASZ IWANEK" oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

5 / 5 2017-04-26

Firma INTERNETICA dała się poznać jako b. dobry, sprawny, fachowy i odpowiedzialny wykonawca powierzonych zadań. Wysoko oceniamy bardzo dobrą organizację pracy, doświadczenie oraz profesjonalizm zatrudnionych pracowników.

5 / 5 2017-03-27

Z największą przyjemnością rekomenduję firmę Internetica Łukasz Iwanek jako zauafenego, rzetelnego i profesjonalnego Partnera Biznesowego. Usługi firmy Internetica są wyjątkowo skuteczne a pracownicy firmy kompetentni i pomocni.

Rzetelne opinie o INTЕRNЕTICA ŁUKASZ IWANЕK

INTЕRNЕTICA ŁUKASZ IWANЕK

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.internetica.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48228360540

Komórka
-

Infolinia
22 300 18 18

Logowanie