Kategorie: / Pozostałe

1002.pl Opinie Klientów

3.40/5.00 - ilość ocen: 10
opinie o 1002.pl
3 / 5 2018-11-18

Sklep fatalny!!, odradzam jakiekolwiek zakupy w tym sklepie. Przez pierwsze 6 tygodni towar już był w dostawie a teraz czekam od 3 tygodni na zwrot pieniędzy. Obawiam się że tak szybko się to nie skończy. Tylko dostaje informację że już ponaglam księgową.

2018-10-28

Fatalnie! Handlują towarem, którego nie mają na stanie, a później ciągłe upominanie się i tłumaczenia, a na końcu dostaje się towary niezgodny z zamówieniem!

5 / 5 2018-10-04

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Towar dotarł idealnie zabezpieczony, nowy, a kontakt ze sprzedawcą znakomity!!! Dla mnie najbardziej podoba się opcja wysyłka gratis.Oby więcej takich sprzedawców:)

2 / 5 2018-08-24

Nie polecam. Sklep, jest tylko "wirtualnie" na stronie internetowej dobrze zaopatrzony. Kontakt fatalny. Z czterech zamówionych rzeczy, po telefonicznym upomnieniu się po 2 tygodniach, okazało się, że dwoch nie mają.Jedną pozycję zgodziłam się zamienić na inny "model", drugiej (kawiarka) nie było na co zamienić. Zgodzilam się na przesłanie tego co jest i zwrot kasy za kawiarkę (niestety nie wybrałam opcji zapłaty przy odbiorze). Już 2 tygodnie (czyli de facto ponad miesiąc mają moje pieniadze) czekam na zwrot pieniążków. Na kolejne maile w tej sprawie (już 4 wysłalam) dostaję tylko odpowiedź z automatu-że odpowiedzą w ciągu 24 godzin. I cisza....

2018-08-06

Wzorowa transakcja. Zamówiony towar przyszedł do mnie uszkodzony ale bez problemu został przysłany nowy. Expresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny

2018-06-21

Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem, sklep solidny i godny polecenia.

2018-02-20

U mnie wszystko przebiegło poprawnie, towar w dobrym stanie został dostarczony w ciągu 3 dni od chwili złożenia zamówienia.

1 / 5 2018-01-05

Jestem bardzo niezadowolona z obsługi w tym sklepie. Złożyłam miesiąc temu zamówienie na filiżanki, mlecznik, cukiernicę i termos. Na szczeście, wybrałam opcję: płatne przy odbiorze. Po dwóch tygodniach ciszy postanowiłam zadzwonić w sprawie mojego zamowienia. Rozmowa była co najmniej dziwna.Obsługa sklepu stwierdziła, że czekają na mlecznik i cukiernicę, bo w sklepie nie ma, a i producent wycofał tą kolekcję z produkcji. Więc ja na to, że rozumiem, że w hurtowni mają te przedmioty, oni na to, że nie, że ich nie ma. Skonsternowana zapytałam: "w takim razie na co czekacie?" Po tej " ciężkiej" rozmowie stwierdziłam, żeby mi przesłali filiżanki i termos - bez cukiernicy i mlecznika. I znów cisza na 2 tygodnie. Dzwonię więc ( znowu ja ). Okazalo się, że owszem te filiżanki są, ale nie pakowane po dwie ( jak wybrałam wczasie składania zamówienia), lecz pojedynczo. Stwierdziła, że to nie ma dla mnie znaczenia, czy w pudełku mają być 2 czy jedna filiżanka - po prostu chcę osiem jak zamówiłam. Stwierdzili, że ok. Po paru dniach dostałam ze sklepu mejla, w którym informują mnie, że jednak cukiernica i mlecznik sie znalazły i prześlą mi wszystkie produkty, ktore chciałam. Znów minęło kilka dni ( choć pan przez telefon zarzekał sie, że jutro już będę miała przesyłkę u siebie . Dostałam paczkę - tylką nie z tym, co trzeba. Wartośc mojego zamówienia wynosiła 306 zł, paczka opiewała na wartość 140 zł. Nie przyjęłam jej bez otwierania, bo po poprostu to co w niej było, to nie był towar, który zamawiałam lub nie w tej ilosci co trzeba. Generalnie dałabym sobie spokój z tym sklepem ( obsługa naprawdę przytępiała i gnuśna ), ale mam już kubki z tej serii i chciałam stworzyc komplet. Niestety, nie mogę znaleźć gdzieindziej tych filiżanek. Od 3 dni próbuje sie dodzwonić do sklepu z pytaniem: czy to zamówienie będzie wreszcie zrealizowane jak się należy,ale telefony milczą. Dobrze, że nie muszę czekać na zwrot pieniedzy. Wczesniej kupiłam w tym sklepie wspomniane kubki i nie było żadnego problemu, ale nie zdecydowałabym się na zakup w tym sklepie jeszcze raz.

5 / 5 2017-10-21

wszystko w jak najlepszym porządku, szybka dostawa, Polecam!

3 / 5 2017-10-19

Zdecydowanie odradzam zakupy. Zamówiłem towar, gdy po 15 dniach nie doszedł, zadzwoniłem do sklepu, powiedziano mi, że go jeszcze nie wysłano bo dopiero kompletują zamówienie. Zaproponowano zmianę brakującego towaru na inny. Zgodziłem się, wybrałem towar, potwierdzono zmianę. Ponownie czekałem na dostawę. Niestety towar nie doszedł. Próbowałem się dodzwonić, ale nikt nie odbierał telefonów przez 3 godziny z rzędu! Poprosiłem o dowód nadania towaru albo zwrot. Sklep zwrócił pieniądze, co znaczy, że przez 31 dni od zamówienia towar nadal nie był nadany. Obsługa klienta też jest fatalna. W wypadku problemów z zamówieniem nie informują klienta, trzeba się samemu dopytywać. Dodzwonić się też jest ciężko, na maile odpowiadają w 2-3 słowach, które później trzeba pół godziny analizować, żeby zrozumieć do czego się odnoszą i co znaczą. Wysyłam skargę do UOKiK.

Rzetelne opinie o 1002.pl

1002.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.1002.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie