Kategorie: / Usługi

Laboratorium Danych Opinie Klientów

3.62/5.00 - ilość ocen: 137
opinie o Laboratorium Danych
1 / 5 2021-03-30

Ja też zostałem orżnięty na 725zł. + 20zł za odsyłkę dysku. LD i właściciel p. Rafał działa tak od wielu lat i żeruje na naiwności uczciwych ludzi, którzy dają wiarę i kredyt zaufania, mając nadzieję, że ta "uczciwa" firemka odzyska nasze dane. NIE !!! NIC NIE ODZYSKACIE A W DODATKU STRACICIE TYLKO SWOJE PIENIĄDZE I NERWY TO WSZYSTKO!!!!. Nie dajcie się zwieść jak ja, reklamie o darmowych przesyłkach, gratisowej wycenie itp. to zwykła LIPA! Facet żyje za naszą kasą i to luksusowo! Swoją drogą zastanawiam się ile ten koleś będzie jeszcze tak działał i wyłudzał pieniądze. Nikt go nie podaje na Policję czy do Prokuratury, dziwi mnie to bardzo - to dobry temat do pracy magiserskiej o psychozie tłumu :)

1 / 5 2021-03-22

Pierwszy raz w życiu spotkałem się z takimi oszustami. Nie odzyskali żadnych utraconych danych. Przy kontakcie wymyślają swoje wersje zdarzeń, które oczywiście nie miały miejsca. Radzę wszystkim oszukanym aby złożyli zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa z art. 286 k.k. (oszustwo) w Prokuraturze czy Policji. Spotkamy się niedługo w sądzie.

1 / 5 2021-02-18

Omijać szerokim łukiem, chyba że ktoś ma kilka zbędnych tysięcy i nerwy na użeranie się z właścicielem. Opłaty kosmiczne i wyssane z palca, kilkukrotnie przewyższające pierwotną wycenę. Za jakiekolwiek informacje na wstępie trzeba zapłacić 725 zł (bezzwrotne przy rezygnacji z usługi). Szczerze odradzam!!!

1 / 5 2021-02-11

PILNE! Uprzejmie proszę osoby, które uznają się za oszukane przez firmę Labdata (zwaną inaczej Laboratorium Danych) o wiadomość na adres mailowy - [email protected] Z przeczytanych opinii widać, że poszkodowanych osób jest wiele. Chcę poznać Państwa doświadczenia z tą firmą oraz dowiedzieć się czy sprawa miała swój finał w sądzie (jeden z komentarzy z czerwca 2020r. mówił, że przygotowywany jest/był pozew zbiorowy wobec firmy Pana Rafala K.). Trzeba zakończyć ten proceder ciągłego oszukiwania klientów!

1 / 5 2021-02-08

Oczywiście 1 gwiazdka, a nie 5!!!

5 / 5 2021-02-08

Pan Rafał dalej usilnie próbuje wybielać się w internecie i usuwać nieprzychylne opinie nt. swojej firmy. Niestety Panie Rafale, oszukanych klientów jest tak dużo, że komentarze z pewnością będą się cały czas pojawiać, co skutecznie pozwoli (mam nadzieję) przestrzec potencjalne ofiary przed skorzystaniem z usług firmy Labdata (Laboratorium Danych).

5 / 5 2021-02-05

Korzystałem z usług, polecam!

1 / 5 2021-02-05

Pan Rafał zaczął usuwać opinie niezadowolonych klientów. Zniknęło kilka opinii z google, gowork... Czyżby to byłą próba oczyszczenia się? Sznowny Panie Rafale. Gdyby nie oszukiwał Pan swoich klientów to nie dostawałby Pan takich opinii. Nie byłoby co usuwać.

1 / 5 2021-02-01

Niekompetentna firma, nastawiona wyłącznie na wyłudzanie cudzych pieniędzy! Omijać szerokim łukiem!!!

1 / 5 2021-01-29

Przestrzegam wszystkich przed skorzystaniem z usług tej firmy! Pan Rafał nie był w stanie przedstawić jakichkolwiek efektów swojej pracy, więc zrezygnowaliśmy ze współpracy, a tymczasem Labdata wystawiła fakturę na 20000 zł ZA NIC. Omijać szerokim łukiem!!!!! Z Panem Rafałem spotkamy się w sądzie.

Rzetelne opinie o Laboratorium Danych

Laboratorium Danych

Siedziba
Kraków, Warszawa, Bielsko-Biała, Zabrze

WWW
https://laboratorium-danych.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
668 308 957

Infolinia
-

Logowanie