Kategorie: / Firmy kurierskie

KurJerzy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.34
opinie o KurJerzy.pl
4 / 5 2017-05-20

Szybko i sprawnie dostarczona przesyłka. W czasie kursu nie została w ogóle uszkodzona, a kontakt z kurierem był wzorowy. Polecam

4 / 5 2017-05-18

szybka dostawa, dobry kontakt, bardzo dobry kurier

4 / 5 2017-05-16

Jest wszystko w porządku, tylko szkoda, że po jakimś czasie nie jestem w stanie zamówić kuriera na tego samego dnia. Byłoby warto to zmienić, ale ogólnie rzecz biorąc, polecam.

0 / 5 2017-05-13

W moim przypadku zamówienia zawsze są dostarczane następnego dnia po wyznaczonej dacie odbioru. Musisz więc być cierpliwy i zarezerwować sobie dwa dni oczekiwania na kuriera.

0 / 5 2017-05-13

W moim przypadku zawsze musiałam poczekać dwa dni na kuriera, który dostarczył zamówienie, ponieważ odbiór odbywał się zawsze następnego dnia po właściwej dacie. Dlatego trzeba być cierpliwym i zarezerwować sobie ten czas oczekiwania.

4 / 5 2017-05-10

w jak najlepszym porządku, polecam

4 / 5 2017-05-08

przesyłka szybka

3 / 5 2017-04-29

kurier poprawnie wykonał swoją pracę, chociaż moim zdaniem zabrakło kontaktu przed przyjazdem, wtedy poszłoby jeszcze sprawniej

5 / 5 2017-04-27

Bardzo sprawna obsługa, dobry kontakt, paczka z Polski na przedmieścia Rzymu dotarła w 4 dni robocze. Jestem zadowolony, polecam.

4 / 5 2017-04-17

dobra

5 / 5 2017-04-16

Opinie o kurierze wystawiam pozytywna

1 / 5 2017-04-12

Obsługa była niesamowita! Konsultantka telefoniczna skorygowała wszystkie moje pomyłki, które wynikły z chwilowego zapomnienia. Już od lat korzystam z usług kurjerzy.pl i za każdym razem przebiega to bezproblemowo, zgodnie z tym, co obiecali.

1 / 5 2017-04-12

Obsługa była doskonała! Konsultantka na infolinii rozwiązała wszystkie moje pomyłki spowodowane chwilowym zamieszaniem. Od długiego czasu korzystam z usług kurjerzy.pl i za każdym razem wszystko przebiega bez żadnych problemów, zgodnie z tym, co oferują.

4 / 5 2017-04-08

Również gorąco polecam - nigdy wcześniej nie miałam doświadczenia z tego rodzaju usługami, ale muszę przyznać, że pierwsze korzystanie było bardzo udane - szczególnie imponująco działała funkcja śledzenia przesyłki - dane od razu pojawiły się w systemie, a nie, jak to wcześniej bywało, zaledwie pięć minut przed dostarczeniem paczki przez kuriera.

5 / 5 2017-04-06

bardzo

1 / 5 2017-04-04

Dane dotyczące wagi i wymiarów zostały wprowadzone do systemu, a przesyłka została odebrana. Jednak po pewnym czasie otrzymałem informację, że muszę dopłacić spory dodatek, ponieważ moja przesyłka okazała się być przesyłką paletową. Choć nie kwestionuję takiej opłaty, to uważam, że na etapie składania zamówienia powinienem być poinformowany o takiej możliwości, biorąc pod uwagę wymiary i wagę przesyłki. Nie wiem, czy firma celowo wprowadza w błąd swoich klientów, ale istnieją inne przedsiębiorstwa z tej samej branży, które warto rozważyć przed podjęciem współpracy z KurJerzy, by uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek.

1 / 5 2017-04-02

Nie polecam tego. Miałam odbiór przesyłki planowany na wtorek, ale ostatecznie jej dostarczenie nastąpiło dopiero w środę wieczorem. Biuro obsługi działa tylko do godz. 15, a gdy kontaktowałam się z nimi następnego dnia, pracownica próbowała mnie przekonać, że paczka została odebrana dzień wcześniej, jednak w domu nikogo nie było. W skrzynce nie znalazłam jej aż do czwartkowego popołudnia. Miałam również wykupioną usługę powiadomień sms o odbiorze paczki, ale wiadomość nigdy nie dotarła. Dopiero na infolinii dowiedziałam się, że przesyłka została zostawiona w pobliskim punkcie, ale nikt mnie o tym nie poinformował. Dodatkowo, musiałam użyć nowego numeru przesyłki, aby śledzić jej status. To był totalny niepowodzenie.

4 / 5 2017-03-27

Paczka sprawnie dostarczona na czas, o to chodzi!

Rzetelne opinie o KurJerzy.pl

KurJerzy.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.kurjerzy.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 600 81 70

Komórka
-

Infolinia
58 600 81 70

Logowanie