Kategorie: / Serwis

Przedłużona Gwarancja EasyProtect® Opinie Klientów

4.83/5.00 - ilość ocen: 381
opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®
5 / 5 2022-09-22

Polecam, notebook naprawiony poprzez wymianę płyty głównej.

5 / 5 2022-09-22

W moim przypadku awarii uległ tv - kreska ma matrycy, urządzenie w ramach ochrony serwisowej wymienione na nowy, inny model. Podobno usterka nie do naprawy wiec trzeba by kupować nowy tv - koszt gwarancji to 500zl, nowy tv dostałam za 3200zl. Polecam, wykupiłam tez gwarancje na sprzęt AGD do nowego mieszkania

5 / 5 2022-09-21

Naprawa wykonana należycie, czas oczekiwania 10 dni. Zaoszczędzone prawie 2000zł, koszt nabycia gwarancji to 400zł wiec już jestem do przodu.

5 / 5 2022-09-21

Jestem zadowolony z obsługi serwisu - polecam

5 / 5 2022-09-21

Polecam, w moim przypadku zaoszczędziłem na zakupie nowej pralki.

5 / 5 2022-09-21

Kolejny raz korzystam z usług serwisu w ramach zakupionej dodatkowej gwarancji i wszystko ok. Polecam

1 / 5 2022-09-02

nie daj się nabrać

Po pierwszy zgłoszeniu do naprawy - firma nie reagowała przez ponad miesiąc . W końcu ekspress pojechał do naprawy , wrócił po... kolejnym miesiącu , działał kilka dni po czym ponownie odmówił współpracy. Zgłoszono w styczniu 2022 do dzisiaj - września 2022 zero reakcji . Część , która zawiodła nie została wymienona - ekspress wznowił pracę po usunięciu kodu usterki - tyle z "fachowej naprawy"

5 / 5 2022-08-31

Gwarancja na pralko-suszarkę

Odradzam zakup. Przez pół roku zgłaszałam awarię sprzętu. Zaproponowali zwrot kwoty jaką zapłaciłam za ubezpieczenie i zamknięcie umowy. Sprzęt naprawiony na własny koszt i wystąpiłam z roszczeniem zwrotu kosztów z faktury. Bezstutwcznie. Sprawą zajął się UOiK .

1 / 5 2022-08-30

ubezpieczenie żadne_ lodówka

Nie nabierajcie się na te piękne laurki. To kłamstwo. Firma nie bierze żadnej odpowiedzialności za sprzęt, który ponoć ubezpiecza. Od 2 lat nie mogę się doprosić o naprawę lodówki!! Raz mi odpisali na 5-ego maila - proponując kwotę i zamknięcie sprawy. Nie zgodziłam się, bo wolałam naprawę - nie odpowiedzieli już więcej. Kiedy w końcu (po 2 latach) udało mi się dodzwonić - wcześniej nie było takiej możliwości - nie podali żadnego numeru telefonu, można było zgłaszać awarię tylko na stronie internetowej (zgłaszałam kilkakrotnie). Pani powiedziała, że trzeba było zgłosić awarię do 24 godzin po jej wystąpieniu.. I poradziła mi napisać list e-mail (to by był mój 8!) zarazem informując, że odpowiedź będzie po 3 miesiącach.. Niedługo kończy mi się przedłużona gwarancja. Szkoda mówić - NIGDY WIĘCEJ.

5 / 5 2022-08-23

Kontakt

Od tygodnia próbuje w jakikolwiek sposób się z kontaktować z tą firmą niestety bez skutku. Wykupiliśmy złe ubezpieczenie, zamiast w tej firmie wykupywać dodatkowe na pralkę powinniśmy w PZU wykupić od uszczerbku na zdrowiu.????

5 / 5 2022-07-26

Nieprofesjonalne podejście - nigdy więcej

Od miesiąca od zgłoszenia,mimo kilkukrotnego kontaktu z infoliniaz serwis milczy. Pani z kontaktu telefonicznego za każdym razem zapewniała, że po moim/jej @ zgłosi się po odbiór sprzętu. Nigdy więcej nie skorzystam z ich oferty, szkoda pieniędzy

5 / 5 2022-07-20

bez stresu

EasyProtect działa! Moim zdaniem warto zapłacić (i tak niską cenę!) za taką gwarancję i przynajmniej mieć pewność sprzętu na 4-5 lat. Zawsze to mniej stresu i zmartwień :-)

5 / 5 2022-07-14

zadowolony

Jestem bardzo zadowolony z usługi przedłużenia gwarancji EasyProtect – widzę, że warto było wydać 239 zł żeby zaoszczędzić prawie 500 ;-) Cała procedura naprawy przebiegła na jasnych warunkach, nie było żadnych opóźnień czy niedomówień. Mogę tylko polecić firmę!

5 / 5 2022-07-13

bardzo dobrze

EasyProtect to bardzo fajne rozwiązanie dla firm – zamawiałem sprzęt hurtowo i mogłem odliczyć vat. Nie spotkałem się z żadną inną ofertą tego typu, która działa również dla firm. To duży plus! Realizacja usługi w porządku, polecam wszystkim

5 / 5 2022-07-12

Duży plus

Kontakt z firmą bezproblemowy, za każdym razem kiedy telefonowałam Pani na infolinii chętnie pomagała i przekazywała rzeczowe informacje także tutaj duży plus. Sprzęt (telefon) na serwisie spędził około tygodnia, wrócił naprawiony. Polecam!

5 / 5 2022-07-12

ok!!!

Jasne warunki, jestem zadowolony z usługi, bardzo szybko realizacja. Certyfikat Gwarancyjny był u mnie już następnego dnia po zakupie (zależało mi na czasie).

5 / 5 2022-07-12

ok

Laptop z przedłużaną gwarancją nadal działa bez zarzutu, więc nie miałem okazji sprawdzić jak wygląda sam serwis, ale wszystkie dotychczasowe kontakty z firmą przebiegły na najwyższym poziomie.

1 / 5 2022-07-12

Absolutnie nie

Strata pieniędzy , brak reakcji na zgłoszenie . Wyłudzili pieniądze na fikcyjne przedłużenie gwarancji . Firma krzak .

5 / 5 2022-07-12

Nie polecam

brak kontaktu od ponad miesiąca , wyłudzili tylko pieniądze

5 / 5 2022-07-11

ekstra

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Świetnie, że firma wystawia fakturę vat 23%

5 / 5 2022-07-08

Polecam

Naprawy w EasyProtect działą door to door co jest dużym ułatwieniem, kurier przyjeżdża i odbiera zepsuty sprzęt i po naprawie zostaje on nam z powrotem dostarczony. Nie płacimy za kuriera ani za serwis. naprawa wykonana w ciągu kilku dni i sprzęt działa bez zarzutu.

1 / 5 2022-07-08

Oszuści - nie polecam

Ta firma nie istnieje tzn. formalnie chyba jest zarejestrowana, ale nie działa. Na @ odpowiada autoresponder, telefon na szczęście odbiera Pani, która bardzo chce pomóc, ale nic nie wie i nic nie może zrobić, informuje żeby wysłać @, na którego odpowiada wyłącznie automat. 2 miesiące bez sprzętu, bez żadnej informacji, bez możliwości dodzwonienia się do serwisu.

5 / 5 2022-07-07

OK

Kupiłam gwarancję na telefon za 109 zł na dwa dodatkowe lata –bardzo szybko i minimum formalności

5 / 5 2022-07-06

zadowolona

Cieszę się z zakupu przedłużonej gwarancji EP – kupiłam za namową koleżanki, która korzystała z tej opcji i była bardzo zadowolona. Jako kobieta bardzo cenię sobie to, że nie muszę się martwić o naprawy sprzętów elektronicznych i dzięki temu czuję się pewniej. Także zdecydowanie polecam!

5 / 5 2022-07-04

Polecam

EasyProtect spełniło moje oczekiwania całkowicie – bez zbędnych formalności, a sam zakup gwarancji zajmuje dosłownie chwilę. Nie mogę nic zarzucić firmie. Pozostaje mi tylko polecić!

5 / 5 2022-07-04

brawo

Jasne warunki, jestem zadowolony z usługi, bardzo szybko realizacja. Certyfikat Gwarancyjny był u mnie już następnego dnia po zakupie (zależało mi na czasie).

5 / 5 2022-07-04

moja opinia

To chyba najtańsza na rynku dodatkowa gwarancja! Przedłużyłam gwarancję na telefon w EasyProtect i po zakończeniu macierzystej gwarancji mój ukochany Samsung uległ awarii. EasyProtect bardzo szybko się wszystkim zajęło i na szczęście telefon udało się naprawić (bez żadnych dopłat!!).

5 / 5 2022-07-04

DOBRZE

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Świetnie, że firma wystawia fakturę vat 23%

5 / 5 2022-07-04

5

Laptop zakupiony na firmę za blisko 3 tysiące, a do niego gwarancja za 299 zł (nie ma tej opcji u żadnego innego operatora) . Laptop się zepsuł, po zgłoszeniu usterki został odebrany, naprawiony i dość szybko do mnie wrócił. Warto kupić, polecam

5 / 5 2022-07-04

super

Naprawy w EasyProtect działą door to door co jest dużym ułatwieniem, kurier przyjeżdża i odbiera zepsuty sprzęt i po naprawie zostaje on nam z powrotem dostarczony. Nie płacimy za kuriera ani za serwis.

1 / 5 2022-06-30

Nieeeee polecam

nie polecam , zero kontaktu z firmą , firma krzak miesiąc czekam aż łaskawie się odezwą Firma porażka

1 / 5 2022-06-30

Stanowczo NIE

Absolutnie nie polecam , firma tylko wyciąga kasę , jak faktycznie ich potrzeba to się wypinają na klienta - brak kontaktu Wszystkie pozytywne opinie sami wystawiają

1 / 5 2022-06-30

Stanowczo NIE

Nie polecam , absolutnie jak najdalej od nich

1 / 5 2022-06-30

Stanowczo NIE

Nie polecam , od miesiąca czekam na kontakt Nie wykupujcie dodatkowego ubezpieczenia , szkoda pieniędzy

5 / 5 2022-06-30

Nie polecam

Absolutnie nie polecam , firma krzak , bez kontaktu

5 / 5 2022-06-30

Nie polecam

Firma pomyłka , nie polecam Brak kontaktu , wyrzucone pieniądze w błoto . Jedyny działająty telefon odbiera nieprzytomna baba , która zasłania się bzdurna regułką . Wszystkie pozytywne opinie wystawiaja sobie sami

5 / 5 2022-06-30

NIE

Od miesiąca czekam na kontakt , pozytywne opinie to kłamstwo - sami je piszą Strata pieniędzy

5 / 5 2022-06-30

Stanowczo NIE

Firma to jeden wielki przekręt , STANOWCZO NIE POLECAM

5 / 5 2022-06-30

Nie polecam

Wszystkie pozytywne opinie są kłamstwem, sami je piszą . Z firma nie ma kontaktu , Nie odbierają telefonu , nie reagują na @

5 / 5 2022-06-29

pozytyw

szybko i konkretnie, korzystam już któryś raz z tej przedłuzonej ochrony i póki co firma działa bez wiekszych problemow

5 / 5 2022-06-28

Naprawa

Kontakt bez problemu telefoniczny i mailowy, odkurzacz wrócił do mnie po 4 dniach od zabrania, wszystk ok polecam

5 / 5 2022-06-28

bez zastrzeżeń

profesjonalny kontakt z tą firmą, realizacja roszczenia bez zastrzeżeń.

5 / 5 2022-06-27

naprawa

naprawianą mialem spawareczke u nich na gwarancji, super kontakt szybko i solidnie

5 / 5 2022-06-27

polecam

moje dosiwadczenia z firma na plus, kurier za darmo, naprawa trwala okolo 14 dni

5 / 5 2022-06-24

miesiąc już czekam...

suszarka nie działa, serwis milczy i ściemnia, czekam miesiąc

5 / 5 2022-06-24

gwarancja

Nie mam zastrzeżeń. Po zgłoszeniu awarii naprawa szybko zrealizowana i laptop po kilku dniach wrócił do mnie sprawny w 100%. a Pani z infolinii bardzo miła i pomocna

5 / 5 2022-06-24

zadowolony

szybko i sprawni naprawiona pralka, wszystkim zastanwiajacym sie polecam.

5 / 5 2022-06-24

ok

Wszystko ok , szczerze polecam :)

5 / 5 2022-06-24

Ja zdecywanie polecam

W przypadku myjki ciśnieniowej naprawa została dokonana zgodnie z zapewnieniami sprzedawcy

5 / 5 2022-06-21

Stanowczo NIE

Dramat , od miesiąca czekam na odzew serwisu. Jedyny telefon ,który jest dostępny to do niekompetentnej osoby , dzwoniłam tam kilkukrotnie , w nadziei na moc sprawcza Pani, nadal cisza ..maja w nosie , kasę wzięli i tyle . Absolutnie odradzam

1 / 5 2022-06-17

Oszustwo - kategorycznie odradzam

Zgłosiłem usterkę otrzymalem odpowiedź z autorespondera ze wiadomość została skutecznie doręczona. Pomimo tego nikt się że mną nie kontaktował. Dzwoniłem na infolinię a tam średnio rozgarnięta pani zapewniła mnie ze w przeciągu dwóch dni będzie się że mną kontaktował ktoś z serwisu, co oczywiście nie nastąpiło. Sprawę oddale do sądu. NIE POLECAM

5 / 5 2022-05-03

Easy Protect - NIE POLECAM ! ! !

Rok temu zgłosiłem usterkę lodówki-nikt się nie zjawił, a 2 miesiące temu zgłosiłem ponownie usterkę lodówki oraz kawiarki i również nikogo nie było. Pomimo wielu listów drogą elektroniczną i kontaktu poprzez infolinię zero reakcji. Lepiej dołożyć trochę więcej i wziąść przedłużoną gwarancję w sklepie, bo Easy Protect to jakaś kpina i naciągane...

5 / 5 2021-12-06

Nie polecam tej fi

5 / 5 2021-11-05

Powiem krótko. ABSOLUTNIE NIE KUPUJCIE GWARANCJI W TEJ FIRMIE !!!! To firma krzak, wiem co mówię bo prowadzę sklep AGD i współpracowałem z nimi. Jedna wielka porażka i oszustwo !!! Tyle co się nasłuchałem od klientów którym, co tu ukrywać wciskałem te gwarancje aby zarobić ( prowizja jest naprawdę niezła ) to jest nie do pojęcia. Non stop zbywanie klienta , kontakt z nimi niemożliwy wręcz cud jak się uda dodzwonić. Szkoda się rozpisywać po prostu przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Ja zmieniłem firmą z tego typu usługami i współpracuję z normalnymi a nie z oszustami

5 / 5 2021-10-12

Proszę sprawdzac pozytywne opinie i ich daty , sami sobie je wystawiają, ja dałbym negatyw brak kontaktu ściema itd łatwo tylko kupić a potem jak awaria to już brak szans.

5 / 5 2021-08-24

EASYPROTECT !!!!!!!!!!!!!!!! TV nie do naprawy uszkodzona matryca przez miesiąc brak kontaktu po paru opiniach tego typu KONTAKT!!!!!!! proszą przede wszystkim o usunięcie opinii jak człowiek człowieka. Dodam iż w O.W.U. niema ani słowa o terminach więc działają zgodnie z ogólnymi warunkami ubezpieczenia!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejny miesiąc owocuje porozumieniem proponują najtańszy tv 1800 pln (suma ubezpieczenia 3099pln!!!!!!!!!!!!) mam dość proponuję dopłatę 400 pln za TV tej samej klasy i żądam zwrotu uszkodzonego TV. Odsyłają TV uszkodzony jeszcze bardziej!!!! opakowanie nie uszkodzone a TV gwiazdka lewy górny róg nie do użytku!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście nowego TV nie wysyłają. Tak wygląda przedłużona gwarancja EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Opinie proponuję wystawiać ich firmą partnerskim nie chodzi o ich sklepy ale o produkt który sprzedają PREDŁUŻONA GWARANCJA EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2021-08-24

TV nie do naprawy uszkodzona matryca przez miesiąc brak kontaktu po paru opiniach tego typu KONTAKT!!!!!!! proszą przede wszystkim o usunięcie opinii jak człowiek człowieka. Dodam iż w O.W.U. niema ani słowa o terminach więc działają zgodnie z ogólnymi warunkami ubezpieczenia!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejny miesiąc owocuje porozumieniem proponują najtańszy tv 1800 pln (suma ubezpieczenia 3099pln!!!!!!!!!!!!) mam dość proponuję dopłatę 400 pln za TV tej samej klasy i żądam zwrotu uszkodzonego TV. Odsyłają TV uszkodzony jeszcze bardziej!!!! opakowanie nie uszkodzone a TV gwiazdka lewy górny róg nie do użytku!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście nowego TV nie wysyłają. Tak wygląda przedłużona gwarancja EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Opinie proponuję wystawiać ich firmą partnerskim nie chodzi o ich sklepy ale o produkt który sprzedają PREDŁUŻONA GWARANCJA EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 / 5 2021-08-04

Wielka ściema oszuści olewają klientów a taktyka to brak kontaktu uważajcie. Ciekawe skąd tyle pozytywnych opinii ?????????????

1 / 5 2021-08-04

Te pozytywne opinie to kłamstwo. Brak kontaktu od miesiąca brak reakcji na zgłoszenie czują się bezkarni i chyba tak jest

1 / 5 2021-07-16

Nie polecam. Trzymajcie się z daleka od tego. Przedłużyłem gwarancję na ekspres do kawy. Zepsuł się. Niby napisali ze zaparzać nie uległ awarii ale potrzebuje uszczelnień. To tak jak w skeczu kabaretu Tey z traktorem i kołem. Musiałem zapłacić 209 zł. Zawsze znajdzie się wymówka wiec po co ubezpieczać. Jak się firma nazywa z Ograniczoną odpowiedzialnością to tak jest z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością a tylko kasę wyłudzają.

1 / 5 2021-01-28

sklep który wciska te ubezpieczenia też powinien brać odpowiedzialność oni z tym podmiotem mają jakąś umowe i mają z tego zysk w moim przypadku zaraz się zacznie drugi miesiąc

5 / 5 2021-01-28

to ubespieczenie to kant ale nieodpuszcze

1 / 5 2021-01-05

Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia.. od połowy grudnia zgłosiłam usterkę , mało tego nikt nie odbiera odemnie telefonu. Z laską napisali e-maila że kurier zostanie wysłany na początku stycznia - do dziś Pana kuriera nie ma a oni się nie odezwali. Mój narzeczony zgłaszal jeszcze raz moja usterkę -pani stwierdziła że nic do nich nie wpłynęło. Do wczoraj 4-1-2020 mieli wysłać po raz kolejne dane do kuriera i opinie czy moja usterka kwalifikuje się do naprawy. Dziś dnia 5-1-2021, mój narzeczony zadzwonił i pani zaś stwierdziła że nic nie wpłynęło. Mają tam burdel i tyle. Do piątku czekam na informacje.jesli nic nie będzie i dalej będą zlewać klienta zgłaszam sprawę do rzecznika konsumenta bo nie będę płacić za ubezpieczenie z którego nie mogę skorzystać.

1 / 5 2021-01-04

Trzymać się z dala od tych naciągaczy. Sprzęt czeka na naprawę od roku!

1 / 5 2021-01-04

Totalne nieporozumienie. Dałem się namówić na certyfikat przy zakupie pralki i suszarki. Od roku próbuję wyegzekwować naprawę pralki. Pierwsze zgłoszenie miało miejsce jeszcze w 2019 roku. Pierwsze zgłoszenie przyjęte przez bardzo miłą osóbkę. Oczywiście obietnice szybkiego kontaktu - max 2 tyg. I tak kilka razy ponawiałem co 3 tygodnie. Potem już nikt nie odbierał. Na maile też żadnych reakcji. Polecony z potwierdzeniem odbioru z prośbą o wyjaśnienie - brak odpowiedzi! Rzecznik - brak odpowiedzi! Teraz drugi list rzecznika czeka na odpowiedź. Szczerze, takiego olewania jeszcze w swoim życiu i przy zakupach nie spotkałem. Dodam, żeby było śmiesznie zepsuła mi sie tez ta suszarka. Reakcja na zgłoszenie taka sama. Nie wiem skąd te super opinie o tej firmie na Google, może ludzie oceniają sam udany zakup certyfikatu i nie musieli z niego skorzystać. Omijać szerokim łukiem

5 / 5 2021-01-04

Totalne nieporozumienie. Dałem się namówić na certyfikat przy zakupie pralki i suszarki. Od roku próbuję wyegzekwować naprawę pralki. Pierwsze zgłoszenie miało miejsce jeszcze w 2019 roku. Pierwsze zgłoszenie przyjęte przez bardzo miłą osóbkę. Oczywiście obietnice szybkiego kontaktu - max 2 tyg. I tak kilka razy ponawiałem co 3 tygodnie. Potem już nikt nie odbierał. Na maile też żadnych reakcji. Polecony z potwierdzeniem odbioru z prośbą o wyjaśnienie - brak odpowiedzi! Rzecznik - brak odpowiedzi! Teraz drugi list rzecznika czeka na odpowiedź. Szczerze, takiego olewania jeszcze w swoim życiu i przy zakupach nie spotkałem. Dodam, żeby było śmiesznie zepsuła mi sie tez ta suszarka. Reakcja na zgłoszenie taka sama. Nie wiem skąd te super opinie o tej firmie na Google, może ludzie oceniają sam udany zakup certyfikatu i nie musieli z niego skorzystać. Omijać szerokim łukiem

5 / 5 2019-03-25

polecam nie mam zastrzeżeń co do obsługi

5 / 5 2019-03-24

Idealna gwarancja dla każdego.

5 / 5 2019-03-22

Wszystko super.

5 / 5 2019-03-18

Super. Przyjemnie i szybko.

5 / 5 2019-03-16

profesjonalna obsługa, bez żadnych problemów dokonano naprawy

5 / 5 2019-03-14

Szybko otrzymałem swój sprzęt. dokonałem zakupu dodatkowej gwarancji. Dla mnie super rozwiązanie.

5 / 5 2019-03-12

Gwarancja, z której każdy będzie zadowolony. Praktyczna, sprawdzona firma. Wszystko super. Polecam

5 / 5 2019-03-09

Polecam serwis.

5 / 5 2019-03-03

Najlepsza gwarancja. rzetelna firma.

5 / 5 2019-02-28

Rzetelna, konkretna firma. Fachowe podejscie.

5 / 5 2019-02-27

Najlepszy serwis jaki znam

5 / 5 2019-02-26

Polecam każdemu.

5 / 5 2019-02-23

Rewelacja. Bez problemów.

5 / 5 2019-02-15

Serwis na 6. Najlepszy

5 / 5 2019-02-14

Wysoka jakośc. Wszystko ok.

5 / 5 2019-02-13

Naprawa zrealizowana w błyskawicznym tempie.

5 / 5 2019-02-11

Serwis godny zaufania.Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2019-02-08

Ceny są przystępne, a naprawa realizowana błyskawicznie.

5 / 5 2019-02-04

Profesjonalna obsługa. Super fachowcy. Wszystko na plus.

5 / 5 2019-01-31

Szybka. Konkretna gwarancja.

5 / 5 2019-01-31

Rzetelna firma. Wszystko fachowo naprawione. Super. Warto skorzystać.

5 / 5 2019-01-29

Wysoki poziom obsługi. Polecam.

5 / 5 2019-01-27

Super serwis. Rzetelna firma. Ok.

5 / 5 2019-01-26

bardzo szybko wykonywana naprawa

5 / 5 2019-01-23

Polecam firmę znajomym i nie tylko. Sama sprawdziłam. Jestem bardzo zadowolona. Na pewno będę tu wracać.

5 / 5 2019-01-21

Polecam serwis.

5 / 5 2019-01-18

polecam firmę

5 / 5 2019-01-17

Szybko. Profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2019-01-14

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-12

Rzetelność i nieprofesjonalność.

5 / 5 2019-01-10

Rzetelna firma.Pozytywne wrażenie.

5 / 5 2019-01-08

Na skorzystanie uslug od easy protect namowila mnie kolezanka ktora od lat przedluza u nich gwarancje. Decyzji nie zaluje bo placic nie place duzo a mam pewnosc ze w razie jakiejs usterki szybko pomoga w naprawie

5 / 5 2019-01-08

bezproblemowe zalatwienie naprawy gwarancyjnej

5 / 5 2019-01-04

Szybka. konkretna naprawa.

5 / 5 2019-01-03

Szybko poradzili sobie z naprawą. To się ceni.

5 / 5 2019-01-02

serwis ok.

5 / 5 2019-01-02

Rzetelna firma. Super gwarancja.

5 / 5 2019-01-02

Naprawa zrealizowana w błyskawicznym tempie.

5 / 5 2019-01-01

serwis ok.

5 / 5 2018-12-28

Najlepsza obsługa.Na pewno będę polecać dalej serwis.

5 / 5 2018-12-27

Super. Najlepsza firma gwarancyjna.

5 / 5 2018-12-26

Najlepszy serwis.

5 / 5 2018-12-25

Polecam serdecznie serwis. Firma jakiej nie znałam. Warto skorzystać. Wszystko super.

5 / 5 2018-12-18

Profesjonalna obsługa. Przy zgłoszeniu awarii nie było żadnych problemów. Wysoki poziom obsługi klienta.

5 / 5 2018-12-16

najlepiej wykonywane naprawy

5 / 5 2018-12-10

Awarie można zgłosić w bardzo prosty sposób poprzez wypełnienie formularza znajdującego się na stronie. Dobry, prosty sposób.

5 / 5 2018-12-07

Profesjonalizm. Super podejście. OK.

5 / 5 2018-12-02

Wszyscy będą zadowoleni z takiego serwisu. Wszystko jest super. Poziom obsług rewelacja. Polecam.

5 / 5 2018-12-01

Udana transakcja. Super gwarancja.

5 / 5 2018-12-01

Wysoko oceniam serwis. Wszystko szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-12-01

Zaufana firma. Wystawiam więc konkretną opinie bo warto skorzystać z usług gwarancji. Rewelacja.

5 / 5 2018-11-30

Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-11-28

Szybko, dokładnie tak jak chciałam. Jestem zadowolona z obsługi. Polecam.

5 / 5 2018-11-24

szybko i bez problemowo

5 / 5 2018-11-22

Rzetelna firma. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-11-19

Bez uwag. Obsługa na wysokim poziomie. Profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-18

Wysoki poziom obsługi. najlepszy serwis. Polecam każdemu.

5 / 5 2018-11-16

Super. Polecam.

5 / 5 2018-11-16

Polecam serwis.

5 / 5 2018-11-14

Polecam.

5 / 5 2018-11-13

Świetny serwis.

5 / 5 2018-11-10

transakcja bez problemów, polecam

5 / 5 2018-11-07

Godny polecenia serwis.

5 / 5 2018-11-05

Najlepsza przedłożona gwarancja. Wszystko na plus. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-11-03

Rewelacja. Nic dodac nic ująć.

5 / 5 2018-10-28

polecam wszystko ok

5 / 5 2018-10-27

Gwarancja najwyższej jakości.

5 / 5 2018-10-26

nie żałuję wyboru easyprotect

5 / 5 2018-10-23

Polecam gwarancje. Przedłużyłam nie żałuje. Praktyczna, konkretna firma.

5 / 5 2018-10-21

Szybko, dokładnie tak jak chciałam. Jestem zadowolona z obsługi. Polecam.

5 / 5 2018-10-17

Rewelacja. Zadowolony z zakupu.

5 / 5 2018-10-14

jak ktos chce przedluzyc gwarancje to tylko tu

5 / 5 2018-10-13

Usługa naprawy wykonana szybko, sprawnie, profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona. Nie płacę dużo za tą gwarancję a mam na prawdę poczucie bezpieczeństwa i pewności że jak coś będzie nie tak to firma szybko naprawi bez wymigiwania się

5 / 5 2018-10-11

Profesjonalizm i rzetelność. Polecam.

5 / 5 2018-10-05

Polecam. Wszystko super.

5 / 5 2018-09-29

Sprzęt naprawiony. Super gwarancja.

5 / 5 2018-09-20

Przedłużanie gwarancji za niską cenę, polecam

5 / 5 2018-09-17

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-17

Solidnie, konkretnie, rzetelnie.

5 / 5 2018-09-15

Super podejście do klienta. Profesjonalny serwis. Polecam.

5 / 5 2018-09-11

Super serwis.

5 / 5 2018-09-06

niskie ceny i szybko wykonywane naprawy

5 / 5 2018-09-06

Najlepsze usługi. Serwis najlepszej jakości.

5 / 5 2018-08-31

bardzo dobra oferta cenowa. kurier szybko odebral towar

5 / 5 2018-08-29

Idealnie tak jak chciałam. Wszystko na plus.

5 / 5 2018-08-26

Najlepsza gwarancja.

5 / 5 2018-08-26

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-24

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa jest profesjonalna, naprawy wykonywane bardzo szybko. Z easy protect korzystam już dobry okres czasu i jestem zadowolony

5 / 5 2018-08-23

Polecam. Najlepszy serwis.

5 / 5 2018-08-22

Polecam. Pełen profesjonalizm i idealne podejście.

5 / 5 2018-08-17

Firma na medal. Pomogą doradza. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-08-14

Profesjonalny serwis.

5 / 5 2018-08-13

Super serwis.

5 / 5 2018-08-12

W bardzo prosty sposób składa się zgłoszenie awarii. Wystarczy wejść na stronę i wypełnić wszystkie pola. Easyprotect indywidualnie podchodzi do każdego klienta, obsługa jest miła i pomocna. Zadawałem bardzo dużo pytań i na wszystkie udzielono mi wyczerpujących odpowiedzi.

5 / 5 2018-08-11

Wszystko ok. Po zgloszeniu usterki minal jeden dzien i odebrano ode mnie komorke.. Naprawa zalatwiona szybko.

5 / 5 2018-08-07

Polecam serwis.

5 / 5 2018-08-05

Najlepsza gwarancja na lata. Kazdy będzie zadowolony. Wszystkie formalności szybko i bez problemu. Warto skorzystać.

5 / 5 2018-08-04

Jestem zadowolony. Koszt przedluzenia gwarancji nie jest wysoki, a bezpieczenstwo 100%.

5 / 5 2018-07-29

Profesjonalny serwis.

5 / 5 2018-07-29

Rewelacja. Szybko, przyjemnie, konkretnie. Dokładnie tak jak chciałam. Polecam.

5 / 5 2018-07-24

Polecam firmę.

5 / 5 2018-07-22

Szybko. Profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-17

Rzetelna firma

5 / 5 2018-07-16

Profesjonalnie. szybka naprawa i odeslanie sprzetu

5 / 5 2018-07-16

Rewelacja. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-13

Rzetelna firma.

5 / 5 2018-07-11

Rewelacja. Gwarancja jakiej nie znałem. Rzetelna firma. Wszystko na czas. Polecam.

5 / 5 2018-07-08

Szybko.solidnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-08

Ok. Polecam.

5 / 5 2018-07-06

polecam super obsługa.

5 / 5 2018-06-26

Jestem zadowolony z dotychczasowej współpracy z tą firmą. Kontakt jest bez problemów.

5 / 5 2018-06-25

Najlepsza gwarancja.

5 / 5 2018-06-25

Profesjonalny serwis. Lepszego nie znajdziecie.

5 / 5 2018-06-23

Polecam. Serwis na 6.

5 / 5 2018-06-22

Polecam.

5 / 5 2018-06-22

Rzetelna firma.

5 / 5 2018-06-22

Super usługi. Praktyczna firma. Wszystko na plus. Polecam.

5 / 5 2018-06-22

Profesjonalny serwis. Wszystko na plus. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-06-21

Rewelacja. Gwarancja jakiej nie znałem. Rzetelna firma. Wszystko na czas. Polecam.

5 / 5 2018-06-18

przedłużyłam w tej firmie gwarancję i nie żałuję decyzji, mają bardzo dobre ceny

5 / 5 2018-06-15

Najlepszy serwis.

5 / 5 2018-06-14

Najlepsza obsługa najlepszy serwis

5 / 5 2018-06-13

Polecam serwis.

5 / 5 2018-06-13

Gwarancja najwyższej jakości. Super obsługa. Szybko i konkretnie.

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalna firma. Wszystko na najwyższym poziomie. Super obsługa. Super serwis.

5 / 5 2018-05-30

Rewelacja. Nic dodać nic ując.

5 / 5 2018-05-30

Najlepsza gwarancja. Polecam

5 / 5 2018-05-30

Tanio i jednocześnie profesjonalnie. Kurier szybko odebrał lodówkę.

5 / 5 2018-05-30

Konkretna. Rzetelna firma. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-05-29

Wszystko super.

5 / 5 2018-05-26

Poziom obsługi klienta bardzo wysoki. Wszystko profesjonalnie.

5 / 5 2018-05-22

Jestem zadowolona z zakupu gwarancji.

5 / 5 2018-05-22

Konkretna gwarancja.

5 / 5 2018-05-22

Rewelacyjna obsługa. Same korzyści korzystania z serwisu. Polecam.

Rzetelne opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Siedziba
Warszawa

WWW
http://easyprotect.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie