Kategorie: / Usługi

Laboratorium Danych Opinie Klientów

3.46/5.00 - ilość ocen: 120
opinie o Laboratorium Danych
1 / 5 2021-08-23

UWAGA WSZYSCY KTÓRZY CHCĄ SKORZYSTAĆ Z USŁUG TEJ PSEUDO FIRMY!! NIE WARTO STRACICIE PIENIĄDZE, BĘDZIECIE SIĘ SĄDZIĆ. JAK NAJDALEJ OD TEJ FIRMY> Być może potrafią odzyskać utracone zdjęcie z telefonu ale nic więcej. Na pewno nie potrafią rozszyfrować zaszyfrowanych plików. Ani ich odzyskać. WYSTAWIŁ MI PAN RAFAŁ FAKTURĘ NA 15 TYS PLN Za usługę, która nie miała miejsca!! Pan Rafał Krawczyk jest po prostu oszustem i złodziejem!! Żeruje na ludziach, którzy są w potrzebie i nie wiedzą co robić.

1 / 5 2021-08-02

Odradzam!!!!! Oszuści, nie odzyskali nic, dostałam tylko dane które były dostępne na telefonie!!!! za ponad 3000!!!!!! Czas oczekiwania na zwrot sprzętu nawet kilka miesięcy!!!!!

5 / 5 2021-08-02

Odradzam!!!!! Oszuści, nie odzyskali nic, dostałam tylko dane które były dostępne na telefonie!!!! za ponad 3000!!!!!! Czas oczekiwania na zwrot sprzętu nawet kilka miesięcy!!!!!

5 / 5 2021-07-22

Polecam

1 / 5 2021-07-21

Każda pozytywna opinia jest pisana przez właściciela Labdata. Nie znam nikogo kto byłby zadowolony z usługi. Labdata nie odzyskuje utraconych plików i nie naprawia dysków. Labdata żeruje na zaufaniu klientów, zwodzi ich i pobiera dodatkowe opłaty za rzekome działania w celu odzyskania utraconych plików. Faktycznie nic nie są w stanie odzyskać. Takie było moje doświadczenie. Moje słowa potwierdzają się także w opiniach innych klientów.

5 / 5 2021-07-20

Odzyskałem stracone kontakt z zalanaego telefonu Samsung. W dwóch serwisach powiedzili mi, że nic nie da się zrobić, ale na szczęscie trafiłem na laboratorium danych!

5 / 5 2021-07-19

Dziękuję za odzyskanie zdjęć rodzinnych z dysku WD po upadku. Dysk nie dawał oznak życia poza cykaniem. Udało się odzyskać prawie wszystko!

5 / 5 2021-07-19

Polecam!

5 / 5 2021-07-19

Odzyskałam wiadomości SMS ze starego Samsunga, który w dodatku był uszkodzony. Szybka realizacja, dobry kontakt

5 / 5 2021-07-12

Odzyskałam mnóstwo zdjęć z podróży z karty, ktora zostala zalana. Ceny podobne jak w innych miejscach. POLECAM

Rzetelne opinie o Laboratorium Danych

Laboratorium Danych

Siedziba
Kraków, Warszawa, Bielsko-Biała, Zabrze

WWW
https://laboratorium-danych.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
668 308 957

Infolinia
-

Logowanie