Kategorie: / Firmy kurierskie

Polkurier.pl Opinie Klientów

4.38/5.00 - ilość ocen: 66
opinie o Polkurier.pl
5 / 5 2020-12-14

Co rok w grudniu wysyłam bardzo dużo przesyłek krajowych i zagranicznych. W tym roku pierwszy raz skorzystałem z usług Polkurier.pl. Lepiej późno niż wcale. Szczerze polecam! Profesjonalna obsługa klienta, niskie ceny, a obsługa przesyłki na bardzo wysokim poziomie. W skrócie, dobrze, szybko i przystępnie cenowo.

5 / 5 2020-12-14

jestem zadowolony z wspołpracy korzystam od 3 lat i zawsze mi pomagaaja z przesylkami polecam!!

5 / 5 2020-12-13

Przestrzegam wszystkich obecnych i przyszłych klientów i potencjalnych klientów. Współpraca z kurierem to droga przez mękę . Regulamin jest tak skonstruowany ,że wasze tylko i wyłąłącznie chroni Polkuriera i przewoźnika. Zlecający wysyłkę nie ma żadnych praw , możliwości dochodzenia i rozpatrzenia reklamacji ( wiem co piszę tylko przez ostatnie poł roku straciłem w postaci uszkodzonych przesyłek nie mniej niż 1 500 zł . Na osiem reklamacji ani jedna nie została rozpatrzona pozytywnie . Zawsze zasłona dymna , to nie my , to przewoźnik nie uwzględnił i nie rozpatrzył pozytywnie ) Zdarzyło mi się dopłacać za fakt , że WAGA PRZESYŁKI BYŁA ZANIŻONA O 200 gram !!!! Proszę , jeśli Wam miły system nerwowy , jeśli nie chcecie ustawicznego stresu idźcie do konkurencji , jest w czym i gdzie wybierać . Według mnie Polkurier to samo zło.

5 / 5 2020-12-09

W 100% jestem zadowolona , korzystam od 2 lat i polecam serdecznie wszystkim, obsługa pomocna , angażują się w pomoc , paczki dostarczone do klienta na następny dzień . Wszystko tak jak powinno być .Wcześniej korzystałam z pośrednika , teraz wiem że firma Polkurier jest sprawdzona,

5 / 5 2020-12-09

Żenada od piątku przesyłka leży w sortowni,i nadal tam jest. Do dzisiaj nie dostarczona. Od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Od poniedziałku codziennie rorozmaeiamy z konsultantem i codziennie słyszymy ze NIE mają wpływu na pracę sortowni i na to że nie mają odpowiedzi zwrotnej. Kierowniczka zmiany nie ma odwagi rozmawiać z klientem. Nadal nic nie wiemy. Obsługa tylko przez infolinię to żenada. Skargi tylko można składać meilowo. Na email też do dzisiaj brak odpowiedzi. Wszystko co związane z Poczta Polska nie polecam

5 / 5 2020-12-08

Polecam tą firmę. Przejrzysty portal i miła obsługa

5 / 5 2020-12-08

Polecam serdecznie

5 / 5 2020-12-03

angażują się w pomoc, wszystko sprawnie działa

5 / 5 2020-12-02

korzystam ponad rok, polecam, wszystkie sprawy mam zawsze zalatwione

5 / 5 2020-11-26

Od 2,5 roku korzystamy z tej firmy nigdy nie było żadnych problemów. Sprawy załatwiane sprawnie. Profesjonalna obsluga.

Rzetelne opinie o Polkurier.pl

Polkurier.pl

Siedziba
Ostrów Wielkopolski

WWW
http://polkurier.pl

Email
[email protected]

Telefon
(62) 591-72-72

Komórka
-

Infolinia
(62) 591-72-72

Logowanie