Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Gry

Zadowolenie.pl Opinie Klientów

4.68/5.00 - ilość ocen: 163
opinie o Zadowolenie.pl
2019-03-14

Zrezygnowałam ponieważ kurier nie poinformował mnie o przesyłce choć zgłaszałam to firmie kurierskiej względem godziny

5 / 5 2019-02-25

Jest ok

5 / 5 2019-02-24

Błyskawiczna wysyłka, towar bez zarzutu, ładnie zapakowany. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2019-02-23

Szybko i sprawnie Polecam

5 / 5 2019-02-22

Sprawne zakupy. Ze strony sklepu wszystko było w porządku. Maile dotyczące przesyłki niestety trafiły do spamu, więc warto zwrócić na to uwagę przy zamawianiu.

5 / 5 2019-02-16

szybka dostawa, towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-15

Wszystko ok.

5 / 5 2019-02-14

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem w najlepszej cenie. Pozdrawiam i polecam. Agnes1808

5 / 5 2019-02-13

Bardzo rzetelna firma. Gorąco polecam

5 / 5 2019-02-09

Wszystko na najwyższym poziomie,błyskawiczna wysyłka,polecam !

5 / 5 2019-02-01

ok ok ok

2 / 5 2019-02-01

NIE POLECAM!!! Żelazko Russell Hobs zostało dostarczone używane. To jakaś kpina w żelazku w pojemniku znajdowała się woda oraz jest dużo otarć. Skusiłem się ceną minimalnie niższą i to był mój błąd. Lepiej kupywac w większych sprawdzonych sklepach, które mają juz wyrobioną renomę. Sklep internetowy zawowolenie.pl, a właściwie ALSEN Marketing bo tak jest na fakturze lepiej omijać szerokim łukiem.

5 / 5 2019-01-29

Szybko tanio bardzo polecam

5 / 5 2019-01-28

w porządku

5 / 5 2019-01-24

Zamówienie dotarło do mnie już następnego dnia.

5 / 5 2019-01-17

Rewelacja

5 / 5 2019-01-10

okokok

5 / 5 2019-01-08

Polecam

4 / 5 2019-01-05

Zamówiłem towar o 17.00 następnego dnia był u mnie. Wszystko szybko i sprawnie, tylko trochę zbyt słabo zapakowane jak na delikatną rzecz.

5 / 5 2019-01-04

Polecam

5 / 5 2018-12-30

Polecam

5 / 5 2018-12-23

Wszystko ok.

4 / 5 2018-12-21

jest ok.

5 / 5 2018-12-18

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.

