Kategorie: / Motoryzacja

Akumulatory24.com Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Akumulatory24.com
5 / 5 2019-03-24

SZYBKI KONTAKT,DORADA,

5 / 5 2019-03-18

Sklep OK!!!! Polecam !!!

5 / 5 2019-03-01

Wszystko OK!Polecam!

2019-02-17

Bardzo udana transakcja.

5 / 5 2019-02-17

Szybka i bezproblemowa transakcja, dobry kontakt, miła obsługa

5 / 5 2019-02-12

Szczerze polecam

5 / 5 2019-02-09

Transakcja bardzo sprawna.Kontakt i dostawa bez najmniejszych problemów.Z zakupionego artykułu jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2019-02-07

Należy zachować ostrożność przed tą firmą, ponieważ miała miejsce katastrofa związana z zamówieniem akumulatora kilka tygodni temu. Firma zwlekała i oszukiwała, twierdząc, że akumulator marki Exide jest w drodze. W wyniku tego byłem narażony na wiele przeszkód i problemów, ponieważ akumulator wciąż nie został dostarczony. W końcu zrezygnowałem z zakupu, ale firma odmawia zwrócenia mi około 900 PLN, mimo kilku monitów telefonicznych. Bez problemu udało mi się kupić akumulator u innego sprzedawcy. Zdecydowałem się na tomek na drogę sądową i skorzystam z pomocy adwokata. Nie będę oszczędzał, a jeśli zostanę zobowiązany do pokrycia kosztów adwokackich i sądowych, to firma będzie musiała za to zapłacić. Dlatego, radzę uważać na tę firmę Jesion.

5 / 5 2019-01-02

Wszystko odbyło sie szybko i sprawnie. Sklep godny polecenia

5 / 5 2019-01-01

Sklep godny polecenia. Miła i profesjonalna obsługa.

2018-12-27

godny polecenia!

5 / 5 2018-12-16

Atraakcyjne ceny, szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-12-09

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem, polecam i dziękuję

5 / 5 2018-12-03

super

5 / 5 2018-11-26

Wszystko w najlepszym porządku. Super kontakt. Błyskawiczna realizacja.

5 / 5 2018-11-22

bardzo szybka realizacja zamowienia, towar zgodny z opisem i dobry kontakt

5 / 5 2018-11-19

Polecam

5 / 5 2018-11-18

Bardzo szybka wysyłka, towar w 101% zgodny z opisem/zamówieniem, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Szczerze polecam.

2018-11-16

Bardzo fachowe doradztwo i błyskawiczna wysyłka. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-12

Obsługa miła i rzeczowa,dostawa bardzo szybka.Polecam.

5 / 5 2018-11-07

Profesionalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-11-06

Sklep profesjonalny, terminowy i konkretny.

5 / 5 2018-11-05

Nie mam nic do zarzucenia. Wszystko przebiegło szybko i zgodnie z umową. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Polecam!

5 / 5 2018-10-11

Przesyłka starannie zapakowana. Udane zakupy, bez najmniejszego zgrzytu. Polecam innym kupującym!

2018-10-10

Sklep spełnił moje oczekwiania :) Towar dojechał, kontakt ze sprzedawcą nienaganny. Czego wiecej oczekiwać ?

5 / 5 2018-10-07

profesjonalna i terminowa obsługa

5 / 5 2018-09-24

Bardzo dobry sklep. Szybka obsługa, bardzo dobry kontakt telefoniczny jak również gg,odpowiedzi na pytania dostawałam błyskawicznie.

5 / 5 2018-09-19

Polecam wszystkim poszukujacym opon, ceny niskie, szybka realzacja zamówien -jeszcze raz POLECAM !!!

5 / 5 2018-09-08

Wszystko OK, polecam

2018-09-05

Sprzedawca bardzo rzetelny

5 / 5 2018-08-28

Przystępne ceny, szybka obsługa klienta. Towar na drugi dzień.

2018-08-21

Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie.Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-08-21

Polecam, szybko, profesjonalnie zgodnie z zamówieniem!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-08-11

Obsługa klienta była bardzo profesjonalna. Komunikacja była świetna i okazało się, że zamówienie było dostępne od razu - dostałem o tym telefonem powiadomienie w ciągu 5 minut. To jest świetne! Gorąco polecam to wszystkim, zwłaszcza że to mój kolejny zakup w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-08

OK

5 / 5 2018-08-02

Sprawnie, szybko, konkretnie. polecam

2018-07-26

Pozytyw, miła obsługa, dobre ceny

5 / 5 2018-07-23

Super!!!! Polecam!!!

5 / 5 2018-07-19

Super szybka przesyłka , towar zgodny z opisem, polecam każdemu

5 / 5 2018-06-27

Wszystko OK

5 / 5 2018-06-17

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2018-06-15

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-14

Jestem bardzo zadowolony

2018-06-03

świetny sklep, szeroki asortyment, wszystko do załatwienia, nawet montaż aku w samochodzie od ręki.

5 / 5 2018-05-29

Natychmiast skończyłem się pomylić w trakcie składania zamówienia, gdy nagle przedstawiciel Firmy zadzwonił, żeby upewnić się czy na pewno chcę ten produkt. Przedstawił mi różnicę i dokonał korekty zamówienia na odpowiedni produkt. Już po 24 godzinach otrzymałem przesyłkę.

5 / 5 2018-05-29

Błyskawicznie zrobiłem pomyłkę przy składaniu zamówienia, ale niecałą chwilę potem dzwonił do mnie przedstawiciel Firmy, aby się upewnić, czy na pewno chcę kupić ten konkretny produkt. Wyjaśnił mi różnicę i poprawił moje zamówienie na właściwy produkt. W ciągu 24 godzin dostałem przesyłkę.

5 / 5 2018-05-28

Wszystko szybko ,sprawnie solidnie i profesjonalnie .Polecam

5 / 5 2018-05-16

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Bardzo łatwy kontakt. Polecam

2018-05-02

Fachowa obsługa

5 / 5 2018-04-10

bardzo polecam

5 / 5 2018-04-07

Należałoby poprawić informację o statusie przesyłki oraz skrócić czas oczekiwania na wysyłkę towaru. Ogólnie jednak polecam/

5 / 5 2018-04-04

Tak szybko i błyskawicznie jeszcze nigdzie nie załatwiłem sprawy - w żadnym sklepie internetowym. Gorąco polecam !!!

5 / 5 2018-03-27

Zdecydowanie polecam! Niespodziewanie zakupiłem produkt, który nie pasował do moich potrzeb. Sprzedawca był bardzo łaskawy i bez żadnych trudności dokonał wymiany, choć nie był to dla niego korzystny wariant finansowy. Dodatkowo, od momentu mojego zakupu minął już miesiąc! Obsługa była błyskawiczna, a kontakt z sprzedawcą bardzo dobry.

5 / 5 2018-03-27

Chcę bardzo polecić! Niekiedy kupiłem produkt, który nie pasował; jednak sprzedawca bezproblemowo dokonał wymiany, mimo że nie było to dla niego opłacalne i od mojego zakupu minął już miesiąc! Obsługa była szybka, a kontakt bardzo dobry.

5 / 5 2018-03-01

Szybka wysyłka.Towar zgodny z opisem.

2018-02-11

Serdecznie polecam transakcje w tym sklepie:) paczka doszla w 3dni:) wszystko zgodne z opisem:)

2018-02-11

spełnił oczekiwania

5 / 5 2018-02-08

Profesjonalny, szybki, bezproblemowy

5 / 5 2018-02-07

bardzo profesjonalna, szybka obsługa. Towar dostarczony przed upływem 24 godzin. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-02-05

Szybka dostawa zgodna z zamówieniem. jestem bardzo zadowolony. Polecam!

2018-01-28

ok.

5 / 5 2018-01-23

Rzeczowa ,szybka i miła obsługa.Zdecydowanie polecam.

2018-01-03

B.dobra

2017-12-25

bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-12-20

Polecam - wszystko OK

5 / 5 2017-12-16

Naprawdę warto polecić. Dostawa była bardzo szybka. Złożyłem zamówienie w czwartek o 21:30, a już w poniedziałek było dostarczone do mojego domu. Otrzymałem też bieżące informacje na temat postępu realizacji zamówienia drogą mailową. Akumulator był bardzo wysokiej jakości i został profesjonalnie zapakowany.

5 / 5 2017-12-16

Na pewno warto polecić. Dostarczenie odbyło się bardzo szybko. Zamówienie zostało złożone w czwartek o 21:30, a do naszego domu dotarło w poniedziałek. Otrzymaliśmy też aktualizacje dotyczące statusu realizacji zamówienia za pomocą wiadomości e-mail. Akumulator, który otrzymaliśmy, jest wysokiej jakości i został profesjonalnie zapakowany.

5 / 5 2017-11-17

Realizacja zamówienia szybka.Jak na razie zakupiony towar spełnia moje oczekiwania i myślę,że już tak zostanie.Sklep bardzo chętnie poleciłbym znajomym.

5 / 5 2017-11-13

szybka dostawa towar jak w ofercie wszystko ok. polecam

5 / 5 2017-11-13

bardzo polecam, obsługa godna zaufania

5 / 5 2017-11-05

Szybka realizacja zamówienia, Towar wysokiej jakości w pełni zgodny z opisem, dosyć dziwny sposób wysyłki spedycją pekaes, jednak daliśmy radę.

5 / 5 2017-10-31

Dobry kontakt, Szybka wysyłka, niecałe 24h od zamówienia akumulator był u mnie. POLECAM.

5 / 5 2017-10-23

dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-10-16

wszystko ok

5 / 5 2017-10-15

SZYBKA OBSŁUGA DOBRY SKLEP.POLECAM

5 / 5 2017-10-12

ZAKUP UDANY -POLECAM BARDZO!!!

2017-10-04

Obsluga bez zastrzezen Towar zgodny z oferta Jedynie przydalaby sie czytelniejsza informacja o siedzibie firmy w Bydgoszczy - ciezko znalezc

2017-09-25

Myślący ludzie. Interesują się żeby dopasować produkt do potrzeb klienta.

5 / 5 2017-09-18

wszystko ok, polecam

2017-09-02

Wzorowo zlatwiony zakup. Pozdrawiam LL

2017-08-10

bardzo dobra obsługa, korzystne ceny

5 / 5 2017-08-08

Cena ok, obsługa ok. Polecam

5 / 5 2017-07-23

Super sklep!

2017-07-12

Dostałem paczkę w 4 dni

2017-07-12

bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja, mila obsluga

2017-07-07

Wszystko bardzo pozytywnie załatwione dobry kontakt jak i produkt

0 / 5 2017-06-23

Jest kilka minusów: mimo że na stronie informują, że handlowiec skontaktuje się, aby ustalić termin odbioru zamówienia, nikt ze mną nie skontaktował i być może nadal bym czekał, gdybym sam nie postanowił zadzwonić po kilku dniach, aby zapytać. Jednak zdecydowany plus: ceny akumulatorów są dobre i znacznie lepsze niż w marketach.

5 / 5 2017-06-22

Profesjonalna obsługa,towar otrzymałem bardzo szybko zgodnie z zamówieniem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-06-10

Sprawnie, szybko, profesjonalnie. Bez zarzutów.

5 / 5 2017-06-03

Naprawdę polecam sklep. Szybka realizacja, darmowa wysyłka (przynajmniej w moim wypadku). Z mojej strony wielki pozytyw.

5 / 5 2017-06-01

Sklep ok.Polecam

5 / 5 2017-05-31

OK

5 / 5 2017-05-29

Bardzo szybka reakcja, dobry kontakt i fachowa pomoc w wyborze towaru.

2017-05-29

Bardzo miła i rzeczowa obsługa. Na bieżąco docierają informacje o statusie przesyłki. Czas dostawy zgodnie z regulaminem. Przesyłka zgodna z zamówieniem.

2017-05-24

Obsługa sklepu bez zastrzeżeń Towar zgodny z ofertą. Starannie zapakowany dotarł w nienaruszonym stanie

5 / 5 2017-05-22

POZYTYWNA

2017-05-14

Bez zastrzezen.

2017-05-14

godny polecenia

5 / 5 2017-05-07

Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-04-23

Zakupiłem baterię do małego choppera. Bateria dotarła w idealnym stanie i działa bez problemów. Sklep, w którym dokonałem zakupu, jest dobrze zorganizowany i nie musiałem długo czekać na przesyłkę. Gorąco polecam go innym.

2017-04-20

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-04-08

Wszystko szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt. Zwrot pieniędzy za utylizację akumulatora także bardzo rzetelnie. Kontrahent godny uwagi. Gorąco polecam.

2017-04-04

bardzo dobry kontakt ze sklepem. towar I klasa. obsługa miła . wymiana w sklepi przy odbiorze osobistym gratis

5 / 5 2017-04-02

Bardzo Ok! Łatwy kontakt, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-03-28

szybko i sprawnie. Polecam

Rzetelne opinie o Akumulatory24.com

Akumulatory24.com

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
http://www.akumulatory24.com

Email
[email protected]

Telefon
52-342-14-58

Komórka
883-342-352

Infolinia
801-000-576

Logowanie