Kategorie: / Serwis

Przedłużona Gwarancja EasyProtect® Opinie Klientów

średnia ocen: 4.84
opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®
5 / 5 2022-12-08

Polecam z przyjemnością:)

5 / 5 2022-12-08

Dla mnie najskuteczniejsza gwarancja jaką spotkałam!

5 / 5 2022-12-08

Super jakosć usług. Jestem zadowolony.

5 / 5 2022-12-07

Firma, którą warto polecac. Gwarancja w super wykonaniu i z super warunkami.

5 / 5 2022-12-07

Niedrogo, szybko, skutecznie!

5 / 5 2022-12-07

Udany wybór. Gwarancja z super warunkami.

5 / 5 2022-12-06

Wybór na 6. Polecam:)

5 / 5 2022-12-06

Dla mnie najlepsza gwaranacja!

5 / 5 2022-12-06

Zepsuty sprzęt. teraz to już nie problem. Przdłużenie garancji rewelacyjna sprawa!

5 / 5 2022-12-06

Naprawa koputera w 100 polecam.

5 / 5 2022-12-05

Bardzo pomocni i solidni w tym co robia. Szybko naprawią każdy sprzęt. Polecam.

5 / 5 2022-12-05

Konkretna firma i konkretna gwarancja.

5 / 5 2022-12-04

Super gwarancja!

5 / 5 2022-12-04

Polecam:)

5 / 5 2022-12-03

Ja widze same pozytywy. Kontakt udany. Naprawa szybka. Wato!

5 / 5 2022-12-03

Pozytwyna i soleina firma.

1 / 5 2022-12-03

Ta firma to zwykła banda naciągaczy i oszustów!!! Na odbiór tv czekałem prawie 90 dni,a teraz już 70 na naprawę i wątpię żeby go naprawili.Kontakt [email protected] na który odpowiada automat.Infolinia jest,ale pani która tam odbiera jeśli się dodzwonimy to i tak nic nie może.Omijać szerokim łukiem!!!. Może pozew zbiorowy coś by zmienił.Pozytywy pisane są zapewne przez nich samych.Totalne dno!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2022-12-03

Ta firma to zwykła banda naciągaczy i oszustów!!! Na odbiór tv czekałem prawie 90 dni,a teraz już 70 na naprawę i wątpię żeby go naprawili.Kontakt [email protected] na który odpowiada automat.Infolinia jest,ale pani która tam odbiera jeśli się dodzwonimy to i tak nic nie może.Omijać szerokim łukiem!!!. Może pozew zbiorowy coś by zmienił.Pozytywy pisane są zapewne przez nich samych.Totalne dno!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2022-12-02

dokładnie tak jak chciałem. Gwarancja na małe i duze problemy.

5 / 5 2022-12-02

Firma godna polecenia. Szybko, solidnie. Mega pozytyw.

5 / 5 2022-12-02

5 gwiazek. Idealna gwarancja.

5 / 5 2022-12-02

Firma na 6 z plusem.

5 / 5 2022-12-02

Gwarancka poleceona przez znajomego. Super wybór. Polecam.

5 / 5 2022-12-02

Oceniam pozytywnie. Kontakt na plus.

5 / 5 2022-12-02

Idealne rozwiaznie!!!

5 / 5 2022-12-02

Zadowolenie gwarantowane:)

5 / 5 2022-12-02

Warto skorzystac. Szybko naprawiją każdy sprzęt.

5 / 5 2022-12-02

Koputer naprawiony w ciagu miesiaca:)

5 / 5 2022-12-02

Kiedy psuje ssie sprzet pomaga szybka gwarancja.

5 / 5 2022-12-02

Gwarancja jakości.

5 / 5 2022-12-02

Szybka reakcja. Bardzo udany kontakt. Szybka naprawa.

5 / 5 2022-12-02

Korzystam dłuższy czas. Zadowlenie gwarantowane.

5 / 5 2022-12-02

Firma solida. Praktyczna Bardzo solida obsługa. Bardzo pomocni i punktualni.

5 / 5 2022-12-02

Najlepsi!

5 / 5 2022-12-02

Udany szybki kontakt.

5 / 5 2022-12-02

Szybko, solidnie. Polecam

1 / 5 2022-11-30

Dno, dna i milion metrów mułu... jestem w 100% przekonana, że wszystkie opinie na 5 tutaj zamieszczone są, albo przez pracowników tej firmy, albo przez wynajętych ludzi do wystawiania fałszywych opinii... Uznali wg swojej diagnozy, że zegarek uległ awarii przez mechanicznie uszkodzony przycisk co jest totalną bzdurą. Jak odsyłałam im zegarek to przycisk działał prawidłowo. ZŁODZIEJE i OSZUŚCI !!!!!!!! pieniądze poszły w błoto...

5 / 5 2022-11-25

Mega pozytyw!!!

1 / 5 2022-11-24

Porażka, 3 miesiace od zgłoszenia pralki do naprawy nikt nie przyjechał, nie zadzwonił-NIC, Pieniądze wyrzucone w błoto. OPINIA -----1 Nigdy wiecej nie dam sie naprac na te piękne bzdury, które obiecują

5 / 5 2022-11-24

Pewna gwarancja. Kontakt na plus.

5 / 5 2022-11-23

Swietna gwarancja!

5 / 5 2022-11-23

Bardzo dobrze wybrałem. Przydatna i praktyczna. Do tego idealny kontakt z obsługą.

5 / 5 2022-11-22

Praktyczna. Kiedy coś się zepsuje pomocna. Szybki kontakt.

5 / 5 2022-11-22

Polecam gwarancje:)

5 / 5 2022-11-22

Bardzo solidna gwarancja, przydatna. Idealna dla mnie. Polecam.

5 / 5 2022-11-21

Solidna obsługa. Szybka naprawa sprzetu. Warto zakupić.

5 / 5 2022-11-21

Widac , ze znają się na rzerzy. Polecam.

5 / 5 2022-11-21

Super kontak. Bardzo szybka naprawa. Gwarancja idealna.

5 / 5 2022-11-20

Produkt na miarę czasów!

5 / 5 2022-11-20

Wygodneie, szybko. Polecam:)

5 / 5 2022-11-19

POlecam. Spróbowałem. gwaracja się przydala.

5 / 5 2022-11-19

Bardzo solidne rozwianie. Szybka naprawa.

5 / 5 2022-11-19

Najlepsza!

5 / 5 2022-11-18

Polecam. Super gwarancja!

5 / 5 2022-11-18

Cnna gwarancja!

5 / 5 2022-11-18

Szybka i skuteczna.

5 / 5 2022-11-18

Przedłuzyłem gwarancje. Dzięki temu wiem, ze mój sprzet jest bezpieczny. Polecam

5 / 5 2022-11-17

Bardzo dobra gwarancja!

5 / 5 2022-11-17

Super gearancja. Super kontakt. Zadowlona jestem z użytkowania.

5 / 5 2022-11-16

Predłużona gwarancja to idealne rozwiazanie. Polecam.

5 / 5 2022-11-16

Solidna. Konkretna. W dobrej cenie.

5 / 5 2022-11-15

Oceniam wysoko Wszystko na czas. Zadzowniłem umówiłem sie i zrobili prawie że od ręki. Dal mnie najlepszy wybór!

5 / 5 2022-11-15

Wybor gwarancji okazał sie sukcesem. Bardzo pomocni. Naprawa w kilka dni.

5 / 5 2022-11-15

Moja zaufana firma.

5 / 5 2022-11-14

Najlepsza gwarancja

5 / 5 2022-11-14

Szybka naprawa komputera. Udana decyzja z wykupem dodatkowej gwarancji.

5 / 5 2022-11-14

Bardzo precyzyjna, super gwarancja. Polecam.

5 / 5 2022-11-12

Jestem szczęściarzem, firma gdzie kupiłem zegarek GT2e poleciła dodatkową gwarancję. Wykupiłem na 1 rok. Najlepiej wydane pieniądze, na brak kontaktu i olewactwo. Certyfikat szkoda że elektroniczny, gdy by był papierowy to bym użył w toalecie. Polecam.

5 / 5 2022-11-12

Ocenam na duzy plus. Dla mnie najlepsza gawarancja!

5 / 5 2022-11-12

Super gwranacja. Wykupiłam. Jestem zadowolona.

5 / 5 2022-11-11

Profesjonalne podejście. Super jakość. Udany kontakt.

5 / 5 2022-11-11

Gwarancja w super cenie. Polecam:)

5 / 5 2022-11-11

Polecam:)

5 / 5 2022-11-10

Naprawa szybka. Kontakt udany. Tylko polecać.

5 / 5 2022-11-10

Doceniam. Suepr kontakt. Super jakosc. Najlepsza gwarancja.

5 / 5 2022-11-10

Firma na 6. Solodna. Zawsze udany kontakt.

5 / 5 2022-11-09

5 z plusem. Najlepsza gwarancja!

5 / 5 2022-11-09

Bezproblemowo i konkretnie

5 / 5 2022-11-09

Super jakość, szybka naprawa. Profesjonaliści

5 / 5 2022-11-09

Kiedy zepsuł sie laptop nie wiedziałam co robic. pPrzypomniałam sobie o dodatkowej gwarancji. Szybko znleżli usterkę. Naprawili i po sprawie.

5 / 5 2022-11-09

Gwarancja w najlepszych stylu. Szybka naprawa. Polecam.

5 / 5 2022-11-09

Super gawarancja!

5 / 5 2022-11-08

Przedłuzenie gwarancji w najlepszej cenie. Najlepsze rozwiaznie. Polecam.

5 / 5 2022-11-08

W końcu produkt, gawarancja , w która warto zainwestować. Najlepsza na rynku. Szybki kontakt i naprawa.

5 / 5 2022-11-08

Super gwarancja. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2022-11-07

Kolega mi polecił. To był dobry wybór. Skorzystałam. Widac efekty. Polecam:)

5 / 5 2022-11-07

Wzięłam i nie żąłuje. Szybka naprawa. Gwarantowana pomoc.

5 / 5 2022-11-07

Jakosc pierwsza klasa. Kontakt ok. Jestemz adowolona:)

5 / 5 2022-11-07

Bardzo ciesze się że jest coś takiego jak dodatkowa gwarancja. W razie potrzeby naprawde się przydaje. Polecam

1 / 5 2022-11-06

Ta firma to porażka. Kontakt tylko mailowy, na który odpowiada automat zgłoszeniowy. Jest infolinia , ale Pani, która ją obsługuje w zasadzie nic nie może- jeżeli oczywiście się dodzwonicie, co też nie jest proste .a i tak jest bez znaczenia. Generalnie klient dla nich nic nie znaczy po podpisaniu umowy. Po zgłoszeniu awarii na odbiór tv czekałem prawie 90dni!!! Myślałem, że może chociaż naprawa pójdzie szybko i sprawnie - tym bardziej, że opisałem szczegółowo co mu dolega. Czekam już ponad 4 tygodnie na jakąkolwiek odpowiedź i nic...wysłałem do nich 5 mali...pozostaje mi jeszcze pomoc Rzecznika praw konsumenckich lub chyba droga sądowa. Jedna gwiazdka bo nie można dać na minusie!!!!!!!!

5 / 5 2022-11-06

QWQ

5 / 5 2022-10-31

Udany kontakt. Naprawa szybka i skuteczna.

5 / 5 2022-10-31

Szybko i bez problemów.

5 / 5 2022-10-31

Można było ustalić wyższa skalę oceny. Dla mnie najlepszy wybór!

5 / 5 2022-10-31

Bardzo skuteczna. Dzwonisz i masz. Naprawa w kilka dni gotowa.

5 / 5 2022-10-31

Bardzo dobry wybór. Szybki kontakt. Zadowolenie gwarantowane

5 / 5 2022-10-30

Super kontakt Bardzo sie cieszę że wykupiłem dodatkowa gwarancję. Najlepsza!

5 / 5 2022-10-30

Jak dla mnie 6 z plusem. Polecam:)

5 / 5 2022-10-30

Naprawa w 100 tak jak chciałam. Szybko i skutecznie.

5 / 5 2022-10-30

Same zalety. Bez wad:)

5 / 5 2022-10-30

Przychylam się do pozytywów. Szybki i kontakt i naprawa komputera.

5 / 5 2022-10-29

Wysoka ocena.5 gwiazdek. Super jakość.

5 / 5 2022-10-29

Przedłużenie gwarancji to naprawdę super rozwiązanie

5 / 5 2022-10-29

Szybka naprawa sprzętu:)

5 / 5 2022-10-29

Polecam. Korzystam:)

5 / 5 2022-10-29

Skuteczna naprawa. Solidna firma.

5 / 5 2022-10-29

Polecam:) Zadowolenie gwarantowane

5 / 5 2022-10-28

Super jakość. Niska cena. Super podejście do klienta.

5 / 5 2022-10-28

Gwarancja Easyprotekt najlepsza! Tak trzymać:)

5 / 5 2022-10-28

Bardzo pocni. Super kontakt. Gwarancja rewelacja!

5 / 5 2022-10-28

Super firma. Z super gwarancja.

5 / 5 2022-10-28

Oceniam wysoko. Szybki i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2022-10-28

Długo szukałam w końcu jest. Najlepsza gwarancja.

5 / 5 2022-10-28

Jestem zainteresowana. Gwarancja w 100 super

5 / 5 2022-10-27

Gwarancja w super wydaniu.

5 / 5 2022-10-27

Polecam:)

5 / 5 2022-10-27

Trafiłam za namową kolegi. Wybór super. Dodatkowa gwarancja zawsze się przyda

5 / 5 2022-10-27

Świetna jakość. Fajna cena. Szybka, solidna gwarancja.

5 / 5 2022-10-27

Przychylam się do pozytywnych opinii. Polecam

5 / 5 2022-10-27

Bardzo dobra jakość. Super kontakt i obsługa. Nie żałuję wyboru. Polecam

5 / 5 2022-10-26

Oceniam wysoko. Szybka, skuteczna gwarancja. Korzystam i nie żałuję.

5 / 5 2022-10-26

Niezastąpiona kiedy coś się psuje.Najleoszy wybór.

5 / 5 2022-10-26

Jedna z kepszy gwarancji na jakie trafiłem. Warto skorzystać!

5 / 5 2022-10-26

Przedłużenie gwarancji to super sprawa! Polecam.

5 / 5 2022-10-26

Polecam. Warto skorzystać!

5 / 5 2022-10-26

Oddałam kompa. Szybka naprawa. Dla mnie bardzo solidna firma. Do tego bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2022-10-26

Dziękuję. Otrzymałem ankietę dotyczącą zadowolenia klientów, więc: zakupiłem sprzęt w 2017 roku, wykupiłem dodatkowo przedłużoną gwarancję. Sprzęt po ustaniu macierzystej gwarancji po prostu przestał działać. Zgłosiłem to do serwisu- sprzęt został naprawiony. Bez problemów.

5 / 5 2022-10-25

26 sierpnia zgłosiłam awarie pralki. Po kilku tygodniach zgłosilam znów i jeszcze raz nawet raz się dodzwoniłam. Ale niestety zero reakcji Pralka nadal popsuta. Podziękuję za te usługi.

5 / 5 2022-10-21

Witam, nie wiem skąd tyle żalu u niektórych ludzi. Ja oddałem do naprawy komputer, awarii uległ wentylator - naprawę wykonano bez problemu i w dodatku wymieniono mi poza konkursem jeszcze zawiasy matrycy. Ja polecam.

1 / 5 2022-10-12

Firma to oszuści i naciągacze. Trzy miesiące zwlekali choćby przesłaniem serwisanta, po czym kazali sami naprawić pralkę (kasę mieli za naprawę oddać) po wszystkim uznali że jednak na ich nie zapłacą bo złamaliśmy warunki gwarancji. Gdy powiedzieliśmy że sami zasugerowali taką opcję i mamy dowód w postaci rozmów w postaci maili zmienili zdanie i chcieli oddać kwotę ubezpieczenia. Obecnie tkacza się że uszkodzenia mechaniczne nie podlegają naprawie. Banda oszustów

5 / 5 2022-10-11

Serdecznie odradzam. Naciągacze i złodzieje

5 / 5 2022-09-22

Polecam, notebook naprawiony poprzez wymianę płyty głównej.

5 / 5 2022-09-22

W moim przypadku awarii uległ tv - kreska ma matrycy, urządzenie w ramach ochrony serwisowej wymienione na nowy, inny model. Podobno usterka nie do naprawy wiec trzeba by kupować nowy tv - koszt gwarancji to 500zl, nowy tv dostałam za 3200zl. Polecam, wykupiłam tez gwarancje na sprzęt AGD do nowego mieszkania

5 / 5 2022-09-21

Naprawa wykonana należycie, czas oczekiwania 10 dni. Zaoszczędzone prawie 2000zł, koszt nabycia gwarancji to 400zł wiec już jestem do przodu.

5 / 5 2022-09-21

Jestem zadowolony z obsługi serwisu - polecam

5 / 5 2022-09-21

Polecam, w moim przypadku zaoszczędziłem na zakupie nowej pralki.

5 / 5 2022-09-21

Kolejny raz korzystam z usług serwisu w ramach zakupionej dodatkowej gwarancji i wszystko ok. Polecam

1 / 5 2022-09-02

nie daj się nabrać

Po pierwszy zgłoszeniu do naprawy - firma nie reagowała przez ponad miesiąc . W końcu ekspress pojechał do naprawy , wrócił po... kolejnym miesiącu , działał kilka dni po czym ponownie odmówił współpracy. Zgłoszono w styczniu 2022 do dzisiaj - września 2022 zero reakcji . Część , która zawiodła nie została wymienona - ekspress wznowił pracę po usunięciu kodu usterki - tyle z "fachowej naprawy"

5 / 5 2022-08-31

Gwarancja na pralko-suszarkę

Odradzam zakup. Przez pół roku zgłaszałam awarię sprzętu. Zaproponowali zwrot kwoty jaką zapłaciłam za ubezpieczenie i zamknięcie umowy. Sprzęt naprawiony na własny koszt i wystąpiłam z roszczeniem zwrotu kosztów z faktury. Bezstutwcznie. Sprawą zajął się UOiK .

1 / 5 2022-08-30

ubezpieczenie żadne_ lodówka

Nie nabierajcie się na te piękne laurki. To kłamstwo. Firma nie bierze żadnej odpowiedzialności za sprzęt, który ponoć ubezpiecza. Od 2 lat nie mogę się doprosić o naprawę lodówki!! Raz mi odpisali na 5-ego maila - proponując kwotę i zamknięcie sprawy. Nie zgodziłam się, bo wolałam naprawę - nie odpowiedzieli już więcej. Kiedy w końcu (po 2 latach) udało mi się dodzwonić - wcześniej nie było takiej możliwości - nie podali żadnego numeru telefonu, można było zgłaszać awarię tylko na stronie internetowej (zgłaszałam kilkakrotnie). Pani powiedziała, że trzeba było zgłosić awarię do 24 godzin po jej wystąpieniu.. I poradziła mi napisać list e-mail (to by był mój 8!) zarazem informując, że odpowiedź będzie po 3 miesiącach.. Niedługo kończy mi się przedłużona gwarancja. Szkoda mówić - NIGDY WIĘCEJ.

5 / 5 2022-08-23

Kontakt

Od tygodnia próbuje w jakikolwiek sposób się z kontaktować z tą firmą niestety bez skutku. Wykupiliśmy złe ubezpieczenie, zamiast w tej firmie wykupywać dodatkowe na pralkę powinniśmy w PZU wykupić od uszczerbku na zdrowiu.????

5 / 5 2022-07-26

Nieprofesjonalne podejście - nigdy więcej

Od miesiąca od zgłoszenia,mimo kilkukrotnego kontaktu z infoliniaz serwis milczy. Pani z kontaktu telefonicznego za każdym razem zapewniała, że po moim/jej @ zgłosi się po odbiór sprzętu. Nigdy więcej nie skorzystam z ich oferty, szkoda pieniędzy

5 / 5 2022-07-20

bez stresu

EasyProtect działa! Moim zdaniem warto zapłacić (i tak niską cenę!) za taką gwarancję i przynajmniej mieć pewność sprzętu na 4-5 lat. Zawsze to mniej stresu i zmartwień :-)

5 / 5 2022-07-14

zadowolony

Jestem bardzo zadowolony z usługi przedłużenia gwarancji EasyProtect – widzę, że warto było wydać 239 zł żeby zaoszczędzić prawie 500 ;-) Cała procedura naprawy przebiegła na jasnych warunkach, nie było żadnych opóźnień czy niedomówień. Mogę tylko polecić firmę!

5 / 5 2022-07-13

bardzo dobrze

EasyProtect to bardzo fajne rozwiązanie dla firm – zamawiałem sprzęt hurtowo i mogłem odliczyć vat. Nie spotkałem się z żadną inną ofertą tego typu, która działa również dla firm. To duży plus! Realizacja usługi w porządku, polecam wszystkim

5 / 5 2022-07-12

Duży plus

Kontakt z firmą bezproblemowy, za każdym razem kiedy telefonowałam Pani na infolinii chętnie pomagała i przekazywała rzeczowe informacje także tutaj duży plus. Sprzęt (telefon) na serwisie spędził około tygodnia, wrócił naprawiony. Polecam!

5 / 5 2022-07-12

ok!!!

Jasne warunki, jestem zadowolony z usługi, bardzo szybko realizacja. Certyfikat Gwarancyjny był u mnie już następnego dnia po zakupie (zależało mi na czasie).

5 / 5 2022-07-12

ok

Laptop z przedłużaną gwarancją nadal działa bez zarzutu, więc nie miałem okazji sprawdzić jak wygląda sam serwis, ale wszystkie dotychczasowe kontakty z firmą przebiegły na najwyższym poziomie.

1 / 5 2022-07-12

Absolutnie nie

Strata pieniędzy , brak reakcji na zgłoszenie . Wyłudzili pieniądze na fikcyjne przedłużenie gwarancji . Firma krzak .

5 / 5 2022-07-12

Nie polecam

brak kontaktu od ponad miesiąca , wyłudzili tylko pieniądze

5 / 5 2022-07-11

ekstra

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Świetnie, że firma wystawia fakturę vat 23%

5 / 5 2022-07-08

Polecam

Naprawy w EasyProtect działą door to door co jest dużym ułatwieniem, kurier przyjeżdża i odbiera zepsuty sprzęt i po naprawie zostaje on nam z powrotem dostarczony. Nie płacimy za kuriera ani za serwis. naprawa wykonana w ciągu kilku dni i sprzęt działa bez zarzutu.

1 / 5 2022-07-08

Oszuści - nie polecam

Ta firma nie istnieje tzn. formalnie chyba jest zarejestrowana, ale nie działa. Na @ odpowiada autoresponder, telefon na szczęście odbiera Pani, która bardzo chce pomóc, ale nic nie wie i nic nie może zrobić, informuje żeby wysłać @, na którego odpowiada wyłącznie automat. 2 miesiące bez sprzętu, bez żadnej informacji, bez możliwości dodzwonienia się do serwisu.

5 / 5 2022-07-07

OK

Kupiłam gwarancję na telefon za 109 zł na dwa dodatkowe lata –bardzo szybko i minimum formalności

5 / 5 2022-07-06

zadowolona

Cieszę się z zakupu przedłużonej gwarancji EP – kupiłam za namową koleżanki, która korzystała z tej opcji i była bardzo zadowolona. Jako kobieta bardzo cenię sobie to, że nie muszę się martwić o naprawy sprzętów elektronicznych i dzięki temu czuję się pewniej. Także zdecydowanie polecam!

5 / 5 2022-07-04

Polecam

EasyProtect spełniło moje oczekiwania całkowicie – bez zbędnych formalności, a sam zakup gwarancji zajmuje dosłownie chwilę. Nie mogę nic zarzucić firmie. Pozostaje mi tylko polecić!

5 / 5 2022-07-04

brawo

Jasne warunki, jestem zadowolony z usługi, bardzo szybko realizacja. Certyfikat Gwarancyjny był u mnie już następnego dnia po zakupie (zależało mi na czasie).

5 / 5 2022-07-04

moja opinia

To chyba najtańsza na rynku dodatkowa gwarancja! Przedłużyłam gwarancję na telefon w EasyProtect i po zakończeniu macierzystej gwarancji mój ukochany Samsung uległ awarii. EasyProtect bardzo szybko się wszystkim zajęło i na szczęście telefon udało się naprawić (bez żadnych dopłat!!).

5 / 5 2022-07-04

DOBRZE

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Świetnie, że firma wystawia fakturę vat 23%

5 / 5 2022-07-04

5

Laptop zakupiony na firmę za blisko 3 tysiące, a do niego gwarancja za 299 zł (nie ma tej opcji u żadnego innego operatora) . Laptop się zepsuł, po zgłoszeniu usterki został odebrany, naprawiony i dość szybko do mnie wrócił. Warto kupić, polecam

5 / 5 2022-07-04

super

Naprawy w EasyProtect działą door to door co jest dużym ułatwieniem, kurier przyjeżdża i odbiera zepsuty sprzęt i po naprawie zostaje on nam z powrotem dostarczony. Nie płacimy za kuriera ani za serwis.

1 / 5 2022-06-30

Nieeeee polecam

nie polecam , zero kontaktu z firmą , firma krzak miesiąc czekam aż łaskawie się odezwą Firma porażka

1 / 5 2022-06-30

Stanowczo NIE

Absolutnie nie polecam , firma tylko wyciąga kasę , jak faktycznie ich potrzeba to się wypinają na klienta - brak kontaktu Wszystkie pozytywne opinie sami wystawiają

1 / 5 2022-06-30

Stanowczo NIE

Nie polecam , absolutnie jak najdalej od nich

1 / 5 2022-06-30

Stanowczo NIE

Nie polecam , od miesiąca czekam na kontakt Nie wykupujcie dodatkowego ubezpieczenia , szkoda pieniędzy

5 / 5 2022-06-30

Nie polecam

Absolutnie nie polecam , firma krzak , bez kontaktu

5 / 5 2022-06-30

Nie polecam

Firma pomyłka , nie polecam Brak kontaktu , wyrzucone pieniądze w błoto . Jedyny działająty telefon odbiera nieprzytomna baba , która zasłania się bzdurna regułką . Wszystkie pozytywne opinie wystawiaja sobie sami

5 / 5 2022-06-30

NIE

Od miesiąca czekam na kontakt , pozytywne opinie to kłamstwo - sami je piszą Strata pieniędzy

5 / 5 2022-06-30

Stanowczo NIE

Firma to jeden wielki przekręt , STANOWCZO NIE POLECAM

5 / 5 2022-06-30

Nie polecam

Wszystkie pozytywne opinie są kłamstwem, sami je piszą . Z firma nie ma kontaktu , Nie odbierają telefonu , nie reagują na @

5 / 5 2022-06-29

pozytyw

szybko i konkretnie, korzystam już któryś raz z tej przedłuzonej ochrony i póki co firma działa bez wiekszych problemow

5 / 5 2022-06-28

Naprawa

Kontakt bez problemu telefoniczny i mailowy, odkurzacz wrócił do mnie po 4 dniach od zabrania, wszystk ok polecam

5 / 5 2022-06-28

bez zastrzeżeń

profesjonalny kontakt z tą firmą, realizacja roszczenia bez zastrzeżeń.

5 / 5 2022-06-27

naprawa

naprawianą mialem spawareczke u nich na gwarancji, super kontakt szybko i solidnie

5 / 5 2022-06-27

polecam

moje dosiwadczenia z firma na plus, kurier za darmo, naprawa trwala okolo 14 dni

5 / 5 2022-06-24

miesiąc już czekam...

suszarka nie działa, serwis milczy i ściemnia, czekam miesiąc

5 / 5 2022-06-24

gwarancja

Nie mam zastrzeżeń. Po zgłoszeniu awarii naprawa szybko zrealizowana i laptop po kilku dniach wrócił do mnie sprawny w 100%. a Pani z infolinii bardzo miła i pomocna

5 / 5 2022-06-24

zadowolony

szybko i sprawni naprawiona pralka, wszystkim zastanwiajacym sie polecam.

5 / 5 2022-06-24

ok

Wszystko ok , szczerze polecam :)

5 / 5 2022-06-24

Ja zdecywanie polecam

W przypadku myjki ciśnieniowej naprawa została dokonana zgodnie z zapewnieniami sprzedawcy

5 / 5 2022-06-21

Stanowczo NIE

Dramat , od miesiąca czekam na odzew serwisu. Jedyny telefon ,który jest dostępny to do niekompetentnej osoby , dzwoniłam tam kilkukrotnie , w nadziei na moc sprawcza Pani, nadal cisza ..maja w nosie , kasę wzięli i tyle . Absolutnie odradzam

1 / 5 2022-06-17

Oszustwo - kategorycznie odradzam

Zgłosiłem usterkę otrzymalem odpowiedź z autorespondera ze wiadomość została skutecznie doręczona. Pomimo tego nikt się że mną nie kontaktował. Dzwoniłem na infolinię a tam średnio rozgarnięta pani zapewniła mnie ze w przeciągu dwóch dni będzie się że mną kontaktował ktoś z serwisu, co oczywiście nie nastąpiło. Sprawę oddale do sądu. NIE POLECAM

5 / 5 2022-05-03

Easy Protect - NIE POLECAM ! ! !

Rok temu zgłosiłem usterkę lodówki-nikt się nie zjawił, a 2 miesiące temu zgłosiłem ponownie usterkę lodówki oraz kawiarki i również nikogo nie było. Pomimo wielu listów drogą elektroniczną i kontaktu poprzez infolinię zero reakcji. Lepiej dołożyć trochę więcej i wziąść przedłużoną gwarancję w sklepie, bo Easy Protect to jakaś kpina i naciągane...

5 / 5 2021-12-06

Nie polecam tej fi

5 / 5 2021-11-05

Powiem krótko. ABSOLUTNIE NIE KUPUJCIE GWARANCJI W TEJ FIRMIE !!!! To firma krzak, wiem co mówię bo prowadzę sklep AGD i współpracowałem z nimi. Jedna wielka porażka i oszustwo !!! Tyle co się nasłuchałem od klientów którym, co tu ukrywać wciskałem te gwarancje aby zarobić ( prowizja jest naprawdę niezła ) to jest nie do pojęcia. Non stop zbywanie klienta , kontakt z nimi niemożliwy wręcz cud jak się uda dodzwonić. Szkoda się rozpisywać po prostu przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Ja zmieniłem firmą z tego typu usługami i współpracuję z normalnymi a nie z oszustami

5 / 5 2021-10-12

Proszę sprawdzac pozytywne opinie i ich daty , sami sobie je wystawiają, ja dałbym negatyw brak kontaktu ściema itd łatwo tylko kupić a potem jak awaria to już brak szans.

5 / 5 2021-08-24

EASYPROTECT !!!!!!!!!!!!!!!! TV nie do naprawy uszkodzona matryca przez miesiąc brak kontaktu po paru opiniach tego typu KONTAKT!!!!!!! proszą przede wszystkim o usunięcie opinii jak człowiek człowieka. Dodam iż w O.W.U. niema ani słowa o terminach więc działają zgodnie z ogólnymi warunkami ubezpieczenia!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejny miesiąc owocuje porozumieniem proponują najtańszy tv 1800 pln (suma ubezpieczenia 3099pln!!!!!!!!!!!!) mam dość proponuję dopłatę 400 pln za TV tej samej klasy i żądam zwrotu uszkodzonego TV. Odsyłają TV uszkodzony jeszcze bardziej!!!! opakowanie nie uszkodzone a TV gwiazdka lewy górny róg nie do użytku!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście nowego TV nie wysyłają. Tak wygląda przedłużona gwarancja EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Opinie proponuję wystawiać ich firmą partnerskim nie chodzi o ich sklepy ale o produkt który sprzedają PREDŁUŻONA GWARANCJA EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2021-08-24

TV nie do naprawy uszkodzona matryca przez miesiąc brak kontaktu po paru opiniach tego typu KONTAKT!!!!!!! proszą przede wszystkim o usunięcie opinii jak człowiek człowieka. Dodam iż w O.W.U. niema ani słowa o terminach więc działają zgodnie z ogólnymi warunkami ubezpieczenia!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejny miesiąc owocuje porozumieniem proponują najtańszy tv 1800 pln (suma ubezpieczenia 3099pln!!!!!!!!!!!!) mam dość proponuję dopłatę 400 pln za TV tej samej klasy i żądam zwrotu uszkodzonego TV. Odsyłają TV uszkodzony jeszcze bardziej!!!! opakowanie nie uszkodzone a TV gwiazdka lewy górny róg nie do użytku!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście nowego TV nie wysyłają. Tak wygląda przedłużona gwarancja EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Opinie proponuję wystawiać ich firmą partnerskim nie chodzi o ich sklepy ale o produkt który sprzedają PREDŁUŻONA GWARANCJA EASYPROTECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 / 5 2021-08-04

Wielka ściema oszuści olewają klientów a taktyka to brak kontaktu uważajcie. Ciekawe skąd tyle pozytywnych opinii ?????????????

1 / 5 2021-08-04

Te pozytywne opinie to kłamstwo. Brak kontaktu od miesiąca brak reakcji na zgłoszenie czują się bezkarni i chyba tak jest

1 / 5 2021-07-16

Nie polecam. Trzymajcie się z daleka od tego. Przedłużyłem gwarancję na ekspres do kawy. Zepsuł się. Niby napisali ze zaparzać nie uległ awarii ale potrzebuje uszczelnień. To tak jak w skeczu kabaretu Tey z traktorem i kołem. Musiałem zapłacić 209 zł. Zawsze znajdzie się wymówka wiec po co ubezpieczać. Jak się firma nazywa z Ograniczoną odpowiedzialnością to tak jest z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością a tylko kasę wyłudzają.

1 / 5 2021-01-28

sklep który wciska te ubezpieczenia też powinien brać odpowiedzialność oni z tym podmiotem mają jakąś umowe i mają z tego zysk w moim przypadku zaraz się zacznie drugi miesiąc

5 / 5 2021-01-28

to ubespieczenie to kant ale nieodpuszcze

1 / 5 2021-01-05

Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia.. od połowy grudnia zgłosiłam usterkę , mało tego nikt nie odbiera odemnie telefonu. Z laską napisali e-maila że kurier zostanie wysłany na początku stycznia - do dziś Pana kuriera nie ma a oni się nie odezwali. Mój narzeczony zgłaszal jeszcze raz moja usterkę -pani stwierdziła że nic do nich nie wpłynęło. Do wczoraj 4-1-2020 mieli wysłać po raz kolejne dane do kuriera i opinie czy moja usterka kwalifikuje się do naprawy. Dziś dnia 5-1-2021, mój narzeczony zadzwonił i pani zaś stwierdziła że nic nie wpłynęło. Mają tam burdel i tyle. Do piątku czekam na informacje.jesli nic nie będzie i dalej będą zlewać klienta zgłaszam sprawę do rzecznika konsumenta bo nie będę płacić za ubezpieczenie z którego nie mogę skorzystać.

1 / 5 2021-01-04

Trzymać się z dala od tych naciągaczy. Sprzęt czeka na naprawę od roku!

1 / 5 2021-01-04

Totalne nieporozumienie. Dałem się namówić na certyfikat przy zakupie pralki i suszarki. Od roku próbuję wyegzekwować naprawę pralki. Pierwsze zgłoszenie miało miejsce jeszcze w 2019 roku. Pierwsze zgłoszenie przyjęte przez bardzo miłą osóbkę. Oczywiście obietnice szybkiego kontaktu - max 2 tyg. I tak kilka razy ponawiałem co 3 tygodnie. Potem już nikt nie odbierał. Na maile też żadnych reakcji. Polecony z potwierdzeniem odbioru z prośbą o wyjaśnienie - brak odpowiedzi! Rzecznik - brak odpowiedzi! Teraz drugi list rzecznika czeka na odpowiedź. Szczerze, takiego olewania jeszcze w swoim życiu i przy zakupach nie spotkałem. Dodam, żeby było śmiesznie zepsuła mi sie tez ta suszarka. Reakcja na zgłoszenie taka sama. Nie wiem skąd te super opinie o tej firmie na Google, może ludzie oceniają sam udany zakup certyfikatu i nie musieli z niego skorzystać. Omijać szerokim łukiem

5 / 5 2021-01-04

Totalne nieporozumienie. Dałem się namówić na certyfikat przy zakupie pralki i suszarki. Od roku próbuję wyegzekwować naprawę pralki. Pierwsze zgłoszenie miało miejsce jeszcze w 2019 roku. Pierwsze zgłoszenie przyjęte przez bardzo miłą osóbkę. Oczywiście obietnice szybkiego kontaktu - max 2 tyg. I tak kilka razy ponawiałem co 3 tygodnie. Potem już nikt nie odbierał. Na maile też żadnych reakcji. Polecony z potwierdzeniem odbioru z prośbą o wyjaśnienie - brak odpowiedzi! Rzecznik - brak odpowiedzi! Teraz drugi list rzecznika czeka na odpowiedź. Szczerze, takiego olewania jeszcze w swoim życiu i przy zakupach nie spotkałem. Dodam, żeby było śmiesznie zepsuła mi sie tez ta suszarka. Reakcja na zgłoszenie taka sama. Nie wiem skąd te super opinie o tej firmie na Google, może ludzie oceniają sam udany zakup certyfikatu i nie musieli z niego skorzystać. Omijać szerokim łukiem

5 / 5 2019-03-25

polecam nie mam zastrzeżeń co do obsługi

5 / 5 2019-03-24

Idealna gwarancja dla każdego.

5 / 5 2019-03-22

Wszystko super.

Rzetelne opinie o Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Przedłużona Gwarancja EasyProtect®

Siedziba
Warszawa

WWW
http://easyprotect.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie