Kategorie: / Firmy kurierskie

Polkurier.pl Opinie Klientów

4.25/5.00 - ilość ocen: 108
opinie o Polkurier.pl
5 / 5 2022-01-17

wszystko ok

5 / 5 2022-01-13

wszystko na czas, polecam

5 / 5 2022-01-12

polecam wszystkim firme, mialem problem z przewoznikiem ktory nie odbieral ode mnie przesylek a po zgloszeniu do p olkuriera sprawa zostala zalatwiona i teraz wszystko mam terminowo

1 / 5 2021-12-31

Nadawanie paczek przez system ok, wygodne przejrzyste, faktury wystawiane baaardzo terminowo. Schodzą są w obsłudze reklamacyjnej, interwencji np. zaginięcia paczek, dopłaty do paczek, reklamacje. Proces reklamacyjny wymaga sporej ilości dokumentów często zbędnych, ale daje to łatwy powód żeby infolinia PK szybko wywalała w kosmos reklamacje, z braków formalnych(działanie typowe żeby zniechęcić do uzupełniana, bo ciągle czegoś brakuje mimo że reklamacje składamy jako kompletną), jeśli chodzi o zaginięcia i uszkodzenia paczek 90% jest odrzuconych. PK nie przekazuje do wglądu korespondencji między przewoźnikiem a sobą mimo, że temat dotyczy nas ! Nie mają skutecznych sposobów wpłynięcia na procesy reklamacji u przewoźników, droga żmudna i jeszcze cięższa niżrobilibyśmy to sami z przewoźnikiem, ale nie możemy bo przewoźnik prowadzi rozmowy tylko z PK !!

1 / 5 2021-12-07

Trzymajcie się z dala od tej firmy, taniej i prościej zamówić kuriera bezpośrednio, wystawiają faktury z kapelusza

1 / 5 2021-11-02

Uwaga oszuści!!! Doliczają dopłat do przesyłek. Niezgodnie z prawem dokonują weryfikacji.Działają na szkodę swojego klienta zamiast na jego dobro.W moim przypadku z przesyłki ważącej 40 kg.zrobili 204 kg. Brak możliwości obrony się.Z 70 zł. za wysyłkę doszła dopłata 1500 zł. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.

5 / 5 2021-11-02

Uwaga oszuści!!! Doliczają dopłat do przesyłek. Niezgodnie z prawem dokonują weryfikacji.Działają na szkodę swojego klienta zamiast na jego dobro.W moim przypadku z przesyłki ważącej 40 kg.zrobili 204 kg. Brak możliwości obrony się.Z 70 zł. za wysyłkę doszła dopłata 1500 zł. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.

5 / 5 2021-10-26

bardzo szybko zalatwiaja sprawy jestesmy zadowoleni

5 / 5 2021-08-24

10/10 super

5 / 5 2021-08-24

Bardzo dobra wspolpraca z firma POlkurier, zawsze mi na biurze obslugi pomagaja, wszystko sprawnie zalatwione, ja jestem zadowolona

Rzetelne opinie o Polkurier.pl

Polkurier.pl

Siedziba
Ostrów Wielkopolski

WWW
http://polkurier.pl

Email
[email protected]

Telefon
(62) 591-72-72

Komórka
-

Infolinia
(62) 591-72-72

Logowanie