Kategorie: / Reklama i Marketing / Usługi

maxopinia.pl

4.05/5.00 - ilość ocen: 38
5 / 5 2020-02-27

Konkretne załatwienie sprawy. Raz a porządnie zbudowałem bazę pozytywnych opinii i nie muszę się teraz martwić negatywami. Opinie o braku kontaktu to brednie. Telefonicznie zawsze można wszystko załatwić. Dają rade i na prawdę zmieniają wizerunek. Polecam

5 / 5 2020-02-27

Zdecydowanie polecam firmę Maxopinia.pl. Współpracujemy od lat i zawsze wszystko realizowane jest zgodnie z zamówieniem. Pierwsza firma z którą się spotkałem z tak dobrą obsługą klienta. Fakturka zawsze na czas, opinie rzetelne, bezpieczne i trwałe. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do firmy i stwierdzam, że jest godna polecenia.

1 / 5 2020-02-25

pan od tygodnia nie odpisuje na maile i nie odbiera telefonu . brak kontaktu po wpłacie pieniędzy.....

2020-02-25

100 % oszustwo !!!! ZERO KONTAKTU PO WPŁACENIU PIENIĘDZY !!! NIE POLECAM ! SPRAWĘ ZGŁASZAM NA POLICJE ! I NIE JEST TO ŻADNA OPINIA KONKURENCJI - TYLKO ZAWIEDZIONEJ KLIENTKI ! PAN BYŁ MIŁY I SYMPATYCZNY PRZEZ TELEFON , OBIECYWAŁ SUPER OFERTY . ODRADZAM !!!!!!!!

1 / 5 2020-02-14

Tak jak piszą przedmówcy, brak kontaktu po zapłacie, za wpłacone pieniądze nie są wykonywane żadne działania.

5 / 5 2020-02-12

Polecam firmę! Bardzo solidnie wykonuje zlecone zadania.

5 / 5 2020-02-12

Dziękujemy za zainteresowanie konkurencji i utworzenie tego profilu. Pozdrawiamy serdecznie ;)

1 / 5 2020-02-10

Po wpłacie kontakt się urwał, opinii żadnych nie dostałam. Ostrzegam innych.

5 / 5 2020-02-07

Super firma, bardzo nam pomogli w odzyskaniu pozytywnego wizerunku w sieci. Polecam

5 / 5 2020-02-04

Pozdrawiamy konkurencje piszącą negatywne komentarze. Jest to przykład jak nieudolnie działacie wystawiając wszystkie opinie takiej samej treści. Idealne odzwierciedlenie braku profesjonalizmu. Tak czy inaczej wszystkiego dobrego. Maxopinia.pl

maxopinia.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.maxopinia.pl/

Email
[email protected]

Telefon
787 757 323

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie