Kategorie: / Biuro / Dom

2heat.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o 2heat.pl
5 / 5 2019-03-12

ok

5 / 5 2019-03-07

sklep OK,

5 / 5 2019-02-28

Ok, Transakcja poszla sprawnie.

5 / 5 2019-02-26

Szybka dostawa,miła obsługa telefoniczna,towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2019-02-19

w pełni profesjonalna

5 / 5 2019-02-17

sprawnie, skutecznie, szybko, dostawa również na wysokim poziomie

5 / 5 2019-02-12

Polecam bowiem ten sklep dba o klienta,towar ma pełną dokumentację,solidnie zapakowany.Szczerze polecam!!!!

5 / 5 2019-02-07

Świetna i szybka obsługa, dobra komunikacja.Polecam!!!

2019-01-30

Sklep godny polecenia. Miła obsługa i dobry kontakt.

5 / 5 2019-01-26

Polecam. Sprawna i szybka obsługa zamówienia.

5 / 5 2019-01-18

Bardzo solidna firma, szybko,tanio skutecznie poleceam

5 / 5 2019-01-14

Wszystko w porządku. Bardzo dobry kontakt i miła obsługa. Towar zabezpieczony dotarł zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2019-01-14

poważnie,solidnie,szybko,dobra cena jestem zadowolony

5 / 5 2019-01-10

polecam sklep dobra cena szybka przesyłka

2019-01-09

Działalność sklepu i terminowość wysyłki oceniam dobrze. Wprawdzie pomylili kod pocztowy i przesyłka dotarła z opóźnieniem, ale dotarła. Nie zgadzała się również cena, którą musiałem zapłacić za przesyłkę z ceną podaną mi przez firmę drogą mailową (różnica 8 złotych).Nie otrzymałem także wraz z produktem faktury zakupu ani podstemplowanej gwarancji, ale mam nadzieję, że firma dośle mi brakujące dokumenty o czym zapewniono mnie w rozmowie telefonicznej.

5 / 5 2018-12-28

Pełen profesjonalizm.Wszystko ok.Towar 100%.Pozdrawiam

5 / 5 2018-12-14

Wszystko OK!. Kontakt telefoniczny z profesjonalną osobą, terminy realizacji dotrzymane, ceny ok.

2018-11-26

Najtaniej z tych, które przeglądałam. Sklep porządny, z bardzo dobrą obsługą. Wszystko było zrozumiałe i tak jak obiecywano.

5 / 5 2018-11-23

miła i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-11-22

WSZYSTKO OK. POLECAM

5 / 5 2018-11-16

Pełen profesjonalizm

2018-11-01

Bardzo dobra

2 / 5 2018-11-01

W dniu 29.09.2013 zakupiony został kocioł gazowy firmy Ariston , forma płatności - przedpłata. Przesyłka dotarła 02.10.2013 - stwierdzono uszkodzenie kotła W tym samym dniu zdjęcia uszkodzenia kotła zostały wysłane do nadawcy. Następnego dnia czyli 03.10.2013, UPS spisał protokół uszkodzenia, który przesłaliśmy do nadawcy. W dniu 7.10.2013 otrzymałem odpowiedź od sklepu, że UPS odrzucił reklamację. Tego samego dnia prosiliśmy o wymianę kotła na wolny od wad co wynika z Kodeksu Cywilnego Art 556 i 560. Otrzymaliśmy odpowiedź 8.10.2013, że kotła uszkodzonego nie wymienią gdyż brak chwilowo na stanie oraz że kurier wypisał nam niekorzystny protokół. Zgodnie z Prawem Przewozowym Art 41 i 72 to nadawca ma obowiązek do zabezpieczenia przesyłki tak aby nie uległa zniszczeniu. Na opakowaniu kotła były oznaczenia dotyczące sposobu transportu – zostały przykryte przez nadawcę. Kocioł był źle zapakowany i oznaczony do transportu. Od tego momentu kontakt z nadawcą czyli ze sklepem 2HEAT praktycznie się urwał. Na prośby o ustosunkowanie się do zaistniałej sytuacji, wymianę kotła lub zwrot zapłaconej kwoty sklep nie odpowiadał. Wielokrotnie dzwoniliśmy i wysyłaliśmy listy drogą elektroniczną. Pani ze sklepu nie była zorientowana jakie jest dalsze postępowanie. Tylko odpowiadała, że sprawa została oddana do ich prawnika. Następnie przestała odbierać telefon. Po ok 20 dniach i wielokrotnych interwencjach e-mailem przedzwonił właściciel sklepu 2HEAT - z rozmowy praktycznie nic nie wynikło. Właściciel 2HEAT stwierdził, że to jest nasz problem i On do tego nic nie ma. Jedynie z szacunku będzie przeprowadzać procedurę reklamacyjną w firmie kurierskiej UPS. Czy tak jest faktycznie ? Poprosiliśmy aby napisał jaka będzie reakcja z jego strony gdy UPS uzna reklamację lub nie uzna. - Stwierdził jedynie, że nie będzie sobie wiązał sznura . Do tej pory nie odpisał ani nie skontaktował się aby wyjaśnić zaistniałą sytuację. Regulamin sklepu stanowi, że po 7 dniach roboczych sklep ustosunkuje się do żądań klienta. Minęło już ponad 30 dni, a sklep 2 HEAT się nie odzywa w sprawie konkretnego rozwiązania problemu. Sklepu 2 HEAT nie polecamy. Zachowanie jest karygodne. Brak informacji. Unikanie kontaktu. Ostrzegamy przed zakupami w tym sklepie, który mimo posiadania certyfikatu RZETELNA FIRMA nie potrafi odpowiednio zareagować. Jest dobrze, jak nic się nie dzieje. Rzetelność sklepu można ocenić po tym jak reaguje na problemy i jak traktuje klienta podczas reklamacji. Wierząc w uczciwość sklepu zrobiliśmy przedpłatę, tymczasem nie mamy zamontowanego pieca (jest już listopad) i pieniędzy. Natomiast pozostał duży uraz do ludzi prowadzących sklepy internetowe oraz do sygnowania takich firm znakiem RZETELNA FIRMA. Egzamin rzetelności i odpowiedzialności sklep 2HEAT w Krośnie zaliczył z wynikiem NEGATYWNYM.

5 / 5 2018-10-24

Ocena sklepu jak najbardziej pozytywna. Ceny bardzo przystępne, idealna wymiana informacji na każdym etapie przygotowania towaru jak i wysyłki.Polecam.

2018-10-10

Jak najbardziej pozytywnie.

5 / 5 2018-10-08

Wszystko szybko i sprawnie błyskawiczna realizacja transakcji. Szczerze polecam miła i konkretna obsługa sklepu

5 / 5 2018-10-03

Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-10-02

Szybko, tanio, super sprawnie, bardzo miła obsługa. W/g mnie jeden z najlepszych sklepów na rynku. Polecam.

5 / 5 2018-10-02

Fachowa obsługa. Towar zamówiony w niedzielę został dostarczony już we wtorek. Polecam>

5 / 5 2018-09-29

sklep godny polecenia za dobry kontakt oraz bardzo szybką, bezusterkową realizację zamówienia.

5 / 5 2018-09-19

Rzetelna informacja.Fachowa i uprzejma obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia.

2018-09-07

dobra

2018-09-06

Fachowa i miła obsługa. SERDECZNIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-08-12

Sklep super, polecam.Miła obsługa, zamówiony towar doszedł w planowanym terminie.

5 / 5 2018-08-05

polecam wszystkim sklep 2heat.pl - zakupiłem w nim piec gazowy i realizacja mojego zamówienia przebiegła wyjątkowo sprawnie, szybko i bezproblemowo. Sklep 2heat.pl zyskał w ten sposób kolejnego zadowolonego klienta :)

5 / 5 2018-07-29

Bardzo miły i fachowy kontakt, polecam

2018-07-20

Sprawnie kupiłem kocioł gazowy. Serdecznie polecam.

2018-07-16

Bardo dobry kontakt ze sprzedającym. Expresowa wysyłka

2018-06-30

Wszystko zgodnie z zamówieniem, realizacja we wskazym terminie.

5 / 5 2018-06-13

Bardzo dobra, profesjonalna obsługa. Terminowa dostawa. W pełni polecam.

2018-06-08

Bardzo miła i kompetentna obsługa.

2018-06-06

Naprawdę nie spodziewałem się tak miłej obsługi oraz błyskawicznej dostawy.

5 / 5 2018-05-30

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-05-27

Polecam

5 / 5 2018-05-25

Bojler jak bojler - grzeje wodę, bo to jego zadanie, ale sposób w jaki go kupiłem zaszkoczył mnie bardzo. Pani, ktora mnie obsługiwała wykazała się ogromnś troską o to, abym otrzymał produkt dobry, spełniający moje wymagania co do rozmiarów i rzetelności. Nie kupiłem go przy pierwszej rozmowie, poczekałem, aż pani znajdzie coś odpowiedniego i co ważne, kiedy powiedziała, że zadzwoni z informacją, to zadzwoniła,a to nie jest znowu tak powszechne wśród sprzedających, a nawet rzadkie. Polecam sklep.

5 / 5 2018-04-27

Rewelacja. Wszystko zgodne z opisem, kontakt doskonały, szybka dostawa - jestem bardzo zadowolony i chętnie skorzystam z ich oferty ponownie.

5 / 5 2018-04-19

super, polecam

5 / 5 2018-04-18

Profesjonalne podejście do klienta ,dostawa szybka i kompletna.Kontakt ze sprzedawcą wzorowy.

5 / 5 2018-04-01

BARDZO SZYBKA WYSYŁKA TOWARU, MIŁA, POMOCNA OBSŁUGA. FACHOWE DORADZTWO. I PRZEDE WSZYSTKIM INFORMACJA O POSTĘPACH W REALIZACJI ZAMÓWIENIA. POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE.

5 / 5 2018-03-27

produkt dostarczono szybko bez uszkodzeń.

5 / 5 2018-03-27

ok

5 / 5 2018-03-18

Najlepszy sklep z systemami grzewczymi i w dodatku można ceny negocjować POLECAM !!

5 / 5 2018-03-16

Dla sklepu - Wielki pozytyw!! Świetny kontakt!!, Nie było problemów z formalnościami!! Gorąco polecam !!!

5 / 5 2018-03-10

dobre ceny, miła i szybka obsługa, szybka dostawa, towar wysokiej jakości.

2018-03-06

kontakt dobry , natomiast kiepska zgodnosc z opisem, kupilem piec akumulacyjny marki Dimplex model DUOHEAT 500i ,ktorego cena miala podlegac negocjacji wiec po zapytaniu o oferte dostalem propozycje ceny takiej samej w jakiej sklep wystawia na stronie, ponadto przy opisie produktu ta firma daje opis ,ze jako regulator do pieca dostaje sie gratis a tak naprawde po otrzymaniu faktury(przyszla poczta po tygodniu od dnia dostarczenia przez kuriera pieca) jest wyszczegolniona cena za ten regulator:/ 66 pln czarno na bialym :/

2018-02-28

Poza tym, że nie dostałem maila potwierdzającego transakcję, było całkiem przyjemnie. Osobiście wolę płatność przelewem.

5 / 5 2018-02-26

Wszystko ok. tak jak się umawialiśmy obsługa bardzo sympatyczna towar dotarł na czas ogólnie super Polecam!!!

5 / 5 2018-02-22

Sklep rewelacyjny, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa.Niestety towar był uszkodzony ale moim zdaniem to wina firmy kurierskiej.Po zgłoszeniu do sklepu uszkodzenia pracownica wyjaśniła co należy zrobić reklamacja została przyjęta i ekspresowo dostałem nowy towar. BARDZO GORĄCO POLECAM TEN SKLEP.

5 / 5 2018-02-19

wszystko OK, miły, cierpliwy kontakt, kobiecy, zmysłowy głos ze Szczecina.

5 / 5 2018-01-17

Polecam świetny kontakt . Towar zgodny z opisem :D

5 / 5 2018-01-08

Pierwszy zakup jest ok. Szybko i sprawnie. Tanio.

5 / 5 2018-01-03

Generalnie wszystko OK, tanio i solidnie :) Małe problemy z przesyłką ale naprawione w miarę szybko...

5 / 5 2017-12-30

Towar (szafka łazienkowa) wysłany z bardzo dużym opóźnieniem, zostałem o tym poinformowany telefonicznie i wszystko byłoby OK gdyby nie fakt, że jak już szafka dotarła okazało się, że jedne z drzwiczek były naprawiana, napawa ewidentnie była specjalnie maskowana. Może to jednostkowe zachowanie sklepu, ale ja już więcej u niech nie kupię.

2017-12-24

Zakup bardzo sprawny, możliwość negocjacji. Jakość towaru 5+++

2017-12-18

Miły kontakt, błyskawiczna dostawa. Niedopracowany system zamawiania przez stronę.

5 / 5 2017-12-08

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

2017-12-08

W porządku.

5 / 5 2017-11-27

przesyłka dotarła szybko i w/g zamówienia

2017-11-22

Bardzo dobry.Natychmiastowa reakcja na zamówienie,terminy zgodne z deklaracja.Miła obsługa

2017-10-26

pozytywnie

2017-10-19

Skuteczny kontakt z miłą obsługą sklepu, rzetelna wysyłka, dobry i tani sklep.

5 / 5 2017-09-30

ocenę transakcji.Bardzo rzetelny klient i kontrahent szybko zrealizowane zamówienie w 100 % wiarygodny gorąco polecam

2017-09-29

bardzo dobry

2 / 5 2017-09-25

NIE polecam zakupów w tym sklepie.Moje zamówienie z dnia 17 grudnia 2012 r zostało potwierdzone,wystawiono fakturę i do dnia dzisiejszego (jest 9 stycznia 2013r)czekam na dostawę! Brak odpowiedzi na moje maile.Kpiny sobie robią z klienta.

5 / 5 2017-09-03

Pozytywna

2017-08-18

Rzetelna obsługa, dobry kontakt, krótki czas realizacji zamówienia

5 / 5 2017-08-16

wszystko super, profesjonalnie, szybko, fachowo serdecznie polecam

5 / 5 2017-08-14

Bardzo miła ,fachowa obsługa. Transakcja i przesyłka przeprowadzona w super szybkim tempie.Jestem pod wielkim wrażeniem. Serdecznie wszystkim polecam ten sklep.

2017-08-04

Bardzo dobry kontakt.

2017-07-27

rzetelna obsluga, godni polecenia

5 / 5 2017-07-24

Obsługa profesjonalna i szybka. Niestety kiepska dostawa kuriera który dopiero po mojej interwencji dostarczył towar ( 4 dni).Przyczyny mogły być dwie albo brak mojego telefonu na przesyłce albo beznadziejny kurier.

5 / 5 2017-07-21

Drugi raz kożystam z usług tego sklepu.Jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep innym klientom.

5 / 5 2017-07-14

Polecam wszystkim. Miła obsługa i szybka wysyłka.

5 / 5 2017-07-09

Szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem w bardzo dobrej cenie.

5 / 5 2017-06-23

Zamowiony towar otrzymalem w miare szybko i bez problemow.

5 / 5 2017-06-21

miła i kompetentna obsługa polecam

5 / 5 2017-06-15

Pozytyw .Polecam .O czasie przesyłki zostałem powiadomiony wcześniej

5 / 5 2017-05-27

BARDZO DOBTY KONTAKT, ZNAKOMITA OBSŁUGA POLECAM

5 / 5 2017-05-27

Sprzedający godny polecenia ! Transakcja przeprowadzona profesjonalnie, na najwyższym poziomie .Szybka wysyłka, bardzo miły kontakt. Jak najbardziej polecam tego Sprzedawcę.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za transakcję. Dorota

5 / 5 2017-05-21

Dobry kontakt z pracownikami. Szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2017-05-07

Miła i fachowa obsługa,szybka realizacja zamówienia.Szczerze polecam.

2017-04-22

Błyskawiczna dostawa zgodna z zamówieniem. Więcej takich sprzedawców !!!

5 / 5 2017-04-12

Profesjonalny, sprawny i kompetentny.

5 / 5 2017-04-01

Sympatyczna i kompetentna obsługa.Szybka realizacja zamówienia, chyba nawet wyprzedzająca otrzymanie potwierdzenia wpłaty pieniędzy.Jestem zadowolony. Dziękuję.

Rzetelne opinie o 2heat.pl

2heat.pl

Siedziba
Krosno

WWW
http://2heat.pl

Email
[email protected]

Telefon
134401434

Komórka
505062813

Infolinia
-

Logowanie