Kategorie: / Serwis

Przedłużona Gwarancja EasyProtect® Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®
5 / 5 2024-02-21

Gwarancja na 6!

5 / 5 2024-02-21

Miła, skuteczna obsługa na poziomie.

5 / 5 2024-02-20

Polecam. Spróbowałam, zakupiłam, nie żałuje.

5 / 5 2024-02-20

Polecam. Zadowolenie gwarantowane:)

5 / 5 2024-02-19

Super produkt!

5 / 5 2024-02-19

Jestem zadowolona

5 / 5 2024-02-17

Najlepszy wybór gwarancji!

5 / 5 2024-02-17

Warto wypróbować!

5 / 5 2024-02-16

Polecam

5 / 5 2024-02-16

Rewelacja!

5 / 5 2024-02-15

Polecam. Sprawdzona

5 / 5 2024-02-15

Polecam:)

5 / 5 2024-02-14

Bez problemowa, szybka naprawa. Warto!

5 / 5 2024-02-14

Polecam:)

5 / 5 2024-02-13

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2024-02-13

świetna jakość i warunki.

5 / 5 2024-02-12

Polecam. Bardzo dobrze się sprawdza,

5 / 5 2024-02-12

Profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2024-02-11

Niezastąpiona gwarancja!

5 / 5 2024-02-11

Zasłużyli na więcej gwiazdek.

5 / 5 2024-02-09

Doskonała!

5 / 5 2024-02-09

Szybko naprawili mój komputer. Dzięki!

5 / 5 2024-02-09

Polecam:)

5 / 5 2024-02-08

Profesjonalna , szybka naprawa.,

5 / 5 2024-02-08

Bardzo dobra gwarancja! Polecam.

5 / 5 2024-02-08

Świetny rodzaj gwarancji!

5 / 5 2024-02-07

Bezproblemowa. Solidna. Polecam:)

5 / 5 2024-02-07

Super warunki!

5 / 5 2024-02-07

idealna gwaracja!

5 / 5 2024-02-05

Coś idealnie dla mnie!!!

5 / 5 2024-02-05

Jestem zadowolony z naprawy. Gwarancja warta polecenia.

5 / 5 2024-02-05

Najlepsza. Solidna gwarancja. Zawsze szybka naprawa.

5 / 5 2024-02-04

Polecam:)

5 / 5 2024-02-04

Polecam. Najlepsza gwarancja!

5 / 5 2024-02-04

Jak dla mnie dobra inwestycja!

1 / 5 2024-02-03

Mam to samo. nie odbierają telefonu. Czyli tez bede musiała kupić nowy sprzęt ?? Strata kasiory.

1 / 5 2024-02-03

Wszystko fajnie rozmowa przez telefon, za drugim razem juz nie odbierają. Olewają klienta. Czekam juz 3 miesiące od zgłoszenia. niestety zakupiłem nową pralkę.

5 / 5 2024-02-02

Najlepsza. Przydatna gwarancja.

5 / 5 2024-02-02

Super!!!

5 / 5 2024-02-01

Najlepsza firma. super gwarancja.

5 / 5 2024-02-01

Polecam:)

5 / 5 2024-01-31

Dla mnie niezastąpiona

5 / 5 2024-01-31

U mnie bez problemu. Zawsze udany kontakt.

1 / 5 2024-01-29

MAm tak samo. Cisza.

1 / 5 2024-01-29

Do mnie nikt się nie odzywa. Pierwszy raz odebrali telefon i teraz jest cisza. Nie polecam tej gwarancji.

5 / 5 2024-01-29

profesjonalni i solidni.

5 / 5 2024-01-29

Super wybór!

5 / 5 2024-01-29

Polecam.

5 / 5 2024-01-26

Bardzo dobra, skuteczna gwarancja.

5 / 5 2024-01-26

Skuteczna naprawa.

5 / 5 2024-01-25

Polecam. Naprawa przebiegła szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2024-01-25

Bez zastrzeżeń. Polecam.

1 / 5 2024-01-24

Nie polecam.

5 / 5 2024-01-23

Polecam:)

5 / 5 2024-01-23

pralka naprawiona po 3 tygodniach. jak dla mnie spoko.

1 / 5 2024-01-23

Nie polecam!!! Nie polecam!!! Zero reakcji na zgłoszenie naprawy pralko suszarki na gwarancji. Zero zainteresowania . Nie polecam!!! Dałabym zero gdybym mogła!!!

5 / 5 2024-01-22

Firma godna zaufania.

5 / 5 2024-01-22

Profesjonaliści. Szybka naprawa. Polecam.

5 / 5 2024-01-20

Super gwarancja!

5 / 5 2024-01-20

Polecam. Warto!

5 / 5 2024-01-18

5 gwiazdek to za mało. Proponuje 10!!!

5 / 5 2024-01-18

Najlepsza firma!

5 / 5 2024-01-17

Szybka i precyzyjna naprawa laptopa.

5 / 5 2024-01-17

Polecam:)

5 / 5 2024-01-15

Jestem bardzo zadowolony z obsługi.

5 / 5 2024-01-15

Ja natomiast mam styczność z ta firmą już kilka lat. Naprawy może i długo trwają. Jak nigdy nie ma problemu z gwarancja i kontaktem.

1 / 5 2024-01-15

Niestety wbrew zalaniu tej strony pozytywnymi opiniami (które niwelują rankingowe skutki nielicznych złych) firma na pewno nie działa szybko. Miesiąc temu odesłałem im laptopa. Znajomy technik po przyjrzeniu się uszkodzonemu zawiasowi stwierdził, że to musiał być błąd fabryczny (zawias chodził zbyt ciężko), bo takiego uszkodzenia nie da się zrobić np. uderzeniem czy szarpnięciem. Po kilku dniach dostałem wiadomość. Gwarancja oczywiście nie została uznana, co jeszcze byłbym w stanie zrozumieć. Jednak po wiadomości o nieuznaniu gwarancji kontakt się urwał. Ani sprzętu, ani kontaktu (a posiadam historię wiadomości email ponawianych z mojej strony). Więc nie polecam.

5 / 5 2024-01-13

Niezastąpiony produkt!

5 / 5 2024-01-13

polecam. super wybór!

5 / 5 2024-01-12

Trafny wybór!

5 / 5 2024-01-12

Polecam serdecznie

5 / 5 2024-01-11

Żaden szajs. Porządna gwarancja.

5 / 5 2024-01-11

Jak również polecam.

5 / 5 2024-01-11

Nie uważam jak poprzednik. U mnie sie sprawdziła.

1 / 5 2024-01-09

Przecież to SZAJS. Strata pieniędzy.

5 / 5 2024-01-09

Bardzo dobra firma. Super jakość. Idealne warunki!

5 / 5 2024-01-09

Niezastąpieni!

5 / 5 2024-01-08

Pozytywna firma. Szybka naprawa.

5 / 5 2024-01-08

Polecam. Firma która nie ma sobie równych.

5 / 5 2024-01-08

najlepsza jakość i cena.

5 / 5 2024-01-06

Polecam. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2024-01-06

Dla mnie najwyższa jakośćC

5 / 5 2024-01-06

Polecam. Nie czeka się wcale długo na naprawę. Kilka dni i gotowe.

1 / 5 2024-01-05

Mam to samo. Wszyscy mili ale nikt nie przyjeżdza żeby naprawić. Lodówka stoi zepsuta od 1,5 miesiąca.

1 / 5 2024-01-04

Niestety, nie pomagają. Czekam i czekam.

5 / 5 2024-01-04

Super gwarancja. Idealnie dopasowana do moich potrzeb.

5 / 5 2024-01-04

Dobrze zainwestowane pieniądze.

5 / 5 2024-01-02

Najlepsza gwarancja!

5 / 5 2024-01-02

Polecam. Super produkt.

5 / 5 2024-01-01

Najlepsza gwarancja!

5 / 5 2024-01-01

Polecam. Super gwarancja!

5 / 5 2023-12-22

Świetny produkt. Super warunki i cena.

5 / 5 2023-12-22

Polecam:)

5 / 5 2023-12-20

Polecam. Korzystam i nie żałuje.

5 / 5 2023-12-20

Firma godna zaufania. Szybka naprawa każdego sprzęt.

1 / 5 2023-12-20

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Padaka

5 / 5 2023-12-19

Mega gwarancja. Polecam.

5 / 5 2023-12-19

Najlepsza!

5 / 5 2023-12-18

Niezastąpiona gwarancja!

5 / 5 2023-12-18

Zadowolenie gwarantowane. Miła obsługa. Polecam

5 / 5 2023-12-16

Super zainwestowane pieniadze:)

5 / 5 2023-12-16

Polecam serdecznie!

5 / 5 2023-12-16

Świetna gwarancja!

5 / 5 2023-12-15

Same plusy. Polecam!

5 / 5 2023-12-15

Jestem bardzo zadowolona z wyboru!

5 / 5 2023-12-15

Super gwarancja!

5 / 5 2023-12-14

Szybko naprawili laptopa

5 / 5 2023-12-14

Pozytywna firm

5 / 5 2023-12-14

U mnie wszystko szybko i bez problemów. Telefony odbierają i naprawiają.

1 / 5 2023-12-13

Czyli jest coś na rzeczy. Mi za pierwszym i drugim razem odebrali telefon i rozmawiali. miesiąc minął i gdy zadzwoniłem już telefonu nikt nie odbierał. z kolejnym telefonem było tak samo. akcja trwa juz 3 miesiące a telewizor nienaprawiony.

1 / 5 2023-12-12

Czekam juz drugi miesiąć za przyjazdem serwisanta. Cały czas że go ponaglają ale jakoś nie może dojechać.

5 / 5 2023-12-11

Bardzo dobry wybór. Wato!

5 / 5 2023-12-11

Polecam:)

5 / 5 2023-12-10

Miła, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2023-12-10

Super gwarancja. Godna polecenia!

5 / 5 2023-12-08

Super gwarancja!

5 / 5 2023-12-08

Polecam.

5 / 5 2023-12-07

Wszystko na plus. Świetna obsługa.

5 / 5 2023-12-07

Dla mnie niezastąpiona gwarancja.

5 / 5 2023-12-07

Dobrze zainwestowane pieniądze.

5 / 5 2023-12-06

Korzystam dość długo. Szybko naprawiają. Super kontakt.

5 / 5 2023-12-06

Polecam. Jestem zadowolony

5 / 5 2023-12-06

Najlepsza i niezastąpiona.

5 / 5 2023-12-06

Bardzo solidni. Szybka naprawa.

5 / 5 2023-12-05

Najlepsza gwarancja!

5 / 5 2023-12-05

Dobrze zainwestowane pieniądze.

5 / 5 2023-12-04

Świetna, szybko naprawa. Miła obsługa.

5 / 5 2023-12-04

Najlepszy wybór! Polecam!

5 / 5 2023-12-04

Niezastapiona i pomocna.

5 / 5 2023-12-04

Polecam.

5 / 5 2023-12-04

Mogę polecić z czystym sercem. Sprzęt naprawiony w ciągu kliku dni.

5 / 5 2023-12-04

Szybka, solidna naprawa.

5 / 5 2023-12-01

Super jakość. Szybka naprawa . Dla mnie bez zastrzeżeń.

5 / 5 2023-12-01

świetna, szybka naprawa, miła obsługa

5 / 5 2023-11-28

Dla mnie ok. Polecam:)

5 / 5 2023-11-28

Duży plus. Szybka obsługa. Szybka naprawa.

1 / 5 2023-11-24

Nie polecam. Opinie dobre chyba sfingowane

5 / 5 2023-11-24

Waarto wybrać!

5 / 5 2023-11-24

Super gwarancja!

5 / 5 2023-11-23

Profesjonalny wybór.

5 / 5 2023-11-23

Świetna gwarancja!

5 / 5 2023-11-22

Polecam.

5 / 5 2023-11-22

Wszystko na plus.

5 / 5 2023-11-21

Jestem zadowolony z wyboru. Kilka razy korzystałam z usługi. Polecam!

5 / 5 2023-11-21

Jak dla mnie 5 gwiazdek to za mało. Dał bym max 10!

5 / 5 2023-11-20

Super gwarancja. Super kontakt.

5 / 5 2023-11-20

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2023-11-19

Idealnie dopasowana.

5 / 5 2023-11-19

Polecam. Jestem zadowolony.

5 / 5 2023-11-17

Solidna firma.

5 / 5 2023-11-17

Gwarancja ok. Szybka naprawa.

5 / 5 2023-11-16

Najlepsza!

5 / 5 2023-11-16

Praktyczna pomocna.

5 / 5 2023-11-15

Niezastąpiona!

5 / 5 2023-11-15

Polecam. Super szybko i solidnie.

5 / 5 2023-11-14

Najlepsza i najszybsza naprawa.,

5 / 5 2023-11-14

Profesjonalna gwarancja

5 / 5 2023-11-13

Polecam. Lepszej gwarancji nie znajdziecie.

5 / 5 2023-11-13

Zadowolenie gwarantowanie. Szybka naprawa.

5 / 5 2023-11-10

Pełna profeska!

5 / 5 2023-11-10

Zepsuty sprzęt naprawiony! Polecam!

5 / 5 2023-11-09

Polecam.

5 / 5 2023-11-09

swietna jakośc. niska cena.

5 / 5 2023-11-08

Zgadzam się. Najlepsza gwarancja!

5 / 5 2023-11-08

jestem zadowolony!

5 / 5 2023-11-07

Polecam. Najlepsza gwarancja.

5 / 5 2023-11-07

Profesjonalni i solidni.

5 / 5 2023-11-06

Solidna gwarancja. Naprawa zajmuje kilka dni. Super kontakt. Polecam.

5 / 5 2023-11-06

Polecam.

5 / 5 2023-11-03

Szybki kontakt. Szybka naprawa. Polecam.

5 / 5 2023-11-03

Super firma. Super gwarancja!

5 / 5 2023-11-02

Wysoki poziom obsługi!

5 / 5 2023-11-02

Jestem zadowolona. Naprawa przebiegła bardzo szybko.

5 / 5 2023-11-01

Dla mnie najlepsi!

5 / 5 2023-11-01

Polecam. Super gwarancja!

1 / 5 2023-10-25

Nie polecam.

5 / 5 2023-10-25

Poleca:)

5 / 5 2023-10-24

Dla mnie mega gwarancja!

5 / 5 2023-10-24

Naprawde super!

5 / 5 2023-10-23

Najlepiej wydane pieniądze!

5 / 5 2023-10-23

Polecam. Jestem zadowolony z wyboru.

5 / 5 2023-10-21

Idealna gwarancja!

5 / 5 2023-10-21

Wszystko w najlepszym porządku!

1 / 5 2023-10-20

Nie polecam.

5 / 5 2023-10-20

Polecam:)

5 / 5 2023-10-20

Super produkt. Szybka i solidna naprawa.

5 / 5 2023-10-18

Dla mnie niezastąpiona.

5 / 5 2023-10-18

Jestem zadowolona. Naprawa przebiegła szybko i sparawnia.

3 / 5 2023-10-17

Zdecydowanie nie polecam. Zgłosiłam awarie w lipcu i wciąż nikt się ze mną nie skontaktował. Pani z infolinii za każdym razem mówi, że wysyła ponaglenie do serwisu i ma nadzieję, że ktoś się wkrótce z nami skontaktuje ale nic więcej nie może zrobić.. Zdecydowanie odradzam, chyba że macie duuużo czasu i ocean cierpliwości.

3 / 5 2023-10-17

Zdecydowanie nie polecam. Zgłosiłam awarie w lipcu i wciąż nikt się ze mną nie skontaktował. Pani z infolinii za każdym razem mówi, że wysyła ponaglenie do serwisu i ma nadzieję, że ktoś się wkrótce z nami skontaktuje ale nic więcej nie może zrobić.. Zdecydowanie odradzam, chyba że macie duuużo czasu i ocean cierpliwości.

5 / 5 2023-10-17

Polecam.

5 / 5 2023-10-17

Zadwolenie i szybka naprawa.

5 / 5 2023-10-15

Świetna jakośc i suepr obsługa.

5 / 5 2023-10-15

Polecam. Gwrancja w super cenie.

5 / 5 2023-10-14

Profesjonalna gwarancja!

5 / 5 2023-10-14

Jestem zadowolony z wyboru!

5 / 5 2023-10-13

Polecam. Super gwarancja!

5 / 5 2023-10-13

Najwyższy poziom obsługi.

5 / 5 2023-10-12

Super firma. Szybka naprawa każdego sprzętu.

5 / 5 2023-10-12

Miło, przyjemnie i skutecznie.

Rzetelne opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Siedziba
Warszawa

WWW
http://easyprotect.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie