Kategorie: / Odzież i Obuwie

Saway.pl Opinie Klientów

2.91/5.00 - ilość ocen: 23
opinie o Saway.pl
5 / 5 2018-10-26

Wspaniały sklep! Każda kochająca piękne buty kobieta, znajdzie tu coś dla siebie. Jestem pod dużym wrażeniem klasy produktów i obsługi. Polecam!

4 / 5 2018-09-13

Zawsze odpowiadają na pytanie przez e-mail

1 / 5 2018-07-22

Uwaga na ten sklep, gwiazdki oddają całą opinię. Lewy but lekko obtarty przy kostce, białe sneakersy Cloe! #

2 / 5 2018-07-03

Niestety od 2 tyg czekam na zwrot pieniędzy. Towar trzymali 2 tyg temu i nie odpisują na maile. Wychodzi na to ze umoczylam 300 zl... Nie odpisują na wiadomosci, nie ma z nimi zadnego kontaktu. Nie polecam

5 / 5 2018-02-16

Sklep godny polecenia, buty z najwyższej półki za przystępną cenę.

1 / 5 2018-02-11

Zgadzam się z negatywną opinią klienta z listopada. Czekam prawie 3 tygodnie na wymianę zamówienia. Opłaciłam przelewem kwotę 479 zł, która jest do dyspozycji sklepu. Także jestem okłamywana w sprawie wysyłki przez właściciela sklepu, z którym rozmawiam przez telefon. Na moim indywidualnym koncie w sklepie zawisła niezmienna informacja o tym, że przesyłka jest w drodze przy czym firma przewozowa poinformowała mnie, że pomimo zlecenia jakie dostała od nadawcy, towar niestety nie został dostarczony do wysyłki. sklep nie poczuwa się do odpowiedzialności za zawartą ze mną umowę, w której jednym z punktów jest informowanie mnie na bieżąco o stanie realizowanego zamówienia oraz o zmianach terminu dostawy bądź innych przeszkodach w realizacji zamówienia. Dostaję natomiast faktury z terminami zapłaty ostatnia informująca o tym, że mam niedopłatę na kwotę 379 zł, pomimo tego że kwota pozostała po zwrocie poprzedniego zamówienia pozostała do dyspozycji sklepu. Po dzisiejszej kolejnej rozmowie z właścicielem sklepu jestem zdecydowana na odstąpienie od umowy z winy sklepu i zwrot moich pieniędzy. Dokonuję wielu zakupów internetowych dlatego uznaję tę firmę za mało wiarygodną i niezbyt przychylną klientowi.

3 / 5 2018-01-06

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Czas oczekiwania był 4 dniowy ale ze względu na moją pomyłkę ( zły rozmiar), która została szybko naprawiona i sklep wysłał mi odpowiedni numer. Jakość zapakowania pozostawia wiele do życzenia, mogłoby byś ładniejsze, ale idąc w stronę ochrony środowiska i wykorzystania materiałów im mniej tym lepiej. Buty takie jak na zdjęciu bardzo ładnie wykonane, w porównaniu do niektórych firm polskich lub mniej polskich estetyka wykonania na 5+

1 / 5 2017-10-26

Czekam na zwrot pieniędzy. Brak kontaktu ze sklepem. Wygląda na to, że podany numer telefonu jest fikcyjny.

5 / 5 2017-10-06

Ekspresowa wysyłka, buty zgodnie z opisem, bardzo wygodne i starannie wykonane. Polecam!

4 / 5 2017-09-06

Botki wspaniałe, zgodne z opisem, gorąco polecam

Rzetelne opinie o Saway.pl

Saway.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://saway.pl

Email
-

Telefon
12 314 01 00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie