Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Gry

Autelekom.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.55
opinie o Autelekom.pl
1 / 5 2020-02-21

Telefon do OSZUSTKI - Karolina Foremna :58 500 40 32 . Niestety jest głuchy.

1 / 5 2020-02-20

Oszuści. Strona zniknęła towaru nie ma kontaktu nie ma. Uważać na ten pseudo sklep.

1 / 5 2020-02-19

TO OSZUŚCI, ani telefonu ani zwrotu pieniedzy... zgłoszę sprawę na Policje, ale potrzebuje numer telefonu do nich , który był u nich na stronie - jak wiecie , strona ich teraz nie działa. Jeśli ktoś ma ten tel niechże tu go podrzuci, trzeba zrobić coś z takim sk....skim postępowaniem.

2020-02-16

zero kontaktu , napisali ,że się nie wyrobią i anulowałem kupno , pieniędzy nie ma i pewnie nie będzie ....................omijać z daleka ten sklep

2020-02-14

Może w 2018r. działali poprawnie, ale teraz już nie!! Zgadzam się z poprzednimi negatywnymi wpisami, brak towaru, pieniędzy też nie zwrócili. NIE POLECAM!!uważajcie na ten sklep, i nie kupujcie tam!

2020-02-14

OSZUŚCI!!STANOWCZO WSZYSTKIM ODRADZAM! brak towaru i pieniędzy , sprawa trafiła na policję!

1 / 5 2020-02-12

Oszuści. Anulowali zamówienie i nie oddali pieniędzy. Dużo osób już jest oszukanych!!!!!!!!!!!!

2020-02-12

Odradzam kupowanie w sklepie autelekom anulowali moje zamówienie i nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.

2018-12-13

Zakupiony w sklepie towar okazał się bardzo dobrej jakości, dodatkowo w atrakcyjnej cenie. Dokładna informacja na każdym etapie realizacji zamówienia powodowała, że byłam spokojna o pomyślną finalizację zakupu.

5 / 5 2018-10-30

Miła i profesjonalna obsługa. Super towar, w dobrej cenie. Polecam!!!

5 / 5 2018-10-16

zakupiony towar to laptop hp okazał się dobrej jakości w dobrej cenie.Bardzo szybko dostarczony od momentu zamówienia. Polecam sklep.

5 / 5 2018-08-20

wspaniały kontakt i szybka realizacja zamówienia, pełen profezjonalizm gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2018-07-14

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, towar najlepszej jakości, bardzo starannie zapakowany. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam!

2018-05-20

Produkt najwyższej klasy w 100% sprawny, doskonały kontakt, błyskawiczna przesyłka, rzetelny sprzedawca.

5 / 5 2017-12-04

Błyskawiczna obsługa oraz rzetelne i kompetentne informacje o towarach zarówno na stronie sklepu jak i w kontakcie telefonicznym. Szybka realizacja zamówienia i dostawa towaru oraz informacje o statusie zamówienia. Dobra cena, świetny kontakt z obsługą i przede wszystkim towar dobrej jakości. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-07-16

Szybka i sprawna obsługa, towar dostarczany bardzo szybko. Zakupy robi się w tym sklepie naprawde przyjemnie. Polecam gorąco!

5 / 5 2017-05-08

bardzo solidny sklep. towar zgodny z opisem a szybkośc przesyłki to wręcz poezja :-) a pozatym bardzo dobry i miły kontakt. SZCZERZE POLECAM

Rzetelne opinie o Autelekom.pl

Autelekom.pl

Siedziba
Pruszcz Gdański

WWW
http://www.autelekom.pl

Email
[email protected]

Telefon
606 470 355

Komórka
791 190 192

Infolinia
-

Logowanie