Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Sklepjubilerski.com Opinie Klientów

4.80/5.00 - ilość ocen: 15
opinie o Sklepjubilerski.com
4 / 5 2019-03-23

Ile ja czasu straciłem na chodzeniu po tych wszystkich reklamujących się w TV sklepach jubilerskich. Cóż zadanie nie było proste bo chodziło o ten jeden jedyny pierścionek dla mojej ukochanej... W końcu, zdesperowany rozpocząłem poszukiwania w Internecie... i co okazało się, że praktycznie pod samym nosem mam jubilera. Sama strona firmy powalił mnie na kolana swoim szerokim wyborem wszelakiego rodzaju "świecidełkami". Dodatkowo rozwiązania techniczne związane z funkcjonalnością strony np. wyszukiwanie są wykonane profesjonalnie. Dobra ale strona sklepu to nie wszystko. Wizyta osobista (centrum Warszawy) w sklep przebiegła bardzo sprawnie, a to wszystko za sprawą ogromnej pomocy personelu (z tego co pamiętam chyba p.Małgorzata). Na koniec pozostało oczekiwanie na odbiór. Zgodnie z wyznaczonym terminem (po wcześniejszym telefonie z informacją, że wszystko gotowe) odebrałem pierścionek. Niestety... pomyliłem się z rozmiarem (kto w tajemnicy kupował to wie jaki to ciężki orzech do zgryzienia). Obawiałem się, że mogę mieć problem ze zrobieniem tej poprawki. Jednak i w tym wypadku nie zawiodłem się na firmie. Cóż musiałem poczekać ale to wszystko z mojej winy. Suma summarum... właśnie z moją narzeczoną przeglądamy obrączki firmy Lisiewski.

5 / 5 2019-03-02

niedawno odebrałem zamówiony w firmie lisiewski pierścionek i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony. pierścionek został wykonany błyskawicznie i na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż w internecie(ilość produktów w porównaniu do sieciówek - miażdżąca!)obsługa wydaje się profesjonalna i wie co mówi, także dla mnie była to bardzo miła niespodzianka gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-13

Moim zdaniem jeden z lepszych sklepów z biżuterią. Mieszkam zgranicą i już nie raz korzystałam z ofert firmy Lisiewski (moi znajomi również). Już nie mówiąc o cenach,które są nieporównywalnie niższe, to jakość wyrobu,materiału są na najwyższym poziomie. Wiem to, gdyż zaniosłam swoją biżuterię do niemieckiego jubilera i był zachwycony zarówno wzorem jak i jakością złota i kamieni. Nie wiem czy te negatywne opinie to konkurencja, ale w wydaje mi się, że to jedyna sensowna odpowiedź.

5 / 5 2018-12-18

Polecam sklep, wysylka trwala 6 dni roboczych. Wszystko jest tak jak w opisach produktow, a nawet dostalem maly upominek.

5 / 5 2018-10-08

Z przesylkami na granice juz tak chyba jest. Ja zamawialam kolczyki do Niemiec i czekalam na nie ponad tydzien, mimo, ze sklep wyslal je blyskawicznie (dostatlam potwierdzenie wysylki). Dowiadywalam sie tu na miejscu o status przesylki i mowiono mi, ze nie dotarla jeszcze do mojego landu, bo jest sprawdzana przez urzad celny. Dlatego szybkosc realizacji zamowienia przez sklep lisiewski oceniam bardzo wysoko, a zal mam do Deutsche Post za opieszalosc. Jesli ktos mieszka za granica i chce miec towar na czas, musi po prostu doliczyc kilka dodatkowych dni "dla poczty".

5 / 5 2018-05-18

w rzeczonej firmie kupiłem pierścionek (złoto + brylant, kwota ok. 1600 PLN). data zakupu sierpień 2008. kilka uwag. plusy: - ładna i funkcjonalna strona www - możliwość szybkiego załatwienia formalności przez internet i telefonicznie (zamówienie, raty etc.) - duży wybór biżuterii w każdym przedziale cenowym - sklep w centrum warszawy, możliwość obejrzenia biżuterii, osobistego odebrania itp. - całkiem miła obsługa minusy: - na stronie www w opiniach klientów zamieszczane są tylko pozytywne opinie, na negatywne jest cenzura - fotografie pierścionków przekłamują; w moim przypadku brylant jest co najmniej dwa razy mniejszy niż wynikałoby to ze zdjęcia - miła obsługa w sklepie praktycznie nic nie wie, każde bardziej szczegółowe pytanie musi konsultować z przełożonym - zmniejszenie pierścionka trwało TYDZIEŃ i nie ma żadnej możliwości aby ten czas skrócić. proponowałem, że sam mogę pojechać do punktu gdzie zmniejszają (białobrzegi p. wawą) ale nie ma takiej opcji. - po zmniejszeniu zadzwoniła do mnie miła pani z informacją że już mogę go odebrać. jak się okazało zapomniała tylko o jednym szczególe - zapomnieli o wygrawerowaniu literek uszkodzonych podczas zmniejszania czyli kolejne dwa dni oczekiwania - po zmniejszeniu zmieniła się oczywiście waga. w takim wypadku wypadałoby wystawić nowy certyfikat bez upominania się o niego generalnie mam mieszane uczucia odnośnie tego sklepu. gdy wszystko przebiega bez problemu, klient nie jest wymagający, nie wnika w szczegóły i ma dużo czasu to raczej będzie zadowolony. w razie problemów jest skazany na ładne panie, które nic nie wiedzą i zero elastyczności. prawie jak w banku - procedura jest święta i nie można jej w żaden sposób alternatywny.

5 / 5 2018-03-28

polecam gorąco, jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie!

4 / 5 2018-01-24

Jest to mój pierwszy zakup w sklepie internetowym firmy Lisiewski. Zamówiony pierścionek jest wykonany bardzo starannie i estetycznie - jestem w pełni zadowolony. Na wielką pochwałę zasługuje obsługa zamówienia - zarówno przejrzysty podgląd poprzez stronę internetową, jak i telefoniczna informacja o możliwości odbioru produktów. Zamówiony pierścionek odebrałem osobiście w Warszawie - lokal znajduje się w bardzo spokojnym i bezpiecznym miejscu, a obsługę sklepu ce***e profesjonalizm i wysoka kultura osobista. Pozostaje mi tylko polecić innym osobom zakupy w firmie LISIEWSKI - zarówno ceny, jakość wyrobów, jak i poziom obsługi bije na głowę popularne "sieciówki" w galeriach handlowych. Ileż ja się naszukałem w tych wszystkich firmowych sklepach... albo tandeta (żłobienia od wewnątrz na przykład, co by trochę złota zaoszczędzić, że strach dotykać), albo drogie, albo nie ma rozmiaru... co tu dużo mówić... i tak człowiek szuka i szuka po mieście, więc co za problem wykręcić na Waliców i zobaczyć na własne oczy :-) POLECAM!!!

5 / 5 2018-01-22

witam, według mnie sklep naprawdę zasługuje na pochwałę. Cały zakup przebiegł błyskawicznie, szybka wysyłka, kontakt praktycznie 24h, pytania można zadawać w nieskończoność i zawsze odpowiedź zostaje udzielona.Dlatego według mnie sklep należy do najlepszych na rynku-ogromny asortyment, przemiła obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia itd... Jak najbardziej POLECAM sklep Lisiewski. pozdrawiam Adam

5 / 5 2017-10-13

Szybko, sprawnie i profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Przesyłka kurierska doskonale zapakowana, a sam pierścionek prześliczny, dodatkowo pudełeczko. Biżuteria naprawdę najwyższej jakości, do tego przemiła obsługa

5 / 5 2017-09-24

Firma dysponuje szerokim asortymentem obrączek, a dodatkowo jest też możliwość modyfikowania wzorów z pomocą Pań składających zamówienie.

4 / 5 2017-09-12

strona internetowa bardzo rozbudowana ,ogromny wybor co jest oczywiscie plusem szybka wysylka jednak duzy minus to obsluga ktora naprawde czasem wydaje sie bardzo niekompetentna i polszczyzna jakiej uzywa obsluga jest wrecz czasem zabawna bo zwrot do klienta "kasa wplynela na konto" to jednak nie objwa dobrych manier . poza tym super .

5 / 5 2017-08-11

Niesamowicie dobry kontakt. Rewelacyjne zrozumienie potrzeby klienta. Niespotykana elastycznosc na zachcianki klienta. A przede wszystkim najwyzsza jakosc. Od dzis kupuje bizuterie tylko tutaj.

5 / 5 2017-08-02

Produkt zgodny z opisem, informacje o każdym etapie zamówienia, szybka wysyłka. polecam i pozdrawiam

5 / 5 2017-04-11

Jesteśmy bardzo zadowoleni z obrączek. Grawer wewnętrzny wyszedł ślicznie. Dostaliśmy duży rabat (trzeba przypomnieć po złożeniu zamówienia). Szybko zrobione i dostarczone. Nie mamy zastrzeżeń.

Rzetelne opinie o Sklepjubilerski.com

Sklepjubilerski.com

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.sklepjubilerski.com

Email
[email protected]

Telefon
+48 (22) 485-58-2

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie