Kategorie: / Komputery

pcforce.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.61
opinie o pcforce.pl
2017-07-15

Towar na stronie był niestety fizycznie nie :(

5 / 5 2017-07-11

Pełen profesjonalizm , bardzo dobry kontakt oraz dobre podejście do klienta.Bardzo polecam .

5 / 5 2017-07-11

Wszystko OK

4 / 5 2017-07-06

Ten sklep jest bardzo dobry. Gdy odwiedziłem ich stronę, po raz pierwszy zobaczyłem opcję rozmowy na żywo, a pracownik, z którym rozmawiałem, był bardzo pomocny i potrafił doradzić klientowi. Jest to lepsza opcja niż wymiana maili, ponieważ jest szybsza, lub niż rozmowa telefoniczna, ponieważ podczas rozmowy można wysyłać zdjęcia i linki, co jest bardzo istotne w przypadku dyskusji na temat sprzętu komputerowego. Czuję, że klient jest tutaj ważny, a komputery są dla nich pasją. Gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2017-07-03

profesjonalna obsługa, doradztwo. Polecam w 100 %

5 / 5 2017-07-01

Polecam

5 / 5 2017-06-29

Polecam.

5 / 5 2017-06-12

To jest już moje kolejne zamówienie na pcforce.pl. Produkt jest dokładnie taki, jak opisano na stronie. Sklep oferuje ogromny wybór, a towar jest dostępny natychmiast lub w ciągu kilku dni. Obsługa klienta jest bardzo profesjonalna i udziela świetnych porad. Serdecznie polecam zakupy na pcforce.pl!

5 / 5 2017-06-12

To jest moje kolejne zamówienie na pcforce.pl. Produkt jest dokładnie taki, jak został opisany. Sklep ma ogromny wybór towarów, które są dostępne od razu lub w krótkim czasie. Personel jest bardzo kompetentny i zapewnia świetne porady. Naprawdę polecam pcforce.pl!

4 / 5 2017-06-12

Polecam

5 / 5 2017-06-07

Polecam sklep, miła kompetentna obsługa.. konkurencyjne ceny .jestem bardzo zadowolony z zakupów.

5 / 5 2017-06-05

Gorąco polecam

5 / 5 2017-06-04

Profesjonalna obsluga. Moglo by byc taniej.

4 / 5 2017-05-31

płatność za kuriera a czas dostawy jak na poczcie

3 / 5 2017-05-22

Poprawić sprawy logistyczne

5 / 5 2017-05-14

Miła i szybka obsługa, bardzo dobry kontakt. Towar w pełni zgodny z opisem. Wysyłka natychmiastowa. Polecam.

4 / 5 2017-04-29

pozytyw, szybko,konkretnie na temat

4 / 5 2017-04-16

Obsługa była naprawdę świetna, ale miała nieco problemy z organizacją, co spowodowało opóźnienie w przyjęciu listu przewozowego. W końcu przesyłka dotarła i była starannie spakowana.

4 / 5 2017-04-16

Personel obsługi był bardzo kompetentny, ale niestety mieli pewne problemy z organizacją, co spowodowało opóźnienie w przekazaniu listu przewozowego. Na szczęście ostatecznie przesyłka dotarła i była starannie zapakowana.

4 / 5 2017-04-11

Gdyby tylko było trochę szybciej, to byłby ideał, ale i tak jest bardzo dobrze!

Rzetelne opinie o pcforce.pl

pcforce.pl

Siedziba
Kalisz

WWW
http://pcforce.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
725 388 444

Infolinia
-

Logowanie