Kategorie: / Usługi / Firmy kurierskie

Sendfast.pl Opinie Klientów

2.00/5.00 - ilość ocen: 54
opinie o Sendfast.pl
2 / 5 2019-03-16

Nie polecam tej firmy! Nie wiem jak ze zwykłymi paczkami, ale moja paczka za pobraniem szła dwa tygodnie do Czech! Ledwie 300 km... Pobranie z wysłanej paczki odzyskałem dopiero w tym tygodniu. Nigdy więcej nie wyślę tą firmą. Od dwóch tygodni wysyłam takie paczki czechlogistic i jestem bardzo zadowolony - po prostu tak jak to powinno wyglądać...

2019-03-02

Sprawę skierowałem na policę. firma inkasuje za usługi i nie odzywa się, kurier nigdy nie przyjeżdza.

2019-02-28

Obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia

2019-02-25

Dołączam do grona OSZUKANYCH oczekujących na zwrot pobrania, omijać z daleka. Wcześniej jeszcze można było dodzwonić się na infolinię żeby usłyszeć bzdurne: "przekażę do działu księgowości". Teraz próba połączenia z konsultantem kończy się ponownym odsłuchiwaniem automatycznej sekretarki.

2019-02-03

Obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia

1 / 5 2019-01-31

Pośrednik stosuje bardzo sprytną politykę, gdyż zamawianie przesyłek działa dość sprawnie, koszty są nie wielkie, natomiast firma zarabia na przetrzymywaniu pobrań za paczki. W regulaminie przy zamawianiu paczek dodali zapis, że pobranie zwracane jest w przeciągu 28 dni roboczych!!! Czy to jest normalne, że ktoś przetrzymuje 1,5 miesiąca pieniądze?? Zalegają mi od 3 miesięcy jakieś 3000tys zł i po kilku mailach napisali, że środki zwrócą najprawdopodobniej w czerwcu... Jeśli nie zgłaszam sprawę na policję i dalej.

2019-01-26

Omijajcie Państwo tę firmę szerokim łukiem jeśli wysyłacie przesyłkę za pobraniem. Miałem wątpliwą przyjemność wysłać 4 przesyłki za pobraniem. Niestety były one w krótkim odstępie czasu i nie wiedziałem, że będę miał takie problemy. Firma pobrała prowizję za zwrot pieniędzy, jest już kilka dni po terminie, a pieniędzy nadal nie ma. Wydzwanianie do firmy nie przynosi jak dotąd efektów poza tym, że Pani z infolinii przeprasza,... Firma jak najbardziej godna odradzenia.

2019-01-26

Sendfast zainkasował pieniądze i nie przysłał kuriera. Wygląda na to, że firma już nie funkcjonuje, a ludzie nadal przelewają jej pieniądze. To jakiś niesłychany koszmar! Czy na prawdę w tym kraju tak łatwo oszukiwać bez konsekwencji??

1 / 5 2019-01-18

Minął miesiąć, a ciągle nie zwrócili kwoty pobrania w wysokości 1.350zł. Sprawę kieruję na Policję.

5 / 5 2019-01-17

Witam.Jako sklep internetowy mieliśmy "nieprzyjemność" skorzystania z usług tej pseudo firmy kurierskiej.Firma dostarczała paczkę do Czech co zajęło jej ok 4 tygodni...a teraz o zwrot pobrania walczymy już 5 tygodni.Pani na infolinii ciagle informuje że księgowość ma opóźnienia.:)Sprawa niestety oprze się na rzeczniku praw konsumenta i nie tylko. OMIJAJCIE Z DALEKA!!!!

5 / 5 2019-01-12

14.06.2018r. Zostało zrealizowane zamówienie i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu pobrania kwoty 439zł Dodatkowo nie otrzymałem zwrotu za nie wysłaną przesyłkę 13,01zł Nie odbierają telefonów i maili. Nie ma możliwości kontaktu. Na pewno nie jestem w stanie polecić tej firmy. Były różne problemu takie jak opóźnienia wpłat ale raczej było wszystko ok bardzo zawiodłem się na firmie. Czekam na zwrot środków i kontakt z prawnikiem bo jest to oszustwo!!!

1 / 5 2019-01-09

zero kontaktu, nie odpisują na maile, przesyłka do Niemiec nie dostarczona Unikajcie tej firmy!!!

2019-01-07

Firma Krakvet znalazła świetny sposób na bezoprocentowany kredyt obrotowy i wymyśliła SendFast i Sendello ,ludzie kasę sami im wciskają bez zbędnych formalności ,oni ładnie obracają i sponsoruję sklep zoologiczny Krakvet a jak się im zachce to może do kilkunastu miesięcy wypłacają -informacja od pracownika .Ja czekam dwa miesiące ,jestem frajerem że tak dałem się nabrać.

2018-12-28

Przesyłka pobraniowa wysłąna przez tą firmę. Przesyłka dostarczona przez firmę kurierską (z problemami i opóźnieniem, ale jednak). Przesyłka wysłana w czerwcu. Termin zwrotu pobrania sierpień. Od października zaczeli odpowiadać na niektóe maile, że problemy techniczne i że oddadzą. Cały czas ta sama śpiewka... Dziś 10.12.2018 - POBRANIE DIABLI WZIELI! Wciąż nie ma... 235zł sobie przywłaszczyli!

1 / 5 2018-12-20

Dzisiaj złożyłem zamówienie. Zależało mi na czasie. Pieniądze za paczkę przyjęte błyskawicznie. Na tym koniec. Etykiety nie da się wydrukować. Z firmą nie da się skontaktować. Kwota niby niewielka - ale zawsze. Jeśli nie uda się uzyskać zwrotu od firmy sprawę z pewnością zgłoszę na policję jako oszustwo.

2018-11-16

Paczka nie została doręczona i nie wiadomo co się z nią stało. Firma sendfast nie dopowiada na maile. Firma oszukuje klientów wiec radzę omijać ją z daleka.

1 / 5 2018-11-15

Dlaczego zamawiacie kuriera w firmie, która już dawno popłynęła na rynku?? Przecież jak BYK jest napisane na głównej stronie sendfastu. w lewej strony "Awaria zamówień Inpost 22.08.2018" więc proszę się zgłaszać na policje, jeśli komuś wiszą kasę. Szukajcie innych brokerów.

2018-11-14

Jeśli chodzi o wykonanie usługi doręczenia to na plus, gdyż inpost wykonuje usługę błyskawicznie. I na tym plusy się kończą wybierając usługę za pobraniem. Zwrot kosztów miał nastąpić po 10 dniach roboczych, a minęły już prawie 3 miesiące. A dwa tygodnie temu przelew miał być wykonany na 100%. Kontakt meilowy to porażka, gdyż otrzymuje się odpowiedz następnego dnia i każda wygląda tak samo czyli odpisują z automatu. Wiec podsumowując jeśli korzystać z uslug tej firmy to tylko do wysyłki bez pobrania.

1 / 5 2018-11-08

Wysłana w kwietniu paczka do Wielkiej Brytanii nie została doręczona. Na drugi dzień po wysłaniu miała status doręczonej, po telefonicznej interwencji status został zmieniony na oczekująca do wysyłki, obszerna korespondencja gmail i wykonanie wielu telefonów nie przyniosło rezultatu. Na gmaile nie odpowiadają, telefonów nie odbierają, a paczka o wadze ponad 20 kg została po prostu skradziona.Ilość negatywnych opinii świadczy o zorganizowanej działalności przestępczej.Nigdy nie wysyłajcie tą firmą. PRZESTRZEGAM.

2018-10-24

Oszuści! Kurier nie odebrał przesyłki. Na zwrot pieniędzy czekam do dnia dzisiejszego. Zamówienie złożyłam 19.10.2018 między godz. 24.00 a 01.00 w nocy.

1 / 5 2018-10-21

Pobrań nie zwracają już ponad 4miesiące. Zero kontaktu Nie polecam - oszuści

2018-10-16

Pobrania żyją swoim życiem - niepozliczane od pół roku

2018-10-04

Jak dotąd wszystko super, kurier w czasie, paczka na kolejny dzień, wygodnie zamawia się na stronce. Ogólnie polecam;))

1 / 5 2018-09-30

Ostrzegam przed korzystaniem z usług sendFAST!!! Od 31.01.2019r nie ma kontaktu z firmą. Nikt nie odpowiada na e-maile, nie odbiera telefonu. Oczywiście za realizację zamówienia zapłaciłam. Sprawa zostanie skierowana na policję.

2018-09-28

Złodziejska firma od 2 miesięcy nie chce zwrócić mi pieniędzy za niezrealizowane przez nich usługi.

2 / 5 2018-09-23

na pobranie czekam 3 tygodnie brak kontaktu pomimo wysłania kilku maila nie polecam

1 / 5 2018-09-06

Firma przyjmuje zlecenia na przesyłki pobraniowe, przyjmuje paczki, nadaje je do niemiec, jednak po tym kontakt się urywa. Odbierają pobrania za paczki i NIE ODDAJĄ PIENIĘDZY! Zero kontaktu - ale skoro ktoś to obsługuje i nadaje przesyłki czyli celowo wprowadzają w błąd w celu wyłudzenia pieniędzy. Sprawa zgłoszona na policję. Nie zwrócone pieniądze z pobrań za 3 przesyłki.

2018-08-31

czekam na pieniadze od czerwca - nie odbieraja telefonu, odpowiedzieli na ponad 200 moich maili 5 razy, nie reaguja na nic. To najgorsza firma jaka znam. Nigdy pod zadnym pozorem nie wysylajcie pieniedzy!!!! za usluge bo nie odbieraja paczek a pieniedzy juz nie zobaczycie.

1 / 5 2018-07-21

Na zwrot kwoty pobrania - 400,00zł czekam od maja. Na zwrot kwoty 13,29zł za anulowane zlecenie czekam od początku września. Wiele maili zbywanych wiadomościami typu: przepraszamy za utrudnienia. Firma ma zadłużenie w KRD tylko na 6tys, nie wiem jakim cudem. Oszuści, nie ma możliwości wygenerowania etykiety na zlecenie transportowe.

1 / 5 2018-07-20

Firma nie zwraca pobrań w terminie, nie odpowiadają na e-maile, nie odbierają telefonów. Od 4 miesięcy nie otrzymałem zwrotu pobrania. Oszuści złodzieje - sprawa poszła do sądu.

2018-07-14

Od czasu jak współpracują z Pocztexem paczki odbierane są po dużej interwencji, po dwóch dniach. UWAŻAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018-06-29

Sytuacja z dzisiaj. Zamówiłem kuriera, paczka zagraniczna InPost&Geis. 2 dni czekania na etykietę - nikt nie odbiera telefonu. Nadal nie mam etykiety, dopiero ktoś odpisał na jednego z 3 e-mail i dostałem informacje że po paczkę przyjedzie kurier DPD ze swoją etykietą. Przed chwilą był kurier z DPD i na etykiecie w odbiorcy był adres sendfastu a nie mój. Więc nie odważyłem się przekazać paczki na ich adres, bo wiem że mogłaby zniknąć. Jeśli ktoś zakłada im jakąś sprawę chętnie pomogę: [email protected]

2018-06-17

brak zwrotu pobrania, złodzieje obracają cudzymi pieniędzmi

1 / 5 2018-06-17

sprawę skierowałem na policę. firma inkasuje za usługi i nie odzywa się, kurier nigdy nie przyjeżdza. byłem na tyle głupi, że paczka była zagraniczna i dostarczana przez Inpost do ich sortowni zagranicznej a potem ślad się urywa. przewłaszczają paczki, brak możliwości kontaktu. no cóż, sprawa jest na policji, będzie dochodzenie. dzwoniłem na Inpost żeby zgłosić przestępstwo ze strony ich partnera, ale mają to gdzieś. mam nadzieję, że policja zareaguje. Złodziejstwo w biały dzień, normalnie do tej pory nie mogę w to uwierzyć.

2 / 5 2018-04-29

Nie polecam firmy. Jeżeli ktoś chce wysłać przesyłkę pobraniową to omijać szerokim łukiem. Od ponad miesiąca nie mogę wyciągnąć swoich pieniędzy. Jutro oddaję sprawę do sąu.

2 / 5 2018-04-12

UWAGA NA TĘ FIRMĘ! Na zwrot środków z pobrania czekam już dwa tygodnie, a pani z firmy SENDFAST zbywa mnie hasłem "przekazano do księgowości". Podobnie kierownik, nie pofatygował się nawet o przeproszenie mnie. Ignorant i tyle. NIE POLECAM!!!

3 / 5 2018-04-10

Złodzieje którzy żyja z POBRANIÓWEK. prosilem sie 2 miesiace o moje 10 kola ODRADZAM lepsza jest portal furgonetka wszystko na czas i terminowo.

1 / 5 2018-03-27

minelo kilka miesiecy dalej brak zwrotu pobran, oszuści

2018-03-22

Nie zwracają pieniędzy w terminie trzeba się upominać kilkakrotnie ogólnie Żenada za każdym razem Pani z BOK jest zdziwiona!

1 / 5 2018-03-17

Uwaga. Etykiety nie generują się, choć w systemie widać status zamówienia: zapłacone, a przelewy24 umawają ręce, twierdzą, ze srodki natychmiast przekazują do sendfast. Brak kontaktu z sendfast. Firma krzak na ten moment niestety.

1 / 5 2018-03-06

Kolejny raz w trakcie rozmowy z kosultantka, ponoc pania justyna slysze, ze sprawa zwrotu pobran zostanie przekazana do ksiegowosci!! A juz zalegaja mi ponad 1700zl!!!! tydz temu minal miesiac od wyslania. Szkoda, ze nie poczytalem tych opinii zanim zaczalem wysylac przez ten serwis.... Nie wiem teraz co robic, gdzie sie zglasza takie sprawy? policja? Prowadze firme, wiec rzecznik praw konsumenta raczej odpada...

2018-02-22

mimo kolejnych prob kontaktu w sprawie zwrotu pobrania za 2 paczki nadal żadnych konkretów zbywania mnie awaria systemu i czekaniem kolejnych 10 dni choć minęło już 3 tygodnie proszę uważać na ta firmę

3 / 5 2018-02-12

Jedna z najgorszych firm spedycyjnych. Na pieniądze z kilku zamówień czekam już pół roku!!! Na maile jest zawsze ta sama odpowiedź : ponaglimy dział księgowości. Jeśli chcecie zamrozić sobie kasę na dłuższy okres to polecam a tym którzy chcą mieć kasę w terminie ODRADZAM!!!

1 / 5 2018-02-06

ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE I OSZUŚCI. Nie mogę doprosić się zwrotu pobrania od miesiąca choć zapłaciłem za opcję - zwrot pobrania w ciągu 4 dni. Obsługa szorstka i arogancka. NIE POLECAM KATASTROFA.

2018-01-28

Przesyłki mają niedrogo i to koniec zalet. Potwierdzam, że na zwrot pobrania trzeba czekać koszmarnie długo, nie 10 dni, nawet roboczych (Chyba, że pracują tylko co trzecią środę:) Zatem, jeśli macie coś wysłać za pobraniem, to zapłaćcie nieco drożej, a pewniej, jeśli tylko trzeba wysłać, to w sumie oni są tylko pośrednikiem, a czarną robotę i tak robi kurier, więc można skorzystać.

2 / 5 2018-01-24

Ogólnie jak chcecie wysyłać paczki ale BEZ POBRANIA - to wszystko jest OK, ale jak POBRANIE to NIE POLECAM. Już dwa lata temu z nimi pracowałem i NIGDY pobtania nie było na czas - trzeba było po 2 miesiącach walczyć z nimi aby zapłacili mi MOJE PIENIĄDZE. Kupa maili i ponagleń wraz z wezwaniami do zapłaty. NIE POLECAM!!!!

2017-12-22

Nie zwracają pobrań !!! Ja na swoje czekam już 3 miesiące.

3 / 5 2017-12-22

Dwa tygodnie temu paczka zostala nadana w sklepie komputerowym. Do dzisiaj nie zostala dostarczona. Brak kontaktu telefonicznego. Odpowiedzi mailowe bez konkretow. Nikt nie jest w stanie powiedziec gdzie obecnie znajduje sie przesylka. Stanowczo odradzam korzystanie z uslug tej firmy!

2 / 5 2017-11-28

nie polecam , na rozliczenia pobran czekac ponad miesiac , ciagłe e-maily i dzwonienie i te same teksty "przekazane badz bedzie przekazane do działu ksiegowosci " załosne zbywanie osoby która powinna miec kase na koncie w terminie

2017-11-17

Firma od czerwca nie oddała pieniędzy za przesyłkę. Czy ktoś ma podobnie? odzyskaliście pieniądze? bardzo proszę o Pomoc

3 / 5 2017-11-13

Uwaga ostrzegam przed tą firmą Na zwrot pobrania czekałem 3 tygodnie Sytuacja powtórzyła się dwukrotnie Zdecydowanie odradzam

2017-11-12

Firma nie zrealizowała usługi, nie informując wcześniej, że kurier nie przyjedzie, niepotrzebnie czekałem do godziny 20, bo takie ramy czasowe podali. To jeszcze nie koniec, stwierdziłem, że wypada jednak, żeby zwrócili mi pieniądze za niewykonaną usługę. 16.10 dostałem informację, że zwrot nastąpi w terminie 14 dni roboczych. Nie, nie dostałem ich.

1 / 5 2017-10-26

Oszuści. Nie zwracają pieniędzy za paczki pobraniowe !!!! Oszuści i złodzieje !!!! Policja i urząd skarbowy się powinien nimi zajac

2 / 5 2017-10-11

Widzę, że.nie tylko ja spotkałem się z długim czasem oczekiwania na zwrot pobrania. Za każdym razem ta sama odpowiedz. Paczka dotarła expresowo, jednak czekanie tyle czasu na zwrot pobrania i to 3 raz z rzędu Bardo obniża ocenę. Nie polecam.

5 / 5 2017-09-27

Mamy u nich ok 3000zł pobrań które są po terminie już min 14 dni. Na maile nie odpisują. Kontakt zerowy.

2017-09-27

witam może ktoś ma sposób na tych oszostow jakiś pozew zbiorowy na zwrot za dwie paczki czekam dwa miesiące choć po kontakcie miało być oddane do 10 dni robią sobie żarty i tyle

2017-09-22

Reklamacje nie są praktycznie uwzględniane mimo zagniciecia przesyłki brak jakiegokolwiek zwrotu nawet tych kilku zł za paczkę. Zwrot pobrania nie istnieje mija 2 miesiące a pieniądze dalej nie zwrócone a od konsultanta słyszy się w kołko tylko że sprawa zostanie przekazana do działu finansów czyli zbycie totalne

1 / 5 2017-09-17

Jakość usług i obsługa klienta jest tutaj żenująca Pieniądze za żadną z kilkudziesięciu wysłanych paczek nie dotarły na czas. Przez telefon smutna pani potrafi tylko przepraszać i gwarantować, że pieniądze do trą a mimo to nic w sprawie się nie rusza. Brak kontaktu z kimkolwiek w firmie poza wspomnianą sekretarką

5 / 5 2017-09-15

2-3 lata temu nadałem u nich przesyłkę pobraniową na kasę czekałem ok.2 miesięcy oczywiście postanowiłem nigdy więcej nie korzystać z tej firmy , Incydet ten zapomniałem i znowu przez nieuwagę wysłałem paczkę za pobraniem no i co myślicie ? minął miesiąc i kasy nie ma. Teraz sobie wytatuuję na ręce ,,nigdy więcej z tą firmą..

2 / 5 2017-09-11

Bardzo duży problem z pobraniami, czas oczekiwania na ich stronie 10 dni roboczych w rzeczywistości to 1-2 miesiące i to po kilkunastu telefonach, jeśli się nie zadzwoni można zapomnieć o kasie . Nie polecam!!!

3 / 5 2017-09-07

ŻENADA, nigdy nie zwracają pieniędzy z pobrania na czas. Odradzam wszystkim wysyłanie paczek za pośrednictwem tej firmy!!!!!

1 / 5 2017-09-07

Brak kontaktu mailowego - nie odpowiadają na maile ani pisane bezpośredni, ani z ich formularza kontaktowego. Połączenia telefoniczne są automatycznie odrzucane - nie ma ani jednego dzwonka - połączenie zakończone.

2 / 5 2017-08-27

Zamówiłem kuriera 13 listopada, do dzisiaj nikt się ze mną nie skontaktował, telefonu nie odbierają na maila nie odpowiadają. Jeżeli dzisiaj nikt się ze mną nie skontaktuje zgłoszę sprawę na policję. Absolutnie nie polecam tej firmy

2017-08-23

Od pewnego czasu firma nie generuje etykiet co gorsza pobiera pieniądze i ich nie zwraca. Nie odpowiadają na formularz kontaktowy a o odebraniu telefonu można zapomnieć !!!

1 / 5 2017-08-13

Zamówiłem kuriera 5-12-2018r. do dzisiaj się nie pojawił. Zwrotu zapłaconych pieniędzy także nie mam. Nie reagują na e-maile. UWAGA OSZUŚCI !!!!!!!!!

2017-08-05

OMIJAĆ Z DALEKA SENDFAST Minął miesiąc i zero kasy po wysłaniu emalia odpowiedź że ponaglenie zostało wysłane do działu księgowości to jakaś paranoja trzeci i ostatni raz

2017-08-05

Po prostu złodzieje, nie ma sensu opisywanie całej żenującej sytuacji.

1 / 5 2017-08-05

Firma nigdy nie zwracała pobrań w terminie.Ale to co ostatnio sie dzieje to przerasta wszelkie ich działania.Omijać z daleka .Telefonów nie odbieraja a na emaile sporadycznie że sprawę przekazano do księgowości.G. prawda.Oszuści.Sprawa nadaje sie do prokuratora ale wspólnie wszyscy pokrzywdzeni bo sami jednostkowo to prokurator się nie zajmie

1 / 5 2017-08-03

ja równiez nie dostalam pobrania od kwietnia czekam..!!! zglaszam sprawe na policje.

1 / 5 2017-08-02

od dnia 07.03.2018 do dna dzisiejszego czyli 20.04.2018 nie mogę się doprosić o SWOJE PIENIĄDZE nie zwracają mi kwoty ponad 800zł !! zbywają krótkimi mailami. SKANDAL...sprawę kieruję na policję,

1 / 5 2017-07-29

Pośrednik stosuje bardzo sprytną politykę, gdyż zamawianie przesyłek działa dość sprawnie, koszty są nie wielkie, natomiast firma zarabia na przetrzymywaniu pobrań za paczki. W regulaminie przy zamawianiu paczek dodali zapis, że pobranie zwracane jest w przeciągu 28 dni roboczych!!! Czy to jest normalne, że ktoś przetrzymuje 1,5 miesiąca pieniądze?? Zalegają mi od 3 miesięcy jakieś 3000tys zł i po kilku mailach napisali, że środki zwrócą najprawdopodobniej w czerwcu... Jeśli nie zgłaszam sprawę na policję i dalej.

2017-07-29

Sytuacja z dzisiaj. Zamówiłem kuriera, paczka zagraniczna InPost&Geis. 2 dni czekania na etykietę - nikt nie odbiera telefonu. Nadal nie mam etykiety, dopiero ktoś odpisał na jednego z 3 e-mail i dostałem informacje że po paczkę przyjedzie kurier DPD ze swoją etykietą. Przed chwilą był kurier z DPD i na etykiecie w odbiorcy był adres sendfastu a nie mój. Więc nie odważyłem się przekazać paczki na ich adres, bo wiem że mogłaby zniknąć. Jeśli ktoś zakłada im jakąś sprawę chętnie pomogę: [email protected]

3 / 5 2017-07-19

Ku przestrodze! Firma SendFast, u mnie jest spalona i radzę omijać szerokim łukiem aby później mieć spokojne nerwy. Na początku zamówiony kurier przyjechał kiedy chciał a nie według godzin ustalonych na stronie, przez to przesyłka dotarła do odbiorcy dzień później. Największy problem był z pobraniem pieniędzy zamiast 10 dni czekałem 15 dni roboczych i od 10 dnia interweniowałem codziennie, zagroziłem im zgłoszeniem na policję wtedy dopiero otrzymałem zwrot pieniędzy na konto. Był to drugi przypadek bo za pierwszym myślałem że normalnie coś im się przeoczyło. Trzeciego razu nie będzie i wszystkim odradzam. Pozdrawiam Krzysztof K.

2017-07-17

Na pobrania trzeba czekać około 4 miesiace... Dzwoniąc na infolinię czy pisząc maile zawsze ta sama odpowiedź że przekażą do działu księgowości to że nie otrzymałem jeszcze pobrań. ŻENADA !!!

2017-07-10

Niestety także należę do grona osób czekających na zwrot pobrania znacznie dłużej niż 10 dni roboczych. Co prawda pieniążki w końcu trafiają na konto, ale zdarza się, że trwa to nawet 3-4 mies... Straciłam do nich cierpliwość i czas zakończyć współpracę.

5 / 5 2017-07-09

W końcu pobrania zostały rozliczone i nowe spływają terminowo, chyba faktycznie uporali się z tym problemem technicznym. Paczki dochodzą super na czas. Polecam.

1 / 5 2017-07-09

od dnia 07.03.2018 do dna dzisiejszego czyli 20.04.2018 nie mogę się doprosić o SWOJE PIENIĄDZE nie zwracają mi kwoty ponad 800zł !! zbywają krótkimi mailami. SKANDAL...sprawę kieruję na policję,

3 / 5 2017-06-21

W internecie znalazłem firmę SendFAST, która reklamowała się szybką wysyłką paczek. Nadałem u nich 11 paczek do Niemiec, z możliwością wyboru terminu odebrania przez kuriera. Niestety, kurier nie przyjechał od środy 10-12 (jak zapewniano) do dziś. Interwencje telefoniczne nic nie przyniosły, znudzony czy wręcz poirytowany głos w słuchawce zapewniał, że będą interweniować w InPost. A poza tym "to jest okres przedświąteczny i stąd opóźnienia". To w takim razie, w jakim celu na stronie firmy jest możliwość wyboru dnia i godziny odbioru przesyłki?? Dlaczego na stronie nie ma adnotacji, że w tym okresie może dochodzić do opóźnień? Na reklamacje mailowe otrzymuję jedynie zdawkowe odpowiedzi, że albo będzie podjęta interwencja, albo kurier się zgłosi? Kiedy? Gdzie? A brak podpisu imiennego pod mailem jest lekceważeniem klienta. Obecnie zażądałem zwrotu dokonanych płatności - od 13 godzin brak reakcji. Odradzam wszystkim skuszenie się na hasła szybko i tanio, głoszone prze tę firmę! Jedna wielka porażka!

2017-06-20

Śmiech na sali, trzeba dzownić i prosić aby z łaską wysłali pobranie które jest tydzień lub dwa po terminie. NIE POLECAM !!!! Nie wysyłajcie nic tą firmą bo szkoda waszych nerwów !

2017-06-12

Nie dawajcie się nabierać firmie sendfast,Ja popełniłam błąd nie sprawdzając o nich opinii przed złożeniem zamówienia. Założyłam konto,złożyłam zamówienie,opłaciłam. Etykiety oczywiście nie ma ,kontaktu zero,nie odbierają telefonu( tylko automat) nie odpowiadają na e-mail ani na formularz kontaktowy to skłoniło mnie do szukania opinii na opineo. pl i tu widzę,że nie jetem sama. Anulowałam usługę i poprosiłam o zwrot opłaty na konto.Paczki już im nie powierzę. Jak nie otrzymam zwrotu,pójdę dalej. Ostrzegam przed tą firmą.

2017-06-10

proszę o kontakt wszystkie osoby poszkodowane przez firmę SEND FAST, osoby które nie otrzymały zwrotu pieniędzy za paczki pobraniowe. [email protected]

1 / 5 2017-05-23

Brak kontaktu z firma, telefon nie aktywny, pobrań nie zwracają w terminie i ciężko się doprosic w firmie Krakvet która jest właścicielem Sendfastu o zwrot pobran. Mejle ovbecnie nie dochodzą. Otrzymuje zwrotke że mejl jest niepoprawny. jeśli ktoś wie jak się z nimi skontaktować proszę o info.

2017-05-22

Kradnie pieniądze na legalu. Uważajcie na tego złodzieja !!!

5 / 5 2017-05-14

Wszystko jest tak jak powinno: tanio, szybko, solidnie. Korzystam z tej firmy od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony.

2 / 5 2017-05-09

Wysłana przesyłka za pobraniem firma inpost za pośrednictwem sendfast. Przesyłka chodź wyslana przed okresem świątecznym dotarła na czas. Pobrane pieniądze przetrzymywani prawie miesiąc. Na zapytanie kiedy otrzymam pieniądze przepraszali i informowali ze moja prośba została skierowana do działu rozliczeń. Maili takich wysłałem kilka i cały czas taka sama odpowiedz. Pieniądze otrzymałem po prawie miesiącu. Nie polecam

1 / 5 2017-05-06

Jedno wielkie nieporozumienie! Zero kontaktu z firmą, nie odpisują na maile, a przesyłka wysyłana do Niemiec w ogóle tam nie dotarła rzekomo przez jakąś awarię systemu. Sprawa pomimo upływu 3 tyg dalej nie wyjaśniona a przesyłki jak nie było tak nie ma. Katastrofa sprawę będziemy podawać do sądu.

1 / 5 2017-05-02

Paczka dotarła do adresata w terminie ,, Grudzień 2016"" do dzisiaj ,,Luty 2017" nie zwrócono mi kwoty pobrania. Próby kontaktu i odzyskania swoich pieniędzy kończą się stwierdzeniem cytuję ,,interweniowałem w księgowości". Składam reklamację a później zostaje mi droga sądowa. Mam wrażenie że trafiłem na oszustów radze unikać jak ognia.

2017-05-01

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Przesyłka odebrana planowo. Koszt przesyłki zadowalający.

2017-04-25

Przesyłki wysłałem we wrześniu mamy styczeń nie zwrócili pobrań .Wysłałem wiele maili przypominających brak odpowiedzi .

2017-04-16

Obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia

5 / 5 2017-04-12

Mimo obaw, które pojawiły się po przeczytaniu opinii, przyznam że jestem zadowolony z usługi. Przesyłka dostarczona ekspresowo, cena bardzo korzystna i zwrot pobrania nastąpił w ustalonym terminie. Polecam.

2 / 5 2017-04-07

Brak zwrotu pobrania! Pobrane pieniądze przetrzymywani prawie miesiąc! Nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów. Kontakt zerowy. Nie polecam!!!

2 / 5 2017-04-05

Niestety obsługa tragiczna. Zalegają z płatnościami a na infolinii słychać tyko że ktoś się skontaktuje. Nie ma kierownika lub kogoś odpowiedzialnego za prace firmy. Zaległości od lutego dalej narastają a firma tylko informuje że ktoś się tym zajmie. WIDAĆ JESZCZE DUUŻO TRZEBA POPRAWIĆ JEDLI CHCE SIĘ BYĆ POWAŻNA FIRMA BO NA RAZIE NIC NA TO NIE WSKAZUJE. NIE POLECAM

Rzetelne opinie o Sendfast.pl

Sendfast.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.sendfast.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie