Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Ogród / Biuro / Militaria / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Sport / Motoryzacja / Erotyka

Twojpasaz.pl Opinie Klientów

3.76/5.00 - ilość ocen: 154
opinie o Twojpasaz.pl
1 / 5 2021-12-03

Nie odebrałem zamówienia bo kurier się spieszył a była kolejka dostaw. Obciążyli mnie kosztem wysyłki 33 zł . I jeszcze straszyli kancelaria i wezwaniem przedsądownym

5 / 5 2021-07-01

Towar niedostarczony, na zadane pytanie o towar (na e-mail) nie odpowiadają.

5 / 5 2019-03-25

bardzo dobra

4 / 5 2019-03-24

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2019-03-23

Sprawnie, szybko, profesjonalnie, uprzejmie

4 / 5 2019-03-08

Zakupione krzesło obrotowe jak najbardziej spełnia moje oczekiwania, jest wygodne i solidne. Cena adekwatna do jakości produktu. Super kolor. Polecam.

5 / 5 2019-03-04

Profesjonalnie i rzetelnie. Nic dodać, nic ująć. Szybka realizacja zamówień.

4 / 5 2019-02-22

Opinia jak najbardziej pozytywna. Polecam

2019-02-21

Paczka miała być wysłana w ciągu 1-2 dni roboczych, natomiast doszła do mnie po niecałych 3 tygodniach. Kontakt ze sklepem bez większych zastrzeżeń.

5 / 5 2019-02-20

Od dość dawna zaopatruję się w potrzebne dla mnie towary.Jak dotąd jestem zadowolony z obsługi tej firmy. Ceną są dla mnie interesujące. Towar otrzymują bez uszkodzeń na czas.Polecam i daje 5 gwiazdek.

5 / 5 2019-02-14

Wszystko profesjonalnie. Towar zgodny z opsem , przesyłka przyszła szybko i na czas. Bardzo dobry kontakt. Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2019-02-02

Polecam transakcja przebiegła pomyślnie

1 / 5 2019-02-01

Nie polecam! Moje zamówienie nigdy nie dotarło. W pierwszym mailu poinformowano mnie, że czas realizacji to 1-5 dni roboczych. Po 7 dniach oczekiwania zadzwoniłam z zapytaniem o moje zamówienie. Okazało się, że mogli je wysłać dopiero za kolejne 5 dni. Zgodziłam się poczekać. Po upływie tygodnia ponownie zadzwoniłam. Początkowo mnie rozłączono i powiedziano, że BOK oddzwoni w ciągu 10 min z informacją o moim zamówieniu. Nie oddzwonili. Ja zadzwoniłam i po tym jak dowiedziałam się, że moje zamówienie może być zrealizowane najwcześniej za kolejny tydzień (!!!) anulowałam je. Nie spotkałam się do tej pory z podobnym podejściem do obsługi klienta.

5 / 5 2019-01-31

Bardzo jestem zadolony ze sklepu,maja bardzo duzy wybor towarow.Mozna wybrac z pewnoscia cos dla siebie i na prezent,tak jak ja to zrobilem.Polecam

1 / 5 2019-01-29

Fatalna obsługa gwarancyjna. Odmowa uznania reklamacji 3 miesiące od daty zakupu produktu.

5 / 5 2019-01-23

Z zakupu jestem zadowolona. Sklep spełnił moje oczekiwania. Towar otrzymałam w dobrym stanie. dobrze zapakowany.Nie mam zastrzerzeń.

4 / 5 2019-01-14

Obsługa jest bardzo uprzejma i profesjonalna. Ten sklep polecę znajomym.

5 / 5 2018-12-31

Uwielbiam robić zakupy w Twójpasaż.pl ponieważzamówiony towar jest zawsze dobrej jakości, dobrze zapakowany i zabezpieczony i szybko dostarczony. Jeszcze nigdy nie miałam żadnych trudnosci z zamówieniem i otrzymaniem przesyłki. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-12-26

Negatywna. Przestrzegam wszystkie osoby dokonujace zakupu, żeby w obecnosci kuriera lub na poczcie otwierały przesyłkę i dokladnie ją sprawdzały. Jesli nie macie na to czasu, nie przyjmujcie przesylki. Zamowilam skrzynie ogrodowa - kufer plastikowy za 150 zł. Przesylke odebrałam na poczcie - drewniany karton bez dodatkowych zabezpieczeń. W domu po rozpakowaniu przesylki okazalo sie, ze wieko skrzyni jest wylupane. Skrzynia jest do samodzielnego zlozenia, wiec gdybym chciala ja rozpakowac na poczcie, to musialabym ogladac kazdy element. Zreszta w przeszlosci poczta odmowila mi sporzadzenia protokolu uszkodzonej przesylki, twierdzac ze nie ma takiego obowiazku. Wtedy reklamacje uwzglednil mi producent. Zlozylam reklamacje do Twojego pasazu, ktora nie zostala uwzgledniona z powodu "powstania uszkodzenia poza firmą". (cytat z pamieci). Oczywiscie, ja nie mam mozliwosci udowodnienia, że nie usiadlam z mlotkiem w domu i nie uszkodzilam skrzyni. To kwestia zaufania miedzy stronami. Jednak po przeczytaniu (po czasie, niestety) szeregu opinii klientow, ktorzy otrzymali uszkodzone przesylki uwazam, ze cos jest nie tak albo z firma albo z firma przewozowa i to Twoj pasaz powinien poczuwac sie do rozwiazania tego problemu, skoro sie powtarza. Nie mam zastrzezen do szybkosci wysylki i obslugi klienta. Odpowiedzi na korespondencje i pytania byly udzielane szybko i konkretnie. Ale odradzam wszelkie drozsze zakupy w tym sklepie.

1 / 5 2018-12-21

Niestety negatywna. Sklep w razie reklamacji zrzuca winę na klienta zasypując go paragrafami, które mają udowodnić, ze wina leży po stronie... klienta. Nie poczuwają się do żadnej odpowiedzialności za towar. Otrzymałam częściowo zniszczony stojak, bo towar nie został odpowiednio zabezpieczony w środku. Sklep na swojej stronie zbiera tylko pozytywne opinie, a na stronach na których nie może ingerować w opinie, odmawia ich zamieszczanie.(np. [dane teleadresowe]) Nigdy tam nic więcej nie kupię, bo towar mają nie najlepszej jakości, a reklamacji nie uznają.

3 / 5 2018-12-19

Na plus można zaliczyć różnorodny rodzaj kontaktu z firmą, można łatwo się dowiedzieć co dzieje się z naszym zamówieniem i twójpasaż posiada naprawdę dobrej jakości towar, na minus to że szybkość realizacji zamówienia pozostawia wiele do życzenia, niemniej jednak polecam sklep.

5 / 5 2018-12-16

Wszystko zgodne z opisem. Szybka przesyłka.

5 / 5 2018-12-14

Transakcja przebiegła sprawnie, towar bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-12-05

PROFESIONALNA OBSLUGA POLECAM

5 / 5 2018-12-04

Bardzo szybka wysyłka i dużo różnych produktów w atrakcyjnych cenach. Polecam.

2018-11-26

brak paragonu w paczce, czyli brak możliwości reklamacji. Towar niezgodny z opisem i uszkodzony. Odradzam

5 / 5 2018-11-13

Szybka realizacja zamówienia

1 / 5 2018-11-08

Niestety oczekiwanie na przesyłkę zabija jakiekolwiek zalety wynikające z zakupu. Jeżeli komuś zależy na szybkiej przesyłce, to niech daruje sobie zakupy w tym sklepie. To że zamówisz i opłacisz kuriera nie oznacza, że otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni... ZAPOMNIJ o tym! Kontakt "do bani". Ludzie nie panują nad tym, sprzedają towar którego nie posiadają na stanie!

4 / 5 2018-11-05

Firma godna polecenia. Efektowna jakość usług. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-11-01

Dziękuje za szybką wysyłke :)

5 / 5 2018-10-30

Szeroki asortyment produktów. Potwierdzenie na emaila. Opcja dostawy do domu albo do paczkomatu. Wszystko szybko i sprawnie.

4 / 5 2018-10-29

przesyłka szybka, sprawna, opis zgodny z opisem, dobrze zapakowany.

1 / 5 2018-10-22

Uwaga banda uszustów! Zamówiłem towar, który okazało się, że firma nie posiada! Zwrot moich pieniędzy nastąpił dopiero po 14 dniach, po moich 4 telefonach! Konsultantki to zawodowe kłamczuchy informujące mnie fałszywie o wykonanych przelewach!

4 / 5 2018-10-11

ok

1 / 5 2018-10-10

Stanowczo odradzam ten sklep! Na stronie podana jest informacja : wysyłamy w 2-3 dni. Zamowienie złożyłam 8.01.2019, ale 11.01.2019 przesyłka nadal nie została wysłana, wiec napisałam maila kiedy moge spodziewać sie wysyłki, Pani poinformowała mnie ze sami oczekują na dostawę. Na moje pytanie dlaczego na swojej stronie nie umieścili informacji, ze aktualnie tego produktu nie maja na stanie dostałam odpowiedz, ze nie sa zobligowani, aby informować o tym klienta. Takim oto sposobem zamowienie dotarło do mnie dopiero dzisiaj, tj. 16.01.2019. Najgorszy sklep internetowy z jakim miałam doczyniwnia!

1 / 5 2018-09-25

OGROMNY NEGATYW! Przede wszystkim, wysyłka nie została zrealizowana w czasie, który zapewniają na stronie Internetowej, podając tłumaczenia nie do przyjęcia! O braku towaru, że nie wina sklepu itp. SKANDAL! Telefonowałam ok.3,4 w tygodniu przez dwa tygodnie, za każdym razem zapewniano mnie że towar dotrze na Święta Bożego Narodzenia, mimo że za każdym razem mówiłam, że zakupiony fotel ma być prezentem na święta dla dziecka, nikt nie poinformował mnie że towar będzie po świętach. Ostatecznie towar dotarł po świętach, w zniszczonym i porwanym kartonie.KŁAMSTWO, OBŁUDA, SKANDAL!

5 / 5 2018-09-21

Transakcja przebiegła pomyślnie.

2018-09-21

brak paragonu w paczce, czyli brak możliwości reklamacji. Towar niezgodny z opisem i uszkodzony. Odradzam

3 / 5 2018-09-19

ok

1 / 5 2018-09-18

stanowczo nie polecam .złożyłam reklamację na czajnik który zardzewiał w dwa dni od środka . okazało sie że to wina tego że nie dodałam płynu do pierwszego gotowania i to jest powód rdzy. totalna bzdura Po pierwsze opinie powinien wystawić producent czy powstała rdza jest z przyczyn wadliwego materiału czy też zostało uszkodzona powłoka i powstała rdza a nie pani Malwina .Z góry firma zakłada ze nie uwzględni reklamacji . w normalnej firmie zwraca sie reklamowany towar odsyłany jest do producenta i to on uznaje albo odrzuca Tu jest państwo w państwie Pani Malwina jest wszech wiedząca i to od jej widzi mi się zależy czy zostaje uznana czy też nie. Dziadostwo i mało profesjonalizmu

2018-09-16

Oczekiwanie na przesyłkę 10dni

4 / 5 2018-09-15

Sprawna obsługa

4 / 5 2018-09-06

Choć przeczytałam na tej stronie, że sklep ostatnio otrzymał negatywne opinie jednak zaryzykowałam i się nie zawiodłam. Kupiłam 8 zestawów lampek choinkowych, bo były dużo tańsze niż w innych miejscach takie same lampki. Wszystkie działają. Dotarły na czas. Informacje ze sklepu były kompletne i aktualizowane.

3 / 5 2018-09-03

nie polecam

4 / 5 2018-08-31

Świetny zakup. Łózko zgodne z opisem, masywne, łatwy montaż. Szybka dostawa kurierem.

4 / 5 2018-08-23

polecam

4 / 5 2018-08-16

Miła obsługa, łatwy i sympatyczny kontakt telefoniczny.

2018-08-02

Sklep wysyła zamówienia korzystając z usług firmy spedycyjnej pracującej w godzinach 9-16 więc jeśli w tych godzinach pracujesz i nie masz miłych sąsiadów, którzy odbiorą przesyłkę za Ciebie będziesz musiał/a zapłacić za ponowną wysyłkę. (koszty wysyłki swoją drogą są dość wygórowane). Obsługa sklepu oczywiście uważa, że problemu nie ma bo na stronie mają informację o tym, że przesyłki dostarczane są "przeważnie" we wspomnianych wcześniej godzinach..

4 / 5 2018-07-25

Polecam

5 / 5 2018-07-24

Kupiłam ozdoby świąteczne i jestem bardzo zadowolona. Wszystko dobrze zabezpieczone, no i dotarło na czas mimo że zamowilam pozno.

1 / 5 2018-07-20

Jedyne słowo jakie nasuwa mi się gdy pomyślę o tym sklepie to PORAŻKA. Ponad tydzień temu zamawiałam półki które rzekomo były "na stanie". Czas realizacji był przewidywany na 3-5 dni. Od początku zamówienia status: w trakcie kompletowania.Po 3 dniach dostałam lakoniczną wiadomość mail z błędnym nr zamówienia, jakoby z przyczyn niezależnych od formy przesyłka zostanie wysłana z opóźnieniem. Napisałam mail w celu wyjaśnienia, czy na pewno chodzi o moje zamówienie. Dostałam znów odpowiedź w kilku słowach z kolejnym błędem. Tym razem czas realizacji został wyznaczony na datę która już minęła dawno temu. Po tygodniu oczekiwania zadzwoniłam na infolinię, okazało się, ze nadal jest kompletowana. Znów obiecywano mi,że wyślą ją kolejnego dnia. Zrezygnowałam. Szkoda czasu i nerwów. Jeszcze nigdy nie miałam do czynienia z tak nieprofesjonalną obsługą. całe szczęście, ze przesyłka została zamówiona za pobraniem i nie muszę się teraz kłócić o własne pieniądze.

1 / 5 2018-07-16

ODRADZAM!!!! ŹLE zapakowany produkt, oryginalne opakowanie zniszczone,jakby się ktoś znęcał. Obsługa klienta chyba z PRL. Pani Malwina opryskliwa przez telefon, nastawiona na konflikt z klientem. Reklamacja w tym sklepie nie istnieje, ponieważ oni "nie widzą" oczywistych wad produktu, to znaczy, że one nie istnieją,choć ślepy by zobaczył. UNIKAĆ!!!!!

4 / 5 2018-07-10

bardzo dobry

3 / 5 2018-07-06

W styczniu 2018 roku zakupiłem w tym sklepie leżak typu kanadyjka za 122 złotych i przez okres ponad pól roku z niego nie korzystałem, dopiero jesienią 2018 roku dosłownie przez miesiąc go użytkowałem, po czym jednego razy kiedy na nim leżałem doszło do złamania jednej z podpór /nóg/ Na tą okoliczność złożyłem reklamację którą sklep odrzucił motywując to cytuję "po zapoznaniu się z przesłanymi przez Pana dowodami należy wskazać, że wskazane przez Pana wady wynikają z przyczyn zewnętrznych, mają charakter użytkowy i mechaniczny. Powstały wskutek zużycia będącej następstwem normalnego użytkowania będącej wynikiem upływu czasu, a nie na skutek wady tkwiącej w sprzedawanej rzeczy" Oceńcie sami do czego służy leżak i jakie mogą w nim powstać inne wady oprócz mechanicznych. Ręce opadają na takich ekspertów, więc uważajcie kupując ten bubel w sklepie "Twój pasaż"

5 / 5 2018-07-06

Profesjonalna obsługa, polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Przesyłki pakowane idealnie, szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam !!!

3 / 5 2018-07-01

Komunikacja ze sklepem bardzo dobra. Jednakże realizacja zamówienia powyżej miesiąca nie zasługuje na dobrą ocenę - fakt sklep o tym informował i na to się zgadzałam, niemniej w tym punkcie realizacja zamówienia wypadła fatalnie.

1 / 5 2018-06-19

Poniżej cytuje treść mojego maila na adres [email protected]: W ciągu tygodnia dzwoniłem do Państwa trzy razy. Za każdym razem dostawałem inną odpowiedź: że mamy towar na innym magazynie, że nie wyrabiamy z zamówieniami, w końcu, że towar jest na naszym magazynie i będzie wysłany w sobotę 17.12.2016. W dniu dzisiejszym nie otrzymałem żadnego maila informującego, że towar został wysłany, więc rozumiem, że nie został do mnie wysłany. Na Państwa stronie www istnieje informacja, że wysyłka tego towaru w: 2-3 dni - w tym miejscu stwierdzam, że oszukujecie Państwo klienta i nie podajecie prawdziwych informacji - na zamówiony towar czekam już 7 dni. Na dzień dzisiejszy jestem gotowy zacząć ostrzegać internautów na różnych forach i portalach społecznościowych, podając numer zamówienia, przed Państwa sklepem internetowym, oraz złożyć zawiadomienie do odpowiedniego organu o Państwa oszustwie, które dotyczy mojego zamówienia.

4 / 5 2018-06-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Półki retro, które nabyłam są funkcjonalne, jak również świetnie prezentują się na ścianie. Przesyłka dotarła w sugerowanym terminie. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-06-06

szybka relizacja,niskie koszty transportu,

4 / 5 2018-06-03

Polecam - świetne produkty, bogaty wybór, znakomita obsługa :)

4 / 5 2018-05-31

Wszystko super

5 / 5 2018-05-31

polecam! szybko sprawnie i miło:)

3 / 5 2018-05-30

towar zgodny z opisem , jakość zapakowanej przesyłki nie najlepsza (otwarty , uszkodzony karton,na szczęście zawartość bez uszkodzeń)po dokonaniu zakupu (na str. sklepu była informacja iż towar jest dostępny) następnego dnia dostałam info, iż towar znajduje się na magazynie zew.,i czas zamówienia może się wydłużyć , a miał to być prezent więc bardzo zależało mi na czasie , skontaktowałam się ze sprzedawcą i okazało się iż zamówiony produkt jest już gotowy do wysyłki, polecam sprzedawcę :)

4 / 5 2018-05-27

OK

5 / 5 2018-05-26

Jestem zadowolona zarówno ze sklepu, jak i z zamówionego towaru. Parawan jest zgodny z opisem, przesyłka szybka, tak więc z czystym sumieniem polecam :)

4 / 5 2018-05-17

polecam

5 / 5 2018-05-15

Super produkty w niskich cenach - wysyłka towaru tego samego dnia. W paczce znajdowało się to, co dokładnie kupiłem. Jestem bardzo zadowolony!

5 / 5 2018-05-09

bardzo dobry kontakt ,interesuja się każdym zakupionym towarem .Jestem bardzo zadowolony -polecam

4 / 5 2018-05-07

Fachowa i miła obsługa.

1 / 5 2018-05-07

Ludzie nie kupujcie w tym sklepie !!! Polityka poszanowania klienta w nim NIE ISTNIEJE!!!!!! Kontakt w postaci pani malwinki ( celowo z małej litery!) ŻAŁOSNY ...TUPET, IGNORANCJA na najwyższym poziomie!!!!! Uważajcie!... klient kupujący na firmę nie ma prawa ZWROTU!!!! Takim klientem skazanym na kupowanie "kota w worku " stałam się ja :( Nigdy więcej "przyjemności " kontaktu z takim sprzedającym sobie i Państwu nie życzę!!!

5 / 5 2018-05-05

Wszystko oki. Sprawna obsługa.

1 / 5 2018-05-04

Sklep inkasuje pieniądze za towar którego nie ma w magazynie, potem lawiruje i odwleka realizację. Moimi pieniędzmi obracali prawie miesiąc.

3 / 5 2018-04-29

Towar ok ,obsługa też przyzwoita .Jeśli chodzi o termin realizacji to mocno przeciągnięty nie 7 dni a ponad dwa tygodnie.

2018-04-26

Masakra dzwonić na infolinię konsultanta emilia miała do mnie pretensje że dostałem zły produkt. Zapytała co ona ma teraz zrobić.......nie wiem co za ludzie tam pracują

5 / 5 2018-04-20

Bardzo miła obsługa podczas realizacji zamówień telefonicznych. Profesjonalne podejście do klienta. Szybka realizacja zamówienia. Zamówienie zgodne z opisem. Nie mam zastrzeżeń.

4 / 5 2018-04-12

Szybko, wygodnie

4 / 5 2018-04-11

bardzo dobra

5 / 5 2018-03-28

Błyskawicznie, zgodnie z zamówieniem, polecam

5 / 5 2018-03-28

Wszystko przebiegło ok. Jestem bardzo zadowolona i na pewno będę Was polecała dalej.

4 / 5 2018-03-07

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2018-03-02

wyjątkowo sprawnie , bezproblemowo i szybko przebiegła tranzkcja

4 / 5 2018-03-02

Super obsługa, tylko czas realizacji troszkę za długi 5 dni :-(

2018-02-27

Zamówienie złożyłam 10.05, 18.05 dostałam informacje że przesyłka została wysłana. 21.05 nadal nie otrzymałam przesyłki. Zadzwoniłam z reklamacją: pani miała wyjaśnić sprawę i oddzwonić ale nie oddzwoniła. 22.05 ponownie dzwoniłam tym razem dostałam informacje że przesyłka jeszcze nie została wysłana. Po interwenci przesyłka dotarła 26.05.

4 / 5 2018-02-26

Bardzo dobry sklep. Polecam

5 / 5 2018-02-25

Towar dostarczony w terminie, dobry kontakt ze sprzedającym, dobra jakość towaru. Dziękuję i polecam.

4 / 5 2018-02-20

Transakcja przebiegła sprawnie i pomyślnie!

4 / 5 2018-02-17

zamówiłem sheker do drinków w zestawie. dostawa w ciągu trzech dni, wszystko sprawnie ,szybko,polecam. sheker też super.

5 / 5 2018-02-15

transakcja ok

5 / 5 2018-02-15

Błyskawiczna realizacja zamówienia, profesjonalna i fachowa obsługa, która dba o klienta - to się naprawdę ceni w dzisiejszych czasach. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-02-14

Super obługa.

5 / 5 2018-02-13

Doskonaly sklep,bardzo fajnie robi sie zakupy,wszystko bardzo sprawnie,milo.Maja rowniez doskonaly wybor artykulow.Jestem bardzo zadowolony z wykonanych zakupow.Polecam.

5 / 5 2018-02-12

Bardzo dobra obsługa - polecam

5 / 5 2018-02-12

Przesyłkę dostałam po 2 dniach, idealnie zapakowana i nieuszkodzona. Zamówione krzesełka są idealne i najważniejsze że nie przepłaciłam .

5 / 5 2018-02-07

Profesjonaliści w swoim fachu. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i co najważniejsze bardzo dobrze zapakowane Polecam serdecznie.

1 / 5 2018-01-28

Pomimo wcześniejszych ustaleń telefonicznych oraz za pośrednictwem czatu obiecano mi że towar otrzymam najpóźniej w czwartek niestety sklep po ponownym zapytaniu oświadczył że towar wyśle mi dopiero w piątek. Ponadto nie polecam konsultantki czatowej Emilii osoba zarozumiała, buńczuczna nie będąca w stanie zwerywikować moich wcześniejszych rozmów, ponadto nie była w stanie mi umożliwić kontaktu z kierowniczką tłumacząc tym że kierowniczka wpada na chwile i jakoś nie była w stanie poprosić ją o bezpośredni kotakt ze mną.

4 / 5 2018-01-28

Zamówiłam w sklepie beżowy dzbanuszek z podgrzewaczem. Niestety został tak spakowany i potraktowany przez InPost, że znalazłam go w kawałkach. Bardzo mi na nim zależało, ponieważ jest to prezent świąteczny dla bliskiej mi osoby. Złożyłam reklamacje na stronie sklepu i skontaktowałam się z nimi. Byłam bardzo mile zaskoczona faktem, że już na drugi dzień przyjechał kurier z nowym dzbanuszkiem i wszystko przebiegło bezproblemowo. Tym razem przesyłka była bardzo dobrze zabezpieczona. Dziękuję jeszcze raz za szybkie załatwienie sprawy i polecam wszystkim ten sklep internetowy! Dzbanuszek jest piękny!

5 / 5 2018-01-28

Kontakt i dostawa ekspresowa,towar zgodny z zamówieniem. Duża różnorodność produktów.

4 / 5 2018-01-26

Spoko

5 / 5 2018-01-26

Widać że się znają na swojej pracy wszystko zrobione bardzo profesjonalnie firma widać jest bardzo solidna.

5 / 5 2018-01-25

super polecam

5 / 5 2018-01-21

Duży pozytyw, towar zgodny z opisem szybko doszedł i bardzo dobrze zapakowany. Polecam

5 / 5 2018-01-18

Bardzo szybka i zapakowana starannie przesyłka Miła,profesjonalna obsługa. Polecam każdemu ten sklep. Daję 10+

1 / 5 2018-01-17

Nie polecam mają w ofercie towar którego nie posiadają na stanie

5 / 5 2018-01-16

Szybka wysyłka, produkt doskonale zapakowany na czas transportu. Naprawdę polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Przesyłka dotarła szybko, towar był zadnie zapakowany. Kontakt ze sklepem również nie budzi zastrzeżeń. Polecam.

1 / 5 2018-01-06

Uwaga Sklep nie zwraca pieniędzy wpłaconych konto tytułem przedpłaty

5 / 5 2018-01-05

Sklep godny polecenia. Potwierdzenie realizacji na emaila. Wysyłka kurierem z dostawą na następny dzień. Towar bardzo dobrej jakości i super zapakowany.

4 / 5 2017-12-28

wszystko jak należy.Polecam

4 / 5 2017-12-25

Były pewne problemy z zamóieniem, ale wszystko zostało załatwione z korzyścią dla mnie, więc ostatecznie ocena na plus.

4 / 5 2017-12-19

Pozytywna

3 / 5 2017-12-17

ok

1 / 5 2017-12-17

Pytacie mnie o opinę?! Zamówilam towar 23 maja, jest 14 czerwca, za towar zapłacilam, tylko towaru jeszcze nie otrzymałam!!!!! A miał być zrealizowany w 2 dni!!!! ....

3 / 5 2017-12-14

Kupiłam u państwa w sklepie czajnik i wiertla. Wiertla "rewelacja" tak stwierdził mój mąż, bo ja się na tym nie znam, natomiast czajnik? szału nie ma, zaczyna rdzewieć od środka, więc jego nie polecam.

1 / 5 2017-12-06

Odradzam. O tym, że zamówienie nie zostanie zrealizowane dowiedziałam się dopiero kiedy zadzwoniłam. Na stronie nie mogłam sprawdzić stanu realizacji zamówienia (przenosiło mnie na główną). Oczywiście żadnego przepraszam Nic. Trzeba napisać maila z z żądaniem zwrotu pieniędzy, bo sami nie wiedzą, że jak nie mogą zrealizować zamówienia to powinni oddać. Żenujące. Tylko strata czasu. Infolinia też się na początku rozłączała.

5 / 5 2017-12-01

Polecam. Nie było problemów z towarem jak i z dostawą.

5 / 5 2017-11-23

Realizacja zamówienia bardzo dobra

3 / 5 2017-11-22

Zabrakło właściwej ionformacji na temat operacji z uzyciem faktury przelewowej - przyjęte jest, że fakturę opłaca się po otzrymaniu toearu w ciągu 7 dni roboczych, u Państwa dziwnym trafem fakturę należy ołacic przed otrzymaniem towaru. Myślę, że to nie jest dobra praktyka

1 / 5 2017-11-05

Termin realizacji 5 dniowy, na paczkę czekałem około 2 tygodnie. Sklep nie informuje o opóźnieniach. Wprowadzają klienta w błąd wysyłając mail z nieistniejącym nr przewozowym. Ciężko dodzwonić się na infolinię aby wyjaśnić tak długi czas realizacji. Konsultantka informuje że oddzwoni z wyjaśnieniem o konkretnej godzinie- oczywiście już nie oddzwania. Ponownie atakuję infolinie i ponownie wisze na automacie.... Po kilku minutach opowiadam historię mojego zamówniea kolejnej kobiecie która uprzejmie informuje że nie wysłano paczki z powodu jakich błędów w dostawie (podobno nie ten kolor) a moje zamówinie wyślą za kolejne 5 dni. Pozytywne było tylko to, że towar jest ok, dotarł w całości i jakośc też jest ok. Natomiast obsługa pozostawia wieeeele do życzenia. Radzę się dobrze zastanowić zanim podejmie się współpracę.

3 / 5 2017-11-05

Sklep jak sklep,były problemy z dostawą(oszukiwanie,że przedmiot został już wysłany) a tak większych nie mam zastrzeżeń.

1 / 5 2017-10-25

Witam serdecznie,nie polecam tego sklepu! Bardzo mi przykro, zamówił drzewko,w sklepie internetowym wystawione piękne a w zeczywistosci brzydkie smierdzonce plastikiem i nie tego koloru który zamawiał. I do tego nie przyjmują reklamacji!!!!

2017-10-23

dostalismy krzeslo ktore nie mozna zlozyc z przyczyn fabrycznych

3 / 5 2017-10-19

Realizacja zamówienia prawie po 3 tygodniach, po licznych monitach i prośbach!!!

5 / 5 2017-10-14

ok!

2017-10-08

Kupowałem parasol ogrodowy, dostawa trwała długo powyżej 5 dni, miało być max 5 dni. Gdy towar odesłałem oczywiście na własny koszt, oddano mi kasę odejmując podwójnie koszt dostawy. Dopiero po kilku meilach oddano mi moje 19zł co trwało prawie miesiąc. Warto sprawdzać ile oddają.

4 / 5 2017-09-30

bardzo dobry

5 / 5 2017-09-27

Wszystko jest ok. Towar zgodny z opisem

4 / 5 2017-09-20

Profesjonalna obsługa. Mimo iż wystąpił błąd w zamówieniu (zdarza się każdemu), to bez problemu dokonali zwrotu pieniędzy. Przesyłka przyszła szybko, a błąd został naprawiony profesjonalnie i bez robienia "łaski". Mimo, że finalnie musiałem poprosić o zwrot pieniędzy, to jednak sklep zrobił to na poziomie, więc polecam korzystanie z ich usług.

5 / 5 2017-09-18

Polecam sklep internetowy TwójPasaż.pl, moje zamówienie zostało dostarczone szybko, wszystko zgodnie z opisem. Polecam warto skorzystać

3 / 5 2017-09-14

sklep ok, choć produkt beznadziejnej jakości i nie do końca zgodny z opisem !

5 / 5 2017-09-12

Expresowa dostawa, miły kontakt, czyli bardzo polecam tą firmę. Towar oceniam na 6.

5 / 5 2017-09-11

bardzo dobry

4 / 5 2017-09-10

godny polecenia

1 / 5 2017-09-09

NIGDY więcej zakupów w tym sklepie. 12 maja zakupione lampy solarne zapłacone dopiero 18 maja informacja że są na innym magazynie około 25 maja informacja, brak zamówionego towaru po moich codziennych telefonach i e-mailach zwrot pieniędzy porażka

5 / 5 2017-09-04

Świetne produkty za świetną cenę. Błyskawiczna przesyłka dotarła już następnego dnia po zamówieniu. Serdecznie polecam!

2017-09-03

brak paragonu w paczce, czyli brak możliwości reklamacji. Towar niezgodny z opisem i uszkodzony. Odradzam

1 / 5 2017-08-24

Sprzedają Chiński badziew, produkty pouszkadzane, powichrowane, obdrapane. NIE POLECAM!

5 / 5 2017-08-22

Świetny sklep. Bardzo szybka przesyłka i towar nie uszkodzony. Dobtu kontakt z firmą. Poleca

4 / 5 2017-08-20

bardzo dobry

5 / 5 2017-08-13

Świetne produkty w niskich cenach - wysyłka towaru nawet tego samego dnia. W paczce znajdowało się to, co dokładnie kupiłem. Jestem zadowolony!

2017-08-12

Niestety zamówiony i opłacony towar (ławka ogrodowa) do mnie nie dotarł. Miła pani poinformowała mnie o problemach i obiecała, że w ciągu kilku kolejnych dni ławka na pewno zostanie przesłana. Nie doczekawszy się dostawy (czekałam prawie 2 tygodnie) wycofałam zamówienie.Na szczęście otrzymałam zwrot pieniędzy.

5 / 5 2017-08-11

Bardzo bogaty asortyment w przystępnych cenach.Warto robić tutaj zakupy i mieć pewność,że ten uczciwy sprzedawca w 100% wywiąże się z zamówienia.

5 / 5 2017-08-04

Bardzo szybka wysylka , paczka bardzo dobrze zapakowana. Wszystko idzie szybko i sprawnie

1 / 5 2017-08-02

Witam, towar, który kupiłem przyszedł z opóźnieniem, był zniszczony - Made in China słabej jakości. Przed zakupem zostałem pierwszy raz wprowadzony w błąd (fotel nie był z materiałów, które twojpasaz.pl deklarował), później kolejny raz. W związku z nieprawdziwymi informacjami jakimi byłem karmiony zerwałem dalszą współpracę oszczędzając sobie dalszego mydlenia oczu i "reklamacji".

1 / 5 2017-07-30

Zwracam uwagę wszystkim kupującym ,że jakiekolwiek usterki, uszkodzenia nie są rozstrzygane na korzyść klienta. FIRMA TRANSPORTOWA ANI FIRMA "Twój pasaż" z ZIELONEJ GÓRY NIE poczuwają się do uznania reklamacji . Koniecznie sprawdzajcie dostarczony towar w obecności kuriera , bo w przeciwnym wypadku zostaniecie wyrolowani jak ja z uszkodzonym towarem .

4 / 5 2017-07-29

Bardzo dobra

5 / 5 2017-07-29

bARDZO JESTEM ZADOWOLONY Z TAKICH USŁUG CO JUŻ DOŚWIADCZYŁEM WIELE RAZY CO OCZYWIŚCIE MOGĘ POLECIC WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM BO NAPRAWDE WARTO A FIRMA JEST NAPRAWDE SZYBKA I WSPANIAŁA.

4 / 5 2017-07-25

Sklep w porządku szybka wysyłka, towar średniej jakości.

1 / 5 2017-07-13

NIE POLECAM, czas realizacji przesyłki to jakaś komedia, konsultanci - zero profesjonalizmu, ciężko o kontakt z osobą która rozumie co klient do niej mówi. Na pewno nie skorzystam już więcej z ich usług, żenada.

2017-07-10

Na stol czekam juz 2 tyg po 3 probach wyslania.Dwa razy uszkodzil kurier raz problemy techniczne.Sam pracuje w sklepie z mozliwoscia wysylania i wiem jak to dziala.Obsluga bardzo mila za to i oddzwaniali zawsze.Bylem informowany o problemach ale tak solidna firma nie powinna miec takich problemow z dobraniem kuriera lub poprawnym zapakowaniem przesylki.Zalezalo mi na tym stole i potrzebowalen takich 8 do sylwestra.Niestety nie wyjdzie nam interes.Pozdrawiam

5 / 5 2017-07-01

polecam sklep

4 / 5 2017-07-01

Polecam sklep ;) Towar przyszedł sprawnie i jest w porządku. Godna polecenia firma ;)

4 / 5 2017-06-22

Godny polecenia...

1 / 5 2017-06-22

Aaa i jeszcze jedno! Opinie o produktach Twój pasaż CENZURUJE!!!!! Umieszcza tylko te dobre. Moja o bublu,który kupiłam nie została dodana!!!! OSZUKUJĄ nie postępując rzetelnie wobec potencjalnych nowych klientów!!!

3 / 5 2017-06-19

Duże opóźnienie w wysyłce - tłumaczono mi na infolinii, że nie z winy sklepu.

5 / 5 2017-06-19

TOWAR ZGODNY Z OPISEM SZYBKA WYSYŁKA POLECAM

1 / 5 2017-06-14

żądam zwrotu kasy !!!!!!!!

2017-06-07

Reklamacja z dn.19. 09.18r.zakończona ,a do 09.10.18r. zwrot pieniedzy nie nastapił.Pani z działu reklamacji twierdzi ,ze mają czas do 30 dni.To po prostu skandal.Nie polecam tego sklepu absolutnie.

4 / 5 2017-06-04

Miła obsługa.

5 / 5 2017-06-03

Tani sklep oferujący artykuły bardzo dobrej jakości

4 / 5 2017-05-26

bez żadnych problemów, dobry sklep

4 / 5 2017-05-19

Jakość obsługi genialna, transport błyskawiczny (zamówiłem w niedzielę a we wtorek do południa miałem już towar. Sam towar dobrze zapakowany nieponiszczony. Polecam !

3 / 5 2017-05-13

Transakcja przebiegła pomyślnie

4 / 5 2017-05-04

Plusy: - przejrzysta strona, wystarczająca ilość informacji o produktach, - produkt kupowany jest taki sam, jak na stronie, - brak problemów z płatnością, stały kontakt ze sklepem w czasie realizacji zamówienia; monitorowanie stanu zamówienia przez e-mail; kontakt telefoniczny z inicjatywy sklepu, aby poinformować o opóźnieniu; - bezproblemowa dostawa, dobre pakowanie. Minusy: - zamiast obiecanych 2-3 dni towar dotarł po 12. Ogólnie - jestem zadowolona z zakupów, byłabym może mniej, gdyby mi się śpieszyło ;)

4 / 5 2017-04-29

Okej.

4 / 5 2017-04-18

Tranzakcja przebiegła pomyślnie.

4 / 5 2017-04-09

Wszystko ok.

5 / 5 2017-04-03

Jest O.K.

Rzetelne opinie o Twojpasaz.pl

Twojpasaz.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
-

Email
[email protected]

Telefon
(68) 506 50 56

Komórka
-

Infolinia
(68) 506 50 56

Logowanie