Kategorie: / RTV / AGD

Agdzwniesieniem.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.25
opinie o Agdzwniesieniem.pl
2019-03-24

Dziękuję za zwrot pieniędzy z anulowanego zamówienia. Mam nadzieję, że problemy z dostawą kupowanych urządzeń są chwilowe i w przyszłości realizacja zamówień będzie przebiegała sprawnie i bezproblemowo.

2018-12-04

Moje zamówienie nie zostało zrealizowane .Pieniądze, które wpłaciłam/ lodówka zam.2253/ zostały mi zwrócone na konto.

2018-11-29

Sklep internetowy AGDzWniesieniem godny polecenia.

1 / 5 2018-10-12

Zamówiłam i zapłaciłam za kuchenkę 05.06.2012 miała zostać dostarczona 30.06.2012 na prezent (o czym pan kierownik-właściciel doskonale wiedział i potwierdził przed 23.06 że zostanie dostarczona)przed dniem dostawy zero kontaktu, kuchenka nie dotarła , w 02.07.2012 udało mi się skontaktować z pracownicą która poinformował mnie że wszystkie samochody mają w naprawie! nie zaproponowano mi żadnej innej formy dostarczenia spóźnionego już wtedy prezentu, zamówienie anulowałam , następnie wyłączyli telefony,pieniądze ostatecznie zwrócili po ponad m-cu od wpłaty tj. 09.07.2012 , byłam na weselu u najbliższej rodziny -bez prezentu !!!zero profesjonalizmu a pan kierownik - właściciel (podobno) zasłaniał się pracownicą nie miał cywilnej odwagi aby wyjaśnić sytuację, z takim brakiem profesjonalizmu i kultury spotykam się po raz pierwszy!!!

2018-09-24

Po ukazaniu się informacji o kłopotach sklepu, anulowałem zamówienie. Po 49 dniach zwócono mi pieniądze na konto. Myślę że pozostałym klientom zostało tylko czekanie na zwrot kasy. Życzę powodzenia. wuwoj

2018-05-14

dostalam maila ze sklepu z ktorego nie wynika nic bo sami nie wiedza kiedy bedzie dostawa dla mnie to granie na zwloke zaluje ze placilam przelewem nigdy juz tak nie zrobie w zadnym sklepie .gdzie wasza wiarygodnosc.reklame zmiencie

2018-05-13

Dobry sklep. Tanie artykułu, niski koszt dostawy, bardzo dobry kontakt.

2018-05-13

Witam wszystkich właśnie dzisiaj dostałem przelew zwrotny po 14 regulaminowych dniach mimo wcześniejszych obaw pieniądze mam już koncie.

2018-03-29

Pieniądze za pralke (beko wmb) zostały mi zwrócone po 16 dniach od daty anulowania zamówienia, ale kosztowało mnie to sporo nerwów, mimo wszystko wyglada na to ze będą zwracac pieniądze

5 / 5 2018-03-28

Profesionalnie, w terminie, poprostu polecam

2018-01-28

Po 16 dniach od anulowania transakcji pełną kwotę otrzymałam z powrotem na konto. Byłam już bardzo zdenerwowana opiniami, ale wygląda na to, ze firma będzie po kolei spłacała klientów.

2018-01-23

Witajcie. Ja również zamówiłam sprzęt AGD i zapłaciłam przelewem. Po 14 dniach odezwali się, że mają jakiś problem z transportem i zapytali czy chcę anulować zamówienie. Odpisałam, że tak. Kasę obiecali przelać do 48 godzin - niestety tak się stało. Dopiero po ponad miesiącu od anulacji jeszcze raz napisali mi, że kasę mi prześlą i rzeczywiście przesłali. Życzę wszystkim cierpliwości, którzy mają podobną sytuację jak ja. Firma chyba jest uczciwa, tylko niestety ma jakieś problemy. Ale faktycznie mogliby zadbać o informowanie klienta co i jak - bo jak dzwoniłam, to telefony były wyłączone, a na maila mi nie odpisywali... Na szczęście wszystko skończyło się pomyślnie. Pozdrawiam

2017-10-10

W Sumie wszystko skończyło sie dobrze pieniążki dostałem z powrotem na konto po 15 dniach od anulowania zamówienia a juz bałem się że to amber gold II. Najwidoczniej cos nie poszło i teraz jest kwas ale z tego co widzę klienci spłacani po kolei. Pozdrawiam

5 / 5 2017-07-16

Sklep polecam. Pralka przyjechała po niedługim czasie oczekiwania. Jak narazie brak zastrzeżeń do produktu. Obsługa miła i fachowa, choć zapukała o 6 rano :)

2 / 5 2017-07-06

Firma nierzetelna, towar zakupiony 25.06, dostawa miała być na 14.07 (bo tak ustaliliśmy). Do samego końca nie raczyli nas poinformować o swoich problemach z dystrybutorem. Gdybyśmy nie interweniowali osobiście o potwierdzenie zamówienia o całej sytuacji dowiedzielibyśmy się 14.07 że towaru dla nas nie ma. Na szczęście nie zapłaciliśmy gotówką, a zamówienie zostało anulowane. Pokrzyżowało nam to bardzo plany bo 17.07 miała być montowana kuchnia z tym sprzętem, dodam że było to 5 rzeczy pod zabudowę. Totalna ignorancja, i Pani która cały czas odpowiada wymijająco na pytania. Telefon wiecznie był odrzucany. Dzwoniłam od 11.00 odebrano koło 15.00 mimo tego że był nie zajęty. Porażka. NIE POLECAM.

Rzetelne opinie o Agdzwniesieniem.pl

Agdzwniesieniem.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://agdzwniesieniem.pl

Email
[email protected]

Telefon
518610622

Komórka
-

Infolinia
422371373

Logowanie