Kategorie: / Firmy kurierskie

KurJerzy.pl Opinie Klientów

4.29/5.00 - ilość ocen: 355
opinie o KurJerzy.pl
5 / 5 2022-09-30

Niesamowita firma. Szok, że tak szybko dotarła moja przesyłka.

5 / 5 2022-09-27

Rewelacyjnie, będę korzystać z ich usług

5 / 5 2022-09-23

Bardzo fajnie dostarczona paczka, jeszcze nikt mi tak paczki nie dostarczył xD

5 / 5 2022-09-20

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2022-09-16

odebrana dzień później niż było umówione, ale poza tym wszystko super

5 / 5 2022-08-26

Szybko

Powiem tak - tak ekspresowej dostawy z USA do PL jeszcze nie miałem. Wysyłka 03.06 - a 07.06 jest na miejscu. Brawo!

5 / 5 2022-08-22

ok

Szybko, zgodnie z ustaleniami, świetny kontakt z zespołem doradców. Polecam.

5 / 5 2022-08-17

OK

Bardzo szybko i sprawnie. Bardzo dobry firma kurierska,śmiało mogę ich polecić,na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich usług

5 / 5 2022-08-10

zagranica

super sprawnie szybko bezpiecznie . polecam szczegolnie wysylki z danii do polski

5 / 5 2022-08-03

OK

Wyjątkowo szybko i terminowo. I z uśmiechem od kuriera. Super! Polecam gorąco.

5 / 5 2022-07-26

Wszystko pięknie

Serwis działa bardzo intuicyjnie, wszystko czytelne. Kurier zjawił się bardzo szybko po odbiór paczki, przesylka dostarczona następnego dnia.

5 / 5 2022-05-16

Szybko

Paczka została dostarczona szybko i na czas. Polecam UPS.

5 / 5 2022-05-10

Super

Daję mocne 5*****,AMBRO jako jedyny z wielu przyjął zlecenie na przesyłkę powyżej 180cm od osoby fizycznej,pozostałe firmy mają limit do 175cm.Cena ,czas dostawy i kontakt z firmą oceniam na najwyższym poziomie.Polecam i sama również będę korzystać z usług AMBRO za pośrednictwem serwisu KURJERZY.PL

5 / 5 2022-05-04

Bardzo wygodna i szybka platforma.

Bardzo wygodna i szybka platforma. Polecam.

5 / 5 2022-04-29

Dobrze

Paczka została doręczona bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

5 / 5 2022-04-21

Dziękuje

Wysyłałem paczkę ponad 40 kg Ups najlepsza oferta dla takiej paczki szybko tanio bez problemów Dzięki KurJerzy.Pl udało się znaleść w dobrej cenie

5 / 5 2022-04-19

Super

Bardzo szybki odbiór i doręczenie zgodne z wymaganiami

5 / 5 2022-04-11

Super!!

Firma super solidna -tania polecam wszystkim

5 / 5 2022-04-06

Perfecto!

Błyskawiczna, bezproblemowa dostawa! Polecam!

5 / 5 2022-04-04

Polecajka

Jestem bardzo zadowolona w przyszłości będę korzystała z waszych usług ..Polecam innym osobom.

5 / 5 2022-03-29

Szybko

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Przesyłka dostarczona na czas.

5 / 5 2022-03-24

Bardzo polecam przesyłka szybko dotarła do adresata :)

Bardzo polecam przesyłka szybko dotarła do adresata :)

5 / 5 2022-03-22

Dobrze

Szybki odbiur szybką dostawą super

5 / 5 2022-03-17

Polecajka :)

Bardzo szybko po założeniu zamówienia zjawił się u mnie kurier. Równie szybko paczka została dostarczona do kupującego. Polecam

5 / 5 2022-03-15

Najlepiej!!

Bez problemów i bardzo szybko dostarczona przesyłka.Polecam usługi tej firmy.

5 / 5 2022-03-08

Zdecydowanie polecam !!! Wszystko sprawnie, miła obsługa a przede wszystkim na czas.

5 / 5 2022-02-24

Wszystko w porządku. Szybko, punktualnie, bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2022-02-21

sprawnie i bardzo szybko , bardzo jestem zadowolona z usługi .

5 / 5 2022-02-15

Szybko , sprawnie , profesjonalnie

5 / 5 2022-02-01

Wspanialy serwis i szybkie doreczenie. Polecam serdecznie.

5 / 5 2022-01-13

Wygodny proces składania zamówienia lepiej niż na oficjalnej stronie UPS. Przesyłka odebrana i dostarczona błyskawicznie. Polecam

5 / 5 2021-12-31

Paczka została odebrana w terminie i dostarczona o wyznaczonej godzinie, w stanie nienaruszonym. Dobry kontakt z firmą, konsultantka odpowiedziała na wszystkie pytania. Firmę mogę z tego powodu polecić.

5 / 5 2021-12-27

Super obsluga i szybka dostawa

5 / 5 2021-12-23

Serdecznie serwis. Bardzo dobry kontakt. Cena atrakcyjna. Paczka z Niemiec w Polsce w ciągu 3 dni. Żadnych problemów.

5 / 5 2021-12-20

Wszystko w najlepszym porządku, przesyłka beż uszkodzeń, szybki czas realizacji.

5 / 5 2021-12-13

Wszystko sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2021-12-06

Szybko, bezpiecznie i profesjonalnie. Dziekuje i Polecam !

5 / 5 2021-11-30

Wszystko bardzo szybko i nie drogo Paczka wysłana w czwartek w Anglii dostarczona we wtorek. Napewno jeszcze skorzystam z usług. Polecam

5 / 5 2021-11-26

Szybką i miła obsługa Super strona

5 / 5 2021-11-22

Jestem zadowolony paczka dotarła na miejsce w krótkim czasie bez komplikacji do UK

5 / 5 2021-11-12

Super kontakt i profesjonalne podejście do klienta brawa

5 / 5 2021-11-02

Profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam.

5 / 5 2021-10-26

Wszystko szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam wszystkim

5 / 5 2021-10-21

Profesjonalna obsługa. Odbiór i dostarczenie przesyłki bardzo szybkie. Fachowa obsługa przez kuriera. Polecam.

5 / 5 2021-10-18

Wszystko prosto, sprawnie i bez zarzutu. Dobra cena i jak zwykle szybka dostawa kurierem UPS.

5 / 5 2021-10-08

Wysłanie przesyłki dzięki KurJERZY jest proste i bezproblemowe.Czas realizacji zaskoczył mnie.Kurier Inpost odebrał ode mnie paczkę po południu,a rano następnego dnia została dostarczona adresatowi. PIĄTKA Z PLUSEM!!!!

5 / 5 2021-09-29

Szybko i bezproblemowo, czyli profesjonalnie.

5 / 5 2021-09-23

Swietny serwis, sprawny szybki. Bardzo polecam.

5 / 5 2021-09-15

Szybko i pewnie. Nigdy się na nich nie zawiodłem.

5 / 5 2021-09-01

Wszystko przebiegło bardzo szybko i solidnie, bardzo dziękuję.

5 / 5 2021-08-16

Zdecydowanie najtańsza opcja . Wszystko w błyskawicznym tempie polecam.

5 / 5 2021-08-04

Bardzo prosty sposób zamawiania kuriera. Szybka wysyłka.

5 / 5 2021-07-27

Szybko sprawnie i na czas - dziękujemy za Pomoc

5 / 5 2021-07-22

Profesjonalne podejście do klienta. Szybka wysyłka i dostawa.

5 / 5 2021-07-14

Szybka dostawa! Paczka wysłana z Polski w środę i dotarła do Barcelony już na poniedziałek rano. Wszystko sprawnie!

5 / 5 2021-07-12

Paczka nie dotarła, nikt nie ma nawet pojęcia gdzie jest. Nie polecam.

5 / 5 2021-07-02

Mistrzostwo świata pod każdym względem! Bardzo polecam

5 / 5 2021-06-21

Jak zwykle, wysyłka poprzez Kurjerzy.pl OK

5 / 5 2021-06-18

Polecam. Tanio. Szybki. Bezproblemowo.

5 / 5 2021-06-17

Przesyłka na drugi dzień u odbiorcy! Monitoring pierwsza klasa. Polecam.

5 / 5 2021-06-15

Super bardzo potrzebna była mi taka usługa, międzynarodowa

5 / 5 2021-06-09

Sprawnie, komunikatywnie i szbko sprawa załatwiona.Polecam.

5 / 5 2021-06-07

Solidna firma, szybko i sprawnie wszystko na czas, super.

5 / 5 2021-06-04

Świetna realizacja, cały proces to ideał. Poniedziałek wieczór złożenie zamówienia, wtorek przesyłka odebrana przez kuriera, piątek dostarczona do odbiorcy w Anglii.

5 / 5 2021-06-01

ŚWIETNA OBSŁUGA, PROFESJONALNIE I MIŁO, A PRZY TYM NIEZAWODNIE. POLECAM SERDECZNIE.

5 / 5 2021-05-28

Polska - UK - 5 dni. Jestem pod wrażeniem. Pełny profesjonalizm, zarówno firmy kurierskiej, jak i pośredniczącej. Bardzo dziękuję

5 / 5 2021-05-24

Super. Zamówione, zapłacone, dostarczone na następny dzien roboczy.... na czas

5 / 5 2021-05-20

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z USŁUGI KURJERZY.PL WSZYSTKIM POLECAM !!! POZDRAWIAM

1 / 5 2021-05-14

Nie polecam Możliwość naliczania bardzo wysokich kosztów dodatkowych - na podstawie korekt za np. róznice w wymiarze paczki. W moim przypadku do kwoty początkowej 186,52zł mam dopłacić 628,48zł. Powyższego mógłbym uniknąć korzystając bezpośrednio z usług firmy realizującej zamówienie bez pośrednictwa KurJerzy.pl

5 / 5 2021-05-14

Nie polecam Możliwość naliczania bardzo wysokich kosztów dodatkowych - na podstawie korekt za np. róznice w wymiarze paczki. W moim przypadku do kwoty początkowej 186,52zł mam dopłacić 628,48zł. Powyższego mógłbym uniknąć korzystając bezpośrednio z usług firmy realizującej zamówienie bez pośrednictwa KurJerzy.pl

5 / 5 2021-05-14

Jesteście super. Paczka wczoraj odebrana , dzisiaj dostarczona. Będę korzystać z Waszych usług.

5 / 5 2021-05-10

Bardzo szybka reakcja osób które czuwają nad poprawnością wypełnienia formularza pozwoliła uniknąć błędu z mojej strony. Wielkie dzięki za pomoc w nadaniu paczki do UK. Szybko i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2021-05-05

Super, kulturka, sprawnie :)

5 / 5 2021-04-30

Pełne uznanie.Profesjonalny serwis.Polecam .

5 / 5 2021-04-26

Wszystko ok, punktualni jak zawsze

5 / 5 2021-04-13

Wszystko na najwyższym poziomie. Brawo i dziękuję.

5 / 5 2021-04-06

Bardzo szybki czas dostawy - 7 dni - z Polski do Anglii. Pomimo pandemii i Brexitu bardzo sprawna obsługa. Polecam najmocniej.

5 / 5 2021-03-26

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2021-03-18

Firma solidna.Bardzo dobrze realizuje swoje zadania.

5 / 5 2021-03-08

Bardzo miły Pan kurier odebrał przesyłkę. Zamawianie kuriera proste i szybkie. Polecam.

5 / 5 2021-03-01

10 lat wysyłam paczki z pl do irl, ale pierwszy rac dotarła cała w 4 dni Polecam na 1001%

5 / 5 2021-02-22

Jestem bardzo zadowolony z Waszej usługi zaskoczyła mnie szybkość jej załatwienia!!! POLECAM WSZYSTKIM ZNAJOMYM

5 / 5 2021-02-10

Bardzo dziękuję za tak szybkie dostarczenie.

5 / 5 2021-01-15

Informuję osoby, które mają zamiar skorzystać z usług tego pośrednika, że jego regulamin jest obszerny, a w umowie nie nic o warunkach doręczeń. O doręczeniu nie powiadamia się odbiorcy, po czym paczkę zwraca się obciąża się nadawcę kosztami zwrotu, gdyż po miesiącu się dowiedziałem, że firma kurierska zrobiła audyt przesyłki i że rzekomo muszę dopłacić jeszcze ok. 14PLN - czyli drugie tyle! Następnie 12 zł. za ponowne wysłanie tej samej zwróconej paczki ale już InPostem. Zatem za przesłanie paczki płacicie trzykrotnie dzięki "wspaniałej usłudze" tego pośrednika. Firma KurJerzy nie widzi jednak problemu i straszy mailami o windykacji. Inni pośrednicy potrafią w tej samej cenie zwrócić paczkę a ten dolicza sobie dodatkowe koszty. NIE POLECAM! Zapytuję czy to nie jest aby OSZUSTWO i /lub próba wyłudzenia pieniędzy poprzez podstępne stworzenie cennika, który jest pułapką dla nieświadomego klienta? Poza tym to są na pewno działania niezgodne z prawem. UWAŻAJCIE!

5 / 5 2021-01-07

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przejrzyście , intuicyjnie. Będę korzystał w przyszłości

5 / 5 2021-01-05

Oceniam bardzo pozytywnie. Przesyłka dotarła do adresata następnego dnia.

5 / 5 2020-12-31

polecam

5 / 5 2020-12-29

Tanio, solidnie , szybko , polecam

5 / 5 2020-12-24

Usługi na najwyższym poziomie, szybko, sprawnie i niedrogo. Polecam

5 / 5 2020-12-22

Bardzo sprawnie przebiegło wszystko od momentu zamówienia kuriera do momentu dostarczenia przesyłko do odbiorcy. Informacja na każdym etapie realizacji. Polecam

5 / 5 2020-12-17

Paczka odebrana i dostarczona cała i zdrowa na czas, mimo że była wypełniona szkłem

5 / 5 2020-12-14

Szybko, profesjonalnie, bez problemów. Polecam.

5 / 5 2020-12-10

Bardzo sprawnie i szybko z Gdańska na Mazowsze w 18 godzin.

5 / 5 2020-12-08

KurJerzy.pl - ceny lepsze niż bezpośrednio w firmach kurierskich. Dostawa UPS w jak najlepszym porzadku.

5 / 5 2020-12-03

naprawdę miłe zaskoczenie.Kurier odebrał paczkę z domu bez problemu i następnego dnia była już na miejscu.Duże brawa

5 / 5 2020-12-01

Super

5 / 5 2020-11-26

Bardzo sprawnie i w dobrej cenie. Przesyłka zagraniczna odebrana ode mnie przez kuriera i dostarczona po 2 dniach. Bardzo dobra usługa!

5 / 5 2020-11-24

Pierwsza przesylka do USA okazala sie fenomenalna przygoda. 5 dni ze Slaska do Texasu!

5 / 5 2020-11-19

Przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie, kurier również bardzo miły i uprzejmy. Opinia jak najbardziej pozytywna.

5 / 5 2020-11-12

Wysłanie koperty z Polski do New York'u trwało 1,5 dnia (wysłane 10 listopada rano, a odebrana 11 listopada wieczorem, licząc na polski czas), cena za usługę niecałe 90zł, płatne przelewem on-line. Chyba najtańsza oferta na rynku i rekordowo szybka. Inni chcieli 180zł lub 230zł, a nawet ponad 400zł, a czas dostarczenia proponowali 3-5 dni roboczych.

5 / 5 2020-11-10

Lepiej działa przez Jerzego niż Klasycznie przez UPS ;) Szybko i sprawnie

5 / 5 2020-11-05

Szybko, bezproblemowo, kurier super zorganizowany.. Paczka dotarła na drugi dzień, informacja na bierząco. Pozdrawiam

5 / 5 2020-11-02

Nie spodziewałam się tak szybkiej reakcji! Kurier sympatyczny, komunikatywny, przesyłka następnego dnia była na miejscu. Cena Polecam, będę ponownie korzystać.

5 / 5 2020-10-30

Szybko, sprawnie, bez zbędnych formalności. Informowanie na bieżąco o statusie paczki przez sms.

1 / 5 2020-10-29

Firma przyjmuje zlecenie, zapłatę ale lekceważy klienta i nie odbiera przesyłki. Zenada. Trzeba się prosić o wykonanie zlecenia.

5 / 5 2020-10-29

Szybko sprawnie łatwo - pełna profeska! Zamówienie kuriera dużo szybciej niż na bezpośrednich stronach firm kurierskich. Firma GLS od początku wiadomo co się dzieje z przesyłką, miłą obsługa, szybka dostawa. POLECAM

5 / 5 2020-10-22

Bardzo sprawna i miła obsługa. Na szczególne uznanie zasługuje pomoc Pani (niestety nie znam danych) udzielona przy zmianie danych adresata na liście przewozowym (uzupełnienie już po dokonaniu zapłaty). Na pewno jest to firma godna polecenia. Kurier także SUPER Ogólna ocena 5

5 / 5 2020-10-15

Jak najbardziej polecam usługi tej firmy. Szybko - tanio - i bez problemowo.

5 / 5 2020-10-14

nareszcie trafilem na dobra firme

1 / 5 2020-10-13

Uczulam osoby, które potencjalnie chciałyby skorzystać z usług tego pośrednika, że cennik na stronie NIE uwzględnia wagi gabarytowej. A powinien gdyż nadawca w myśl polskiego prawa POWINIEN znać wszystkie koszty usługi przed z niej skorzystaniem. W moim przypadku wprowadziłem wymiary przesyłki i wagę, opłaciłem 50PLN a po miesiącu się dowiedziałem, że firma kurierska zrobiła audyt przesyłki i że rzekomo musze dopłacić jeszcze 40PLN - czyli drugie tyle! Dodam, że audyt wykazał 100% zgodność zadeklarowanych przeze mnie wymiarów i wagi (tę nawet zawyżyłem na swoją niekorzyść) z danymi zadeklarowanymi przy zawieraniu umowy z KurJerzy. Firma KurJerzy nie widzi jednak problemu i straszy mailami o windykacji. Inni pośrednicy potrafią w cenniku przejść na wagę gabarytową i poprawnie wycenić przesyłkę. NIE POLECAM! Zapytuję czy to nie jest aby OSZUSTWO i /lub próba wyłudzenia pieniędzy poprzez podstępne stworzenie cennika, który jest pułapką dla nieświadomego klienta? Poza tym to są na pewno działania niezgodne z prawem. UWAŻAJCIE!

5 / 5 2020-10-08

Bardzo szybka przesyłka do USA. Very quick delivery from Poland to the US

5 / 5 2020-10-01

pierwszy raz korzystałam z wysyłki. Szybko i sprawnie,

5 / 5 2020-09-24

Cena, czas, przejrzystość usługi online, odbiór i dostawa w pełni profesjonalnie. Polecam i wysoko rekomenduje. Pozdrawiam i raz jeszcze dziekuje za wasze usługi.

5 / 5 2020-09-21

wszystko jasne czytelne, przesyłka od odbioru do doręczenia wręcz ekspresowa polecam

5 / 5 2019-03-18

Profesjonalna obsługa i szybki czas dostawy.

5 / 5 2019-03-17

Wszystko zgodnie z ustaleniami Zwrot pobrania w ciągu trzech dni Dosłownie EXSPRES za który nic nie dopłacałem ! A w konkurencyjnej firmie Sendello.pl walcze o zwrot pobrania trzeci miesiąc.

4 / 5 2019-03-14

Szybka i sprawna dostawa

4 / 5 2019-03-12

Wysłałam z tą firmą około 15 paczek (10-30kg), jestem bardzo zadowolona, kurier przyjeżdżał na drugi dzień od zamówienia i dostarczał paczkę dnia kolejnego (wybierałam droższą opcję z gwarancją dostarczenia na drugi dzień). Jestem osobą prywatną więc wysyłając bezpośrednio przez firmę kurierską płaciłabym drożej, zresztą w mojej miejscowości i w najbliższej okolicy nie ma dostępnych punktów kurierskich. Przesyłki śledziłam na stronie i byłam też informowana sms'ami o aktualnym położeniu paczki (taką opcję zaznaczyłam też dla odbiorcy). Dzięki prepaid, dostawałam też złotówki gratis (po wpłacie 100zł dostaje się 5 lub 10zł, już nie pamiętam dokładnie).

4 / 5 2019-03-11

Wszytko OK! Przesłałem już kilkanaście paczek przez KURJERZY.PL i nie mam problemów. Klienci zadowoleni.

5 / 5 2019-03-10

sprawna dostawa, kurier przyjechał w wyznaczonym terminie. Miła obsługa

4 / 5 2019-03-08

Zawsze na czas, bezpiecznie doręczona paczka, szybka realizacja. Same pozytywy, polecam

4 / 5 2019-03-07

Wszystko tak jak być powinno. Polecam!

4 / 5 2019-03-06

Ja jestem bardzo zadowolona, wysylalam wazne dokumenty i zalezalo mi na czasie. Nie zawiedli mnie. Bardzo dobry kontakt z centrala i szybkie doreczenie przesylki. U adresata byla juz na drugi dzien od momentu odebrania paczki przez kuriera.No i tanio.

4 / 5 2019-03-05

Bardzo dobra firma,trochę się wahałem na początku czy takie coś jest bezpieczne.Ale jeżeli ktoś rzeczywiście poda dokładne wymiary paczki i ich wagę to nie ma żadnych problemów. Zamówiłem kuriera w dniu roboczym o godzinie 9:30 a o 1:00 kurier był już u mnie,żadnych problemów.Zaprawdę polecam ze względu na tani koszt i ekspresowe załatwianie spraw!

5 / 5 2019-03-03

Rewelacyjna obsługa! Pani na infolinii naprawiła wszystkie moje błędy wynikające z jakiegoś zaćmienia umysłowego. Korzystam z kurjerzy.pl od lat - za każdym razem bez najmniejszych problemów, wszystko zgodnie z tym co oferują.

5 / 5 2019-03-02

Fast service

4 / 5 2019-02-26

wzorowa dostawa bez żadnych problemów, kurier UPS bardzo miły, polecam

4 / 5 2019-02-24

Profesjonalista

4 / 5 2019-02-23

szybko, uprzejmie, bardzo dobra informacja

4 / 5 2019-02-22

Dobry kontakt, szybka dostawa, przesyłka została dostarczona terminowo - polecam

5 / 5 2019-02-20

Bardzo szybkie dostarczenie przesyłki. Oby tak dalej.

3 / 5 2019-02-19

Raczej nie skorzystam z tej firmy ponownie. Kurier przyjechał o 1 dzień później, niż było ustalone (u innych pośredników to się nie zdarzało).

4 / 5 2019-02-14

konkretnie i miło, bardzo sprawna współpraca

4 / 5 2019-02-13

poprawnie wykonana dostawa obyło się bez większych problemow i mozna było ostatecznie wszystko ustalic

5 / 5 2019-02-12

WYSYŁAMY PACZKĘ PO RAZ 4,ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ

1 / 5 2019-02-12

Wysłałem przesyłkę UPS za 57,20 za pośrednictwem Kurjerzy.pl. Za miesiąc dostałem informację że wykryto rozbieżność w zamówieniu. Pomijam fakt że mierzyłem przesyłkę dokładnie. Teraz najlepsze piszą: przesyłka dłuższa o 6cm i szersza o 2cm kwota dopłaty 113,46. Ha, jak dodatkowe 6cm kosztuje 113 zł to chyba sam kierownik wiózł moją przesyłkę swoim mercedesem, nie dość że sprzedałem towar to jeszcze zamiast zarobić musiałem dopłacić. Czy warto współpracować z tą firmą oceńcie sami.

4 / 5 2019-02-10

Jak długo czeka się na zaksięgowanie płatności? Cały czas wyskakuje, że kurier nieopłacony pomimo, że prób było 4.

4 / 5 2019-02-07

Absolutna rewelacja! Kurier zamówiony w czwartek o godz. 01.00, zamówiłem kuriera też na czwartek w godz. 09-17. Po kilku minutach potwierdzenie opłaconej przesyłki. Kurier UPS odebrał paczkę po godz.11, wcześniej zadzwonił. W piątek ok. 14 dostałem smsa, że przesyłka doręczona. Podsumowując super cena przesyłki, możliwość wysyłania paczek o wadze powyżej 30kg, szybkie dostarczenie. Jeszcze jedno, dostałem maila od kura Jerzego, że wczoraj powinien kurier odebrać ode mnie paczkę, jeśli były jakieś problemy, żeby dać znać. Polecam!

4 / 5 2019-02-07

Szybka i miła obsługa.

5 / 5 2019-02-01

pozytywna

4 / 5 2019-01-31

Dobra cena i miła obsługa

4 / 5 2019-01-29

Ekspresowa dostawa z informacją co się dzieje z przesyłką

5 / 5 2019-01-26

Profesjonalne podejście do klienta, polecam.

4 / 5 2019-01-20

Dobry kontakt można wybrać firme kurierska dhl albo ups. Kurier pojawił się o czasie a wszystko to w dobrej cenie

5 / 5 2019-01-20

szybka przesyłka , kurier miły

5 / 5 2019-01-20

Bezproblemowe zamówienie, kurier uprzejmy, polecam

5 / 5 2019-01-20

Dobra szybka dostawa dobry kontakt telefoniczny

5 / 5 2019-01-15

ok porzadna firma

1 / 5 2019-01-13

Niestety.... Przesyłka, nie odebrana, z powodu "nie obecności w domu sprzedającego":) Ciekawe. Pozdrawiam

4 / 5 2018-12-29

sympatyczny, miły kurier, bardzo łatwy kontakt i do tego doręczenie o czasie

4 / 5 2018-12-29

tak jak powinno byc

4 / 5 2018-12-28

Bardzo fajnie działa, już 5 paczek za mną wszystko doszło na czas, polecam w szczególności UPS.

1 / 5 2018-12-28

Nigdy wiecej! Nie dajcie sie naciagac! W przypadku jakichkolwiek problemow umywaja rece od jakiejkolwiek odpowiedzialnosci, ponadto maksymalnie utrudniaja odzyskanie pieniedzy za niewykonana usluge oraz na kazdym mozliwym kroku zaslaniaja sie regulaminem. Brak kontaktu tel. skutkuje tym iz w razie niejasnosci przy kurierze trzeba wyslac maila i czekac na odpowiedz!

4 / 5 2018-12-24

Szybko, sprawnie i solidnie.

5 / 5 2018-12-24

polecam

5 / 5 2018-12-16

zamówiony przez strone kurjerzy.pl kurier przyjechał w wyznaczonym dniu, cena ok, dosyć łatwe zamawianie a przy zalożeniu konta dużo różnych opcji i ułatwień

5 / 5 2018-12-16

paczka doszła na następny dzień, dobry kontakt,

5 / 5 2018-12-15

firma jest w porządku własnie znowu skorzystałem z ich usług i zmierzam kolejną paczke wysłac wywiązują sie z terminów a co lepsze mają przyzwoitą cene lepsze niz na poczcie

4 / 5 2018-12-13

Bez zarzutow, wszystko tanio i sprawnie, jestem bardzo bardzo zadowolona z ich uslug... Swietnie dziala tez kalkulator kosztow :)

5 / 5 2018-12-09

Super kontakt. Szybka i miła obsługa, polecam

4 / 5 2018-12-04

Kurier rewelacja, mila obsługa, oby tak dalej

5 / 5 2018-12-04

Przed przyjazdem kuriera otrzymałam meila z informacją. Polecam

5 / 5 2018-12-03

Dobry kontakt i szybka dostawa

4 / 5 2018-11-28

Nie mam zastrzeżeń

4 / 5 2018-11-27

Polecam, sprawna i miła obsługa

5 / 5 2018-11-24

Rekord świata, kurier pod domem po 15 minutach po opłaceniu usługi. Poleczam!!!!

1 / 5 2018-11-23

Opryskliwy, sam ustawia godzinę odbioru przesyłki.

4 / 5 2018-11-20

Kurier odebrał przesyłkę a następnie zawiózł pod wskazany adres. Szybko i bez kłopotów.

4 / 5 2018-11-17

Profesjonalny i punktualny, polecam!

5 / 5 2018-11-14

bardzo dobry

1 / 5 2018-11-11

Wysłałem przesyłkę UPS za 57,20 za pośrednictwem Kurjerzy.pl. Za miesiąc dostałem informację że wykryto rozbieżność w zamówieniu. Pomijam fakt że mierzyłem przesyłkę dokładnie. Teraz najlepsze piszą: przesyłka dłuższa o 6cm i szersza o 2cm kwota dopłaty 113,46. Ha, jak dodatkowe 6cm kosztuje 113 zł to chyba sam kierownik wiózł moją przesyłkę swoim mercedesem, nie dość że sprzedałem towar to jeszcze zamiast zarobić musiałem dopłacić. Czy warto współpracować z tą firmą oceńcie sami.

4 / 5 2018-11-10

Profesjonalne i błyskawiczne dostarczenie paczki

5 / 5 2018-11-04

cena ok i szybka dostawa, moge z czystym sumieniem wystawić pozytywną opinie

5 / 5 2018-11-03

Szybka dostawa pod same drzwi.

4 / 5 2018-11-03

Świetny kontakt i bezproblemowy odbiór

5 / 5 2018-11-01

Bez uwag, kurier miły i pomocny, polecam

5 / 5 2018-10-31

Pośredniczenie w wysyłce mojego przedmiotu przebiegło pomyślnie.

4 / 5 2018-10-29

sprawnie, szybko, bezkonfliktowo

5 / 5 2018-10-27

Usługa zrealizowana w profesjonalny i szybki sposób. Nie było problemów z ustaleniem z kurierem odbioru. Miło i sympatycznie, polecam

4 / 5 2018-10-24

Konkretna obsługa, jestem zadowolony z usługi

4 / 5 2018-10-13

Wszystko OK!

5 / 5 2018-10-12

super! polecam dobry kontakt, konkretna firma

4 / 5 2018-10-12

błyskawicznie i bez zastrzeżeń, bardzo dobre podejście do klienta.

4 / 5 2018-10-05

A ja jestem bardzo zadowolona.Paczka szybko dotarła do Londynu i to w okresie przedświątecznym.Kurier był u mnie już po godzinie od dokonania wpłaty.Nadmieniam że nie jestem pracownikiem tej firmy.

4 / 5 2018-10-02

Punktualna i terminowa dostawa.

3 / 5 2018-10-01

Bardzo dobra!

4 / 5 2018-09-28

Kurier przyjechał następnego dnia po zamówieniu.Paczka dotarła następnego dnia od odebrania.Pieniądze trafiły na konto.Polecam choć bałam się po przeczytaniu opini. Kurier DHL

4 / 5 2018-09-27

Przesyłka błyskawicznie dostarczona w nienaruszonym stanie, miły kurier, bardzo dobra usługa, polecam

5 / 5 2018-09-25

Szybko i sprawnie, bardzo grzeczny

5 / 5 2018-09-19

bardzo dobry kurier, ocena pozytywna

4 / 5 2018-09-17

Bardzo dobrze dostarczono towar.

5 / 5 2018-09-14

dostawa w terminie, polecam

4 / 5 2018-09-02

ekspresowe doręczenie, system śledzenia paczki informował mnie o wszystkim.

5 / 5 2018-09-01

kompetentny

4 / 5 2018-08-31

Bardzo uprzejmy, skontaktował się telefonicznie i dostosował do czasowych możliwości odbioru

5 / 5 2018-08-24

Do serwisu kurierzy.pl nie mam nic do zarzucenia. Nadałem przez nich już dwie paczki i jedną odbierałem. Za każdym razem wszystko odbywało się bez problemu. Więc z mojej perspektywy wszycho jest OK

5 / 5 2018-08-23

Nie pamietam ale fantastyczny

1 / 5 2018-08-20

Kurier w postaci bezczelnego i aroganckiego chłopaka, który stwierdził, że może wjechać tylko na 5piętro, a na moje 7 już nie (wina działa), to jest kpina. Jeszcze śmiał pyskować.

4 / 5 2018-08-17

bardzo szybka dostawa

1 / 5 2018-08-15

NIGDY WIĘCEJ Z "KURJERZY" Najpierw na ich stronie podają opłatę 43 zł. a potem żądają dopłaty 153 zł.!!!!!!!!! Początkowa opłata rośnie 4-rokrotnie.

Rzetelne opinie o KurJerzy.pl

KurJerzy.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.kurjerzy.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 600 81 70

Komórka
-

Infolinia
58 600 81 70

Logowanie