Kategorie: / Firmy kurierskie

Polkurier.pl Opinie Klientów

4.26/5.00 - ilość ocen: 88
opinie o Polkurier.pl
5 / 5 2021-03-16

wszystko ok

5 / 5 2021-03-16

polecam bardzo

5 / 5 2021-03-15

Naliczyli dodatkową opłatę i wysyłają wezwania do zapłaty całych 50 groszy . Nigdy więcej Polkuriera!

1 / 5 2021-03-10

Nie daj się im nabrać, to zwykli oszuści! Wybierz inna firmę kurierską! Tylko czekają aby wyłudzić pieniądze!

1 / 5 2021-03-10

Nie polecam! Wysokie ceny i nieuczciwe opłaty!

1 / 5 2021-03-10

OSZUŚCI! Wyłudzają kasę za weryfikację paczek! Wysyłasz prawidłowo zmierzoną i zważoną paczkę a oni naliczają Ci karę 500zł ! NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!

5 / 5 2021-03-10

OSZUŚCI! Wyłudzają kasę za weryfikację paczek! Wysyłasz prawidłowo zmierzoną i zważoną paczkę a oni naliczają Ci karę 500zł ! NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!

1 / 5 2021-03-10

Wyłudzają pieniądze naliczając nieprawdziwe kary za nieprawidłowe nadanie paczki! Oszukali mnie na prawie 1000zł. Nikomu ich nie polecam! Omijajcie szerokim łukiem!

5 / 5 2021-03-10

Wyłudzają pieniądze naliczając nieprawdziwe kary za nieprawidłowe nadanie paczki! Oszukali mnie na prawie 1000zł. Nikomu ich nie polecam! Omijajcie szerokim łukiem!

1 / 5 2021-03-10

Najgorsza firma kurierska wyłudzające pieniądze... Nikomu nie polecam i omijajcie szerokim łukiem !!

Rzetelne opinie o Polkurier.pl

Polkurier.pl

Siedziba
Ostrów Wielkopolski

WWW
http://polkurier.pl

Email
[email protected]

Telefon
(62) 591-72-72

Komórka
-

Infolinia
(62) 591-72-72

Logowanie