Kategorie: / Odzież i Obuwie

Kazar.com Opinie Klientów

2.78/5.00 - ilość ocen: 9
opinie o Kazar.com
5 / 5 2022-06-23

mokasyny

kupiłam mokasyny damskie w kolorze złotym , włożyłam je 1 raz akurat była mokra nawierzchnia bo myli drogę .Po przyjściu do domu buty były odbarwione .Pytam czy kupiłam buty do chodxenia tylko w domu? Na moją reklamacje Pani zarzuciła mi że szorowałam i zdarłam lico .Absolutnie to nie prawda .Kupiłam po prostu bubel. Byłam ich klijentką ale teraz już nic u nich nie kupie ponadto nagłośnie sprawę .i oczywiście będę dalej reklamować.

5 / 5 2022-06-11

Kazar do niczego

Nie polecam tej firmy, ponieważ kupiłem buty i myślałem że za taką cenę będę miał i jakość i gwarancję a okazało się że nie ma ani jednego ani drugiego.Po krótkim czasie użytkownika butów zaczął na czubach puszczać klej a także chyba farma i zgłosiłem reklamację, stwierdzili że to normalne i że nie podlega gwarancji,więc szkoda czasu a przede wszystkim pieniędzy wydawać u nich i mam nadzieję że szybko ta firma zniknie z rynku a także jej następcy.

1 / 5 2022-05-17

Skóra na butach skrzywiła się strasznie już po pierwszym użyciu!

23.04 kupiłam 2 pary butów w salonie Kazar. W pierwszych butach znalazłam fabryczną wadę, której nie zauważyłam w sklepie. sprzedawca obiecał, że buty naciskają, ponieważ są nowe, a za trzy dni będzie idealnie. po trzech dniach zdałem sobie sprawę, że buty nie naciskały mniej, podniosłam wkładkę i poczułаm podeszwę, która utworzyła małą kulkę wewnątrz buta. 26.04 zrobiła zwrot. Miałam nadzieję, że druga para będzie lepsza. Pierwszy raz założyłam je 27.04. Jaka była moja desperacja, gdy po pierwszym założeniu skóra całkowicie skrzywiła się ze wszystkich stron, jakby miała kilka lat!!! Następnego dnia natychmiast przyniosła je do sklepu. Ale chociaż założyłam je po raz pierwszy i chociaż 14 dni jeszcze nie minęły, a nawet tydzień, (wysłałam na reklamację) nie zwrócą mi pieniędzy, że nie podlegają reklamacji. pytanie, co to za skóra, która jest pokryta zmarszczkami z pierwszego dnia?? Gdzie jest jakość, ponieważ buty nie są tanie. Taki salon Kazar.

1 / 5 2022-04-30

Za dużo gwiazdek

Oczywiście 5 gwiazdek przy mojej opinii to przez pomyłkę. Jedna nawet za dużo, chyba ze nadziei na poprawę jakości Kazara

5 / 5 2022-04-30

Pęknięte podeszwy

Kupiłam rok temu buty, eleganckie lakierowane czółenka za 449 zł. W owych butach niewiele chodziłam. Niewiele to pojęcie względne, więc powiem , że miałam je może 10 razy w użyciu. Nie założę ich więcej, gdyż w obu butach pękły podeszwy. Po majowym weekendzie idę do salonu z reklamacją. Nie wiem jak to się skończy ale na pewno był to ostatni zakup butów tej firmy. Jest to trzecia para butów owej firmy, które nie wytrzymały nawet roku. Może ktoś powie, że miałam pecha, ale w butach za dość duże pieniądze oczekuję zgoła innej jakości.

1 / 5 2021-10-20

kupiłem dwie pary butów tej firmy i nigdy więcej nie popełnię tego błędu. Pierwsza para przetrwała niecały rok. Druga rozkleiła się po 2 tygodniach! Dodam, że druga kosztowała około 800zł. Ich obuwie to totalne buble. Omijać ich sklepy z daleka!

2018-10-23

zakupy na kazar.com to kompletna porażka, od wielu lat jestem wierną klientką Kazara ale to co miało miejsce przy ostatnim zakupie to żenada!!!! Torebki za niebotyczne pieniądze a traktowanie klienta nie zasługuje nawet na komentarz. Torebkę zamówiłam ze srebrnymi okuciami dostałam ze złotymi, zamówiłąm 7.02.2019 dostałam 06.03.2019, bez certyfikatu bez metek a Pani na infolinii powtarza jak mantre "zakupiłą Pani ostatnią torebkę i dlatego nie ma metki" no żart jakiś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018-10-01

Przymierzałem buty w Kazarze Łódź Manufaktura ale nie byłem pewien czy mi pasują. Zapytałem czy mogę wyjść w nich ze sklepu i pochodzić po galerii. Zaproponowałem kaucję w gotówce. Pani powiedziała że nie, ale doradziła mi że mogę kupić buty, przejść się i ewentualnie zwrócić. Zgodziłem się. Przy zakupie Pani zwróciła też moją uwagę na zagięcie skóry na bucie, i powiedziała że jeśli nie kupię spraju do skóry to w tym miejscu skóra się przetrze. To była druga dobra rada więc kupiłem też spray. (Zauważenie zagięcia skóry to bardzo istotny moment tej historii, zaraz do tego wrócimy). Pochodziłem poł godziny po galerii, następnie spakowałem buty i wróciłem do domu by się namyśleć. Zdecydowałem się jednak je oddać. Panie w sklepie stwierdziły że nie mogą ich przyjąć bo, UWAGA!, skóra jest zagięta. Skóra rzeczywiście była zagięta, dokładnie tak samo jak na początku. W dodatku stwierdziły że podeszwa jest lekko starta (po pół godzinie chodzenia po galerii). Być może była już starta wcześniej - nie sprawdziłem tego podczas zakupów. Natomiast miła Pani która sprzedawała mi buty zaprzeczyła jakoby to był jej pomysł by kupić je bym mógł pochodzić po galerii - powiedziała że nic takiego nie miało miejsca! I ani razu nie spojrzała mi w oczy chociaż dyskusja trwała kilka minut. Za to teraz panie wpadły na kolejny świetny pomysł (już trzeci): przecież mogę zareklamować buty. Pomysł wydał mi się absurdalny, gdyż buty nie miały wady, ale zgodziłem się. Jak można było się spodziewać eksperci nie uznali reklamacji. Epilog: po niecałych 2 miesiącach nieregularnego chodzenia podeszwy z tyłu starły się o 3 mm, a wkładka częściowo się odkleiła i zwałkowała. Z wierzchu wyglądają nadal jak nowe. Gratulacje dla właścicieli firmy za wyszkolenie pracowników w wyciąganiu pieniędzy od klienta. Reklamacja nr: ZMN/18/07/056

5 / 5 2017-11-15

Kazar = wspaniałe produkty, świetna jakość i obsługa klienta na światowym poziomie! Marka premium pod każdym względem! Po prostu moja marka!

1 / 5 2017-09-06

Byłem .Wiernym klientem tej firmy mimo że buty często się rozpaaly wkoncu kuipilem żonie no i wkładki i wnętrze buta się Poprostu rozwaliła nie uznali reklacki mimo że kierowniczka sklepu i mówi ewidentnie wina firmy. Kieruje sprawę do rzecznika praw konsumenta i wystawie złą opinię gdzie tylko się dam nigdy ani ja ani moja żona tam.bmic nie kupię a wystarczyło naprawić buty. Poniesie ta firma duże straty.

1 / 5 2017-06-21

Witam wszystkich na tej stronie ... Przestrzegam przed zakupowaniem produktów firmy KAZAR .... Czytajcie i wyciągajcie wnioski... W dniu 20.11.2018 zgłosiłem reklamacje na buty męskie w związku z uszkodzeniami w podeszwie niezależnymi od użytkowania. Reklamacja ta została rozpatrzona przez Państwa negatywnie, dlatego w dniu 04.12.2018 złożyłem pismo odwołujące się od Państwa decyzji. Po rozpatrzeniu przez Państwa mojego odwołania, w dniu 20.12.2018 otrzymałem informacje sms, że reklamacja została ponownie rozpatrzona i produkt ( buty ) zostanie naprawiony a informacje o ich odbiorze otrzymam następnym sms. W pierwszym tygodniu nowego roku tj. 04.01.2019 godz. 11.52 pozwoliłem sobie zadzwonić na numer telefonu + 48 16 677 60 00, telefon odebrał Państwa pracownik po weryfikacji reklamacji i jej danych zostałem poinformowany, że buty są w naprawie ale w drugim tygodniu nowego roku 2019 będą gotowe do odbioru w sklepie w którym dokonałem ich zakupu, ponad to usłyszałem od pracownika, że będzie tę sprawę osobiście pilotował aby buty trafiły właśnie w drugim tygodniu do mojej osoby. W związku z tym, że dzisiaj tj. 10.01.2019 jest czwartek a ja nadal nie mam informacji co się dzieje z moimi butami, zadzwoniłem ponownie na powyższy numer. Podczas rozmowy z Państwa pracownikiem nastąpiła weryfikacja reklamacji i danych, usłyszałem, od Pani, że nie jest w stanie mi odpowiedzieć co dzieję się z butami ponieważ nie ma wszystkich danych. Odpowiedziałem wtedy, że są przekroczone terminy i kieruję sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta. Państwa pracownik odpowiedział wówczas, że zbierze informacje co dzieje sie z produktem i za chwilę oddzwoni. Niestety jest już godzina od powyższej rozmowy a ja nie mam nadal żadnych informacji. W związku z powyższym kieruję skargę w formie pisemnej do Rzecznika Praw Konsumenta, ponad to składam oficjalną REKLAMACJE na realizację powyższej usługi przez Państwa. Reklamacja ta zostanie wysłana Państwu również w formie pisemnej drogą pocztową za potwierdzeniem odbioru. PS. Jestem zdruzgotany Państwa podejściem do klienta i na pewno tej sprawy nie zostawię bez echa.... TAKI CAŁY OPIS OTRZYMALI A JA NADAL NIE MAM ODPOWIEDZI ...OLEWKA TOTALNA ...TAK SIE SZANUJE FIRMA KAZAR ... NIE POLECAM TEJ FIRMY ... Mariusz Lublin

Rzetelne opinie o Kazar.com

Kazar.com

Siedziba
Przemyśl

WWW
https://www.kazar.com

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
+48 16 677 60 00

Logowanie