Kategorie: / Pozostałe / Hobby

Tavex.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Tavex.pl
5 / 5 2020-10-19

Świetna firma. Kontakt telefoniczny profesjonalny i sympatyczny. Szybka i dobrze zabezpieczona dostawa. Polecam.

5 / 5 2019-03-07

Profesjonalna i życzliwa obsługa. Rzeczowe i uczciwe podejście do klienta. Bardzo korzystne kursy walutowe! Polecam

5 / 5 2019-02-28

FIRMA TAVEX ZASŁUGUJE NA MIANO NAJBARDZIEJ PROFESJONALNEJ FIRMY HANDLUJĄCEJ METALAMI SZLACHETNYMI W POLSCE.PRACOWNICY OBSŁUGUJĄCY KLIENTA INDYWIDUALNEGO SPEŁNIAJĄ NAJWYŻSZE STANDARDY PROFESJONALIZMU CO PRZEKŁADA SIĘ NA NIEPRAWDOPODOBNIE MIŁĄ ORAZ SYMPATYCZNĄ OBSŁUGĘ.

5 / 5 2019-02-24

Bardzo sceptycznie podchodziłem do transakcji na odległość z firmą o której wiedziałem tylko z internetu. Wahałem się, ponieważ kwota, którą chciałęm wymienić wynosiła ponad 5 tys zł. Zaryzykowałem i nie żałuję. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, bardzo miła i elastyczna w stosunku do klienta, możliwość negocjacji cen. Ewidentnie widać, że firmie zależy na tym, żeby klient był zadowolony i z chęcia kontynuował współpracę. Jest jednak jeden minus tej wspaniałęj sielanki nie leżący w ogóle po stronie firmy Tavex... Przesyłka..oczywiście zapakowana idealnie, w środku fajne poradniki dotyczące np. korzystania z waluty w obcym kraju etc, ale Pan kurier PP ( całkiem mi obca osoba) spotkany przypadkiem na ulicy kiedy wydawał przesyłkę innej osobie został przeze mnie zapytany czy nie ma przesyłki na moje nazwisko( każdy przecieć może o takie coś zapytać) odpowiedział, że nie pomimo statusu przesyłki" próba doręczenia" około godz 17, po czym, stwierdził że zostawił kilka przesyłęk na poczcie bo jest pożno i w miejscu gdzie zamówiłęm odbiór mógłbym jej już nie odebrać. Był na tyle miły że pojechał ze mną do urzedu pocztowego, który był już zamknięty i nie sprawdzając mojej tożsamości wydał mi przesyłkę wartą 5 tys zł, czyli mógłby to wydać każdemu kto by go zaczepił na ulicy. Firmę Tavex polecam z pełną odpowiedzialnością, jednak warto pomyśleć o zmianie dostawcy przesyłęk.

5 / 5 2019-02-23

Godny polecenia sklep. Miła i kompetentna obsługa. Wczoraj zamówienie dziś odbiór.

5 / 5 2019-02-18

firma godna polecenia. Nie pierwszy raz byłem ich klientem. Znakomity kontakt i szybka realizacja zamówienia. A w moim przypadku pośpiech z mojej strony nie był zbyt fortunny. Mówi się trudno.

5 / 5 2019-02-11

Bardzo dobre ceny złota. Duży wybór monet na miejscu.

5 / 5 2019-02-07

Zdecydowanie powyżej oczekiwań

5 / 5 2019-01-28

super pozytyw

5 / 5 2019-01-21

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2019-01-15

Zamawiałem przez internet, odbierałem osobiście. Obsługa szybka, sprawna i elegancka. Polecam

5 / 5 2019-01-12

Excellent customer service, professional staff, competitive prices and best exchange rates in Warsaw! Many thanks to Ms.Ilona for a smooth and pleasant experience!!

5 / 5 2019-01-12

Wszystkie osoby, które wahają się z podjęciem decyzji o wysyłkowej formie zakupu walut, chciałabym poinformować, że wszystko działa bez zarzutu. Była to najszybsza transakcja, jaką zrealizowałam przez internet. W poniedziałek podjęłam decyzję o zakupie a we wtorek po powrocie z pracy kasa dotarła kurierem do domu. Kursy rewelacyjne, nie spotykane gdzie indziej. Ja zastanawiałam się przez tydzień czy skusić się na taką formę zakupów i ponieważ waluta, którą potrzebowałam, była nieosiągalna w mieście, w którym mieszkam, postanowiłam zaryzykować z niezbyt dużą kwotą zamówienia. Transakcja przebiegła wzorcowo, więc zachęcam wszystkich niedowiarków do podjęcia ryzyka. Ja z pewnością będę korzystała z usług Tavex w przyszłości.

5 / 5 2019-01-03

Super kantor, rewelacyjnie niskie ceny walut

5 / 5 2019-01-01

Walutę bardzo łatwo zamówić do domu, strona przejrzysta i łatwa w obsłudze a kurier był już na następny dzień z listem. Nie minęło nawet 24 godziny od momentu zamówienia a pieniążki były u mnie. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-12-29

Profesjonalna obsługa. Przesyłka doszła do mnie już następnego dnia roboczego! Polecam wszystkim! :)

5 / 5 2018-12-25

Zamawiałem szekle i dolary. Poprosiłem o małe nominały dolarów. Otrzymałem w banknotach po 100$ :) :) :). Każdy drobne rozumie inaczej. Ogólnie bardzo polecam.

5 / 5 2018-12-17

Kupiłem GEL wybierająć opcję z dostawą do domu. Pieniądze dotarły bardzo szybko. Generalnie bardzo dobry kurs waluty. We Wrocławiu zapłaciłbym 280 zł więcej za taką samą wymianę.

5 / 5 2018-12-01

podobnie jak w zeszłym roku,nic dodać ,nic ująć. Tak trzymać ! Gorąco polecam!!!

4 / 5 2018-11-25

Tavex- lepiej niż się spodziewałem.

5 / 5 2018-11-18

PROFESJONALNA OBSŁUGA DOBRY KONTAKT SZYBKA WYSYŁKA WSZYSTKO SUPER

5 / 5 2018-11-15

Wszystko ok!

5 / 5 2018-11-11

Super obsługa ,bardzo szybka realizacja.Polecam

5 / 5 2018-11-01

Szybko ,sprawnie bez problemów. Polecam

5 / 5 2018-11-01

Wszystko w jak najlepszym wydaniu.

5 / 5 2018-10-30

Nie ma się do czego przyczepić. Solidna firma!

5 / 5 2018-10-28

Lepiej być nie może!

5 / 5 2018-10-23

Super obsługa i dostawa w 24godziny!

5 / 5 2018-10-21

Dużo kupuje przez internet ale teraz byłem bardzo mile zaskoczony. Jeszcze tak sprawnie i szybko nie otrzymałem przesyłki.Polecam .

5 / 5 2018-10-17

Polecam ten sklep ,bardzo uczciwa i przyjemna obsługa, bardzo dobre ceny i szybka wysyłka,napewno na pewno nie ostatnie moje zakupy w Tavex DZIEKUJE

4 / 5 2018-10-16

Bardzo profesjonalna i szybka transakcja.

5 / 5 2018-10-08

Bardzo profesjonalna obsługa,szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-10-05

Z warszawskich kantorów TAVEX jest nie do pobicia. Obsługa, to zespół ludzi o nieziemskich cechach. Ci ludzie, co się rzadko zdarza w dzisiejszych zwariowanych czasach, opanowali umiejętność bycia sympatycznym i subtelnym zarazem. Brawo !!!

5 / 5 2018-09-29

Kolejny udany zakup złota. Polecam wszystkim niezdecydowanym. Dziękuje i pozdrawiam.

5 / 5 2018-09-25

Wszystko pięknie poszło ,SUPER……………

5 / 5 2018-09-23

Serdecznie dziękuję Taka obsługa to coś wspaniałego: życzliwa przekonywująca osoba w rozmowie telefonicznej, proste zamówienie, szybki czas realizacji, że nawet babka sobie poradzi, która w tej dziedzinie nie ma wprawy. Pozdrawiam Alicja

5 / 5 2018-08-30

Jedyny minus to brak weryfikacji tożsamości odbiorcy przez kuriera.

5 / 5 2018-08-09

Są absolutnie bezkonkurencyjni.

5 / 5 2018-08-05

5/5 ! Dziekuje . G

5 / 5 2018-07-23

Nawet w razie problemów i nieporozumień wszystko można świetnie załatwić, bardzo polecam

5 / 5 2018-07-22

Naprawdę super standard! Profesjonalnie, świetne stawki, lider w branży - polecam!!!

5 / 5 2018-07-12

super jestem zadowolony ze współpracy.

5 / 5 2018-07-09

Wszystko ok dostwa w 24h

5 / 5 2018-07-06

Korzystam z usług Tavex już kolejny raz, pełen profesjonalizm, bardzo konkurencyjne ceny. Pierwszy raz kupowałem walutę z dostawą do domu, w ciągu 24 godzin od zlecenia pieniądze były u mnie.

5 / 5 2018-07-05

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka realizacja zamówienia - paczkę otrzymałem po ok. 18 godzinach od zamówienia. Towar dobrze zapakowany. Polecam.

5 / 5 2018-06-23

Realizacja usługi odbyła się na najwyższym, możliwym poziomie. Życzyłabym sobie takiego perfekcjonizmu z każdym potencjalnym kontrahentem. Ręce same składają się do oklasków. Szkoda tylko, że wcześniej nie miałam pojęcia o istnieniu firmy Tavex.

5 / 5 2018-06-16

Super. Sprawnie, fachowo szybko.

5 / 5 2018-05-25

bardzo dobry

5 / 5 2018-05-19

Powiem jedno - bardzo polecam, szybki odbiór zamówionej waluty (czas pomiędzy wysyłką a dostarczeniem bardzo dobry) :).

5 / 5 2018-05-15

Korzystałem pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni, Bardzo miła i kompetentna obsługa przy kontakcie telefonicznym i mailowym. Zamówiony towar dotarł do mnie w ciągu kilkunastu godzin. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-05-13

Usługa "waluta z dostawą do domu" działa świetnie. Transakcja przebiegła błyskawicznie. Wszystkim gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-12

Dostawa, towar i jego zapakowanie, oraz obsłużenie zamówienia na najwyższym poziomie. Dziękuje bardzo Pozdrawiam.

5 / 5 2018-04-21

Bezproblemowa transakcja. POLECAM !

5 / 5 2018-04-12

Perfekcja!

5 / 5 2018-04-10

Pierwszy raz kupowałem złoto inwestycyjne, sztabka niemała. Internetowe poszukiwania dostawcy wyłoniły firmę Tawex, która z zamówienia wywiązała się doskonale. Jedyne zastrzeżenie mam do Poczty, gdzie jak byk kurier miał napisane "do rąk własnych", ale paczkę zostawił 14sto letniemu dziecku nie weryfikując w ogóle tożsamości. Na szczęście nie pokusił się, aby zostawić złota u sąsiada :) Ogólnie POLECAM firmę Tawex, zarówno dobre ceny, jak i poziom obsługi na najwyższym poziomie.

3 / 5 2018-04-08

Witam, Wszystko wg planu. Nie mozna sie przyczepic oprocz jakosci przesylki, samego opakowania. Nieakceptowalne. Zostalo to zgloszone do firmy i dostalem wyjasnienia i przeprosiny. Rozumiem, ale przy nastepnej przesylce , jezeli dotrze tak sfatygowana odelse ja z powrotem, bo naprawde budzila obiekcje, gdyz byla w drodze tylko 1 dzien, a wygladala jakby przeszla pol swiata.

5 / 5 2018-03-29

szybka wymiana, super

4 / 5 2018-03-28

ok

5 / 5 2018-03-23

Wszystko w jak najlepszym porządku - polecam wszystkim Tavex Sp. z o.o i dziękuję za udaną transakcję.

5 / 5 2018-03-14

Totalnie super

4 / 5 2018-02-27

Transakcja zrealizowana terminowo, zgodnie z wcześniej przedstawionymi warunkami, zasługuje na polecenie.

5 / 5 2018-02-11

Natychmiastowa przesyłka. Profesjonalnie udzielane wyjaśnienia. Szczerze polecam

5 / 5 2018-02-06

Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa . Gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-04

Jestem pod wrażeniem prędkości działania,dwie doby. Towar zgodny z zamówieniem. Godni polecenia.

5 / 5 2018-01-26

Kupując walutę na tavex.pl wybrałem opcję „Waluta z dostawą do domu” nie powiem byłem trochę sceptycznie nastawiony, ale po przeczytaniu opinii innych zaryzykowałem i przelałem pieniądze. Transakcja przebiegła szybko i bez najmniejszych problemów. Waluta doszła cała i w jednym kawałku. Nie bać się opcji „Waluta z dostawą do domu”, bo wszystko gra i buczy. Serdecznie polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-19

Profesjonalna firma, polecam

5 / 5 2018-01-05

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-01-04

Bardzo miło będę wspominał tą transakcję. Fachowa i miła obsługa, która sprawia, że człowiek czuje się jak stały klient traktowany na specjalnych warunkach, a przecież byly to moje pierwsze zakupy u Nich ale na pewno nie ostatnie. Od momentu złożenia zamówienia do otrzymania przesyłki minęło zaledwie kilkanaście godzin. Duży plus!

5 / 5 2018-01-04

Pełna satysfakcja. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-12-24

Wszystko ok ,polecam!!!

5 / 5 2017-12-22

POLECAM !

5 / 5 2017-12-20

Pełen profesjonalizm, błyskawiczna fachowa obsługa aż miło współpracować.

5 / 5 2017-12-20

Dla mnie super, szybka realizacja ;)

5 / 5 2017-12-16

Obsługa profesjonalna, wysyłka zgodna z specjalnymi uzgodnieniami doszła następnego dnia, Polecam

5 / 5 2017-12-08

Godne polecenia

5 / 5 2017-12-06

Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa. Polecam Tavex innym osobom , korzystam kolejny raz. Dziękuję i pozdrawiam!

5 / 5 2017-12-02

Wybrałem i polecam TAVEX z trzech fundamentalnych powodów : 1. Automatyczne Portfoilio, Boty i Alerty pomagjące podejmować mądre decyzje. 2. Żywy szybki wykres ze sklalowanym okresem przy użyciu suwaków. 3. Hurtowe ceny sztabek.

5 / 5 2017-11-09

od złożenia zlecenia do realizacji minęło dokładnie 26 godz. Tylko chwalić taką organizację,sprawność i solidność. To się nazywa dbałością o klienta.GORĄCO POLECAM!

5 / 5 2017-11-06

Zamówiłam produkty przez Internet z wysyłką. Byłam mile zaskoczona szybkim kontaktem,a paczka dotarła do mnie następnego dnia. Jestem zadowolona z obsługi,na pewno będę częściej korzystać z tego sklepu. A i warto zwrócić uwagę,że paczka przychodzi nieobrandowana-nie ma obaw,ze ktoś się "połasi" na logo firmy.

5 / 5 2017-10-30

Z Wielkimi słowami uznania. Pędzę, co sił by napisać, iż każdemu życzę takiego kontrahenta, z jakim ja miałem przyjemność. Z ogromną satysfakcją wpisuje tutaj BIG Pozytywa. Pozdrawiam i dziękuje.

5 / 5 2017-10-29

TAVEX to rzetelna firma ,wysoki poziom obsługi klienta szybka realizacja.POLECAM

5 / 5 2017-10-28

Piekielnie szybka dostawa, przemiła obsługa wszystko na najwyższym poziomie, 100% profesjonalizm . Nigdy nie byłem zwolennikiem takich wymian walut, ale moje zamówione wczoraj szekle dziś są już u mnie. Także czapki z głów dla Tavex. Już zbieram kolejną pulę na wymianę właśnie u was ;) Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-10-07

polecam!!

4 / 5 2017-09-29

sklep bardzo dobry .korzystalem ze skupu ceny skupu najlepsze w Polsce

5 / 5 2017-09-06

Kupowałem zarówno w sklepie stacjonarnym na ul. Świętokrzyskiej 32 , jak i zamawiałem przez stronę internetową sklepu. W obu przypadkach zakup przebiegł idealnie. Świetny kontakt mailowy, przesyłka zapakowana profesjonalnie. Wszystko, szybko i sprawnie. Gorąco polecam Tavex.

5 / 5 2017-09-01

Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, świetne ceny. Polecam

5 / 5 2017-08-29

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2017-08-29

Polecam firmę Tavex. Szybka, profesjonalna obsługa. Przesyłka wysłana i dostarczona błyskawicznie.

5 / 5 2017-08-12

ok

5 / 5 2017-08-07

Kolejna udana transakcja przebiegła bardzo dobrze! Obsługa jest znakomita pracujac w systemie "PPP" czyli: -Profesjonalna -Poinformowana -Pogodna Serdecznie polecam a z tego miejsca dziekuje i pozdrawiam Pania Ilone! Norbert Trokki

5 / 5 2017-08-06

Szybka, profesjonalna transakcja, polecam w 101%

5 / 5 2017-08-03

Wszystko zgodne, bardzo szybka dostawa, praktycznie na nastepny dzien. Jeden minus...kurier przy dostawie nie poprosił mnie o okazanie dowodu czyli praktycznie mogłby wydać towar każdemu kto by się podał za mnie ale to już raczej winna pocztexu.

5 / 5 2017-08-01

sklep na bardzo wysokim poziomie, towar bardzo dobrze zapakowany, szybka wysyłka , super kontakt i bardzo miła obsługa. bardzo polecam,

5 / 5 2017-07-17

Nadzwyczajnie dobra obsługa przy wymianie walut w niezwykle przyjemnym otoczeniu! Serdecznie polecam wszystkim w Warszawie i okolicy!

1 / 5 2017-07-10

Polecam firmę Tavex. Szybka, profesjonalna obsługa. Przesyłka wysłana i dostarczona błyskawicznie.

4 / 5 2017-07-03

Bardzo profesionalna i szybka obsługaTowar przesłanyzgodnie z zamówieniem. Godny polecenia

4 / 5 2017-06-29

Drugi kontakt poprawił pierwszą ocenę.

4 / 5 2017-06-23

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Błyskawiczny kontakt telefoniczny i możliwość odbioru zamówienia na miejscu.

5 / 5 2017-06-12

Kompetentna obsługa zarówno w kontakcie mailowym jak i telefonicznym.Natychmiastowa przesyłka .Bardzo dobra logistyka.Na pewno nie ostatnie moje zakupy w firmie TAVEX FIirma godna polecenia i osobiście gorąco polecam robienie w tej firmie zakupów.

5 / 5 2017-06-11

Szybko, sprawnie, bardzo uprzejmie i nawet z prezencikami. Cena też niewygórowana. Korzystam już drugi rok i zamierzam kontynuować.

5 / 5 2017-06-10

Rzetelna obsluga ,szybka realizacja zamowienia, polecam te firme innym osobom , korzystam kolejny raz ,dziekuje i pozdrawiam

5 / 5 2017-06-09

Zamówienie zlożone w środę do południa, dostawa zaraz na drugi dzień. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-06-05

OK

5 / 5 2017-05-29

Szybko, sprawnie, dobre kursy, waluty których nie ma w innych kantorach, zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-05-25

Dziękuję za transakcję. Szybko i wszystko ok.Firma Tavex na każdym etapie zamówienia jest bardzo profesjonalna. Do usłyszenia wkrótce.

5 / 5 2017-05-18

Wszystko było OK. Polecam

5 / 5 2017-05-17

TRANSAKCJA PRZEBIEGLA POMYSLNIE BEZ PROBLEMOW POLECAM

5 / 5 2017-05-17

Godny polecenia sklep. Miła i kompetentna obsługa. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-05-03

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam.

5 / 5 2017-04-28

Solidna, szybka obsługa. Bieżąca informacja o realizacji. Polecam.

4 / 5 2017-04-25

Tanio. Szybko. Fachowa i bardzo miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-04-22

Firma godna polecenia.mila obsługa bardzo dobry kontakt.szybka realizacja zamówienia.Można spokojnie kupować, oraz polecić innym.

5 / 5 2017-04-02

Sprawnie i bez problemów - miałem wątpliwości względem zamawiania waluty przez internet ale otrzymałem pieniądze już następnego dnia. Piszę tę recenzję, bo gdyby nie inne podobne, pewnie bym nie zaryzykował. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-03-29

Polecam !

Rzetelne opinie o Tavex.pl

Tavex.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://tavex.pl

Email
[email protected]

Telefon
22-114-00-20

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie