Kategorie: / Serwis

Przedłużona Gwarancja EasyProtect® Opinie Klientów

4.83/5.00 - ilość ocen: 381
opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®
5 / 5 2018-05-17

Najlepsze usługi gwarancyjne na rynku !

5 / 5 2018-05-16

Bezproblemowe kontaktowanie się z obsługą

5 / 5 2018-05-14

Super firma.

5 / 5 2018-05-10

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-09

Wiadomo, że jedną z pierwszych rzeczy na jakie zwraca się uwagę to cena. Easyprotect gwarantuje ochronę za niskie koszta. Super :-)

5 / 5 2018-05-07

jestem zadowolony z uslug easyprotect

5 / 5 2018-05-01

Rewelacja.

5 / 5 2018-04-29

Przedłużona gwarancja tej firmy jest najlepsza. Sprzęt naprawiony szybko. Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-29

Obsluga klienta na wysokim poziomie, nie spotkalem sie z sytuacja gdzie nie udzielono mi odpowiedzi na pytanie

5 / 5 2018-04-28

Rzetelność. Jakość. Ok.

5 / 5 2018-04-22

Bardzo dobre usługi. Szybkie naprawienie laptopa, kurier po przesyłkę był kolejnego dnia od zgłoszenia awarii

5 / 5 2018-04-18

Super. Najlepsza firma gwarancyjna.

5 / 5 2018-04-17

Polecam serwis. Najlepszy.

5 / 5 2018-04-14

Serwis,któremu zaufałem. Jestem zadowolony z obsługi.

5 / 5 2018-04-13

Dzieki za szybkie zalatwienie naprawy! Polecam :)

5 / 5 2018-04-12

Genialnie. W końcu trafiłem na super gwarancje.

5 / 5 2018-04-12

Bez zarzutów. Wszystkie oczekiwania zostały spełnione. Nie trzeba było nawet wysyłać do naprawy tylko sprawę załatwiono na miejscu.

5 / 5 2018-04-12

Dużo czytałam o firmie zanim zdecydowałam się na wykupienie gwarancji. Sceptycznie do tego podchodziłam ale przekonałam się, że było warto. Naprawa zrealizowana na miejscu, bez długiego czekania na odpowiedź ze strony firmy. To mi się podoba :)

5 / 5 2018-04-12

Rewelacyjna firma. Super obsługa. Wszystko na plus.

5 / 5 2018-04-10

Gwarancja na lat.Polecam

5 / 5 2018-04-09

Rzetelność i profesjonalizm w jednym.

5 / 5 2018-04-08

Super serwis.

5 / 5 2018-04-08

Polecam każdemu.

5 / 5 2018-04-02

Gwarancję u easyprotect mam wykupioną na kilka urządzeń i jestem zadowolona z usług

5 / 5 2018-04-01

Super firma. Wszystko na czas.

5 / 5 2018-03-27

Dobre i tanie przedłużanie gwarancji

5 / 5 2018-03-27

Udany serwis. Rzetelna firma.

5 / 5 2018-03-26

Bardzo wysoko oceniam firmę. Wszystko super.

5 / 5 2018-03-25

Wszystko super.

5 / 5 2018-03-25

Rewelacja.

5 / 5 2018-03-21

Najlepsza przedłużona gwarancja. Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-03-19

Jak najbardziej polecam. Super firma.

5 / 5 2018-03-19

Gwarancja nie kosztuje duzo. Zgloszenie usterki odbywa sie w bardzo prosty sposob i w sumie to sa dwie opcje do wyboru. Kurier szybko zapukal do drzwi zeby odebrac przesylke.

5 / 5 2018-03-17

za tak dobre usługi chętnie będę polecać znajomym

5 / 5 2018-03-13

Szybko, konkretnie, bez problemu.

5 / 5 2018-03-07

Rewelacja. Szybko, przyjemnie, konkretnie. Dokładnie tak jak chciałam. Polecam.

5 / 5 2018-03-06

przedłużam tu gwarancję i jest ok

5 / 5 2018-03-04

Rzetelna firma. Super gwarancja.

5 / 5 2018-03-02

Pomocna obsługa. Naprawa wykonana dokładnie

5 / 5 2018-02-27

Bardzo dobre podejście do klienta. Polecam

5 / 5 2018-02-26

wysoka jakość wykonanych usług

5 / 5 2018-02-25

Najlepsze usługi. Najlepsza gwarancja. Konkretna firma.

5 / 5 2018-02-24

szybkie załatwienie naprawy

5 / 5 2018-02-22

Polecam, jestem zadowolony

5 / 5 2018-02-17

Bardzo dobre usługi. Profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2018-02-12

Najlepsza obsługa. Wszystko super.

5 / 5 2018-02-10

Rzetelna, konkretne firma.

5 / 5 2018-02-05

Polecam, wszystko ok

5 / 5 2018-02-02

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-02-01

Jestem zadowolona z gwarancji. Super firma. Profesjonalizm i super podejście do klienta. Wszystko załatwione od reki.

5 / 5 2018-02-01

Profesjonalny serwis. Wszystko na plus. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-01-29

Wszystko ok. Udany zakup gwarancji.

5 / 5 2018-01-29

Rzetelna firma

5 / 5 2018-01-27

Najlepsza gwarancja.

5 / 5 2018-01-24

Bardzo dobry serwis. Wszystko super.

5 / 5 2018-01-24

Super usługi. Praktyczna firma. Wszystko na plus. Polecam.

5 / 5 2018-01-21

Spróbowałam. Nie żałuje. Godne polecenia.

5 / 5 2018-01-18

dobre ceny i szybkie naprawy

5 / 5 2018-01-14

bez zarzutów polecam

5 / 5 2018-01-13

Idealna gwarancja dla każdego.

5 / 5 2018-01-10

Gwarancja na lata. Wszystko ok.

5 / 5 2018-01-09

Same plusy. Super gwarancja.

5 / 5 2018-01-05

Szybka udana transakcja. Rzetelna firma.

5 / 5 2018-01-05

polecam super obsługa.

5 / 5 2018-01-04

Bardzo praktyczna, rzetelna firma.

5 / 5 2018-01-02

polecam. mam wykupiona gwarancje od kilku lat i jest super

5 / 5 2018-01-02

Najlepsza przedłużona gwarancja jaką znam. Wszystko szubko i dokładnie.

5 / 5 2017-12-30

Pozytywne wrażenie. Polecam.

5 / 5 2017-12-30

Konkretny serwis.

5 / 5 2017-12-29

Idealna gwarancja.Rzetelna firma.

5 / 5 2017-12-27

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-25

Profesjonalna firma. Wszystko na najwyższym poziomie. Super obsługa. Super serwis.

5 / 5 2017-12-21

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-12-21

dobre ceny przedłużenia gwarancji

5 / 5 2017-12-16

Polecam firmę znajomym i nie tylko. Sama sprawdziłam. Jestem bardzo zadowolona. Na pewno będę tu wracać.

5 / 5 2017-11-27

Polecam. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-11-26

Rzetelna firma.

5 / 5 2017-11-21

Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-21

Super serwis. Bardzo profesjonalny.

5 / 5 2017-11-20

Najlepszy zakup gwarancji jakiego dokonałem.

5 / 5 2017-11-19

Serwis super.

5 / 5 2017-11-10

profejsonalny sklep z dobrym podejsciem do klienta

5 / 5 2017-11-10

Super serwis.

5 / 5 2017-11-10

Wysoki poziom obsługi klienta. Bardzo profesjonalne podejście. Serwis super.

5 / 5 2017-11-07

Super.Gwarancja najwyższej jakość.

5 / 5 2017-11-04

naprawa szybko ogarnięta, polecam

5 / 5 2017-11-03

Idealnie dobrana gwarancja.

5 / 5 2017-10-29

Polecam firmę. Super.

5 / 5 2017-10-24

Naprawa usterki została wykonana w tempie ekspresowym, pozytywne zaskoczenie. Dlatego uważam że firma zasługuje na wysoką notę.

5 / 5 2017-10-23

Najlepsza gwarancja.

5 / 5 2017-10-23

EasyProtect gwarancja najwyższej jakości. Rewelacyjne podejście. Same pozytywy. Warto skorzystać.

5 / 5 2017-10-14

Polecam serdecznie serwis. Firma jakiej nie znałam. Warto skorzystać. Wszystko super.

5 / 5 2017-10-13

Polecam obsługę i serwis.

5 / 5 2017-10-11

Jestem zadowolona z zakupu gwarancji.

5 / 5 2017-10-11

Według mnie rewelacyjna gwarancja. każdy będzie zadowolony z usług. Naprawdę warto.

5 / 5 2017-10-09

polecam serdecznie.

5 / 5 2017-10-05

Bardzo dobre podejscie do klienta. Mila i sympatyczna obsluga, a naprawa zalatwiona blyskawicznie

5 / 5 2017-10-03

Rzetelna firma. Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-10-03

Zadowolony z zakupu gwarancji. Profesjonalizm i rzetelność w jendnym

5 / 5 2017-09-30

Polecam serwis. Najlepszy.

5 / 5 2017-09-30

Wszystko super.

5 / 5 2017-09-20

Myslę, że każdy będzie zadowolony. Ja jestem . polecam

5 / 5 2017-09-18

Serwis na plus.

5 / 5 2017-09-18

Wszystko udane tak jak chciałam. Jestem bardzo zadowolona z gwarancji.

5 / 5 2017-09-15

Zadowolony z usługi. Profesjonalnie i konkretnie. Serwis super.

5 / 5 2017-09-13

polecam serdecznie.

5 / 5 2017-09-10

Jakość usług najlepsza. Obsługa super. Praktyczna firma. Pomocni ludzie. Polecam.

5 / 5 2017-09-08

Polecam. Wszystko ok.

5 / 5 2017-09-08

Wykupienie gwarancji było najlepszą decyzją jaką mogliśmy podjąć. Easyprotect spełnia oczekiwania.

5 / 5 2017-08-31

Transakcja udana. Profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2017-08-30

Rewelacja. Polecam serwis.

5 / 5 2017-08-30

jestem zadowolony, laptop sie popsul, zadzwonilem kurier byl nastepnego dnia a po tygodniu mialem juz naprawionego laptopa

5 / 5 2017-08-26

Najlepszy serwis jaki znam.

5 / 5 2017-08-26

bezproblemowy kontakt z obsługą, która swoją drogą jest chętna do pomocy

5 / 5 2017-08-22

Wiadomo, że jedną z pierwszych rzeczy na jakie zwraca się uwagę to cena. Easyprotect gwarantuje ochronę za niskie koszta. Super :-)

5 / 5 2017-08-17

Najlepsza przedłużona gwarancja.

5 / 5 2017-08-12

Za niski koszt przedłużenia gwarancji otrzymujemy profesjonalną obsługę, dobre podejście do klienta oraz szybkie załatwianie napraw. Jak dla mnie ekstra!

5 / 5 2017-08-11

Naprawa wykonana bardzo starannie i do tego dosyć szybko. Wszystko oceniam na pięć gwiazdek.

5 / 5 2017-08-03

Polecam firmę. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-08-01

Wysoka jakośc. Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-31

Naprawdę super serwis. Gwarancja na lata.

5 / 5 2017-07-29

Super. Przyjemnie i szybko.

5 / 5 2017-07-29

Sprzedawca godny zaufania, nie korzystam długo z usług tej firmy jednak wysyłałem już sprzęt na gwarancję. Dobrą opcją jest to że kurier sam odbiera od nas przesyłkę i nie trzeba się bujać z paczką po poczcie

5 / 5 2017-07-28

Super serwis.

5 / 5 2017-07-27

Praktyczny sprzedawca. Gwarancja super. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-07-25

Rewelacyjna firma, dzięki!

5 / 5 2017-07-22

Serwis najlepszy jaki spotkałam. Wszystko o czasie. Bez problemowo.

5 / 5 2017-07-21

Wykupienie gwarancji było najlepszą decyzją jaką mogliśmy podjąć. Easyprotect spełnia oczekiwania.

5 / 5 2017-07-19

Rzetelna firma. Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-07-19

Gwarancja , która sie opłaca. Bardzo konkretne rozwiązanie dla każdego. Rzetelna firma.

5 / 5 2017-07-18

Polecam serwis. Lepszego nie znajdziecie.

5 / 5 2017-07-16

Polecam. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-07-12

Najlepsza gwarancja. Polecam

5 / 5 2017-07-12

Świetne usługi. Profesjonalizm. Konkretna firma.

5 / 5 2017-07-08

Kapitalny serwis. Ciesze się , że na niego trafiłem.

5 / 5 2017-07-07

Najlepszy serwis.

5 / 5 2017-07-07

Idealnie dobrana gwarancja. Polecam.

5 / 5 2017-07-05

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-04

Odebrałam swój sprzęt. Wszystko szybko i bez problemu.

5 / 5 2017-07-01

Firma godna zaufania i polecenia

5 / 5 2017-06-29

Profesjonalna obsługa. Dobre podejście do klientów.

5 / 5 2017-06-28

Moja najlepsza gwarancja.

5 / 5 2017-06-28

bardzo dobre usługi gwarancyjne

5 / 5 2017-06-27

Najlepsza firma. Warto.

5 / 5 2017-06-25

Rewelacja. Nic dodać nic ując.

5 / 5 2017-06-23

Zadowolona z gwarancji.

5 / 5 2017-06-22

Wszystko super.

5 / 5 2017-06-21

Polecam korzystanie z usług gwarancyjnych easy protect. Obsługa klienta nie zawiodła, pracownicy mają duza wiedzę i są w stanie odpowiedzieć na każde pytanie.

5 / 5 2017-06-20

polecam miła obsługa

5 / 5 2017-06-17

Konkretny sprawdzony serwis.

5 / 5 2017-06-15

Rewelacyjna gwarancja.

5 / 5 2017-06-14

Szybko. Konkretnie. Jestem bardzo zadowolona z usług serwisu.

5 / 5 2017-06-10

Mega serwis. Każdy będzie zadowolony. Ja wybrałam i nie żałuje.

5 / 5 2017-06-02

Rewelacyjna firma. Super obsługa. Wszystko na plus.

5 / 5 2017-06-01

Konkretnie, szybko. Po sprawie.

5 / 5 2017-05-30

Polecam serwis.

5 / 5 2017-05-30

Super serwis. Rzetelna firma. Ok.

5 / 5 2017-05-29

Gwarancja najwyższej jakości. Super obsługa. Szybko i konkretnie.

5 / 5 2017-05-27

Super firma. Wszystko na czas.

5 / 5 2017-05-27

Bardzo profesjonalna firma.

5 / 5 2017-05-19

Rewelacja. Super serwis.

5 / 5 2017-05-15

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-05-13

Sklep nie miga się od naprawy tylko wysyła kuriera i naprawia towar

5 / 5 2017-05-10

szybkie załatwienie naprawy

5 / 5 2017-05-07

Polecam serdecznie. Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-05

Gwarancja na lata. Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-02

Serwis na 6. Polecam.

5 / 5 2017-05-02

Gwarancja najlepszej jakości. Sprawdziłem i nie żałuje.

5 / 5 2017-04-27

Serwis na najwyższym poziomie. Polecam

5 / 5 2017-04-26

Najlepsza gwarancja.

5 / 5 2017-04-26

polecam szybka wysyłka

5 / 5 2017-04-20

Moja najlepsza gwarancja.

5 / 5 2017-04-20

Udana transakcja. Super serwis.

5 / 5 2017-04-19

Duża wiedza. Duże umiejętności. Idealne zamówienie. Polecam.

5 / 5 2017-04-10

Wszystko ok. Udany zakup gwarancji.

5 / 5 2017-04-09

bardzo szybko załątwili naprawę laptopa, polecam

5 / 5 2017-04-05

Najlepsza firma.

5 / 5 2017-04-03

Najlepsze uslugi gwarancyjne! Polecam !

5 / 5 2017-04-03

Rewelacyjny serwis. Realizacja napraw odbywa się w tzw trybie door to door. Dodatkowym plusem jest to że wysyłka kurierem jest całkowicie bezpłatna. Bardzo dobre usługi. Jestem zadowolony i będę polecać znajomym.

5 / 5 2017-04-01

Szybko, skutecznie. Bez problemu.

5 / 5 2017-03-28

bardzo dobry serwis polecam

Rzetelne opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Siedziba
Warszawa

WWW
http://easyprotect.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie