Kategorie: / RTV / AGD / Zdrowie I Uroda / Książki / Militaria / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Sport / Artykuły Medyczne

Sport-shop.pl Opinie Klientów

4.75/5.00 - ilość ocen: 111
opinie o Sport-shop.pl
5 / 5 2021-11-26

Sklep porażka nie polecam buty popękały po 2 miesiącach reklamacja oczywiście nie uwzględniona buty niby do mnie odesłane ale nigdy nie dotarły do mnie sklep okradł mnie na ponad 200zl bo kasę zapłaciłam a butów nie mam nawet popsutych

5 / 5 2021-07-09

Uwaga!!! zakupione buty marki Salomon były źle zmierzone!!! różnica 1,5 cm czyli 3 rozmiary. (do tej pory zawsze kupowałem ten właśnie rozmiar). Jako że był to prezent i otrzymałem go po okresie ok 2 miesięcy i w ciemno zabrałem w trasę, (do tej pory zawsze kupowałem ten właśnie rozmiar butów Salomon), nabawiłem się niesamowitych odcisków, przetarć itd. Wkładka wg sklepu sport-shop.pl powinna mieć 27,5 cm w rzeczywistości ma 29!!! Sklep odrzuca mi moją reklamację zasłaniając się informacją, że rozmiary podane w tabelce mogą się nieznacznie różnić. trzy rozmiary większe to jest "nieznaczna " różnica... Przestrzegam i nie polecam tego sklepu. Będę dochodził swoich praw na drodze sądowej jeśli będzie trzeba

2019-03-23

Sprawna transakcja.

2019-03-17

Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem

5 / 5 2019-03-10

Wszystko OK

3 / 5 2019-02-27

Przebieg zamówienia i wysyłka ok, ale odesłanie i zwrot to jakaś jawna kpina w oczy klienta! Sprzeczne informacje na infolinii względem maili, krótkie lekceważące odpowiedzi! Na końcu i tak wszytko załatwi regulamin i w efekcie obiecano mi zwrot wszystkich kosztów, ale i tak tego nie otrzymałem. Jestem do tyłu z kasą, ale wd. regulaminu wszystko ok. To po co wprowadzają świadomie w błąd???!!!!! ODRADZAM, NIE POWAŻNI, LEKCEWAŻĄ KLIENTA, PRZEKAZUJĘ ZŁE INFORMACJE!!!!!!

5 / 5 2019-02-25

Super sklep. Polecam

5 / 5 2019-02-19

Super obsługa. Błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2019-02-08

Bardzo miło, szybko i profesjonalnie robi się zakupy w tym sklepie

2019-02-04

Serdecznie polecam, kupowałam również na raty( rolki, wioślarz) ,za gotówkę,zawszę sprawna obsługa:-) na pewno wrócę na następne zakupy.

5 / 5 2019-02-04

Ekspresowa wysyłka, dobre ceny, nie ma problemu z reklamacjami, dobry kontakt z obsługą. Polecam

5 / 5 2019-02-02

Zaskoczyła mnie bardzo szybka obsługa (dostawa z dnia na dzień przesyłka do Warszawy), produkt najtańszy z ofert internetowych i zgodny z oczekiwaniami. Jestem bardzo zadowolony i z pewnością jeszcze wiele razy skorzystam skorzystam.

5 / 5 2019-01-31

Polecam zakupy w sklepie,szybka obsługa

2019-01-31

Ok ! :)

5 / 5 2019-01-29

Polecam.

5 / 5 2019-01-29

Zamówiony rower stacjonarny od 4 grudnia nie dojechał. Fedex ma dla nas przesyłkę 20kg - rower powinien ważyć 53kg- zgłosiłam to do sklepu- zostałam niestety niemiło potraktowana. Powinniście przeszkolić infolinie w jaki sposób rozmawiać z klientem który ma prawo do niezadowolenia z uzyskanej odpowiedzi " nic nie mogę więcej zrobić" i brakiem słowa przepraszam albo przykro nam. Zastanawiam się w jaki sposób mogę zostać potraktowana zgłaszając reklamację po opłaceniu towaru skoro w sytaucji płatności za pobraniem jesteście tak mało profesjonalni.

5 / 5 2019-01-28

Obsługa szybka i bezproblemowa. Musiałem reklamować produkt, ale i z tym sklep poradził sobie dobrze.

2019-01-25

Wszystko na najwyższym poziomie :)

5 / 5 2019-01-22

Bardzo szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-01-18

szybko, sprawnie, fantastycznie!

5 / 5 2019-01-17

Towar zgodny z opisem.Łatwy w użyciu.Duży pozytyw.Polecam.

5 / 5 2019-01-16

Polecam zakupy w tym sklepie.Wszystko odbyło się bez żadnego problemu,szybka przesyłka.

2019-01-11

Wysyłka wprawdzie błyskawiczna, ale przysłany produkt Kije trekkingowe Compact 4 Fizan (czarne) nie był w pełni zgodny ze zdjęciem w sklepie, rączka była z czerwonymi elementami a nie cała czarna-co mi się nie podoba, a pasek na zaczepienie ręki jest z jakiegoś cienkiego materiału typu wstążka, a na zdjęciu jest porządny pasek podszyty nawet neoprenem. No i sam zestaw kolorów na kijkach jest inny niż na zdjęciu. Sposób zapakowania również budzi moje zastrzeżenia- tylko foliowy worek i w środku owinięte folią bąbelkową, co wg mnie nie zabezpiecza przed niekontrolowanym wykrzywieniem podczas transportu z setkami innych ciężkich przesyłek. A wiadomo,ze kije trekkingowe działają, jeśli są przede wszystkim PROSTE.

2019-01-08

Sklep żeby skusić klienta oferuje towary z gratisami, których nie ma. Dla mnie ten gratis był elementem, który przekonał mnie do zakupu właśnie w tym sklepie. Kiedy zwróciłem na to uwagę, zaoferowali mi rabat na następne zakupy w wysokości 30 zł lub zwrot towaru, który nie był możliwy ponieważ wyjechałem na dłuższy czas. Każdy sklep chce do siebie przyciągnąć klienta, ale róbcie to w sposób uczciwy!!!

5 / 5 2019-01-02

Bardzo szybka dostaea, towar zgodny z zamowieniem. Polecam

5 / 5 2018-12-30

Wszystko ok.Polecam

2 / 5 2018-12-23

zła obsługo lekceważenie klienta zamówiony towar telefonicznie w lutym tylko podany nr zamówienia i do 6 lutego nic ponowny nr zamówienia przesłany mejlem i nadal nic się nie dzieje po prostu lekceważenie i nikomu nie polecam

2018-12-23

Mam wrażenie, że piłka do koszykówki, którą zamówiłem, jest podróbką orginalnej piłki (Spalding NBA Replica), biorąc pod uwagę jakość jej wykonania i wygląd. Piłka Spalding NBA Replica ze sklepu :"Sport Shop " różni się od tej na stronie Spaldinga, na zdjęciach w "Sport Shop" pokazana jest oficjalna piłka NBA (nie Replica). Podczas odbijania czuję, że nie odbija się prawidłowo i słabo się ją kontroluje w rękach. Piłka była zapakowana tylko w folię.

5 / 5 2018-12-20

Polecam w 100%

5 / 5 2018-12-17

super

5 / 5 2018-12-15

Przesyłka szybko dotarła, towar dobrej jakości za niewygórowaną cenę .Więcej można będzie coś powiedzieć po dłuższym użytkowaniu. Na razie jest ok ,polecam.

1 / 5 2018-12-11

Zamówiłam orbitrek za ponad 2300 zł na początku tygodnia. Do tej pory nie otrzymałam towaru natomiast sklep twierdzi że zlecił wysyłkę chociaż żaden kurier się ze mną nie kontaktował. Tragedia .Nie polecam. Na infolinii kłamią że wysłali orbitrek wczoraj niestety szukają listu przewozowego i rzekomo nie mogą znaleźć. Obawiam się że mogłam zostać oszukana bo pani z infolinii rozłącza się na pytanie kiedy zlecono wysyłkę. Obsługa opryskliwa i wręcz chamska. Bardzo żałuję że właśnie w tym sklepie zamówiłam towar bo bardzo zależało mi na czasie. Jeśli w poniedziałek nadal nie otrzymam żadnej informacji zgłaszam sprawę do prokuratury.

5 / 5 2018-12-08

wszytsko ok

5 / 5 2018-12-04

Bardzo szybka i fachowa obsługa.

2018-11-26

Wszystko zgodnie z zamówieniem, choć jeden produkt na zdjęciu był w czterech kolorach a ja dostałam w dwóch.

5 / 5 2018-11-22

Realizacja zamówienia sprawna w ciągu dwóch dnii. Rzetelna i fachowa informacja. Rowerek klasa pod kazdym wzgledem. Cichy, dobrze wykonany, idealny pod względem kolorystyki jak i gabarytów. Użytkowanie jego to czysta przyjemność. Polecam.

5 / 5 2018-11-16

Polecam!

5 / 5 2018-11-13

jestem zadowolony jest o.k

5 / 5 2018-11-12

Polecam gorąco

2018-11-12

Towar wysokiej jakości. konkurencyjne ceny Obsługa wzorows

5 / 5 2018-10-31

Świetna jakość towaru. Ceny konkurencyjne. Błyskawiczna dostawa. POLECAM!

5 / 5 2018-10-29

Profesjonalny sklep z szerokim asortymentem i doskonałą jakością usług.

2018-10-24

Gwarancja??? Trzeba samemu rozkręcać duży ciężki sprzęt i pakować by kurier odebrał na serwis! Nigdy więcej! Buble uszkodzone doszły, mieli wysłać części zamienne! Szkoda pieniędzy bo gwarancji brak. Dali zniżkę 150 zł i brak dalszej gwarancji. Zeby oddać to samemu trzeba odesłać wysłali tylko adres!

5 / 5 2018-10-21

Bardzo szybko otrzymałem przesyłkę towar zgodnie z specyfikacja i najważniejsze ze taniej niż w sklepie stacjonarnym

2018-10-17

Świetna cena, świetny produkt, bardzo sprawna realizacja zamówienia. Muszę też pochwalić sklep za świetną stronę internetową, łatwość w nawigacji i dobrą prezencję produktów :)

2018-10-16

Opakowanie było podarte, ale w środku wszystko w porządku. Paczka była duża i ciężka, pewnie przy przerzucaniu przesyłki tak się stało. Poza tym wszysko w porządku. Faktura, uważam, powinna być w paczce, albo doręczona, a nie przesyłana e-mailem. Także gwarancja, papierowa, której wcale nie było.

5 / 5 2018-09-25

Jestem bardzo bardzo ZADOWOLONA.Polecam.Szybka dostawa.Produkt zgodny z opisem 100%

5 / 5 2018-09-13

polecam 100

5 / 5 2018-09-08

Wow - tyle powiem.Obsługa klienta na najwyższym poziomie, sprzęt (uszkodzony w transporcie, bez winy sklepu, kurier chyba sobie urządził jakieś zawody w rzucie pudłami) wymieniony od ręki, do tego jeszcze z rabatem :) I odpowiedzi na maile w ciągu kilkunastu minut. Polecam z całego serca!

5 / 5 2018-09-02

Bardzo polecam. Uczciwy sprzedawca, bo szybko wszystko załatwił. Jak dla mnie uczciwy i godny polecenia.

5 / 5 2018-09-02

Jakość zakupionego towaru - wysoka, zgodna z opisem. szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-08-27

Bardzo szybka i fachowa obsługa.

5 / 5 2018-08-27

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie.

2018-08-25

Solidny sklep

5 / 5 2018-08-23

Polecam gorąco! Wszystko łatwo i szybko!

2 / 5 2018-08-23

Nie polecam sklepu, sprzedali mi roller, który pękł przy pierwszym rollowaniu uda. Wazę 77 kilo wiec odesłałem na reklamacje, taka sytuacja nie moze mieć miejsca. Myślałem ze przyślą mi nowy, byłem tego pewny, bo nic z nim nie zrobiłem. Kontakt z tym sklepem dramat, pani przez telefon nie wie jak się nazywa. Zajmuje chyba kilka stanowisk modulujac głos, śmieszne. Nie dostałem nowego rollera, ani odpowiedzi w jaki sposób reklamacja została rozpatrzona. Odbierając przesyłkę dostałem stary pęknięty roller( pęknięcie mieściło się w środku na lini, jakby zespolenia rollera). Jak zobaczyłem to nie wierzyłem, ze można być tak bezczelnym, wyrzuciłem go od razu do śmieci. Trochę bez sensu wysyłać pęknięty roller, jak juz chcecie oszczędzać pieniądze to trzeba było nie tracić ich na wysyłkę, bo nikt zepsutego nie będzie używać a pieniądze w błoto. Nie polecam i nigdy więcej nie skorzystam z tego sklepu.

2018-08-19

Polar

2018-08-15

Rewelacyjnie

2018-08-11

Bardzo dobry sklep

2018-08-11

Brak słów... Po prostu perfekcja w pełnym wymiarze ;) Serdecznie polecam www.facebook.com/slonzokrajzuje

5 / 5 2018-08-06

Super

2018-07-27

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-27

Tak powinien pracować każdy sklep internetowy! Expresowo i bardzo solidnie. Wielki plus za to, ze na jazdym etapie wiedziałam co sie dzieje z zamówieniem! Polecam wszystkim!

3 / 5 2018-07-16

Przesyłkę otrzymałem szybko, natomiast schody zaczęły się póżniej, gdyż jeden z artykułów został pomylony (zamiast dysku o średnicy 36cm przysłano dysk 33 cm). Pomimo natychmiastowego zgłoszenia pomyłki i ponowienia wiadomości po 3 dniach, nikt się nie odezwał do mnie w tak prostej i błahej sprawie! Obecnie minęło już 5 dni od dostawy, a sklep milczy. Beznadziejne i fatalne podejście do klienta, kompletnie niezrozumiałe, bowiem każdy może się pomylić, no ale jeżeli potem ma się klienta w nosie, bo zapłacił, może poczekać, są pilniejsze sprawy - to ocena nie będzie nigdy pozytywna. Odradzam zdecydowanie, lepiej poszukać sobie innego sklepu, jest ich wiele i nie tracić nerwów ani czasu na pisanie do ŚCIANY!

2018-07-09

bardzo dobry produkt ,tylko troche za drogi

5 / 5 2018-07-02

100% zadowolenia szybko profesjonalnie towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-06-30

Sklep ok . Polecam .

5 / 5 2018-06-20

transakcja przebiegła sprawnie i szybko

5 / 5 2018-06-19

polecam

2018-06-19

Rewelka

5 / 5 2018-06-19

Super rower! Wysyłka ekspresowa! Fachowa obsługa! Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-11

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2018-06-06

Polecam solidny sklep.Rowek 2 dni po zamówieniu był już w domu.

2018-06-05

Ok!

5 / 5 2018-06-04

Sprawna obsługa, szybka realizacja zamówień. Polecam.

5 / 5 2018-06-04

wszystko ok , polecam!!!

5 / 5 2018-06-03

Poleca żadnych problemów sklep ok

5 / 5 2018-05-28

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-16

Szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem, duży wybór asortymentu. Polecam.

2018-05-08

Wszystko bez najmniejszego problemu. Nic dodać nic ująć :)

5 / 5 2018-04-26

Super!!

5 / 5 2018-04-25

ok, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-04-25

Szybka dostawa, Rewelacyjny sklep polecam!!!

5 / 5 2018-04-08

Polecam - zakupy bez obaw, zamowione maty zgodne z opisem

2018-04-08

Wszystko OK!!!

5 / 5 2018-03-28

Sklep wystawił na sprzedaż towar, którego nie miał. Po dwóch dniach - tyle miała zająć dostawa - upomniałem się, odbiorca telefonu potwierdził, że następnego dnia dostanę towar (rakietę do squasha). Zamiast tego dostałem zawiadomienie, że rakiety nie będzie i mogą mi przesłać inną. Wpadka. Na plus mogę zapisać tylko reakcję - przeprosiny, rabat na przyszłe zakupy i szybki zwrot pieniędzy

2018-03-27

Próbowałem w tym sklepie kupić bieżnię ale sklep nie miał na stanie towaru który oferował do sprzedaży. Mimo informacji o wysyłce w czasie 24h przez 1 tydzień nikt do mnie nie zadzwonił z jakąkolwiek informacją. Wciskano mi natomiast kit że szukają bieżni w magazynie !!! Dziwię się że taki niby sklep jeszcze istnieje na rynku

2018-03-08

Sklep godny zaufania. Kontakt bardzo dobry. Zamówione towary zgodne ze specyfikacją.

1 / 5 2018-03-03

Kupujecie opinie. Rabat 20zł na przyszłe zakupy za wycofanie negatywnej opinii? Nie bądźcie śmieszni. Rowerek stacjonarny przyszedł w stanie uszkodzonym (pęknięta obudowa) z Waszej winy a sklep odpisał na e-maila iż uszkodzenie nie ingeruje w możliwość korzystania ze sprzętu. Jeżeli ktoś kupuje i Wam płaci, powinniście usługiwać na jak najwyższym poziomie, robicie wręcz odwrotnie. Nie dziwię się, że są same pozytywne opinie skoro w ten sposób "kupujecie" klientów. Dla mnie lipa i już wiem, gdzie więcej nie kupować. Nie pozdrawiam.

5 / 5 2018-02-28

Polecam

5 / 5 2018-02-27

Profesjonalne artykuły w dobrych cenach.

5 / 5 2018-02-24

SZYBKO I SOLIDNIE! :) POLECAM! :D

5 / 5 2018-02-20

Sklep warto polecenia. Duży wybór produktów i bardzo szybka realizacja zamówień

5 / 5 2018-02-09

Witam Gumy firmy HMS Są bardzo dobre Jestem bardzo zadowolony z zakupu w Firmie Sport-Shop Polecam Serdecznie

5 / 5 2018-02-02

Polecam sklep.

5 / 5 2018-01-30

Wszystko przebiegło błyskawicznie. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-22

Zaznaczam: opinia dotyczy obsługi reklamacji. Nieudolna: na stronie firma oferuje usługę dostarczenia towarów na własny koszt. W moim przypadku podjętu 2krotnie nieudolne próby doręczenia niewadliwego towaru, za trzecim razem poinformowano mnie że mam przesłać paczkę na własny koszt. Za pierwszym razem zignorowano moje powiadomienia dot. możliwości odbioru paczki w konkretnym terminie. Za drugim razem użyto do wysyłki nieprawidłowego adresu mimo że podałam prawidłowy. Na moje skargi dot. odmowy ponoszenia kosztu za kuriera, skoro paczka nie z mojej winy nie dochodziła-kompletny brak odpowiedzi. Może lepiej nie reklamować się że ta usługa jest na koszt firmy, zamiast psuć sobie opinię beznadziejną obsługą reklamacji? W opinii nie tylko szybkość zakupu i doręczenia towaru się liczy.

5 / 5 2018-01-20

Jestem pod wrazeniem , bardzo szybka dostawa i bardzo dobry sprzet

2018-01-19

Solidna firma.

2018-01-14

na plus

5 / 5 2018-01-02

Sprzęt spełnia swoją role bardzo dobrze, prosty montaż. Z samego sprzętu jestem zadowolony. Natomiast obsługa sklepu była tragiczna. "Wysyłka w ciągu 24h" Gdybym się nie przypomniał po tygodniu to by nadal nie ogarnęli, że coś jest nie tak. Jak napisałem okazało się, że paczka im "zaginęła". To wtedy nagle szybciutko ją jednak wysłali. O stanie przesyłki już nawet nie wspominam bo był również tragiczny.

2 / 5 2017-12-27

Zamówiłem Kask rowerowy/szosowy Marven Meteor (czarny) rozmiar S - otrzymałem produkt niekompletny bez daszka, zgłosiłem reklamację miła Pani stwierdziła, że nie ma już w/w kasku w kolorze czarnym tylko biało-czarnym trudno niech będzie i ze do piątku dojedzie kurier z nowym kaskiem i zabierze ten niekompletny. Jest piątek kuriera nie ma. Pan z działu reklamacji, że magazyn nie nadał paczki. Nie polecam tej firmy mało profesjonalna.?????????? ktoś coś przespał. Może zapomnieli ze wszyscy pracują na swój wizerunek i opinie. Zobaczymy dalej kto przyjedzie po kask a możne kasy też zapomną oddać za wadliwy produkt.

5 / 5 2017-12-24

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi, życzliwa i miła obsługa, nie unikająca trudnych tematów, typu reklamacja. PROFESJONALIŚCI! POLECAM!

5 / 5 2017-12-18

Jestem zadowolony z obsługi , produkt bardzo dobry , czas realizacji zamówienia szybki.

2017-12-18

Nie kupujcie w tym sklepie. Od miesiąca czekam na zwrot należności za zwrócony towar. Nie wiem, czy kiedykolwiek dostanę pieniądze za bubel, który mi sprzedali i który musiałam zwrócić (kwota 1300 zł)

5 / 5 2017-12-14

Zamawiałam materac turystyczny i obciążenia na rzep SPOKEY 2x0,75 kg. Materac ok, natomiast obciążenia dostałam 2x 0,5kg w otwartym pudełku po 2x0,75. Tylko konieczność wyjazdu na urlop następnego dnia rano uniemożliwił mi złożenie reklamacji i odesłanie produktu. odesłanie

2017-12-04

Sklep posiada konkurencyjne ceny i co za tym idzie z dostępnością produktu bywa różnie. Ja załapałem się na ostatni produkt bieżącej dostawy i nie mam zastrzeżeń co do swojego zamówienia. Nie kontaktowałem się z obsługą więc ocena jest nieco napompowana ;)

5 / 5 2017-12-03

Ok. Polecam!

2017-11-23

Bardzo dobra

5 / 5 2017-11-23

Super sklep.Bardzo sprawnie , szybka przesylka

5 / 5 2017-11-21

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-11-08

Super sklep.

2017-10-27

Jestem na tak

5 / 5 2017-10-21

Dres bardzo fajny. W przystępnej cenie. Rozmiar pasuje. Materiał idealny. Polecam

5 / 5 2017-10-20

polecam

2017-10-17

UNIKAJCIE tego sklepu jak możecie! Zamówiłem sprzęt (stół do ping ponga) dla dzieci 9 grudnia … który miał być gotowy do wysyłki w 24h. Zapłaciłem za zamówienie i czekam już ponad 3 tygodnie, zwodzony przez infolinię różnymi wymówkami lub bezbronnym oświadczeniem 'nie wiem co się dzieje z pana zamówieniem'. Ten sklep nie tylko nie jest w stanie realizować tego co komunikuje na stronie, ale po prostu wprowadza klientów w błąd.

5 / 5 2017-10-15

Bardzo szybka dostawa i obsługa zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-10-14

polecam sklep i bieżnie! Wszystko jak w opisie , przesyłka szybka , wszystko działa

5 / 5 2017-09-30

Profesjonalna obsługa, dobry kontakt, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-28

W sklepie SportShop zakupiłam 2 rzeczy: matę do ćwiczeń AllRight składaną oraz wałek do rolowania. Pierwsza pozycja została zwrócona, gdyż mata była zbyt miękka, wyczuwało się podłoże pod plecami. Z rollera natomiast jestem bardzo zadowolona. Co do zwrotów- ekspresowe uznanie zwrotu, szybki przelew pieniędzy i co mnie bardzo ucieszyło- dostałam maila o uznaniu reklamacji i o oczekującej wypłacie pieniędzy. Podoba mi się też uczciwe podejście do klienta- napisałam na stronie negatywną opinię o macie i została ona dodana bez żadnych modyfikacji. Przyczepić się mogę tylko do zapakowania przesyłki- mata zwinięta w rulon plus na krzyż dołożony drugi rulon na odpowiedniej wysokości, całość zawinięta czarną folią wyglądało jak....lala ze sklepu dla dorosłych albo zwłoki. Transport do domu z miejsca odbioru komunikacją miejską był bardzo traumatycznym przeżyciem ;) Ogólnie polecam sklep, pewnie jeszcze kiedyś skorzystam

2 / 5 2017-09-25

Towaru jak nie było tak nie ma. Kurier twierdzi, że doręczył choć nie wiadomo komu i gdzie. Sklep umywa ręce choć to on się nie wywiązał z umowy kupna- sprzedaży. Spraea zgłoszona na policję i do rzecznika praw konsumenta. Zdecydowanie nie polecam!

5 / 5 2017-09-22

polecam

2017-09-19

Wszystko dobrze kontakt bardzo dobry nawet z odbiorem osobistym

5 / 5 2017-09-14

Polecam

5 / 5 2017-09-09

wszystko ok

2017-09-05

Nigdy się jeszcze na tym sklepie nie zawiodłem - sprzedają produkty dobrej jakości o umiarkowanych cenach

5 / 5 2017-09-03

Jestem bardzo zadowolona z realizacji mojego zamówienia, Państwa sklep zapewnia najwyższą jakość usług.Mam nadzieję jeszcze nieraz skorzystać z zakupów w Waszym sklepie.

2017-08-29

w dniu wczorajszym dostałam paczkę. zamawiałam gumy do ćwiczeń. miała to być guma srednia, na paragonie widnieje jako tasma lekka. nie mam zadnej pewnosci ze wydano mi dobry towar. pani nie byla nawet na tyle uprzejma zeby do mnie zwracac sie do mnie w emailu na Pani tylko Pan. jak nie gubia zamowien to myla sie w zamowieniu. balagan ostry.

2017-08-23

Funkcjonowanie sklepu mnie rozczarowało! Sklep jest partnerem w Bonusway, a po przyjęciu towaru cofa produkt tak jakby transakcja wgl nie istniała. Logując się na stronę sklepu przy zamówionym produkcie widnieje informacja ,, opinia dodana", gdzie żadnej opinii nie dodawałam!

5 / 5 2017-08-20

Super, super! :D

5 / 5 2017-08-11

Super sklep, niskie ceny, szybka wysyłka :)

1 / 5 2017-08-03

Uważajcie na ten sklep to jakaś pomyłka . Obsługa fatalna rower wysyłali 7 dni roboczych . Zrezygnowałem z zamówienia bo miał być prezent na Mikołaja i kupiłem w innym sklepie gdzie robili to sprawnie bez żadnych problemów . Zakup zrobiłem 26.11.2018 do tej pory nie mogę uzyskać zwrotu pieniędzy . Jak nie chcecie cierpieć jak ja to kupujcie gdzie indziej

5 / 5 2017-08-01

Jestem bardzo zadowolona z zamówionego towaru.Przesyłka bardzo szybka, kurier poczty ok.

5 / 5 2017-07-28

Szypka sprawna wysyłka polecam . Produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-07-28

Zamówiony rower stacjonarny od 4 grudnia nie dojechał. Fedex ma dla nas przesyłkę 20kg - rower powinien ważyć 53kg- zgłosiłam to do sklepu- zostałam niestety niemiło potraktowana. Powinniście przeszkolić infolinie w jaki sposób rozmawiać z klientem który ma prawo do niezadowolenia z uzyskanej odpowiedzi " nic nie mogę więcej zrobić" i brakiem słowa przepraszam albo przykro nam. Zastanawiam się w jaki sposób mogę zostać potraktowana zgłaszając reklamację po opłaceniu towaru skoro w sytaucji płatności za pobraniem jesteście tak mało profesjonalni.

2017-07-18

Wszystko przebiegło bez zarzutów

2017-07-15

Sklep godny zaufania. Kontakt bardzo dobry. Zamówione towary zgodne ze specyfikacją.

5 / 5 2017-07-08

Absolutnie nie można sklepowi nic zarzucić, bo jest po prostu idealnie - nic dodać nic ująć. Towar oczywiście w pełni oryginalny, obsługa rzetelna i solidna ale przede wszystkim SZYBKA! Kupowałem w Sportshopie już trzy razy i zawsze przesyłka była przygotowywana praktycznie od razu, a na następny dzień leżała w paczkomacie. Ostatnio dostałem powiadomienie o wysłaniu 20 minut po dokonaniu zamówienia... Niesamowite. Kontakt ze sklepem też wyśmienity. Polecam serdecznie z czystym sumieniem, a ja osobiście nie muszę już szukać alternatyw bo wątpię żeby ktoś oferował lepszą obsługę niż Sportshop.

5 / 5 2017-07-02

Polecam mój ulubiony sklep sportowy.

2017-06-10

Dość Przeciętny sklep

2017-06-08

Bardzo dobra

5 / 5 2017-06-07

Rewelacyjny kontrahent,godny polecenia,obsługa szybka i sprawna.

5 / 5 2017-06-07

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-06-04

Sklep w stu procentach spełnia moje oczekiwania, towar dobry, zawsze szybka przesyłka. Polecam jak najbardziej!!!

2017-06-03

Bardzo dobra

5 / 5 2017-05-28

szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-05-27

Polecam!

5 / 5 2017-05-23

Zakupiłem wałek do masażu Basic Roller ThornFit 22 maja 2018 roku. Po 3 miesiącach użytkowania w każdym rowku gumy powstały pęknięcia ( nie dziury ) na całej szerokości wałka , Guma zaczęła się zsuwać z plastikowej rolki . Wysłałem wałek do reklamacji - w momencie składania reklamacji guma była zsunięta ok 5 cm. poza krawędź plastikowej rolki ( od sprzedawcy uzyskałem informację , że muszę wysłać - na swój koszt nie tak jak jest w ofercie sklepu - ) - NIE BYŁA ROZERWANA !!!!!!!!! Po prawie miesiącu oczekiwania na odpowiedź zostałem niemile zaskoczony odpowiedzią i stanem w jakim towar wrócił do mnie . KTOŚ celowo ROZERWAŁ gumę na dwie części , żeby mógł odpisać że pęknięcie nastąpiło w wyniku uszkodzenia mechanicznego ( trudno mi domniemywać , czy ktoś to zrobił w sklepie w Tychach czy w firmie MJST sp. z o.o -Gdynia , która udzielała odpowiedzi na reklamację . Można podsumować to w jeden sposób: Kupiłem wałek , więc zostałem zrobiony w wałek przez sprzedającego , który przy niewielkiej wartości towaru , nie dba o swoje dobre imię, tylko uszkadzając produkt przerzuca winę na klienta. A może szefostwo nie wie o tego typu praktykach stosowanych przez pracowników. Z poważaniem Mariusz

2017-05-22

Sklep posiada konkurencyjne ceny i co za tym idzie z dostępnością produktu bywa różnie. Ja załapałem się na ostatni produkt bieżącej dostawy i nie mam zastrzeżeń co do swojego zamówienia. Nie kontaktowałem się z obsługą więc ocena jest nieco napompowana ;)

5 / 5 2017-05-20

Szybko sprawnie polecam

2017-05-18

Ok sklep

2017-04-30

Wszystko spoko towar dobrze zapakowany , bede robill zakupy częściej, pozdrawiam

5 / 5 2017-04-21

Super sklep

5 / 5 2017-04-21

Sklep ok.

2017-04-20

Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem

5 / 5 2017-04-17

Sklep w stu procentach spełnia moje oczekiwania, towar dobry, zawsze szybka przesyłka. Polecam jak najbardziej!!!

2017-04-14

pozytyw

5 / 5 2017-04-06

Rewelacja! Zamówiłam buty, a następnego dnia już mogłam odebrać w paczkomacie. Polecam!

Rzetelne opinie o Sport-shop.pl

Sport-shop.pl

Siedziba
Tychy

WWW
http://www.sport-shop.pl

Email
[email protected]

Telefon
(032) 700 74 40

Komórka
-

Infolinia
0 801 000 304

Logowanie