Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne / Pozostałe

Sklep.arsdental.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 72
opinie o Sklep.arsdental.pl
2019-03-17

Jak najbardziej pozytywna

5 / 5 2019-03-15

bardzo profesjonalna obsługa!

5 / 5 2019-02-20

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszym sklepie, bo mimo okresu przedświątecznego przesyłka dotarła na czas , a na tym mi zależało :)

5 / 5 2019-02-19

Bardzo szybka dostawa ,wszystko zgodne z zamowieniem

5 / 5 2019-02-18

Szybko, sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2019-02-13

polecam

2019-02-04

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-01-31

szybka realizacja, dobry kontakt

2019-01-21

pozytyw

5 / 5 2019-01-12

Towar zgodny z zamówieniem. Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemów.

5 / 5 2019-01-09

Wszystko super! Przesyłka doszła bardzo szybko! Zachęcam do zakupów :)

2018-12-31

Ne mam żadnych zastrzeżeń. Sklep godny polecenia. Miła obsluga błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2018-12-21

Sklep dobrze zaopatrzony. Duży wybór, szybka bezproblemowa transakcja. Przesyłka idealnie zabezpieczona. Stały kontakt mailowy ze przedstawicielami sklepu.

2018-12-18

drogo ale solidnie

5 / 5 2018-12-13

Szybko, sprawnie, kompetentnie, zgodnie z opisem. Godni polecenia

5 / 5 2018-12-04

Polecam!

2018-11-30

wszystko na najwyższym poziomie!

5 / 5 2018-11-26

Kolejne zakupy w sklepie i kolejny raz z satysfakcją. Bardzo lubię ten sklep i cenię za szybkość realizacji, jakość produktów i miłą obsługę. Pozdrawiam i zachęcam do zakupów.

5 / 5 2018-11-26

Bardzo sprawna obsługa . Towar jak zwykle wysokiej jakości. Polecam.

5 / 5 2018-11-24

Zamówienie z odbiorem osobistym - szybka realizacja. Zdecydowanie polecam

2018-11-17

Wszystko w najpełniejszym porządku!

5 / 5 2018-11-14

Szybka realizacja zamówienia, bezproblemowa transakcja, polecam

2018-11-08

GODNY POLECENIA :) DUŻY POZYTYW

5 / 5 2018-10-31

strona www ok, latwo wybrac produkt. wybralam 3 szczoteczki. w koszyku mialam podana cene za 3 produkty i informacje ze przesylka jest darmowa. ALE pomimo tego juz podczas platnosci okazalo sie ze za przesylke mam jednak zaplacic, ok 15 zl. pomyslalam ze to blad systemu, napisalam mejla, i dostalam dosc szybko 2 odpowiedzi. 1 w tonie niemila (!), druga do zaakceptowania, z informacja ze jednak w moim przypadku darmowa przesylka mi nie przysluguje - dopiero przy zakupach powyzej 400zl. czy sposob na zwabienie klienta to wprowadzenie go umyslne w blad i oferowanie nieistniejacych korzysci? zadnego 'przepraszam za niescislosc poprawimy strone', zadnych przeprosin za starte mojego czasu zeby wyjasnic kwestie powstala nawet nie z mojej winy, nie mowiac o propozycji jakiegokolwiek zadoscuczynienia w stylu chociazby pokrycia tych kosztow wysylki zgodnie z informacjami podanymi na stronie, nic. i jeszcze ten niemily email - ogolne wrazenie b kiepskie i szkoda bo o glupie 15 zl!

5 / 5 2018-10-26

Dobry sklep polecam

5 / 5 2018-10-25

Bardzo dobra firma. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-10-24

OK, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-10-14

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-10-03

Korzystam z tego sklepu drugi raz i jestem bardzo, bardzo, bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-10-01

szybko,sprawnie,rzeczowo:)

2018-09-14

Sprawna obsługa.

5 / 5 2018-09-13

Bardzo szybka dostawa ,wszystko zgodne z zamowieniem

2018-08-30

dobra

5 / 5 2018-08-27

Pierwszy zakup w tym sklepie no i nie ostatni.Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.Polecam.

2018-08-26

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-08-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupu . Nie zawiodłam sie i efekty sa widoczne .

5 / 5 2018-08-06

Przesyłka zgodna z opisem, sprawna, dotarła szybko.

2018-08-05

Transakcja i towar bez uwag

5 / 5 2018-07-30

Sprawnie, szybko, bez zbędnych formalności, polecam.

2018-07-27

Bardzo ciekawe produkty. Innowacyjne i popularne w wysoko-rozwiniętych krajach.

5 / 5 2018-07-21

Sklep godny polecenia, jest to mój kolejny zakup, ceny konkurencyjne. Polecam.

5 / 5 2018-07-13

Szybka obsługa, świetny kontakt, produkty dokładnie takie jak prezentowane. Polecam

2018-07-12

Sklep całkowicie spełnia moje oczekowania.

2018-07-08

Produkt zaprezentowany bardzo przystepnie.

2018-07-02

Doskonały !!!

2018-06-30

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-06-28

wszystko ok

5 / 5 2018-06-26

Jest okej, polecam szczteczki slisonic, sa super!

5 / 5 2018-05-07

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-01

Super sklep internetowy

2018-04-28

jednego dnia zamówiłam a na następny dzień towar już był u mnie :-) dziękuję bardzo :-)

5 / 5 2018-04-27

Polecam, jestem bardzo zadowolona

2018-04-26

dobra

5 / 5 2018-04-21

Szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-04-20

Bardzo szybka dostawa, szczoteczka baby brush jest super! Synek tylko tą myje:)

5 / 5 2018-04-17

Jest okej, polecam szczteczki slisonic, sa super!

5 / 5 2018-03-24

Rzetelna firma szybka dostawa polecam

5 / 5 2018-03-19

Super expresowa realizacja zamówienia. Full profesjonalizm! Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-03-17

Bardzo dobry sklep/ Polecam :-)

2018-03-17

Ok.

2018-03-14

Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2018-03-13

sklep z kategorii user-friendly, dostawa bez zarzutu. Polecam :)

5 / 5 2018-03-04

Polecam, wszystko ok

5 / 5 2018-02-17

wszystko sprawnie dostarczone, polecam

2018-02-11

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-02-04

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Sklep.arsdental.pl Zapewne jeszcze wrócę i zrobię zakupy :-)

5 / 5 2018-01-16

Wszystko ok sprawnie szybko bardzo miły kontakt.

2017-12-17

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-12-16

Szybko, sprawnie, miło

5 / 5 2017-12-03

Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-21

Szybka dostawa. Doskonale zapakowana. Polecam. Piotr Mencel.

5 / 5 2017-11-08

Moje pierwsze zamówienie z arsdental z którego jestem bardzo zadowolona, na pewno zrobię jeszcze w tym sklepie zakupy

2017-11-07

Błyskawiczna wysyłka towaru, przesyłka solidnie zapakowana adekwatnie do wartości. Sklep godny polecenia!

2017-11-06

Bardzo dobre

5 / 5 2017-10-27

Szybko, sprawnie, profesjonalnie . Polecam

5 / 5 2017-10-22

Szybka realizacja zamówienia, produkty na stronie szczegółowo opisane, instrukcje w postaci filmów. Giraco polecam

5 / 5 2017-10-19

pozytywna

5 / 5 2017-10-13

Serdecznie polecam. Bardzo profesjonalna obsługa.

2017-10-10

Bez zarzutów.

5 / 5 2017-10-08

Kolejny zakup, z którego jestem bardzo zadowolona. Pełen profesjonalizm.

2017-09-29

Świetny sklep.

2017-09-28

Stronę sklepu warto mieć w zakładkach;)

5 / 5 2017-09-17

Jestem zaskoczona szybkością realizacji zamówienia. Duży pozytyw!

5 / 5 2017-09-08

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2017-08-31

Polecam!

5 / 5 2017-08-07

polecam - bardzo szybko

2017-07-23

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-17

Bardzo szybko i sprawnie, polecam!

5 / 5 2017-07-12

Wszystko OK, polecam.

2017-07-10

Pozytywna, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-07-09

Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa

5 / 5 2017-07-06

Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-07-01

Szybka dostawa, produkt super dla małych dzieci

5 / 5 2017-07-01

Szybka realizacja, świetny kontakt. Świetne produkty.

5 / 5 2017-06-18

Transakcja perfekcyjna. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam sklep

2017-06-09

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-06-05

Komunikacja wyśmienita. Bardzo szybka przesyłka zamówionego produktu i oczywiście wszystko jest idealnie zgodne z zamówieniem.Polecam sklep, prezentuje pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-05-24

Informację o dostępie produktu i możliwości odbioru osobistego dostałam następnego dnia po złożeniu zamówienia, przy czym zamówienie złożyłam w niedzielę. Obsługa profesjonalna, szybka i rzetelna.

5 / 5 2017-05-14

Szybko.porzadnie odpowiednio zapakowane.polecam

5 / 5 2017-05-08

Polecam

5 / 5 2017-04-16

transakcja wzorcowa, polecam.

2017-04-11

Bardzo dobry

5 / 5 2017-04-07

To drugi mój zakup w tym sklepie.Sklep rzetelny,dobry kontakt,szybka wysyłka.Polecam.

5 / 5 2017-03-31

Sklep ma profesjonalną obsługę

Rzetelne opinie o Sklep.arsdental.pl

Sklep.arsdental.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://sklep.arsdental.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 (22) 617-81-05

Komórka
+48 690-611-337

Infolinia
-

Logowanie