Kategorie: / Usługi / Zdrowie i uroda

Zaprojektujswojewlosy.pl Opinie Klientów

4.47/5.00 - ilość ocen: 17
opinie o Zaprojektujswojewlosy.pl
5 / 5 2018-08-01

Czekałam na włosy 10 tyg , trochę się denerwowałam oczekiwaniem ale jestem zadowolona i szczęśliwa. Włosy są długie, gęste, błyszczące takie jakie zawsze chciałam mieć. Widzę na ulicy spojrzenia innych -szczególnie są to męskie spojrzenia...:-)) teraz czuję się naprawdę szczęśliwa. Dziękuję wszystkim którzy się do tego przyczynili. Jak najbardziej polecam.

3 / 5 2018-07-12

WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH ZAKUPEM SYSTEMU W FIRMIE ZAPROJEKTUJ SWOJE WŁOSY. SERDECZNIE WSZYSTKIM ODRADZAM ZAKUPU SYSTEMU LUB CZEGOKOLWIEK INNEGO W TEJ FIRMIE. W MOIM PRZYPADKU JUŻ PO NIECAŁYCH 3 MIESIĄCACH STWIERDZIŁAM DUŻE UBYTKI W PERUCE, PO CZYM ZAINTERWENIOWAŁAM W TEJ SPRAWIE DO PANI PRZEDSTAWICIELKI FIRMY. PRZEDSTAWICIEL STWIERDZIŁ, ZE OCZYWIŚCIE WINA LEŻY PO MOJEJ STRONIE, NIE PO WINIE SYSTEMU, ZOSTAŁAM NAMÓWIONA NA ZAKUP DRUGIEGO SYSTEMU I PO NASTĘPNYCH 3 MIESIĄCACH OD ZAKUPU DRUGIEGO SYSTEMU POMIMO PRAWIDŁOWEJ PIELĘGNACJI STAŁO SIĘ TO SAMO TZN DUŻE UBYTKI W PERUCE ORAZ PROBLEMY Z REKLAMACJĄ ZOSTAŁAM ZIGNOROWANA PRZ WŁAŚCICIELA FIRMY. W RAZIE POTRZEBY UDZIELE SZERSZEJ OPINI

2018-05-26

Dobrze ze ktoś zajmuje się takimi biednymi łysiejacymi facetami jak ja :).Znajomi twierdzą że wyglądam 10 lat młodziej hehe odkąd posiadam nowe wlosy

5 / 5 2018-04-03

Poczekałam z wystawieniem opinii specjalnie pół roku,żeby pochopnie nie "chwalić dnia przed zachodem..."Noszę peruki od 15stego roku zycia,wiec przerabiałam już każdą dostepną firmę,łącznie z probami sprowadzania czegosc z zagranicy.Muszę stwierdzić,ze wlosy z Hairclinique satysfakcjonuja mnie w pełni,moge teraz z czystym sercem polecic każdemu zakup z tej firmy.Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-02-13

Nosze SYSTEMY od wielu lat,jestem na nie skazana,z reka na sercu polecam osobom takim jak ja te firme,jakos wykonania zdecydowanie najlepsza na rynku

3 / 5 2017-11-15

Odradzam każdemu kto tylko natrafi na tę firmę, czekam już od 6 miesięcy na uzupełnienie i do dzisiaj jestem zbywana. Na maile nie odpowiadają, nie potrafią powiedzieć co dzieje się z moimi włosami. Przy każdej rozmowie konsultantka mówi że prawdopodobnie w następnej dostawie moje włosy już będą. Pierwotnie termin wykonania był ustalony na 6 tygodni. Nie obchodzi ich w jak trudnej sytuacji jestem.

2 / 5 2017-10-11

Witam wszystkich. Zacznę od tego, że nikomu nie polecam tej firmy. Zwyczajnie zbywaja klientow jak juz dostaną pieniadze. Opisze po czesci moja sytuacje. Zamowilam system, dostalam i okazal sie za maly!! Szybko skontaktowalam sie z firma i wyjasnilam sytuacje po czym kazano mi odeslac system. Zaraz po tym nastapila bardzo dluga cisza z ich strony. Na e-maila przestali odpisywac, kiedy pytalam co dalej z tym bedzie. Jak juz wyslalam list o zwrot pieniedzy, Szanowna Pani postanowila odpisac i stwierdzila, ze oni nigdy ode mnie nic nie dostali, ze nawet nie maja zadnego dowodu, ze ja ten system im odeslalam, kiedy ja wiem, ze system do nich dotarl gdyz poinformowala mnie o tym konsultantka, ktora juz nie pracuje w tej firmie. Nowy system postanowilam zamowic kiedy w tym poprzednim zauwazylam duze ubytki. Wtedy zapytalam czy stary system zostanie uzupelniony kiedy zamowie nowy u nich, powiedziano mi, ze tak, ze bez problemu. Po czym poproszono mnie ponownie o zmierzenie glowy, tak wiec zrobilam i odeslalam wymiary chwile po tym. Pani mnie poinformowala, ze temat ucichl Oni nigdy nic ode mnie nie dostali, tak samo jak od konsultantki tej firmy. Zamawiajac system od poczatku korespondowalam z jedna konsultantka twierdzac, ze to jest jedna firma i to nie ma wiekszego znaczenia- jednak ma. Tak jak juz wspomnialam Nikomu tej firmy nie polecam, poniewaz firma nie dba o klienta, ciezko jest sie z Nimi skontaktowac i w systemach szybko pojawiaja sie ubytki.

5 / 5 2017-10-07

Polecam HARCLINIQUE. Zamawiałam częściową rekonstrukcję włosów. Z panią Ewą spotkałam się w Poznaniu.Jest bardzo miła, kompetentna i potrafi dobrze doradzić. Włosy otrzymałam przed terminem, pięknie dobrany kolor. Jestem bardzo zadowolona. Fryzjerka,która współpracuje, pani Dorota jest niesamowita. Barbara

3 / 5 2017-07-29

Czekam na wykonanie zamówienia już ponad PÓŁ ROKU. Konsultantka zatrudniona do odbieranie telefonów od klientów mnie ignoruje, na mejle nikt nie odpisuje mimo, że wysłałam już kilka. Chce dostać zamówiony produkt albo zwrot moich pieniędzy ale z "Rzetelną firmą" nie ma kontaktu. Czuję się oszukana i w tym wypadku chyba nie da się uniknąć sprawy w sądzie. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!

2017-07-14

Zamawialam tu włosy dwa razy,raz czekałam 3 miesiące,a drugim razem byłam miłe zaskoczona bonczekalam tylko miesiąc.Nie wiem od czego to zależy ,ale tak czy inaczej mi tu wszystko odpowiada

Rzetelne opinie o Zaprojektujswojewlosy.pl

Zaprojektujswojewlosy.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.zaprojektujswojewlosy.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie