Kategorie: / Serwis

Przedłużona Gwarancja EasyProtect® Opinie Klientów

4.91/5.00 - ilość ocen: 327
opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®
5 / 5 2021-10-12

Proszę sprawdzac pozytywne opinie i ich daty , sami sobie je wystawiają, ja dałbym negatyw brak kontaktu ściema itd łatwo tylko kupić a potem jak awaria to już brak szans.

5 / 5 2021-08-24

EASYPROTECT !!!!!!!!!!!!!!!! TV nie do naprawy uszkodzona matryca przez miesiąc brak kontaktu po paru opiniach tego typu KONTAKT!!!!!!! proszą przede wszystkim o usunięcie opinii jak człowiek człowieka. Dodam iż w O.W.U. niema ani słowa o terminach więc działają zgodnie z ogólnymi warunkami ubezpieczenia!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejny miesiąc owocuje porozumieniem proponują najtańszy tv 1800 pln (suma ubezpieczenia 3099pln!!!!!!!!!!!!) mam dość proponuję dopłatę 400 pln za TV tej samej klasy i żądam zwrotu uszkodzonego TV. Odsyłają TV uszkodzony jeszcze bardziej!!!! opakowanie nie uszkodzone a TV gwiazdka lewy górny róg nie do użytku!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście nowego TV nie wysyłają. Tak wygląda przedłużona gwarancja EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Opinie proponuję wystawiać ich firmą partnerskim nie chodzi o ich sklepy ale o produkt który sprzedają PREDŁUŻONA GWARANCJA EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2021-08-24

TV nie do naprawy uszkodzona matryca przez miesiąc brak kontaktu po paru opiniach tego typu KONTAKT!!!!!!! proszą przede wszystkim o usunięcie opinii jak człowiek człowieka. Dodam iż w O.W.U. niema ani słowa o terminach więc działają zgodnie z ogólnymi warunkami ubezpieczenia!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejny miesiąc owocuje porozumieniem proponują najtańszy tv 1800 pln (suma ubezpieczenia 3099pln!!!!!!!!!!!!) mam dość proponuję dopłatę 400 pln za TV tej samej klasy i żądam zwrotu uszkodzonego TV. Odsyłają TV uszkodzony jeszcze bardziej!!!! opakowanie nie uszkodzone a TV gwiazdka lewy górny róg nie do użytku!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście nowego TV nie wysyłają. Tak wygląda przedłużona gwarancja EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Opinie proponuję wystawiać ich firmą partnerskim nie chodzi o ich sklepy ale o produkt który sprzedają PREDŁUŻONA GWARANCJA EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 / 5 2021-08-04

Wielka ściema oszuści olewają klientów a taktyka to brak kontaktu uważajcie. Ciekawe skąd tyle pozytywnych opinii ?????????????

1 / 5 2021-08-04

Te pozytywne opinie to kłamstwo. Brak kontaktu od miesiąca brak reakcji na zgłoszenie czują się bezkarni i chyba tak jest

1 / 5 2021-07-16

Nie polecam. Trzymajcie się z daleka od tego. Przedłużyłem gwarancję na ekspres do kawy. Zepsuł się. Niby napisali ze zaparzać nie uległ awarii ale potrzebuje uszczelnień. To tak jak w skeczu kabaretu Tey z traktorem i kołem. Musiałem zapłacić 209 zł. Zawsze znajdzie się wymówka wiec po co ubezpieczać. Jak się firma nazywa z Ograniczoną odpowiedzialnością to tak jest z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością a tylko kasę wyłudzają.

1 / 5 2021-01-28

sklep który wciska te ubezpieczenia też powinien brać odpowiedzialność oni z tym podmiotem mają jakąś umowe i mają z tego zysk w moim przypadku zaraz się zacznie drugi miesiąc

5 / 5 2021-01-28

to ubespieczenie to kant ale nieodpuszcze

1 / 5 2021-01-05

Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia.. od połowy grudnia zgłosiłam usterkę , mało tego nikt nie odbiera odemnie telefonu. Z laską napisali e-maila że kurier zostanie wysłany na początku stycznia - do dziś Pana kuriera nie ma a oni się nie odezwali. Mój narzeczony zgłaszal jeszcze raz moja usterkę -pani stwierdziła że nic do nich nie wpłynęło. Do wczoraj 4-1-2020 mieli wysłać po raz kolejne dane do kuriera i opinie czy moja usterka kwalifikuje się do naprawy. Dziś dnia 5-1-2021, mój narzeczony zadzwonił i pani zaś stwierdziła że nic nie wpłynęło. Mają tam burdel i tyle. Do piątku czekam na informacje.jesli nic nie będzie i dalej będą zlewać klienta zgłaszam sprawę do rzecznika konsumenta bo nie będę płacić za ubezpieczenie z którego nie mogę skorzystać.

1 / 5 2021-01-04

Trzymać się z dala od tych naciągaczy. Sprzęt czeka na naprawę od roku!

Rzetelne opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Siedziba
Warszawa

WWW
http://easyprotect.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie