Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

RunColors.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.39
opinie o RunColors.pl
4 / 5 2019-03-23

Polecam zakupy w tym sklepie

3 / 5 2019-03-19

Towar zgodny z opisem. Kurtka została wysłana po kilku dniach roboczych, ale nie miałem ciśnienia.

5 / 5 2019-03-14

Perfect package, thanks for the quick sending

4 / 5 2019-03-07

Kupowałam tutaj buty Nike, produkty wydaja się być oryginalne. Po przymierzeniu butów okazało się że muszę je zwrócić więc poinformowałam o tym sklep, wysłałam skan formularzu zwrotnego i zero odzewu. Dopiero jak wysłałam im potwierdzenie nadania przesyłki to odpisali (oczywiście zwrot był na mój koszt). Tak jak przewiduje regulamin- zwrot kasy po 2 tyg dosłownie ostatniego dnia. Co do korespondencji z obsługą nie mam zastrzeżeń. Żenujące jest to że kupujący musi ponieść koszty zwrotu i samemu go organizować.

5 / 5 2019-03-07

Produkt zgodny z opisem, dobra cena i jakość. Polecam

5 / 5 2019-03-06

Bardzo dobra obsługa super szybka wysyłka serdecznie polecam

5 / 5 2019-03-06

Polecam ten sklep

5 / 5 2019-03-05

Pełen profesjonalizm!

1 / 5 2019-03-02

Absolutnie nie polecam! Kompletny brak profesjonalizmu. Buty przyszly w złym rozmiarze, a kontakt z obsługą sklepu graniczy z cudem. Forma zawierania transakcji jest juz archaiczna, a zwrot równie uciążliwy i przy okazji niejasne zasady. Nie, nie i jeszcze raz nie! Dział obslugi klienta jakby nie istniał, człowiek czuje sie bezradny. Nie mam pojęcia jak skończy się moja jednorazowa przygoda z tym zakupem. Ps przesyłka trwała 4 dni, wbrew info na www 1-2 dni. Jeśli coś będzie nie tak, nikt wam nie pomoże.

4 / 5 2019-03-01

Dobrze i tanio. Polecam

5 / 5 2019-02-28

Szybka dostawa, i kompleksowa pomoc w szybkiej wymianie towaru. Szczerze polecam.

4 / 5 2019-02-26

Miałam problem z transakcja, jednak po zadzwonieniu na infolinie szybko problem został rozwiązany. Produkt otrzymałam już na drugi dzień! Polecam

4 / 5 2019-02-26

spoka sklep

5 / 5 2019-02-19

Polecam

5 / 5 2019-02-19

Polecam.

5 / 5 2019-02-18

Największy wybór sneakersów ,przemiła obsługa w sklepach stacjonarnych w Warszawie. Od lat jestem stałą i zadowoloną klientką. Polecam! :)

5 / 5 2019-02-17

Jak najbardziej polecam. Szybka transakcja.

5 / 5 2019-02-16

Perfect package, thanks for the quick sending

3 / 5 2019-02-15

było okej

4 / 5 2019-02-09

świetna obsluga polecam

5 / 5 2019-02-04

Profesjonalna obsługa polecam

4 / 5 2019-02-04

W pudełku był inny rozmiar niż zamawiałem, Ale wszystko się wyjaśniło i dostałem zwrot gotówki bo nie było mojego rozmiaru

5 / 5 2019-02-03

Jestem bardzo zadowolona ! Szybka i sprawna transakcja. Również kontakt z kurierem rewelacja. Polecam !

5 / 5 2019-02-03

Polecam wszystkim

5 / 5 2019-01-27

profesjonalnie

1 / 5 2019-01-21

Wszystko super ,brak informacji odnoście wydłużenia się dostawy ,dopiero poinformowanie po zapytaniu mailowym .

5 / 5 2019-01-20

Jestem bardzo zadowolona z produktu :)

4 / 5 2019-01-19

Polecam zakupy w tym sklepie

3 / 5 2019-01-16

Ogólnie wszystko dobrze acz przesyłka szła tydzień mimo przelewu w poniedziałek natychmiastowo

5 / 5 2019-01-15

Miła obsługa, buty spełniły moje oczekiwania i nigdzie nie widziałem tak dużego wyboru butów! Super sklep, polecam

5 / 5 2019-01-10

Profesjonalna obsługa. Szybkie dostarczenie zakupów. Jestem mega zadowolony

1 / 5 2019-01-04

jak najbardziej polecam super obsługa wszystko jak a opisie

5 / 5 2019-01-04

Polecam

1 / 5 2018-12-31

Zamówiłam buty, które po drugim użytkowaniu się rozkleiły. Oddałam je na reklamacje, zostały sklejone. Wróciły z czarnymi plamkami, a w miejscu gdzie but był klejony, były widoczne ślady kleju. Odesłałam buty i otrzymałam odpowiedź, że to nie oni zrobili te plamy. NIE POLECAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE.

4 / 5 2018-12-31

Wszystko w porządku, już któryś raz zamawiałem coś z tego sklepu i tym razem jedynie wysyłka trochę się przedłużyła. Poza tym wszystko super

3 / 5 2018-12-28

A ja mam mieszane uczucia, bo niby wszystko ok ( dzis odebrałam paczkę), ale jeden but jest przybrudzona...być może to kwestia tego, ze był wystawowy i przymierzany, bo w środku czysty, cieżko stwierdzić, na pewno powinna być o tym informacja.... Buty na pewno są oryginalne i zapakowane w oryginalne opakowanie. Chyba juz drugi raz nie zamowie ze względu na te przybrudzenia

4 / 5 2018-12-26

Buty markowe kupuję tylko w tym sklepie. Dobre ceny i gwarancja jakości.

5 / 5 2018-12-25

Polecam ;)

5 / 5 2018-12-24

Szybko sprawnie i super.

5 / 5 2018-12-22

Profesjona obsługa. Szybka realizacja. Polecam znajomym

5 / 5 2018-12-11

ZAMÓWIENIE ZGODNE.

5 / 5 2018-12-11

Jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2018-12-09

Wszystko git

5 / 5 2018-12-07

Fajne produkty.Super obsługa

4 / 5 2018-12-03

Transakcja przebiegła bez jakichkolwiek zastrzeżeń

5 / 5 2018-12-02

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-01

Świetny sklep, Świetne promocje. Polecam

4 / 5 2018-11-29

Wszystko w porządku. CZas wysyłki mógłby być krótszy. Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-27

Towar super, szybka przesyłka, wszystko na medal !

5 / 5 2018-11-23

Profesjonalna obsługa dostawa bardzo szybka jak najbardziej polecam ten sklep :)

4 / 5 2018-11-19

Wszystko przebiegło ok

5 / 5 2018-11-13

Przesyłka dostarczona bez problemów

4 / 5 2018-11-13

Polecam

5 / 5 2018-11-09

szybko i sprawnie..

5 / 5 2018-11-09

jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-11-03

Bardzo dobre buty polecam

5 / 5 2018-11-03

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-11-02

Polecam

5 / 5 2018-10-20

Wszystko na czas, szybka realizacja, butki na miejscu po 3 dniach :) gorąco polecam

4 / 5 2018-10-19

Profesjonalna obsulaga

3 / 5 2018-10-18

Buty ok, jednak czas oczekiwania wyniósł kilka dni, mimo emaila z informacją, ze zamówienie zostało przekazane do wysyłki.

5 / 5 2018-10-17

Bardzo szybko i fachowo. Jestem bardzo zadowolony.

1 / 5 2018-10-13

Zamówiłam buty na stronie runcolors. W mailu napisana była wiadomość ze realizacja całego zamówienia potrwa 2-3 dni robocze, co mnie bardzo mile zaskoczyło. Był to prezent na Mikołajki dla mojej córki. Mikołajki minęły, a ani informacji, ani przesyłki nie było. Po 1,5 tygodnia dostałam e-maila który poinformował mnie że buty mają wadę fabryczną i mi ich nie wyślą. Poprosiłam o zwrot pieniędzy (płatność przelewem) i otrzymałam pieniądze po następnym tygodniu. Nigdy więcej nie zamówię nic z owej strony.

5 / 5 2018-10-08

Expressowa przesyłka! Buty bardzo wygodne. Zachęcam do zakupu.

5 / 5 2018-10-07

Polecam

5 / 5 2018-10-07

Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Napewno Jeszcze wrócę

5 / 5 2018-10-06

Rewelacyjnie szybka dostawa!!! Zero problemów z kontaktem że sklepem. Polecam!!!

5 / 5 2018-10-02

Ulubione buty w dobrej cenie :)

4 / 5 2018-10-01

Wszystko było w porządku, nie mam się do czego przyczepić poza tym że pudełko przyszło lekko pogięte, ale butom nic się nie stało.

5 / 5 2018-09-27

Mega duży wybór butów sportowych. Profesjonalna i miła obsługa, szybka dostawa. Buty zgodne z opisem. Jestem zadowolona . Polecam!!!

5 / 5 2018-09-26

Polecam !

5 / 5 2018-09-26

Buty bardzo lmładnebi wygodne polecam

5 / 5 2018-09-26

Dobre buciki.

5 / 5 2018-09-22

jak najbardziej polecam super obsługa wszystko jak a opisie

5 / 5 2018-09-22

Wszystko jak należy

5 / 5 2018-09-20

Wszystko super polecam

5 / 5 2018-09-19

Szybko sprawnie polecam

5 / 5 2018-09-16

POLECAM

4 / 5 2018-09-15

Profesjonalna obsługa, duży wybór, polecam sklep.

5 / 5 2018-09-13

Mega szybka dostawa i piękne buty!

4 / 5 2018-09-12

Wszystko ok

4 / 5 2018-09-11

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-09-11

Napewno jeszcze nie raz skorzystam z usług sklepu runcolors ! :)

5 / 5 2018-09-09

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-08-25

Polecam zakupy w tym sklepie. Pewnie jeszcze nie raz skorzystam z tych usług.

5 / 5 2018-08-25

SUPER

4 / 5 2018-08-23

wszystko ok

5 / 5 2018-08-22

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, gorąco polecam!!!

1 / 5 2018-08-20

profesjonalizm:)

1 / 5 2018-08-18

Najgorszy sklep internetowy z jakim miałam doczynienia. Zamówienie mimo upływu 2 tygodni dalej do mnie nie dotarło, a obsługa klienta jest koszmarna, gdyż nie da się z nimi w żaden sposób skontaktować, a na maile tez nie odpisują. Zdecydowanie nie polecam nikomu!

5 / 5 2018-08-15

Pełną profeska :)

5 / 5 2018-08-14

jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2018-08-13

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie

1 / 5 2018-08-09

Moja opinia jest tak na prawdę równa 0. Jednak żeby nie być gołosłownym opiszę całą zaistniałą, z tą fatalną i godną pożałowania firmą, historię. Wiosną 2016 roku zakupiłem buty marki Asics, paczka dotarła do mnie szybko, ale to był jedyny plus zakupu w tej żenującej pomyłce przypominającej stragan na bazarze. Buty zgodnie z załączoną instrukcją zaimpregnowałem i użytkowałem je zgodnie z przeznaczeniem. Tak chodziłem w nich do jesieni 2016 i elegancko wyczyszczone złożyłem na okres zimowy do pudełka. Na wiosnę 2017 wyciągnąłem buty z szafy i gdy tylko zrobiło się sucho znów zacząłem je nosić. Po niespełna dwóch tygodniach na prawym bucie pojawiła się dziura, więc szybko zapakowałem buty i odesłałem je do warszawskiej siedziby, by zgodnie z obowiązującym prawem zareklamować produkt, który w rzeczywistości nie wytrzymał nawet roku, ponieważ dziura pojawiała się w 11 miesiącu od zakupu. Po uregulowanych prawem 2 tygodniach otrzymałem piękny skan negatywnej opinii rzeczoznawcy. Niezwłocznie odpowiedziałem na tą "opinię" odwołaniem, na które to otrzymałem odpowiedź po blisko dwóch miesiącach, oczywiście musiałem się o nią kilkukrotnie upomnieć. Sprawę zgłosiłem do UOKiK i ci niewydarzeni Janusze biznesu (chociaż mam poczucie, że obrażam prawdziwych Mirków handlarzy i Januszów biznesu) zbagatelizowali nawet zawiadomienie do prokuratury, które oficjalnie złożył UOKiK (bo butów nie odesłali mi do dziś, tak na marginesie). Nie polecam, ponieważ sprzedają towary beznadziejnej jakości, nie szanują klientów oraz kpią sobie z prawa, bo wiedzą, że wymiar sprawiedliwości nie będzie reagował na sprawy o tym stopniu "szkodliwości". Nigdy więcej nie dokonam zakupy w Run Colors ponieważ jest to karykatura sklepu.

5 / 5 2018-08-09

jak najbardziej polecam super obsługa wszystko jak a opisie

5 / 5 2018-08-07

Fantastycznie!!!

5 / 5 2018-08-06

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam tego sprzedawcę. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Towar wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach.

5 / 5 2018-07-30

polecam!

5 / 5 2018-07-29

Najlepszy sklep jeżeli chodzi o wybór towaru do tego maja atrakcyjne ceny. Sklepy wyglądają bardzo ładnie i każdy z nich jest wyjątkowy. Będę do Was wracał po kolejną limitowaną edycje butów.

2018-07-21

Po pierwsze sprzedawca deklaruje przesyłkę w przeciągu 1-2 dni roboczych. Moja dotarła po 4. Następnego dnia po zamówieniu (piątek) otrzymałam info, że towar został przekazany do wysyłki. W poniedziałek dostałam info od przewoźnika, że dopiero otrzymali etykiety i czekają na towar. Oj, nieładnie. Po drugie buty dotarły do mnie w podartym, zgniecionym kartonie. Nie zostałam poinformowana o opóźnionej przesyłce, buty dotarły do mnie zgniecione. Jak za zakup za 500zł, spodziewałam się czegoś więcej.

4 / 5 2018-07-19

buty kosior

5 / 5 2018-07-18

super ,polecam

5 / 5 2018-07-17

Wszystko w najlepszym porządku :)Polecam

5 / 5 2018-07-17

Buty w 100% oryginalne to widać odrazu. Miły kontakt ze sprzedawcą .Szybko i sprawnie.Polecam.

4 / 5 2018-07-05

Sklep wart polecenia często robię w nim zakupy dla siebie i rodziny. Sto procent zadowolenia

5 / 5 2018-07-04

Wszystko w porządku. Dobra obsługa, wszystko tak jak w opisie i szybka przesyłka, polecam.

5 / 5 2018-07-03

szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-07-03

polecam

1 / 5 2018-07-01

Buty przesyłają w rozwalonym pudełku. Zwrot przyjęli, a na pieniądze czekam już 16 dni i żadnej odpowiedzi na maile

5 / 5 2018-06-28

Polecam

5 / 5 2018-06-24

Super sklep polecam

1 / 5 2018-06-23

Buty za 400 zł po 5 miesiącach użytkowania zaczynają się pruć. Reklamacja odrzucona - otrzymałam dzisiaj z Run Colors smsa. Nie polecam sklepu, ponieważ zapłaciłam za towar z wysokiej półki, a otrzymałam tanią podróbkę adidasa.

5 / 5 2018-06-21

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka i super kontakt ze sklepem. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-06-16

Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem

1 / 5 2018-06-15

jak najbardziej polecam super obsługa wszystko jak a opisie

4 / 5 2018-06-15

Wszystko zgodne i tak jak powinno, polecam

5 / 5 2018-06-15

Wszystko było bardzo dobrze

5 / 5 2018-06-12

Polecam serdecznie. Buty wygodne, przesyłka ekspresowa

5 / 5 2018-06-10

Najlepsza obsługa!

4 / 5 2018-06-09

Wszytko ok

4 / 5 2018-06-09

Super

1 / 5 2018-06-07

Jeżeli jednym słowem miałbym określić poziom obsługi tego sklepu najwłaściwszym słowem było by DNO. Ludzie jeżeli szanujecie swój czas, pieniądze i zdrowie, nie róbcie zakupów w tym sklepie. Kontakt z obsługą urywa się w momencie opłacenia zamówienia. Wszystkie negatywne opinie to najprawdopodobniej szczera prawda. Ja niestety przed zakupem ich nie czytałem. Mam nauczkę na przyszłość. NIE POLECAM TEGO SKLEPU NIKOMU.

4 / 5 2018-06-06

Polecam zakupy w tym sklepie. Miła obsługa. Kupowany produkt zgodny. Wymiana towartu w bardzo dobrych warunkach i bez problemu :) Polecam

2018-05-28

Wszystko super ,brak informacji odnoście wydłużenia się dostawy ,dopiero poinformowanie po zapytaniu mailowym .

5 / 5 2018-05-23

Szybko, sprawnie, kulturalnie.. gratuluję i oby tak dalej.

5 / 5 2018-05-19

Przesyłka b.szybko. Buty jak najbardziej Doskolane

5 / 5 2018-05-19

100 % Profesjonalna Obsługa . Polecam

5 / 5 2018-05-16

Bardzo szybki czas realizacji zamówienia i dobra jakość produktu.

5 / 5 2018-05-10

Jestem zadowolona z zakupu. Buty prezentują się bardzo fajnie. Polecam!

5 / 5 2018-05-08

Wszystko super - polecam :)

1 / 5 2018-05-06

Polecam

4 / 5 2018-05-04

Bardzo sprawna obsługa. Polecam.

4 / 5 2018-05-03

Polecam

4 / 5 2018-05-02

Polecam każdemu

1 / 5 2018-04-22

Sklep nie poważnie traktujący klienta. Jakość butów tragiczna. Gwarancja nie działa. Reklamacja =splawienie klienta. Buty po 1 dniu chodzenia rozkleiły się z każdej strony, zaproponowali naprawę, ale niestety buty są pęknięte w jednym miejscu wiec nie są w stanie tego naprawić. Banda idiotów i oszustów. Stanowczo nie polecam tego idiotycznego tworu. Nie pozdrawiam

5 / 5 2018-04-15

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Wszystko przebiegało sprawnie i bezproblemowo. Na pewno wrócę do tego sklepu

4 / 5 2018-04-15

polecam bardzo!

5 / 5 2018-04-14

Asdfg

5 / 5 2018-04-14

Spokojný zo všetkým.

5 / 5 2018-04-13

wzór :-)

5 / 5 2018-04-12

Super cena

4 / 5 2018-04-09

Super buty

1 / 5 2018-04-08

5/5 pełna profeska

5 / 5 2018-04-07

Jestem bardzo zadowolona z zakupów pomimo negatywnych opinii na temat tego sklepu ekspresowa dostawa w ciągu dwóch dni polecam

4 / 5 2018-04-06

Jedynym minusem było zniszczone pudełko, ale tak to wszystko ok, szybko i bez problemu, buty też były w idealnym stanie!

5 / 5 2018-04-01

Polecilam teb sklep znajomym

5 / 5 2018-03-31

Polecam zakupy

4 / 5 2018-03-31

Wszystko przebiegło pomyślnie, jestem bardzo zadowolona :)

4 / 5 2018-03-28

Transakcja odbyła się bez zarzutu. Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-03-27

Wszystko bezproblemowo, chrzesniak zadowolony z butow a to najważniejsze

5 / 5 2018-03-26

5/5 pełna profeska

5 / 5 2018-03-25

Polecam i rekomenduje wszystkim zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-03-20

Czy jest możliwość wymiany towaru na inny rozmiar? Nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat, jedynie wymiana jeżeli towar jest wadliwy. Wszystko zgodnie z opisem ,jedynie za duży rozmiar.

4 / 5 2018-03-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-16

Polecam

5 / 5 2018-03-15

Buty zamawialam juz nie 1 raz :) I na pewno nie raz jeszcze zamowie;) szybka dostawa juz w następnym dniu ;) POLECAM!!

4 / 5 2018-03-10

Jest ok

5 / 5 2018-03-06

Polecam. Paczka zapakowana dokładnie, nawet pudełko nie ucierpiało w trakcie transportu

5 / 5 2018-03-04

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie;)Polecam

5 / 5 2018-03-04

Wszystko szybko i sprawnie, bez problemów, polecam!

5 / 5 2018-02-28

Po wizycie w run colors na piwnej 51 jesteśmy z mężem bardzo pozytywnie zaskoczeni! Spory wybór butów, obsługa bardzo miła. Mimo braku rozmiaru w danej kolorystyce, która nas interesowała obsługa od razu sprawdziła dostępność w innych puntach i zaproponowała ściągniecie danego modelu z dostawą do domu. Buty do nas dotarły za 2 dni! Wszystko w idealnym stanie. Nie mamy żadnych zastrzeżeń a nawet chętnie wrócimy z rodziną po kolejne buty

2018-02-24

Buty otrzymałam po upomnieniu się po tygodniu. Musiałam odesłać z powodu zbyt małego rozmiaru. Od wysłania do rejestracji odbioru w firmie minął następny tydzień. Zwrot pieniędzy jeszcze nie nastąpił (chociaż upłynęło następne 18 dni) ). Po kilku mailach i telefonie do firmy, uzyskałam zapewnienie, że przelew poszedł, ale czy dojdzie, tego nie wiem. Porażka na całej linii. Nigdy więcej nie kupię tam niczego, ani nikomu nie polecę.

5 / 5 2018-02-20

super

1 / 5 2018-02-19

Nigdy więcej zakupu w tym sklepie. Odradzam wszystkim. Buty po 5msc zaczęły się samoczynnie pruć! Najpierw zaczęły wychodzic nitki, następnie odpadło pół szlowki. Zareklamowałem, oczywiscie uwalili więc odwołałem się i złożyłem rękojmię po raz kolejny uwalili. Zgłosiłem sprawę do Rzecznika Praw konsumenta, niestety mediacja nic nie dała. Skoro nie da się po dobroci właśnie zakładam sprawę cywilna. Buty nie należą do tanich, opinia rzeczoznawcy działającego w imieniu sklepu wyssana z palca. Nie ma nic konkretnego w niej. Ostatnie zdanie rozbawilo mnie najbardziej. Ze rzeczoznawca jest w stanie udowodnic przed sądem ze buty wyszły że sklepu w dobrym stanie! Hahaha w jaki sposob ja się pytam? Nie był przy zakupie. Ten sklep to jedna wielka kpina. Z tego co widzę mają mln negatywnych opinii. Brawo gratuluję idealnej polityki firmy. Nie długo będziecie musieli się zamknac lub zmienić nazwę bo niby nie będzie chciał u was robić zakupów. Powodzenia

5 / 5 2018-02-16

super

3 / 5 2018-02-08

Przesyłka dotarła z opóźnieniem, opakowanie było zniszczone

5 / 5 2018-02-06

Wszystko super :)polecam

4 / 5 2018-02-03

Super

5 / 5 2018-01-31

Polecam

5 / 5 2018-01-26

Zakup bezproblemowy, przedmiot zakupu zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-01-24

Polecam

5 / 5 2018-01-24

Super :)

5 / 5 2018-01-23

Wszystko w porządku. Dobra obsługa, wszystko tak jak w opisie i szybka przesyłka, polecam.

5 / 5 2018-01-16

Profesjonalna obsługa polecam

4 / 5 2018-01-05

Zadowolona

5 / 5 2018-01-04

wszystko na plus,polecam

5 / 5 2017-12-31

Polecam

1 / 5 2017-12-30

Nie odpowiadają na maile, telefonicznie informują o czymś, co się nie dzieje, mają problem ze oddaniem kasy za zwrócony towar

4 / 5 2017-12-28

SPOKO

5 / 5 2017-12-26

wszystko super

5 / 5 2017-12-25

bardzo dobra

5 / 5 2017-12-23

Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-12-22

Szybka transakcja, ekspresowa wysyłka. Zakupiony produkt zgodny z opisem. Buty bardzo wygodne. Poleciałam sklep innym znajomym. Pewnie zrobię tu zakupy kolejny raz. Dziękuję.

5 / 5 2017-12-21

Bardzo dobre wykonanie buty zgodne z opisem. Super. Szybka wysyłka

5 / 5 2017-12-21

Butki jak i cała reszta bardzo pozytywna ,począwszy od zamówienia po dostarczenie ,gorąco polecam ten sklep .

5 / 5 2017-12-20

JAK DO,TEJ PORY WSZYSTKIE TRANSAKCJE SĄ PRZEPROWADZANE PERFEKCYJNIE - JAK NAJBARDZIEJ POLECAM...

5 / 5 2017-12-19

Profesjonalne zalatwienie transakcji

5 / 5 2017-12-06

Towar zgodny z opisem cena atrakcyjna polecam

5 / 5 2017-12-06

Obsługa bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-12-04

super

1 / 5 2017-11-28

Porażka. Sprzedawca wbrew temu do czego zobowiązuje się we własnym regulaminie nie poinformował o braku towaru. Towar zaginał gdyż jak to sprzedawca ujął - został komuś sprzedany bez paragonu i stąd błędny stan magazynowy i możliwość zakupu fikcyjnego towaru...

5 / 5 2017-11-24

Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim!!

5 / 5 2017-11-20

Bardzo profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam.Z produktem jak najbardziej wszystko ok

5 / 5 2017-11-20

Polecam

5 / 5 2017-11-19

Polecam w 100 %

4 / 5 2017-11-11

Mimo mojego niedopatrzenia i problemu z rozmiarówką, towar został szybko i bezproblemowo wymieniony. Polecam!

5 / 5 2017-11-11

Polecam, wszystko zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2017-11-10

Wszystko ok

4 / 5 2017-11-07

Szybka wysyłka, a buty zgodne z opisem.

Rzetelne opinie o RunColors.pl

RunColors.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
https://runcolors.pl

Email
[email protected]

Telefon
222431519

Komórka
-

Infolinia
222431519

Logowanie