Kategorie: / Usługi

Laboratorium Danych Opinie Klientów

3.49/5.00 - ilość ocen: 117
opinie o Laboratorium Danych
5 / 5 2021-07-22

Polecam

1 / 5 2021-07-21

Każda pozytywna opinia jest pisana przez właściciela Labdata. Nie znam nikogo kto byłby zadowolony z usługi. Labdata nie odzyskuje utraconych plików i nie naprawia dysków. Labdata żeruje na zaufaniu klientów, zwodzi ich i pobiera dodatkowe opłaty za rzekome działania w celu odzyskania utraconych plików. Faktycznie nic nie są w stanie odzyskać. Takie było moje doświadczenie. Moje słowa potwierdzają się także w opiniach innych klientów.

5 / 5 2021-07-20

Odzyskałem stracone kontakt z zalanaego telefonu Samsung. W dwóch serwisach powiedzili mi, że nic nie da się zrobić, ale na szczęscie trafiłem na laboratorium danych!

5 / 5 2021-07-19

Dziękuję za odzyskanie zdjęć rodzinnych z dysku WD po upadku. Dysk nie dawał oznak życia poza cykaniem. Udało się odzyskać prawie wszystko!

5 / 5 2021-07-19

Polecam!

5 / 5 2021-07-19

Odzyskałam wiadomości SMS ze starego Samsunga, który w dodatku był uszkodzony. Szybka realizacja, dobry kontakt

5 / 5 2021-07-12

Odzyskałam mnóstwo zdjęć z podróży z karty, ktora zostala zalana. Ceny podobne jak w innych miejscach. POLECAM

5 / 5 2021-07-12

Zleciłem odzyskanie danych z dysku przensnego. Po 2 tygodniach otrzymalem komplet danych. Serdecznie polecam!

1 / 5 2021-06-09

Telefon wysłałam do firmy w marcu dziś jest czerwiec i zero kontaktu z klientem, zero odpowiedzi na e-mail. Telefon zostsl przywłaszony jsk nie wyłudzony bo sami wysłali po niego kuriera. Ja sprawę kieruję na policję, naprawdę nie polecam.

1 / 5 2021-05-15

Witam szanowne grono klientów, oszukanych przez Pana Rafała K. i jego firmę. Moja opinia, nie będzie się różnić znacząco, od wszystkich recenzji wystawionych przez klientów tej firmy - oczywiście z pominięciem tych super pozytywnych, pisanych na jedno kopyto przez właścicieli firmy. To co mnie spotkało w tej firmie, przy zleceniu odzysku danych z 3 dysków HDD, przekracza ludzkie pojęcie. Wszystko co mogło pójść źle, wszystkie etapy gdzie można było naciągnąć na dodatkowe koszty - to właśnie miało miejsce w moim przypadku. Mam ogromną nadzieję, że w końcu ktoś utrze nosa temu młokosowi, który uważa że do końca swych dni pozostanie bezkarny. Do zobaczenia w sądzie.

Rzetelne opinie o Laboratorium Danych

Laboratorium Danych

Siedziba
Kraków, Warszawa, Bielsko-Biała, Zabrze

WWW
https://laboratorium-danych.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
668 308 957

Infolinia
-

Logowanie