Kategorie: / Budownictwo / Dom i ogród / Ogród

Internetowy Ogród Opinie Klientów

średnia ocen: 2.92
opinie o Internetowy Ogród
1 / 5 2024-06-20

Przepraszam wskoczyły 3 gwiazdki w mojej opinii - nie zauważyłam w zdenerwowaniu, więc prostuję - nie zasługują nawet na jedną gwiazdkę. Totalni ignoranci!!!

3 / 5 2024-06-20

Sklep Internetowy ogród to totalni oszuści - nie odpowiada na meile z reklamacją, aktywne sa tylko meile z zamówieniami - wtedy kontakt jest natychmiastowy. Sadzonki nie odpowiadają ani opisom, ani zdjęciom. Nie kupujcie tam, bo się rozczarujecie, hmm i to bardzo... Dwa drzewka otrzymałam bez ulistnienia (w pełni sezonu!!!) z przesuszonymi gałązkami - nadawały się tylko na ognisko i tam też wylądowały, bo sklep nie reaguje na reklamacje.

2 / 5 2024-06-10

Otrzymałam od firmy zamówienie, niestety całe pomylone, inna odmiana klonu. Firma nie odpowiada na maile, nie odbiera telefonu. Nie reaguje na papierową reklamację towaru. Sprawa zgłoszona do Rzecznika Praw Konsumenta.

1 / 5 2024-05-31

To rzeczwiście oszuści. Nie odpowiadają na reklamacje . Przysłali mi 4 szt. jeżyny wczesnej. Z tego tylko 3 to była ta sama odmiana , czwarta sztuka zupełnie inna. Do tego 2 roślin porażone jakąś chorobą. Na reklamację pisemną nie odpowiedzieli. Na mapie google specjalnie się nie umieścili żeby nie umieszczać negatywnych wpisów. Radzę omijać szerokim łukiem. Szkoda że wcześniej nie znalazłam tych negatywnych opinii.

1 / 5 2024-05-30

Uwaga na tę firmę. Sadzonki na zdjęciach nie mają nic wspólnego z tym co przysyłają. Do mnie dotarły rośliny całkowicie połamane i pogniecione. Nigdy nie spotkałam się z tak złym sposobem pakowania roślin. Sadzonki są małe, kiepskie, bardzo słabo ukorzenione, ledwo odrosną od ziemi i są wysyłane. A najgorsze przyszło później, nie reagują na reklamacje zupełnie, nie odpisują na maile, nie odbierają telefonów. Sfrustrowana poumieszczałam negatywne komentarze na ich stronie odnośnie zakupionych roślin i co? Wszystkie zostały usunięte, prezentują tylko te na 5 gwiazdek albo sami je sobie piszą. Gdy to nie zadziałało wystawiłam im opinie na Facebooku to mnie zablokowali i ukryli wszystkie komentarze. To oszuści, uważajcie na nich!!

1 / 5 2024-05-22

uwaga, ten sklep to oszuści, zamówiłem drogiego klona CARNIVAL, szczepionego na pniu, a dostałem zwykłego, taniego. Na maila z reklamacją i kolejnego z monitem, oczywiście nie odpowiedzieli..., omijać z daleka...

1 / 5 2023-08-21

Unikaj wizytowania tego sklepu. Otrzymałem nieodpowiadające zamówieniu drzewko. Po dwóch rozmowach telefonicznych, kontakt został utracony. Nie odbierają telefonów i nie reagują na wiadomości elektroniczne. Kiedy zadzwoniłem z innego numeru, pani odebrała, ale szybko się rozłączyła. Znalazłem wiele podobnych sytuacji opisanych przez innych klientów. Jeżeli nie chcesz ryzykować utraty pieniędzy, nie kupuj u nich.

5 / 5 2023-02-10

Marki często obiecują wiele, podobnie jak politycy, ale w rzeczywistości sytuacja bywa zwykle inna niż w reklamach. Dlatego ważne są miejsca w Internecie, gdzie sprawdzone i troszczące się o klientów marki mogą zareklamować swoje produkty i dowiedzieć się, czego jeszcze muszą się nauczyć, a nieuczciwi sprzedawcy tracą na tym swoją pozycję i klientów. Dzięki!

5 / 5 2022-10-28

Zwyczajowo marki oraz rząd bardzo lubią robić mnóstwo obietnic, ale to rzeczywistość bywa różna - niewątpliwie nie jest to tak kolorowo, jak pokazywane w reklamach. Z tej przyczyny sądzę, że przydatne są takie portale w internecie. Szczerze nastawione do klientów przedsiębiorstwa mogą pozyskać klientów oraz w dalszym ciągu dążyć do zwiększenia poziomu jakości usług, a niesolidni właściciele firm tracą wiarygodność w oczach klientów. Dzięki temu!

5 / 5 2021-12-11

Według mnie, każdy powinien mieć prawo do wyrażania konstruktywnej krytyki dotyczącej zakupionych produktów, otrzymanych usług lub marek, z którymi osobiście miało się do czynienia. Oczywiście, każdy ma różne upodobania, ale jeśli zauważam, że jakiś sprzedawca ma głównie negatywne opinie, to zastanawiam się, czy warto z nim współpracować, ponieważ jest mało prawdopodobne, że wszyscy się mylą.

5 / 5 2021-07-23

Jestem bardzo zadowolony/a z możliwości, jaką mam pomaganie innym w znalezieniu idealnego produktu, zamówieniu potrzebnej usługi czy znalezieniu zaufanego sprzedawcy. To, moim zdaniem, duży plus tego serwisu, że nie kontroluje się opinii. Każda opinia jest natychmiast publikowana na portalu i administratorzy nie wprowadzają żadnych zmian.

5 / 5 2020-01-15

będę częstszą klientką

Rzetelne opinie o Internetowy Ogród

Internetowy Ogród

Siedziba
Dębica

WWW
https://internetowyogrod.pl

Email
[email protected]

Telefon
604 337 851

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie