Kategorie: / Transport i logistyka / Usługi / Firmy kurierskie

Sendello.pl Opinie Klientów

1.59/5.00 - ilość ocen: 199
opinie o Sendello.pl
1 / 5 2019-03-24

Zdecydowanie na + najatrakcyjniejsze ceny. Są też niedociągniecia. Można je jednak tolerować przy tym poziomie cen: - brak możliwości edytowania, poprawienia zamówienia zaraz po jego złożeniu (konkurencja to ma) - słaby interfejs strony, brak wielu opcji, np. możliwości wystawienia nowego zamówienia na podstawie juz wczesniej zrealizowanego zamówienia do tego samego klienta - 48 godzinny czas na realizacje zamówienia nie przystoi do 24h jakie oferuje konkurencja - brak możliwości kontroli realizacji pobrań Ogólnie jest ok, natomiast gdyby uwzgledniono powyzsze uwagi sendello bylo by bezkonkurencyjne

1 / 5 2019-03-15

Już prawie 3 tygodnie czekam na zwrot pobrania pomimo opłacenia zwrotu express , które miało nastąpić do 4 dni. Przetrzymuja moje pieniądze i kłamią każdego dnia, że "przelew zostanie zrobiony w dniu dzisiejszym " i tak od okolo 2 tygodni.

5 / 5 2019-03-14

Niskie ceny. Panie na infolinii zawsze miłe i pomocne.

1 / 5 2019-03-06

Od polowy kwietnia oczekuję bezskutecznie na zwrot należności za pobraniem Sendello nadużylo mego zaufania i pragnę ostrzec przed korzystaniem z usług tej firmy..!

1 / 5 2019-03-05

Firma Sendello jeszcze parę miesięcy temu nie dokonywała zwrotów na czas. Obecnie zwrotów i odpowiedzi na emaile brak. Proponuję wspólne założenie sprawy tej firmie o przywłaszczenie środków finansowych oraz oszustwo. Zapraszam do kontaktu przez email [email protected]

1 / 5 2019-03-02

Firma niesolidna, zwleka z zapłatą za przesyłkę z pobraniem, zero kontaktu. Za pieniędzmi czekam od 15.04.2018r

4 / 5 2019-03-01

Przesyłki kurierskie oceniam na dobre ponieważ zawsze docierają w wypadku jakiś problemów zawsze uzyskałem pomoc więc mogę na prawdę polecić !!!

1 / 5 2019-02-22

Firma wystawia faktury VAT nie będą zarejestrowanym płatnikiem VAT (stan na luty 2018). Może dla osób fizycznych to nie istotne, ale dla firm przy JPK zaczną się problemy...

1 / 5 2019-02-20

Mnie również od kwietnia nie wypłacili pobrąn. Chętnie dołączę do osób które podejmują kroki prawne. mój email: [email protected]

4 / 5 2019-02-18

Cena usługi dobra. Czas dostarczenia dobry. Czas oczekiwania na zwrot pieniędzy wydłużony. Ogólnie polecam.

Rzetelne opinie o Sendello.pl

Sendello.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.sendello.pl/

Email
[email protected]

Telefon
12 397 22 84

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie