Kategorie: / Książki

Albertus.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.65
opinie o Albertus.pl
2 / 5 2019-03-25

Nie polecam. Bardzo często zamawiam pomoce dydaktyczne oraz książki przez internet, zazwyczaj do kiosku ruchu i błyskawicznie je dostaję. W przypadku księgarni albertus jestem zmuszona pierwszy raz w życiu wystawić negatywną opinię. Dzwoniłam, pisałam i pytałam kiedy moja przesyłka zostanie wysłana, pomimo tego, że "była zrealizowana". Gdy się dodzwoniłam, usłyszałam, że jeszcze tego dnia przesyłka zostanie wysłana i co? I nic. Na drugi dzień znów musiałam się "dobijać" ... I tak czekałam 10 dni aż wyślą paczkę.

5 / 5 2019-03-13

Wszystko sprawnie i bez problemów. Polecam.

5 / 5 2019-03-11

OK

5 / 5 2019-03-09

szybka i fachowa obsługa, wystawienie faktury. wystąpił błąd podczas płaceniem przelewem, po zgłoszeniu konsultant szybko zaproponował inną dostępną formę płatność (przy odbiorze) co nie zakłuciło realizacji zakupu.

5 / 5 2019-03-06

Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Zdecydowanie polecam.

2019-03-02

Wzorowy sklep

5 / 5 2019-02-28

Wszystko gra. Świetna cena, dobry kontakt, polecam!!!

5 / 5 2019-02-19

Z oferty Albertusa skorzystałam gdyż tu znalazłam książki w niskiej cenie i których nie było w innych sklepach (większości). Szybka realizacja zamówienia (książki miałam już po 2 dniach) Polecam!

5 / 5 2019-02-10

Sklep godny zaufania. Ekspresowa wysyłka, a towar zgodny z opisem w 100% POLECAM!

5 / 5 2019-02-08

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Albertus. Bardzo krótki czas oczekiwania na książki, duży wybór i dosyć korzystne ceny (w porównaniu z innymi księgarniami). Bardzo miła obsługa przy odbiorze osobistym książek.

5 / 5 2019-02-06

jestem zadowolona z obsługi

5 / 5 2019-02-01

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

3 / 5 2019-01-23

Kontakt z klientem i dostępnośc towaru to TRAGEDIA. Nie mieli towaru który mi sprzedali i mimo iż był dostępny w momencie gdy go kupowała,, potem się okazało że jednak go nie mają. W dodatku -co jeszcze gorsze- od momentu złożenia zamówienia przez 9 dni nie odezwali się (dostałam tylko automatycznego emaila że przyjęli zamówienie do realizacji i potem cisza...). Dowodzić się oczywiście nie można, na emaila oczywiście nie odpisali i dopiero jak napisałam przez prywatną wiadomoćś na ich profilu facebooku - dopiero po mojej interwencji łaskawie na następny dzięń odpisali, że moje zamówienie zostanie anulowane. Nie można było wcześniej???? Nie traciłabym półtora tygodnia na czekanie, tylko zamówiłabym gdzie indziej, tym bardziej, że to były ćwiczenia których dziecko potrzebowało do szkoły!! Całe szczęście nie robili mi problemów ze zwrotem kasy i trzy dni później zwrócili mi pieniądze (też za długo!). ODRADZAM! NIE KUPUJCIE TU jeśli zależy Wam na szybkiej realizacji zamówienia.

2019-01-11

Jedna z książek dotarła w stanie średnio dobrym, ale zwalam to na karb jej gabarytów i formatu. Poza tym wszystko okej, księgarnia warta polecenia.

5 / 5 2019-01-09

Transakcja przebiegła bez zarzutu! Polecam!

5 / 5 2019-01-03

Bardzo szybka i rzetelna obsługa.

5 / 5 2018-12-06

Szybka i dobra obsługa

5 / 5 2018-11-20

Super kontakt . Polecam

5 / 5 2018-11-17

Bardzo szybka wysyłka i niskie ceny.

2018-10-18

BARDZO DOBRA

2018-10-04

Książka uważana za trudno dostępną była w tym sklepie, na dodatek po niskiej cenie.

2018-10-03

Generalnie w porządku, szczególnie pod względem cenowym, jednak w przypadku odbioru osobistego mam pewne zastrzeżenia. Informację o tym, iż książka jest gotowa do odbioru dostałam dwa dni poźniej, niż zapewniała mnie obsługa. A biorąc pod uwagę fakt, iż księgarnia jedynie dwa dni w tygodniu jest czynna po 17, (co ma znaczenie dla osoby pracującej na pełen etat),ostateczna data odbioru opóźniła się o tydzień względem oczekiwań.

5 / 5 2018-09-01

Informacja o stanie zamówienia na bieżąco jest bardzo przydatna. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-08-21

Wszystko super

5 / 5 2018-08-01

jest OK

5 / 5 2018-08-01

OK

5 / 5 2018-07-30

Po 10 dniach po złożeniu i zapłaceniu za książki zamówienie zostało odrzucone , mimo rozmowy telefonicznej, zapewniającej o planowanym wysłaniu zamówienia w dniu następnym po rozmowie. Pieniądze zostały zwrócone w terminie. Dla mnie to brak profesjonalizmu i lekceważenie klientów.

2018-07-16

Sprawnie i dokładnie ;)

2018-07-14

bardzo dobra obsługa

2 / 5 2018-07-14

Nie polecam. Zamówienie opłacone od razu przez Przelewy24.pl dotarło do mnie po prawie 2 tygodniach. Zamawiałam akurat komiksy na prezent i dałam sobie tydzień zapasu. Ja musiałam pisać i dopytywać, co się stało, że nie zostało wysłane. Towar zapakowany nawet nie w pudełko, ale w dwa skrawki kartonu owinięte o siebie, bez folii bąbelkowej lub innych zabezpieczeń.

2018-07-12

pozytywna, szeroki wybór produktów, łatwość zamawiania

5 / 5 2018-07-02

pełny profesjonalizm polecam

5 / 5 2018-06-06

Polecam:)

5 / 5 2018-05-31

Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-05-21

Polecam - bardzo sprawna sprzedaż. z pewnością skorzystam w przyszłości.

5 / 5 2018-05-16

Wszystko ok, bardzo szybka dostawa, bezproblemowa transakcja.

5 / 5 2018-05-08

Jak dla mnie ten sklep to bomba(rewelacja). Szybkość realizacji zamówienia błyskawiczna. Polecam wszystkim.

2018-05-08

Bogaty wybór produktów, niskie ceny.

5 / 5 2018-04-21

Polecam sklep począwszy od dużego wyboru...kończąc na szybkiej dostawie i rewelacyjnym produkcie. Jeszcze tu zajrzę.

2018-04-19

Wszystko ok!

5 / 5 2018-04-02

Bardzo szybka obsługa, dobre ceny, duża ilość form przesyłki (paczka pocztowa, kurier, e-przesyłka, paczkomaty).

5 / 5 2018-03-20

Bogata oferta, znalazlem ksiazke, ktorej dawno nie ma w wiekszosci innych sklepow stacjonarnych i internetowych, sprawny system zarzadzajacy zamowieniami, szybka wysylka, zdecydowanie wart polecenia!

2018-02-24

Żałosne tłumaczenie się. Wysłałem maila z pytaniem o dostępność książki, otrzymałem odpowiedź, że jest na stanie. Zamówiłem, zapłaciłem, czekam. Po kilku dniach wysyłam maila ponaglającego - dostałem odpowiedź, że... właśnie otrzymali od dystrybutora ostatni egzemplarz, ale jest uszkodzony, więc... anulują zamówienie. Żałosne!

5 / 5 2018-02-12

Polecam wszystkim sklep. Miła i kompetentna obsługa, krótki czas wysyłki.

2018-02-11

Błyskawiczna realizacja zamówienia,towar zgodny z opisem i bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem, sklep godny polecenia

2018-02-05

Terminowo i sprawnie wywiązują się ze swoich zobowiązań.

5 / 5 2018-02-02

Szybka dostawa. Żadnych problemów.

5 / 5 2018-01-25

Super. W trudnym świątecznym okresie błyskawiczna wysyłka w jeden dzień, zgodnie z opisem na tronie księgarni tj. 24 h. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-01-15

DOBRY KONTAKT , SZYBKA TRANSAKCJA , WSZYSTKO ZGODNE Z OPISEM.

2018-01-09

jestem pod wrazeniem... zamówienie złożone w niedziele wieczorem jest wtorek 10 rano i ksiązki juz u mnie. Dodam ze mieszkam w warszawie a sklep jest w poznaniu

2018-01-05

Zamówiłam książkę (TRUDNO DOSTĘPNĄ) we wtorek wieczorem, a w czwartek rano już była u mnie :). Rewelacyjna księgarnia z miłą obsługą (kurier). Na pewno godna polecenia.

2017-12-29

Po jednym zakupie trudno ocenić sklep, ale na razie nie mam żadnych krytycznych uwag. Przesyłka dotarła o czasie.

2017-12-21

Korzystałem z zakupu po raz pierwszy, ocena bardzo dobra.

2017-12-17

Prawde mowiac poraz pierwszy korzystam z waszych usług ale jak narazie podobało mi sie :D

2017-11-20

100% pozytyw wszystko zgodne z zamówieniem

5 / 5 2017-11-01

Wysyłka ekspresowa... najtaniej w sieci... książka super... jestem bardzo zadowolony... profesjonalne podejście do klienta... POLECAM

2017-10-27

Jak na chwilę obecną rewelacja ,a w porównaniu z innym sklepem to czysta przyjemność zamawiać w Albertusie

5 / 5 2017-10-23

SZYBKO, MIŁO, PROFESJONALNIE. POLECAM. EWA

5 / 5 2017-10-10

bardzo szybka dostawa, dobry kontakt ze sklepem, polecam

5 / 5 2017-10-07

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Dobry kontakt z klientem, towar zgodny z zamównieniem. Polecam!

5 / 5 2017-09-29

W Albertusie chciałem kupić książkę a zależało mi bardzo na czasie. Zamówiłem i wszystko było ok dopóki nie dostałem e-maila z wiadomością,że moje zamówienie nie może być zrealizowane a powody mogą być 3 tj. że nie ma już tej książki że nie zapłacilem za nią (forma zapłaty była zapłata przy odbiorze) 3 powodu już nie pamiętam ale nie w tym rzecz Jedyne czego nie rozumiem to dlaczego książka, którą zamówiłem była wyświetlana jako dostępna w tym sklepie i dlaczego nie odpisano mi wprost, że jej nie mają tylko żebym się domyślał jaki jest powód odrzucenia mojego zamówienia, skoro zostało uprzednio zatwierdzone do realizacji. Na tym etapie oceniam obsługę klienta jako nierzetelną. Co do szybkości realizacji zamówienia nie wypowiadam się bo do niego nie doszło.

2017-09-26

Błyskawiczna wysyłka, transakcja bezproblemowa!

2017-09-24

Bardzo udany zakup, książka błyskawicznie przesłana na mój adres.

5 / 5 2017-09-22

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Przesyłka doszła bardzo szybko i bez uszkodzeń. Bardzo polecam!!

2 / 5 2017-09-21

nie polecam zapłaciłam przelewem i nie dostałam jednej z książek , którą zamówilam, nie dostałam zwrotu moich 70 zł

2017-09-17

nie zakupiłem zamówionego towaru i otrzymałem informację, iż moje zamówienie zostało odrzucone

5 / 5 2017-08-27

Sprawnie i szybko-Polecam!

2 / 5 2017-08-24

Mogiła jednym słowem. Świadomie na stronie wprowadzają klienta w błąd. Zamawiany jest inny produkt i na inny wystawiają fakturę, a całkowicie co innego jest w paczce. Na maile nie odpisują, telefonu również nikt nie odbiera. Zdecydowanie nie polecam.

5 / 5 2017-08-19

Bardzo dobra obsługa i szybka realizacja zamówień

5 / 5 2017-08-18

Wszystko zorganizowane w perfekcyjny sposób. POLECAM!

5 / 5 2017-08-16

Witam opinia troszkę z opóźnieniem,a co dobre trzeba doceniać. Solidnie i bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Tak trzymać. Pozdrawiam Kriss

2017-08-14

Bardzo RZETELNA obsługa zamówień

2017-08-12

Skompletowanie zamowienia zajelo troche czasu ale to moze ze wzgledu na ksiazki ktore trudno dostac

1 / 5 2017-07-27

Tragedia!!! Zakupiłem książkę, zrobiłem przelew i ...NIC. Po tygodniu dodzwoniłem się do Nich i dowiedziałem się, ze nią mają książki na magazynie ( chociaż przy zakupie byłą dostępna). Mydlili mi oczy,że ściągają z innych hurtowni. Po kilku dniach dostałem e-mail, ze transakcja została odrzucona. Na zwrot gotówki nadal czekam......

2 / 5 2017-07-23

Nie polecam zakupów w sklepie. Książka zamówiona dostępna w 24h, po 2 dniach w efekcie mojego zapytania o stan realizacji zamówienia, niedostępna i zamówienie anulowane w rozmowie z konsultantką. Prośba o szybki zwrot przedpłaty, pozostawiona bez odpowiedzi, po 10 dniach przelew zwrotny. Miesiąc później informacja o zrealizowanym zamówieniu i o nadaniu paczki. Prośba o wyjaśnienia- brak reakcji,odpowiedzi. Po telefonie- to niech Pani nie odbiera. Sklep nie odpowiada na e-mail'e.Mam nadzieję, że tylko ja tak źle trafiłam, ale niestety nie mogę polecić tego sklepu, bo jest niewiarygodny.

5 / 5 2017-07-11

Polecam zakupy w tym sklepie, pełen profesjonalizm, ekspresowa wysyłka towaru.

2017-07-09

Książka ta bardzo mi pomogła w życiu..

2017-07-01

W porządku

5 / 5 2017-06-29

miła i szybka obsługa

5 / 5 2017-06-18

Jestem zadowolona z realizacji zamówień. Polecam.

5 / 5 2017-06-17

Zamówienie zrealizowane sprawnie, ceny publikacji, które zamawiałam były konkurencyjne. Bardzo podoba mi się opcja odbioru osobistego. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Polecam!

5 / 5 2017-06-03

Szybka przesyłka i bardzo niskie ceny! Polecam zakupy w tej księgarni.

2017-05-26

Anulowałem zamówienie przed świętami, ponieważ książka nie zdążyła by dotrzeć. poprosiłem o zwrot pieniędzy (płaciłem kartą), mimo informacji w e-mailu zwrot nie nastąpił po 3 dniach roboczych. upomniałem się i podałem numer konta. oczywiście brak przelewu a na dodatek sklep w ogóle nie odpisuje na moje pytania kiedy dostanę MOJE pieniądze !!! piszę już e-maile codziennie a sklep całkowicie mnie ignoruje. to już nie jest skandal !!!!!!!!!

5 / 5 2017-05-25

Świetna księgarnia! Duży wybór książek, nawet można znaleźć takie książki których w innych księgarniach nie ma. Zakup książek zakończony pozytywnie, szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2017-05-24

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-10

Kupiłem książkę. o wyborze tego sklepu zadecydowały: cena towaru, koszty przesyłki, możliwość śledzenia realizacji zamówienia, dobra informacja mailowa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-04-24

Sklep super! Gorąco polecam. Obsługa super. Nie miałam żadnego problemu z mailowym kontaktem. Dostałam odpowiedź od razu już nie mówiąc o załatwieniu dla mnie książki z zagranicy w korzystnej cenie.

5 / 5 2017-04-20

Polecam zakupy w tym sklepie. Sprawna obsługa i szybka realizacja zamówienia. Miałam pewne problemy z dokonaniem płatności za zakupione książki, ale to bezpośrednio chyba nie wina sklepu.

2017-04-20

Sprawna wysyłka, wszystko w porządku.

2017-04-10

firma nie przysłała jednej z pozycji książkowych, które chciałam, ale oddała pieniądze na konto :) kiepski magazyn porządne BOK

Rzetelne opinie o Albertus.pl

Albertus.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.albertus.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 622 97 79

Komórka
-

Infolinia
801 000 783

Logowanie