Kategorie: / Reklama i Marketing / Usługi

maxopinia.pl Opinie Klientów

4.05/5.00 - ilość ocen: 38
opinie o maxopinia.pl
5 / 5 2020-06-23

polecam współpracę, bardzo dobry kontakt i profesjonalna obsługa!

5 / 5 2020-06-01

działamy od 2017 roku i czasami zdarzają się opóźnienia ale gdyby nie opinie od maxopnia to byłoby ciężko prowadzić gastronomie

5 / 5 2020-06-01

Opinie zamieszczane w rozsądnych odstępach czasowych. Bardzo miła rozmowa telefoniczna. Zlecenie rozpoczęte zostało zaraz po opłaceniu faktury. Bardzo mi pomogli więc szczerze polecam

5 / 5 2020-04-21

Śmiało polecam

5 / 5 2020-04-07

Zajmują się moją wizytówką od dłuższego czasu. Jestem zadowolona.

5 / 5 2020-04-07

ok

5 / 5 2020-04-06

Działam z firmą maxopinia i Panem Damianem od początku ich działalności w sumie od 2016 roku. Zawsze mogę liczyć na solidne wsparcie i dobrą rade. Opinie wykonywane sumiennie i na czas.

5 / 5 2020-04-06

Na oferteo działają skutecznie. Korzystam od lat i jest świetnie!

1 / 5 2020-03-21

Nie wykonują zlecenia, po wpłacie kontakt się urywa, absolutnie nie wpłacać kasy z góry.

5 / 5 2020-03-17

U mnie się sprawdzili

5 / 5 2020-03-17

W czasie kryzysu epidemii gdzie mój biznes jest zawieszony zgodzili się na zawieszenie działań i zwnowienie wraz z działaniem baru. Duża elastyczność. Minimum formalności.

5 / 5 2020-03-16

Trafiłam do pana Damiana i maxopinii z polecenia i się nie zawiodłam Wyprowadzili moją wizytówkę na prostą. Teraz już wiem ile to znaczyło dla mnie i dla fimry.

5 / 5 2020-03-16

Miałem obawy przed wykupienie pakietu ale okazały się bezpodstawne. Składasz zamówienie, przesyłasz informacje i dalej sprawa odbywa się bezobsługowo.

5 / 5 2020-03-13

Firma warta polecenia. Opinie wystawiane przez nich są trwałe i dobrze wartościowane przez Googla.

5 / 5 2020-03-13

Firma działa jak należy.

2020-03-11

Oszust. Tak się nie robi ! Po wpłacie zero kontaktu Dam ci szansę do zwrotu pieniedzy lub wykonania zlecenia, 3 dni ...., później znajde cie.

1 / 5 2020-03-10

Zwykli oszuści! Mili do wpłaty momentu wpłaty pieniędzy. Później zero kontaktu i brak realizacji umowy.

1 / 5 2020-03-01

Nie wpłacać pieniędzy z góry bo nie wystawiają żadnych opinii, tylko kasują. Po wpłacie kontakt się urywa.

5 / 5 2020-02-28

BEZ WĄTPIENIA POLECAM FIRMĘ MAXOPINIA!!! POMOGLI MI ZBUDOWAĆ SOLIDNY WIZERUNEK W SIECI!! TERAZ NIE MUSZĘ MARTWIĆ SIĘ O NEGATYWNE KOMENTARZE I NIEPRZYCHYLNE OPINIE. W czasach gdy opinia ma takie znaczenie warto skorzystać z usług takiej firmy. Polecam

5 / 5 2020-02-27

Aż strach pomyśleć jakie oszczerstwa pisać może konkurencja szczególnie w takiej branży. Moje doświadczenia z tą firmą są bardzo pozytywne.

5 / 5 2020-02-27

Konkretne załatwienie sprawy. Raz a porządnie zbudowałem bazę pozytywnych opinii i nie muszę się teraz martwić negatywami. Opinie o braku kontaktu to brednie. Telefonicznie zawsze można wszystko załatwić. Dają rade i na prawdę zmieniają wizerunek. Polecam

5 / 5 2020-02-27

Zdecydowanie polecam firmę Maxopinia.pl. Współpracujemy od lat i zawsze wszystko realizowane jest zgodnie z zamówieniem. Pierwsza firma z którą się spotkałem z tak dobrą obsługą klienta. Fakturka zawsze na czas, opinie rzetelne, bezpieczne i trwałe. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do firmy i stwierdzam, że jest godna polecenia.

1 / 5 2020-02-25

pan od tygodnia nie odpisuje na maile i nie odbiera telefonu . brak kontaktu po wpłacie pieniędzy.....

2020-02-25

100 % oszustwo !!!! ZERO KONTAKTU PO WPŁACENIU PIENIĘDZY !!! NIE POLECAM ! SPRAWĘ ZGŁASZAM NA POLICJE ! I NIE JEST TO ŻADNA OPINIA KONKURENCJI - TYLKO ZAWIEDZIONEJ KLIENTKI ! PAN BYŁ MIŁY I SYMPATYCZNY PRZEZ TELEFON , OBIECYWAŁ SUPER OFERTY . ODRADZAM !!!!!!!!

1 / 5 2020-02-14

Tak jak piszą przedmówcy, brak kontaktu po zapłacie, za wpłacone pieniądze nie są wykonywane żadne działania.

5 / 5 2020-02-12

Polecam firmę! Bardzo solidnie wykonuje zlecone zadania.

5 / 5 2020-02-12

Dziękujemy za zainteresowanie konkurencji i utworzenie tego profilu. Pozdrawiamy serdecznie ;)

1 / 5 2020-02-10

Po wpłacie kontakt się urwał, opinii żadnych nie dostałam. Ostrzegam innych.

5 / 5 2020-02-07

Super firma, bardzo nam pomogli w odzyskaniu pozytywnego wizerunku w sieci. Polecam

5 / 5 2020-02-04

Pozdrawiamy konkurencje piszącą negatywne komentarze. Jest to przykład jak nieudolnie działacie wystawiając wszystkie opinie takiej samej treści. Idealne odzwierciedlenie braku profesjonalizmu. Tak czy inaczej wszystkiego dobrego. Maxopinia.pl

5 / 5 2020-02-04

Pozdrawiamy konkurencje piszącą negatywne komentarze. Jest to przykład jak nieudolnie działacie wystawiając wszystkie opinie takiej samej treści. Idealne odzwierciedlenie braku profesjonalizmu. Tak czy inaczej wszystkiego dobrego. Maxopinia.pl

2020-02-03

Po wpłacie zero kontaktu, żadne prace nie są wykonywane.

5 / 5 2020-02-03

Polecam

2020-02-03

Pozdrawiamy konkurencje piszącą negatywne komentarze. Jest to przykład jak nieudolnie działacie wystawiając wszystkie opinie takiej samej treści. Idealne odzwierciedlenie braku profesjonalizmu. Tak czy inaczej wszystkiego dobrego. Maxopinia.pl

5 / 5 2020-02-03

Pełen kontakt, opinie naturalne i świetnie robią robotę! Jestem bardzo zadowolony i zdecydowanie polecam

1 / 5 2020-01-28

Oszustwo

2020-01-28

Na stronie nie podają adresu, ukrywają się przed osobowami które uszukali. Po wpłacie kontakt się urywa, nie wykonują żadnych prac.

1 / 5 2020-01-28

Po wpłacie kontakt się urywa. Fraud.

5 / 5 2020-01-22

Pozycjonowanie wizytówki przyniosło efekt i nasza restauracja osiągnęła pierwsze miejsce pod mapką Google. Wygodne pakiety i dobra obsługa. Polecam

5 / 5 2020-01-21

Firma rzetelnie wywiązuje się ze zleconych zadań. Wykupiłem już kilka pakietów i zawsze wszystko wykonywane zostało na czas. Brak zastrzeżeń! Polecam

2020-01-21

Nie korzystajcie z oferty tej firmy ! Pan Damian Skobel to zwykły oszust. Po opłaceniu usługi kontakt się urywa.

5 / 5 2020-01-04

Polecam!

1 / 5 2019-12-13

Lipa, po wpłacie zero kontaktu, żadne prace nie są wykonane, żadnych opinii.

2019-11-11

Po wpłacie nie wykonują zlecenia, ukrywaja się. Fraud.

2019-11-02

Po wpłacie pieniędzy nie wykonują zlecenia, pieniędzy nie oddają, wygląda na fraud.

5 / 5 2019-08-05

Świetna firma, usługa wykonana zgodnie z planem i otrzymanym harmonogramem. Obecnie pracujemy nad 2 wizytówkami i bardzo serdecznie polecam.

Rzetelne opinie o maxopinia.pl

maxopinia.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.maxopinia.pl/

Email
[email protected]

Telefon
787 757 323

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie