Kategorie: / Komputery i Internet / Reklama i Marketing / Usługi

INTЕRNЕTICA ŁUKASZ IWANЕK Opinie Klientów

4.78/5.00 - ilość ocen: 77
opinie o INTЕRNЕTICA ŁUKASZ IWANЕK
5 / 5 2021-06-15

Kiedy podjęliśmy decyzję, że już czas zmienić firmową stronę internetową, zacząłem poszukiwania profesjonalnej firmy, która się tym zajmie. Ciężko było rozstać się ze stroną, która była od lat wizytówką naszej firmy, a przez to, że robiliśmy ją sami mieliśmy do niej wielki sentyment. Wymagania były bardzo duże, mieliśmy wiele ofert, gdzie w większości proponowano nam szablonowe rozwiązania i żadna nie miała nic ciekawego do zaoferowania. Jedynie, podejściem do naszych potrzeb, wyróżniała się Agencja Internetica spośród wielu:) Do dnia dzisiejszego współpracujemy i jestem bardzo zadowolony:) Pozdrowienia dla zespołu

5 / 5 2021-06-09

Bardzo profesjonalna firma. Założenie nowej strony internetowej poszło bardzo sprawnie szybko i na tle firm konkurencyjnych w bardzo dobrej cenie w stosunku do jakości. Wzorowy kontakt telefoniczny i mailowy. Po wykonaniu strony współpraca w dalszym ciągu na bardzo wysokim poziomie. W całym okresie współpracy można liczyć na wsparcie techniczne czy też merytoryczne ze strony całego zespołu.Polecam!

5 / 5 2021-06-07

Współpracowałam z nimi bardzo długo, byłam bardzo zadowolona z dotychczasowych efektów, z pozycjonowania jak i zarówno jeśli chodzi o kontakt. Młody dynamiczny zespół pełen pomysłów, profesjonalne podejście do klienta. Bardzo miło wspominam współpracę z nimi lepszych od nich nie znajdziecie, Pozdrawiam.

5 / 5 2021-05-28

Polecam fajnie mi prowadzą kampanię Google Ads, mam więcej klientów więcej pracy co w sytuacji pandemii jest bardzo ważne, dobry kontakt opiekuna z klientem, jestem zadowolony i uważam że firma godna rekomendacji:) Polecam

5 / 5 2021-05-27

Trafiłam z plecenia znajomej, która współpracuje z nimi już jakiś czas i jest bardzo zadowolona. Postanowiłam i ja spróbować osobiście nie mam czasu na śledzenie tego wszystkiego i pilnowanie strony i tego co się na niej dzieje, postanowiłam to oddać w ręce specjalistów:) Powiem tak świetnie wykonana strona dopilnowane nawet najmniejsze szczegóły, to jest to czego oczekiwałam. Super zespół i bardzo profesjonalny kontakt do klienta. Pozdrawiam Interneticę

5 / 5 2021-05-26

Polecam współpracę z nimi, bardzo fajnie wykonali dla mnie stronę internetową, moja branża to artykuły sanitarne, jak wiemy jest tego na rynku bardzo dużo. Doradzili mi jakie zdjęcia i opisy wstawić, i jakie frazy wypozycjonować aby wpadły w TOP 10. Od kilku miesięcy moja strona ma więcej odwiedzających, frazy wpadły w TOP 10, a ja mam tyle klientów i pracy że nie nadążam z zamówieniami i o to właśnie chodzi. Pełna profeska, miła obsługa i bardzo dobry kontakt z klientem! Pozdrawiam

1 / 5 2021-05-24

Nie polecam firmy, wyniki współpracy beznadziejne.

5 / 5 2021-05-20

Serdecznie polecam współpracę w firmą Internetica. Prowadzę dwie działaności (jedna to sklep internetowy, a druga to usługi B2B) i z obydwoma tymi obszarami firma dobrze sobie radzi, stosując odmienne strategie pozycjonowania dostosowane do specyfiki danej działalności. W przypadku sklepy internetowego jest to typowa strategia long-tail (wg niezależnych narzędzi jestem obecnie widoczny na około 1 tysiąc fraz, mimo że wziąłem pakiet w ramach którego pozycjonują ich tylo 250(!). Z kolei jeśli chodzi o usługi B2B to tutaj jest to pozycjonowanie lokalne, skupione na dotarciu do lokalnego klienta (bo są to usługi świadczone lokalnie, na miejscu). Opłacało się czekać na wyniki, bo są naprawdę dobre. Polecam serdecznie i pozdrawiam moją "opiekunkę" w Internetica :)

5 / 5 2021-05-12

Współpracowałem z tą firmą 1,5 roku - napisze tylko tak poza fakturami i telefonami od nich że jutro jest termin płatności żebym nie zapomniał - NIKT podkreślam NIKT do mnie nie zadzwonił przez 1,5 roku ani 1 nowego klienta. Wywaliłem kilka tys. zł w błoto - naprawdę. Jak chciałem się rozstać kombinowali z terminem że jakąś literkę w numerze umowy źle napisałem i nie mogą przyjąć przyjęli dopiero 4 V żeby jeszcze za 1 miesiąc tego ------- nie wiem jak to nazwać bo na pewno nie pozycjonowanie ode mnie wziąć. LUDZIE NIE MO CO SIE BAWIĆ Z TAKIMI FIRMAMI WEŹCIE SE GOOGLE I JESTEŚCIE 1 A KASA NAPRAWDĘ NIE WIELE SIE RÓŻNI. także ja nic nie mówię ale jak macie kilka tys. na zbyciu to lepiej na jakieś biedne dzieci oddajcie niż im. Gadałem z kilkoma klientami ich mówili to samo - wiec podejrzewam że te fajne opinie to sami piszą

1 / 5 2021-05-06

Pseudo firma, udają prace, żadają zwiększenia budżetu a i tak nc nie robią. Nie polecam!!!!!!

Rzetelne opinie o INTЕRNЕTICA ŁUKASZ IWANЕK

INTЕRNЕTICA ŁUKASZ IWANЕK

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.internetica.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48228360540

Komórka
-

Infolinia
22 300 18 18

Logowanie