Kategorie: / Książki / Biuro / Dom / Dla Dzieci

Uwolnijkolory.pl Opinie Klientów

4.79/5.00 - ilość ocen: 224
opinie o Uwolnijkolory.pl
5 / 5 2019-03-23

Profesjonalna realizacja, szybko i na najwyższym poziomie. Polecam

4 / 5 2019-03-20

Albumy wyglądały naprawdę pięknie! Super kolory, dobra jakość papieru, jestem naprawdę bardzo zadowolona!

4 / 5 2019-03-19

Szybka dobra obsługa i dostawa jednak troszkę rozczarowana jestem kolorem ,barwą która została zmieniona niestety na gorsze

5 / 5 2019-03-16

zadowolona

5 / 5 2019-03-16

Jestem zadowolona z usługi

5 / 5 2019-03-13

Polecam zakupy w sklepie. Program do tworzenia fotoksiążki jest przystępny w obsłudze, a wydrukowana książka jest dobrej jakości.

5 / 5 2019-03-11

Polecam

5 / 5 2019-03-11

Kalendarze przepiękne. Szybka i sprawna obsługa. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-03-07

Jak najbardziej polecam usługi firmy, jestem bardzo zadowolona z jakości i szybkości realizacji zamówienia

5 / 5 2019-02-24

Zamówiłam fotoksiążkę na prezent. Wszystko w bardzo dobrym stanie, paczka przyszła w ciągu kilku dni, szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-02-20

Profesjonalna obsługa, realizacja zamówienia ekspresowa . Nie ma się do czego przyczepić :)

5 / 5 2019-02-19

Profesjonalna obsługa :)

5 / 5 2019-02-17

Bardzo dobra jakość. A do tego przystępne ceny. Super kontakt. Polecam wszystkim

5 / 5 2019-02-16

Rewelacja

5 / 5 2019-02-13

Polecam. Jakość wykonania i druk ok.

5 / 5 2019-02-12

Profesjonalna obsługa . Szybka realizacja . Bardzo Polecam zakupy w tym sklepie !

5 / 5 2019-02-12

szybka realizacja, dobra jakość wywołanych zdjęć, paczka dobrze zabezpieczona

2019-02-11

Zamawiałam w sklepie wiele fotoksiążek, zawsze w formacie 20x20 (zbieram kolekcję). Przy ostatnim zamówieniu składanym po 22 pomyliłam się i wybrałam format 30x30. Od razu po zatwierdzeniu zamówienia skorzytsałam z opcji przypisanem do zamówienia ("wyślij nam wiadomość") i napisałam o swojej pomyłce i prośbę o nierealizacji tego zamóienia w tym formacie. Rano od razu zadzwoniłam i otrzymałam informację, że fotoksiążka jest drukowana. Rozumiem regulamin sklepu, ale wiadomość o pomyłce wysłałam od razu... Po co istnieje taka opcja skoro nikt nie odczytuje wiadomości przy zamówieniu przed jego rozpoczęćiem. Rozpoczęcie zaamówienia w godzinach zamknięcia sklepu też pozostawiam do wątpliwości. Nie chiciałam nawet zwrotu różnicy ceny tylko o wydruk innegp formatu, zaproponowałam, że jeszcze raz przygotowałabym foroksiążkę. Zawiodłam się....

5 / 5 2019-02-08

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-02-07

Fotoksiążka w doskonałej jakości. Na pewno skorzystam ponownie

5 / 5 2019-02-05

Polecam!

5 / 5 2019-02-01

transakcja bardzo szybka i obsługa bardzo dobra

5 / 5 2019-02-01

Polecam!Pełen profesjonalizm, super jakość pod każdym względem!

5 / 5 2019-01-30

Wszystko zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2019-01-29

polecam sklep , szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-01-25

Całkiem przyzwoity kreator także fotoksiążka wyszła bardzo dobrze. Jakość bdb. Polecam

5 / 5 2019-01-23

Polecam ten sklep

5 / 5 2019-01-20

Gorąco polecam. Zdjęcia wyraźne mimo wygrania zdjęć średniej jakości. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Cena przystępna.

5 / 5 2019-01-15

To już kolejny nasz album zamawiany w "uwolnij kolory" jestem bardzo zadowolona z jakości i szybkości usługi. Same plusy

5 / 5 2019-01-13

Rewelacja. Juz od 4 lat zamawiam kalendarze, ksiazki i zawsze tam wracam :)

4 / 5 2019-01-07

Polecam!

5 / 5 2018-12-19

Wspaniałe zdjęcia, rewelacyjna jakość w świetnej cenie

5 / 5 2018-12-17

Zdjęcia wyszły bardzo ładnie. Album komunijny jest po prostu super. Nie mam żadnych uwag.

5 / 5 2018-12-09

Gorąco polecam. Zdjęcia wyraźne mimo wygrania zdjęć średniej jakości. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Cena przystępna.

5 / 5 2018-12-07

OBRAZ REWELACJA,JESTEM BARDZO ZADOWOLONA,PRZESYŁKA EKSPRESOWA.POLECAM BARDZO.

5 / 5 2018-12-04

szybkość błyskawiczna, jakość wspaniała

5 / 5 2018-12-01

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-12-01

Polecam zakupy w uwolnijkolory

5 / 5 2018-11-30

pełna profeska, szybko sprawnie, polecam

5 / 5 2018-11-28

Profesjonalizm, jakość, szybkość.

5 / 5 2018-11-26

Jestem BARDZO zadowolona z usług uwolnijkolory. Stworzyłam sobie sama fotoksiążkę, teraz zamówiłąm prawie 300zdjęć po rewelacyjnej cenie. Bałam się że może przy transporcie zdjęcia ulegną zniszczeniu ale były bardzo dobrze zabezpieczone. Polecam każdemu !

3 / 5 2018-11-23

książka wygląda super, pieknie wykonana. Przyczepiłabym się tylko do jednego mankamentu, otóż w projekcie moje niektóre obrazki miały białe tło, natomiast na wydruku były szare. Trzeba wziać tez pod uwagę, że kolory tła w projekcie odbiegają nieco od koloru na wydruku. Tak to ok, prezent udany i zapewne będę wracać :)

5 / 5 2018-11-23

Polecam, wszystko szybko i sprawnie, jakość odbitek też super:)

5 / 5 2018-11-19

jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2018-11-17

Wszystko OK

4 / 5 2018-11-12

Jestem bardzo zadowolona z kalendarzy

5 / 5 2018-11-11

Błyskawiczna realizacja!

5 / 5 2018-11-05

Profesjonalna obsługa. Fotokalendarze są śliczne, a obraz jest piękny i porządnie wykonany. Szybka wysylka. Naprawdę polecam!

5 / 5 2018-11-01

Z całego serca polecam !

4 / 5 2018-10-26

Polecam zakup w tym sklepie. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko.

4 / 5 2018-10-20

Bardzo jestem zadowolona z serwisu. Dziękuję za piekny wydruk książki

5 / 5 2018-10-11

Piękne zdjęcia, świetna jakość za niewielkie pieniądze.

5 / 5 2018-10-06

Polecam

5 / 5 2018-10-05

Wszystko na najwyższym poziomie ! Polecam każdemu

5 / 5 2018-10-03

POLECAM

5 / 5 2018-09-27

Szybko, sprawnie a przede wszystkim pięknie zrobione

5 / 5 2018-09-25

:).....

5 / 5 2018-09-21

Polecam. Szybka realizacja. Profesjonalne podejście do klienta.

1 / 5 2018-09-18

Bardzo zły kontakt z obsługą klienta. Firma na stronie podała czas oczekiwania przed świętami, jedna po zamówieniu ten czas okazał się znacznie dłuższy. Po wysłaniu maila z prośbą o anulacje, 10 min po złożonym zamówieniu, otrzymałam info, iż na tym etapie realizacji nie maja możliwości anulacji zamówienia. Kpina i oszustwo!!!! Nie polecam nikomu, biorąc pod uwagę, iż na rynku jest wiele innych firm wykonujących takie usługi.

5 / 5 2018-09-16

Polecam, szybko i bezproblemowo :)

5 / 5 2018-09-15

Wspaniała książka i obsługa. Godne polecenia

5 / 5 2018-09-08

Profesjonalnie, szybko i bez zarzutów pod jakimkolwiek względem. Polecam z pełnym przekonaniem.

4 / 5 2018-08-30

ładne zdjęcia, jakość

5 / 5 2018-08-29

Polecam

5 / 5 2018-08-22

Wszystko super!

5 / 5 2018-08-19

Korzystam po raz kolejny , wszystko OK bardzo polecam .

4 / 5 2018-08-18

Polecam usługę, księga gości przyszła szubko i świetnie się prezentuje

5 / 5 2018-08-14

Polecam

5 / 5 2018-08-08

Pełna satysfakcja :)

5 / 5 2018-08-08

Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2018-08-01

Piekne zdjecia

4 / 5 2018-07-29

Jakośc bardzo dobra.

4 / 5 2018-07-26

Zdjęcia przesłane bardzo szybko. Generalnie wszystko ok ale niektóre zdjęcia zbyt wycięte.

5 / 5 2018-07-21

Super

5 / 5 2018-07-14

Jestem bardzo zadowolona.

4 / 5 2018-07-14

Super kalendarz. Zapewne jeszcze nie raz skorzystam z tej firmy. Polecam!

4 / 5 2018-07-10

Foto książka bardzo ładna, natomiast odbitki średniej jakości.

5 / 5 2018-07-08

Sliczne zdjecia i fotoksiazka. Bardzo dobra jakosc :-)

5 / 5 2018-07-08

Bardzo fajny pomysł na prezent :) Fotoksiążka bardzo dobrej jakości, szablony bardzo nowoczesne, kolory bardzo ładne :). Warto śledzić facebook'a, żeby załapać się na jakieś promocje ;)

5 / 5 2018-07-08

powiem krótko - POLECAM

5 / 5 2018-07-03

Piękne kalendarze, super jakość, bardzo dobre wykonanie. Program do tworzenia kalendarza czytelny i prosty w obsłudze. Polecam

5 / 5 2018-06-26

szybko,profesjonalne,jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-06-26

Jestem bardzo zadowolona z fotoksiązki. POlecam

5 / 5 2018-06-22

Bardzo dobra jakość zdjęć. Jak najbardziej polecam.

4 / 5 2018-06-19

Transakcja szybka

5 / 5 2018-06-10

Jestem bardzo zatowolona z przygotowanych wizytówek

5 / 5 2018-06-06

super szybko sprawnie bezproblemowo

5 / 5 2018-06-01

To dopiero moje drugie zamówienie, które zostało zrealizowane ale już mogę powiedzieć że na tle innych firmy, z których usług korzystałam ta się wybija na pierwsze miejsce. Możliwość skorzystania z "pustego" szablonu, gdzie mogę stworzyć własny projekt jest dla mnie bardzo ważna. A i wykonanie bardzo dobre, polecam z całego serca.

5 / 5 2018-05-30

Polecam wszystkim. Bardzo dobre wykonanie szybka dostawa.

5 / 5 2018-05-27

Przepiekne wykonanie Polecam

4 / 5 2018-05-25

Dobrze wykonana książka. Jesteśmy zadowoleni z prezentu.

5 / 5 2018-05-16

Polecam!

5 / 5 2018-05-05

Książki foto rewelacyjne!!!! Zamówiłam już 3 książkę i jestem mega zadowolona. Realizacja zamówienia expresowa. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-03

Polecam innym

5 / 5 2018-04-29

Polecam.

5 / 5 2018-04-26

super, troche droga przesyłka.

4 / 5 2018-04-26

Jestem stałą Kluentką. Zamawiam głównie fotoksiążki-to genialne rozwiązanie. Tym razem obraz dka rodziców z nadrukiem ich zdjęć z podróży. Piękne kolory, jakość wydruku idealna! Drobna uwaga do formy pakowania - zbyt niedbała. Ale wierzę, ze to incydent :)

5 / 5 2018-04-22

Ekspresowa realizacja zamówienia oraz przesyłka. Wieczorem zamówiłam A na drugi dzień już był kalendarz wysłany. Wygląda super. Gorąco polecam. To moje drugie zamówienie i będą kolejne

5 / 5 2018-04-21

Świetna jakość kalendarza, bardzo szybka realizacja zamówienia. Skorzystam ponownie. Polecam!

5 / 5 2018-04-11

Z całą odpowiedzialnością GORĄCO POLECAM

5 / 5 2018-04-10

Wszystko Ok

5 / 5 2018-04-05

Zamawiałam kalendarz ze zdjęciami, usługa wykonana fachowo, ładnie i ekspresowo. To już kolejny mój zakup, z którego jestem zadowolona i na pewno nie ostatni. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-04-02

Wszystko na duży plus jedyny minus to sklejone odbitki straciłam kilka zdjęć ponieważ min 10 zdjęć było sklejonych, może wynika to ze zbyt wczesnego wysyłki zamówień.

5 / 5 2018-03-30

Naprawdę szybko, świetna jakość.

4 / 5 2018-03-23

Książka bardzo ładna- dobra jakość i szybkość realizacji zlecenia.

5 / 5 2018-03-21

Super wykonanie i bardzo szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-03-20

Zdecydowanie polecam ten sklep, szybka wysyłka.

4 / 5 2018-03-18

Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2018-03-18

Super Polecam!

5 / 5 2018-03-15

Transakcja przebiegła pozytywnie, jakość zdjęć - rewelacja :-) polecam jak najbardziej !

5 / 5 2018-03-14

Profesjonalna obsługa, bardzo dobra jakość produktu, błyskawiczny termin realizacji.

5 / 5 2018-03-02

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. ;)

5 / 5 2018-02-23

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-02-20

Polecam!!!

5 / 5 2018-02-14

Szybko,sprawnie ,dobra jakość

3 / 5 2018-02-14

Wydruk ok ale krzywo wyciete. Nie wygląda to profesjonalnie. Jaka cena taka usługa.

5 / 5 2018-02-09

Transakcja szybka i przyjemna, to moje drugie zakupy i na pewno do Państwa wrócę. Pełen profesjonalizm, super kontakt. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-02-02

Bardzo dziękuje i oczywiście polecam, jestem bardzo zadowolona! A realizacja natychmiastowa!

3 / 5 2018-02-01

Bardzo ładne zdjęcia- polecam ale zdecydowanie nie polecam przesylki przez firmę InPost, zdjęcia powinnam otrzymać 24.08 a dostałam dopiero 03.09 po codziennych upominaniach się na infolinii . Zdjęcia będę zamawiac ale zmienię sposób dostarczenia. Pozdrawiam

5 / 5 2018-01-31

jestem zadowolona

5 / 5 2018-01-25

Mega obsługa. Zamówiłam foto albumy przed Świętami. Z uwagi na bardzo dużo zamówień moje zamówienie miało dotrzeć po Świętach. Pisałam w tej sprawie maila i prosiłam z racji na duże zamówienie że bardzo proszę o dostarczenie przed Świętami paczki. Oczywiście udało się. Foto albumy super jakości. Prezenty udane. Dziękuję za pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-01-24

To już 5 książka od was i jak zawsze wszystko perfekcyjnie:)

5 / 5 2018-01-23

Za rok też skorzystam z Państwa usług. Dla mnie super

4 / 5 2018-01-23

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-01-19

Polecam!

5 / 5 2018-01-16

Szybko, rewelacyjna jakość zdjęć, dobra cena

5 / 5 2018-01-13

Świetna usługa

5 / 5 2018-01-08

Wszystko na czas Polecam!

5 / 5 2018-01-07

Książka została wykonana szybko i nie mam zastrzeżeń do jakości wykonania. Polecam.

5 / 5 2017-12-30

Jestem zadowolona z ceny i jakości.

5 / 5 2017-12-28

Realizacja szybka i sprawna przysylka szybko dostarczona

5 / 5 2017-12-23

polecam

5 / 5 2017-12-21

Szybko, tanio i ładnie

5 / 5 2017-12-20

transakcja udana

5 / 5 2017-12-18

Realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam z czystym sumieniem :)

5 / 5 2017-12-17

Jestem bardzo zadowolona, już zamówiłam kolejne odbitki. Polecam.

5 / 5 2017-12-15

Wszystko super

5 / 5 2017-12-13

Bardzo fajny pomysł na prezent :) Fotoksiążka bardzo dobrej jakości, szablony bardzo nowoczesne, kolory bardzo ładne :). Warto śledzić facebook'a, żeby załapać się na jakieś promocje ;)

5 / 5 2017-12-11

Jestem super zadowolona! Polecam!

5 / 5 2017-12-09

Super wszystko zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2017-12-08

Pełen profesjonalizm:) Polecam jak najbardziej:)

5 / 5 2017-12-07

Jestem w pełni usatysfakcjonowana z realizacji zamówienia. Zamówienie zrealizowane w terminie, świetny kobtakt z klientem, pełna zgodność z moimi wyborami i oczekiwaniami, pìękne kolory zdjęć i bardzo dobra jakość papieru. Każdemu polecam tą rzetelną firmę, a sama zbieram już zdjęcia na kolejną fotoksiążkę!

5 / 5 2017-12-07

Foto książka bardzo dobrej jakości. Jedyne ale ro jak na 154str mógłby by być trochę bardziej solidnie klejona.

5 / 5 2017-12-04

Jednym słowem GENIALNIE

5 / 5 2017-11-29

Jestem w pełni usatysfakcjonowana z realizacji zamówienia. Zamówienie zrealizowane w terminie, świetny kobtakt z klientem, pełna zgodność z moimi wyborami i oczekiwaniami, pìękne kolory zdjęć i bardzo dobra jakość papieru. Każdemu polecam tą rzetelną firmę, a sama zbieram już zdjęcia na kolejną fotoksiążkę!

5 / 5 2017-11-28

Szybko i profesjonalnie, wysoka jakość produktów. Polecam

5 / 5 2017-11-24

Sprawnie i bezproblemowo. Polecam! Z pewnością skorzystam jeszcze nie raz :)

5 / 5 2017-11-24

Bardzo szybka realizacja. Super jakość.

5 / 5 2017-11-23

Jestem bardzo zadowolona. Jak najbardziej polecam...

5 / 5 2017-11-21

Polecam

5 / 5 2017-11-16

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-10

Polecam, szybka transakcja i dobra jakość wykonania

5 / 5 2017-11-07

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-10-25

Polecam

5 / 5 2017-10-25

Szybko, profesjonalnie. Wizytówki bardzo ładne.

5 / 5 2017-10-21

Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie, niecałe 48 godzin od zamówienia w okresie świątecznym - wow! poza tym jakość wykonania jak zawsze idealna - kilka lat z rzędu już zamawiamy prezenty z siostrą i jesteśmy zadowolone w 200%

4 / 5 2017-10-13

Dobry sklep z wysoką jakością wyrobu. Polecam.

5 / 5 2017-10-05

Super! Zamówiłam 14 pamiątkowych fotoksiążek dla przedszkolaków. Strona z aplikacją do projektowania świetna! wiele gotowych szablonów oraz możliwości edycji według własnego pomysłu. jakość książki oraz kolory zdjęć są bardzo dobre. Szybka wysyłka. Nie mogę się doczekać aż zaprojektuję coś dla siebie :) Polecam!

5 / 5 2017-10-05

wszystko na najwyzszym poziomie

5 / 5 2017-09-22

Polecam zakupy na uwolnijkolory.pl wszystko szybko i sprawnie. Fotoalbum równie piękny jak w projekcie

5 / 5 2017-09-20

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, materiały z których wykonano fotoksiążkę są najlepszej jakości, zdjęcia mają piękne głębokie kolory - zdecydowanie polecam Uwolnijkolory i na pewno wrócę! :)

4 / 5 2017-09-16

Polecam.

5 / 5 2017-09-14

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia ( za co bardzo dziękuje

5 / 5 2017-09-07

Polecam

4 / 5 2017-09-04

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-04

Bardzo szybko, sprawnie. Album ładnie wykonany, papier dobrej jakości i zdjęcia wyraźne.

4 / 5 2017-09-02

Polecam

5 / 5 2017-09-01

Odbitki super, kolory żywe rewelacyjne! Na pewno tu wrócę:) Polecam innym!

4 / 5 2017-08-31

Program ma wiele możliwości ,ale pracuje bardzo wolno . Fotoksiążki to nie męcząca ,a ciekawa forma pokazania swoich wspomnień znajomym . POLECAM

4 / 5 2017-08-27

Szybko i tanio

4 / 5 2017-08-25

wszystko okej. :)

5 / 5 2017-08-22

Profesjonalna obsułga plecam jak najbardziej wszystkim super jakość i szybka wysyłka :)

5 / 5 2017-08-21

Super :) Polecam

5 / 5 2017-08-20

Obsługa super, warto byłoby ulepszyc funkcję sprawdzania tekstów.

5 / 5 2017-08-17

Polecam

5 / 5 2017-08-13

Polecam ten sklep każdemu kto chce wywołać dużą ilość zdjęć szybko i tanio :)

5 / 5 2017-08-10

wszystko ok

4 / 5 2017-08-10

Polecam w 100%. Sprawny i łatwy w obsłudze program.Jakość fotoksiążki wspaniała, już tworze kolejne dla siebie i znajomych.

5 / 5 2017-08-09

Dobra jakość zdjęć, Fotoksiążka odwzorowuje to co projektowałam. Przesyłka szybko do mnie dotarła bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-08-09

Polecam

5 / 5 2017-08-08

profesjonalna obsługa Polecam

5 / 5 2017-07-25

Polecam i będę korzystać jak najczęściej

5 / 5 2017-07-24

Szybka realizacja, bardzo dobre wykonanie, jestem w pełni zadowolona i polecam !

5 / 5 2017-07-20

Bardzo szybka realizacja i dostawa . Super jakość naprawdę polecam !!! Ja skorzystam jeszcze nie raz

4 / 5 2017-07-20

Początkowe problemy moje techniczne przerodzily się w płynną, łatwą współpracę online. Skomponowałam olbrzymi album, ktory został przepięknie wykonany i w krótkim czasie przesłany. Teraz zachwyca mnie, rodzine i przyjaciół. Komponuję już kolejny, z poprzednich wakacji i serdecznie, bez obaw polecam uwolnijkolory.pl każdemu, kto chce zachować wspomnienia w pięknym wydaniu. Dziękuję.

5 / 5 2017-07-17

Wszystko ok. Szybka realizacja i wysyłka.

5 / 5 2017-07-15

Profesjonalnie i bardzo szybko. Fotoksiążka niesamowita. To firma na 6+. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-10

Szybka wysyłka. Obsługa bardzo dobra

5 / 5 2017-07-07

POLECAM!

5 / 5 2017-07-02

POLECAM

4 / 5 2017-07-01

Realizacja zgodnie z podanym na stronie czasem, jakość fotoksiążki bardzo ok. Jedynie wolałabym, żeby była lepiej zabezpieczona na wysyłkę bo jeden róg nieznacznie się zagiął.

5 / 5 2017-06-29

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. O wszystkim po kolei dostawałam informację. Przesyłka ze zdjęciami została dobrze zapakowana. Wszystko całe i zdrowe :) Zamówię tu jeszcze nie raz.

5 / 5 2017-06-26

Obsługa profesjonalna, szybka realizacja i wysyłka. Polecam w 100%

5 / 5 2017-06-22

Bardzo łatwy, intuicyjny system do tworzenia projektów fotoksiążek, bogaty wybór schematów, które można korygować wg własnego uznania. Realizacja zamówienia szybka, jakość opakowania produktów bardzo dobra. Myślę, że w przyszłości jeszcze nie raz skorzystam z oferty.

5 / 5 2017-06-22

Super szybka profesjonalna obsluga. Jedtnie co to po zaznaczeniu obitek nie moglam zmienic blyszczacuch na matowe. Ale mize nie umialam. Mize trzeba prosciej.

4 / 5 2017-06-22

Czekałem tydzień od zaksięgowania wpłaty na kuriera.Jakość kalendarza bez zarzutu,Bardzo ostre zdjęcia i staranne wykonanie w przystępnej cenie.

4 / 5 2017-06-17

Super!

4 / 5 2017-06-16

Zdjęcia dobrej jakości, obsługa w porządku.

5 / 5 2017-06-15

jestem bardzo zadowolony z zamówionych wizytówek :)

5 / 5 2017-06-11

Super pomysł na prezent w dobrym wykonaniu ;) Polecam !

Rzetelne opinie o Uwolnijkolory.pl

Uwolnijkolory.pl

Siedziba
Zaczernie

WWW
http://uwolnijkolory.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
17 27 55 296

Logowanie