Kategorie: / Transport i logistyka / Usługi / Firmy kurierskie

Sendello.pl Opinie Klientów

1.59/5.00 - ilość ocen: 199
opinie o Sendello.pl
1 / 5 2019-03-24

Zdecydowanie na + najatrakcyjniejsze ceny. Są też niedociągniecia. Można je jednak tolerować przy tym poziomie cen: - brak możliwości edytowania, poprawienia zamówienia zaraz po jego złożeniu (konkurencja to ma) - słaby interfejs strony, brak wielu opcji, np. możliwości wystawienia nowego zamówienia na podstawie juz wczesniej zrealizowanego zamówienia do tego samego klienta - 48 godzinny czas na realizacje zamówienia nie przystoi do 24h jakie oferuje konkurencja - brak możliwości kontroli realizacji pobrań Ogólnie jest ok, natomiast gdyby uwzgledniono powyzsze uwagi sendello bylo by bezkonkurencyjne

1 / 5 2019-03-15

Już prawie 3 tygodnie czekam na zwrot pobrania pomimo opłacenia zwrotu express , które miało nastąpić do 4 dni. Przetrzymuja moje pieniądze i kłamią każdego dnia, że "przelew zostanie zrobiony w dniu dzisiejszym " i tak od okolo 2 tygodni.

5 / 5 2019-03-14

Niskie ceny. Panie na infolinii zawsze miłe i pomocne.

1 / 5 2019-03-06

Od polowy kwietnia oczekuję bezskutecznie na zwrot należności za pobraniem Sendello nadużylo mego zaufania i pragnę ostrzec przed korzystaniem z usług tej firmy..!

1 / 5 2019-03-05

Firma Sendello jeszcze parę miesięcy temu nie dokonywała zwrotów na czas. Obecnie zwrotów i odpowiedzi na emaile brak. Proponuję wspólne założenie sprawy tej firmie o przywłaszczenie środków finansowych oraz oszustwo. Zapraszam do kontaktu przez email [email protected]

1 / 5 2019-03-02

Firma niesolidna, zwleka z zapłatą za przesyłkę z pobraniem, zero kontaktu. Za pieniędzmi czekam od 15.04.2018r

4 / 5 2019-03-01

Przesyłki kurierskie oceniam na dobre ponieważ zawsze docierają w wypadku jakiś problemów zawsze uzyskałem pomoc więc mogę na prawdę polecić !!!

1 / 5 2019-02-22

Firma wystawia faktury VAT nie będą zarejestrowanym płatnikiem VAT (stan na luty 2018). Może dla osób fizycznych to nie istotne, ale dla firm przy JPK zaczną się problemy...

1 / 5 2019-02-20

Mnie również od kwietnia nie wypłacili pobrąn. Chętnie dołączę do osób które podejmują kroki prawne. mój email: [email protected]

4 / 5 2019-02-18

Cena usługi dobra. Czas dostarczenia dobry. Czas oczekiwania na zwrot pieniędzy wydłużony. Ogólnie polecam.

1 / 5 2019-02-15

To nie firma tylko złodzieje! W dn. 27.03.18r. nadałem przesyłkę pobraniową którą dostarczono 27.03.18r. Do dzisiaj tj. 05.05.18r. nie otrzymałem za nią pieniędzy. Dwukrotny monit - bez skutku. Strzeżcie się i nie korzystajcie z ich pośrednictwa.

1 / 5 2019-02-14

Nie polecam ! Zamówiłam kuriera, który powinien być we wtorek, a jest już czwartek i kurier nadal się nie zjawił. Gdy dzwoniłam na infolinie to pani powiedziała, że oddzwoni za chwilę, ponieważ musi się skontaktować z przewoźnikiem- nie oddzwoniła. Następnego dnia taka sama sytuacja.

1 / 5 2019-02-14

Witam. Odradzam przesyłki pobraniowe , firma od 1,5 miesiąca zalega z wypłatami pobrań . Łączna kwota prawie na 10 tysięcy . Infolinia działa tylko tam nic się CZŁOWIEKU NIC nie dowiesz. Konsultant zapytany o przyczyny awarii - powiedział że to przez pośredniczące firmy kurierskie (nie wysyłają jakiś tam raportów pobraniowych). Zadzwoniłem do INPOSTU zapytać sie czy to prawda. Odpowiedzieli że taka sytuacja nie miała miejsca. Jeśli wysyłają z opóżnieniem pobraniania, to kiedy wysłaki ostatnią transze pieniązków ? I za jaki termin ? Zainteresowanych Proszę o kontakt 726 24 34 34 .

1 / 5 2019-02-12

Widzę, że usunięto moją pierwszą opinię, myślę że za sprawą skargi sendello. Poproszono mnie o uwiarygodnienie opinii i przedstawienie dokumentów potwierdzających moją wersję. Farsa.... Sendello zalega mi ze spłatą za kilka przesyłek pobraniowych od kilku miesięcy. Cięgle przesyłają nowe daty wypłat. Śmiać się czy płakać? Opinie coś ostatnio przycichły, czyżby wszyscy otrzymali info o usunięciu komentarza?

1 / 5 2019-02-03

totalny brak kontaktu, do dzisiaj nie otrzymałem zwrotu przesyłki z początku kwietnia.

1 / 5 2019-01-29

UWAGA !!!!!! 2 miesiące czekam na kwotę pobrania - 1300 zł. Tłumaczenie: Bardzo przepraszamy za niedogodności. Opóźnienie w spłacie pobrań wynika z awarii systemu pobrań, którą mieliśmy jakiś czas temu, księgowość podaje aktualny harmonogram, wg którego są wykonywane płatności.

1 / 5 2019-01-25

Niech ktoś ogarnięty poda do siebie mail, zbierze ludzi i załóżmy zbiorową sprawę w Sądzie. Mi też zalegają z wypłaceniem kwot pobranych od adresatów z marca i kwietnia, więcej u nich nie zamawiałem za pobraniem jak zobaczyłem co jest grane. Domagajcie sie zawieszenia usługi "za pobraniem" dopóki nie ureguluja zaległych należności.

1 / 5 2019-01-25

Dalej dwadzieściapare pobrań w powietrzu, ponad 3500zł, ostatnia z paczek wysłana 20.04.2018, czyli prawie wszystkie wysłane ponad 7 miesięcy temu, Pobrania w ogóle nie wracają, nie pamiętam kiedy otrzymałem jakikolwiek zwrot. Jawni oszuści, którzy dalej próbują prowadzić tę firmę, przed którą każdy przestrzega, ale nikt jej jeszcze nie zamknął. Na mailach obiecanki cacanki, infolinia nie działa. Tragedia

1 / 5 2019-01-22

od 2 miesięcy zwracają 44,31 zł,nie polecam , oszuści to jest maszynka do wyłudzania kasy ,proszę uważać.

1 / 5 2019-01-20

Skorzystałam z usług firmy SENDELLO i jestem bardzo zadowolona z ceny za przesyłkę, obsługi jak i z kontaktu mailowego. Za pomocą tej firmy zamówiłam przesyłkę kurierską za pobraniem INPOST w rewelacyjnej cenie ok. 12 zł za dużą paczkę ok. 20 kg. Zamówiony kurier przyjechał na trzeci dzień od zamówienia. Pieniądze pobraniowe w wysokosci 550 zł otrzymałam po dwóch tygodniach od odebrania paczki od adresata. Polecam i zachęcam do korzystania z usług

1 / 5 2019-01-18

czekam na zwrot z pobrania już ponad miesiąc , zamrożone 1000 zł nie polecam.

1 / 5 2019-01-13

Firma pobrała pieniądze za usługę (kurier inpost) i nie wystawiła listu przewozowego ani nie zamówiła kuriera. Nie odpowiedziała na zapytanie mailowe celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Nie odbiera telefonów (około 15 cały dzień od 7 rano do 15). Musiałam skorzystać z kuriera innej firmy i ponownie zapłacić.

5 / 5 2019-01-09

Intuicyjne zamówienie kuriera. Wszystko przebiegło bez problemów. Dodatkowo niska cena za przesyłkę. Polecam!

1 / 5 2019-01-05

Nie polecam firma nie oddaje pieniędzy za pobrania mimo tego że pieniądze te od firmy kurierskiej otrzymała czekam juz miesiac a powinienem dostać po 10 dniach ,ciągle tylko zapewnienia żę zwrócą ale w przyszłym tygodniu

5 / 5 2019-01-04

Bardzo fajna firma. Zawsze odpisują na maile i odbierają telefony. Czasami mają opóźnienia ze zwrotem pobrania, ale trzeba brać pod uwagę, że to tylko pośrednik i nie wszystko od niego zależy. Współpraca na bardzo wysokim poziomie! Dziwie się , że jest tyle negatywnych komentarzy.

1 / 5 2019-01-01

Nie polecam firma nie oddaje pieniędzy za pobrania mimo tego że pieniądze te od firmy kurierskiej otrzymała czekam juz miesiac a powinienem dostać po 10 dniach ,ciągle tylko zapewnienia żę zwrócą ale w przyszłym tygodniu

1 / 5 2018-12-30

nie polecam wysyłać przesyłek za pobraniem piszą że na odesłanie pieniędzy jest 10 dni ,a okazuje się że czekam 30 dni i nadal nic nie mam na koncie tłumaczą się że jest problem z systemem sprawa trafiła do organów ścigania bo mają moje pieniądze na koncie ,a przetrzymują je i nie chcą oddać kasy nie polecam wysyłam przesyłki za pobraniem przez pocztę i w ciągu 7 dni są bez żadnych problemów

5 / 5 2018-12-25

Świetny kontakt z firmą, szybki odbiór zlecenia.

1 / 5 2018-12-23

Brak kontaktu z firmą. Nie można doprosić się o przelanie pieniędzy z salda na konto bankowe. Nie polecam tej firmy.

1 / 5 2018-12-21

Brak kontaktu z przedstawicielami firmy. Nie można doprosić się o przelania pieniędzy z salda na konto bankowe. Jakby firma nie istniała.

1 / 5 2018-12-15

Uwaga na tą firmę! Nie wysyłajcie nic za pobraniem, bo możecie długo nie zobaczyć swoich pieniędzy. W regulaminie mają informację o przekazaniu środków w ciągu 10 dni, u mnie po wielu mailach przeciągnęło się to do ponad miesiąca!

2018-12-14

Witam od 25.11 nie otrzymałam zwrotu pobrania.Mija miesiąc...Niby wyszły,miały być .... ? Proszę o pilny zwrot !!

1 / 5 2018-12-13

Co z tego, ze przesyłka tania, jak w zamian otrzymujecie brak usługi! Kurier zamówiony i opłacony 29 listopada nie dotarł do dzisiaj ( 4 grudnia!!!) dzwoniłam kilka razy, panie zawsze mówią to samo- wyślemy info z ponagleniem. Odradzam!!!!

5 / 5 2018-12-11

Jestem bardzo zadowolony. Paczka doręczone w dzień po nadaniu.

1 / 5 2018-12-10

Firma nie zwraca pieniędzy za cztery zamówienia z kwietnia i maja 2018 . Podejmuje kroki prawne trzeba się przeciwstawić złodziejom i oszustom którzy wykorzystują ludzkie pieniądze. Zastanawiamy się nad zgłoszeniem procederu wyłudzeń do tv.++++++++++

1 / 5 2018-12-02

Firma notorycznie spóźnia się z dostarczaniem paczek, zamiast 3 dni (jak deklarują na stronie ) czas dostarczenia do klienta trwa czasami dwa tygodnie (w Polsce). Brak zwrotów pieniężnych za przesyłki pobraniowe , pomimo iż czas minął na zwrot. Brak odpowiedzi na wysłane emaile, nie odbierają telefonów. Totalna olewka klienta.

5 / 5 2018-12-02

Skorzystałam z usług firmy SENDELLO i jestem bardzo zadowolona z ceny za przesyłkę, obsługi jak i z kontaktu mailowego. Za pomocą tej firmy zamówiłam przesyłkę kurierską za pobraniem INPOST w rewelacyjnej cenie ok. 12 zł za dużą paczkę ok. 20 kg. Zamówiony kurier przyjechał na trzeci dzień od zamówienia. Pieniądze pobraniowe w wysokosci 550 zł otrzymałam po dwóch tygodniach od odebrania paczki od adresata. Polecam i zachęcam do korzystania z usług

1 / 5 2018-12-02

Z tego co tu widzę, to firma nastawiona jest na okradanie klientów z kwot pobrań. W naszym przypadku czekamy na pobranie z początku lipca - zam. 138254. Zasłaniają się awarią systemu księgowego i każą czekać - na co ? Firma oszukuje klientów.

1 / 5 2018-12-01

Maskara od 3mc nie są w stanie oddać 70zl za usługę ,której nie wykonali. Sprawa idzie do UOKIK

1 / 5 2018-11-30

Brak wpłat pieniędzy za 7 paczek pobraniowych na łączną kwotę 3196zł. Te same teksty o awarii systemu. Jutro zgłaszam sprawę na Policję !!!

1 / 5 2018-11-30

Zalegali z hajsem 3 miesiące. W międzyczasie zgłosiłem sprawę na policję. Nie wiem czy to efekt policji, czy nie, w każdym razie pieniądze już są na koncie. Przez 1,5 miesiąca brak jakiegokolwiek kontaktu. Ale po ostatnim telefonie wreszcie oddali. Panowie i Panie nie poddawajcie się może i wam się uda, mnie zalegali ok. 6tyś. A firmy jak łatwo się domyśleć nie polecam.

1 / 5 2018-11-26

3 miesiące czekania na pieniądze z pobrania. Ciągle przekładane terminy planowanych zwrotów. Sprawa zgłoszona na policje z art.286.

1 / 5 2018-11-12

Czekam na zwrot pieniędzy za paczki pobraniowe już prawie 60 dni!!!! Telefony nic nie dają. Obsługa jest nie miła i ciągle mówią że nie mają do niczego wglądu albo że planowana data jest na przyszły tydzień. ŻENADA!!

1 / 5 2018-11-11

przesyłka za granicę przebiegła sprawnie i została dostarczona prosto do odbiorcy !

1 / 5 2018-11-11

Brak odebrania zamówionej przesyłki, po anulowaniu zlecenia na pieniądze trzeba czekać i nie wiadomo czy się otrzyma bez interwencji policji lub adwokata.

5 / 5 2018-11-10

Przejrzysta oferta, szybki odbiór paczki, tak samo i jej doręczenie. Ogólnie na plus :)

1 / 5 2018-11-05

Brak zwrotu pobrania ponad miesiąc, od wczoraj nikt nie odbiera na infolinii

1 / 5 2018-10-31

Czekam na zwrot pieniędzy za paczki pobraniowe już prawie 60 dni!!!! Telefony nic nie dają. Obsługa jest nie miła i ciągle mówią że nie mają do niczego wglądu albo że planowana data jest na przyszły tydzień. ŻENADA!!

1 / 5 2018-10-27

Brak zwrotu pobrania ponad miesiąc, od wczoraj nikt nie odbiera na infolinii

1 / 5 2018-10-23

Dali wyciąg kiedy będą wpłacać pobrania. Oczywiście jest non stop aktualizowany pierwszy przelew miał być 6 czerwca i ten sam przelew ma być już 8 czerwca, tzw przeciąganie liny. Taka zabawa w ciuciubabkę

1 / 5 2018-10-20

Powstrzymywałam się od komentarza bo myślałam, że może akurat awaria spowodowała opóźnienia w zwrocie pobrań, ale niestety trzeba w tej firmie żebrać o zwrot swoich pieniędzy. Masakra. Przesyłki jak najbardziej zwykłe nie Pobraniowe odradzam, chyba, że ktoś chce się żebrać o swoje pieniądze.

1 / 5 2018-10-14

Firma notorycznie spóźnia się z dostarczaniem paczek, zamiast 3 dni (jak deklarują na stronie ) czas dostarczenia do klienta trwa czasami dwa tygodnie (w Polsce). Brak zwrotów pieniężnych za przesyłki pobraniowe , pomimo iż czas minął na zwrot. Brak odpowiedzi na wysłane emaile, nie odbierają telefonów. Totalna olewka klienta.

4 / 5 2018-10-09

Witam pierwszy raz korzystałem z usługi tej firmy i szczerze jestem bardzo zadowolony trochę było problem założyć konto bo nie chciał przyjść mi link aktywacyjny na e-maila ale kontaktowałem się telefonicznie z firmą i w końcu się udało. Ceny usług są naprawdę niskie jak na przesyłkę którą wysyłałem była to przesyłka ponad gabarytowa rozmiarowo aczkolwiek nie ciężka bo tylko w granicach 21 KG. Kuriera z pocztex zamówiłem koło godziny 15 a już następnego dnia kurier zjawił się po odbiór przesyłki. Przesyłka była zapłacona z góry także nie wypowiem się na temat czasu zwrotu pieniędzy za pobraniem jak to wygląda. Ale na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy.

1 / 5 2018-10-04

Witam od 25.11 nie otrzymałam zwrotu pobrania.Mija miesiąc...Niby wyszły,miały być .... ? Proszę o pilny zwrot !!

1 / 5 2018-09-24

Od polowy kwietnia oczekuję bezskutecznie na zwrot należności za pobraniem Sendello nadużylo mego zaufania i pragnę ostrzec przed korzystaniem z usług tej firmy..!

1 / 5 2018-09-19

Od kwietnia firma Sendello nie wypłaca pieniędzy za przesyłki pobraniowe. Proszę nie korzystać z usług tej firmy ponieważ stracicie pieniądze. Oczywiście sprawę zgłaszam na policję.

1 / 5 2018-09-08

Czekam na zwrot pieniędzy za paczki pobraniowe już prawie 60 dni!!!! Telefony nic nie dają. Obsługa jest nie miła i ciągle mówią że nie mają do niczego wglądu albo że planowana data jest na przyszły tydzień. ŻENADA!!

1 / 5 2018-09-06

Czekam na zwrot ponad 1200 zł od 25.11 Brak kontaktu ze strony Sendello, pisałam wielokrotnie..... Paczka pobraniowa. W poniedziałek kieruję sprawę do prokuratury.

1 / 5 2018-09-06

Od kwietnia brak zwrotu za pobranie. Na początku zwodzili pisząc że mają problem księgowania Inpost. Od czerwca brak kontaktu. Uwaga oszuści!

1 / 5 2018-09-03

Sendello nie jest czynnym podatnikiem VAT, nie mogą wystawiać faktur VAT a to robią. Nie odliczycie vatu na firmę.

1 / 5 2018-09-03

Firma zalega z płatnością za zaległe przesyłki pobraniowe od 19.03, czyli prawie 2 miesiące, czekam na zwrot 8 pobrań na kwotę 3286zł, widzę że nie jestem sam z tym problemem

1 / 5 2018-08-31

Od kwietnia brak zwrotu za pobranie. Na początku zwodzili pisząc że mają problem księgowania Inpost. Od czerwca brak kontaktu. Uwaga oszuści!

1 / 5 2018-08-27

Informuje wszystkich którzy otrzymali harmonogram spłat, a terminy nie zostały dotrzymane, iż nie ma na co czekać, dostałam od nich informacje że opóźnienia 5 tygodni, od każdego wyznaczonego terminu. Polecam zgłosić sprawę na policje.

1 / 5 2018-08-26

Z tego co tu widzę, to firma nastawiona jest na okradanie klientów z kwot pobrań. W naszym przypadku czekamy na pobranie z początku lipca - zam. 138254. Zasłaniają się awarią systemu księgowego i każą czekać - na co ? Firma oszukuje klientów.

1 / 5 2018-08-26

Brak zwrotu pobrań z paczek pobrani owych. Na zwrot czekam już 7 miesięcy a firma odsyła mi tylko miele ze jest awaria systemu

3 / 5 2018-08-25

Firma działa profesjonalnie i od strony operacyjnej nie można nic zarzucić. Jednak ciągle oszukuje wszystkich klientów wystawiając faktury VAT nie mając do tego prawa - nie są zarejestrowani jako płatnicy VAT. Na liczne prośby wyjaśnienia sytuacji traktują klienta jak idiotę mówiąc że ciągle trwa wyjaśnienie z urzędem skarbowym..... Jak to możliwe ,że tak długo działają w ten sposób wyłudzając VAT i żaden urząd kontrolny się tym nie zainteresuje???

1 / 5 2018-08-25

przez pewien czas współpraca przebiegała dobrze ale obecnie zalegają za zwrot pobrań z prawie 40 paczek od 2 miesięcy. nie mam wytłumaczeń o awarii lecz ze starają się w miarę możliwości robić przelewy ale jakoś ja nie dostałem. żeby się nie okazało ze firma zaraz zniknie.

4 / 5 2018-08-22

przesyłka za granicę przebiegła sprawnie i została dostarczona prosto do odbiorcy !

1 / 5 2018-08-17

Jestem kolejną osobą, która nie otrzymała kwoty za paczkę wysłanej za pobraniem. Czekam od 29 marca 2018 r.

1 / 5 2018-08-17

Firma niesolidna, zwleka z zapłatą za przesyłkę z pobraniem, zero kontaktu. Za pieniędzmi czekam od 15.04.2018r

1 / 5 2018-08-07

15.03 2017 wysłałem paczkę pobraniowa do dzisiejszego dnia nie otrzymałem zwrotu pieniędzy z pobrania zlecenia 104802 mimo deklarowanego w regulaminie 10 dniowego oczekiwania na zwrot , nie polecam korzystania z usług tej firmy. Pytanie kiedy otrzymam moje pieniądze?

1 / 5 2018-08-02

Od strony dostarczania przesyłek nie mam pretensji choć czasmi się zdaża że kurier nie dojedzie ale to wina Inpostu a nie ich ale najgorzej jest z zwrotem pobrań mam już 8 przeterminowanych płatność najstarsza 9 dni i ciągle tylko słysze obietnice a pieniążków na koncie brak NIE POLECAM DO WYSYŁKI ZA POBRANIEM

1 / 5 2018-07-30

do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zapłaty za przesyłki za pobraniem wielokrotne tłumaczenie że blokada serwisu w firmie nie polecam wysyłania przesyłek za pobraniem mija 1,5 miesiąca i nadal nie mam kasy do tego firma jest powiązana z 18 innymi firmami co widać że jest burdel właściciel nie poczuwa się do oddania nawet odsetek które ustawowo się należą sprawa zgłoszona do organów ścigania polecam omijać tą firmę szerokim łukiem

1 / 5 2018-07-27

Paczka odebrana przez kuriera 21.11, standardowa, 20 kg, do Wielkiej Brytanii. Do 04.12.2017 wciąż nie dotarła do odbiorcy. Obsługa SENDELLO nie jest w stanie wyjaśnić zaistniałej sytuacji. Po prostu SUPER. Szczerze odradzam.

1 / 5 2018-07-22

Firma notorycznie spóźnia się z dostarczaniem paczek, zamiast 3 dni (jak deklarują na stronie ) czas dostarczenia do klienta trwa czasami dwa tygodnie (w Polsce). Brak zwrotów pieniężnych za przesyłki pobraniowe , pomimo iż czas minął na zwrot. Brak odpowiedzi na wysłane emaile, nie odbierają telefonów. Totalna olewka klienta.

1 / 5 2018-07-12

Firma przetrzymuje moje ponad 2tys złotych z pobrań. Oddają co 4 miesiące po 100. Żenada! Sprawą powinien zająć się prokurator!

1 / 5 2018-07-08

Czy możecie napisać jakie dane trzeba mieć żeby zgłosić sprawę na policji. Mój mail wujotom(małpa)wp.pl

1 / 5 2018-06-30

Od pewnego czasu omijam tą firmę dużym łukiem.

5 / 5 2018-06-29

Kurier przyjechał po paczkę w ustalonym zakresie czasu. Wszystko przebiegło sprawnie, a przesyłka na drugi dzień została już doręczona do odbiorcy. Polecam, warto skorzystać.

1 / 5 2018-06-29

Po raz kolejny piszę opinię w sprawie spłaty za przesyłki ppbraniowe, na które czekam od 3.04.2018 na kwotę 856zł, nie chciałem wszczynać awantur, bo sądziłem, że firma może i ma jakieś problemy, ale to jakaś kpina, właśnie wybieram się zgłosić tę sprawę odpowiednim służbom.

1 / 5 2018-06-28

Współpracujemy z Sendello od kilku miesięcy. Mają atrakcyjne ceny i obsługę klienta na najwyższym poziomie. Paczki są zawsze odbierane i dostarczane na czas. Polecamy w 100%.

1 / 5 2018-06-28

Zamówienie zostało opłacone, jednak nigdy nie zostało zrealizowane.Nie odbierają telefonów i w żaden sposób nie można się doprosić o zwrot pieniędzy. Beznadziejna firma, szczerze niepolecam.

5 / 5 2018-06-26

Polecam! Dobre ceny.

1 / 5 2018-06-21

Brak zwrotu pobran na ok 1300zł. (od konca marca). Przelew podobno mial byc wykonany 27 czerwca i oczywiscie nic. dostałem takiego emaila. "Szanowni Państwo, Najmocniej przepraszamy za powstałe opóźnienie w uregulowaniu płatności. Wynikło ono z przyczyn od nas niezależnych. Awaria węwnetrzna, która wystąpiła jakiś czas temu została zażegnana. Informujemy więc, że zwrot zaległych pobrań zostanie wykonany w dniu : 27.06.2018 , 29.06.2018 , 09.07.2018 Liczymy, że mimo zaistniałej sytuacji nasza współpraca nadal będzie układać się pomyślnie. Prosimy przyjąć nasze przeprosiny za powstałe niedogodności. Zespół Sendello" Ale niestety ani telefonu nie odbierają ani pieniędzy w powyższym terminie nie otrzymałem. chyba pozostaję mi zgłośić tę sprawę na Policję i nie tylko.

1 / 5 2018-06-18

Przesyłki wysłane do Czech nie dotarły! Wysłane pod koniec sierpnia leżą do dnia dzisiejszego prawdopodobnie w ich magazynie - śledzienie paczek urywa się własnie tam. Telefoniczny kontakt - tragedia. Od 2 tygodnie nikt nie jest w stanie powiedzieć co się stało z przesyłkami. Najlepsze to że nikt nic nie wie co sie dzieje w tej firmie. Nie polecam!

1 / 5 2018-06-13

Firma oszust tak samo jak Krakvet PL, ten sam właściciel pan M.B. Sprawa trafia na Policję ukradli moje 850 zł. A złodziejom nie daruję.

1 / 5 2018-06-09

Uwaga ostrzegam wszystkich nie wysyłajcie paczek pobraniowych bo będziecie czekać za pieniążkami jak ja . Jest już 17 dni po terminie płatności ustalonej przez nich a pieniazków brak na moim koncie .Nie polecam

1 / 5 2018-06-05

Nie oddali pieniędzy z salda. Krętacze tylko obiecują i odciągają termin zwrotu. Piszą 14 dni. Śmiech minęło już 40 dni. Odradzam no chyba, że ktoś lubi tracić hajs.

2 / 5 2018-06-03

nie polecam wysyłania przesyłek za pobraniem firma nie zwraca kwot pobrań Uważajcie ja od dwóch miesięcy czekam na zwrot swoich należności.

1 / 5 2018-06-02

Zapłaciłem za przesyłkę, usługa nie doszła do realizacji z powodu ponoć awarii a teraz zwracają mi opłatę jaką za nią zapłaciłem od dwóch miesięcy. Kontakt z nimi praktycznie żaden, a jeśli już coś odpiszą to wymijająco, a i tak nie zwracają tego co powinni już dawno. Nie polecam firmy. Firma nierzetelna, naciąga tylko klientów na kasę.

1 / 5 2018-05-21

ponad miesiąc od terminu wypłaty za przesyłkę pobraniową , czytając poniższe komentarze/ negatywne/ wątpię czy odzyskam pieniądze,być może kiedy pula niezapłaconych pobrań osiągnie " odpowiedni "pułap- firma zniknie z rynku,w krs kapitał zakładowy śmiesznie niski,telefonów już nikt nie odbiera,składanie reklamacji mailowo -ta sama śpiewka -awaria systemu. NIE POLECAM.

1 / 5 2018-05-07

Uwaga: Firma Sendello Podmiot o podanym identyfikatorze podatkowym NIP nie jest zarejestrowany jako podatnik VAT Od początku roku Otrzymane FV mogę wyrzucić do kosza, na prośby by wyjaśnili zaistniałą sytuacje otrzymujemy cały czas tą samą odp.: " przekazaliśmy informację" a trwa to już za długo... Niestety jestem bardzo nie zadowolony z ich podejścia do sprawy dlatego wystawiam negatywną opinię. Jeżeli coś się zmieni w tej kwestii komentarz usunę.

1 / 5 2018-05-07

Z przykrością oświadczam, iż sendello zalega ze zwrotem pobrania, nie odposuje na maile, nie odbiera telefonów, ta firma to żenada, nikomu nie polecam nerwów z nią związanych

1 / 5 2018-05-04

Z marca nie otrzymałem pobrań

1 / 5 2018-05-02

firma mimo zapewnień o zwrocie pobrań do 10 dni od dostarczenia nie zwróciła jeszcze ani grosza mimo miesięcznego oczekwiwania. Po mailach z prośbą o wyjaśnienie non stop ta sama gadka "informujemy, że zaległe zwroty pobrań zostaną zwrócone w tym oraz przyszłym tygodniu". Niegdy nie polecę nikomu tej firmy i sama równiż nie skorzystam. Czekam na zwrot moich pieniędzy i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego

1 / 5 2018-05-01

Złodzieje! Kłamcy! Oszuści! Nie oddają pobrań od kwietnia! Łączna kwota to równe 10 tys. zł!!! Co wy na to? Proponuję odwiedzić osobiście zarząd firmy. Znam wszystkie imiona, nazwiska, adresy. Odwiedzimy wszystkich prezesów (łącznie 6, księgowa, itd.) Pojedźmy do prawdziwej siedziby, nie tej wirtualnej podanej w Intenrecie. Policja nam pomoże! Wszystko jest umówione. Kto jest za?

1 / 5 2018-04-25

Czekam na zwrot ponad 1200 zł od 25.11 Brak kontaktu ze strony Sendello, pisałam wielokrotnie..... Paczka pobraniowa. W poniedziałek kieruję sprawę do prokuratury.

1 / 5 2018-04-25

Firma Sendello nie zwraca pobrań, ciągle się tłumaczą awarią systemu, już miesiąc czekam na moje pieniądze które miały być zwrócone do 10 dni , codziennie mówią że przelew wyjdzie jutro, NIE POLECAM

2 / 5 2018-04-25

Na zwrot pobrania 1400 czekam ponad miesiąc przesyłka dostarczona 30 kwiecień dziś 08 maj. Trzy reklamacje (oczywiście awaria systemu bla bla bla) im wyższa kwota tym dłużej. Dziś nie odbierają tel. - porażka nie polecam

1 / 5 2018-04-16

Z marca nie otrzymałem pobrań

1 / 5 2018-04-09

Wykupiłem dodatkowo pobranie express 4 dni robocze- niestety zwrotu pobrania nie ma w ogóle...

1 / 5 2018-04-09

Firma niesolidna, zwleka z zapłatą za przesyłkę z pobraniem, zero kontaktu. Za pieniędzmi czekam od 15.04.2018r

1 / 5 2018-04-08

Mam w tej firmie pobrania na duża kwotę. Ponad miesiąc czekam na zwrot. Infolinia zajęta. Dwa tygodnie temu na e-mail napisali, że mieli awarie poczekać trzeba 10. I Cisza.

1 / 5 2018-04-06

Ponad miesiąc od doręczenia paczek a zwrotu za pobrania brak.

2018-04-05

Witam nieuczciwa firma od 8 dni zalegaja mi z wypłata pobrań za przesyłki i głupio sie tłumaczą brakiem możliwości pobierania raportów od firm kurierskich a to nieprawda skoro ja moge sprawdzic każde zlecenie w firmir kurierskiej to oni tez maja taka mozliwość tylko trzeba chcieć . .Minęło już 8 dni od mojej pierwszej interwencji i za każdym razem obietnice a pieniędzy na koncie brak .

4 / 5 2018-03-31

Łatwy kontakt, kurier przyjechał już następnego dnia. Chyba najtańsze przesyłki na rynku, a rozkład cena/jakość jak najbardziej na plus. Polecam

1 / 5 2018-03-29

Firma niesolidna, zwleka z zapłatą za przesyłkę z pobraniem, zero kontaktu. Za pieniędzmi czekam od 15.04.2018r

4 / 5 2018-03-27

Kilka dni temu złożyłam zamówienie, na drugi dzień kurier się pojawił i odebrał paczkę. Dwa dni później paczka była już na miejscu. Całość usługi przebiegła tak jak powinna.

1 / 5 2018-03-25

Czekam na zwrot ponad 1200 zł od 25.11 Brak kontaktu ze strony Sendello, pisałam wielokrotnie..... Paczka pobraniowa. W poniedziałek kieruję sprawę do prokuratury.

1 / 5 2018-03-13

Sendello nie jest czynnym podatnikiem VAT, nie mogą wystawiać faktur VAT a to robią. Nie odliczycie vatu na firmę.

4 / 5 2018-03-10

Wystraszona negatywnymi opiniami zwątpiłam, że mnie oszukano (zamówiłam usługę przed ich przeczytaniem)... ale jestem zadowolona nawet bardzo. Po pierwsze etykiety rzeczywiście się nie generują ale napisałam mail i zespół Sendello przesłał mi go na pocztę... wystraszona dalej że mnie mimo to oszukano zadzwoniłam na infolinię kuriera którego wybrałam a tam powiedziano mi że bez numeru zlecenia nie pomogą, więc znów pisze mail do Sendello odpowiedzieli po 15 i podali ten numer... znów na infolinię kuriera i potwierdzono, że odbiór mojej paczki nastąpi dziś do 12... kurier ciut się spóźnił ale do 14 odebrano moją paczkę... podsumowując ja nie narzekam... jedyny minus to że nie można zadzwonić do Sendello

2018-03-09

Przesyłka została wysłana 13 .02.2018 za pobraniem dzisiaj jest 4.03.2018 a ja nie otrzymałem pieniędzy na konto . Dzwoniłem do tej firmy pani poinformowała mnie że pieniądze są na ich koncie ale mają jakieś problemy i pieniądze przekaźą na moje konto w przyszłym tygodniu.Przesyłka dotarła do klienta 15.02.2018 firma miała w ciągu 10 dni przekazać pieniądze na moje konto,do dzisiaj tam ich niema i niewiem kiedy zostaną tam przelane napewno nie skorzystam z ich oferty!!!

1 / 5 2018-03-06

Mi oddali kasę za przesyłkę pobraniową po prawie 6 miesiącach. Napisałem wezwanie do zapłaty i wysłałem.

2018-03-04

Cena usługi dobra. Czas dostarczenia dobry. Czas oczekiwania na zwrot pieniędzy wydłużony. Ogólnie polecam.

1 / 5 2018-02-23

Mam dokładnie to samo co opisują pozostali użytkownicy. Od kwietnia nie chcą mi oddać pieniędzy za przesyłkę pobraniową. Co chwilę przedłużali termin, a obecnie nawet się nie odzywają. Co do samych usług, to w tym momencie mają w ofercie tylko InPost, ale InPost nigdy nie otrzymuje informacji o tym, że wysyłka paczki została zamówiona i bez telefonu do InPost nigdy by po nią nie przyjechali.

1 / 5 2018-02-20

Po raz kolejny problem z etykietą. Muszę wysłać pilnie paczkę, niestety nie otrzymałam już po raz kolejny etykiety. Więc stoję w miejscu. Poza tym firma sendello.pl miała zwrócić mi pieniądze na konto za podobną sytuacje ( pomimo wpłaty na ich konto brak etykiety, a przez to wysyłki) , czekam już 3 miesiące i nadal cisza. Spróbowałam ponownie i znowu problem. Nikomu nie polecam tej firmy. Złodzieje !!!! Oddajcie w końcu moje pieniądze!!!!! I teraz kolejne pieniądze bo znowu nie ma etykiety i wysyłka się przez was opóźni!!!!! Kpiny sobie robicie. Co to za firma, skoro non stop macie jakieś problemy? Jak dla mnie totalna porażka!!!!!!

1 / 5 2018-02-13

Czekam na zwrot ponad 1200 zł od 25.11 Brak kontaktu ze strony Sendello, pisałam wielokrotnie..... Paczka pobraniowa. W poniedziałek kieruję sprawę do prokuratury.

3 / 5 2018-02-11

niestety w ciągu ostatniego miesiaca co 5 przesyłak była nie odebrana w twrminie

1 / 5 2018-02-09

Zalegali mi na 5695 zł. W ciągu ostatnich 2 tygodni oddali mi za kilka pobrań, ale wciąż są mi winni prawie 5 tys. zł. Policja nie przyjęła ode mnie zawiadomienia o przestępstwie, ponieważ nie widzi znamion popełnienia przez spółkę Sendello przestępstwa. Zmuszony jestem napisać pozew do sądu przeciwko spółce Sendello.

3 / 5 2018-01-29

Współpracujemy z tym brokerem już od jakiegoś czasu. Faktycznie są czasami problemy z wypłatą pobrań. Trzeba być cierpliwym. Mieliśmy przed świętami brzydki incydent, a mianowicie zamawialiśmy paczki (standard bez pobrania), mimo to klienci otrzymywali prośbę o zapłatę pieniędzy dla kuriera. Podobno był to błąd po stronie inpostu, a nie po sendello. Cóż, wielu klientów zostało, że tak powiem wściekłych (zabawki na gwiazdkę i te sprawy). Pieniążki wpłacone przez klientów, dotarły do nas tak pod koniec stycznia (ostatnie przelewy). Dla klientów rzecz jasna, musiałem zwrócić za swoje od razu po odebraniu paczki, czyli "zakredytowałem" pieniądze, na rzecz sendello. Podsumowując, ceny mają dobre. Obsługa raczej też na plus. Tylko ten nawalający system. Troszkę się zraziliśmy do nich.

5 / 5 2018-01-26

Super firma. Szybka dostawa w Polsce i w Anglii. Jedyny malutki mimusik ze w Anglii kurier nie dzwonil wozac przesylki. Ale jedna prosba do polskiego przewoznika i sprawa zostala od reki zalatwiona mila i kompetentna obsluga w Polsce. Wielki plus. Gratuluje i pozdrawiam. Polecam

1 / 5 2018-01-21

firma mimo zapewnień o zwrocie pobrań do 10 dni od dostarczenia nie zwróciła jeszcze ani grosza mimo miesięcznego oczekwiwania. Po mailach z prośbą o wyjaśnienie non stop ta sama gadka "informujemy, że zaległe zwroty pobrań zostaną zwrócone w tym oraz przyszłym tygodniu". Niegdy nie polecę nikomu tej firmy i sama równiż nie skorzystam. Czekam na zwrot moich pieniędzy i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego

1 / 5 2018-01-11

Firma nie zwróciła pieniędzy z pobrań za paczki z początku kwietnia . OMIJAĆ

1 / 5 2018-01-10

Brak zwrotu trzech pobrań. Zamówienia - 116108, 116145, 116774. Dodatkowo w ostatnim zamówieniu zrobili podejrzane przekierowanie paczki, która otrzymała nowy numer i pod tym nowym numerem została dostarczona. Pod numerem wygenerowanym początkowo, w systemie Inpost widnieje status niedostarczona, Sendello odpowiada, że paczka nie zostałą dostarczona i nie mogą zrealizować zwrotu pobrania. Na pytania, dlaczego w takim razie nie wyjaśnili z Inpostem niedoreczenia paczki nie odpowiadają. Od odbiorcy mam potwierdzenie, że paczka do niego dotarła i przekazał pobranie kurierowi. Nie jestem stroną w umowie między Sendello i Inpost więc nie mogę interweniować w tej sprawie a, że z Sendello nie ma żadnego kontaktu nie mam możliwości wyjaśniania sprawy.

2018-01-05

Przesyłka została wysłana 13 .02.2018 za pobraniem dzisiaj jest 4.03.2018 a ja nie otrzymałem pieniędzy na konto . Dzwoniłem do tej firmy pani poinformowała mnie że pieniądze są na ich koncie ale mają jakieś problemy i pieniądze przekaźą na moje konto w przyszłym tygodniu.Przesyłka dotarła do klienta 15.02.2018 firma miała w ciągu 10 dni przekazać pieniądze na moje konto,do dzisiaj tam ich niema i niewiem kiedy zostaną tam przelane napewno nie skorzystam z ich oferty!!!

1 / 5 2018-01-04

Tak jak poprzednicy nie otrzymałem zwrotu z pobrań , sprawa rozwojowa ?

5 / 5 2017-12-29

Odbiór paczek w trybie błyskawicznym. Dostarczenie jest również, wzorowe. Na pewno będę korzystać z usług tej firmy, ponownie.

1 / 5 2017-12-27

Zamówiłem kuriera DPD a odsyłaja Inpost do Wieliczki.Kurier z Polski odebrał paczke po 3 dniach a do Niemiec dotarła po 8.Brak odpowiedzi na maile-telefony nieodpowiadaja-zreszta lina telefoniczna u wirtualnego operatora.Zgłoszona reklamacja bez odzewu.Masakra-zgłosiłem sprawę do UOkiK.

1 / 5 2017-12-20

Firma wystawia faktury VAT nie będą zarejestrowanym płatnikiem VAT (stan na luty 2018). Może dla osób fizycznych to nie istotne, ale dla firm przy JPK zaczną się problemy...

1 / 5 2017-12-17

Przesyłka została wysłana 13 .02.2018 za pobraniem dzisiaj jest 4.03.2018 a ja nie otrzymałem pieniędzy na konto . Dzwoniłem do tej firmy pani poinformowała mnie że pieniądze są na ich koncie ale mają jakieś problemy i pieniądze przekaźą na moje konto w przyszłym tygodniu.Przesyłka dotarła do klienta 15.02.2018 firma miała w ciągu 10 dni przekazać pieniądze na moje konto,do dzisiaj tam ich niema i niewiem kiedy zostaną tam przelane napewno nie skorzystam z ich oferty!!!

1 / 5 2017-12-15

Świetny kontakt z firmą, szybki odbiór zlecenia.

1 / 5 2017-12-15

Niech ktoś ogarnięty poda do siebie mail, zbierze ludzi i załóżmy zbiorową sprawę w Sądzie. Mi też zalegają z wypłaceniem kwot pobranych od adresatów z marca i kwietnia, więcej u nich nie zamawiałem za pobraniem jak zobaczyłem co jest grane. Domagajcie sie zawieszenia usługi "za pobraniem" dopóki nie ureguluja zaległych należności.

1 / 5 2017-12-05

Zamówiłem kuriera DPD a odsyłaja Inpost do Wieliczki.Kurier z Polski odebrał paczke po 3 dniach a do Niemiec dotarła po 8.Brak odpowiedzi na maile-telefony nieodpowiadaja-zreszta lina telefoniczna u wirtualnego operatora.Zgłoszona reklamacja bez odzewu.Masakra-zgłosiłem sprawę do UOkiK.

1 / 5 2017-12-04

Zapłaciłem za przesyłkę, usługa nie doszła do realizacji z powodu ponoć awarii a teraz zwracają mi opłatę jaką za nią zapłaciłem od dwóch miesięcy. Kontakt z nimi praktycznie żaden, a jeśli już coś odpiszą to wymijająco, a i tak nie zwracają tego co powinni już dawno. Nie polecam firmy. Firma nierzetelna, naciąga tylko klientów na kasę.

1 / 5 2017-11-29

Ludzie omijajcie tą firmę. Przez tydzień nie odbierają przesyłki nie mówiąc o dostarczeniu jej do odbiorcy. gorzej niż Poczta. nie wiadomo ile to jeszcze potrwa. na reklamacje nie reagują. nic nie można zrobić bo Oni po zapłaceniu klienta maja w czterech literach!

1 / 5 2017-11-27

Ludzie omijajcie tą firmę. Przez tydzień nie odbierają przesyłki nie mówiąc o dostarczeniu jej do odbiorcy. gorzej niż Poczta. nie wiadomo ile to jeszcze potrwa. na reklamacje nie reagują. nic nie można zrobić bo Oni po zapłaceniu klienta maja w czterech literach!

1 / 5 2017-11-27

Brak przeszło miesiąc czasu pieniędzy z paczki pobraniowej BOK w odpowiedzi na maila pisze o problemach technicznych brak kontaktu z infolinią

1 / 5 2017-11-26

ponad miesiąc od terminu wypłaty za przesyłkę pobraniową , czytając poniższe komentarze/ negatywne/ wątpię czy odzyskam pieniądze,być może kiedy pula niezapłaconych pobrań osiągnie " odpowiedni "pułap- firma zniknie z rynku,w krs kapitał zakładowy śmiesznie niski,telefonów już nikt nie odbiera,składanie reklamacji mailowo -ta sama śpiewka -awaria systemu. NIE POLECAM.

1 / 5 2017-11-22

Dalej dwadzieściapare pobrań w powietrzu, ponad 3500zł, ostatnia z paczek wysłana 20.04.2018, czyli prawie wszystkie wysłane ponad 7 miesięcy temu, Pobrania w ogóle nie wracają, nie pamiętam kiedy otrzymałem jakikolwiek zwrot. Jawni oszuści, którzy dalej próbują prowadzić tę firmę, przed którą każdy przestrzega, ale nikt jej jeszcze nie zamknął. Na mailach obiecanki cacanki, infolinia nie działa. Tragedia

1 / 5 2017-11-16

Firma nierzetelna, zalega mi z wypłatą pobrania od polowy kwietnia. Na początku ściemniali że mają awarie, później wysłali mi info, że postarają się przelać pieniądze 15 czerwca... Obecnie brak kontaktu z firmą. Dodzwonić się nie można.

1 / 5 2017-11-14

Jestem kolejną osobą, która nie otrzymała kwoty za paczkę wysłanej za pobraniem. Czekam od 29 marca 2018 r.

1 / 5 2017-11-04

Brak zwrotu pobrania ponad miesiąc, od wczoraj nikt nie odbiera na infolinii

1 / 5 2017-10-27

Brak zwrotu pobrania Brak zwrotu za odwołanego kuriera nie ma kontaktu z firmą

1 / 5 2017-10-25

Jestem bardzo zadowolony. Paczka doręczone w dzień po nadaniu.

1 / 5 2017-10-24

Czekam na zwrot ponad 1200 zł od 25.11 Brak kontaktu ze strony Sendello, pisałam wielokrotnie..... Paczka pobraniowa. W poniedziałek kieruję sprawę do prokuratury.

1 / 5 2017-10-18

Czekam na zwrot ponad 1200 zł od 25.11 Brak kontaktu ze strony Sendello, pisałam wielokrotnie..... Paczka pobraniowa. W poniedziałek kieruję sprawę do prokuratury.

1 / 5 2017-10-10

Ludzie omijajcie tą firmę. Przez tydzień nie odbierają przesyłki nie mówiąc o dostarczeniu jej do odbiorcy. gorzej niż Poczta. nie wiadomo ile to jeszcze potrwa. na reklamacje nie reagują. nic nie można zrobić bo Oni po zapłaceniu klienta maja w czterech literach!

4 / 5 2017-10-02

Jestem zadowolona z szybkości obsługi i realizacji zleceń.

5 / 5 2017-10-01

Współpracujemy z Sendello od kilku miesięcy. Mają atrakcyjne ceny i obsługę klienta na najwyższym poziomie. Paczki są zawsze odbierane i dostarczane na czas. Polecamy w 100%.

1 / 5 2017-09-27

Firma zalega z płatnością za zaległe przesyłki pobraniowe od 19.03, czyli prawie 2 miesiące, czekam na zwrot 8 pobrań na kwotę 3286zł, widzę że nie jestem sam z tym problemem

1 / 5 2017-09-21

Zaległe pobrania to zamówienia nr: 115720 115730 116263 116684 116724 117613 118278 118347 119467 119475 119494 119506 120573 120579 122048 120061 122988 122992 122995 123609 123614 123615 123667 124565

1 / 5 2017-09-15

Nie oddali pieniędzy z salda. Krętacze tylko obiecują i odciągają termin zwrotu. Piszą 14 dni. Śmiech minęło już 40 dni. Odradzam no chyba, że ktoś lubi tracić hajs.

3 / 5 2017-09-11

Sendello nie jest czynnym podatnikiem VAT, nie mogą wystawiać faktur VAT a to robią. Nie odliczycie vatu na firmę.

1 / 5 2017-09-05

Niech ktoś ogarnięty poda do siebie mail, zbierze ludzi i załóżmy zbiorową sprawę w Sądzie. Mi też zalegają z wypłaceniem kwot pobranych od adresatów z marca i kwietnia, więcej u nich nie zamawiałem za pobraniem jak zobaczyłem co jest grane. Domagajcie sie zawieszenia usługi "za pobraniem" dopóki nie ureguluja zaległych należności.

1 / 5 2017-08-28

firma mimo zapewnień o zwrocie pobrań do 10 dni od dostarczenia nie zwróciła jeszcze ani grosza mimo miesięcznego oczekwiwania. Po mailach z prośbą o wyjaśnienie non stop ta sama gadka "informujemy, że zaległe zwroty pobrań zostaną zwrócone w tym oraz przyszłym tygodniu". Niegdy nie polecę nikomu tej firmy i sama równiż nie skorzystam. Czekam na zwrot moich pieniędzy i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego

1 / 5 2017-08-22

Po raz kolejny wystawiam fatalną opinię o tej "firmie" zalegają z płatnościami od 27.03 -16.04 na kwotę ponad 1706zł, jakie to 10 dni roboczych, czy ktoś zgłaszał tę sprawę?

1 / 5 2017-08-21

Tak jak poprzednicy nie otrzymałem zwrotu z pobrań , sprawa rozwojowa ?

1 / 5 2017-08-14

Mi oddali kasę za przesyłkę pobraniową po prawie 6 miesiącach. Napisałem wezwanie do zapłaty i wysłałem.

1 / 5 2017-08-11

31.08.17 opłaciłem kuriera i odbiór przesyłki miałbyś 1.09.17 zaraz po opłaceniu kontaktowałem się z nimi prosiłem o terminowy odbiór przesyłki, bo sprawa jest pilna 1.09 kuriera nie było, kolejne e-maile wysyłam i za każdym razem dostaję zapewnienie, że dziś przesyłka będzie odebrana i tak przez kolejne dni. Dziś jest 5.09.17 i kuriera jak nie było tak nie ma. Oczywiście przez te dni ktoś cały czas do 17 musi być w domu, bo kurier może być od 8-17 Straciłem już przez nich pieniądze i dobre imię. Już wcześniej musiałem się prosić o przyjazd kuriera i przyjeżdżał po 3 dniach, ale teraz to już kpiny.

4 / 5 2017-08-10

Tanio, tanio i jeszcze raz szybko - wszystko czego oczekujesz kiedy nadajesz paczkę. Gorąco polecam

1 / 5 2017-08-09

Firma notorycznie spóźnia się z dostarczaniem paczek, zamiast 3 dni (jak deklarują na stronie ) czas dostarczenia do klienta trwa czasami dwa tygodnie (w Polsce). Brak zwrotów pieniężnych za przesyłki pobraniowe , pomimo iż czas minął na zwrot. Brak odpowiedzi na wysłane emaile, nie odbierają telefonów. Totalna olewka klienta.

1 / 5 2017-08-07

Szkoda, że teraz dopiero tu trafiłam. Ja na szczęście miałam bardzo krótką "przygodę" z firmą, więc i straty nieduże, ale generalnie chodzi o to samo, co w większości komentarzy - brak zwrotu pieniędzy z salda. Już moja pierwsza próba nadania przesyłki była nieudana - przyjęli pieniądze, anulowali transakcję (awaria Inpost?), pieniądze zwrócili na moje saldo i od ponad miesiąca nie mogę doczekać się zwrotu na konto bankowe. A na co mi pieniądze na moim koncie w sendello, skoro w życiu nie powierzę im żadnej przesyłki, wiedząc już, jak bardzo firma jest "uczciwa"...

1 / 5 2017-08-06

Firma pobrała pieniądze za usługę (kurier inpost) i nie wystawiła listu przewozowego ani nie zamówiła kuriera. Nie odpowiedziała na zapytanie mailowe celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Nie odbiera telefonów (około 15 cały dzień od 7 rano do 15). Musiałam skorzystać z kuriera innej firmy i ponownie zapłacić.

1 / 5 2017-08-06

Firma zalega z płatnością za zaległe przesyłki pobraniowe od 19.03, czyli prawie 2 miesiące, czekam na zwrot 8 pobrań na kwotę 3286zł, widzę że nie jestem sam z tym problemem

1 / 5 2017-08-06

Widzę że zwiększa się liczba osób oszukanych przez Sendello.pl W dniu dzisiejszym także i ja dopiszę się do tej listy. Pomimo wcześniejszej, dobrej współpracy - od marca nie ma zwrotów z pobrań. Tłumaczą się awarią systemu - co jest jawną kpiną. W dniu dzisiejszym sprawą zainteresowałem Rzecznika Praw Konsumentów, a także przygotowuję dokumenty do zgłoszenia sprawy na policję.

1 / 5 2017-08-05

Polecam! Dobre ceny.

1 / 5 2017-08-03

Witam. Odradzam przesyłki pobraniowe , firma od 1,5 miesiąca zalega z wypłatami pobrań . Łączna kwota prawie na 10 tysięcy . Infolinia działa tylko tam nic się CZŁOWIEKU NIC nie dowiesz. Konsultant zapytany o przyczyny awarii - powiedział że to przez pośredniczące firmy kurierskie (nie wysyłają jakiś tam raportów pobraniowych). Zadzwoniłem do INPOSTU zapytać sie czy to prawda. Odpowiedzieli że taka sytuacja nie miała miejsca. Jeśli wysyłają z opóżnieniem pobraniania, to kiedy wysłaki ostatnią transze pieniązków ? I za jaki termin ? Zainteresowanych Proszę o kontakt 726 24 34 34 .

1 / 5 2017-08-03

Brak zwrotu pobran na ok 700zł. (od konca marca). Przelew podobno mial byc wykonany 17 czerwca i oczywiscie nic. Sprawa zgloszona na policji.

1 / 5 2017-08-03

Od kwietnia nie dostałem zwrotu za paczki pobraniowe- kwota w setkach złotych. Dodatkowo teraz utopiłem u nich prawie 100zł za wysyłkę paczki zagranicznej, która została anulowana i kasy brak. Teraz to już nawet nie odpisują na maile. Czy już ktoś zgłaszał sprawę na policję- ja planuję to uczynić w środę.

1 / 5 2017-08-02

Firma pobrała pieniądze za usługę (kurier inpost) i nie wystawiła listu przewozowego ani nie zamówiła kuriera. Nie odpowiedziała na zapytanie mailowe celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Nie odbiera telefonów (około 15 cały dzień od 7 rano do 15). Musiałam skorzystać z kuriera innej firmy i ponownie zapłacić.

1 / 5 2017-07-27

Brak wypłat pobrań z 2 miesięcy Sprawę trzeba nagłośnić i zgłosić do organów ścigania.

1 / 5 2017-07-26

Walcze z sendello od pół roku. Oto jaką otrzymałem dziś wiadomość: Dzień dobry, w dniu dzisiejszym kolejne pobranie zostanie przesłane i zostanie ostatnie, które, zgodnie z poprzednią wiadomością będzie zlecone do końca tygodnia. Pozdrawiamy Zespół Sendello PROBLEM W TYM ŻE POBRANIA NIE ZOSTAŁY DWA, TYLKO 29!!! NA ŁĄCZNĄ KWOTĘ PONAD 4500ZŁ!!! WSZYSTKIE ZALEGŁE 4 MIESIĄCE! KPINA I WSTYD! ZŁODZIEJE!

1 / 5 2017-07-24

Od kwietnia nie dostałem zwrotu za paczki pobraniowe- kwota w setkach złotych. Dodatkowo teraz utopiłem u nich prawie 100zł za wysyłkę paczki zagranicznej, która została anulowana i kasy brak. Teraz to już nawet nie odpisują na maile. Czy już ktoś zgłaszał sprawę na policję- ja planuję to uczynić w środę.

