Kategorie: / Pozostałe / Hobby

Mennicakapitalowa.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.53
opinie o Mennicakapitalowa.pl
4 / 5 2019-03-25

Mają świetne ceny.

4 / 5 2019-03-20

Bardzo dobrze.

5 / 5 2019-03-18

Zrobiliśmy z narzeczonym obrączki z diamentami wg wzoru - wyszło perfekcyjnie.

5 / 5 2019-03-14

Bez uwag.

4 / 5 2019-03-10

Polecam w pełni. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.

5 / 5 2019-03-04

Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2019-03-01

polecamy

5 / 5 2019-02-28

Srebrne monety w najlepszej cenie, kupowałem u ich sąsiadów ale tu jest szybciej i konkretniej, nawet jak mam dopłacić te 40gr za 1oz. Pozdrawiam

4 / 5 2019-02-28

bardzo dobrze

5 / 5 2019-02-28

Znakomita obsluga klienta.

4 / 5 2019-02-12

Mają najlepsze ceny w necie. 100% zadowolenia.

4 / 5 2019-02-09

obsługa stanęła na wysokości zadania, towar z górnej półki, dobrze zapakowany.

4 / 5 2019-02-08

Bardzo dobra cena, czas realizacji mi odpowiadał.

5 / 5 2019-02-07

Moje zamówienie zrealizowano bardzo sprawnie, dzięki i pozdrawiam.

4 / 5 2019-02-03

Przeprowadzona realizacja była sprawna. towar najwyższej jakości.

4 / 5 2019-01-22

Drugie moje zakupy u nich i drugi pozytyw - dzięki.

5 / 5 2019-01-18

Ok czyli OK

5 / 5 2019-01-15

bardzo dobra

5 / 5 2019-01-14

Szybko sprawnie polecam

4 / 5 2019-01-13

Warto było poczekać. Pozdrawiam.

5 / 5 2019-01-10

Polecam.

5 / 5 2019-01-07

wszystko w najlepszym porządku

4 / 5 2019-01-04

Obawiam się, że nie każdy ze znajomych i nie zawsze byłby zadowolony gdyby kupował monetę z określonego rocznika a otrzymał z innego, którym nie był zainteresowany. Poza tym firma przesyłkowa wybrana przez sprzedawcę do realizacji zakupów kurier FedEx, w moim przypadku, totalna porażka.

5 / 5 2019-01-04

Jestem bardzo zadowolony, szybko, dyskretnie i bezpiecznie . Kolejne moje zakupy w tym sklepie i po raz kolejny polecam.

4 / 5 2019-01-02

Przesyłka dotarła o czasie, była dobrze zabezpieczona przez pracownika.

4 / 5 2018-12-30

opinia pozytywna

5 / 5 2018-12-27

Nie mam im nic do zarzucenia, moneta super.

5 / 5 2018-12-24

Super obsługa , pełen profesjonalizm . Szczerze polecam

4 / 5 2018-12-20

Ciekawa oferta z której żal było nie skorzystać. Firma wiarygodna.

4 / 5 2018-12-20

bardzo dobrze

4 / 5 2018-12-19

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, dobra cena. Polecam

4 / 5 2018-12-18

obsługa i dostawa O.K.

4 / 5 2018-12-12

Fachowa porada ze strony obsługi, szybko złożone zamówienie, szybko wysłane.

4 / 5 2018-12-06

Zakup monety u nich był strzałem w dziesiątkę.

2018-11-27

To,że sklep ma przystępne ceny to prawda i nic bym nie pisał ale skłoniły mnie do tego dwa powody,pierwszy to taki,że przesyłka dotarła do mnie z tygodniowym opóźnieniem i domyślam się,że byłoby to dłużej gdyby nie moja interwencja,dodam,że sklep miał mój numer tel. i e-mail także sami mogli mnie poinformować o opóźnieniu i byłoby ok.Drugi powód to taki,że podczas rozmowy telefonicznej pan ze stoickim spokojem nie potrafił udzielić informacji kiedy przesyłka do mnie trafi,tłumacząc się zmianą przewoźnika - a co mnie to obchodzi? Na koniec dorzucił,że w ramach rekompensaty pokryją koszta przesyłki - śmiech na sali,podczas zakupu przesyłkę miałem darmową zapłaciłem tylko ubezpieczenie.To,że kapsel z monety,na której najbardziej mi zależało ma głębokie zarysowania ,już nie wspomnę.Czy wrócę do tego sklepu? Może kiedyś tak.

5 / 5 2018-11-23

Zdecydowanie polecam mennicę

4 / 5 2018-11-20

Jestem usatysfakcjonowany zakupami u nich. Nie miałem żadnych problemów.

4 / 5 2018-11-17

Realizacja szybka, profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2018-11-16

dobry czas realizacji

5 / 5 2018-11-15

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-11-14

super ;)

5 / 5 2018-11-13

Dla mnie BOMBA!!!

4 / 5 2018-11-08

zakupy u nich były dobrym wyborem

5 / 5 2018-11-06

Sprawnie działająca infolinia, generalnie całościowo są bardzo dobrzy.

4 / 5 2018-11-06

Polecam, dobra cena, terminowi i solidni.

5 / 5 2018-11-06

liczy się dla nich klient

4 / 5 2018-11-06

Pomimo małych niedociągnięć transakcję ocenię na 9 /10. M.W.

4 / 5 2018-11-05

Bardzo dobra komunikacja z doradcą, na większą ilość monet dostałem indywidualną wycenę.

5 / 5 2018-11-03

profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2018-11-02

Polecam w 100%

4 / 5 2018-10-31

Profesjonalna obsługa. Niedotrzymane terminy realizacji przy dwóch zamówieniach na 12. W jednym przypadku opóźnienia sklep kontaktował się i złożył alternatywną propozycję, w drugim już nie. Nadal będę robił tu zakupy.

4 / 5 2018-10-25

szybka i bezpieczna transakcja

5 / 5 2018-10-24

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-20

Nie rozumiem jak działa konkurencja skoro tu zwykła uncja jest 3-4 procent tańsza. Otwórzcie się w Poznaniu to wam napędzę klientów. Pozdraiwam

4 / 5 2018-10-15

Jestem pod pozytywnym wrażeniem, także polecam.

3 / 5 2018-10-09

Ceny bardzo dobre. Zawartość paczki w porządku, chociaż wysłana z lekkim poślizgiem. Sposób dostawy to porażka. Kurier miał podaną informację, że ma zadzwonić przed dostawą. Nie dzwoni, a zamiast tego zostawia paczkę sąsiadowi, komukolwiek.

2018-10-05

Dostawa opóźniona o kilka dni w stosunku do terminu podanego w regulaminie (9 dni roboczych). W czasie oczekiwania termin na stronie został skrócony do 5 dni. Na odpowiedź na maila czekałem ponad 10 dni. Propozycji zrekompensowania straty brak (nie mogłem w terminie przekazać monet) oprócz obietnicy na przyszłość . Sklep zasłania się zapisem w regulaminie o możliwych opóźnieniach (Pkt 6), a jedyny obowiązek sklepu, to poinformowanie o opóźnieniu. Tak będzie w przypadku zarówno opóźnienia kilkudniowego ale i kilkumiesięcznego. UOKiK może będzie miał temat, bo konsument jest traktowany....

5 / 5 2018-10-04

Sklep wyróznia się ekspresową realizacją zamówienia.

4 / 5 2018-10-01

to był dobry wybór

4 / 5 2018-09-24

Szybki zakup złota, cena dobra a obsługa podołała zadaniu.

5 / 5 2018-09-23

polecam w 100%

5 / 5 2018-09-18

świeetnie

5 / 5 2018-09-14

Nie miałam problemów.

5 / 5 2018-09-12

45 dniowe zamówienie przyszło po 43 dniach – mały plus

5 / 5 2018-09-10

polecam, bezpieczna transakcja

4 / 5 2018-09-05

wszystko przebiegło ok

2018-08-28

W Mennicy nikt nie czyta maili, możesz wysłać maila i czekać 2 tygodnie na odpowiedź, albo zadzwonić, że dostali maila - wtedy odczytają Podali adres kurierowi ze złym miastem, bez sprawdzenia jaki podałem w formularzu, albo prośby o dodatkowe potwierdzenie Nie podali kurierowi telefonu, przez co nie mogłem wyprostować błędu w adresie, i kazali mi za to dopłacić Na plus, stosunkowo dobre ceny względem konkurencji

4 / 5 2018-08-26

Jestem zadowolony z realizacji zamówienia.

4 / 5 2018-08-26

pozytywnie

4 / 5 2018-08-23

Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, kontakt telefoniczny był bardzo dobry. Polecam.

4 / 5 2018-08-23

polecam wszystkim

4 / 5 2018-08-22

Nie mam im nic do zarzucenia. Bezpieczna transakcja.

5 / 5 2018-08-20

Kupiłam monetę, jest okey

5 / 5 2018-08-18

super oferta

5 / 5 2018-08-18

NIE MAM ZASTRZEŻEŃ.

5 / 5 2018-08-17

Moje oczekiwania zostały spełnione, dzieki

5 / 5 2018-08-12

rekomenduję tę firmę

5 / 5 2018-08-11

Fachowa obsługa klienta połączona z ekspresową realizacją zamówienia.

4 / 5 2018-08-07

wysoki poziom obsługi klienta

4 / 5 2018-08-04

nie mam uwag

5 / 5 2018-08-02

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.

4 / 5 2018-07-29

Jak dla mnie najlepszy tego rodzaju sklep.

5 / 5 2018-07-27

bardzo dobrze

5 / 5 2018-07-25

Zdecydowanie ich polecam, mieli najlepszą cenę, czas realizacji był krótki.

4 / 5 2018-07-20

Istotny był dla mnie czas realizacji zamówienia - nie zawiedli

4 / 5 2018-07-19

Jasne że polecam!

4 / 5 2018-07-16

Kompetentna obsługa, kontakt z nimi bezproblemowy.

5 / 5 2018-07-15

polecamy

5 / 5 2018-07-07

Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-06-25

całość ok

5 / 5 2018-06-25

Bezpieczne zakupy, przesyłka dotarła szybko.

5 / 5 2018-06-23

wszystko OK

4 / 5 2018-06-23

Bardzo dobre podejście do klienta, czas realizacji mi odpowiadał.

5 / 5 2018-06-21

są ok

5 / 5 2018-06-10

Bardzo szybka profesjonalna i uprzejma obsługa. Ną pewno jeszcze skorzystam z usług mennicy kapitałowej

5 / 5 2018-06-07

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-06-07

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-06-06

Przesyłka przyszła na czas, zgodnie z ustaleniami .Sztabki CertiCard mogłem sobie wybrać firmy za co ogromny plus.

4 / 5 2018-06-05

szczery pozytyw

4 / 5 2018-06-02

Godne polecenia

4 / 5 2018-06-01

mieli atrakcyjną ofertę

5 / 5 2018-05-30

Moje pierwsze zakupy w Mennicy Kapitałowej i sztabki dostalem szybciej niż mialem dostać. Nie czekając znowu dokupilem troche sztabek i na emeryturze jak znalazl. Polecam i bez obaw można kupować .

4 / 5 2018-05-29

Chętnie ich polecę, towar był dostępny od ręki, wysłany na następny dzień roboczy.

5 / 5 2018-05-25

wykonali swoje zadanie na 5

4 / 5 2018-05-25

Moneta bardzo dobrze zapakowana, kontakt z obsługą bez zastrzeżeń.

4 / 5 2018-05-24

Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-05-21

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-05-21

po prostu polecam

5 / 5 2018-05-19

Najlepszy taki sklep w necie.

4 / 5 2018-05-15

wszystko ok

5 / 5 2018-05-13

Wszystko w najlepszym porządku

2018-05-08

Pomimo małych niedociągnięć transakcję ocenię na 9 /10. M.W.

4 / 5 2018-05-07

Jestem zadowolony. Paczka szybko doszła, była odpowiednio zabezpieczona.

4 / 5 2018-05-02

moje oczekiwania zostały spełnione

4 / 5 2018-05-01

wszystko okej

5 / 5 2018-04-27

Monety zgodne z zamówieniem, kontakt z działem obsługi bardzo dobry. Natalia

4 / 5 2018-04-26

bardzo duży plus

3 / 5 2018-04-26

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2018-04-23

w porządku

4 / 5 2018-04-22

Odebrany towar zgodny z opisem, bieżące informacje o stanie realizacji zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-04-22

100% zadowolenia

5 / 5 2018-04-20

Polecam!

4 / 5 2018-04-20

polecam każdemu

5 / 5 2018-04-10

Nie mam żadnych uwag.

5 / 5 2018-04-04

Kupiłem złotą monetę amerykańską Bizon 2018. Przesyłka faktycznie została nadana w ciągu 24h. Kontakt z obsługą bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-04-02

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-03-30

Mają bardzo dobry system powiadomień, plusem również są ceny.

5 / 5 2018-03-29

Cen niższych nigdzie nie znalazłem, dostawa na czas, porządnie zapakowane.

5 / 5 2018-03-28

polecam w 100%

4 / 5 2018-03-27

Polecę znajomym na pewno. Takiej ceny nie znalazłam nigdzie indziej.

5 / 5 2018-03-26

bardzo dobrze

5 / 5 2018-03-22

szybko i bezproblemowo

4 / 5 2018-03-21

Firma przyjaźnie nastawiona do klientów.

5 / 5 2018-03-19

Było małe niedopatrzenie ale sprawnie zareagowali i naprawili błąd. Dostałem za to darmową przesyłkę przy kolejnych zakupach. Sam prowadzę firmę i podoba mi się takie podejście do klienta.

5 / 5 2018-03-16

najlepsza oferta

5 / 5 2018-03-15

wszystko ok

4 / 5 2018-03-14

Kupiłam sztabkę, cena bardzo atrakcyjna a kontakt z nimi nie sprawił mi żadnego problemu.

4 / 5 2018-03-13

Bardzo dobrze!!!

4 / 5 2018-03-12

wszystko ok

5 / 5 2018-03-08

jest okey

4 / 5 2018-02-25

jest ok

4 / 5 2018-02-19

polecam każdemu

4 / 5 2018-02-05

Bardzo dobra cena. Szybka dostawa.

4 / 5 2018-02-04

Mieli najlepszą ofertę.

4 / 5 2018-02-03

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2018-01-28

Otrzymany towar jest zgodny z zamówieniem.

4 / 5 2018-01-23

Przede wszystkim otrzymałam to co zamówiłam i przesyłka nie była otwierana.byłam zadowolona

3 / 5 2018-01-22

j.w,natomiast niedopuszczalnym jest pakowanie monety na siłę do za małego kapsla-(dotarł pęknięty)na zwróconą uwagę zastałem przeproszony ale niesmak pozostał.Myślę, że był to jednostkowy przypadek.Poza tym wszystko -mówiąc kolokwialnie OK.POZDRAWIAM.

5 / 5 2018-01-20

polecam sredecznie

5 / 5 2018-01-13

Transakcja bardzo udana - profesjonalna obsługa, przesyłka bardzo szybka. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-13

Monety doszły szybko, z kontaktem nie miałam problemów.

4 / 5 2018-01-08

Polecam. Obsługa zdała egzamin.

4 / 5 2018-01-05

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-29

100% zadowolenia

4 / 5 2017-12-29

atrakcyjne oferty

5 / 5 2017-12-26

bardzo sprawnie

5 / 5 2017-12-25

Nie mam żadnych uwag.

5 / 5 2017-12-23

5 z plusem

5 / 5 2017-12-22

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2017-12-16

JEST OK

5 / 5 2017-12-14

rozsądne ceny

5 / 5 2017-12-08

Profesjonalna obsługa jestem mile zaskoczony jakością i szybkością transakcji.

4 / 5 2017-12-08

Cena złota była bardzo atrakcyjna.

4 / 5 2017-12-06

Moje oczekiwania zostały spełnione.

5 / 5 2017-12-03

polecam

5 / 5 2017-12-01

PROFESJONALNIE, SZYBKO I KOMFORTOWO POZDRAWIAM

4 / 5 2017-11-30

Szybko zrealizowane zamówienie. Korzystna cena.

4 / 5 2017-11-30

bezpieczna transakcja

5 / 5 2017-11-27

Profesjonalnie pod każdym względem

5 / 5 2017-11-26

Jestem w pełni zadowolona - szybko i sprawnie, paczka dotarła dobrze zabezpieczona i nie zdradzała zawartości. Polecam

5 / 5 2017-11-21

Nie rozumiem jak działa konkurencja skoro tu zwykła uncja jest 3-4 procent tańsza. Otwórzcie się w Poznaniu to wam napędzę klientów. Pozdraiwam

4 / 5 2017-11-21

jest ok

4 / 5 2017-11-18

bez uwag

4 / 5 2017-11-13

są ok

5 / 5 2017-11-12

WSZYSTKO SUPER NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE

5 / 5 2017-11-11

Zamówienie zrealizowane profesjonalnie, dział obsługi klienta życzliwy i pomocny.

5 / 5 2017-11-06

Profesjonalnie , szybko , a co najważniejsze zgodnie z opisem. Polecam.

4 / 5 2017-11-04

są wiarygodni

4 / 5 2017-11-02

Dobra oferta, telefonicznie uzyskałam kilka informacji dla mnie kluczowych.

4 / 5 2017-11-02

Złoto w dobrej cenie.

4 / 5 2017-10-31

Towar zapakowano wzorowo. Jestem pod wrażeniem. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-10-30

nie mam uwag

4 / 5 2017-10-26

Nie mam uwag.

4 / 5 2017-10-25

Bez jakichkolwiek negatywnych uwag

5 / 5 2017-10-20

polecamy

5 / 5 2017-10-16

bardzo sprawnie

4 / 5 2017-10-10

profesjonalna obsługa, czas od zamówienia do doręczenia taki jak w opisie

5 / 5 2017-10-09

Znakomite podejście do klienta, cena zachęcająca.

5 / 5 2017-10-07

są okej

4 / 5 2017-09-29

towar pierwsza klasa

5 / 5 2017-09-27

Sprawny przepływ informacji, towar dobrze zapakowane i wysłano błyskawicznie.

5 / 5 2017-09-27

wszystko ok

4 / 5 2017-09-24

dobra cena i obsługa

5 / 5 2017-09-19

Kupiłem a jak miałem potrzebę to i u nich sprzedałem. Transakcje na piątkę.

4 / 5 2017-09-09

Solidnie zapakowana przesyłka, obsługa z wysokim poziomem kultury.

5 / 5 2017-09-08

KORZYSTNA CENA

5 / 5 2017-09-05

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Kompetentny i uprzejmy personel, który dobrze doradził. Polecam każdemu. rzetelna i wiarygodna firma!

5 / 5 2017-09-03

polecam

4 / 5 2017-08-28

Produkt zgodny z opisem i zdjęciem.

4 / 5 2017-08-27

polecam

Rzetelne opinie o Mennicakapitalowa.pl

Mennicakapitalowa.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://mennicakapitalowa.pl

Email
[email protected]

Telefon
226924157

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie