Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Gry / Artykuły Medyczne / Film i Muzyka

Avans.pl Opinie Klientów

4.35/5.00 - ilość ocen: 225
opinie o Avans.pl
1 / 5 2020-12-11

UWAGA Firma - oszust. Wystawia na witrynie internetowej towar którego nie ma. Po 3 dniach od wpłaty, otrzymałem potwierdzenie przyjęcia zamówienia . Po 12 dniach złożyłem telefoniczną reklamację i dowiedziałem się że nie towaru nie ma i nie będzie. Gdybym się nie odezwał, stan zawieszenia trwałby nadal. Firma wiedziała że nie wykona zamówienia, a mimo to nie nie powiadomiła mnie o tym i oczywiście nie zwróciła pieniędzy. Jeśli teraz nie nie będzie zwrotu kasy, powiadamiam policję.

5 / 5 2019-03-25

sklep ok

2019-03-22

dobry

3 / 5 2019-03-18

Przesyłka(mikrofalówka w fabrycznym kartonie producenta) miała być dostarczona w dniu 10.10.2018 - kurier przywiózł ją w dniu 16.10.2018. Towar nie wymagał specjalistycznego pakowania, a jednak jego wysłanie zajęło firmie Avans aż 7 dni. Brak informacji o nadaniu przesyłki. Jedyna informacja to zamówienie przyjęte do realizacji. Informacja ta została dostarczona ok. dwóch godzin po odebraniu przesyłki od kuriera.

1 / 5 2019-03-17

ŻENADA to mało powiedziane. Oczekiwanie na sprzęt AGD ponad 2 tygodnie przez ten czas ekipa ktora mogłaby wnieść pralkę lodówkę juz pojechała natomiast w dniu złożenia reklamacji wysłano zamówienie. Odpowiedz na reklamację- przesyłka w drodze. Co mam teraz sam na plecach wnosić ten sprzet? Zaproponowano mi jeszcze 40zl rabatu na następne zakupy, chyba w ramach głupiego żartu.

5 / 5 2019-03-16

Najlepsza oferta w Internecie, szybka realizacja.

5 / 5 2019-03-14

Super ceny, duża różnorodność towarów, ekspresowa wysyłka, zgodnie z wyznaczonym terminiem. Powiadomienia na maila po realizacji każdego etapu zamówienia

5 / 5 2019-03-11

Przesyłka dotarła szybko. Nie było także problemów z procesem reklamacji po jakimś czasie użytkowania sprzętu - wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

2019-03-10

przyjazne zakupy, korzystna cena

5 / 5 2019-03-10

Wszystko OK

Rzetelne opinie o Avans.pl

Avans.pl

Siedziba
Stare Miasto

WWW
http://www.avans.pl

Email
[email protected]

Telefon
(22) 417 87 27

Komórka
-

Infolinia
(22) 417 87 27

Logowanie