Kategorie: / Serwis

Przedłużona Gwarancja EasyProtect® Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®
5 / 5 2023-12-04

Polecam.

5 / 5 2023-12-04

Mogę polecić z czystym sercem. Sprzęt naprawiony w ciągu kliku dni.

5 / 5 2023-12-04

Szybka, solidna naprawa.

5 / 5 2023-12-01

Super jakość. Szybka naprawa . Dla mnie bez zastrzeżeń.

5 / 5 2023-12-01

świetna, szybka naprawa, miła obsługa

5 / 5 2023-11-28

Dla mnie ok. Polecam:)

5 / 5 2023-11-28

Duży plus. Szybka obsługa. Szybka naprawa.

1 / 5 2023-11-24

Nie polecam. Opinie dobre chyba sfingowane

5 / 5 2023-11-24

Waarto wybrać!

5 / 5 2023-11-24

Super gwarancja!

5 / 5 2023-11-23

Profesjonalny wybór.

5 / 5 2023-11-23

Świetna gwarancja!

5 / 5 2023-11-22

Polecam.

5 / 5 2023-11-22

Wszystko na plus.

5 / 5 2023-11-21

Jestem zadowolony z wyboru. Kilka razy korzystałam z usługi. Polecam!

5 / 5 2023-11-21

Jak dla mnie 5 gwiazdek to za mało. Dał bym max 10!

5 / 5 2023-11-20

Super gwarancja. Super kontakt.

5 / 5 2023-11-20

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2023-11-19

Idealnie dopasowana.

5 / 5 2023-11-19

Polecam. Jestem zadowolony.

5 / 5 2023-11-17

Solidna firma.

5 / 5 2023-11-17

Gwarancja ok. Szybka naprawa.

5 / 5 2023-11-16

Najlepsza!

5 / 5 2023-11-16

Praktyczna pomocna.

5 / 5 2023-11-15

Niezastąpiona!

5 / 5 2023-11-15

Polecam. Super szybko i solidnie.

5 / 5 2023-11-14

Najlepsza i najszybsza naprawa.,

5 / 5 2023-11-14

Profesjonalna gwarancja

5 / 5 2023-11-13

Polecam. Lepszej gwarancji nie znajdziecie.

5 / 5 2023-11-13

Zadowolenie gwarantowanie. Szybka naprawa.

5 / 5 2023-11-10

Pełna profeska!

5 / 5 2023-11-10

Zepsuty sprzęt naprawiony! Polecam!

5 / 5 2023-11-09

Polecam.

5 / 5 2023-11-09

swietna jakośc. niska cena.

5 / 5 2023-11-08

Zgadzam się. Najlepsza gwarancja!

5 / 5 2023-11-08

jestem zadowolony!

5 / 5 2023-11-07

Polecam. Najlepsza gwarancja.

5 / 5 2023-11-07

Profesjonalni i solidni.

5 / 5 2023-11-06

Solidna gwarancja. Naprawa zajmuje kilka dni. Super kontakt. Polecam.

5 / 5 2023-11-06

Polecam.

5 / 5 2023-11-03

Szybki kontakt. Szybka naprawa. Polecam.

5 / 5 2023-11-03

Super firma. Super gwarancja!

5 / 5 2023-11-02

Wysoki poziom obsługi!

5 / 5 2023-11-02

Jestem zadowolona. Naprawa przebiegła bardzo szybko.

5 / 5 2023-11-01

Dla mnie najlepsi!

5 / 5 2023-11-01

Polecam. Super gwarancja!

1 / 5 2023-10-25

Nie polecam.

5 / 5 2023-10-25

Poleca:)

5 / 5 2023-10-24

Dla mnie mega gwarancja!

5 / 5 2023-10-24

Naprawde super!

5 / 5 2023-10-23

Najlepiej wydane pieniądze!

5 / 5 2023-10-23

Polecam. Jestem zadowolony z wyboru.

5 / 5 2023-10-21

Idealna gwarancja!

5 / 5 2023-10-21

Wszystko w najlepszym porządku!

1 / 5 2023-10-20

Nie polecam.

5 / 5 2023-10-20

Polecam:)

5 / 5 2023-10-20

Super produkt. Szybka i solidna naprawa.

5 / 5 2023-10-18

Dla mnie niezastąpiona.

5 / 5 2023-10-18

Jestem zadowolona. Naprawa przebiegła szybko i sparawnia.

3 / 5 2023-10-17

Zdecydowanie nie polecam. Zgłosiłam awarie w lipcu i wciąż nikt się ze mną nie skontaktował. Pani z infolinii za każdym razem mówi, że wysyła ponaglenie do serwisu i ma nadzieję, że ktoś się wkrótce z nami skontaktuje ale nic więcej nie może zrobić.. Zdecydowanie odradzam, chyba że macie duuużo czasu i ocean cierpliwości.

3 / 5 2023-10-17

Zdecydowanie nie polecam. Zgłosiłam awarie w lipcu i wciąż nikt się ze mną nie skontaktował. Pani z infolinii za każdym razem mówi, że wysyła ponaglenie do serwisu i ma nadzieję, że ktoś się wkrótce z nami skontaktuje ale nic więcej nie może zrobić.. Zdecydowanie odradzam, chyba że macie duuużo czasu i ocean cierpliwości.

5 / 5 2023-10-17

Polecam.

5 / 5 2023-10-17

Zadwolenie i szybka naprawa.

5 / 5 2023-10-15

Świetna jakośc i suepr obsługa.

5 / 5 2023-10-15

Polecam. Gwrancja w super cenie.

5 / 5 2023-10-14

Profesjonalna gwarancja!

5 / 5 2023-10-14

Jestem zadowolony z wyboru!

5 / 5 2023-10-13

Polecam. Super gwarancja!

5 / 5 2023-10-13

Najwyższy poziom obsługi.

5 / 5 2023-10-12

Super firma. Szybka naprawa każdego sprzętu.

5 / 5 2023-10-12

Miło, przyjemnie i skutecznie.

5 / 5 2023-10-11

Praktyczna, solidna. Polecam.

5 / 5 2023-10-11

EKSTRA

5 / 5 2023-10-10

Najlepsza firma!

5 / 5 2023-10-10

Szkoda że nie można dac więcej gwiazek:) Polecam:)

5 / 5 2023-10-09

Zadowolenie gwarantowane.

5 / 5 2023-10-09

Wszsytko ok.

5 / 5 2023-10-08

Naprawa przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2023-10-08

Polecam:)

5 / 5 2023-10-06

Prktycznie kilka dni i sprzęt naprawiony.

5 / 5 2023-10-06

Dobra inwestycja!

5 / 5 2023-10-05

Miła, solidna obsługa. Szybka naprawa.

5 / 5 2023-10-05

Najlepsza przedłużona gwarancja!

5 / 5 2023-10-04

Najlepsza gwarancja!

5 / 5 2023-10-04

Polecam. Jestem zadowlony. Szybka naprawa.

1 / 5 2023-10-04

Bieda, szkoda kasy, nie polecam.

3 / 5 2023-10-04

Zdecydowanie nie polecam. Naprawa zgłoszona nie zrobili nic. Szkoda kasy

5 / 5 2023-10-03

Profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2023-10-03

Super!!!

5 / 5 2023-10-02

Jestem zadowolony. Polecam wszystkim!

5 / 5 2023-10-02

Ponadczasowa gwarancja

3 / 5 2023-09-27

Też się zastanawiam odnośnie tych dobrych opinii. Skąd. Nikt nie rozwija tematu tylko super i super. Chyba lipa.

1 / 5 2023-09-27

Dno, ja już sobie podarowałem tę firmę. Prawie pół roku użerania się. Efekt ? Sprzętu, nie widzieli, nie naprawili, nie przyjechali, nie dzwonili. Skąd te dobre opinie ???? Ludzi podstawionych ??

5 / 5 2023-09-27

Jakośc pierwsza klasa.

5 / 5 2023-09-27

Polecam. Naprawa na 6!

5 / 5 2023-09-26

Polecam. Gwarancja spełaniła moje oczekiwania. Super osługa. Zawsze pomoga.

5 / 5 2023-09-26

Polecam. Jestem zadowolona z użytkowania.

5 / 5 2023-09-25

Jestem zadowolona z wyboru!

5 / 5 2023-09-25

Super gwarancja! Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2023-09-21

Naprawa bez zażutów.

5 / 5 2023-09-21

Profesjonalna obsługa. Szybka naprawa.

5 / 5 2023-09-20

produkt warty swej ceny. Idealny wybór!

5 / 5 2023-09-20

Jak najbardziej ok. Polecam.

5 / 5 2023-09-19

Kompetentna, solidna firma.

5 / 5 2023-09-19

Bezproblemowa, szybka naprawa.

5 / 5 2023-09-18

Polecam:)

5 / 5 2023-09-18

Szybka naprawa sprzętu. Polecam.

1 / 5 2023-09-15

Niestety mi nie pomogli. Praktycznie zero kontaktu z ich strony. Jeśli zadzwonie to grzecznie odpowiadają żeby oczekiwać. W rezultacie, mają klienta gdzieś...

5 / 5 2023-09-15

Polecam. Dla mnie niezawodni.

5 / 5 2023-09-15

Super jakośc i cena

5 / 5 2023-09-14

Zadowleenie i profrsjonalnalizm gwarantowany.

5 / 5 2023-09-14

Super gwarancja:)

5 / 5 2023-09-12

Naprawa na 6 z plusem. Szybko i skutecznie.

5 / 5 2023-09-12

Miłą, solidna firma.

1 / 5 2023-09-11

A skąd te pozytywne opinie ? Przecież oni nic nie naprawią. Komentarze są zapewne napisane przez pracowników.

5 / 5 2023-09-11

Miło, szybka i sprawnie.

5 / 5 2023-09-11

Super gwarancja. Zawsze korzystam gdy coś się zepsuje.

5 / 5 2023-09-10

Najlepsza inwestycja!

5 / 5 2023-09-10

Zadowolenie gwarantowane!

5 / 5 2023-09-08

Wszystko w najlepszym porządku!

5 / 5 2023-09-08

Dla mnie 6 z plusem.

5 / 5 2023-09-07

Wybrała i nie żałuje. Warta swojej ceny. Zawsze szybko naprawiją i służą pomocą.

5 / 5 2023-09-07

Dla mnie super!

5 / 5 2023-09-06

Naprawa przebiegła pomyślnie. Jestem zadowolony!

5 / 5 2023-09-06

Polecam. Super gwarancja!

5 / 5 2023-09-05

Bardzo dobra jakość. Obsługa na 6!

5 / 5 2023-09-05

Polecam. Szybko naprawili mi laptopa

5 / 5 2023-09-04

Bardzo dobra obsługa i jakisc

5 / 5 2023-09-04

Polecam. Jestem zadowolona.

1 / 5 2023-09-04

Bieda ta gwarancja. Strata pieniędzy.

5 / 5 2023-09-03

Polecam. Jestem zadowolony.

5 / 5 2023-09-03

Praktyczna, solidna gwarancja!

5 / 5 2023-09-02

Gwarancja idealna!

5 / 5 2023-09-02

Profesjonalni i solidni.

5 / 5 2023-09-01

Bardzo dobra gwrancja:)

5 / 5 2023-09-01

Polecam serdecznie:)

1 / 5 2023-08-31

Lipa z tą gwarancją. Gra na czas ze strony easy protect. Niczego nie załatwią.

1 / 5 2023-08-28

Gwarancja DNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2023-08-28

Super gwarancja! Szybka naprawa. Obsługa na 6.

5 / 5 2023-08-28

Doskonała!

5 / 5 2023-08-28

Solidna gwarancja!

5 / 5 2023-08-27

Gwarancja na sukces!

5 / 5 2023-08-27

Dobra inwestycja!

5 / 5 2023-08-24

Nie ma się do czego przyczepic.

5 / 5 2023-08-24

Polecam:)

3 / 5 2023-08-24

Wszysko w najlepszym porządku.

3 / 5 2023-08-22

Jestem zadoolony. Kontakt szybki. Naprawa ok. Nie ma się do czego doczepić.

3 / 5 2023-08-22

Polecam. Naprawa na 6!

3 / 5 2023-08-21

To jest oszustwo, nie jest to żadne przedłużenie gwarancji. Adres firmy w Warszawie to fikcja. Nie polecam kupować. To strata pieniędzy i nerwów. Nie można wierzyć w bajki, że oddają sprzęt do autoryzowanych serwisów. To jest oszustwo. EasyProtect bierze tylko 2-5% z klienta. Naprawy są przypadkowe, jeśli uda im się naprawić, to dobrze, ale jeśli nie, to zepsują jeszcze bardziej sprzęt i nie będą się tym martwić, a oni unieważnią gwarancję. To tylko po to, aby utrzymać relacje z sklepami, które również dały się nabrać i sprzedają ten produkt. Dostaję wiele telefonów od ich agenta, ponieważ kupiłem telewizor Philips, a sklep, w którym go kupiłem, prawdopodobnie sprzedał im mój numer za część prowizji. Sklepy chyba już wiedzą, o co chodzi i wycofują się z tej pseudo firmy. Sprawdźcie w internecie, jakie sklepy współpracują z nimi, brak dużych marketów i renomowanych firm. Podziękowałem panu za gwarancję, ale nadal dostaję coraz bardziej namawiające oferty. EasyProtect ADIOS.

3 / 5 2023-08-21

Światna jakosc. Super gwarancja. Niska cena.

3 / 5 2023-08-21

Gwarancja, którą będę polecac dalej.

5 / 5 2023-08-19

Najlepsza!

5 / 5 2023-08-19

Polecam:)

1 / 5 2023-08-18

Czy ktoś może udowodnić, że jego sprzęt został naprawiony? Od dwóch miesięcy mam problemy z tą firmą i jeśli nie skontaktuję się ja, to oni nie nawiązują żadnego kontaktu. Wydaje mi się, że oszukują ludzi.

5 / 5 2023-08-18

Naprawa odkurzacza na gwarancji szybka i skuteczna. Miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2023-08-18

Naprawiaja każdy sprzęt na gwarancji. Nie ma najmniejszego problemu!

1 / 5 2023-08-17

Firma ta jest w ogromnym kryzysie. Zdecydowałem się wysłać odkurzacz Viomi V3Pro do serwisu, aby naprawić jedno z napędzanych kół, jednak w zamian podmieniono mi baterię na taką, która uniemożliwiła odkurzanie pokoju o powierzchni 12m2. Przed wysyłką odkurzacz miał jeszcze 60% naładowanej baterii, co wystarczało na odkurzenie całego mieszkania. Niestety, okazało się, że jest to banda oszustów. Teraz trzymają mój odkurzacz od dwóch miesięcy, twierdząc, że wymieniają baterię. Brakuje dowolnego kontaktu bezpośredniego oraz numeru telefonu. Dostępne jedynie jest infolinia, która odpowiada. Zdecydowanie zalecam unikanie tej firmy.

5 / 5 2023-08-17

najlepsza usługa!

1 / 5 2023-08-15

Grupa ludzi, którzy oszukują i wyłudzają. Spółka krzak powinna już dawno być ścigana przez prokuratora i sąd! To niepojęte, jak mogą działać wciąż bezkarnie. Pozytywne opinie z pewnością zostały napisane przez automaty lub opłacone osoby.

5 / 5 2023-08-15

Najlepszy wbór!

5 / 5 2023-08-15

Super gwarancja.

5 / 5 2023-08-15

Jakośc i super warunki.

5 / 5 2023-08-13

Bardzo dobry wybór! Kontakt udany. Naprawa również.

5 / 5 2023-08-13

Najlepsza z najlepszych!

5 / 5 2023-08-13

Zdecydowałam się na dodtkowa gwarancje. To był dobry wybór. Jestem zadowolona. Szybka naprawa. Bardzo dobra obsluga klienta.

5 / 5 2023-08-11

Zadowolenie gwarantowane.

5 / 5 2023-08-11

Super gwarancja!

1 / 5 2023-08-09

Izi, mówisz tak dobrze......I teraz zobaczcie, że tego samego dnia będzie jeszcze kilka bardzo krótkich, ale pozytywnych komentarzy hehehe. Więc ludzie naprawiają swoje urządzenia za pomocą tej firmy. Tylko czy faktycznie naprawili coś dla kogoś?????? HAHAHAHAHA. To kompletnie nie do wiary.

5 / 5 2023-08-09

Suepr jakosc. Miła obsługa. Naprawa jak nalezy.

5 / 5 2023-08-09

Polecam. Fajnie , ze tu trafłam.

1 / 5 2023-08-09

Ludzie co Wy piszecie. Ta gwarancja to dno totalne. Z tego co wiem, to oni nie naprawią sprzętu. Grają na czas, unikaja klienta. Nie polecam.

5 / 5 2023-08-08

Świetny wybór! Szybka naprawa!

5 / 5 2023-08-08

Super jakość.

5 / 5 2023-08-07

To zmyślone jest z tym obiecaniem. Wydaje się, że jedynie negatywne opinie są prawdziwe. Te pozytywne zdają się być dodawane przez przypadkowe osoby, bo są powtarzalne. To naprawdę smutne.

5 / 5 2023-08-07

Super gwarancja. Zakup się opłaca. Korzytne naprawy i miła obsługa.

5 / 5 2023-08-07

Zakupiony sprzęt działał jak nalezy do czasu. Niestety popsuł sie. Dobrze że wykupiłam dodtkową gwarancje. Naprawa szybko została załatwona.

5 / 5 2023-08-06

Szybko i solidnie. Super obsługa.

5 / 5 2023-08-06

Napraw w ciągu kilku dni. Polecam.

5 / 5 2023-08-05

Polecam. Jestem zadowolony.

5 / 5 2023-08-05

Super gwarancja. Idealne rozwiązanie.

5 / 5 2023-08-04

Szybka naprawa. Super jakośc. Idealna obsługa. Warto!

5 / 5 2023-08-04

Polecam:)

1 / 5 2023-08-03

Tak, obietnica jest świetna dopóki sprzęt działa sprawnie. Ale na pewno nie naprawią go w 100000%, ponieważ będą tylko grać na czas, aż Twoje oczekiwanie stanie się nudne i Ty sam/sama odpuścisz. To oszuści...

1 / 5 2023-08-03

Faktycznie, są dodane fałszywe pozytywne komentarze. Chyba że ktoś przedstawiłby dowód na to, że faktycznie coś zostało naprawione. Myślę, że można zakończyć tę rozmowę. Prawdę mówiąc, ci, którzy piszą pozytywnie, prawdopodobnie są pracownikami tej firmy. Tylko negatywne komentarze pasują do całości.

5 / 5 2023-08-03

Precyzyjni. Solidni. Bez zażutów.

5 / 5 2023-08-03

Ja sie nie zgadzam. Firma bardzo kompetentna. Sprawa załatwiona w kilka dni. Polecam.

1 / 5 2023-08-02

Jestem zgodny/a z opinią Weroniki. Firma, z którą mieliśmy do czynienia, nie wywiązała się z postawionej gwarancji. Ja również dzwoniłem/am i kazało mi się tylko czekać. Chociaż rozmowa przebiegała w miarę normalnie, to jednak nie przyniosła żadnych konkretnych rezultatów. Po odczekaniu kolejnego miesiąca, usłyszałem/am tę samą gadkę. Moje doświadczenia z tą firmą są bardzo negatywne, dlatego nie polecam jej.

1 / 5 2023-08-02

Osoby, które oszukują i manipulują, działają w sposób nieuczciwy poprzez ukrywanie i utrudnianie zgłoszeń awarii. Po złożeniu takiego zgłoszenia, otrzymujemy jedynie automatyczną odpowiedź potwierdzającą jego przyjęcie. Następnie przez długie miesiące nie ma żadnej reakcji ani możliwości nawiązania kontaktu za pomocą e-maila lub telefonu. Są to oszuści, którzy nie dbają o dobro i bezpieczeństwo innych.

1 / 5 2023-08-02

Masakra, wyłudzenie pieniędzy. Czekam na odpowiedz prawie 3 miesiące. Za chwile się skończy ta pseudogwarancja i nic nie będę miał.

5 / 5 2023-08-01

Najlepsza gwarancja!

5 / 5 2023-08-01

Miła obsługa. Super gwrancja.

1 / 5 2023-07-31

Te pozytywne opinie o firmie są przypadkowe, ponieważ ludzie często zapominają ocenić ją gwiazdkami, a resztę prawdopodobnie piszą sami pracownicy. Firma Easy Protect to oszukańcza firma, która wyłudza pieniądze od klientów. Oczywiście, można otrzymać płatną naprawę za ogromne sumy, ale jeśli chodzi o gwarancję, to już nie ma na nią co liczyć. Przedłuża się czas oczekiwania nawet do 3 miesięcy. Łatwo jest od klientów wziąć pieniądze za nic, ale jeśli chodzi o rzeczywiste działanie, jest już dużo gorzej. Zdecydowanie nie polecam tej firmy.

1 / 5 2023-07-28

Oszuści...

5 / 5 2023-07-27

Niezastąpiona.

5 / 5 2023-07-27

Jasne warunki. Super gwarancja.

5 / 5 2023-07-27

Polecam

5 / 5 2023-07-27

Gwarancja warta swojej ceny.

5 / 5 2023-07-26

Polecam.

5 / 5 2023-07-26

Bardzo dobra gwarancja.

5 / 5 2023-07-26

Super produkt. Super jakość

Rzetelne opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Siedziba
Warszawa

WWW
http://easyprotect.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie