Kategorie: / Usługi

Laboratorium Danych Opinie Klientów

3.46/5.00 - ilość ocen: 107
opinie o Laboratorium Danych
5 / 5 2021-04-30

Polecam, odzyskałam dane. Jestem zadowolona

5 / 5 2021-04-21

Dane zostały odzyskane z zepsutego dysku. Szybki czas realizacji, dobry kontakt z wykonawcą. Polecam współpracę

5 / 5 2021-04-21

Nie mam uwag, obsługa ok, kontakt ok, cena uczciwa. Polecam!

5 / 5 2021-04-20

Odzyskałam zdjęcia z 5 lat podróży, które były dla mnie bardzo cenne. Karta z aparatu po prostu przestała działać. Usługa warta swojej ceny.

5 / 5 2021-04-20

OK. Polecam

5 / 5 2021-04-19

Korzystałem z usług Laboratorium Danych, sprawa załatwiona szybko i sprawnie. Odzyskałem dane z dysku po upadku. Jestem zadowolony. Pozdrawiam

5 / 5 2021-04-19

Dziękuję za odzyskanie danych z dysku SSD. 2 firmy mi odmówiły, mówiąc, że nic się nie da zrobić. Odzyskałam bardzo ważne projekty. Trochę to trwało, ale kontakt z obsługą był bardzo dobry, więc o wszystkim byłam poinformowana. Polecam!

1 / 5 2021-04-10

Szukam osub oszukanych przez tego oszusta Rafala K kto mu zakładał sprawę sondowe proszę pilnie pisać próbuje mnie oszukać szukam ludzi oszukanych jak najwięcej by zrobić pozef sondowy [email protected]

5 / 5 2021-04-08

Zostalem oszukany na ok 4500 zl. Na potwierdzenie odzyskanych danych, przed moja zaplata poprosilem o dowod w postaci listy folderow, ktore odzyskali. Dostalem na potwierdzenie zdjecie, ktore mialo poswiadczac odzyskane dane. Po tym jak oplacilem i odebralem dysk, okazalo sie, ze to zdjecie bylo jednym z !4! zdjec odzyskanych z dysku o pojemnosci 500gb. Odpowiedz na reklamacje : wymijająca i oczywiście reklamacja odrzucona.

1 / 5 2021-03-30

Aha, chciałem Wam jeszcze przedstawić krótki opis działania LD i to na prawdę za friko. 1. Darmowa wycena = Gratis :) otrzymasz info, ze dysk jest uszkodzony 2. Wstępna wycena = 185zł uszkodzenie jest fizyczne. 3. Szczegółowa analiza = 725zł. uszkodzone są sektory/głowica/talerze itp. 4. Dogłębna analiza i odzysk jakiś danych = 4800zł i może uda się coś odzyskać ale bez gwarancji co i ile. Jeżeli macie ochotę na zapłatę 5000-6000 zł to polecam LD, satysfakcja z ogolenia z Was kasy 5-6k GWARANTOWANE!!! :)

Rzetelne opinie o Laboratorium Danych

Laboratorium Danych

Siedziba
Kraków, Warszawa, Bielsko-Biała, Zabrze

WWW
https://laboratorium-danych.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
668 308 957

Infolinia
-

Logowanie