Kategorie: / Komputery

pcforce.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.62
opinie o pcforce.pl
4 / 5 2024-03-01

obsługa na poziomie ale troche czekałem za zamówieniem

5 / 5 2024-02-29

Doradztwo pierwsza klasa... długie rozmowy telefoniczne przy doradeniu i doborze komputera

5 / 5 2024-02-29

Bardzo miła obsługa :)

5 / 5 2024-02-27

Polecam bardzo sympatyczna obsługa

5 / 5 2024-02-25

Polecam, ok

5 / 5 2024-02-23

polecam, bardzo super doradztwo w doborze podzespołów do komputera. super

5 / 5 2024-02-22

Trochę dłuższy czas oczekiwania ale ogólnie ok. Polecam

5 / 5 2024-02-19

Jestem na plus. Bardzo miła obsługa ???? polecam

4 / 5 2024-02-19

Trochę długi czas realizacji

5 / 5 2024-02-17

Wszystko ok, doradzają w zakupie i realizacja w terminie...polecam

5 / 5 2024-02-16

J jestem na tak, bardzo długie przegadanerozmowy telefoniczne przed zakupem. Realizacja również spoko. Polecam

5 / 5 2024-02-15

PCForce to miejsce, w którym zawsze znajdziesz to, czego szukasz. Mają szeroki wybór produktów w atrakcyjnych cenach oraz świetną obsługę klienta. Jestem pewien, że będę do nich wracać przy każdej kolejnej potrzebie

1 / 5 2024-02-14

Zamówienie złożone 21 stycznia 2024, czas realizacji 2-7 dni, po 5 dniach zaczynam dopytywać się o wysyłkę: telefonu nikt nie odbiera, włącza się automat, na maile nikt nie odpowiada. Dopiero po drugim, sms'ie dostałem maila (z data 2 luty 2024) o treści: Najmocniej przepraszam za czas odpowiedzi na Pana zapytanie. Deklarowana data wysyłki: 7 dni roboczych (30 stycznia 2024), Faktycznie posiadamy opóźnienie w realizacji, za co najmocniej przepraszamy. W dniu dzisiejszym podam szczegóły wysyłki. Oczywiście nikt sie nie odezwał, wysłałem ze 3-4 maile w odpowiedzi i nikt nie odpisał. Mamy 14 luty a ja nie mam ani towaru, ani pieniędzy ani kontaktu. Nie polecam. Od takich sklepów najlepiej trzymać się z daleka. Będę musiał teraz próbować odzyskać pieniądze przed urząd ochrony konsumentów i bawić się w wypełnianie formularzy, grozić ... a mogłem kupić w sklepie zagranicznym i dostać towar w parę dni, ale zachciało mi się wspierać taki polski sklep...

1 / 5 2024-02-13

Telefon dla picu, zamówienie olali, przelanych pieniędzy nie oddali.

5 / 5 2024-02-12

Super sklep polecam

5 / 5 2024-02-06

Polecam, kontakt ok wysyłka w czasie

5 / 5 2024-01-27

Ok, polecam

5 / 5 2024-01-24

Bardzo profesjonalna obsługa. Doradztwo na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2024-01-22

Polecam , bardzo miła obsługa. W miarę szybką wysyłka

4 / 5 2024-01-17

Czas realizacji był wydłużony. Paczka porządnie zapakowana. :)

4 / 5 2024-01-16

Troche trudno się do nich dodzwonić, jak się uda to obsługa jest bardzo profesjonalna

5 / 5 2024-01-12

Super, bardzo szybka wysyłka. 24 h było napisane na stronie i tak było. Polecam

4 / 5 2024-01-11

długi czas realizacji, ale ok... polecam

5 / 5 2024-01-10

Polecam, bardzo pomocni, troche trudno było się dodzwonić, ale ogólnie polecam

3 / 5 2024-01-05

troche czekałem za zamówieniem, możliwe że przez okres świąteczny, ale za czas realizacji 3 gwiazdki

5 / 5 2024-01-04

zamówienie zrealizowane w 24 h. Monitor dotarł przed świętami :) polecam

4 / 5 2024-01-03

Trochę dłuższy czas oczekiwania na zamówienie, ale to okres świąteczny :) wiec można powiedzieć że ok.

5 / 5 2024-01-02

polecam, martwiłam się ze zamówienie nie dotrze przed świętami ale się udało, porządnie zapakowane,

1 / 5 2023-12-29

Radze omijać z daleka ten sklep. Braj jakiego kolwiek kontaktu, od ponad dwóch tygodni nie moge się doowiedzieć co z zamówieniem, więc napisałem maila z prośba o anulowanie i zwrot pieniedzi i znów zero odzewu. Jedna gwiazdka to i tak za dużo.

5 / 5 2023-12-19

Spoko, bardzo sympatyczna obsługa.. trudno się dodzwonić ale to pewnie przez okres przedświąteczny. Polecam

5 / 5 2023-12-18

Polecam, fajny kontakt, chociaż było trudno się dodzwonić za pierwszym razem. Ogólnie polecam.

1 / 5 2023-12-14

Nie polecam. Brak jakiegokolwiek kontaktu.

5 / 5 2023-12-13

Ja jestem zadowolona.Polecam

5 / 5 2023-12-10

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2023-12-06

Zamówiony sprzęt komputerowy działa idealnie. Bardzo pomocna obsługą polecam

5 / 5 2023-12-06

Bardzo sympatyczna obsługa, polecam

5 / 5 2023-12-03

Super polecam

3 / 5 2023-11-28

Trochę długi czas oczekiwania.

5 / 5 2023-11-27

Serdecznie polecam sklep PCForce. Składałem u nich komputer i otrzymałem fachowe doradztwo. Zamówienie zostało zrealizowane w ciągu kilku dni, co bardzo mi odpowiadało

5 / 5 2023-11-24

Kupowałem chłodzenie wodne. Doradzili i przygotowali ofertę. Dostawa w terminie. POLECAM :)

5 / 5 2023-11-21

super, bardzo polecam... doradztwo pierwsza klasa.

5 / 5 2023-11-20

polecam sklep pcforce. Składałem u nich komputer , fajnie doradzili. Zamówienie zrealizowane w pare dni.

3 / 5 2023-11-17

Nie polecam sklepu. Zamówiłem praktycznie 2 miesiące temu klawiaturę za ponad tysiąc złotych. Kontakt ze sklepem jest nikły, telefon udaje zajęty, nigdy nie oddzwaniają. Na maile odpisują losowo, nie udzielając żadnych konkretnych informacji. Niedopuszczalne praktyki i beznadziejne prowadzenie powodują, że poczułem się zmuszony ostrzec innych przed zakupami w tym scamie. Jeżeli chcecie Państwo zablokować swoje pieniądze to serdecznie polecam.

5 / 5 2023-11-17

Wszystko ok

4 / 5 2023-11-15

Trochę czekałem na realizację ale ogólnie ok

5 / 5 2023-11-14

Szybka dostawa. polecam

5 / 5 2023-11-13

spoko polecam

5 / 5 2023-11-07

Ja u nich robię zamówienia ca jakiś czas i realizacja jest ok

4 / 5 2023-11-06

ok, polecam

4 / 5 2023-10-30

troche długi czas realizacji ale ok

5 / 5 2023-10-26

Jak dla mnie sklep PC force szybko i sprawnie zrealizował moje zamówienie. Tak jak było podawane 24h ???? przesyłka pozadnie opakowana.

5 / 5 2023-10-25

Chłodzenie wodne zamówione i dostarczone w bardzo konkretnym pudle. Zabezpieczone na 5+. Polecam

5 / 5 2023-10-24

Zamówienia dotarło w terminie, kontak również dobry. Polecam

5 / 5 2023-10-19

Ok

5 / 5 2023-10-18

Polecam, wszystko ok

4 / 5 2023-10-18

Trochę wydłużony czas realizacji zamówienia. Ale ogólnie ok

5 / 5 2023-10-17

Jak zawsze przyjemna współpraca

5 / 5 2023-10-17

Polecam wszystkim

5 / 5 2023-10-16

ok, polecam

4 / 5 2023-10-13

Wydłużony czas oczekiwania. Ale ogólnie kontakt spoko.

5 / 5 2023-10-12

Wszystko spoko . Polecam

5 / 5 2023-10-11

Zamówienie zrealizowane sprawnie. Polecam

5 / 5 2023-10-11

Polecam... wszystko ok

5 / 5 2023-10-07

U mnie zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Na następny dzień produkt był u mnie na miejscu . Polecam sklep pcforce.

5 / 5 2023-10-07

Bardzo polecam, super doradztwo w doborze podzespołów do komputera. Zamówienie zrealizowane sprawnie. Na 5+

4 / 5 2023-10-06

Trochę czekałem za zamówieniem , ale ogólnie ok

5 / 5 2023-10-04

S0ko polecam

5 / 5 2023-09-29

super pomoc przy dobraniu podzespołów do komputera. Składałem sam.. ale miałem pomoc przy składaniu ze strony konsultanta. super pomoc polecam.

5 / 5 2023-09-28

spoko, polecam

5 / 5 2023-09-27

Polecam, tak jak napisane 24h wysyłka ...na następny dzień u mnie.

5 / 5 2023-09-27

ok, zamówienie zrealizowane w miarę sprawnie

4 / 5 2023-09-26

troche poczekałem za zamówieniem

5 / 5 2023-09-24

Polecam...spoko sklep

5 / 5 2023-09-22

Zakupiłem u nich obudowę- biurko. zamówienie trochę szło ale to była przesyłka paletowa. Super jestem bardzo zadowolony bona każdym etapie byłem informowany. Polecam

5 / 5 2023-09-21

Dali mi super ofertę na komputer, doradztwo pierwsza klasa. Polecam

5 / 5 2023-09-20

Dla mnie spoko.. mają duży asortyment. Polecam

4 / 5 2023-09-20

Trochę wydłużony czas realizacji

5 / 5 2023-09-18

Spoko, komp złożony w parę dni i dostawa również sprawna. Kontakt też super. Bardzo pomocni. Polecam

5 / 5 2023-09-14

Szybka dostawa

5 / 5 2023-09-14

Ciężko się do nich dodzwonić, zajęte cały czas, ale mi na maile szybko odpisywali. Towar przyszedł, więc ok, polecam

3 / 5 2023-09-14

W dużym skrócie nie kupujcie w tym sklepie. A tutaj trochę dłuższa opinia. Wiec zacznijmy od początku. Znalazłem produkt (filtr od silverstone 180) ponieważ w innych sklepach nie mogłem znaleźć żeby były dostępne oraz obudowę fractal torrent (około 200 zł taniej niż na np takim xkom). Po patrzyłem w opinie w tego sklepu i na początku myślałem ze nie jest tak źle bo każdemu sklepowi zdarza się sytuacja że zwlekali ze towar okazał się nie istniejący i takie tam. Wiozłem zamówiłem budę filtry i przy okazji sobie pomyślałem ze sobie pastę wymienię. Ok dla niektórych płatność z góry jest wielkim czerwonym światełkiem lecz raz zdarzyło mi się ze płatność przy odbiorze była złym pomysłem (historia z innego portalu opinia). No i dobra zamówione i zapłacone 7 dni na realizacje zamówienia. Poczekałem te 7 dni nadal nic następnego dnia zacząłem dzwonić i nie odbierają wiec nawet nie próbujcie dzwonić. Na kilka emalii odpisali tylko raz ALE na facebooku jak się do nich napisze to o dziwo działa i to chyba jedyna forma kontaktu. Po kolejnym tygodniu grożenia policja/UOKiK/cofnięciem płatności w banku zareagowali i przysłali tylko budę a za reszte zwrócili pieniądze. Nigdy więcej...

5 / 5 2023-09-14

Polecam

5 / 5 2023-09-13

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Dostawa w 24 h. Polecam

5 / 5 2023-09-13

Spoko polecam

4 / 5 2023-09-12

Długi czas realizacji, ale zamówienie dotarło.

5 / 5 2023-09-11

Dla mnie 5+ zamówiłem kartę graficzną po 16 w środę . Paczka przyszła w czwartek z rana. Szybka dostawa. Szczerze polecam sklep Pcforce

5 / 5 2023-09-11

Zakupiłem zestaw komputerowy w Pcforce i jestem bardzo zadowolony. Sprzęt złożony super, doradztwo na wysokim poziomie. Długo przegadane rozmowy telefoniczne bo sprzęt z chłodzeniem wodnym. Serdecznie polecam sklep,

4 / 5 2023-09-11

Wydłużona realizacja zamówienia, ale ogólnie spoko polecam

5 / 5 2023-09-09

Zakupiony komputer działa idealnie. Obsługa super... bardzo pomocna. Polecam

5 / 5 2023-09-08

Wszystko ok

3 / 5 2023-09-07

Trochę zamówienie się przedłużyło, ale spoko polecam

5 / 5 2023-09-06

Spoko, zamówienie dotarło szybko ok

5 / 5 2023-09-05

Zakupiłem w pcforce.pl zestaw do chłodzenia wodnego, produkt jest w porządku.

5 / 5 2023-09-05

Spoko sklep. Zamówienie zrealizowane w miarę szybko. Polecam

5 / 5 2023-09-03

Super polecam

5 / 5 2023-08-31

Profesjonalna obsługa klienta i szeroki wybór produktów związanych z chłodzeniem wodnym. Moje zamówienie dotarło w idealnym stanie

3 / 5 2023-08-31

Profesjonalna obsługa klienta i szeroki wybór produktów związanych z chłodzeniem wodnym. Moje zamówienie dotarło w idealnym stanie

5 / 5 2023-08-30

To już mój trzeci zakup w pcforce.pl i jestem nadal pod wrażeniem. Sklep oferuje najwyższej klasy produkty związane z chłodzeniem wodnym, a ich obsługa klienta stoi na naprawdę wysokim poziomie.

4 / 5 2023-08-29

Moje zamówienie opóźniło się o kilka dni ze względu na brak jednego z produktów. Chociaż otrzymałem informację o opóźnieniu, to trochę to mnie zawiodło.

3 / 5 2023-08-29

Wysyłka była trochę długa, ale produkt dotarł w całości. Może warto by było zaoferować szybsze opcje dostawy.

5 / 5 2023-08-29

Często kupuje u nich produkty. Zawsze wszystko na wysokim poziomie. Polecam

1 / 5 2023-08-28

Odradzam! Sklep krzak (dlatego ma tylko wpłaty z góry przelewem, a nie oferuje wysyłki za pobraniem). Przed zakupem dopytałem o dostępność towaru. Dostałem potwierdzenie, że towar będzie wysłany w ciągu kilku dni. Po 2 tygodniach braku informacji wysłałem rezygnację z zamówienia. Do dziś nie oddali pieniędzy (minął ustawowy termin). Kontakt zerowy. Sprawa zapewne skończy się w sądzie bo od ponad miesiąca nie oddali prawie 2000 zł!

4 / 5 2023-08-28

Trochę długi czas oczekiwania, ale ogólnie może być

3 / 5 2023-08-28

Super. Zamówiłem u nich komputer. Złożony pod moje wymagania :) Pozdrawiam Pana Przemka, doradca nr 1 :) Polecam sklep pcforce

5 / 5 2023-08-24

Polecam, wszystko ok

5 / 5 2023-08-24

Wszystko w porządku.

3 / 5 2023-08-24

Wszystko w porządku.

3 / 5 2023-08-23

Czekałem dłużej na moje zamówienie, ponieważ wybrałem biurko/obudowę, które niestety nie było dostępne w Polsce i wymagało wysyłki paletowej. Mimo tego, jestem bardzo zadowolony z obsługi.

5 / 5 2023-08-22

Mają ciekawą ofertę. polecam

4 / 5 2023-08-21

Trochę długi czas oczekiwania, ale zamówienie dotarło

5 / 5 2023-08-18

Bardzo sympatyczni, super doradzają co do wyboru podzespołów do komputera. Polecam sklep Pc force

5 / 5 2023-08-17

pomocni, doradzają w wyborze podzespołów. Polecam

5 / 5 2023-08-16

Jestem bardzo zadowolona, bardzo pomocni i zamówienie zrealizowane w miarę szybko.

5 / 5 2023-08-14

szybko , sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2023-08-14

Polecam. Wszystko ok

5 / 5 2023-08-11

Zamówiłem u nich komputer z chłodzeniem wodnym, Wykonanie super, wygląd i wydajność sprzętu idealna. Polecam

5 / 5 2023-08-10

bardzo pomocni przy doborze podzespołów do komputera :) sprzęt działa idealnie. POLECAM

5 / 5 2023-08-09

Dla mnie sklep super..fajna oferta i zamówienie wykonane sprawnie.

5 / 5 2023-08-09

Super doradzają co do wyboru chłodzenia wodnego. polecam

4 / 5 2023-08-08

Może być , polecam

5 / 5 2023-08-08

Zamówienie zrealizowane. wszystko ok

1 / 5 2023-08-07

Odradzam, brak kontaktu, brak zamówienia.

5 / 5 2023-08-07

Polecam wszystko ok

5 / 5 2023-08-04

Bardzo miła obsługa. polecam

5 / 5 2023-08-03

Drobne zamówienie i zrealizowane na następny dzień. Polecam

5 / 5 2023-08-03

Polecam, sympatyczna obsługa zamówienie zrealizowane

5 / 5 2023-08-02

Może być, polecam

4 / 5 2023-08-01

Moje doświadczenie zrobienia zakupów w sklepie PCForce.pl było przyjemne i sprawnie przeprowadzone. Pomimo bezproblemowego przebiegu procesu zamówienia, dostawa nieco się opóźniła, co jest jedynym powodem, dla którego oceniam ten sklep na cztery gwiazdki zamiast pięciu. Mimo to, obsługa klienta była bardzo pomocna i szybko odpowiadała na moje pytania. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z moich zakupów i na pewno rozważę powrót do sklepu PCForce.pl w przyszłości.

5 / 5 2023-08-01

Długi czas realizacji zamówienia, produkt ok

5 / 5 2023-08-01

zamówienie dotarło szybko. polecam

5 / 5 2023-07-31

Spoko, polecam

5 / 5 2023-07-28

trochę musiałem poczekać na zamówienie, ale produkt również nietypowy. Polecam

5 / 5 2023-07-27

zakupy w sklepie pc force były udane :), obsługa super. Polecam

5 / 5 2023-07-26

Sklep ok, polecam

5 / 5 2023-07-26

Jestem zadowolona z obsługi, męczyłam ich telefonami :) Polecam

5 / 5 2023-07-24

Sklep pc force jak dla mnie ok. Polcam

5 / 5 2023-07-23

Polecam sklep Pcforce

5 / 5 2023-07-21

Zadowolona polecam

5 / 5 2023-07-20

Super.polecam

5 / 5 2023-07-19

Jak zawsze przyjemność.polecam

5 / 5 2023-07-19

Fajny sklep, polecam. Bardzo pomocni

5 / 5 2023-07-19

Ok, sklep ok, polecam

5 / 5 2023-07-18

Polecam, zamówienie dotarło, wszystko ok

5 / 5 2023-07-18

Super, bardzo przyjemne zakupy ????

5 / 5 2023-07-17

Polecam, pomocni w doborze podzespołów do komputera, sprzęt działa idealnie.

5 / 5 2023-07-14

bardzo fajny sklep. super pomocni. polecam

5 / 5 2023-07-12

Wszystko spoko, polecam

5 / 5 2023-07-11

spoko, wszystko ok. Polecam

5 / 5 2023-07-10

Polecam sklep PC force

5 / 5 2023-07-07

To nie pierwszy mój zakup u nich. Jak zawsze wszystko przebiegało sprawnie. Polecam sklep PC force

5 / 5 2023-07-04

Super sklep , polecam

5 / 5 2023-07-03

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie Pcforce. Polecam

5 / 5 2023-06-29

Zamówienie dotarło . Polecam

5 / 5 2023-06-28

polecam sklep pc force

5 / 5 2023-06-27

trochę długa wysyłka, ale kontakt spoko ,polecam

5 / 5 2023-06-25

Sklep PC force jak dla mnie spoko. Polecam

5 / 5 2023-06-22

Polecam, zamówienie dotarło na 2 dzień.

5 / 5 2023-06-21

Jak dla mnie sklep PC FORCE jest spoko, zamówienie i realizacja przebiegła ok

5 / 5 2023-06-20

Sklep spoko. Dostawa w miarę szybko. Polecam

5 / 5 2023-06-19

Wszystko ok

5 / 5 2023-06-18

Super. Polecam,

5 / 5 2023-06-16

Kupiłem parę rzeczy do mojego świeżo stworzonego zestawu komputerowego z PC Force i jestem bardzo zadowolony z każdego z tych elementów. Wszystko przybyło w doskonałym stanie i działało bez najmniejszych problemów. Na pewno będę wracać do tego sklepu na przyszłe zakupy.

5 / 5 2023-06-16

Kupiłem parę części do mojej nowej konfiguracji komputerowej w sklepie PC Force i jestem bardzo zadowolony z każdego z tych elementów. Wszystko przyszło do mnie w doskonałym stanie i działało bez żadnych problemów. Na pewno będę wracał do tego sklepu w przyszłości, aby dokonać kolejnych zakupów.

5 / 5 2023-06-15

Sklep Pc force jak dla mnie super. Doradzają przy wyborze produktu do chłodzenia wodnego. Bardzo pomocni. polecam

5 / 5 2023-06-15

Spoko polecam

5 / 5 2023-06-14

Ja jestem zadowolony, polecam :)

5 / 5 2023-06-13

sklep super. obsługa doradziła mi przy zakupie, polecam

5 / 5 2023-06-12

Super sklep, bardzo pomocni

5 / 5 2023-06-12

Polecam, zamówienie zrealizowane sprawnie

5 / 5 2023-06-09

Wszystko ok

5 / 5 2023-06-07

sklep spoko, produkt dostarczony został w terminie. trochę ciężko się do nich dodzwonić ale na maile odpisują sprawnie. Ogólnie polecam

5 / 5 2023-06-06

osobiście polecam sklep, mają szeroką ofertę , obsługa bardzo miła.

5 / 5 2023-06-05

Ten sklep jest naprawdę świetny. Zamówiłem u nich biurkową obudowę, która jest trudno dostępna w Polsce. Produkt dotarł do mnie dość szybko i w idealnym stanie, więc dostawa również była udana. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2023-06-05

Polecam, bardzo sympatyczna obsługa.

1 / 5 2023-06-03

Nie polecam! Sklep PC Force mnie oszukał, gdy zamówiłem adapter do karty graficznej i zapłaciłem z góry. Zamówiony towar nigdy nie dotarł, a koszt w wysokości około 500 złotych nigdy nie został zwrócony. Sklep przestał odbierać telefony i nie odpowiada na maile.

1 / 5 2023-06-03

Nie polecam! Sklep PC Force okradł mnie, gdy zamówiłem adapter do karty graficznej i zapłaciłem z góry. Przesyłka nigdy nie dotarła, a koszt około 500 złotych nigdy nie został zwrócony. Sklep przestał odbierać moje telefony i nie odpowiedział na moje maile.

5 / 5 2023-05-26

Ja ogólnie jestem zadowolony. zamówienie zrealizowane w terminie. polecam

5 / 5 2023-05-23

Polecam, bardzo miła obsługa

5 / 5 2023-05-22

Bardzo fajny sklep. Polecam

5 / 5 2023-05-09

Polecam, bardzo profesjonalne podejście do Klienta

5 / 5 2023-05-05

Wszystko ok

5 / 5 2023-04-26

Super, polecam

5 / 5 2023-04-24

zamówiłem chłodzenie wodne, obsługa pomogła mi dobrać wszystkie elementy. super polecam.

5 / 5 2023-04-21

Super, szybka wysyłka

5 / 5 2023-04-19

wszystko w porządku

5 / 5 2023-04-12

Polecam, wszystko w porządku.

5 / 5 2023-04-04

Polecam, Zamówienie w miarę szybko zrealizowane

5 / 5 2023-03-31

Wszystko przebiegło w porządku. Polecam

5 / 5 2023-03-23

spoko. polecam

5 / 5 2023-03-21

Polecam, wszystko ok

5 / 5 2023-03-19

Jak dla mnie wszystko ok. Polecam

5 / 5 2023-03-17

spoko, jak dla mnie może być polecam

5 / 5 2023-03-09

Może być. Zamówienie dostarczone. Polecam

5 / 5 2023-03-06

polecam, obsułga klienta super pomocna.

5 / 5 2023-03-03

super polecam, bardzo szeroka oferta, sprowadzają produkty nie dostępne w polsce

5 / 5 2023-02-27

polecam, super doradzają

5 / 5 2023-02-20

super polecam

5 / 5 2023-02-15

polecam, bardzo pomocna obsługa Klienta

5 / 5 2023-02-10

spoko polecam

5 / 5 2023-02-08

szybka dostawa, super

Rzetelne opinie o pcforce.pl

pcforce.pl

Siedziba
Kalisz

WWW
http://pcforce.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
725 388 444

Infolinia
-

Logowanie