Kategorie: / Ogród / Dom / Pozostałe

Kreator-kwiatow.pl Opinie Klientów

4.35/5.00 - ilość ocen: 190
opinie o Kreator-kwiatow.pl
5 / 5 2021-05-02

Nie polecam. Kwiatow nie dostarczono!

5 / 5 2021-03-09

Bardzo nierzetelne traktowanie klienta. Kwiaty nie dostały dostarczone o czym zupełnie nie poinformowano nadawcy. Firma twierdziła, że kurier podjął próbę dostarczenia zamówienie, podczas gdy nikt nie kontaktował się z odbiorcą. Bukiet miał być rzekomo do odebrania w kwiaciarni, a po przybyciu tam ekspedientka robiła je na poczekaniu i to jeszcze po rozmowie z szefem, ponieważ nieustannie nas ignorowano. Jednym słowem: nie polecam

5 / 5 2021-03-06

Kilka dni temu, zamówiłam dla Mamy Flowerbox , cena: 125.00zł. Kwiaty dostarczone na czas róże, goździki i gerber obumarłe, zwiędły całkowicie już NASTĘPNEGO dnia po podjęciu przesyłki! Wydaje mi się, że za taką kwotę można się spodziewać by kwiaty ''wytrzymały'' chociażby tydzień. Wielkie rozczarowanie. Na pewno nie skorzystam ani nie polecę nikomu kreator-kwiatow.pl! Po napisaniu zażalenia , dostałam w odpowiedzi zdania typu> jak możemy uwierzyć skoro mejl z załączonymi zdjęciami byl wysłany nie nastenego dnia, ale dwa dni później. Swoja droga, tego typu odpowiedź wydaje mi sie po prostu bezczelna. Prosze pomyśleć, czy osoba która dostaje w prezencie bukiet, od razu skarży sie, ze prezent nieświeży i tak naprawdę dnia następnego powinien juz trafić do kosza?! Ani słowa przepraszam nie usłyszałam ( ani oczywiście odpowiedzi na ostatniego mejla). PRZYKRE, ze nie dbają o klienta. Kolejna sprawa, na stronie oficjalnej https://www.kreator-kwiatow.pl/sklep/ nie znalazłam możliwości pozostawienia mojej opinii. Zastanawiające, ze na tej samej stronie widnieją jedynie 3 przepiękne opinie i oczywiscie 5 gwiazdek! Nie zamawiajcie na KREATOR KWIATÓW PL!

5 / 5 2021-02-09

NIE POLECAM. Firma nie wywiazala sie z naszej umowy, nie dostarczyla kwiatow, a kurier tlumaczyl sie, ze nie bylo nikogo w domu, numer telefony jest nieprawidlowy, niestety jest to nieprawda. Nawet po prosbie o ponowne dostarczenie jak najszybciej, zostalam zlekcewazona przez firme. Kreatow Kwiatow odmawia zwrotu pieniedzy. Bardzo zaluje, ze wybralam ta firme i nikomu nie polecam.

5 / 5 2021-01-28

Super

1 / 5 2020-06-22

Kwiaty miały być pomiędzy 9 a 12 jest 15 a kwiatów nadal nie ma. Jubilacie do tej pory nie otrzymał żadnych życzeń. To przykre. Nie polecam!!!!

1 / 5 2020-05-27

Kwiaty, które dotarły powinny znaleźć się w śmietniku, stare, nieswieze, róże wetkniete w środek zaczęły już brązowe, łodygi w bukiecie z oberwanymi liscmi. Odpad. Jeden wielki wstyd przed bliska osoba. NIE POLECAM!!

1 / 5 2020-05-27

Do dnia dzisiejszego tj 7 dzień kwiaty wędrują dpd odbiorca jeszcze nie otrzymał kwiatów zapewniali o tymże kwiaty będą świeże trudno by były skoro przesyłane są w paczce a nie zamawiane z lokalnych kwiaciarni jak zapewniali. próby nawiązania kontaktu z ta firma są jednak bezskutecznie umywaj ręce przykro mi ze takie firmy naciągają klientów zapewniają ze odbiorca w ważnym dla niego dniu otrzyma kwiaty świeże a tu ani nie w terminie ani nie świeże. Kreator kwiatów nie powinien już nigdy narażać klientów na takie upokorzenie i niszczenie zdrowia kupującego który mu zaufał a on potraktował go jak ...... trudno wyrazić to w słowach to tak boli i rozczarowuje Klient

1 / 5 2020-05-27

Do dnia dzisiejszego tj 7 dzień kwiaty wędrują dpd odbiorca jeszcze nie otrzymał kwiatów zapewniali o tymże kwiaty będą świeże trudno by były skoro przesyłane są w paczce a nie zamawiane z lokalnych kwiaciarni jak zapewniali. próby nawiązania kontaktu z ta firma są jednak bezskutecznie umywaj ręce przykro mi ze takie firmy naciągają klientów zapewniają ze odbiorca w ważnym dla niego dniu otrzyma kwiaty świeże a tu ani nie w terminie ani nie świeże. Kreator kwiatów nie powinien już nigdy narażać klientów na takie upokorzenie i niszczenie zdrowia kupującego który mu zaufał a on potraktował go jak ...... trudno wyrazić to w słowach to tak boli i rozczarowuje Klient

1 / 5 2020-05-27

Polecam oszczędzić sobie nerwów i skorzystać z usług konkurencji. Pani na infolinii rzuca słuchawką zamiast odpowiedzieć na proste pytania. Daty dostarczenia kwiatów nie da się zmienić na 4 dni przed terminem. Co ich to obchodzi że odbiorcy nie będzie w domu? Mało tego kwiaty wędrują w paczce przesyłka DPD ponad 7 DNI wiec stanu i jakości tych kwiatów nie trudno się domyślić. Nie docierają do odbiorcy na CZAS mimo zapewnień firmy. Firma najważniejsze ze otrzyma kase od reszty umywa ręce.

Rzetelne opinie o Kreator-kwiatow.pl

Kreator-kwiatow.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.kreator-kwiatow.pl

Email
[email protected]

Telefon
222428797

Komórka
508601303

Infolinia
-

Logowanie