1 / 5 2018-12-17

Sklepu nie polecam, ponieważ łamane są w nim podstawowe prawa konsumenta. 16 stycznia zamówiłem w tym sklepie 2 monitory za ponad 3500zł. Przesyłkę otrzymałem, chociaż zabezpieczenie wołało o pomstę do nieba. Opakowanie było owinięte cienką warstwą folii bez żadnej dodatkowej tektury i ochrony, a wyraźnie o to prosiłem w zamówieniu, bo wiem, co kurierzy robią z paczkami. Mniejsza z tym. Monitory okazały się na szczęście nieuszkodzone. Po kilku dniach postanowiłem skorzystać z ustawowego prawa do zwrotu i odesłać jeden z monitorów, a drugi zachować. W sklepach takich, jak Morele, czy Komputronik odbywa się to praktycznie automatycznie i na to samo liczyłem tutaj. Niestety musiałem wypełniać jakieś formularze, wysyłać skany przez internet i dopiero wtedy otrzymałem numer RMA oraz adres do wysyłki. Trudno, to nie jest wielki problem. Wypełniłem formularze, okleiłem paczkę w wymagany sposób i wysłałem ją kurierem z ubezpieczeniem na własny koszt. Napisałem od razu do sklepu, podając numer przesyłki i informując, że mają się spodziewać paczki. Dostałem wiadomość, że będą mnie informować. Czekałem więc cierpliwie, ale od tamtej pory nie nastąpił żaden kontakt. Wczoraj upłynął ustawowy termin 14 dni na zwrot wpłaty od momentu odstąpienia od umowy. Napisałem więc do sklepu, że ich czas minął i w tym momencie łamią już prawo, przetrzymując moje pieniądze. Dostałem wówczas odpowiedź, że nie otrzymali mojej paczki. To kłamstwo, bo mam dowody od firmy kurierskiej, że paczka ponad tydzień temu została doręczona pod adres i odebrana. Sklep ma więc bałagan i nie ogarnia przesyłek zwrotnych. Aktualnie sklep po prostu łamie prawo i bezprawnie przetrzymuje moje pieniądze. Kontakt woła o pomstę do nieba. Dostaję maksymalnie jeden mail dziennie, więc jeśli coś odpowiem, to kolejna odpowiedź przyjdzie zapewne jutro. Wczoraj rano dostałem odpowiedź, na którą odpisałem i do dziś nie mam kolejnej. To jest skandal. Na ten moment uważam ten sklep za oszukujący klientów i bezprawnie przetrzymujący ich pieniądze. Będę składał przeciwko nim pozew do sądu. Na tą chwilę poinformowałem UOKiK i Urząd Skarbowy oraz rozpocząłem procedurę Visa chargeback w celu odzyskania pieniędzy. Z dodatkowych szczegółów - nazwa sklepu to przykrywka. Nie istnieje firma Zadowolenie.pl, a towary wysyłane są i księgowane przez sklep Alsen.pl Zwrotów natomiast dokonuje się na jeszcze inną firmę, Centrum AB. Co jednak najważniejsze - TEN SKLEP NIE ODDAJE PIENIĘDZY W USTAWOWYM TERMINIE ZA ZWROT 14-DNIOWY. Na ten moment nie odzyskałem moich pieniędzy wcale, termin na zwrot jest przekroczony, a od ponad tygodnia sklep ma mój towar u siebie.

5 / 5 2018-12-15

Jestem zadowolona i nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-12-10

Polecam.

5 / 5 2018-12-09

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-12-08

Polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalna i szybka obsługa.

3 / 5 2018-11-27

Sklep jak sklep - bez większych zastrzeżeń ale niestety kompletnie nie nadzoruje firmy kurierskiej, na zasadzie sprzedać, skasować i zapomnieć. Nie polecę nikomu właśnie ze względu na kompletnie nie rzetelnego dostawcę, niestety to też jest istotne drodzy państwo

5 / 5 2018-11-25

Ok ok ok

4 / 5 2018-11-23

Zakup oraz wysyłka bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-10-25

Bardzo szybko i bez najmniejszych problemów - polecam

5 / 5 2018-10-25

Polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-10-24

.......

5 / 5 2018-10-19

Szybka realizacja zamówienia. Doskonale zapakowane.

4 / 5 2018-10-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-03

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-09-28

Niskie ceny, szybka, często darmowa dostawa.

5 / 5 2018-09-27

Wszystko ok. Pełne Z A D O W O L E N I E :-)

5 / 5 2018-09-21

Ok ok ok ok

5 / 5 2018-09-18

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2018-09-17

Pan konsultant profesjonalnie przeprowadził przez cały proces zakupu, towar dostarczony na następny dzień, ceny bardzo niskie względem konkurencji, polecam każdemu !

5 / 5 2018-09-09

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-04

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-30

Zadowolony z ceny i towaru

5 / 5 2018-08-30

Polecam sklep-szybka i rzetelna dostawa :)

5 / 5 2018-08-29

Polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-08-18

Super polecam

5 / 5 2018-08-10

Polecam

5 / 5 2018-08-08

Super

5 / 5 2018-08-07

Gorąco polecam

5 / 5 2018-07-29

Super

5 / 5 2018-07-29

Szybka realizacja. towar w idealnym stanie.

2 / 5 2018-07-27

Zdecydowanie nie profesjonalna obsługa. ZERO kontaktu w sprawie zwrotu pieniędzy. Ignorują klienta. Zaraz minie miesiąc, a pieniedzy dalej nie dostałam. Sukienka w ogóle nie wyglądała tak jak na zdjęciu. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!

5 / 5 2018-07-24

Solidność.

3 / 5 2018-07-20

Nie rozumiem dlaczego drobiazg w opakowaniu 10x8x6 wsadzono do kartonu 80x60x40

5 / 5 2018-07-17

ok ok ok

4 / 5 2018-07-13

Ok! Polecam

5 / 5 2018-07-12

Wszystko ok

4 / 5 2018-07-10

Mogło by być o 1 dzień wcześniej, ale reszta OK

4 / 5 2018-07-04

Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem na stronie.

3 / 5 2018-07-01

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-06-28

Wszystko OK. Kontroler zadziałał nawet pod Windowsem 10

5 / 5 2018-06-25

Wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-06-16

Ok tak trzymać

5 / 5 2018-06-04

Wszystko OK

1 / 5 2018-06-03

Zero kontaktu w sprawie dostawy

5 / 5 2018-05-31

Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-05-27

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-05-22

Polecam sklep.

5 / 5 2018-05-19

Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-05-19

Szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona,. Zdecydowanie Polecam!!!

4 / 5 2018-05-13

Wszystko byłoby dobrze gdyby nie rozdarte opakowanie. Problem wynikał prawdopodobnie z tego, że skrytka w paczkomacie była za mała dla tej paczki.

5 / 5 2018-05-09

Jeden z najlepszych sklepów internetowych w jakich robiłem zakupy

5 / 5 2018-04-28

Profesjonalna obsługa, przesyłka już na drugi dzień. Polecam.

5 / 5 2018-04-27

Jak najbardziej polecam zakup.

5 / 5 2018-04-26

Bardzo szybka realizacja

5 / 5 2018-04-22

wszystko OK

5 / 5 2018-04-14

Polecam zakupy w tym sklepie, miła obsługa i szybka realizacja

5 / 5 2018-03-29

wszystko ok

4 / 5 2018-03-26

Polecam

5 / 5 2018-03-03

Polecam! Nikt nie miał takiej ceny!

5 / 5 2018-02-26

Szybko, miło, profesjonalnie - Polecam !!!

5 / 5 2018-02-22

Wszystko OK. Polecam.

4 / 5 2018-02-17

Wszystko według oczekiwań

5 / 5 2018-02-15

Szybko i tanio, polecam

4 / 5 2018-01-30

Trochę słaba informacja na temat przetwarzania zamowienia, ale przesyłka dotarła bezpiecznie na drugi dzień. Ceny niskie, a przesyłka była dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2018-01-30

Jestem bardzo zadowolony. Polecam

5 / 5 2018-01-29

Dostawa torpeda. Towar OK. Polecam!

5 / 5 2018-01-28

wszystko ok

5 / 5 2018-01-28

Profesjonalna obsługa, polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-19

Polecam

2018-01-18

kurier dostarczył przesylke dopiero na 2 tydzien od zamowienia

5 / 5 2018-01-09

spoko

5 / 5 2018-01-04

polecam

5 / 5 2018-01-03

Super

5 / 5 2017-12-29

Wszystko na najwyższym poziomie. Błyskawiczny czas realizacji. Dziś zamawiasz, jutro masz. Polecam w 100%

5 / 5 2017-12-23

Szybka realizacja zamówienia. Doskonale zapakowane.

5 / 5 2017-12-23

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-20

Szybko i bez problemów.

5 / 5 2017-12-20

Wszystko OK

3 / 5 2017-12-19

Można mieć delikatne zastrzeżenia co do szybkości realizacji zamówienia,bcztery dni w tym samym województwie to trochę jednak za długo.

3 / 5 2017-12-16

wszystko ok

5 / 5 2017-12-14

Wszystko Ok.

5 / 5 2017-12-08

Polecam

5 / 5 2017-12-07

Jestem jak najbardziej zadowolony z tego sklepu. Konkurencyjne ceny ,szybka przesyłka. Polecam w 100%.

5 / 5 2017-12-04

Super !!!

5 / 5 2017-12-03

Szybko , sprawnie i na czas

5 / 5 2017-11-27

Profesjonalne usługi

5 / 5 2017-11-26

Wszystko super.

5 / 5 2017-11-26

Wszystko sprawnie. Dziękuję

4 / 5 2017-11-20

Dobry sklep

5 / 5 2017-11-19

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-19

profesjonalna obsluga polecam

5 / 5 2017-11-17

Wszystko sprawnie i na piątkę. Polecam!

5 / 5 2017-11-13

Wszystko ok

4 / 5 2017-11-09

Polecam

5 / 5 2017-11-03

Wszystko ok

4 / 5 2017-11-02

Super!!! polecam

5 / 5 2017-10-30

Super

5 / 5 2017-10-26

Najszybsza dostawa jaką kiedykolwiek otrzymałam. Dzisiaj zamawiam, jutro paczka jest w domu. Kolejny raz zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Polecam wszystkim.

4 / 5 2017-10-10

Transakcja sprawnie przebiegła

5 / 5 2017-10-10

Szybko,sprawnie,polecam sklep.

5 / 5 2017-10-02

OK. Dziękuję bardzo! :)

5 / 5 2017-09-25

Polecam

5 / 5 2017-09-23

Polecam, transakcja sprawnie zrealizowana.

5 / 5 2017-09-19

Polecam sprzedawcę. Transakcja przebiegła pomyslnie

4 / 5 2017-09-08

Szybka i bezproblemowa dostawa, pocecam

5 / 5 2017-09-01

Szybko. Konkretnie. Polecam

4 / 5 2017-08-31

towar bez zastrzeżeń , czas oczekiwania nie zgodny z deklaracja , opóźnienie 3 dni od oferowanego.

5 / 5 2017-08-23

Zamowienie szybko zrealizowane. Klawiatura [email protected]@

5 / 5 2017-08-09

Profesjonalne podejście. SUPER sprzedawca

5 / 5 2017-08-04

Szybko, sprawnie i to co chciałem - polecam

5 / 5 2017-08-01

Wszystko ok.

3 / 5 2017-07-26

Trochę trwała dostawa

5 / 5 2017-07-25

Okap przyszedł wgnieciony w 2 miejscach, pewnie można było to reklamować, ale mi zależało na szybkim montażu, poza tym poczytałam komentarze na temat zwrotu i mi się odechciało, został zawieszony z dwoma wgnieceniami z przodu...dziala przynajmniej

5 / 5 2017-07-13

Bardzo dobry sklep, polecam !

5 / 5 2017-07-11

Błyskawiczna wysyłka. Wszystko OK.

5 / 5 2017-07-08

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka. Polecam

4 / 5 2017-07-06

Jest ok, tylko czas realizacji jest długi.

5 / 5 2017-07-04

Dysk ok.

5 / 5 2017-07-04

Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Dobrze zapakowany. Kolejny udany zakup w tym sklepie. A wspominałem o wysyłce

5 / 5 2017-06-30

zadowolony

5 / 5 2017-06-28

wszystko ok

5 / 5 2017-06-27

Tak jak być powinno.

1 / 5 2017-06-27

Zamówiłem dziecku czołg a przyszedł inny. ZADOWOLENIE to chyba jakaś kpina

5 / 5 2017-06-25

Super. Polecam

5 / 5 2017-06-20

12345

5 / 5 2017-06-08

Polecam sklep

5 / 5 2017-06-03

Polecam sklep 10/10

5 / 5 2017-05-29

Transakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2017-05-25

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-21

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-05-12

Wszystko w porządku.Polecam.

5 / 5 2017-05-08

Super

5 / 5 2017-05-08

Jestem zadowolony

5 / 5 2017-04-26

Ok. Ok.

5 / 5 2017-04-18

jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-04-08

wyśmienita realizacja

5 / 5 2017-04-07

Wszystko ok

4 / 5 2017-04-06

Szybka wysyłka zamówienia, produkt bardzo dobrej jakości, względnie niska cena. Jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2017-03-29

Szybko i sprawnie.

Rzetelne opinie o Zadowolenie.pl

Zadowolenie.pl

Siedziba
Chorzów

WWW
http://www.zadowolenie.pl

Email
[email protected]

Telefon
(32) 775 27 10

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie