Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Zdrowie I Uroda / Biuro / Gry

2w1.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.49
opinie o 2w1.pl
5 / 5 2019-03-20

Polecam w 10000%

0 / 5 2019-03-19

Przestrzegam przed kupnem, ponieważ istnieje ryzyko, że nie będzie możliwości zwrotu towaru, jeśli zostaną zauważone wady po rozpakowaniu. Natychmiast po rozpakowaniu piekarnika siemensa zauważyłam odmienną barwę drzwi, która była widoczna przez folię. Mimo że towar nie został jeszcze rozpakowany, kierowca poprosił o niezwłoczne przesłanie mailowo informacji. Jednak, kiedy poprosiłam o wymianę towaru, zadawali mnóstwo pytań, aby uniknąć odpowiedzialności za wadę. Co będzie w przypadku zwrotu? Należy uważać na tę firmę!

5 / 5 2019-03-06

Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt jest zgodny z opisem, a opakowanie jest oryginalne. Przesyłka była szybka, a bardzo korzystna opcja z wniesieniem była dla mnie największym plusem, szczególnie przy zakupie lodówki o wielkości 180 cm, gdzie koszt wyniósł tylko 89 złotych w porównaniu do kosztu kuriera, wynoszącego 120 złotych. Otrzymywałam maile o bieżącej sytuacji przesyłki, a wygodne godziny dostawy były bardzo pomocne. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

5 / 5 2019-02-02

Sklep zapewniał doskonały kontakt. Nie było żadnych trudności z monitorowaniem przesyłki, a dodatkowo dobre wrażenie zrobił na mnie kontakt z kurierem i możliwość uzgodnienia dogodnego dla mnie terminu dostawy. Pralka została wniesiona prosto do mojego mieszkania. Kwestie formalne i kredytowe zostały załatwione w ciągu dwóch dni, a całość zamówienia wraz z dostawą trwała około tygodnia. Jestem wręcz zachwycona jakością obsługi i pragnę polecić ten sklep. Produkt odpowiadał opisowi.

5 / 5 2018-12-24

Zamówienie zostało zrealizowane szybko, otrzymuje się aktualizacje na bieżąco drogą mailową dotyczące statusu zamówienia. Jedyne zastrzeżenie można mieć odnośnie zapakowania, chociaż zostało to wykonane fabrycznie przez LG. Niestety, podczas transportu paleta uległa pęknięciu, prawdopodobnie przez DHL, ale na szczęście pralka była zabezpieczona styropianem. Gorąco polecam zakupy w 2w1.pl.

5 / 5 2018-12-16

W sklepie AGD zakupiłam kilka urządzeń, jednak po kilku tygodniach od montażu zauważyłam brak instrukcji do piekarnika. Próbowałam znaleźć ją na stronie producenta oraz poprosiłam o przesłanie jej, jednak bez skutku. Ostatecznie napisałam do sklepu, który nie tylko odpowiedział szybko, ale także dostarczył mi instrukcję kurierem po dwóch dniach. Byłam zachwycona ich profesjonalizmem! Co więcej, urządzenie zamówione w pakiecie 2w1 było zgodne z moim zamówieniem i działa bez zarzutu. Zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-11

super, bez problemu, polecam

2018-12-05

Wszystko w najlepszym porządku. Sklep oceniam na 6.

2018-11-28

Do zakupu nie doszło, bo pomimo potwierdzania zamówienia przez sklep po tygodniu oczekiwania dostałem informację, że produkt jest niedostępny.

1 / 5 2018-11-22

Fatalna obsługa i brak kontaktu. Nie można się doprosić o dowód zakupu który jest warunkiem gwarancji.

5 / 5 2018-10-31

wszystko ok.

2 / 5 2018-10-20

Opowiem o moich zakupowych doświadczeniach. W listopadzie 2009 roku zamówiłem wyciąg Zelmer 521.50 i wpłaciłem przedpłatę na konto sprzedawcy. Przez regulamin przesyłka miała dotrzeć do mnie w cztery dni robocze od zaksięgowania przelewu, czyli 30 listopada 2009 roku. Jednakże, mimo że przesyłka miała zostać nadana 4 grudnia 2009 roku, nie otrzymałem jej na czas. Po wielu próbach kontaktu ze sklepem dowiedziałem się, że firma Zelmer ma problemy z dostarczeniem odpowiedniego koloru urządzenia. Sklep nie poinformował mnie o tym, ani nie podał nowej daty dostawy. Otrzymałem jedynie automatyczną informację o wysyłce kurierskiej sieci siódemka, ale okazało się, że przesyłka nie została wysłana, a numer listu przewozowego był nieprawidłowy. Skorzystałem z działu reklamacji, ale mimo ostrej rozmowy, zażądałem dostarczenia przesyłki przez firmę DHL z gwarancją na następny dzień do godziny 12.00. Ostatecznie, przesyłka została dostarczona dziesięć dni po zaksięgowaniu przelewu. Nie polecam tego sklepu, ze względu na problemy z dostawą i niedbałość w kontakcie z klientami.

5 / 5 2018-10-19

Realizacja ekspresowa, poniedziałek- zamówienie, środa-dostawa.Szybko,sprawnie i bezproblemowo.

2 / 5 2018-09-26

Fatalny poziom obsługi Klienta. Kilkakrotnie napisałam do Pana Jakuba J. i nigdy nie otrzymałam odpowiedzi. Ignorancja do granic. Nie polecam!

5 / 5 2018-09-21

Bardzo szybka wysyłka. Pralkę otrzymałem następnego dnia po zamówieniu. Wszystko było w porządku.

5 / 5 2018-09-15

Wszystko jak najbardziej OK. POLECAM

5 / 5 2018-09-11

Z całego serca polecam ten sklep - moje zamówienie zostało zrealizowane niezwykle szybko, a faktura została wystawiona tego samego dnia, co zamówienie. Bardzo mi na tym bardzo zależało, zwłaszcza że było to w sobotę. Kontakt telefoniczny i mailowy był niezwykle szybki, a odbiór osobisty przebiegł bez żadnych problemów. Gorąco polecam wszystkim, którzy robią zakupy w sieci.

0 / 5 2018-08-28

Jestem w szoku! W niedzielę o godzinie 17.00 złożyłem zamówienie przez internet, a już w poniedziałek o godzinie 9.00 otrzymałem telefoniczne potwierdzenie zamówienia. Teraz, we wtorek o godzinie 11:00 dostawa zostanie dostarczona na drugi koniec Polski, w województwie zachodniopomorskim.

0 / 5 2018-08-28

Jestem w szoku! W niedzielę o godzinie 17.00 złożyłem zamówienie przez internet. Następnego dnia, w poniedziałek o godzinie 9.00, otrzymałem telefoniczne potwierdzenie zamówienia. Wtorek o godzinie 11 z minutami została dostarczona na drugi koniec Polski, w województwie zachodniopomorskim.

0 / 5 2018-07-24

Bardzo pozytywne zaskoczenie! Pilnie potrzebowałem nowej pralki, ponieważ moja poprzednia firma Amica zepsuła się. Skontaktowałem się w czwartek przed południem, upewniłem się, czy mają pralkę na stanie i złożyłem zamówienie. Już w piątek o 11 rano została dostarczona do mojego domu. Pralka była w doskonałym stanie i miała wszystkie potrzebne dokumenty. Naprawdę ogromne brawa za tak szybką i profesjonalną obsługę!

0 / 5 2018-07-24

To było niesamowite! Pilnie potrzebowałem nowej pralki, ponieważ moja poprzednia Amica odmówiła posłuszeństwa. Zadzwoniłem w czwartek przed południem, upewniłem się, czy mają ją na stanie i złożyłem zamówienie. Już w piątek o 11 rano została dostarczona do mnie. Była w doskonałym stanie i zawierała wszystkie niezbędne dokumenty. Brawo!

5 / 5 2018-07-09

Sklep rewelacja,w niedziele przelew w poniedziałek e-mail że towar do odbioru w punkcie,we wtorek już odkurzałem.Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-07-06

Wszystko jest w doskonałym porządku. Nie mam żadnych uwag. Zamówienie zostało wykonane szybko, precyzyjnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami, bez żadnych nieprzewidzianych sytuacji. Gorąco polecam i na pewno skorzystam ponownie w przyszłości.

5 / 5 2018-07-06

Wszystko jest w idealnym stanie. Nie mam żadnych uwag. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, dokładnie i zgodnie z oczekiwaniami, bez żadnych nieprzewidzianych sytuacji. Gorąco polecam i na pewno skorzystam ponownie w przyszłości.

5 / 5 2018-07-06

Wszystko super .Polecam ten sklep

5 / 5 2018-07-03

Szybko przjemnie super kontakt, po prostu rewelacja!

5 / 5 2018-06-30

Szybko i bardzo sprawnie. Kontakt mailowy wspaniały - ciągłe informowanie o statusie zamówienia. Istnieje możliwość monitorowania przesyłki po jej nadaniu. Produkty zamówione zgodnie z opisem na stronie internetowej. Jednakże, wysoka opłata za transport jest nie do zaakceptowania. Zapłaciłem 92,00 jako koszt wysyłki kurierskiej i pobrania za aparat cyfrowy i trzy karty pamięci o wartości 669,78 zł. To jest szokujące! Nie zdecydowałbym się na skorzystanie z ich oferty, gdybym nie potrzebował kamerę, na którą bardzo mi zależał.

5 / 5 2018-06-27

Polecam... rzetelnie, szybko, kontaktowo, bez problemów.

5 / 5 2018-06-27

jestem bardzo zadowolony z czasu realizacji i ceny przedmiotow:) polecam

0 / 5 2018-06-19

Wybrano ten sklep, pomimo wyższej ceny produktu, ponieważ jako jedyny z wszystkich znalezionych sklepów internetowych nie naliczał zbyt wysokiej opłaty za transakcję kartą.

0 / 5 2018-06-19

Spośród wszystkich sklepów internetowych, które przeglądałem, tylko ten nie naliczał szokująco wysokiej opłaty za płatność kartą, dodając ją do ceny produktu. To był główny powód, dlaczego zdecydowałem się wybrać ten właśnie sklep, mimo iż przedmiot, który chciałem kupić, był relatywnie droższy.

5 / 5 2018-06-14

Bardzo rzetelne podejście do obsługi klienta. Gorąco polecam nawiązanie kontaktu z Panem Krzysztofem J., który zajmuje się sprzętem AGD. Pan Krzysztof będzie w stanie pomóc, udzielić porad i zadbać o pomyślne zakończenie transakcji. Bez wahania polecam!

5 / 5 2018-06-14

Bardzo fachowe podejście w zakresie obsługi klienta. Gorąco polecam skontaktowanie się z Panem Krzysztofem J. z działu AGD. On z pewnością pomoże, udzieli porad i zadba, aby transakcja zakończyła się pomyślnie. Całkowicie polecam!

2018-06-04

Wszystko wzorowo, serdecznie polecam

5 / 5 2018-06-02

wszystko ok. polecam

5 / 5 2018-05-11

Absolutnie polecam ten sklep! Szybko i pewnie, towar dotarł błyskawicznie.Dziękuję!

2 / 5 2018-05-02

Nie jestem zadowolony/a z tej sytuacji! Rozumiem, że towaru nie ma, ale to nie do przyjęcia, że od tygodnia nie otrzymuję zwrotu pieniędzy, a twierdzi się, że zostały już wysłane. To absolutnie skandaliczne.

2 / 5 2018-04-27

Nie polecam. Towar miał być dostępny od ręki, później okazało się że trzeba czekać 3 tyg. Dwa dni anulowano moje zamówienie.Szkoda czasu.

5 / 5 2018-04-22

błyskawiczna dostawa, towar taki jaki być powinien, POLECAM

5 / 5 2018-04-15

Ocena jest doskonała. Bez trudności udało mi się skontaktować telefonicznie, a otrzymana informacja była fachowa. Zamówienie lodówki dokonałam poprzez internet w piątkowy wieczór. Już we wtorek około godziny 14 dotarła na miejsce, co jest niesamowicie szybkie, biorąc pod uwagę odległość między Łodzią a Koszalinem. Ponadto, była świetnie zapakowana, więc nie doszło do żadnych uszkodzeń. Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu i polecam go innym.

5 / 5 2018-03-19

Sklep godny polecenia. Szybka obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2018-03-01

Zakupy w sklepie 2w1 to naprawdę przyjemność - można łatwo skontaktować się z konsultantem, a także skorzystać z funkcji czatu na żywo, gdzie można uzyskać cenne informacje. Gorąco polecam! Dodatkowo, otrzymałam zamówione produkty bardzo szybko, sama je odebrałam. Naprawdę super!

5 / 5 2018-03-01

Robienie zakupów w sklepie 2w1 sprawia mi ogromną frajdę. Mam świetny kontakt z konsultantem oraz korzystam z fantastycznego czatu na żywo, gdzie mogę otrzymać wartościowe informacje. Gorąco polecam! Co więcej, wszelkie zakupione produkty odbieram osobiście, a do tego bardzo szybko.

5 / 5 2018-03-01

Koszt wysyłki towaru o wadze około 5kg, który zajmuje tyle miejsca, co 2-3 pudełka butów i ma wartość 1100zł (10szt małych tunerów Wiwa), wynosi od 270zł do 400zł. Jeśli zdecydujemy się na odbiór osobisty, zaoszczędzimy 90zł. Rzeczywisty koszt transportu wynosi tylko około 25zł, więc różnica między tym, ile płacimy, a ile kosztuje faktycznie przesyłka, jest ogromna (przebitka) i dotyczy tylko tych, którzy są naiwni.

5 / 5 2018-03-01

Wysyłka towaru o wadze około 5kg, o wielkości 2-3 pudełek butów i wartości 1100zł (10szt małych tunerów Wiwa), kosztuje od 270zł do 400zł. Jeśli chodzi o odbiór osobisty, należy zapłacić 90zł. Jednak faktyczny koszt transportu wynosi tylko około 25zł, co jest koszmarnie wysoką nadpłatą (jedynie dla osób nierozważnych).

5 / 5 2018-02-25

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zapakowany orginalnie na palecie. Polecam wszystkim!!!

2018-02-23

Sklep godny polecenia!!! Zamówiłam towar w czwartek,w piątek czekał już na odbiór! sprzęt dobrze opakowany! Faktura,gwarancja-wszystko ok!

2 / 5 2018-02-22

Nie mogę polecić tego. Po upływie prawie dwóch tygodni od złożenia zamówienia, nie otrzymałem żadnego e-maila dotyczącego realizacji. Musiałem samodzielnie anulować zamówienie przez telefon.

5 / 5 2018-02-18

Zamówienie złożone w niedzielę zostało dostarczone we wtorek. Zdecydowaliśmy się zapłacić za nie przy odbiorze. Otrzymaliśmy numer przewozowy przesyłki, dzięki czemu możemy na bieżąco śledzić jej lokalizację. Bardzo polecam tę usługę.

5 / 5 2018-02-18

W niedzielę złożyliśmy zamówienie, a już we wtorek dostarczono nam zamówioną zmywarkę. Zapłaciliśmy przy odbiorze. Otrzymaliśmy numer przewozowy przesyłki, dzięki czemu byliśmy w stanie na bieżąco śledzić jej lokalizację. Szczerze polecam tę usługę.

5 / 5 2018-02-18

Bardzo udana współpraca na bardzo wysokim poziomie, mikrofalówkę dostarczono w ciągu trzech dni od złożenia zamówienia. Ogromną zaletą było doskonałe komunikowanie się zarówno ze strony firmy 2w1, jak i przewoźnika "SIÓDEMKA". Szczerze polecam robienie zakupów u tego zaufanego sprzedawcy. Bardzo dziękuję i pozdrawiam!

2018-02-18

Po prostu bardzo dobry sklep

2018-02-14

Bardzo dobry sklep,konkretna informacja,realizacja zamówienia na drugi dzień.Serdecznie polecam takie zakupy.

5 / 5 2018-02-11

Sklep jest naprawdę godny polecenia. Mają świetnie zorganizowany system informowania klienta o postępie realizacji zamówienia, a przesyłka została dostarczona w terminie, który obiecali na stronie sklepu. Bardzo polecam! Ostatnio kupiłem od nich płytę gazową.

5 / 5 2018-02-11

Strona sklepu jest bardzo godna polecenia, posiada świetnie opracowany system informujący klientów o postępach w realizacji zamówienia. Przesyłka została dostarczona w umówionym terminie, zgodnie z deklaracjami widocznymi na stronie sklepu. Szczerze polecam ten sklep - w nim zakupiłem płytę gazową.

5 / 5 2018-02-07

Na przypadek trafiłam na ten Sklep i jestem bardzo zadowolona. Bardzo podoba mi się profesjonalna i miła obsługa, która chętnie pomaga mi przy wyborze i zakupie sprzętu AGD. Nawet jeśli towar jest niedostępny w sklepie, zawsze jest błyskawicznie sprowadzany. Można zrobić zakupy przez Internet, ale można też odwiedzić sklep w Warszawie i dokładnie obejrzeć i przetestować sprzęt. Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność! Zdecydowanie polecam! Krystyna G.

5 / 5 2018-01-14

Polecam sklep internetowy 2w1.pl

5 / 5 2017-12-29

Wszystko OK. Profesjonalnie

5 / 5 2017-12-21

Nie ma w czym znaleźć żadnej wady. Chyba że w regulaminie jest napisane, że mail generowany przez system nie jest potwierdzeniem przyjęcia zamówienia do realizacji. Czekałem 3-4 dni na mail od handlowca, potem skontaktowałem się telefonicznie. Udało mi się po drugim próbie. Rozmowa była konkretowa. Przelew wysłałem w czwartek, a kurier dostarczył we wtorek. Jestem zadowolony z mojego zakupu i polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-13

poprostu super sprzęt! polecam niezdecydowanym!!

5 / 5 2017-11-26

Obsługa w tym sklepie jest bardzo profesjonalna, a przesyłka przychodzi szybko. Dodatkowo, na bieżąco otrzymuje się informacje o aktualnym statusie zamówienia. Sklep zdecydowanie zasługuje na polecenie, a do tego ceny są znacznie niższe niż u konkurencji.

5 / 5 2017-11-19

WIELKI POZYTYW!! WSZYSTKO SZYBKO I PROFESJONALNIE. SKLEP GODNY POLOCENIA.

2017-11-17

tani i bardzo dobra dostępnośc produktów.

0 / 5 2017-11-14

Nie możemy się niestety cieszyć, ponieważ trzeci tydzień oczekujemy na zwrot naszych pieniędzy. Produkt, który zamówiliśmy, był de facto dostępny. Niestety, otrzymaliśmy uszkodzony okap, który nie został uszkodzony w trakcie transportu, lecz był już w taki sposób spakowany. Zwróciliśmy ten towar i od bardzo długiego czasu czekamy teraz na zwrot środków.

0 / 5 2017-11-14

Oczekuję od trzech tygodni na zwrot pieniędzy, co jest naprawdę fatalne. Towar, który zamówiłem, był dostępny i został przesłany do mnie w uszkodzonym opakowaniu, nie spowodowanym przez transport. Zwróciliśmy go, ale od tego czasu oczekujemy na zwrot przez bardzo długi czas.

1 / 5 2017-11-09

Moja ocena sklepu i pracowników jest bardzo niska. Zamówiłam maszynkę do mięsa, ale mój mail z odpowiedzią na wiadomość od handlowca pana Michała pozostał bez odpowiedzi. Kiedy zadzwoniłam zapytać o status zamówienia, musiałam długo czekać na połączenie z infolinią. Ostatecznie udało mi się porozmawiać z pracownikiem, który powiedział mi, że maszynka zostanie dostarczona w piątek lub sobotę, jednak nie otrzymałam żadnego numeru listu przewozowego. Okazało się, że zamówienie nie zostało wysłane, ponieważ brakowało maszynki, pomimo że na stronie sklepu była dostępna natychmiast. Obsługa klienta była fatalna, pomimo tego, że pan od logistyki powiedział mi, że handlowiec jest miły, ale niestety nie potrafi odpowiednio odpowiadać na maile. Nie polecam robienia zakupów w tym sklepie - najlepiej szukać innych opcji.

5 / 5 2017-11-07

Polecam sklep. Błyskawiczna dostawa. Extra kontakt. Zamówiony sprzęt very OK.

0 / 5 2017-11-06

To po prostu straszne. Nie znajdziesz w całej sieci sklepu tak beznadziejnego jak ten. Dział reklamacji jest mistrzostwem świata. To dział, który nie istnieje, telefony nie są odbierane.

1 / 5 2017-11-06

Obsługa jest bardzo kiepska, ciężko się z nimi skontaktować. Na stronie mają oferty, których wcale nie mają na stanie. Jedynym dobrym punktem było to, że otrzymałam zniżkę w ramach rekompensaty. Obiecali, że się do mnie odezwą, ale w ogóle tego nie zrobili. Mówią, że nie są odpowiedzialni za nieudolną firmę kurierską, mimo że mają z nimi umowę. Sytuacja jest beznadziejna. Nie jestem zadowolona z ich usługi, ponieważ dostałam sprzęt, który nie był tym, którego oczekiwałam, a drugi był niekompletny.

0 / 5 2017-11-03

Zamówienie miało być zrealizowane w ciągu od 3 do 14 dni, jednak po upływie trzech tygodni okazało się, że termin realizacji jest nieznany. Nie było możliwości skontaktowania się z pracownikami poza pocztą e-mailową. Próby kontaktu telefonicznego okazywały się nieudane, a gdy udało się dodzwonić, pracownicy nie byli w stanie udzielić podstawowych informacji. Mimo anulowania zamówienia, pieniądze nie zostały zwrócone przez ponad trzy tygodnie. Nie polecam!

5 / 5 2017-11-03

Jestem zadowolny z uslug tego sklepu,towar otrzymalem szybko i w dobrym stanie.

2 / 5 2017-10-21

Sklep zawarł umowę z firmą kurierską JAS-FBG, jednak wysyłając paczki informuje klientów błędnie, że są one wysyłane przez DHL, co jest problematyczne, gdyż zajmuje to dodatkowy czas. Największym problemem jest jednak jakość pracy firmy kurierskiej, która ma swoje specyficzne godziny dostawy i odbioru przesyłek. Niestety, sklep pobiera także wysokie opłaty za dostawę, nie oferując jednocześnie wniesienia sprzętu do domu. Dodatkowo, komunikacja z działem "stan zamówienia" jest niemożliwa, gdyż infolinia nie działa poprawnie. W związku z tym, nie można polecić tego sklepu, chyba że nie zależy nam na wymagających przesyłkach kurierskich.

0 / 5 2017-10-11

Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony/zadowolona. Mogłem odebrać zamówiony towar zaledwie dwa dni po złożeniu zamówienia. Paczka wydaje się być kompletna, a sprzęt działa bez problemów. Przedstawiciel firmy DHL bardzo się starał, aby mnie przekonać, że odbiór jest możliwy tylko w godzinach 10-14.

0 / 5 2017-10-11

Ogólnie mówiąc, sytuacja jest dobra. Otrzymałem zamówiony towar tylko dwa dni po złożeniu zamówienia. Przesyłka wygląda na kompletną, a sprzęt działa prawidłowo. Pracownik firmy DHL bardzo się starał przekonać mnie, że odbiór możliwy jest tylko w godzinach 10-14.

5 / 5 2017-10-10

Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-09-29

Dzień dobry, chciałbym podzielić się moim wrażeniem po otrzymaniu nowej pralki. Bardzo miło współpracowałem zarówno ze sprzedawcą, jak i dostawcą. Gorąco polecam - zakup był udany.

5 / 5 2017-09-27

Sklep jest godny polecenia - zakupy są szybkie, łatwe i przyjemne, a kontakt z obsługą jest dobry. Mam jednak jedno zastrzeżenie dotyczące doliczenia kwoty 25 zł do ceny pralki, którą odebrałem osobiście. Okazało się, że była to opłata za przechowanie w magazynie, o której dowiedziałem się dopiero po zapoznaniu się z informacjami na ich stronie internetowej. W rezultacie cena pralki, jaka widniała na stronie ceneo.pl, została podwyższona.

5 / 5 2017-09-22

polecam wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-09-16

Skusiła mnie dość duża różnica w cenie słuchawek (JVC-HAS160), które chciałam kupić, dzięki czemu zdecydowałam się na zakupy w tym sklepie internetowym. W porównaniu z cenami w sklepach stacjonarnych, gdzie kosztowały one 79 zł oraz 89 zł, w tym 2w1 sklepie kupiłam je za jedyne 51,98 zł. Nawet po doliczeniu ceny dostawy realizowanej przez kuriera, łączna cena mojego zamówienia wyniosła tylko 66,98 zł. Różnica w cenie była bardzo wyraźna. Słuchawki zamówiłam 08.11.2012, a już 13.08.2012 zostały dostarczone do mojego domu. Zadowolona z zakupów, polecam ten sklep innym osobom zainteresowanym podobnymi produktami.

