Kategorie: / Firmy kurierskie

KurJerzy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.34
opinie o KurJerzy.pl
5 / 5 2024-07-09

super szybka przesyłka i przyzwoita cena. polecam

5 / 5 2024-06-17

Szybko, tanio i zawsze pewnie. Polecam

5 / 5 2024-04-23

Byłem odbiorcą. Dziękuję za szybkie doręczenie przesyłki w trudnych uwarunkowaniach na drogach ze względu na obfite opady śniegu

5 / 5 2024-04-03

Bardzo sprawna i szybka dostawa bez najmniejszych problemów.Polecam

5 / 5 2024-03-14

Miło profesjonalnie i ekspresowo!

3 / 5 2024-02-29

Kurier niezwykle uprzejmy, uczynny i punktualny - określił dokładnie czas dostarczenia przesyłki i był na czas, pomimo fatalnych warunków pogodowych (zima, jak co roku zaskoczyła drogowców).

3 / 5 2024-01-23

Zamówienie za 10 min kurier już stał pod firmą. Nie możliwe a jednak :)

5 / 5 2023-12-18

Cena do Anglii prawie taka sama jak przesyłka krajowa, super

1 / 5 2023-11-10

Ostrzegam wszystkich, zeby nie korzystali z tego posrednika. Nie informuje o dodatkowych oplatach przy wysylce za granice, pomimo, ze cenniki takich uslug istnieja i jest to ich obowiazek, zeby dawac je do wgladu przy zamawianiu paczki albo dodawac the koszty przy wycenie paczki. Ale po co informowac - niech glupi klient zaplaci im, a reszta to juz problem klienta. Potem konczysz z doplata siegajaca 100% tego co juz zaplaciles za przesylke, albo i wiecej. Tak zwana obsluga klient to absolutne dno - wystrzegajcie sie zwlaszcza Beaty Sobiesiak, bo kobieta pomimo bycia niby starszym specjalista do spraw obslugi klienta, nawet czytac ze zrozumieniem nie umie. Nawet jak wysylasz czarno na bialym dowody, ze oplaty to nie clo, tylko ekstra koszty ze ztrony kuriera, to udaja, ze nie masz racji i cisza w eterze. Zadnej odpowiedzialnosci za nieudzielenie waznych informacji, ktore posrednicy maja obowiazek udostepnic. No ale po co? Ano po to, zeby nie tracic klientow. Powtarzam raz jeszcze - unikajcie tych oszustow

3 / 5 2023-11-06

Szybko, sprawnie i na czas! Jestem bardzo zadowolona z serwisu.

3 / 5 2023-10-03

Bardzo sprawnie i szybko a zarazem prosto można nadać i się o nic nie martwić ????

5 / 5 2023-08-07

Transport do Australii został zrealizowany z niezwykłą szybkością. Moja przesyłka została odebrana przez kuriera w piątek, a już w niedzielę otrzymałem wiadomość, że została dostarczona. Wielkie podziękowania składam wszystkim Paniom z infolinii za ich pomoc w prawidłowym wypełnieniu dokumentów.

5 / 5 2023-07-11

Bezproblemowa dostawa do GB wszystkie formalności i dokumenty online, wsparcie na bieżąco. Polecam!

5 / 5 2023-06-21

bardzo sprawnie załatwiony temat.Jestem bardzo zadowolony z Waszego załatwiania sprawy przewozu do Wielkiej Brytanii,gorąco Was polecam.

5 / 5 2023-06-07

Wszystko ok. Sprawnie i szybko. Bez problemów. Polecam :)

5 / 5 2023-05-23

Super Poprostu Super W 24 h ! Jestem bardzo zadowolona!

5 / 5 2023-05-09

Bardzo dobry przewoźnik. Szybka obsługa i paczka do Australii dotarła nienaruszona.

5 / 5 2023-04-26

Bardzo sprawne doręczenie przesyłki zgodne z umową.

5 / 5 2023-03-10

Bardzo dobry kontakt i szybka dostawa polecam

5 / 5 2023-03-03

Ekspresowa przesyłka dostarczona ekspresowo do Niemiec w ciągu 24h. Super!!!! Polecam!!

Rzetelne opinie o KurJerzy.pl

KurJerzy.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.kurjerzy.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 600 81 70

Komórka
-

Infolinia
58 600 81 70

Logowanie