Kategorie: / Reklama i Marketing / Usługi

maxopinia.pl

3.75/5.00 - ilość ocen: 16
5 / 5 2020-02-03

Pełen kontakt, opinie naturalne i świetnie robią robotę! Jestem bardzo zadowolony i zdecydowanie polecam

1 / 5 2020-01-28

Oszustwo

2020-01-28

Na stronie nie podają adresu, ukrywają się przed osobowami które uszukali. Po wpłacie kontakt się urywa, nie wykonują żadnych prac.

1 / 5 2020-01-28

Po wpłacie kontakt się urywa. Fraud.

5 / 5 2020-01-22

Pozycjonowanie wizytówki przyniosło efekt i nasza restauracja osiągnęła pierwsze miejsce pod mapką Google. Wygodne pakiety i dobra obsługa. Polecam

5 / 5 2020-01-21

Firma rzetelnie wywiązuje się ze zleconych zadań. Wykupiłem już kilka pakietów i zawsze wszystko wykonywane zostało na czas. Brak zastrzeżeń! Polecam

2020-01-21

Nie korzystajcie z oferty tej firmy ! Pan Damian Skobel to zwykły oszust. Po opłaceniu usługi kontakt się urywa.

5 / 5 2020-01-04

Polecam!

1 / 5 2019-12-13

Lipa, po wpłacie zero kontaktu, żadne prace nie są wykonane, żadnych opinii.

2019-11-11

Po wpłacie nie wykonują zlecenia, ukrywaja się. Fraud.

maxopinia.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.maxopinia.pl/

Email
[email protected]

Telefon
787 757 323

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie