Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Zdrowie I Uroda / Biuro / Gry

2w1.pl Opinie Klientów

4.45/5.00 - ilość ocen: 69
opinie o 2w1.pl
5 / 5 2019-03-20

Polecam w 10000%

2019-03-19

Ostrzegam przed zakupem, gdyż na pewno nie przyjmą zwrotu w razie stwierdzenia przy rozpakowaniu wady. Zgłosiłam od razu przy rozpakowaniu widoczne przez folię inne wybarwienie drzwi w piekarniku siemensa, towar nawet nie jest jeszcze rozpakowany, kierowca prosił poinformować ich natychmiast mailowo zrobiłam to więc zadawali mnóstwo głupkowatych pytań po to żeby wymigać się z wymiany o którą prosiłam, to co by było ze zwrotem? UWAŻAĆ NA NICH!!!

5 / 5 2019-03-06

Transakcja zakończona sukcesem. Towar zgodny z opisem, opakowany jedynie w oryginalne opakowanie. Szybka przesyłka, wspaniała opcja dostarczenia z wniesieniem (dla mnie to największy plus) tańsza niż kurier co nie jest bez znaczenia przy zakupie lodówki 180cm (89zł, kurier od 120zl). Maile o aktualnym stanie przesyłki, dogodne godziny doręczenia. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-02-02

idealny kontakt ze sklepem. Żadnych problemów w monitorowaniu przesyłki, dodatkowy plus to kontakt z kurierem i mozliwość umówienia się na konkretną godzinę dostawy dogodna dla mnie. Pralka wniesiona do mieszkania. Sprawy formalne/kredyt załatwione w ciągu 2dni, całość zamówienia z dostawą zamknęła się chyba do tygodnia czasu. Jestem bardzo zadowolona i polecam. towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-12-24

Szybka realizacja zamówienia, na bieżąco jest się informowanym droga mailowa o statusie zamówienia, jedyne zastrzeżenie można mieć co do zapakowania choć to fabrycznie wykonało LG, paleta pękła podczas transportu pewnie wina DHL na szczęście styropian ochronił pralkę. Polecam zakupy w 2w1.pl.

5 / 5 2018-12-16

Zakupiłam w sklepie kilka sprzętów AGD. Po zamontowaniu (kilka tygodni później) okazało się, że brakuje instrukcji do piekarnika. Szukałam jej na stronie producenta, poprosiłam producenta o przesłanie - nic. Napisałam do sklepu - nie dość, że odpowiedzieli błyskawicznie, to jeszcze po dwóch dniach instrukcja przyjechała kurierem. Pełen profesjonalizm! Dodam, że sprzęt zamówiony w 2w1 był zgodny z zamówieniem i działa bez zarzutu. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-12-11

super, bez problemu, polecam

2018-12-05

Wszystko w najlepszym porządku. Sklep oceniam na 6.

2018-11-28

Do zakupu nie doszło, bo pomimo potwierdzania zamówienia przez sklep po tygodniu oczekiwania dostałem informację, że produkt jest niedostępny.

1 / 5 2018-11-22

Fatalna obsługa i brak kontaktu. Nie można się doprosić o dowód zakupu który jest warunkiem gwarancji.

5 / 5 2018-10-31

wszystko ok.

2 / 5 2018-10-20

Przedstawię swoją sytuację. 28.11.2009 złożyłem zamówienie na wyciąg Zelmer 521.50 od razu potwierdziłem zakup i przekazałem informację, iż zapłata zostanie dokonana w formie przedpłaty. przelew zleciłem do realizacji tego samego dnia. 30.11.2009 dostałem informację systemową, że mój przelew dotarł i zamówienie zostało przekazane do realizacji. zgodnie z regulaminem sklepu przesyłka powinna zostać wysłana w ciągu 4 dni (licząc od 30.11.2009 kiedy to przelew został zaksięgowany) czyli 4.12.2009 lecz przesyłka nie została wysłana. W dniu 7.12.2009 po wielu próbach dodzwonienia się do sklepu dostałem informację, że przesyłka zostanie nadana dziś (7.12.2009) podczas rozmowy dowiedziałem się, że podobno firma Zelmer się pomyliła i dopiero 7.12.2009 dostali odpowiedni kolor sprzętu. Zgodnie z regulaminem powinienem zostać poinformowany o braku sprzętu i przybliżonym terminie dostawy - brak żadnej informacji ze strony sklepu. w tym samym dniu wieczorem dostałem informację systemową, że przesyłka została nadana firmą kurierską siódemka i został podany nr. listu przewozowego. Ucieszyłem się, że wreszcie dostanę zakupiony przedmiot. gdy nie dostałem przesyłki do 8.12.2009 do godzin wieczornych sprawdziłem na stronie siódemki gdzie jest moja paczka a ty zdziwienie gdyż komunikat, że brak przesyłki o tym nr. listu przewozowego. były już godziny nocne więc i tak by nikt nie odebrał w sklepie 2w1.pl po kilku próbach dodzwonienia się do działu reklamacji w dniu 9.12.2009 otrzymałem informację, iż z niewiadomych przyczyn przesyłka nie została do mnie wysłana nikt nie potrafił mi wytłumaczyć dlaczego !!!! Po dość ostrej rozmowie z przedstawicielem działu reklamacji na moje żądanie przesyłka miała zostać wysłana firmą DHL z gwarantowanym dostarczeniem na drugi dzień do godziny 12.00 w przeciwnym razie zgłaszam sprawę. Dziś (10.12.1009) około godziny 11.15 przesyłka dotarła wreszcie do mnie. Trwało to 10 dni od chwili otrzymania przez sklep 2w1.pl przelewu. Wnioski: - gdyby nie dobrze działający dział reklamacji to pewnie nadal bym nie otrzymał towaru za jaki zapłaciłem.\ - oczywiście w ramach rekompensaty miałem otrzymać jakiś gratis ale skończyło się tylko na obietnicach. Więc nie życzę nikomu takich przejść z tym sklepem jakich ja doznałem. Ocena sklepu NEGATYWNA !!!! nikomu nie polecam i na pewno już nigdy nic nie kupię u nich. Skoro mają tak olewający stosunek do klienta.

5 / 5 2018-10-19

Realizacja ekspresowa, poniedziałek- zamówienie, środa-dostawa.Szybko,sprawnie i bezproblemowo.

2 / 5 2018-09-26

Fatalny poziom obsługi Klienta. Kilkakrotnie napisałam do Pana Jakuba J. i nigdy nie otrzymałam odpowiedzi. Ignorancja do granic. Nie polecam!

5 / 5 2018-09-21

Bardzo szybka wysyłka. Pralkę otrzymałem następnego dnia po zamówieniu. Wszystko było w porządku.

5 / 5 2018-09-15

Wszystko jak najbardziej OK. POLECAM

5 / 5 2018-09-11

Sklep polecam na maxa - zamówienie zrealizowane BARDZO szybko, faktura wystawiona na ten sam dzień co zamówienie - bardzo mi na tym zależało (w dodatku była to sobota) Kontakt telefoniczny i mejlowy bardzo szybki - odbiór osobisty bezproblemowy - gorąco POLECAM wszystkim robiącym zakupy w sieci.

2018-08-28

sssssszok , niedziela 17,00 zamówienie internetowe, poniedziałek godz. 9.00 telef. potwierdzenie zamówienia, wtorek godz 11 z minutami dostawa na drugi koiec Polski w zachodniopomorskim

2018-07-24

Rewelacja !!! Potrzebowałem na gwałt pralki, bo poprzednia Amica wyzionęła ducha. Zadzwoniłem w czwartek przed południem, upewniłem się co do dostępności i zamówiłem pralkę. W piątek o 11 była u mnie. Stan idealny, komplet dokumentów. Brawo !!!

5 / 5 2018-07-09

Sklep rewelacja,w niedziele przelew w poniedziałek e-mail że towar do odbioru w punkcie,we wtorek już odkurzałem.Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-07-06

Wszystko super .Polecam ten sklep

5 / 5 2018-07-06

Wszystko w jak najlepszym porządku. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Szybko, konkretnie i zgodnie z zamówieniem, bez żadnych niespodzianek. Ja polecam i w przyszłości chętnie skorzystam ponownie.

5 / 5 2018-07-03

Szybko przjemnie super kontakt, po prostu rewelacja!

5 / 5 2018-06-30

Szybko, wręcz błyskawicznie. Dobry kontakt e'meilowy - informacja o realizacji zamówienia na bieżąco. Możliwość śledzenia przesyłki po wysłaniu. Zamówione produkty zgodne z opisem na stronie internetowej. Tylko skąd tak WIELKA OPŁATA TRANSPORTOWA. Za wysyłkę aparatu cyfrowego i trzech kart pamięci na kwotę 669,78 w opcji "Kurier i za pobraniem" naliczyli sobie 92,00 łączny koszt transportu. HORROR ! Gdyby nie aparat fotograficzny na którym mi szczególnie zależało - nigdy bym nie skorzystał z ich oferty.

5 / 5 2018-06-27

Polecam... rzetelnie, szybko, kontaktowo, bez problemów.

5 / 5 2018-06-27

jestem bardzo zadowolony z czasu realizacji i ceny przedmiotow:) polecam

2018-06-19

jako jedyny ze znalezionych przeze mnie sklepów internetowych nie dodawał skandalicznie wysokiej opłaty za transakcję kartą do ceny zakupu - to zadecydowało o wybraniu przeze mnie tego sklepu, mimo relatywnie wyższej ceny kupowanego przedmiotu.

5 / 5 2018-06-14

Bardzo profesjonalne podejście do obsługi klienta. Polecam kontakt z Panem Krzysztofem J. (dział AGD) - pomoże, doradzi, dopilnuje żeby transakcja pomyślnie się zakończyła. Polecam!

2018-06-04

Wszystko wzorowo, serdecznie polecam

5 / 5 2018-06-02

wszystko ok. polecam

5 / 5 2018-05-11

Absolutnie polecam ten sklep! Szybko i pewnie, towar dotarł błyskawicznie.Dziękuję!

2 / 5 2018-05-02

Nie polecam! Towaru brak, co jeszcze mogę zrozumieć, ale to że od tygodnia nie dostaję zwrotu pieniędzy i twierdzi się, że zostały wysłane, to jest skandal.

2 / 5 2018-04-27

Nie polecam. Towar miał być dostępny od ręki, później okazało się że trzeba czekać 3 tyg. Dwa dni anulowano moje zamówienie.Szkoda czasu.

5 / 5 2018-04-22

błyskawiczna dostawa, towar taki jaki być powinien, POLECAM

5 / 5 2018-04-15

Ocena najlepsza z możliwych. Kontakt telefoniczny bez problemu, informacja kompetentna. Lodówkę zamówiłam w piątek wieczorem przez internet. We wtorek ok. 14 była na miejscu. Szybko, zważywszy na odległość z Łodzi do Koszalina. Super zapakowana więc nie było żadnych uszkodzeń. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-03-19

Sklep godny polecenia. Szybka obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2018-03-01

Zakupy w sklepie 2w1 to czysta przyjemność ,dobry kontakt z konsultantem oraz świetna sprawa czat na żywo podczas którego też uzyskuje się cenne wiadomości .Polecam ,zakupiony towar odebrałam sama .Super szybko.

5 / 5 2018-03-01

Od 270zł do 400zł za wysyłkę ok. 5kg towaru wielkości 2-3 pudełek butów i wartości 1100zł (10szt małych tunerów Wiwa). Odbiór osobisty 90zł. Faktyczny koszt transportu wynosi ok.25zł - koszmarna przebitka (tylko dla idiotów).

5 / 5 2018-02-25

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zapakowany orginalnie na palecie. Polecam wszystkim!!!

2018-02-23

Sklep godny polecenia!!! Zamówiłam towar w czwartek,w piątek czekał już na odbiór! sprzęt dobrze opakowany! Faktura,gwarancja-wszystko ok!

2 / 5 2018-02-22

Nie polecam. Po złożeniu zamówienia przez niemal dwa tygodnie, brak jakiegokolwiek maila na temat jego realizacji. Zamówienia zostało telefonicznie przeze mnie anulowane.

5 / 5 2018-02-18

Rewelacyjna współpraca na najwyższym poziomie,kuchenkę mikrofalową dostarczono na 3 dzień od zamówienia,wielki pozytyw za komunikatywność zarówno firmy 2w1 jak i przewoźnika "SIÓDEMKA",szczerze polecam zakupy u zaufanego sprzedawcy.Dziękuję i pozdrawiam!!

2018-02-18

Po prostu bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-02-18

Zamowienie złozone w niedziele,,, We wtorek zmywarka na miejscu, zaplacone za pobraniem,, Wysyłają nr przewozowy Przesylki i mozna na bieżąco sprawdzać gdzie jest nasza przesyłka, Polecam.

2018-02-14

Bardzo dobry sklep,konkretna informacja,realizacja zamówienia na drugi dzień.Serdecznie polecam takie zakupy.

5 / 5 2018-02-11

sklep jak najbardziej godny polecenia, bardzo dobrze rozwiązany system informowania klienta o stanie realizacji zamowienia, przesyłka dostarczona w czasie zgodnym z deklaracjami na stronie sklepu, polecam - kupiłem płyte gazową

5 / 5 2018-02-07

Trafiłam na ten Sklep przypadkiem, ale jestem bardzo zadowolona. Urzekła mnie profesjonalna, życzliwa obsługa, chętnie służąca radą i pomocą przy wszelkich problemach związanych z wyborem i zakupem sprzętu AGD. Nawet towar, który był w danym momencie niedostępny w sklepie, został specjalnie dla mnie błyskawicznie sprowadzony. Zakupy można zrobić wygodnie przez Internet, ale też przyjechać do sklepu w Warszawie (ul. Surowieckiego 4) i dokładnie wszystko obejrzeć, sprawdzić, przetestować. Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność! Serdecznie polecam! Krystyna G.

5 / 5 2018-01-14

Polecam sklep internetowy 2w1.pl

5 / 5 2017-12-29

Wszystko OK. Profesjonalnie

5 / 5 2017-12-21

Niema się do czego przyczepić.No chyba że; w regulaminie stoi, że mail generowany przez system nie jest potwierdzeniem przyjęcia zamówienia do realizacji. Czekałem 3-4 dni na mail od handlowca, potem zadzwoniłem. Dodzwoniłem się za drugim razem.Rozmowa rzeczowa .W czwartek przelew, we wtorek kurier.Jestem usatysfakcjonowany. Polecam sklep.

5 / 5 2017-12-13

poprostu super sprzęt! polecam niezdecydowanym!!

5 / 5 2017-11-26

Bardzo profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, stałe informacje o statusie zamówienia. Sklep godny polecenia, a i ceny maja sporo niższe niż u konkurencji :)

5 / 5 2017-11-19

WIELKI POZYTYW!! WSZYSTKO SZYBKO I PROFESJONALNIE. SKLEP GODNY POLOCENIA.

2017-11-17

tani i bardzo dobra dostępnośc produktów.

2017-11-14

fatalnie.czekam na zwrot pieniędzy trzeci tydzień!!!towar był jak dostępny.przesłano uszkodzony okap (nie uszkodzony w transporcie)lecz został spakowany uszkodzony.zwróciliśmy towar i tak długo czekamy na zwrot

1 / 5 2017-11-09

Sklep oceniam na 0 tak jak pracowników tam pracujących. Złożyłam zamówienie na maszynke do mięsa we wtorek ,w środę otrzymałam od handlowca p. Michała e -mail z jego adresem e-mailowym, na który odpisałam z zapytaniem o co chodzi ....do dzis nie otzymałam odpowiedzi. W czwartek zadzwoniłam do firmy , po godzinnej próbie dodzwonienia się na infolinię i 50 minutowym oczekiwaniu na LIVE chatcie , odebrał znudzony pan i poinformował mmie , że maszynka do miesa jest już w firmie kurierskiej i będzie u mnie dziś lub jutro czyli w piatek. Czekałam cierpliwie w piątek około 16-stej zadzwoniłam do logistyki z pytaniem o numer listu przewozowego gdyż moje zamówienie jeszcze nie dotarło , pan oddzwoniła do mnie po kilku minutach i zakomunikował , że zamówienie nie zostało wysłane , gdyż nie było owej maszynki a handlowiec poinformował mnie ponoć o tym e-mailem. Dodam tylko , że podczas zamówienia jak byk na czerwono było napisane , że TOWAR JEST DOSTĘPNY OD RĘKI!!! Gdy o tym wspomniałam pan próbował zrobic ze mnie kretynkę i uznał , że w tej samej minucie zamawiało tę samą maszynke tyle osób , że skończyły się im zapasy i dla mnie nie starczyło. Nie polecam sklepu , obsługa jest żenująca , sam pan od logistyki przyznał , że handlowiec to fajny chłopak ale najwyraźniej nie potrafi pisac e-maili co z tego wynika?? Omijajcie ten sklep szerokim łukiem , mnie też zmylila mała liczba negatywnych komentarzy , ale nie tracicie swego czasu i pieniędzy zróbcie zakupy w innym sklepie.

5 / 5 2017-11-07

Polecam sklep. Błyskawiczna dostawa. Extra kontakt. Zamówiony sprzęt very OK.

2017-11-06

PO PROSTU BEZNADZIEJA. TAK BEZNADZIEJNEGO SKLEPU NIE ZNAJDZIESZ W CAŁEJ SIECI. DZIAŁ REKLAMACJI TO MISTRZOSTWO ŚWIATA. TEN DZIAŁ TO FIKCJA, TELEFONÓW NIE ODBIERAJĄ

1 / 5 2017-11-06

obsługa fatalna. trudno się dodzwonic. maja oferty na stronie, ktorych nie posiadaja na stanie wogole. jedynym plusem jest to, ze uzyskalam rabat w ramach rekompensaty. obiecuja, ze oddzwonia, a wcale tego nie robia. mowia ze nie maja wplywu na fatalna Firme kurierska, a przeciez maja z nimi umowe. BEZNADZIEJA. Nie jestem zadowolona z uslugi. Sprzet przyszedł nie ten co powinien, a drugi z niekompletnym wyposazeniem.

5 / 5 2017-11-03

Jestem zadowolny z uslug tego sklepu,towar otrzymalem szybko i w dobrym stanie.

2017-11-03

Zamówienie miało zostać zrealizowane w 3 do 14 dni a po trzech tyg. okazało się, że termin realizacji jest bliżej nieokreślony. Brak możliwości konktaktu innego niż mail; na telefon nie można się dodzwonić, a jeśli nawet się uda, to pracownicy nie są w stanie odpowiedzieć na podstawowe pytania. Po anulowaniu zamówienia, od ponad trzech tygodni nie mogę uzyskac zwrotu wpłaconych pieniędzy!!! nie polecam!!!

2 / 5 2017-10-21

Sklep współpracuje z firmą kurierską JAS-FBG jednak wprowadza klientów w błąd informując w mailach, że wysłali przesyłkę DHL'em. To spory kłopot, bo niepotrzebnie traci się czas na telefony do DHL... Ale to nic w porównaniu do jakości pracy JAS-FBG - kurier podjeżdża pod dom i dzwoni z wesołą nowiną, że już jest. Jest godzina 14.00, a ty masz być w domu! Jak nie to zabiera paczkę i przywiezie jak będzie miał czas. Taka sama postawa jest w bazie spedycyjnej od strony kierowniczej. Gdy zaproponowałem, żeby przywieźli ją na drugi dzień przed 9:00 to NIE bo to za wcześnie, po 17:00: też NIE bo to za późno. Sklep 2w1 pobiera za przesyłkę 109 zł, ale to bardzo wygórowana cena. O wniesieniu sprzętu do mieszkania też można zapomnieć. Kolejny problem: brak możliwości dodzwonienia się na infolinię do działu „stan zamówienia”. Próbowałem pół dnia – od razu dzwońcie do działu informacji o produktach. Jeszcze jedno: na odpowiedź na e-mail potrzebują średnio 2-ch dni... „Nieźle” jak na sklep internetowy... Ogólnie nie polecam sklepu, chyba, że nie będziecie korzystać z przesyłki kurierskiej.

2017-10-11

Ogólnie jest nieźle. Towar mogłem odebrać dwa dni od złożenia zamówienia. Paczka wygląda na kompletną, sprzęt sprawny. Pan z dhl za wszelką cenę starał się mnie przekonać, że odbiór jest możliwy tylko w godzinach 10-14.

5 / 5 2017-10-10

Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-09-29

Witam,właśnie jestem świeżo po dostawie zakupionej pralki ,bardzo profesjonalny kontakt ze sprzedajacym jak również z dostawcą.Gorąco polecam - udany zakup.

5 / 5 2017-09-27

Sklep polecam szybko łatwo i przyjemnie, dobry kontakt. Jedna sprawa mi się nie podoba doliczenie kwoty 25 zł do ceny pralki którą odebrałem osobiście. Była to opłata za magazyn. Dowiadujesz się o niej dopiero jak poczytasz na ich stronie. Więc cena która widniała w ceneo.pl wzrosła.

5 / 5 2017-09-22

polecam wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-09-16

Do zakupów w tym sklepie skusiła mnie dość spora różnica w cenie słuchawek które sobie upatrzyłam. Słuchawki (JVC-HAS160)w sklepie 2w1 kosztowały 51,98 zł natomiast w sklepach stacjonarnych 79 zł, 89 zł. Nawet z dostawą zrealizowaną przez kuriera cena łączna słuchawek wyniosła 66,98 zł. Rożnica jest wyraźna. Towar zamówiony 08.11.2012 do domku dotarł 13.08.2012. Jestem zadowolona i z pewnością polecam ten wszystkim ten sklep.

5 / 5 2017-09-15

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zaufałam temu sklepowi dzięki Waszym opiniom i przekonawszy się na "własnej skórze" z całym przekonaniem POLECAM!

5 / 5 2017-09-05

Sklep godny polecenia.Szybko realizuje zamówienie.Sprzęt dostarczony jest w bardzo dobrym stanie ze wszystkimi potrzebnymi załącznikami.

5 / 5 2017-08-12

Super !!! Polecam wszystkim. Niska cena, świetny kontakt z kupującym, błyskawiczny termin realizacji. Złożone wieczorem zamówienie /pralka/, zostało zrealizowane w 48 godzin - pomimo mrozów /poniżej -20 stopni/ i zawiei. Przy okazji - podziękowanie dla sympatycznego kuriera DHL :)

5 / 5 2017-08-11

Przesyłka dostarczona bardzo szybko, towar zgodny z opisem, zapakowany bez zarzutu. Polecam współpracę.

2 / 5 2017-08-10

nie polecam tego sklepu,09 marca zamówiłem dwie patelnie i zrobiłem przelew. Po trzech dniach okazało się że towaru niema.zamówienie anulowałem po dwóch tygodniach i zadzwoniłem w sprawie zwrotu pieniążków,pieniądze miały być na moim koncie 2-dni temu ale jeszcze ich nie widzę

5 / 5 2017-07-22

Polecam

2017-07-10

Pralka przywieziona i wniesiona do domu. Panowie rozpakowali,sprawdzili czy nie uszkodzona.Transakcja trwała 3dni (od momentu zamówienia do dnia przywiezienia) Nie wygórowane koszty transportu.Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-07

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem, dołączony paragon, gwarancja - wszystko OK. Polecam

2017-06-03

Dobry kontakt,sprawna dostawa,towar dobrej jakości

2017-05-27

Bez dwóch zdań pełna profeska :D. Zamówione słuchaweczki w piątek i we wtorek kurier do mych drzwi pukał :D .

5 / 5 2017-05-23

Jestem zadowolona z obsługi sklepu. Dużym plusem dla "2w1.pl"jest dla mnie bieżące i klarowne informowanie klienta o statusie zamówienia oraz przesyłki. Bezpośredni kontakt z firmą przewozową.Bardzo szybka dostawa. Towar właściwie zabezpieczony, wraz z paragonem , gwarancją.Nie mam żadnych uwag, polecam w 100%.

3 / 5 2017-05-21

Sklep dla cierpliwych i głuchych na zapewnienia. Chaos informacyjny, z rzadka odbierane telefony i jedna osoba odpowiedzialna za sprzedaż, a gdy jej nie ma :"Przekażemy, oddzwonimy...". Z "3 do 21" dni oczekiwania na zrealizowanie zakupu zrobiło się półtorej miesiąca. A gdy już miało dojść do sfinalizowania transakcji, okazało się, że nagle zniknął rabat i poniesienie kosztów wysyłki przez sprzedającego. No i jeszcze strona sklepu, na której znajdują się nieaktualne dane dotyczące dostępności towaru i ich ceny... Wielki negatyw, szkoda nerwów - odradzam.

2017-05-20

jestem bardzo niezadowolona z usługi, ponieważ: -realizacja zamówienia trwała długo, -wybrałam i opłaciłam transport z usługą wniesienia do domu, której nie było i straciłam 21,00PLN- niby nie dużo ale mogłam to dać do ręki kurierowi i byłoby po kłopocie a tak to ani pieniędzy ani usługi

2017-05-06

Sklep i towar (kuchenka mikrofalowa Zelmer 29Z022)godny polecenia. Od chwili zamówienia do chwili odbioru 48 godzin. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Monitoring przesyłki. Faktura,gwarancja - wszystko ok!

5 / 5 2017-04-24

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-04-20

Patrzę , zamawiam , płacę , mam . Szybko ,dokładnie to czego szukam .

5 / 5 2017-04-18

Sklep warty polecenia. Zamówiłam produkt we wtorek popołudniu, w czwartek rano był już u mnie. Wszystko sprawnie, bez problemu. Do tego na mail przychodzą informacje o każdym zmianie statusu wysyłki. Jedynie przesyłka była zapakowana tylko w folię, ale wszystko było ok, więc mogę polecić.

5 / 5 2017-04-12

kupilem czajnik miesiacu lipcu zakup i dostawa byla ok ale od lipca czekam na fakture pisalem emaile i dzwonilem podawalem dane firmy i faktury do dnia 04.11. nie ma

2017-04-11

Witam, dziękuję panu Adamowi za informację oraz uczynienie mnie winnym zakupu w Waszym sklepie i przywiezieniu towaru przez kolejną firmę w stanie złomu, która mi odpowie tak samo. Dziękuję również firmie 2w1, że wyleczyła mnie z internetowych zakupów nawet takich bzdetów, jak ta zmywarka. Cieszę się, że poza lojalnością do kasy, macie jeszcze chęć odpowiadania na maile od gostków, którzy oczywiście nie przeczytają wszystkiego do końca, a potem topią kasę w durne zakupy. Oczywiście przekażę również Państwa uwagi wraz z moim mailem w stosowne kanały internetowe oraz firmie kurierskiej, której miernota kurierska przekracza granice Arktyki i daj Bóg z dala od takich firm, jednej i drugiej. Pozdrówka: Mirosław B.

5 / 5 2017-04-08

super sklep, polecam

5 / 5 2017-04-05

troszkę trudno się dodzwonić, ale poza tym wszystko OK, będę dalej tu kupował, gorąco polecam.

2 / 5 2017-04-05

Absolutnie nie polecam!!! Obsługa żenująca. Od zamówienia mineło 2 tygodnie a ja nie otrzymałem informacji co z moim zamówionym towarem (brak informacji telefonicznej ani mailowej). Postanowiłem sam dowiedzieć sie co ze sprzetem do mojej kuchni... Okazało sie że firma samoistnie anulowała zamówienie nie informując mnie o tym fakcie. Mogłem czekać w nieskończoność. Zaznaczyc chciałem że pieniądze przelałem natychmiast po zamówieniu. Wniosek? Brak towaru, pieniądze zamrożone przez 3 tygodnie. Uwierzcie nie warto u nich kupować!!!!!!!!!

Rzetelne opinie o 2w1.pl

2w1.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.2w1.pl

Email
[email protected]

Telefon
0-801-011-790

Komórka
0-782-09-09-16

Infolinia
0-801-011-790

Logowanie