1 / 5 2017-07-23

Jak poprzednicy. Firma nie zwraca pobrań, nawet po 20 dniach, mimo, że ma zwracać po 10.

5 / 5 2017-07-20

Usługa została wykonana profesjonalnie i bez zastrzeżeń. Polecam gorąco!

1 / 5 2017-07-10

Brak zwrotu pobrania ponad miesiąc, od wczoraj nikt nie odbiera na infolinii

5 / 5 2017-07-08

Prowadzę działalność internetową i w ciągu miesiąca wysyłam dużo paczek w różne zakątki Polski i nie tylko. Od kilku miesięcy korzystam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony. W poprzedniej firmie byłem zbywany kiedy pojawiał się jakiś problem, a tutaj wystarczy zadzwonić, a konsultant bardzo chętnie pomoże. Nie mogę pominąć również cen, które przekonały mnie do zmiany firmy wysyłkowej na tą.

1 / 5 2017-07-08

Niech ktoś ogarnięty poda do siebie mail, zbierze ludzi i załóżmy zbiorową sprawę w Sądzie. Mi też zalegają z wypłaceniem kwot pobranych od adresatów z marca i kwietnia, więcej u nich nie zamawiałem za pobraniem jak zobaczyłem co jest grane. Domagajcie sie zawieszenia usługi "za pobraniem" dopóki nie ureguluja zaległych należności.

1 / 5 2017-07-06

Po raz kolejny wystawiam fatalną opinię o tej "firmie" zalegają z płatnościami od 27.03 -16.04 na kwotę ponad 1706zł, jakie to 10 dni roboczych, czy ktoś zgłaszał tę sprawę?

1 / 5 2017-06-16

Brak zwrotu pobrania. Po złożeniu reklamacji, firma tłumaczy się, że opóźnienie w zwrocie pobrań jest spowodowane wprowadzeniem programu, który ma zapobiegać opóźnieniom w zwrocie pobrań... Bez komentarza. Nie polecam.

5 / 5 2017-06-09

W sumie cena wysyłki jest bardzo ważna i jak narazie na Sendello jest najniższa w sieci jaką znalazłem. Są niedociągnięcia w obsłudze strony -brak podglądu pobrań -dużo trzeba klikać żeby sprawdzić status przesyłki, powinnien być wyświetlany status danej przesyłki Zróbcie lepszą obsługę strony tzn żeby był podgląd wszystkich zamówień(adres, odbiorca, kwota pobrania, status, data , status wysyłki itp ) w jednym miejscu bez klikania, wtedy będzie OK bo jak narazie słabo jest.

1 / 5 2017-06-08

Brak odbierania telefonów ! Brak zwrotu pobrań ! Brak jakiekolwiek informacji kiedy pobrania zostaną zwrócone ! Najstarsze pobranie z 14.03 - 103812 i tak dalej . Jeśli ktoś otrzymał jakiekolwiek zwroty , bądź ma jakieś informację rosiłbym o kontakt . 726 24 34 34 Pozdrawiam

4 / 5 2017-06-05

Cena do jakości super paczka do 30kg poniżej 10zł chyba nigdzie nie jest tanie. Minus za pobrania wysłałem 3paczki na próbę cena 12,28zł rewelacja ale zwrot pobrań 20-30dni.

4 / 5 2017-06-03

Sprawna i miła obsługa, paczka w terminie, wszystko jak należy. Polecam wszystkim

1 / 5 2017-05-30

Brak zwrotu pobrania Brak zwrotu za odwołanego kuriera nie ma kontaktu z firmą

1 / 5 2017-05-27

Po raz kolejny wystawiam fatalną opinię o tej "firmie" zalegają z płatnościami od 27.03 -16.04 na kwotę ponad 1706zł, jakie to 10 dni roboczych, czy ktoś zgłaszał tę sprawę?

1 / 5 2017-05-26

W dniu 2018-07-20 pieniądze z salda zniknęły i miały być przelane na konto bankowe niestety środki nie dotarły na konto. Otrzymałem wiadomość ze pieniądze będą przelane do 14 dni, a to była totalna lipa gara na zwłokę. Nie polecam tej firmy.

1 / 5 2017-05-18

Zamówiony kurier nie pojawił się po przesyłkę, ciężko dodzwonić się na infolinię, przez formularz odpowiedziano dopiero po dwóch dniach! nie jestem zadowolona i nie polecam

1 / 5 2017-05-18

Nie korzystajcie z tych krętaczy Sendello ani też nie kupujcie w Krakvet gdyż to firmy należące do jednego oszusta.

5 / 5 2017-05-11

Zamówienia bardzo łatwo złożyć na stronie sendello. Kurier przyjeżdża już na drugi dzień, a paczki są dostarczane bardzo szybko. Kontakt mailowy odbywa się bardzo szybko, bo już po godzinie otrzymuje wyczerpująca odpowiedź w sprawie. Ceny rewelacyjne, mam nadzieję, że prędko się nie zmienią. Polecam !!!!

1 / 5 2017-05-02

Człowiek stary a "głupi". Szkoda, że zanim nie wysłałem paczki pobraniowej za ich pośrednictwem, nie przeczytałem opinii, które tutaj są. 19.05.2018 paczka została odebrana, Inpost na ich rzecz zrobił zwrot pobrania 24.05.2018 a Sendello do dziś (18.06.2018) nie potrafią zwrócić mi pieniędzy. Zero kontaktu przez e-maila jak i tel. Nikomu nie polecam tej firmy. Można coś zrobić? Jakoś walczyć o swoje pieniądze?

1 / 5 2017-04-29

przez pewien czas współpraca przebiegała dobrze ale obecnie zalegają za zwrot pobrań z prawie 40 paczek od 2 miesięcy. nie mam wytłumaczeń o awarii lecz ze starają się w miarę możliwości robić przelewy ale jakoś ja nie dostałem. żeby się nie okazało ze firma zaraz zniknie.

1 / 5 2017-04-29

Witam wszystkich. PRZESTRZEGAM przed firmą SENDELLO.PL !!!! Firma od kilku miesięcy nie zwraca pobrań !!!!!! Uważaj nie daj się oszukać !!!!!!

4 / 5 2017-04-27

Panel klienta wymaga jeszcze dopracowania. Współpraca w firmą InPost i Poczta Polska psuje ogólny obraz. Natomiast realizacje poprzez Patronservice zupełnie poprawne.

4 / 5 2017-04-26

Zdecydowanie na + najatrakcyjniejsze ceny. Są też niedociągniecia. Można je jednak tolerować przy tym poziomie cen: - brak możliwości edytowania, poprawienia zamówienia zaraz po jego złożeniu (konkurencja to ma) - słaby interfejs strony, brak wielu opcji, np. możliwości wystawienia nowego zamówienia na podstawie juz wczesniej zrealizowanego zamówienia do tego samego klienta - 48 godzinny czas na realizacje zamówienia nie przystoi do 24h jakie oferuje konkurencja - brak możliwości kontroli realizacji pobrań Ogólnie jest ok, natomiast gdyby uwzgledniono powyzsze uwagi sendello bylo by bezkonkurencyjne

1 / 5 2017-04-20

Jak poprzednicy. Firma nie zwraca pobrań, nawet po 20 dniach, mimo, że ma zwracać po 10.

1 / 5 2017-04-19

Brak zwrotu pobran na ok 700zł. (od konca marca). Przelew podobno mial byc wykonany 17 czerwca i oczywiscie nic. Sprawa zgloszona na policji.

1 / 5 2017-04-07

Czekam na zwrot ponad 1200 zł od 25.11 Brak kontaktu ze strony Sendello, pisałam wielokrotnie..... Paczka pobraniowa. W poniedziałek kieruję sprawę do prokuratury.

2017-04-07

Z tego co tu widzę, to firma nastawiona jest na okradanie klientów z kwot pobrań. W naszym przypadku czekamy na pobranie z początku lipca - zam. 138254. Zasłaniają się awarią systemu księgowego i każą czekać - na co ? Firma oszukuje klientów.

1 / 5 2017-04-05

Brak zwrotu Pobrania za zamówienia 115119, 120379, 121466, 123631 na łączna kwotę 1195 zł

Rzetelne opinie o Sendello.pl

Sendello.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.sendello.pl/

Email
[email protected]

Telefon
12 397 22 84

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie