Kategorie: / Odzież i Obuwie

Saway.pl Opinie Klientów

2.91/5.00 - ilość ocen: 23
opinie o Saway.pl
1 / 5 2021-11-23

Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Nie mam ani pieniędzy ani butów.

5 / 5 2021-11-23

Jestem bardzo zadowolona ,obsługa super,bardzo szybka wysyłka, zamawiałam 3 razy buty ostatnie zwróciłam,po kilku dniach otrzymałam zwrot pieniędzy na konto,buty bardzo ładne, skóra dobrej jakości,polecam zakupy w tym sklepie,napewno kupie jeszcze nie jedna pare????

1 / 5 2021-09-17

Uwaga oszuści! Końcem sierpnia kupiłam buty za 349 zł z informacja o dostawie w 1-4 dni robocze. Od tamtego czasu przesyłka ma status w trakcie przygotowania. Po tygodniu gdzie ze strony sklepu nie było żadnego kontaktu po wielokrotnych próbach dodzwonienia się, czekaniu jako 10-ta osoba w kolejce i rozłączaniu mnie po przejściu tej kolejki - w końcu udało mi się dodzwonić, dostałam zapewnienie że buty zostaną wysłane następnego dnia (oczywiście nie zostały wysłane). Po 2 kolejnych dniach dostałam wiadomość na maila że "tych pięknych bucików" zabrakło na magazynie ale zostaną w najbliższych dniach wysłane - oczywiście nie zostały wysłane. Zgłosiłam że odstępuje od umowy i chce odzyskać pieniądze które przetrzymują - w odpowiedzi dostałam wiadomość że byty czekają na kuriera i zostaną wysłane następnego dnia - oczywiście nie zostały wysłane. Wysłałam kolejną wiadomość że chce odzyskać swoje pieniądze - w odpowiedzi od sklepu kolejna wiadomość że buty już zostają wysłane do mnie - żadnego odniesienia się do zwrotu pieniędzy i buty oczywiście do dnia dzisiejszego nie zostały wysłane ani nie dostałam zwrotu pieniędzy. Po kolejnym kontakcie z infolinią kłamanie w kółko że byty już są wysyłane i żadnej odpowiedzi na temat zwrotu pieniędzy. Buty w dalszym ciągu wiszą na sklepie jako dostępne w 1-4 dni a firma tylko czeka na to żeby oszukać kolejna osobę. Saway usuwa negatywne komentarze na fb w których ludzie piszą że po wielu tygodniach oczekiwania nie dostali ani zamówienia ani zwrotu pieniędzy a pozytywne opinie na google sa kupione.

5 / 5 2021-09-09

Przestrzegam przed zakupem czegokolwiek. O kontakcie telefonicznym można zapomnieć, email jak kopiuj / wklej ciągle to samo. Stracona kasa jeśli ktoś wybrał opcję opłacenia zamówienia przelewem.

1 / 5 2021-05-30

Tragedia , zamówione dwie pary butów i brak zwrotu pieniędzy do tej pory ( początek maja ). Sprawę zgłaszam do Rzecznika Praw Konsumenta .

1 / 5 2021-05-18

Przed chwilą dodałam komentarz zbyt szybko i nie zmniejszyłam gwiazdek, najchętniej nie dałabym żadnej

5 / 5 2021-05-18

Zamówiłam buty 22 kwietnia i nadal ich nie otrzymałam, odpisują na meila wciąż te same teksty, komentarze na Facebooku skasowali. Szkoda że nie poczytałam opini przed zamówieniem. Przestrzegam przed zamówieniem w tym sklepie.

5 / 5 2021-05-07

Obuwie względnie ok do czasu reklamacji albo zwrotu ale obsługa klienta oraz dział reklamacji tragedia. Pierwsza reklamacja rozpatrzona po interwencji 14 dnia od złożenia. Druga reklamacja brak informacji po 19 dniach od dostarczenia.

1 / 5 2019-03-23

Otrzymałam niedbale zapakowane kozaki, różniące się tęgością. Różnica w szerokości cholewek ok. 3 cm, widoczna gołym okiem. Zwrot pieniędzy po ponad 2 tygodniach, po moim telefonie. Mimo sugestii, nie zwrócono mi kosztów odesłania kozaków (w końcu nie z mojej winy). Nie polecam

1 / 5 2018-12-17

Od 14 grudnia czekam na wymianę szpilek na rozmiar mniejszy, napisałam w tej sprawie dwie emaile na które nawet nie otrzymałam odpowiedzi. Nie polecam.

Rzetelne opinie o Saway.pl

Saway.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://saway.pl

Email
-

Telefon
12 314 01 00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie