Kategorie: / Serwis

Przedłużona Gwarancja EasyProtect® Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®
5 / 5 2023-01-29

Solidna obsługa.

5 / 5 2023-01-28

W porządku!

5 / 5 2023-01-28

Przedłuzona gwarancja w super wykonaniu,

5 / 5 2023-01-28

Super Jakosć

5 / 5 2023-01-28

Duże 6!

5 / 5 2023-01-28

Super!

5 / 5 2023-01-28

Polecam firmę.

5 / 5 2023-01-28

Sprawdzona gwarancja!

5 / 5 2023-01-27

Szybkie załatwienie sprawy.

5 / 5 2023-01-27

Gwarancja w super cenie. Fajne perspektywny.

5 / 5 2023-01-27

Warto skorzystać z ich oferty.

5 / 5 2023-01-27

Firma jakich mało.

5 / 5 2023-01-26

Mega pozytyw.

5 / 5 2023-01-26

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2023-01-26

Porządna firma.

5 / 5 2023-01-26

Solidni i fachowi

5 / 5 2023-01-26

Polecam. Firma na 6. Miła obsługa. Super gwarancja!

5 / 5 2023-01-25

Najlepszy wybór!

5 / 5 2023-01-24

100 procent sadysfakcji!

5 / 5 2023-01-24

Zasługuje na 6 gwiazdek.

5 / 5 2023-01-23

jestem zadowolona z wyboru!

5 / 5 2023-01-23

Super!

5 / 5 2023-01-22

Chętnie podzielę sie swoją opinią. Idealnie dopasowana gwaranjca. Bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2023-01-22

Polecam.

5 / 5 2023-01-21

Solidna firma. Udany kontakt.

5 / 5 2023-01-21

Swietna gwaransja

5 / 5 2023-01-20

Super firma.

5 / 5 2023-01-20

Mam bardzo dobre doświadczenie. Polecam

5 / 5 2023-01-20

Bardzo dobra gwarancja

5 / 5 2023-01-19

Polecam:)

5 / 5 2023-01-19

Jestem bardzo zdowolona z szybkiej naprawy.

5 / 5 2023-01-19

Super!

5 / 5 2023-01-18

Praktcyzna. Solidna.

5 / 5 2023-01-17

Kilka razy się kontaktowałam i szybka naprwili. Kontakt tez ok.

5 / 5 2023-01-17

Polecam

1 / 5 2023-01-16

Trzeba uważać na wszystkie pozytywne opinie, ponieważ to jest oszustwo. Nie warto płacić tej firmie ani grosza, ponieważ od trzech miesięcy nie jest zarejestrowana w Polsce i nie można z nimi skontaktować się w sprawie reklamacji. Choć mają powiedzieć, że jutro przyjedzie kurier, nie mają nawet listu przewozowego, więc nie wiadomo, gdzie telewizor za 11 tysięcy zostanie dostarczony. Lepiej nie ufać fałszywym komentarzom na portalach, ponieważ są one spreparowane. Ja osobiście straciłem ponad 1200 złotych. Jeśli ktoś dokładnie przeanalizuje opinie, znajdzie prawdziwe. Nie należy liczyć na pomoc UOKiK i innych służb. Ostrzegam przed tymi oszustami.

5 / 5 2023-01-16

Jestem zadowolony z wyboru. Szybka naprawa. Suepr kontakt.

5 / 5 2023-01-16

Polecam. Suepr gwarancja.

5 / 5 2023-01-16

Szybki kontakt. Udana naprawa.

5 / 5 2023-01-16

Pierwsza klasa gwarancji.

5 / 5 2023-01-16

Dokłądnie taka jaką chciałam.

5 / 5 2023-01-16

Bardzo dobra gwarancja

5 / 5 2023-01-16

Konkretna gwarancja z konkretna naprawą.

5 / 5 2023-01-15

Mega pozytyw.

5 / 5 2023-01-15

Kontakt na 6. Gwarancja idealnie dopasowana.

5 / 5 2023-01-15

Korzysłamem z wielu gawarancji. Ta jednak jest najlepsza!

5 / 5 2023-01-15

Super gwarancja.

5 / 5 2023-01-14

Firma godna zaufania.

5 / 5 2023-01-14

Świetna gwarancja. Jest zadowolony.

5 / 5 2023-01-14

Polecam:)

5 / 5 2023-01-14

Popsuł się komputer zadzwoniłem i szybko naprawili.

5 / 5 2023-01-14

Ponadczasowa gwarancja

5 / 5 2023-01-14

Szybka naprawa każdego sprzętu.

5 / 5 2023-01-14

Firma na 6.

5 / 5 2023-01-14

Świetna gwarancja

5 / 5 2023-01-13

Ponadczasowa jakość.

5 / 5 2023-01-13

Fimra, która warto polecac:)

5 / 5 2023-01-13

Wybrałam i nie żaluje.

5 / 5 2023-01-13

Warta uwagi. Szybko i solidnie.

5 / 5 2023-01-12

Super!

5 / 5 2023-01-12

Przedłużona gwarancja na medal.

5 / 5 2023-01-12

Szybko i solidnie.

5 / 5 2023-01-12

Jakosc pierwsza klasa. Suepr obsługa. Przydatna gwarancja.

5 / 5 2023-01-12

Najlesze warunki!

5 / 5 2023-01-12

Podzielam pozytywne opinie. Super gwarancja.

5 / 5 2023-01-11

Szybkie uwzględnienie reklamacji. Napraw szybka i skuteczna. Polecam.

5 / 5 2023-01-11

Super!

5 / 5 2023-01-10

Same Korzyści. Bark wad.

5 / 5 2023-01-10

Badrzo dobra gwarancja!

5 / 5 2023-01-09

Firma oszukuje klientów. Te opinie sami tworzą. W przypadku awarii sprzętu unikają kontaktu. Jedno wielkie oszustwo

5 / 5 2023-01-09

Jak dla mnie produkt bardzo dobry. Szybka naprawa. Udany kontakt.

5 / 5 2023-01-09

Przejrzałem wiele gwarancji. Jednak ta miała najlepsze warunki. Polecam.

5 / 5 2023-01-08

Szybko naprawili zepsuty sprzęt.

5 / 5 2023-01-08

Zachecam do zakupu.

5 / 5 2023-01-07

Zadowalajacy produkt. Warto polecać!

5 / 5 2023-01-07

Bezproblemowo i szybko.

5 / 5 2023-01-06

Super jakosc gwarancji.

5 / 5 2023-01-06

Praktcyzne i skuteczne rozwiązanie.

5 / 5 2023-01-05

Bardzo dogodne warunki gwarancji.

5 / 5 2023-01-05

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2023-01-04

Świetna gwarancja. Polecam.

5 / 5 2023-01-04

Ceniony produkt:)

5 / 5 2023-01-03

Miło, solidnie. Niska cena. Polecam

5 / 5 2023-01-03

Super gwarancja. Zadowolenie gwarantowane.

5 / 5 2023-01-02

Mega zadowolenie. Szybka naprawa.

5 / 5 2023-01-02

Powierdzam. Najlepsza gwarancja.

5 / 5 2022-12-30

Jakość pierwsza klasa.

5 / 5 2022-12-30

Super usługa. Szybka naprawa.

5 / 5 2022-12-29

Bardzo dobra gwarancja

5 / 5 2022-12-28

Miło, przyjemnie i szybko.

5 / 5 2022-12-27

Gwarancja z najlepszymi warunkami.

5 / 5 2022-12-27

Polecam serdecznie:0

5 / 5 2022-12-27

Super sparaw!

5 / 5 2022-12-23

Jak dla mnie najlepsi!

5 / 5 2022-12-23

Polecam firmę:)

5 / 5 2022-12-21

OCeniam wysoko. Zadowolony klient.

5 / 5 2022-12-20

Super jakość

5 / 5 2022-12-18

Zadowolenie, sadysfakcja. Profesjonalna gwarancja.

5 / 5 2022-12-17

Szybka naprawa dzięki solidniej gwarancji

5 / 5 2022-12-16

Przedłużona gwarancja to dobry wybór. Daje możliwość szybkiej naprawy. Naprawde warto!

5 / 5 2022-12-15

Szybka naprawa zegarka. Polecam.

5 / 5 2022-12-14

Furma godna zaufania. Gwarancja w super jakosci!

5 / 5 2022-12-13

Super jakosć. Gwrancja na najwyższym poziomie.

5 / 5 2022-12-12

Super gwarancja!

5 / 5 2022-12-11

Super produkt!

5 / 5 2022-12-10

Super gwarancja. Naprwiony sprzęt w ciagu miesiaca. Polecam.

5 / 5 2022-12-09

Polecam:)

5 / 5 2022-12-08

Polecam z przyjemnością:)

5 / 5 2022-12-08

Dla mnie najskuteczniejsza gwarancja jaką spotkałam!

5 / 5 2022-12-08

Super jakosć usług. Jestem zadowolony.

5 / 5 2022-12-07

Firma, którą warto polecac. Gwarancja w super wykonaniu i z super warunkami.

5 / 5 2022-12-07

Niedrogo, szybko, skutecznie!

5 / 5 2022-12-07

Udany wybór. Gwarancja z super warunkami.

5 / 5 2022-12-06

Wybór na 6. Polecam:)

5 / 5 2022-12-06

Dla mnie najlepsza gwaranacja!

5 / 5 2022-12-06

Zepsuty sprzęt. teraz to już nie problem. Przdłużenie garancji rewelacyjna sprawa!

5 / 5 2022-12-06

Naprawa koputera w 100 polecam.

5 / 5 2022-12-05

Bardzo pomocni i solidni w tym co robia. Szybko naprawią każdy sprzęt. Polecam.

5 / 5 2022-12-05

Konkretna firma i konkretna gwarancja.

5 / 5 2022-12-04

Super gwarancja!

5 / 5 2022-12-04

Polecam:)

1 / 5 2022-12-03

Ta firma jest grupą ludzi, którzy oszukują innych! Musiałem czekać na przesyłkę telewizora niemalże 90 dni, a teraz czekam już 70 dni na naprawę. Wątpię, czy kiedykolwiek go naprawią. Kontaktując się z nimi, odpowiada automat, a nawet jeśli uda mi się dodzwonić do infolinii, to pani, która tam pracuje, nic nie może zrobić. Lepiej unikać tej firmy. Może dzięki pozwowi zbiorowemu coś by się zmieniło. Piszą pozytywne opinie zapewne sami sobie. To totalne dno!

5 / 5 2022-12-03

Ta firma jest zwykłą grupą oszustów i oszustów! Czekałem prawie 90 dni na odbiór telewizora, a teraz czekam już 70 dni na naprawę i nie sądzę, żeby go naprawili. Kontakt jest tylko poprzez pocztę e-mail, na którą odpowiada automat. Jest linia informacyjna, ale kobieta, która tam pracuje, nie może zrobić nic, jeśli się skontaktujemy. Powinniśmy unikać ich w jak najszerszym łuku! Może pozew zbiorowy byłby w stanie zmienić sytuację. Pozytywne opinie są najprawdopodobniej pisane przez nich samych. To absolutne dno!

5 / 5 2022-12-03

Ja widze same pozytywy. Kontakt udany. Naprawa szybka. Wato!

5 / 5 2022-12-03

Pozytwyna i soleina firma.

5 / 5 2022-12-02

dokładnie tak jak chciałem. Gwarancja na małe i duze problemy.

5 / 5 2022-12-02

Firma godna polecenia. Szybko, solidnie. Mega pozytyw.

5 / 5 2022-12-02

5 gwiazek. Idealna gwarancja.

5 / 5 2022-12-02

Firma na 6 z plusem.

5 / 5 2022-12-02

Gwarancka poleceona przez znajomego. Super wybór. Polecam.

5 / 5 2022-12-02

Oceniam pozytywnie. Kontakt na plus.

5 / 5 2022-12-02

Idealne rozwiaznie!!!

5 / 5 2022-12-02

Zadowolenie gwarantowane:)

5 / 5 2022-12-02

Warto skorzystac. Szybko naprawiją każdy sprzęt.

5 / 5 2022-12-02

Koputer naprawiony w ciagu miesiaca:)

5 / 5 2022-12-02

Kiedy psuje ssie sprzet pomaga szybka gwarancja.

5 / 5 2022-12-02

Gwarancja jakości.

5 / 5 2022-12-02

Szybka reakcja. Bardzo udany kontakt. Szybka naprawa.

5 / 5 2022-12-02

Korzystam dłuższy czas. Zadowlenie gwarantowane.

5 / 5 2022-12-02

Firma solida. Praktyczna Bardzo solida obsługa. Bardzo pomocni i punktualni.

5 / 5 2022-12-02

Najlepsi!

5 / 5 2022-12-02

Udany szybki kontakt.

5 / 5 2022-12-02

Szybko, solidnie. Polecam

1 / 5 2022-11-30

Jestem pewna, że wszystkie oceny wynoszące pięć gwiazdek zostały napisane przez pracowników firmy lub wynajętych ludzi do pisania fałszywych opinii. Według ich diagnozy, mój zegarek złamał się z powodu mechanicznie uszkodzonego przycisku, co jest całkowitym nonsensem. Kiedy odsyłałam zegarek, przycisk działał poprawnie. To oszuści i złodzieje! Pieniądze poszły na marne...

5 / 5 2022-11-25

Mega pozytyw!!!

1 / 5 2022-11-24

Po tym, jak zgłosiłem awarię pralki do naprawy, minęły trzy miesiące i nikt nie przyszedł ani nie zadzwonił - kompletna porażka. To po prostu stracone pieniądze. Moja opinia jest jednoznaczna - nigdy więcej nie dam się nabrać na te piękne, ale bezużyteczne obietnice.

1 / 5 2022-11-24

Jestem kompletnie zrozczarowany. Przez ostatnie trzy miesiące od momentu zgłoszenia pralki do naprawy, nikt nie zjawił się ani nie skontaktował - absolutnie nic. To strata pieniędzy. Moje przyszłe decyzje już nie będą opierać się na tych pięknych obietnicach, które okazały się czystą bzdurą.

5 / 5 2022-11-24

Pewna gwarancja. Kontakt na plus.

5 / 5 2022-11-23

Swietna gwarancja!

5 / 5 2022-11-23

Bardzo dobrze wybrałem. Przydatna i praktyczna. Do tego idealny kontakt z obsługą.

5 / 5 2022-11-22

Praktyczna. Kiedy coś się zepsuje pomocna. Szybki kontakt.

5 / 5 2022-11-22

Polecam gwarancje:)

5 / 5 2022-11-22

Bardzo solidna gwarancja, przydatna. Idealna dla mnie. Polecam.

5 / 5 2022-11-21

Solidna obsługa. Szybka naprawa sprzetu. Warto zakupić.

5 / 5 2022-11-21

Widac , ze znają się na rzerzy. Polecam.

5 / 5 2022-11-21

Super kontak. Bardzo szybka naprawa. Gwarancja idealna.

5 / 5 2022-11-20

Produkt na miarę czasów!

5 / 5 2022-11-20

Wygodneie, szybko. Polecam:)

5 / 5 2022-11-19

POlecam. Spróbowałem. gwaracja się przydala.

5 / 5 2022-11-19

Bardzo solidne rozwianie. Szybka naprawa.

5 / 5 2022-11-19

Najlepsza!

5 / 5 2022-11-18

Polecam. Super gwarancja!

5 / 5 2022-11-18

Cnna gwarancja!

5 / 5 2022-11-18

Szybka i skuteczna.

5 / 5 2022-11-18

Przedłuzyłem gwarancje. Dzięki temu wiem, ze mój sprzet jest bezpieczny. Polecam

5 / 5 2022-11-17

Bardzo dobra gwarancja!

5 / 5 2022-11-17

Super gearancja. Super kontakt. Zadowlona jestem z użytkowania.

5 / 5 2022-11-16

Predłużona gwarancja to idealne rozwiazanie. Polecam.

5 / 5 2022-11-16

Solidna. Konkretna. W dobrej cenie.

5 / 5 2022-11-15

Oceniam wysoko Wszystko na czas. Zadzowniłem umówiłem sie i zrobili prawie że od ręki. Dal mnie najlepszy wybór!

5 / 5 2022-11-15

Wybor gwarancji okazał sie sukcesem. Bardzo pomocni. Naprawa w kilka dni.

5 / 5 2022-11-15

Moja zaufana firma.

5 / 5 2022-11-14

Najlepsza gwarancja

5 / 5 2022-11-14

Szybka naprawa komputera. Udana decyzja z wykupem dodatkowej gwarancji.

5 / 5 2022-11-14

Bardzo precyzyjna, super gwarancja. Polecam.

5 / 5 2022-11-12

Mam dużo szczęścia, bo firma, od której kupiłem zegarek GT2e, zasugerowała dodatkową gwarancję. Zdecydowałem się na nią na rok. To było najlepsze wydane pieniądze, ponieważ otrzymałem doskonałą obsługę i żadnego lekceważenia. Jedynym minusem jest to, że certyfikat jest w formie elektronicznej, gdyby był w formie papierowej, mogłabym go wykorzystać w toalecie. Gorąco polecam.

5 / 5 2022-11-12

Ocenam na duzy plus. Dla mnie najlepsza gawarancja!

5 / 5 2022-11-12

Super gwranacja. Wykupiłam. Jestem zadowolona.

5 / 5 2022-11-11

Profesjonalne podejście. Super jakość. Udany kontakt.

5 / 5 2022-11-11

Gwarancja w super cenie. Polecam:)

5 / 5 2022-11-11

Polecam:)

5 / 5 2022-11-10

Naprawa szybka. Kontakt udany. Tylko polecać.

5 / 5 2022-11-10

Doceniam. Suepr kontakt. Super jakosc. Najlepsza gwarancja.

5 / 5 2022-11-10

Firma na 6. Solodna. Zawsze udany kontakt.

5 / 5 2022-11-09

5 z plusem. Najlepsza gwarancja!

5 / 5 2022-11-09

Bezproblemowo i konkretnie

5 / 5 2022-11-09

Super jakość, szybka naprawa. Profesjonaliści

5 / 5 2022-11-09

Kiedy zepsuł sie laptop nie wiedziałam co robic. pPrzypomniałam sobie o dodatkowej gwarancji. Szybko znleżli usterkę. Naprawili i po sprawie.

5 / 5 2022-11-09

Gwarancja w najlepszych stylu. Szybka naprawa. Polecam.

5 / 5 2022-11-09

Super gawarancja!

5 / 5 2022-11-08

Przedłuzenie gwarancji w najlepszej cenie. Najlepsze rozwiaznie. Polecam.

5 / 5 2022-11-08

W końcu produkt, gawarancja , w która warto zainwestować. Najlepsza na rynku. Szybki kontakt i naprawa.

5 / 5 2022-11-08

Super gwarancja. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2022-11-07

Kolega mi polecił. To był dobry wybór. Skorzystałam. Widac efekty. Polecam:)

5 / 5 2022-11-07

Wzięłam i nie żąłuje. Szybka naprawa. Gwarantowana pomoc.

5 / 5 2022-11-07

Jakosc pierwsza klasa. Kontakt ok. Jestemz adowolona:)

5 / 5 2022-11-07

Bardzo ciesze się że jest coś takiego jak dodatkowa gwarancja. W razie potrzeby naprawde się przydaje. Polecam

1 / 5 2022-11-06

Firma ta jest bardzo niezadowalająca. Jedyny dostęp do kontaktu to email, na który odpowiada maszyna, nie człowiek. Infolinia istnieje, ale pracująca tam pani nie może zbyt wiele zrobić i często trudno się do niej dodzwonić. Ogólnie rzecz biorąc, klient jest dla nich bez znaczenia po podpisaniu umowy. W moim przypadku, po zgłoszeniu awarii, czekałem prawie 90 dni na odbiór telewizora. Miałem nadzieję, że naprawa będzie szybka i sprawnie, a przecież dokładnie opisałem co jest nie tak. Jednak, po czterech tygodniach, wciąż nie otrzymałem odpowiedzi, mimo że wysłałem pięć maile. Jedyną możliwością pozostaje mi skorzystanie z pomocy Rzecznika Praw Konsumenckich lub drogi sądowej. Dla mnie ta firma zasługuje na tylko jedną gwiazdkę, gdyż niestety nie można ich ocenić na minusie.

5 / 5 2022-11-06

QWQ

5 / 5 2022-10-31

Udany kontakt. Naprawa szybka i skuteczna.

Rzetelne opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Siedziba
Warszawa

WWW
http://easyprotect.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie