Kategorie: / Reklama i Marketing / Usługi

maxopinia.pl

4.05/5.00 - ilość ocen: 38
5 / 5 2020-03-17

W czasie kryzysu epidemii gdzie mój biznes jest zawieszony zgodzili się na zawieszenie działań i zwnowienie wraz z działaniem baru. Duża elastyczność. Minimum formalności.

5 / 5 2020-03-16

Trafiłam do pana Damiana i maxopinii z polecenia i się nie zawiodłam Wyprowadzili moją wizytówkę na prostą. Teraz już wiem ile to znaczyło dla mnie i dla fimry.

5 / 5 2020-03-16

Miałem obawy przed wykupienie pakietu ale okazały się bezpodstawne. Składasz zamówienie, przesyłasz informacje i dalej sprawa odbywa się bezobsługowo.

5 / 5 2020-03-13

Firma warta polecenia. Opinie wystawiane przez nich są trwałe i dobrze wartościowane przez Googla.

5 / 5 2020-03-13

Firma działa jak należy.

2020-03-11

Oszust. Tak się nie robi ! Po wpłacie zero kontaktu Dam ci szansę do zwrotu pieniedzy lub wykonania zlecenia, 3 dni ...., później znajde cie.

1 / 5 2020-03-10

Zwykli oszuści! Mili do wpłaty momentu wpłaty pieniędzy. Później zero kontaktu i brak realizacji umowy.

1 / 5 2020-03-01

Nie wpłacać pieniędzy z góry bo nie wystawiają żadnych opinii, tylko kasują. Po wpłacie kontakt się urywa.

5 / 5 2020-02-28

BEZ WĄTPIENIA POLECAM FIRMĘ MAXOPINIA!!! POMOGLI MI ZBUDOWAĆ SOLIDNY WIZERUNEK W SIECI!! TERAZ NIE MUSZĘ MARTWIĆ SIĘ O NEGATYWNE KOMENTARZE I NIEPRZYCHYLNE OPINIE. W czasach gdy opinia ma takie znaczenie warto skorzystać z usług takiej firmy. Polecam

5 / 5 2020-02-27

Aż strach pomyśleć jakie oszczerstwa pisać może konkurencja szczególnie w takiej branży. Moje doświadczenia z tą firmą są bardzo pozytywne.

maxopinia.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.maxopinia.pl/

Email
[email protected]

Telefon
787 757 323

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie