Kategorie: / Usługi

Laboratorium Danych

3.52/5.00 - ilość ocen: 71
1 / 5 2020-07-29

Panie Rafale, łezka w oku się kręci po tak ckliwym oświadczeniu. Ja jednak podtrzymuję swoje przekonanie. Jest Pan oszustem, nie istnieje coś takiego jak gwarancja. Byłem na kilku rozmowach, w starym biurze obok ronda Daszyńskiego, później na Kasprzaka, nie zaproponował Pan żadnego rozwiązania, które mogłoby przynajmniej w jakimś stopniu mnie zadowolić. Jedyne co Pan zaproponował, to, że jeszcze raz może podjąć się odzyskania danych - oczywiście za kolejnymi opłatami. Czytając komentarze widzę, że ludzie mieli taki same doświadczenia jak ja. Widzę, że nie tylko ja zostałem oszukany. Scenariusze się powtarzają - na pierwszym spotkaniu "odzyskamy wszystko", później "musimy wykonać dodatkowe czynności". Podczas odbioru zlecenia nie ma możliwości zweryfikowania wykonanej pracy. Żeby otrzymać dane trzeba najpierw zapłacić. Okazuje się, że faktycznie prawie nic nie zostało odzyskane. Umowa jest skonstruowana w taki sposób, że nie możecie zgłosić reklamacji, nie macie prawa ubiegać się zwrotu choćby części należności. Opinie na stronie to zlepek pochlebnych wpisów poczynionych przez zadowolonych klientów - jednak mam podejrzenia, że opinie pisze sam właściciel.

5 / 5 2020-07-29

Panie Rafale, łezka w oku się kręci po tak ckliwym oświadczeniu. Ja jednak podtrzymuję swoje przekonanie. Jest Pan oszustem, nie istnieje coś takiego jak gwarancja. Byłem na kilku rozmowach, w starym biurze obok ronda Daszyńskiego, później na Kasprzaka, nie zaproponował Pan żadnego rozwiązania, które mogłoby przynajmniej w jakimś stopniu mnie zadowolić. Jedyne co Pan zaproponował, to, że jeszcze raz może podjąć się odzyskania danych - oczywiście za kolejnymi opłatami. Czytając komentarze widzę, że ludzie mieli taki same doświadczenia jak ja. Widzę, że nie tylko ja zostałem oszukany. Scenariusze się powtarzają - na pierwszym spotkaniu "odzyskamy wszystko", później "musimy wykonać dodatkowe czynności". Podczas odbioru zlecenia nie ma możliwości zweryfikowania wykonanej pracy. Żeby otrzymać dane trzeba najpierw zapłacić. Okazuje się, że faktycznie prawie nic nie zostało odzyskane. Umowa jest skonstruowana w taki sposób, że nie możecie zgłosić reklamacji, nie macie prawa ubiegać się zwrotu choćby części należności. Opinie na stronie to zlepek pochlebnych wpisów poczynionych przez zadowolonych klientów - jednak mam podejrzenia, że opinie pisze sam właściciel.

5 / 5 2020-07-16

Jestem zadowolona z obsługi polecam wszystkim którzy stracili dane.

4 / 5 2020-07-15

Miła obsługa, odzyskiwałem dane z uszkodzonego dysku twardego (dysk po upadku, uszkodzone głowice). Cena porównywalna jak w innych serwisach z tego co się orientowałem, ale nie jest to tania usługa. POLECAM!

5 / 5 2020-07-15

Odzyskałam dane z telefonu do sprawy sądowej. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2020-07-15

Serdecznie polecam. Usługa wykonana dokładnie. Obsługa bardzo miła i pomocna. Zlecenie wykonane sprawnie.

1 / 5 2020-07-15

Do cen podanych na stronie spokojnie można dodać jedno zero więcej oraz niezależnie pomnożyć x2. Wszystkie negatywne komentarze niestety zgodne z prawdą. Kolejne ekspertyzy wysyłane z użyciem szablonu. Podejrzewam ,że kupując nowy nośnik i wysyłając go do analizy możemy liczyć dokładnie na tę samą procedurę ekspertyzy i dowiemy się jakich to kosmicznych zabiegów będzie wymagało odzyskanie danych. Polecam pierwszy z brzegu darmowy program do odzyskiwania dostępny na zapytanie w Google. Gwarantuję ,że efekt będzie nieporównywalnie lepszy ,niż to co "uratuje" dla nas ta firma. Na szczęście mi udało się zrobić kopię binarną nośników i odzyskać to co oferowały darmowe programy przed interwencją tego labolatorium, ponieważ po zwrocie nośników były one już trwale uszkodzone uniemożliwiając reklamację pod hasłem "jeśli jakakolwiek firma we wszechświecie odzyska więcej niż my, zwrócimy pieniądze". Słowem niemałe pieniądze wyrzucone w błoto, dane nieodzyskane, sprzęt zniszczony, reklamacji brak. Jeżeli ktokolwiek ma wątpliwości radzę podziękować czym prędzej firmie za współpracę i oddać sprawę fachowcom.

5 / 5 2020-07-13

Polecił mi ich znajomy serwis z Krakowa. Jestem zadowolony. Bardzo miłe Panie na infolinii. Pozdrawiam

5 / 5 2020-07-13

Nie mam uwag. Usługa zrealizowana dobrze, polecam.

5 / 5 2020-07-09

Udało się odzyskać około 90% danych z dysku uszkodzonego fizycznie. Jestem zadowolony z wyniku. Inni mnie straszyli, że się nie uda. Polecam

Laboratorium Danych

Siedziba
Kraków, Warszawa, Bielsko-Biała, Zabrze

WWW
https://laboratorium-danych.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
668 308 957

Infolinia
-

Logowanie