Kategorie: / Komputery

pcforce.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.58
opinie o pcforce.pl
5 / 5 2023-10-12

Wszystko spoko . Polecam

5 / 5 2023-10-11

Zamówienie zrealizowane sprawnie. Polecam

5 / 5 2023-10-11

Polecam... wszystko ok

5 / 5 2023-10-07

U mnie zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Na następny dzień produkt był u mnie na miejscu . Polecam sklep pcforce.

5 / 5 2023-10-07

Bardzo polecam, super doradztwo w doborze podzespołów do komputera. Zamówienie zrealizowane sprawnie. Na 5+

4 / 5 2023-10-06

Trochę czekałem za zamówieniem , ale ogólnie ok

5 / 5 2023-10-04

S0ko polecam

5 / 5 2023-09-29

super pomoc przy dobraniu podzespołów do komputera. Składałem sam.. ale miałem pomoc przy składaniu ze strony konsultanta. super pomoc polecam.

5 / 5 2023-09-27

Polecam, tak jak napisane 24h wysyłka ...na następny dzień u mnie.

5 / 5 2023-09-27

ok, zamówienie zrealizowane w miarę sprawnie

4 / 5 2023-09-26

troche poczekałem za zamówieniem

5 / 5 2023-09-24

Polecam...spoko sklep

5 / 5 2023-09-22

Zakupiłem u nich obudowę- biurko. zamówienie trochę szło ale to była przesyłka paletowa. Super jestem bardzo zadowolony bona każdym etapie byłem informowany. Polecam

5 / 5 2023-09-21

Dali mi super ofertę na komputer, doradztwo pierwsza klasa. Polecam

5 / 5 2023-09-20

Dla mnie spoko.. mają duży asortyment. Polecam

4 / 5 2023-09-20

Trochę wydłużony czas realizacji

5 / 5 2023-09-18

Spoko, komp złożony w parę dni i dostawa również sprawna. Kontakt też super. Bardzo pomocni. Polecam

5 / 5 2023-09-14

Szybka dostawa

5 / 5 2023-09-14

Ciężko się do nich dodzwonić, zajęte cały czas, ale mi na maile szybko odpisywali. Towar przyszedł, więc ok, polecam

3 / 5 2023-09-14

W dużym skrócie nie kupujcie w tym sklepie. A tutaj trochę dłuższa opinia. Wiec zacznijmy od początku. Znalazłem produkt (filtr od silverstone 180) ponieważ w innych sklepach nie mogłem znaleźć żeby były dostępne oraz obudowę fractal torrent (około 200 zł taniej niż na np takim xkom). Po patrzyłem w opinie w tego sklepu i na początku myślałem ze nie jest tak źle bo każdemu sklepowi zdarza się sytuacja że zwlekali ze towar okazał się nie istniejący i takie tam. Wiozłem zamówiłem budę filtry i przy okazji sobie pomyślałem ze sobie pastę wymienię. Ok dla niektórych płatność z góry jest wielkim czerwonym światełkiem lecz raz zdarzyło mi się ze płatność przy odbiorze była złym pomysłem (historia z innego portalu opinia). No i dobra zamówione i zapłacone 7 dni na realizacje zamówienia. Poczekałem te 7 dni nadal nic następnego dnia zacząłem dzwonić i nie odbierają wiec nawet nie próbujcie dzwonić. Na kilka emalii odpisali tylko raz ALE na facebooku jak się do nich napisze to o dziwo działa i to chyba jedyna forma kontaktu. Po kolejnym tygodniu grożenia policja/UOKiK/cofnięciem płatności w banku zareagowali i przysłali tylko budę a za reszte zwrócili pieniądze. Nigdy więcej...

Rzetelne opinie o pcforce.pl

pcforce.pl

Siedziba
Kalisz

WWW
http://pcforce.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
725 388 444

Infolinia
-

Logowanie