Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Aclari.pl Opinie Klientów

4.64/5.00 - ilość ocen: 154
opinie o Aclari.pl
1 / 5 2021-07-08

Dnia 28.12.2020 kupiłem pierścionek zaręczynowy w Aclari. 16.03.2021 wypadł kamień narzeczonej (praca biurowa, zdejmowała w domu). Tajemniczy rzeczoznawca firmy z dyplomem Międzynarodowego Instytutu Gemmologicznego IGI poddał pierścionek ekspertyzie, po którym dowiedziałem się z pisma od właściciela firmy R.Sznytki o "wygiętych łapkach" oraz propozycję zapłacenia kolejnych pieniędzy za wstawienie nowego kamienia. Ok, trudno zgodziłem się z prośbą o dokładne sprawdzenie czy "Łapki" nie są popękane lub pokrzywione i równie dokładne sprawdzenie przymocowania kamienia, aby uniknąć podobnych lub większych stresów w przyszłości. Zapewniła mnie P.Agnieszka, że "Jednocześnie pragnę napisać, że dołożymy wszelkich starań, aby naprawa została wykonana z należytą starannością." 26.07.2021 Kamień wypadł przy włożeniu ręki do plecaka, równie dobrze mogłaby to być kieszeń spodni (sam kamien się znalazł). Oczywiście poproszono mnie o przesłanie pierścionka do ponownej ekspertyzy tajemniczego rzeczoznawcy. Oczywiście odmówiłem argumentując, że jest duża szansa na ponowne złe wstawienie kamienia skoro do tej pory firma ma 100% skuteczności, a mnie zależy na utrzymaniu się dłużej kamienia niż 3 miesiące. Zaproponowałem dwa rozwiązania. 1.Wstawię kamień u wybranego przeze mnie jubilera, a Aclari odda mi pieniądze. 2. Oddaje pierścionek firma oddaje mi pieniądze. Oczywiście P. Agnieszka odpisała, że jest to niemożliwe. Poprosiłem więc o dane rzeczoznawcy wcześniejszej naprawy w jaki sposób została przeprowadzona ekspertyza, jakich narzędzi użyto i jak została przeprowadzona naprawa, przez kogo i jakich narzędzi użyto do naprawy..wszystkie niezbędne informacje świadczące o poprawnym wykonaniu ekspertyzy i naprawy z odpowiednimi podpisami i pieczęciami. Pani Agnieszka odpisałą, że dostałem takie pismo. Odpisałem, że Pani Agnieszka się myli, bo pismo jakie dostałem to nie dokument rzeczoznawcy tylko informacja od właściciela Romualda Sznytki o wyniku ekspertyzy i kwocie PLN jaką muszę wpłacić, aby dostać pierścionek z kamieniem. Odesłałem Panią Agnieszkę do historii konwersacji. Od kilku dni cisza. Nikt się nie odzywa. Pełen profesjonalizm. Nie polecam. Mało tego zapłaciłem już tyle, że w innej firmie np Apart kupiłbym większy i co najważniejsze trwalszy (moja siostra nosi z Apartu pierścionek 9 lat..również do pracy). Pozdrawiam

5 / 5 2021-07-08

Dnia 28.12.2020 kupiłem pierścionek zaręczynowy w Aclari. 16.03.2021 wypadł kamień narzeczonej (praca biurowa, zdejmowała w domu). Tajemniczy rzeczoznawca firmy z dyplomem Międzynarodowego Instytutu Gemmologicznego IGI poddał pierścionek ekspertyzie, po którym dowiedziałem się z pisma od właściciela firmy R.Sznytki o "wygiętych łapkach" oraz propozycję zapłacenia kolejnych pieniędzy za wstawienie nowego kamienia. Ok, trudno zgodziłem się z prośbą o dokładne sprawdzenie czy "Łapki" nie są popękane lub pokrzywione i równie dokładne sprawdzenie przymocowania kamienia, aby uniknąć podobnych lub większych stresów w przyszłości. Zapewniła mnie P.Agnieszka, że "Jednocześnie pragnę napisać, że dołożymy wszelkich starań, aby naprawa została wykonana z należytą starannością." 26.07.2021 Kamień wypadł przy włożeniu ręki do plecaka, równie dobrze mogłaby to być kieszeń spodni (sam kamien się znalazł). Oczywiście poproszono mnie o przesłanie pierścionka do ponownej ekspertyzy tajemniczego rzeczoznawcy. Oczywiście odmówiłem argumentując, że jest duża szansa na ponowne złe wstawienie kamienia skoro do tej pory firma ma 100% skuteczności, a mnie zależy na utrzymaniu się dłużej kamienia niż 3 miesiące. Zaproponowałem dwa rozwiązania. 1.Wstawię kamień u wybranego przeze mnie jubilera, a Aclari odda mi pieniądze. 2. Oddaje pierścionek firma oddaje mi pieniądze. Oczywiście P. Agnieszka odpisała, że jest to niemożliwe. Poprosiłem więc o dane rzeczoznawcy wcześniejszej naprawy w jaki sposób została przeprowadzona ekspertyza, jakich narzędzi użyto i jak została przeprowadzona naprawa, przez kogo i jakich narzędzi użyto do naprawy..wszystkie niezbędne informacje świadczące o poprawnym wykonaniu ekspertyzy i naprawy z odpowiednimi podpisami i pieczęciami. Pani Agnieszka odpisałą, że dostałem takie pismo. Odpisałem, że Pani Agnieszka się myli, bo pismo jakie dostałem to nie dokument rzeczoznawcy tylko informacja od właściciela Romualda Sznytki o wyniku ekspertyzy i kwocie PLN jaką muszę wpłacić, aby dostać pierścionek z kamieniem. Odesłałem Panią Agnieszkę do historii konwersacji. Od kilku dni cisza. Nikt się nie odzywa. Pełen profesjonalizm. Nie polecam. Mało tego zapłaciłem już tyle, że w innej firmie np Apart kupiłbym większy i co najważniejsze trwalszy (moja siostra nosi z Apartu pierścionek 9 lat..również do pracy). Pozdrawiam

5 / 5 2019-03-20

Polecam jubilera!

5 / 5 2019-03-13

Świetny produkt, szybka wysyłka, zareczyny przyjęte :)

5 / 5 2019-03-12

Cała transakcja przebiegła pomyślnie

4 / 5 2019-03-12

Polecam

5 / 5 2019-03-01

Obsługa i jakość pierścionka na najwyższym poziomie :)

5 / 5 2019-02-28

Szybka wysyłka, najlepsze ceny względem oferowanej jakości i wielkości kamieni w pierścionkach

5 / 5 2019-02-26

Super

5 / 5 2019-02-20

Profesjonalny sklep

4 / 5 2019-02-20

Wszystko ok. Duży wybór rozmiarów, szybko realizacja

5 / 5 2019-02-14

Bajka

4 / 5 2019-01-31

Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-26

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2019-01-22

Jestem bardzo zadowolony ze swojego zamówienia.

5 / 5 2019-01-21

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-12

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam !

5 / 5 2018-12-28

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-12-23

super

5 / 5 2018-12-20

Pełny profesjonalizm polecam dla każdego.. konkurencyjne ceny ale można szybko zrealizować zamówienie bez wychodzenia z domu i termin jest błyskawiczny

4 / 5 2018-12-17

Profeshonalna obsluga. Bardzo szybka dostawa. Towar pierwsza klasa

5 / 5 2018-12-16

Wszystko ok szybko sprawnie !!!!!

5 / 5 2018-12-06

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa klienta

3 / 5 2018-11-30

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-29

Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem.Będę wracać..Polecam serdecznie

5 / 5 2018-11-28

Pierścionek dotarł, wszystko wygląda profesjonalnie ;)

5 / 5 2018-11-14

Profesjonalna obsluga,bardzo dobrze zapakowana paczka jak i szybki transport paczki. Polecam :)

5 / 5 2018-11-05

Pełen profesjonalizm polecam

5 / 5 2018-11-01

Polecam. Warto tu przyjść.

5 / 5 2018-10-31

Profesja pełną parą! Polecam!

5 / 5 2018-10-28

Polecam

4 / 5 2018-10-26

polecam

5 / 5 2018-10-17

Sklep warty polecenia. Wszystko zgodne z opisem.

4 / 5 2018-09-30

Jestem bardzo zadowolony!!! Wlaczylbym jedynie możliwość śledzenia swojej przesyłki! Z poważaniem Andrzej

5 / 5 2018-09-30

Salon w Sopocie godny polecenia, kompletnie nie opłaca się kupować pierścionków zaręczynowych w aparcie, kruku czy innych tego typu salonach, są o wiele wiele droższe !!! Faktem jest, że zanim zdecydujemy się na odbiór zamówionego pierścionka, należy mu się dokładnie przyjrzeć (ja zauważyłem wadę, ale w aparcie, kruku czy innych salonach wady również się zdarzają). Obsługa podeszła jednak poważnie do tematu i załatwiła sprawę lepiej niż dobrze! Mianowicie wszystkie pierścionki o danym rozmiarze miały podobną małą wadę na którą zwróciłem uwagę i salon zdecydował się wykonać nowy pierścionek w trybie ekspresowym (pierścionek odbierałem w dniu zaręczyn, dodatkowa atrakcja jakby stresu było mało :) ) Wszystko skończyło się super. Rada dla Panów, wybierzcie się do salonu szybciej, aby obsługa miała czas na interwencję w razie jakichkolwiek problemów.

5 / 5 2018-09-27

Polecam, szybko i pełna profesja oraz miła obsługa.

5 / 5 2018-09-26

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-09-21

Wszystko super

5 / 5 2018-08-24

Wszystko szybko sprawnie bez najmniejszych problemów. Biżuteria najwyższej jakości. Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-08-22

Bardzo zadowolony z zakupu i transakcji

4 / 5 2018-08-21

Super jubiler, naprawdę tania biżuteria. Polecam.

5 / 5 2018-08-13

Bardzo dobrej jakości produkt, dobra cena. Dodatkowo, od 01.10.2018r. w salonie w Poznaniu dostępne są obrączki!

5 / 5 2018-07-22

Super sklep

5 / 5 2018-07-18

Super.

5 / 5 2018-07-16

Profesjonalne doradztwo oraz Meeega Ekspresowa wysylka ! Zamowilem w czwartek a w piatek juz odbieralem kuriera ! :)

5 / 5 2018-07-08

Dobra robota

5 / 5 2018-06-28

Super! Polecam!

5 / 5 2018-06-27

Wszystko jak najlepiej.

5 / 5 2018-06-25

Wszystko dobrze. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana.

5 / 5 2018-06-24

Polecam

5 / 5 2018-06-19

Super

5 / 5 2018-06-11

Polecam zakupy w Aclari.

5 / 5 2018-06-09

Polecam

5 / 5 2018-06-08

Super

4 / 5 2018-05-20

Bardzo fajny sklep jubilerski :D

5 / 5 2018-05-16

Najwyższa jakość!

4 / 5 2018-04-24

piekny pierscionek:)

5 / 5 2018-04-21

Profesjonalna i miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-04-20

Wszystko zostało zorganizowane bardzo sprawnie i na czas, żadnych problemów. Klient zadowolony :)

4 / 5 2018-04-15

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka dostawa i wielki uśmiech na twarzy narzeczonej. Szczerze polecam

5 / 5 2018-04-05

Zamówienie bardzo szybko wykonane. Jestem bardzo zadowolony

4 / 5 2018-04-02

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego produktu oraz dostawy produktu za granice solidna firma polecam

5 / 5 2018-03-26

Profesjonalna obsługa. Transakcja szybka i przyjemna. Towar pięknie zapakowany ... a po rozpakowaniu spełnił moje oczekiwania. Pierścionek jest śliczny!!!. Widać tą sztukę, to jest prawdziwe rękodzieło ... Z pełnym przekonaniem polecam zakupy w tym sklepie. .... a i zapomniałam wspomnieć, że otrzymałam bon 20% zniżki na obrączki. To bardzo miły gest, którego nie ma w innych sklepach, a o ile jest to nie tak wysoki :)

4 / 5 2018-03-16

zakup poprzez stronę internetowa... opis produktu bardzo dokładny, informacje o statusie zakupu na bieżąco wysyłane na maila... . jeżeli chodzi o pakowanie przesyłki to jak dla mnie takie rzeczy powinno pakować się do pudełka, a nie do koperty.. ale ogólnie polecam

5 / 5 2018-03-13

Profesjonalna obsługa .Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-03-08

Super!

5 / 5 2018-03-07

Wszystko w porządku od początku do końca.

5 / 5 2018-03-05

Profesjonalnie, szybko,wręcz perfekcyjnie!!!!

5 / 5 2018-02-22

Bardzo udane zakupy

4 / 5 2018-02-18

Dobrze wykonany pierscionek w atrakcyjnej cenie, paczka pożądanie zapakowana, szybka realizacja zamówienia. Polecam

4 / 5 2018-02-12

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-07

Ok wszystko w porządku .

5 / 5 2018-01-31

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-29

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-01-10

Polecam !!!

5 / 5 2018-01-09

pierścionek super, polecam

5 / 5 2018-01-09

Zamawialem towar za granicę przesyłka została dostarczona w 3 dni robocze.Bardzo szybko i miło. Szybka odpowiedź na każde pytanie.Bardzo polecam

5 / 5 2018-01-06

Super pierścionek na zaręczyny, nie trzeba nawet specjalnie przemawiać tylko klękać i dać :P

5 / 5 2018-01-06

Bardzo profesjonalnie miło i rzetelnie

5 / 5 2018-01-03

Bardzo szybka dostawa mimo, że na stronie widniał dłuższy czas oczekiwania, lecz po telefonie i prośbie o przyspieszenie realizacji zamówienia było ono gotowe już następnego dnia. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-01-02

Polecam

5 / 5 2017-12-29

strona internetowa intuicyjna, zdjęcia i filmy przedstawiające biżuterię profesjonalne. Przesyłka dostarczona bardzo szybko. Jestem zadowolony z zakupionego towaru.

1 / 5 2017-12-28

Zamówiłem model P0193ZB (cena 1219zł) zapłaciłem za niego z góry, wysłano mi model P0415ZB (cena 899zł). Sklep tłumaczy się że złotnicy popełnili błąd i "porodowali koronę wokół kamienia" co jest nie prawdą ponieważ te dwa modele różnią się. Sklep Aclari wysłał mi tańszy podobny pierścionek i później żeby się wybielić brnie w perfidne kłamstwa. Nie polecam tego sklepu ponieważ można stracić masę czasu o pieniądzach wydanych na zaręczyny nie wspomnę ponieważ biorę to na siebie że zaufałem wynalazkowi typu "aclari".

4 / 5 2017-12-25

Niestety na maile nie odpowiadaja.. moze przypadek ze trafilo do spamu.. nie iwem nie sprawdzalem ale brak odpowiedzi na 2 krotne zapytania z formularza na stronie dotyczace wiekszego rozmiaru niz na stronie, poza tym ok.

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalna obsługa .Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-12-23

Zamawiałem pierścionek w salonie. Wszystko pięknie sprawnie. Piękny wyrób, konkurencyjne ceny.

5 / 5 2017-12-15

Polecam zakupy

5 / 5 2017-12-11

Pełen profesjonalizm

2 / 5 2017-12-08

Nie polecam, może i diamenty są w dobrej cenie, ale pierścionek nie jest najlepiej zrobiony, a to już po reklamacji... Po pierwsze mimo metki oraz certyfikatu pierścionek okazał się być innego wymiaru, co jak się można łatwo domyślić delikatnie popsuło aurę zaręczyn, zamiast cieszyć się pierścionkiem na palcu podczas wyjazdu musiałam nosić go w torebce..Po drugie, sklep chciał go przerabiać, dopiero po naszym stanowczym stanowisku otrzymaliśmy po okołu tygodniu nowy. Nowy pierścionek ma mniejszą wagę, a co się z tym wiąże mniejszą wartość (oczywiście, że nieznacznie, ale jednak). Dodatkowo pierścionek jest krzywy, nierówny!! Jestem załamana jakością tej biżuterii. Obrączek na pewno tam nie kupimy!

5 / 5 2017-11-29

Wszystko zgodnie z opisem . Zaskoczyła mnie szybkość realizacji zamówienia za granicę;) w pełni polecam

5 / 5 2017-11-23

Pierścionek piękny, szybka wysyłka.

3 / 5 2017-11-19

Polecam

5 / 5 2017-11-14

PROFESJONALNA OBSŁUGA NA WYSOKIM POZIOMIE, PIĘKNE WYROBY. BARDZO DOBRE CENY. POLECAM.

4 / 5 2017-11-12

Pełen profesjonalizm na każdym etapie od wyboru poprzez zakup i dostarczenie. A pierścionek zaręczynowy małe cudo zachęca do szybkich oświadczyn:)

5 / 5 2017-11-07

Wszystko szybko i sprawnie. Paczka starannie zapakowana.

4 / 5 2017-11-07

Jestem zadowolony z zakupów bardzo dobra obsługa oraz profesjonalne zdjęcia które odzwierciedlają przedmiot w rzeczywistości w 100%

4 / 5 2017-11-05

Jest ok

5 / 5 2017-11-01

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z jakości obsługi. Pani była co do mnie bardzo cierpliwa i wyrozumiała

5 / 5 2017-10-27

POLECAM !

5 / 5 2017-10-24

Profesjonalna obsługa, polecam!

4 / 5 2017-10-23

Nicee

5 / 5 2017-10-13

Szybko i profesjonalnie. Polecam bo powiem szczerze , że aż tak dobrej organizacji na każdym z etapów się nie spodziewałem. Chętnie zrobię zakupy po raz kolejny.

5 / 5 2017-10-07

Super profesjonalne podeście i jest wszystko git

5 / 5 2017-10-01

Jak najbardziej polecam zakupy w tym salonie jubilerskim.

5 / 5 2017-09-26

Szybko sprawnie

1 / 5 2017-09-19

Moja historia zaczęła się od tego, że w marcu kupiłem pierścionek, a w lipcu postanowiłem się oświadczyć. Pierścionek idealnie wpasował się w gust mojej narzeczonej, z rozmiarem było trochę gorzej, więc oddałem pierścionek do korekty, która trwała równy tydzień. Odebrany pierścionek po dwóch tygodniach zwrócił naszą uwagę, ponieważ dwa osadzone peryferyjnie kamienie zaczęły się ruszać, do tego stopnia, że jeden z nich wypadł z oprawy. Podczas składania reklamacji zaznaczyłem, że oba kamienie nie są osadzone prawidłowo. Po ponad tygodniu oczekiwania otrzymałem pierścionek, w którym nadal ruszał się jeden ze wskazanych diamentów, więc natychmiast zdecydowałem o przekazaniu go do naprawy, ponieważ została wykonana wadliwie. Znów dwa tygodnie czekania i pierścionek po "interwencji" złotnika wrócił do nas. W ciągu tygodnia od odbioru pierścionek wciąż miał kamienie, które wahały się w oprawie, co mogło ponownie doprowadzić do ich wypadnięcia. Przez niewiele ponad 3 miesiące od zaręczyn moja (tylko z definicji) narzeczona miała pierścionek na palcu, o ile się nie mylę przez trzy/cztery tygodnie, bo ten, który zakupiłem miał wadę konstrukcyjną, nienadającą się do naprawy (model był źle skonstruowany). Dowiedziałem się o tym od znanego w Krakowie złotnika, do którego postanowiłem się wybrać, przed kolejną (żenującą) wizytą w salonie, związaną z reklamacją. Trzecia reklamacja - oczywiście procedury itd., decyzja pozytywna, ale mimo wszystko postanowiliśmy wymienić pierścionek, a narzeczona wybrała inny, nieco tańszy. Pani z obsługi (telefonicznej) poinformowała mnie, że owszem mogę dopłacić, ale na zwrot nie mam co liczyć, jednak na szczęście zmienili zdanie, gdy spokojnie porozmawialiśmy, że nie podoba mi się ta decyzja, gdyż nie jest to moja wina, a ponad to jest to działanie niezgodne z prawami konsumenta. Czekaliśmy więc na informację o w miarę możliwości ekspresowym nadaniu przesyłki, ponieważ w sklepie internetowym wybrany pierścionek widniał jako dostępny od ręki. Gdybym nie zadzwonił w czwartek tydzień później, to kto wie, czy w dwa tygodnie daliby radę nadać jedną, głupią paczkę. Zdenerwowany (co podkreślam jest bardzo trudne do wykonania), że nikt o niczym mnie nie informuje, nie usłyszałem "przepraszamy" etc. Szli w zaparte, że robili specjalnie dla mnie egzemplarz (szkoda, że nikt mnie o tym nie powiadomił), a ja z wcześniejszej rozmowy wywnioskowałem coś zupełnie innego, mianowicie to, że jedna wersja diametralnie przeczy drugiej. Jestem bardzo zawiedziony obrotem spraw i ogólną obsługą mojej reklamacji, szczególnie, że firma nie handluje bułkami. Jestem przekonany, że krakowski salon sprzedaży w ogóle nie powiadomił centrali o dostarczonych przeze mnie dokumentach reklamacyjnych. Jeszcze raz podkreślam, że Aclari nie wykazało się żadną skruchą, czy propozycją zadośćuczynienia (co w moim rozumieniu oznacza, zwyczajne, ekspresowe załatwienie sprawy). Proszę postawić się w mojej sytuacji, gdzie czuję się na prawdę idiotycznie, bo w firmie, która została mi polecona, jako godna zaufania i bardzo rzetelna zostałem potraktowany, jak pierwszy lepszy klient w spożywczaku. Bardzo się cieszę, że z moją narzeczoną jesteśmy parą od wielu lat i cieszymy się wzajemnym zaufaniem, bo podejrzewam, że inna kobieta mogłaby odnieść wrażenie, że kupiłem pierścionek na odpustowym kramie, skoro kamienie wypadają z niego bez większego trudu, a ryzyku o odrzucenia oświadczyn nie wspomnę. Zepsuliście nam Państwo radość z jednej z najważniejszych chwil w naszym życiu, a to jak czuje się moja przyszła żona, nie jestem w stanie opisać, ponieważ nie siedzę jej w głowie. Wiem, że nie chce mi robić przykrości komentarzami, ale pytana o pierścionek będący symbolem mojej deklaracji, że wspólnie chcę z nią kroczyć przez życie, musi czuć się upokorzona. Jeżeli mógłbym cofnąć czas, to wybrałbym jedną z sieci jubilerskich i nie kierowałbym się tym, że macie dobre opinie, bo stwierdzam, że nie jesteście godni tego zaufania. Bardzo mi przykro, że tak postępujecie, dawno nie czułem się tak zawiedziony.

5 / 5 2017-09-18

Cena dobra zachwyt pierścionkiem zaręczynowym był i jest oświadczyny przyjęte . Polecam

3 / 5 2017-09-17

Wszystko super

5 / 5 2017-09-05

Bardzo szybko,miła obsługa.

5 / 5 2017-08-29

Najlepsza oferta na rynku. Cena boomba!

4 / 5 2017-08-25

Profesjonalna obsluga, zamówienie realizowane szybko i dokladnie. Wysoka jakość wykonania.

4 / 5 2017-08-16

Się said Yas

5 / 5 2017-08-11

Znakomita obsluga I profesjonalizm . Polecam !

4 / 5 2017-08-10

Gra gitara Daje 10/10

5 / 5 2017-08-10

Pełny profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2017-08-10

Profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-08-10

Polecam

5 / 5 2017-08-05

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy świetnej biżuterii w tym sklepie

4 / 5 2017-08-05

Dobra oferta

5 / 5 2017-08-03

Polecam

4 / 5 2017-07-28

Polecam

5 / 5 2017-07-24

Sporo czasu poświęciłem na wybór sklepu i samego pierścionka. Jak na razie nie żałuję decyzji wszystko ok, pierścionek bardzo ładny. + za wygodną stronę z możliwością wyboru konkretnego kamienia i wgląd w jego certyfikat.

5 / 5 2017-07-23

Szybko i profesjonalnie. Pierścionek zamawiałem w salonie przy pomocy przesympatycznej obsługi, a na drugi dzień był już kurier z przesyłką. Pierścionek bardzo dobrej jakości w naprawdę atrakcyjnej cenie. Polecam

4 / 5 2017-07-21

Polecam.

5 / 5 2017-07-21

Wszystko na wysokim poziomie obsługa, szybkość, dostawy. No i pierścionek bardzo ładny narzeczona była zachwycona szczerze mogę polecić.

5 / 5 2017-07-15

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-07-06

Profesjonalna obsługa, sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-05

Jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2017-07-03

Profesjonalnie, w racjonalnej cenie, dobra jakość wykonania, ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam.

4 / 5 2017-06-30

Zamówienie pełne zaufania. Niewiarygodnie szybka realizacja, jestem zadowolony.

5 / 5 2017-06-30

Elegancko

5 / 5 2017-06-15

Profesjonalna, mila obsluga. Wszystko udalo sie zgrac w czasie. Modele piekne :-)

5 / 5 2017-06-13

Polecam

4 / 5 2017-06-09

Obsługa troszkę znudzona pracą Ale wybór i warunki na 5.

5 / 5 2017-06-01

Wszystko profi i na czas.

5 / 5 2017-05-29

Super

5 / 5 2017-05-27

Profesjonalna obsługa. Bez zawachinia polecił bym salon znajomemu i każdemu innemu

5 / 5 2017-05-20

Rewelacyjny kontakt. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Piękny pierścionek. Nie mogę się na niego napatrzeć. Polecam sklep z całego serca.

1 / 5 2017-05-08

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-05-04

Super, pełny profesjonalizm. Przesyłka dotarła następnego dnia.

4 / 5 2017-05-03

Polecam, szybka wysylka, bardzo dobra jakosc zamowionego towaru

5 / 5 2017-04-29

Wszystko było na najwyższym poziomie. panie pracujące w salonie fachowo pomogły z doborem.

5 / 5 2017-04-23

wszystko na jak najwyzszym poziomie !

4 / 5 2017-04-22

Polecam

5 / 5 2017-04-22

Polecam produkty tej firmy

5 / 5 2017-04-21

Gorąco polecam salon Aclari.Profesjonalna Obsługa i Bardzo Mila podejscie do klienta!!!!Po zamówieniu pierscionek na drugidzien z rana dostarczony kurierem!!!!

5 / 5 2017-04-17

Polecam

5 / 5 2017-04-15

Pierścionek przepiękny, profesjonalna obsługa i ekspresowa wysyłka. Kontakt online bardzo fachowy i miły. Pierścionki Aclari są idealne na zaręczyny!

4 / 5 2017-04-10

Wszystki ok. Pudełko takie sobie. Wolalbym opakowanie bez napisów.

5 / 5 2017-04-04

Towar zgodny z opisem. Cena konkurencyjna. Pierścionek piękny

5 / 5 2017-04-04

Profesjonalizm w każdym calu:)

5 / 5 2017-04-02

Wszystko profesjonalnie! Polecam!

5 / 5 2017-03-31

Bardzo miła obsługa i fachowe doradztwo. Duży asortyment na każdą kieszeń. Świetna jakość w stosunku do ceny. Polecam !!!

5 / 5 2017-03-28

Zakupiony pierścionek zgodny ze zdjęciem i opisem, atrakcyjna cena w porównaniu z jubilerskimi sieciówkami. Przesyłka szybko i sprawnie, wygodna możliwość odbioru w paczkomacie. Załączono certyfikat autentyczności i kupon rabatowy na kolejne zakupy. Polecam.

Rzetelne opinie o Aclari.pl

Aclari.pl

Siedziba
Olsztyn

WWW
https://aclari.pl/

Email
[email protected]

Telefon
89 533 42 09

Komórka
-

Infolinia
89 533 42 09

Logowanie