5 / 5 2017-09-15

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zaufałam temu sklepowi dzięki Waszym opiniom i przekonawszy się na "własnej skórze" z całym przekonaniem POLECAM!

5 / 5 2017-09-05

Sklep godny polecenia.Szybko realizuje zamówienie.Sprzęt dostarczony jest w bardzo dobrym stanie ze wszystkimi potrzebnymi załącznikami.

5 / 5 2017-08-12

Bardzo polecam! To naprawdę super. Cena jest niska, a kontakt z kupującym świetny. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Mimo zimy z temperaturami poniżej -20 stopni i przeszkód na drodze, pralka, którą zamówiłem wieczorem, została dostarczona w ciągu 48 godzin. Przy okazji, chciałbym podziękować sympatycznemu kurierowi z firmy DHL.

5 / 5 2017-08-11

Przesyłka dostarczona bardzo szybko, towar zgodny z opisem, zapakowany bez zarzutu. Polecam współpracę.

2 / 5 2017-08-10

Nie mogę polecić tego sklepu. Zamówiłem dwie patelnie 09 marca i dokonałem przelewu. Po trzech dniach dowiedziałem się, że towaru nie ma. Anulowałem zamówienie po dwóch tygodniach i skontaktowałem się w sprawie zwrotu pieniędzy. Pieniądze miały być na moim koncie od dwóch dni, ale nie widzę ich jeszcze.

5 / 5 2017-07-22

Polecam

0 / 5 2017-07-10

Przekazana do domu została pralka, którą przywieźli panowie. Po rozpakowaniu, sprawdzili czy nie jest zniszczona. Sam proces transakcji trwał 3 dni, od momentu zamówienia do przywiezienia produktu. Opłaty za transport nie były wysokie. Sklep jest godny polecenia.

0 / 5 2017-07-10

Przeniesiono pralkę do domu. Mężczyźni ją rozpakowali i sprawdzili, czy nie jest uszkodzona. Cała transakcja trwała trzy dni, od zamówienia do dostarczenia. Koszty transportu były rozsądne, a sklep jest godny polecenia.

5 / 5 2017-07-07

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem, dołączony paragon, gwarancja - wszystko OK. Polecam

2017-06-03

Dobry kontakt,sprawna dostawa,towar dobrej jakości

2017-05-27

Bez dwóch zdań pełna profeska :D. Zamówione słuchaweczki w piątek i we wtorek kurier do mych drzwi pukał :D .

5 / 5 2017-05-23

Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu "2w1.pl". Duży plus dla mnie stanowi to, że firma stale i jasno informuje klienta o statusie zamówienia i dostawy. Dodatkowo, możliwość bezpośredniego kontaktu z firmą przewozową jest bardzo wygodna. Dostawa była bardzo szybka, a zamówione produkty zostały odpowiednio zabezpieczone i dołączono do nich paragon oraz gwarancję. Nie mam żadnych zastrzeżeń i gorąco polecam ten sklep w 100%.

3 / 5 2017-05-21

Jeśli jesteś cierpliwy i nie zwracasz uwagi na obietnice, to ten sklep może być dla Ciebie. Informacje są chaotyczne, rzadko odbierają telefony, a tylko jedna osoba odpowiada za sprzedaż - a kiedy jej nie ma, mówią "oddzwonimy". Czas oczekiwania na zrealizowanie zakupu zwiększył się z "3 do 21" dni do półtora miesiąca. Gdy w końcu chcesz sfinalizować transakcję, okazuje się, że zniknął rabat i sprzedający nie pokryje kosztów wysyłki. Strona sklepu jest także problematyczna, ponieważ często znajdują się na niej nieaktualne informacje dotyczące dostępności towaru oraz ich ceny. To wiele nerwów i ogromny negatyw - nie polecam.

0 / 5 2017-05-20

Jestem bardzo rozczarowana obsługą, powodów jest kilka: - Mój zamówienie było realizowane przez bardzo długi czas. - Wybrałam opcję transportu z usługą wniesienia do domu, za którą wcześniej zapłaciłam, jednak nie została ona zapewniona. W rezultacie straciłam 21,00PLN - może to nie duża suma, ale mogłam przekazać je bezpośrednio kurierowi i uniknąć problemów, a teraz nie mam ani pieniędzy, ani usługi.

0 / 5 2017-05-06

Sklep oraz produkt, jakim jest kuchenka mikrofalowa Zelmer 29Z022, zasługują na gorące rekomendacje. Czas oczekiwania na zamówienie oraz odbiór wynosi jedynie 48 godzin, co jest niesamowicie krótkim czasem. Przesyłka została starannie zabezpieczona, a także monitorowana w trakcie transportu. Dodatkowo, wszystko jest w należytym porządku - otrzymamy fakturę oraz gwarancję.

0 / 5 2017-05-06

Sklep oferuje kuchenkę mikrofalową Zelmer model 29Z022, która jest godna polecenia. Czas oczekiwania na dostawę to jedynie 48 godzin od momentu zamówienia, a przesyłka jest starannie zabezpieczona. Możemy być spokojni o monitorowanie przesyłki. Dodatkowo, możemy liczyć na fakturę i gwarancję, wszystko w porządku!

5 / 5 2017-04-24

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-04-20

Patrzę , zamawiam , płacę , mam . Szybko ,dokładnie to czego szukam .

5 / 5 2017-04-18

Sklep, którego można polecić, jest wart uwagi. Zamówiłam towar we wtorek po południu, a już w czwartek rano był dostarczony do mnie. Wszystko odbyło się sprawnie i bez żadnych problemów. Co więcej, otrzymałam powiadomienia e-mail o każdej zmianie statusu wysyłki. Jedyną niedogodnością było to, że przesyłka była jedynie zapakowana w folię, ale mimo to wszystko było w porządku, więc śmiało mogę ten sklep polecić.

5 / 5 2017-04-12

W lipcu zakupiłem czajnik i nie było problemu z procesem zakupu i dostawą. Od tego czasu czekam jednak na otrzymanie faktury. Wysyłałem wiele wiadomości e-mailowych i dzwoniłem, podając dane mojej firmy i faktury. Niestety, do dnia 4 listopada ciągle jej nie otrzymałem.

0 / 5 2017-04-11

Cześć, Chciałbym podziękować Panu Adamowi za udzieloną informację, a także za to że zachęcił mnie do zakupów w Waszym sklepie. Jestem bardzo zadowolony z tego, że firma 2w1 wyleczyła mnie z mojej obsesji na punkcie zakupów internetowych, nawet takich, które są zupełnym bezsensem, jak ta zmywarka. Jestem szczęśliwy, że poza ganieniem za pieniędzmi, jesteście także chętni do odpowiadania na emaile od klientów, którzy niekoniecznie czytają wszystko dokładnie i w efekcie wydają pieniądze na niepotrzebne rzeczy. Z pewnością przekażę Państwa uwagi wodący kanały internetowe oraz firmie kurierskiej, która pozostawia wiele do życzenia w zakresie jakości swoich usług. Mam nadzieję, że z dala od takich firm, będę miał w przyszłości lepsze doświadczenia zakupowe. Pozdrawiam serdecznie, Mirosław B.

5 / 5 2017-04-08

super sklep, polecam

2 / 5 2017-04-05

Nie polecam w ogóle! Obsługa jest bardzo źle wykonana. Od momentu składania zamówienia minęły dwa tygodnie, a ja nadal nie otrzymałem żadnych informacji co stało się z moim zamówionym produktem - nie dostałem żadnego telefonu ani wiadomości e-mailowej. Zdecydowałem się więc zadzwonić i dowiedzieć się co dzieje z moim sprzętem do kuchni i okazało się, że firma bez mojej zgody anulowała moje zamówienie i nie poinformowała mnie o tym fakcie. Mogłem czekać w nieskończoność. Ponadto, chcę zaznaczyć, że natychmiast po złożeniu zamówienia przelałem pieniądze. W skrócie, nie otrzymałem zamówionego towaru, a moje pieniądze zostały zablokowane przez 3 tygodnie. Nie warto robić z nimi interesów!

5 / 5 2017-04-05

troszkę trudno się dodzwonić, ale poza tym wszystko OK, będę dalej tu kupował, gorąco polecam.

Rzetelne opinie o 2w1.pl

2w1.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.2w1.pl

Email
[email protected]

Telefon
0-801-011-790

Komórka
0-782-09-09-16

Infolinia
0-801-011-790

Logowanie