Kategorie: / Firmy kurierskie

Polkurier.pl Opinie Klientów

4.47/5.00 - ilość ocen: 186
opinie o Polkurier.pl
5 / 5 2022-09-30

zawsze szybka pomoc!

5 / 5 2022-09-29

jasny i przejrzysty portal, dobre ceny

5 / 5 2022-09-22

poelcam

5 / 5 2022-09-22

dobra firma, działamy razem od lat i mimo wielu przygód z kurierami firma zawsze stoi po stronie klienta.

5 / 5 2022-09-21

polecam, najlepsza firma do wysyłek

1 / 5 2022-09-20

Moim zdaniem ludzie sa nie spelna rozumu maja problemy z wlasnym portalem brak komunikacji z kurierami za co obciazaja klientow -!! Uwaga gdy anulujesz przesylke to pani kaze czekac i nie przekazywac kuroerowi takich udogodnien jescze nie widzialem . Jest jescze jedno na infolini maja problemy z przekazem informacji co jest abstrakcja jak na dzisiejsze czasy

5 / 5 2022-09-20

wysyłałem przesyłki na różnych portalach i dostawałem dopłaty. w polkurierze jak zgłosiłem sprawę od razu pracownicy mi pomogli i doradzili jak pakować, okazało się że źle pakowałem paczki, od kiedy wysyłam u nich zgodnie z instrukcją nie pojawiła się żadna dopłata, szkoda tylko że inne firmy nigdy mi nie pomogły i nie powiedziały jak pakować - teraz tylko polkurier!

5 / 5 2022-09-20

polecam firme, realizacja na wysokim poziomie

5 / 5 2022-09-14

polecam

5 / 5 2022-09-12

polecam polkuriera, najlepsza firma na wysyłki zagraniczne, wysyłam regularnie do włoch i chorwacji, moje paczki zawsze docierają,.

5 / 5 2022-09-08

Bardzo polecam firme, kurier ciagle do mnie nie przyjezdzał po odbiór paczek, ale od kiedy przeniosłam swoje paczki do polkuriera wszystko załatwili i w końcu moje paczki są odbierane!

5 / 5 2022-09-08

błyskawiczna pomoc w sprawie odbioru

5 / 5 2022-09-05

bardzo dobra firma

polecam, obsługa klienta na najwyzszym poziomie!

1 / 5 2022-09-01

NAJWIĘKSI OSZUŚCI NA CAŁYM RYNKU KURIERSKIM

BEZCZELNIE OKRADLI MNIE Z 450ZŁ , WYMYŚLILI SOBIE FIKCYJNE ZLECENIE NA 45OZŁ I KAZALI MI ZAPŁACIĆ .,PISAŁEM STO RAZY I ODWOŁYWAŁEM SIĘ ALE ONI MAJĄ TO W D... NORMALNIE DOKONALI NA MNIE KRADZIEŻY , WZIELI SOBIE SAMI Z MOJEGO POBRANIA KASE , NARUSZYLI ŚWIĘTOŚC POBRANIA , KLIENT ZAPŁACIŁ PRZY ODBIORZE ZA JAKĄŚ MOJĄ PACZKĘ A CI BEZCZELNI OSZUŚCI ZAMIAST PRZEKAZAĆ MI CAŁĄ KWOTĘ KTÓRA BYŁA NA POBRANIU TO WZIELI SOBIE Z TEGO 450ZŁ , ONI BEZCZELNIE KRADNĄ , TO JEST ZŁODZIEJSKA FIRMA ....

5 / 5 2022-08-31

paczki

polecam w 100%

5 / 5 2022-08-29

POL-kurier

Kiedyś wysyłałam na innej stronie, ale kilka miesiecy temu przeszłam do Pol-kuriera - różnica jest OGROMNA. Niebo a ziemia, polecam każdemu Pol-kuriera jeśli chcecie żeby wasze paczki docierały na czas

5 / 5 2022-08-29

fajna oferta

nie wysyłam dużo paczek, jak chciałam umowe bezpośrednio w dhl to dali mi stawki z kosmosu, a pani z polkuriera dała mi rabaty, obniżyli mi cene o połowe-naprawdę warto z nimi działać, ja jestem zadowolona i moi klienci też bo mają taniej wysyłke ;))

5 / 5 2022-08-29

opini

w koncu porzadna firma, ktora faktycznie zajmuje sie przesyłkami a nie tylko o tym gada, polecam1!!

5 / 5 2022-08-25

Karol

najlepszy pośrednik na rynku

5 / 5 2022-08-23

5/5

warto z nimi działać

5 / 5 2022-08-23

mm

bardzo sprawnie działają!!

5 / 5 2022-08-16

polecam

rzetelna firma, pomogli mi w reklamacji i dostałem odszkodowanie

5 / 5 2022-08-11

polecam!!!

rewelacyjna obsługa, pozdrawiam panią Patrycje!!!

5 / 5 2022-08-10

paczki

paczki jeżdża na czas, wszystko ok

5 / 5 2022-08-09

pol

błyskawicznie załatawiają sprawy

5 / 5 2022-08-04

polkurier

polecam każdemu, profesjonalna firma

5 / 5 2022-07-14

Szczerze polecam, jeszcze nigdy nie zostwili mnie samej sobie, wszystkie moje sprawy załatwiają w sposób rzetelny.

Szczerze polecam, jeszcze nigdy nie zostwili mnie samej sobie, wszystkie moje sprawy załatwiają w sposób rzetelny.

5 / 5 2022-07-05

ok

wszystko działa dobrze

5 / 5 2022-07-04

polecam polkuriera

wysyłam z nimi kilka miesiecy już, zdarzyło się tak, że przewoźnik zagubił moją przesyłkę, ale panie z obsłgui pełna profeska, do razu zajeły się paczką, pomogly mi złożyć reklamację i dostałam odszkodowanie, polecam !!

5 / 5 2022-06-28

rzetelna firma

rzetelna firma

5 / 5 2022-06-24

opinia

potrzebowałam pomocy bo kurier nie chciał mi paczki odebrać, zadziałali błyskawicznie i kurier raz dwa przyjechał

5 / 5 2022-06-23

polkurier

polecam, obsługa profesjonalna, panie na obsłudze zawsze mi doradzą jak najlepiej wysłać paczkę, super

5 / 5 2022-06-23

polecenie

polecam, polecam i jeszcze raz polecam! od ponad roku wysyłam z nimi i obsługa jest znakomita

5 / 5 2022-06-20

polecam

100% ok

5 / 5 2022-06-03

robu

moja wysylka do chin dotarla bez problemow

5 / 5 2022-06-03

ok

łatwy portal, dobre ceny

5 / 5 2022-06-03

polecam!1

przewoźnik uszkodził mi paczke i nie chciał wypłacić całego odszkodowania, ale panie z reklamacji pomogł napisać odwołanie i dostałem zwrot!

5 / 5 2022-06-03

5/5

5/5

5 / 5 2022-06-02

wysyłki

nie można nic zarzucić, obsluga pełen profesjonalizm

5 / 5 2022-06-02

polecam

polecam, rzetelnie

5 / 5 2022-05-31

100%

polecam firme

5 / 5 2022-05-31

paleta

bardzo szybka realizacja

5 / 5 2022-05-31

polecam!

polecam, 10/10 zawsze wszystko załatwiają

5 / 5 2022-05-31

.

firma godna polecenia

5 / 5 2022-05-31

jestem zadowolony

zlecenia zawsze zrealizowane!!

5 / 5 2022-05-31

najlepsza firma

polecam, mają najlepsze biuro obslugi, dziewczyny wszystko załatwią a nie odsyłają do przewoźnika jakinni

5 / 5 2022-05-27

opinia

bardzo polecam, realizacja palety do francji przebiegła bez problemów! dziękuje!

5 / 5 2022-05-27

ok

gorąco polecam firmę, mają bardzo dobre i konkurencyjne ceny

5 / 5 2022-05-26

polecam

Działam z kilkoma firmami ale musze przyznać, że w pol-kurierze jest najlepsza obsługa, w innych firmach dodzwonić się i załatwić cokolwiek to graniczy z cudem, a tu zawsze mam wszystko na czas! polecam1!

1 / 5 2022-05-20

naciągacze

Ostrzegam innych przed tą firmą. Podczas rozmowy nie ma informacji lub jestem kolejną osobą która tego nie usłyszała, że ceny są netto a nie brutto. Chciałem jedynie poznać ceny a zostało mi wciśnięte jakieś konto, przez co teraz muszę pół dnia wypisywać maile aby zostało usunięte, bo w przeciwnym razie zostaną naliczone opłaty. Po pierwszej rozmowie napisałem maila, że proszę o usunięcie konta, na co oddzwoniła pani która powiedziała, że nie będą naliczane żadne opłaty. Powiedziałem przez telefon, aby potwierdziła to w mailu, na co cisza. Napisałem wiec sam maila, że proszę o dezaktywację konta oraz potwierdzenie, że nie będą naliczane żadne opłaty. Dopiero wtedy dostałem maila, abym wysłał rezygnację na innego maila i dopiero wtedy konto zostanie automatycznie zamknięte i nie będą naliczane żadne opłaty. Zobaczymy jak będzie, bo na wysłane zgłoszenie dostajemy jedynie automatycznego maila zwrotnego. Zwykłe naciąganie. Pierwszy raz spotkałem się z czymś takim, że żeby otrzymać ceny trzeba zakładać jakieś płatne konto. Szczególnie, że pani konsultantka zapytała jakie mamy ceny, ale chyba umknęło jej zapytać czy to ceny netto, brutto z opłatami itd. a sama podała ceny netto, które są większe niż te które mamy aktualnie. Najważniejsze było wciśnięcie płatnego konta. jeżeli ktoś czyta komentarze, to proszę sugerować się tymi dłuższymi, bo te na parę słów czy zdań, firma może pisać samemu.

5 / 5 2022-05-11

dobrze

firma godna polecenia

5 / 5 2022-05-10

super!!!

polecam!!!

4 / 5 2022-05-06

sprawdza

nie sprawdza sie

5 / 5 2022-04-27

extra

wszystko bardzo dobrze działa

5 / 5 2022-04-19

polkurier

współpraca ok na 200% wszystko załatwiają

5 / 5 2022-04-11

pozytywna

polecam, jesteśmy mniejszą firmą i nie mamy możliwości dostać od przewoźnika lepszych cen a tu mam wszystko w dobrej cenie, prostą strone i obsługe klienta

5 / 5 2022-03-30

Sandra

Szczerze polecam, najlepsza firma.

5 / 5 2022-03-28

ocena 5/5

do nich z każdym pytaniem można zadzwonić to zawsze pomogą, bardzo mi się to podoba

5 / 5 2022-03-25

super współpraca z pol-kurier

wysyłałem różnymi firmami kurierskimi, ale takiej obsługi jak tutaj nigdzie nie było, wszystko jest super!!!

5 / 5 2022-03-24

opinia

jestem zadowolony, nie ma sie do czego przyzcepić, wszystko jest na czas

5 / 5 2022-03-21

profesjonalnie

czytelne informacje, i konkretna pomoc ze strony pracownikow

5 / 5 2022-03-21

zadowolony ze współpracy

zadowolony ze współpracy

5 / 5 2022-03-18

Wszystko O.K.

Polecam, wszystko działa bardzo sprawnie, strona jest czytelna a pracownicy zawsze pomagają, łątwo sie dodzwonic

5 / 5 2022-03-15

Malwina

zadowolna z współpracy

5 / 5 2022-03-15

łatwy portal

Łatwy w obsłudze portal, dobre cen y

5 / 5 2022-03-14

dobra firma

Polecam, dobra jakość usług, zawsze wszystko jest na czas, działamy prze POlkuriera już ponad rok

5 / 5 2022-03-11

polecam

bardzo dobra obsługa, zawsze pomagają w sprawach u przewoźnika

1 / 5 2022-03-11

Porażka , co za kradzież ??

Ich regulamin to złodziejstwo.

5 / 5 2022-03-11

Negatyw-Obsługa negatyw Dopłaty

Ta firma to totalni naciągacze i oszuści w białych rękawiczkach. Jest typowym pośredniakiem. Nie ma nic wspólnego z usługami przewozowymi. Nie reaguje należycie na opóźnienia w odbiorach i dostawach przesyłek. W razie problemów odsyła do przewoźników, a polkurier umywa ręce. Największym minusem jest to, że srogo kasują za jakiekolwiek dopłaty do przesyłek, które zresztą są naliczane bezpodstawnie i niesprawiedliwie. Otóż na przykład od paczki, której nadanie kosztowało ok. 90 naliczyli dopłatę w wysokości ok. 500zł !!!. Nie uznają reklamacji. Nie pomagają w kontakcie z przewoźnikiem. Chłam i rozpacz i cygaństwo. Wszelkie dopłaty kompensują i mało tego jeszcze pobierają 5zł za kompensatę. Taki mają "regulamin". Nie zawierajcie z nimi żadnych umów, bo pożałujecie. Łącznie oszukali mnie już na ok. 1000zł.

5 / 5 2022-03-03

Polecam każdemu, pełen profesjonalizm

5 / 5 2022-02-23

bardzo miła obsługa!

5 / 5 2022-02-21

b. dobrze

5 / 5 2022-02-18

dobra firma

5 / 5 2022-02-16

bardzo dobre stawki

5 / 5 2022-02-03

wysylam przez nich paczki od dawna i zawsze wszystko gra

5 / 5 2022-02-02

pełen pforesonalizm, polecam!

5 / 5 2022-02-01

ekspresowy kontakt

5 / 5 2022-01-20

polecam Panią Klaudie, zawsze mi pomaga z paczkami!

5 / 5 2022-01-17

wszystko ok

5 / 5 2022-01-13

wszystko na czas, polecam

5 / 5 2022-01-12

polecam wszystkim firme, mialem problem z przewoznikiem ktory nie odbieral ode mnie przesylek a po zgloszeniu do p olkuriera sprawa zostala zalatwiona i teraz wszystko mam terminowo

1 / 5 2021-12-31

Nadawanie paczek przez system ok, wygodne przejrzyste, faktury wystawiane baaardzo terminowo. Schodzą są w obsłudze reklamacyjnej, interwencji np. zaginięcia paczek, dopłaty do paczek, reklamacje. Proces reklamacyjny wymaga sporej ilości dokumentów często zbędnych, ale daje to łatwy powód żeby infolinia PK szybko wywalała w kosmos reklamacje, z braków formalnych(działanie typowe żeby zniechęcić do uzupełniana, bo ciągle czegoś brakuje mimo że reklamacje składamy jako kompletną), jeśli chodzi o zaginięcia i uszkodzenia paczek 90% jest odrzuconych. PK nie przekazuje do wglądu korespondencji między przewoźnikiem a sobą mimo, że temat dotyczy nas ! Nie mają skutecznych sposobów wpłynięcia na procesy reklamacji u przewoźników, droga żmudna i jeszcze cięższa niżrobilibyśmy to sami z przewoźnikiem, ale nie możemy bo przewoźnik prowadzi rozmowy tylko z PK !!

1 / 5 2021-12-07

Trzymajcie się z dala od tej firmy, taniej i prościej zamówić kuriera bezpośrednio, wystawiają faktury z kapelusza

1 / 5 2021-11-02

Uwaga oszuści!!! Doliczają dopłat do przesyłek. Niezgodnie z prawem dokonują weryfikacji.Działają na szkodę swojego klienta zamiast na jego dobro.W moim przypadku z przesyłki ważącej 40 kg.zrobili 204 kg. Brak możliwości obrony się.Z 70 zł. za wysyłkę doszła dopłata 1500 zł. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.

5 / 5 2021-11-02

Uwaga oszuści!!! Doliczają dopłat do przesyłek. Niezgodnie z prawem dokonują weryfikacji.Działają na szkodę swojego klienta zamiast na jego dobro.W moim przypadku z przesyłki ważącej 40 kg.zrobili 204 kg. Brak możliwości obrony się.Z 70 zł. za wysyłkę doszła dopłata 1500 zł. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.

5 / 5 2021-10-26

bardzo szybko zalatwiaja sprawy jestesmy zadowoleni

5 / 5 2021-08-24

10/10 super

5 / 5 2021-08-24

Bardzo dobra wspolpraca z firma POlkurier, zawsze mi na biurze obslugi pomagaja, wszystko sprawnie zalatwione, ja jestem zadowolona

5 / 5 2021-08-23

polecam

5 / 5 2021-08-16

najlepszy portal, wszystko działa super <3

5 / 5 2021-08-03

pomogli mi z paczkami, bardzo miła obsługa, daje 5 / 5 !

5 / 5 2021-08-03

bardzo dobrze działaja

1 / 5 2021-06-24

porażka

5 / 5 2021-05-26

polecam !

5 / 5 2021-05-13

polecam zawsze pomagaja

5 / 5 2021-05-06

polecam wszystko sprawnie

5 / 5 2021-04-28

bardzo dobrze dzialaja

5 / 5 2021-04-20

polecam

5 / 5 2021-04-08

jestem zadowolony, zawsze na czas

5 / 5 2021-03-18

polecam, ok

5 / 5 2021-03-17

Korzystam z usług Polkurier od kilku lat, moje sprawy zawsze są załatwiane bardzo szybko. Panie na infolinii bardzo miłe i pomocne nawet w sprawach reklamacji przesyłek.

5 / 5 2021-03-17

Jakie szczęście, że ktoś od nich zadzwonił i przekonał mnie do współpracy, przestałam w końcu przepłacać za paczki. :)

5 / 5 2021-03-17

bardzo pomogli mi w reklemacji i dhl wzrocil mi pieniadze, bardzo mila obluga

5 / 5 2021-03-17

Super ! Naprawdę polecam , Panie z obsługi zawsze potrafią pomóc . A dopłaty ? też kiedyś dostałam ale to logiczne że dostaje się dopłaty jak się źle pakuję paczki .

5 / 5 2021-03-17

Polecam! Bardzo rzetelna firma i miła obsługa.

5 / 5 2021-03-16

Jestem zadowolona ze współpracy, polecam

5 / 5 2021-03-16

Sprawa z którą dzwoniłam na obsługę została sprawnie i rzetelnie załatwiona, mogę polecić dalej

5 / 5 2021-03-16

wysyłam już od dawna, zawsze jest ok polecam!

5 / 5 2021-03-16

wszystko ok

5 / 5 2021-03-16

polecam bardzo

5 / 5 2021-03-15

Naliczyli dodatkową opłatę i wysyłają wezwania do zapłaty całych 50 groszy . Nigdy więcej Polkuriera!

1 / 5 2021-03-10

Nie daj się im nabrać, to zwykli oszuści! Wybierz inna firmę kurierską! Tylko czekają aby wyłudzić pieniądze!

1 / 5 2021-03-10

Nie polecam! Wysokie ceny i nieuczciwe opłaty!

1 / 5 2021-03-10

OSZUŚCI! Wyłudzają kasę za weryfikację paczek! Wysyłasz prawidłowo zmierzoną i zważoną paczkę a oni naliczają Ci karę 500zł ! NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!

5 / 5 2021-03-10

OSZUŚCI! Wyłudzają kasę za weryfikację paczek! Wysyłasz prawidłowo zmierzoną i zważoną paczkę a oni naliczają Ci karę 500zł ! NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!

1 / 5 2021-03-10

Wyłudzają pieniądze naliczając nieprawdziwe kary za nieprawidłowe nadanie paczki! Oszukali mnie na prawie 1000zł. Nikomu ich nie polecam! Omijajcie szerokim łukiem!

5 / 5 2021-03-10

Wyłudzają pieniądze naliczając nieprawdziwe kary za nieprawidłowe nadanie paczki! Oszukali mnie na prawie 1000zł. Nikomu ich nie polecam! Omijajcie szerokim łukiem!

1 / 5 2021-03-10

Najgorsza firma kurierska wyłudzające pieniądze... Nikomu nie polecam i omijajcie szerokim łukiem !!

1 / 5 2021-03-10

Wyłudzają pieniądze naliczając nieprawdziwe kary za nieprawidłowe nadanie paczki! Oszukali mnie na prawie 1000zł. Nikomu ich nie polecam! Omijajcie szerokim łukiem!

5 / 5 2021-03-10

Wyłudzają pieniądze naliczając nieprawdziwe kary za nieprawidłowe nadanie paczki! Oszukali mnie na prawie 1000zł. Nikomu ich nie polecam! Omijajcie szerokim łukiem!

5 / 5 2021-02-10

polecam, profesjonalnie

5 / 5 2021-02-05

wysyłam palety cały czas przez nich i zawsze wszystko jest w porządku

5 / 5 2021-02-03

dorbze i szybko

5 / 5 2021-01-29

polecam, dobrze dzialaja

5 / 5 2021-01-28

polecam, portal czytelny, wszystko sprawnie

5 / 5 2021-01-19

Bardzo dobra firma. Polecam

5 / 5 2021-01-18

Korzystam od kilku lat. POLECAM

5 / 5 2021-01-14

bardzo fajnie działają

5 / 5 2021-01-13

fajny portal

5 / 5 2021-01-12

z czystym sumieniem polecam!

5 / 5 2021-01-08

Bardzo dobrze działają, portal łatwy, ceny też ok

5 / 5 2021-01-07

Polecam, wszystko sprawnie, przejrzysta strona, dobre ceny

5 / 5 2021-01-04

Polecam

5 / 5 2020-12-22

Polecam. DUżo usług. Łatwa strona i zawsze pomagają

5 / 5 2020-12-21

profesjonalna obsługa

1 / 5 2020-12-18

Wyjątkowo niekulturalny młodociany kurier, jego zachowanie zaowocowało tym, że przesyłka wróciła do nadawcy.

5 / 5 2020-12-17

mają integracje z shoperem, wszystko dziala super, na plus

5 / 5 2020-12-16

mają fajny portal i integracje, wszystko działa na plus

5 / 5 2020-12-15

super

5 / 5 2020-12-15

Polecam.wysyłaliśmy przez ich spedycje palety do Włoch i wszystko poszło gładko,panie w biurze wszystkiego dopilnowały :)

5 / 5 2020-12-14

Co rok w grudniu wysyłam bardzo dużo przesyłek krajowych i zagranicznych. W tym roku pierwszy raz skorzystałem z usług Polkurier.pl. Lepiej późno niż wcale. Szczerze polecam! Profesjonalna obsługa klienta, niskie ceny, a obsługa przesyłki na bardzo wysokim poziomie. W skrócie, dobrze, szybko i przystępnie cenowo.

5 / 5 2020-12-14

jestem zadowolony z wspołpracy korzystam od 3 lat i zawsze mi pomagaaja z przesylkami polecam!!

5 / 5 2020-12-13

Przestrzegam wszystkich obecnych i przyszłych klientów i potencjalnych klientów. Współpraca z kurierem to droga przez mękę . Regulamin jest tak skonstruowany ,że wasze tylko i wyłąłącznie chroni Polkuriera i przewoźnika. Zlecający wysyłkę nie ma żadnych praw , możliwości dochodzenia i rozpatrzenia reklamacji ( wiem co piszę tylko przez ostatnie poł roku straciłem w postaci uszkodzonych przesyłek nie mniej niż 1 500 zł . Na osiem reklamacji ani jedna nie została rozpatrzona pozytywnie . Zawsze zasłona dymna , to nie my , to przewoźnik nie uwzględnił i nie rozpatrzył pozytywnie ) Zdarzyło mi się dopłacać za fakt , że WAGA PRZESYŁKI BYŁA ZANIŻONA O 200 gram !!!! Proszę , jeśli Wam miły system nerwowy , jeśli nie chcecie ustawicznego stresu idźcie do konkurencji , jest w czym i gdzie wybierać . Według mnie Polkurier to samo zło.

5 / 5 2020-12-09

W 100% jestem zadowolona , korzystam od 2 lat i polecam serdecznie wszystkim, obsługa pomocna , angażują się w pomoc , paczki dostarczone do klienta na następny dzień . Wszystko tak jak powinno być .Wcześniej korzystałam z pośrednika , teraz wiem że firma Polkurier jest sprawdzona,

5 / 5 2020-12-09

Żenada od piątku przesyłka leży w sortowni,i nadal tam jest. Do dzisiaj nie dostarczona. Od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Od poniedziałku codziennie rorozmaeiamy z konsultantem i codziennie słyszymy ze NIE mają wpływu na pracę sortowni i na to że nie mają odpowiedzi zwrotnej. Kierowniczka zmiany nie ma odwagi rozmawiać z klientem. Nadal nic nie wiemy. Obsługa tylko przez infolinię to żenada. Skargi tylko można składać meilowo. Na email też do dzisiaj brak odpowiedzi. Wszystko co związane z Poczta Polska nie polecam

5 / 5 2020-12-08

Polecam tą firmę. Przejrzysty portal i miła obsługa

5 / 5 2020-12-08

Polecam serdecznie

5 / 5 2020-12-03

angażują się w pomoc, wszystko sprawnie działa

5 / 5 2020-12-02

korzystam ponad rok, polecam, wszystkie sprawy mam zawsze zalatwione

5 / 5 2020-11-26

Od 2,5 roku korzystamy z tej firmy nigdy nie było żadnych problemów. Sprawy załatwiane sprawnie. Profesjonalna obsluga.

5 / 5 2020-11-25

fajny portal

5 / 5 2020-11-24

wszystko działa super, ceny maja dobre, obsluga zawsze pomocna, bardzo dobrze wysyla mi się z tego portalu

5 / 5 2020-11-23

Najzwyklejsi oszuści, wystawiają dodatkowo faktury za rzekome opłaty, które pojawiają się w regulaminie, oczywiście nie ma o nich jakichkolwiek zapisów w umowie! Odradzam z całego serca!

5 / 5 2020-11-20

fajny portal, wszystko na czas, polecam

5 / 5 2020-10-28

Naciągacze!!! Po rozmowie telefonicznej, aktywowali konto, wysłali fakturę mimo że konta nikt nie założył to mam nawet numer klienta.

1 / 5 2020-10-28

Zwykli oszuści. Doliczaja doplaty po kilku miesiacach. Nie placic tylko do sadu z nimi

5 / 5 2020-09-16

Nie polecam. Pani przez telefon aktywowała moje konto i po paru dniach wysłali fv za aktywację konta 36 zł! Nie rozmawiajcie z nimi przez telefon, omijajcie szerokim łukiem. TA FIRMA TO NACIĄGACZE!!!

1 / 5 2020-09-02

Obiecałem napisać jaki będzie wyrok sądu w sprawie nieuzasadnionych dopłat. A więc HURA!!!!! wygrałem w sądzie z POLKURIEM . Tak że walczcie z naciągaczami. Pazerność tej firmy jest nieziemska ,w innej przesyłce potrafili żądać za przesyłkę dopłat nawet cztery razy.

5 / 5 2020-08-03

Omijać szerokim łukiem. Niech was nie zwiedzie miła obsługa.Doliczają dopłaty nawet cztery razy po dwóch miesiącach. Postanowiłem z tym walczyć i sprawa trafiła do sądu. Sąd za tydzień ,postaram się podzielić z wami (poszkodowanymi) informacją jaki będzie wyrok. Pozdrawiam.

5 / 5 2020-07-30

Firma nierzetelna i nieuczciwa. Stosuje regulamin tylko po to, aby uniknąć odpowiedzialności. Dwa razy dostarczyli kompletnie uszkodzony towar, powołując się na złe pakowanie, chociaż kurier przy naszych pracownikach się przyznał, że paczka spadła z dużej wysokości. Nasz Klient nie przyjął kompletnie uszkodzonej paczki, a firma kurierska żąda zapłaty za niewykonana usługę. Jak odmówiliśmy to oddała nas do sądu. Unikać ich za wszelką cenę. Polecam APaczka , mili i kompetentni.

5 / 5 2020-06-24

Nie polecam, po wpisaniu wagi i wymiarów paczki pokazał się koszt 63 zł. Po miesiącu od wystawienia fry zostałam dodatkowo obciążona kosztami za weryfikację wagi 12,30 zł i dopłata za dużą paczkę 73,80. Paczka na pewno była zgodna z danymi podanymi w formularzu. W czasie składania reklamacji Pani zapytała czy mamy zdjęcia tej paczki. Brak słów.

5 / 5 2020-06-23

Oszukali nas na 130zł - zadeklarowałem paczkę 20kg a miała 15kg, więc kurier doliczył karę. Nieźle nie? Reklamacji nie uwzględnili. Bardzo nie polecam.

1 / 5 2020-06-17

Przesyłka zagubiona później zniszczona ale to nic. Reklamacja to droga przez mękę firma Polkurier nie robi nic w kierunku pomocy klientowi. Sprawa ciągnie się od stycznia i po pół roku po ciągłych ponagleniach reklamacja została ponoć uznana ale z 2000 zł zwrócono mi tylko 100 parę... żal. Ostrzegam przed współpracą z tą firmą! Dno i kupa mułu

1 / 5 2020-04-28

Wysyłałem paczkę do Portugalii. Po wpisaniu gabarytów i wagi otrzymałem propozycje DPD -119 zł i UPS 118,07zł. Po zatwierdzeniu adresu, gdzieś na górze strony w małym kwadracie zmieniła się cena. Nie zauważyłem tego. I tak obciążono mnie kwotą 229 zł. Uważajcie na ten myk i sprawdzajcie cenę tuż przed zaakceptowaniem adresu. Jeśli mam możliwość, zawsze wybieram inną alternatywę niż polkurier

5 / 5 2019-03-12

Transport mebla z Krakowa do Gdańska Polecam z uwagi na stały kontakt przedstawiciela firmy polkurier, wybranie kuriera z atrakcyjną kwotą transportu i ciągły monitoring przesyłki. Przesyłka odebrana w środę w okolicach południa, dostarczenie w czwartek około południa. Polecam.

5 / 5 2019-01-03

Super

5 / 5 2018-12-09

Usługi na najwyższym poziomie ! Bardzo miła obsługa, szybki czas realizacji zamówień , jednym słowem : Polecam wszystkim !

5 / 5 2018-10-05

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-09-01

W pierwsze chwili, gdy odebrałam telefon bałam się trochę że będą jak zwykły pośrednik- otóż NIE!! Udowodnili mi tylko, że 99% usługi zależy od kuriera, który paczki odbiera ode mnie! Już przy nadaniu pierwszej  paczki przekonałam się, że opiekun klienta to świetna osoba, która znakomicie rozumie każdego człowieka, Pani dostosowała mi kuriera, który odbiera do dziś paczki bez żadnych obiekcji codziennie, a klienci na drugi dzień dzwonią ze paczka dotarła! Panie z biura obsługi wszystko szybko załatwiają! Jestem w pełni zadowoloną stałą  klientką i polecam każdemu komu zależy na szybkim wzroście sprzedaży! Współpracuję się z wami lepiej jak z firmami bezpośrednio!!!!! Pozdrawiam!! ;)

5 / 5 2018-07-08

Współpracuję z firmą już ponad rok i wszystko jest ok. Odbiory na czas, zwrot pobrań też ok, jedynie do czego bym się przyczepiła to czas oczekiwania aby dodzwonić się na biuro. To jednak nadrabia indywidualny opiekun. Polecam współpracę!

5 / 5 2018-06-03

bardzo dobry kontakt, najlepsza obsługa klienta, troche kontakt z kurierem gorszy ale jak najbardziej na plus. poleciłam bym w 100%

5 / 5 2018-05-13

Było Czadersko

5 / 5 2018-05-07

Bardzo dobra obsługa, pomoc telefoniczna zawsze kiedy mam jakieś zapytania. Panie obsługujące przemiłe. Polecam i polecę każdemu kto będzie potrzebował kuriera.

1 / 5 2018-04-21

Było Czadersko

4 / 5 2018-04-09

Jestem klientem tej firmy od 2016 roku i współpracuje mi się bardzo dobrze. Portal jest o tyle przejrzysty, że zlecenia składa się sprawnie. Można dodzwonić się do nich na numer , który znajduje się na ich stronie. Nie zdarzyło mi się, abym za pośrednictwem tej strony korzystając z dostępnych tam kurierów miał jakąś reklamacje. Polecam!

5 / 5 2018-02-04

Jestem klientem Polkurier od ponad roku i nasza współpraca układa się bardzo dobrze. Jeśli mam jakiekolwiek wątpliwości czy pytania dotyczące nadanych przesyłek, naliczonych kosztów itp. dzwonię na infolinię i zawsze uzyskuję rzetelną odpowiedź. Firma dba o to, by oferowani w sysytemie kurierzy dostarczali przesyłki terminowo. Ponadto ceny za usługi są bardzo przystępn a cennik przejrzysty. Z czystym sumieniem polecam firmę Polkurier!

1 / 5 2018-01-13

Spam na telefon.

5 / 5 2017-12-08

Jestem bardzo zadowolona z korzystania z ich portalu. Szeroki wybór firm kurierskich powoduje to, że jak któryś kurier nie odbierze paczki to zawsze jest opcja zmienić na innego. W dodatku bez wiszenia na innych infoliniach u nich załatwię wszystko nawet przez maila. Ceny może nie są najniższe, ale jakość obsługi klienta najlepsza. Pozdrowienia dla Pani konsultantki, która mnie namówiła na ich usługi.

5 / 5 2017-11-12

Szybko I sprawnie,cudowny BOK. No I gadzety do pakowania gratis

1 / 5 2017-10-31

Transport mebla z Krakowa do Gdańska Polecam z uwagi na stały kontakt przedstawiciela firmy polkurier, wybranie kuriera z atrakcyjną kwotą transportu i ciągły monitoring przesyłki. Przesyłka odebrana w środę w okolicach południa, dostarczenie w czwartek około południa. Polecam.

1 / 5 2017-10-20

za każdym razem muszę interweniować na numer telefonu POLKURIER.PL że kurier nie przyjechał po paczke. pani odpowiada że kurierzy mają do 72 godziny na odbiór paczki Dzisiaj jest piątek 22.06.2028 około 9godz. złożyłem zlecenie na odbiór 4 paczek .Dostałem odpowiedz że przewidziany termin będzie w piątek. Paczki z pakowałem i będą leżały przez piątek sobotę niedzielę i morze poniedziałek. ale w poniedziałek upłynie 72 godziny jestem ciekawy od jakiego momentu biegnie czas . Myślę że od złożenia zlecenia czyli o 9 z minutami kurier powinien być u mnie

5 / 5 2017-09-13

Bardzo fajny portal . Wysyłam części samochodowe i korzystając z tego portalu mogę wysłać wszystko i nigdzie nie muszę szukać . Fajny kontakt z kurierami , jeśli nie chce mi odebrać paczki bo np nie ma go już na rejonie to zawsze obsługa klienta reaguje i przesyłka jest odebrana . Raz miałem reklamacje ale została pozytywnie rozpatrzona a Pani pomogła mi ja złożyć także ogólnie jestem zadowolony i polecam !:)

5 / 5 2017-09-01

Wszystko super, kurier o czasie - przesyłka dostarczona szybko i sprawnie, polecam.

1 / 5 2017-08-18

Usługi na najwyższym poziomie ! Bardzo miła obsługa, szybki czas realizacji zamówień , jednym słowem : Polecam wszystkim !

5 / 5 2017-07-22

Bardzo dobra wspolpraca

5 / 5 2017-05-05

Świetny kontakt, profesjonalna obsługa, ogromna cierpliwość dla klientow mających dużo pytań, a co najważniejsze ludzkie podejście :) Kurier tez człowiek , czasami ma gorszy dzień , mimo wszystko ogromny plus +

Rzetelne opinie o Polkurier.pl

Polkurier.pl

Siedziba
Ostrów Wielkopolski

WWW
http://polkurier.pl

Email
[email protected]

Telefon
(62) 591-72-72

Komórka
-

Infolinia
(62) 591-72-72

Logowanie