Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Gry / Artykuły Medyczne / Film i Muzyka

Avans.pl Opinie Klientów

4.35/5.00 - ilość ocen: 225
opinie o Avans.pl
1 / 5 2020-12-11

UWAGA Firma - oszust. Wystawia na witrynie internetowej towar którego nie ma. Po 3 dniach od wpłaty, otrzymałem potwierdzenie przyjęcia zamówienia . Po 12 dniach złożyłem telefoniczną reklamację i dowiedziałem się że nie towaru nie ma i nie będzie. Gdybym się nie odezwał, stan zawieszenia trwałby nadal. Firma wiedziała że nie wykona zamówienia, a mimo to nie nie powiadomiła mnie o tym i oczywiście nie zwróciła pieniędzy. Jeśli teraz nie nie będzie zwrotu kasy, powiadamiam policję.

5 / 5 2019-03-25

sklep ok

2019-03-22

dobry

3 / 5 2019-03-18

Przesyłka(mikrofalówka w fabrycznym kartonie producenta) miała być dostarczona w dniu 10.10.2018 - kurier przywiózł ją w dniu 16.10.2018. Towar nie wymagał specjalistycznego pakowania, a jednak jego wysłanie zajęło firmie Avans aż 7 dni. Brak informacji o nadaniu przesyłki. Jedyna informacja to zamówienie przyjęte do realizacji. Informacja ta została dostarczona ok. dwóch godzin po odebraniu przesyłki od kuriera.

1 / 5 2019-03-17

ŻENADA to mało powiedziane. Oczekiwanie na sprzęt AGD ponad 2 tygodnie przez ten czas ekipa ktora mogłaby wnieść pralkę lodówkę juz pojechała natomiast w dniu złożenia reklamacji wysłano zamówienie. Odpowiedz na reklamację- przesyłka w drodze. Co mam teraz sam na plecach wnosić ten sprzet? Zaproponowano mi jeszcze 40zl rabatu na następne zakupy, chyba w ramach głupiego żartu.

5 / 5 2019-03-16

Najlepsza oferta w Internecie, szybka realizacja.

5 / 5 2019-03-14

Super ceny, duża różnorodność towarów, ekspresowa wysyłka, zgodnie z wyznaczonym terminiem. Powiadomienia na maila po realizacji każdego etapu zamówienia

5 / 5 2019-03-11

Przesyłka dotarła szybko. Nie było także problemów z procesem reklamacji po jakimś czasie użytkowania sprzętu - wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

2019-03-10

przyjazne zakupy, korzystna cena

5 / 5 2019-03-10

Wszystko OK

1 / 5 2019-03-06

Towar zamówiony 2 tyg. temu opłacony,po tygodniu kontakt z sklepem gdzie towar informują że nie mają takiej realizacji i proszą o potwierdzenie przelewu, przelew potwierdzony i przesłany a oni czy to napewno wykonany ; paranoja , mieli sprawdzić i wysłać towar i dzisiaj info że zamówienie odrzucone tragedia , nie ma pieniędzy ani towaru, nigdy więcej Avansu. Odradzam

5 / 5 2019-02-27

Profesjonalna obsługa produkty najwyższej jakości polecam w 100% bardzo szybka wysyłka zakupionych przedmiotów polecam zakupy w tym sklepie internetowym

5 / 5 2019-02-23

Polecam

5 / 5 2019-02-22

całą transakcję oceniam bardzo dobrze ! wszystko zostało zrealizowane poprawnie.

1 / 5 2019-02-19

Zdecydowanie nie polecam zakupów w sklepie Avans! Kupiłam dla męża zegarek który miał mieć słuchawki w zestawie. Oczywiscie otrzymałam sam zegarek. 28 listopada złożyłam reklamacje i otrzymałam propozycje kodu o wartości 50 zł. Nie przyjęłam propozycji ponieważ jej wartość była trzy razy niższa niż moja strata. Dwukrotnie w styczniu składałam telefonicznie zgłoszenie ze wciąż nie ma odpowiedzi. Bardzo niekompetentni!!!

5 / 5 2019-02-19

Rewelacyjne ceny i szybka dostawa.Polecam!!

5 / 5 2019-02-18

Wszystko jak najbardziej ok

5 / 5 2019-02-17

Panie sprzedawczynie w Sklepie AVANS ul.Rzeszowska 114 w Dębicy podeszły do mojej osoby bardzo profesjonalnie z dużym zaangażowaniem i pomocą,> Jestem bardzo zadowolony z asortymentu sklepu ,jak i przede wszystkim z miłą i rzetelną obsługą. Pragnę pogratulować takich pracowników. W mojej ocenie 6-tka z plusem. Na pewno w przyszłości skorzystam z produktów sieci AVANS >To co przyjemne-pozostaje na długo w pamięci..aż-chce się wracać-brawo !!!

5 / 5 2019-02-17

zadowolony klient

5 / 5 2019-02-13

Zakupy w sklepie Avans przebiegły expresowo. Przesyłka w super szybkim tempie. Naprawdę polecam.

4 / 5 2019-02-08

Zamówienie przez internet obyło się bez problemów, polecam!

1 / 5 2019-02-03

NIE POLECAM TEGO SKLEPU! Prawie 2 tyg temu zakupiłam towar, płatność odbyła się od razu, ale 2 dni później otrzymałam wiadomość, aby zapłacić za towar, a jeżeli się to nie stanie to po kilku-kilkunastu dniach transakcja zostanie anulowana. W celu wyjaśnienia sprawy zadzwoniłam do sklepu..ogólnie w skrócie rozmowa odbyła się z 4 róznymi osobami i ciągnie się do dzisiaj(!) Każdy mówi co innego, brak rzetelnej informacji, 3 osoby obiecały oddzwonić do mnie i NIKT tego nie zrobił. SKANDAL. Jedna pani poprosiła o wysłanie potwierdzenia transakcji, ponieważ ponoć mieli jakies problemy techniczne, ok, wysłałam. Brak informacji zwrotnej przez 2 kolejne dni, sama muszę się dodzwianiać i wypytywać. Następnie gdy po paru dniach ktoś raczył zanotować w systemie, że potwierdzenie transakcji jest, to niestety ale nikt nie widzi wpłaty w systemie. TO O CO TUTAJ CHODZI? Czy ja mam wyczarować te pięnidzę w tym systemie? Ja zapłaciłam za towar, potwierdzenie transakcji wysłałam, wczoraj rozmawiałam z osobą, która zapewniła mnie że dzisiaj o określonej porze zadzwoni i..tego NIE zrobiła! Za to moje zamówienie zostało nagle ANULOWANE! To jest żenada i kpina z klienta. A ja 2 tyg czekam na glupi CZAJNIK...NIGDY WIĘCEJ.

5 / 5 2019-02-01

Avans jest ekstra! Do tej pory korzystałam z serwisu dwa razy i w obu przypadkach byłam bardzo zadowolona. Wygodna w obsłudze strona internetowa, bogaty asortyment, ekspresowa realizacja zamówienia, czego chcieć więcej?

5 / 5 2019-01-30

Szybko konkretnie i tak jak trzeba. Sklep bardzo fajny polecam ;)

5 / 5 2019-01-26

Szybko sprawnie profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2019-01-20

Super. Wszystko ok

5 / 5 2019-01-20

Zamówienie zgodne z oczekiwaniami. Termin realizacji zgodny z obietnicą ze strony sklepu, jakość opisu na stronie przedmiotu również bez zastrzeżeń. Oby wszystkie zakupy były aż tak bezproblemowe.

2019-01-16

Bardzo dobra

3 / 5 2019-01-15

Zamówiłem telefon iPhone 8. Przyszedł szybko, po dwóch dniach. Został zapakowany w za duży karton w środku jakiś papier. Telefon latał po całym pudełku, a wiemy dobrze jak kurierzy traktują przesyłki. Zyczylbym sobie na przyszłość sprzęt za 2500 zł żeby przyłożyć więcej uwagi w sposób zapakowania. To nie jest ziemniak. Wszystko poza tym okay ale za ten błąd leci 1 gwiazdka

5 / 5 2019-01-12

Polecam! Towar zgodny z opisem, przystępne ceny i szybka wysyłka.

5 / 5 2019-01-03

Dla mnie ok.

3 / 5 2018-12-27

Z produktu jestem zadowolona jednak więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie !!! Innym też odradzam. Personel zatrzymał się w czasach wczesnego PRL i klientów uważa się tam za intruzów. Za zakupiony towar nie otrzymałam faktury chociaż dzwoniąc na infolinię otrzymałam wiadomość, że taka faktura powinna być wystawiona . Jestem oburzona i żałuję tych zakupów.

5 / 5 2018-12-21

Polecam. Transakcja przebiegła bez problemów.

5 / 5 2018-12-21

Towar dostępny, dostawa na czas, atrakcyjna cena.

5 / 5 2018-12-20

Ok

1 / 5 2018-12-18

Data złożenia zamówienia 9/10/2018. Dzisiaj jest 22/10/2018 i właśnie zdecydowałem się na ostateczne zrezygnowanie z zakupu i rozpoczynam oczekiwanie na zwrot pieniędzy. Pierwsze zamówienie zostało anulowane przez sklep, po zawiadomieniu mnie, że nie mogą wysłać, bo jeden z produktów jest uszkodzony. Podobno przeksięgowali pieniądze na inne zamówienie, ale tego nie wiem, bo tego nowego zamówienia nie widzę w systemie. Dzisiaj (po dwóch tygodniach od zamówienia) telefon, że muszą anulować zamówienie, bo nie mogą wystawić faktury i przeksięgują pieniądze na kolejne zamówienie. Porażka - rezygnuję i czekam na zwrot. Nigdy więcej z tego sklepu nie skorzystam.

5 / 5 2018-12-18

Dokonałem zamówienia w Avans przed świętami, była pewna obawa ,że mogą nie sprostać, wiadomo święta, zamieszanie, częste pomyłki kurierów itp. Jednakże nic z tych rzeczy paczka dotarła na czas, bardzo dobrze zabezpieczona (hmm nawet powiedziałbym że aż za dobrze :)) . To już mój kolejny zakup w Avans i ponownie jak najbardziej na plus. POLECAM

2018-12-13

Brak zainteresowania klientem.

5 / 5 2018-12-13

Super podejście do klienta. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-12-12

Założenie konta na stronie avans.pl jak i sam zakup odbyły się bez problemu. Kontaktu ze sprzedawcą nie mogę ocenić, ponieważ nie był on wymagany. Czas wysyłki bardzo dobry - przesyłkę otrzymałem po 2 dniach. Sam produkt (ZELMER ODYSSEY ZVC307XT) był ładnie zapakowany i nieuszkodzony. Serdecznie polecam Avans.pl.

5 / 5 2018-12-07

Wszystko ok

4 / 5 2018-12-04

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-12-04

Szybko,sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2018-12-01

Sklep ok ale żeby w takim sklepie nie było reklamówek to na prawdę nie fajnie wychodzą ze sklepu z kawami w ręku.

5 / 5 2018-11-30

Wszystko w najlepszym porządku i szybko!

5 / 5 2018-11-29

Zakupy internetowe w Avans to czysta przyjemność, strona czytelna, łatwa w obsłudze a zamowienie dostarczone na czas, 100% zgodnosci produktu z opisem. Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-29

Szybko i sprawnie załatwiona sprawa zakupu. Polecam.

5 / 5 2018-11-28

Bardzo polecam zakupy w Avans. Wszystko szybko, sprawnie. Obsługa jakim produkt bez zazutu.

2018-11-23

Najwieksze zastrzezenia mam do czasu realizacji, czekalam tydzien czasu na dostawe odkurzacza do sklepu (co przeciagnelo docelowa dostawe do mnie o kolejny tydzien), jakbym wiedziala, poszlabym do innego sklepu i kupila od reki... Kolejne zastrzezenie do obslugi telefonicznej, dzwonilam caly dzien co 15-30 min, pan odebral przed 16 i nawet nie byl w stanie mi powiedziec,kiedy maja dostawe...

5 / 5 2018-11-21

Obsługa na najwyższym poziomie! Polecam.

1 / 5 2018-11-17

Sprzęt (myjka wysokociśnieniowa Karcher) dotarła do mnie w stanie uszkodzonym, połamany plastik, brudny. Zgłosiłam natychmiast do działu reklamacji. Pan z Avans potwierdził, że mógł być to sprzęt powystawowy używany i przyjął reklamację. Było to 22.01.2019 Na rozpatrzenie reklamacji czekałam ok. półtora tygodnia po licznych monitach. Avans stwierdził, ze nie są w stanie wymienić sprzętu na nowy ( choć na ich stronie cały czas widnieje w ofercie)Od 01.02. 2019 czekam na zwrot pieniędzy za zwrócony sprzęt. Pani na infolinii poinformowała mnie, że pieniądze zostały zaksięgowane i jutro będą na koncie, mija już 8 dzień a pieniędzy nie mam!!!! Gdzie są moje pieniądze Szanowny Avansie i ile trwa "jutro" ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!

5 / 5 2018-11-16

ok

5 / 5 2018-11-11

Zakup telefonu okazał się być trafionym. Prawidłowo zapakowany. Dostawa na czas. Polecam

4 / 5 2018-11-10

Wszystko bez zarzutu, polecam sklep.

5 / 5 2018-11-09

Wszystko Ok

4 / 5 2018-11-09

Zamówiłam "MINI GŁOŚNIK BLUETOOTH HDY-003 czarny 5901646805354" i przyszedł, gorzej że ma błędny opis. Podczas zwrotu podałam, że jest błędny opis i wskazałam błędy, ale do tej pory opisu nikt nie skorygował. Na plus przemawia fakt, że dość szybko zwrócono pieniądze. Natomiast duży minus za to, że koszty zwrotu spowodowanego nie moją winą a błędem opisu musiałam pokryć sama.

1 / 5 2018-11-04

Dno dna. Zamawiałam towar na półtora tygodnia przed świętami, oczywiście dotarł po świętach. W międzyczasie zrezygnowałam z jednej rzeczy i do dzisiaj nie dostałam zwrotu (3 tygodnie). Na maile nie odpisują. Po telefonie pan stwierdził, że nie mają mojego numeru konta. Po wysłaniu go 5 dni temu nadal cisza. Kuźwa co to ma być?! Mam się prosić o własne pieniądze i to nie małe (900zł). Jak nie ma problemu to widocznie działają ok, ale po przejrzanych tu opiniach widzę, że jak chodzi o reklamację lub zwrot to są mega problemy.

5 / 5 2018-11-03

Znakomita obsługa,profesjonalne działanie.

5 / 5 2018-10-31

Super sklep.

5 / 5 2018-10-28

super

5 / 5 2018-10-26

Polecam wszystkim

1 / 5 2018-10-25

Piszę w sprawie reklamacji RMA00002144, złożonej 17.10.2018. Termin czternastu dni minął 31.10.2018, zatem reklamacja została uznana, bo nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Żądam natychmiastowej wymiany sprzętu na nowy. Sklep nie chce tego zrobić, bo twierdzi, że wysłał do mnie wiadomość 18 października o 9 rano, na którą nie odpowiedziałam. Żadnego maila jednak nie otrzymałam, a sprawdzałam pocztę codziennie, również w spamie, tym bardziej, że 18 października dzwoniłam do Avansa po południu i konsultant na infolinii nie przekazał informacji, że tego samego dnia rano sklep wysłał do mnie jakaś wiadomość. A dzwoniłam właśnie ws. tej reklamacji, bo nie otrzymałam żadnego potwierdzenia jej wpłynięcia. Powiedziano mi wtedy, że mam oczekiwać wiadomości w najbliższych dniach, co też robiłam. Nic nie przyszło. Teraz Avans może każdy kit wciskać, żeby tylko nie wymienić sprzętu. Ja żadnej wiadomości nie dostałam. Nie wierzę, że została wysłana. Tak czy inaczej, sprzęt musi zostać wymieniony, bo takie jest prawo. Radzę też zmienić zespół odbierający telefony. Z tak bezczelną, chamską i mało inteligentną obsługą w życiu nie miałam do czynienia.

1 / 5 2018-10-22

Otrzymałam uszkodzoną kamerę, nie było możliwości uruchomienia sprzętu. Reklamacji nieuwzgledniono, gdyż towar "był nieprawidłowo eksploatowany". Okazuje się, że otrzymałam towar używany i do tego nieprawidłowo. Serdecznie nie polecam!

5 / 5 2018-10-21

Sklep jak najbardziej w porządku

5 / 5 2018-10-19

super ceny

5 / 5 2018-10-07

polecam

5 / 5 2018-09-27

Polecam

5 / 5 2018-09-25

Zawsze jestem zadowolony z zakupów w Avans. Nigdy się nie zawiodłem jeśli chodzi o marki towarów a także profesjonalne podejście do klienta . Ceny również atrakcyjne. Zawsze polecam .

5 / 5 2018-09-20

Świetna jakość i obsługa!

5 / 5 2018-09-18

Sklep ok, błyskawiczna obsługa

4 / 5 2018-09-15

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Jestem zadowolona z zakupów. Polecam

2018-09-14

mila obsluga wyczerpujace informacje

4 / 5 2018-09-13

Gorąco polecam sklep

3 / 5 2018-09-11

!!! UWAGA !!! Szczerze odradzam zakupu towarów większych gabarytów typu AGD. Jezeli chodzi o szybkość realizacji zamówienia, jakość zapakowania przesyłki Avans spisuje się tutaj na medal. Niestety problem zaczyna się jeżeli chcemy odstąpić od umowy, i zwrócić zakupiony towar, niezależnie w jakim mieście mieszkamy produkt musimy odesłać do Łodzi na własny koszt i ryzyko. Problem odeslania duzego AGD w moim przypadku małej zmywarki do zabudowy polega na tym że żadna firma kurierska (DPD, UPS, GEIS, itp.) nie chce się podjąć takiego zlecenia od osoby prywatnej (nie posiadającej palety) a firmy typu pan „Kazio przewozy kurierskie” itp. oferują ceny od 500 do 600zł gdzie koszt nowej zmywarki z dostawą to 1300zł. Prośby skierowane do przedstawicieli firmy Avans o zorganizowanie od nas płatnego odbioru niechcianego sprzętu AGD (wciąż w oryginalnym nienaruszonym opakowaniu) i dostarczenie go do Łodzi spełzły na niczym, wymiana email i wielokrotne rozmowy telefoniczne okazały się zwykłą stratą czasu i brakiem zrozumienia zwykłego zjadacza chleba. Chciałbym zaznaczyć, że decyzję o odstąpieniu umowy byliśmy zmuszeni podjąć po konsultacjach z projektantem kuchni, który popełnił błędy a uzgodnione wcześniej miejsce na zmywarkę, nagle zniknęło.

5 / 5 2018-09-10

szybko,wygodnie i w dobrej cenie:)

5 / 5 2018-09-10

Super ceny, duża różnorodność towarów, ekspresowa wysyłka, zgodnie z wyznaczonym terminiem. Powiadomienia na maila po realizacji każdego etapu zamówienia

5 / 5 2018-09-06

Dostawa w planowanym terminie, polecam zakupy.

5 / 5 2018-09-04

Naprawdę szczerze polecam każdemu zakupy w tym sklepie internetowym.

5 / 5 2018-09-04

ok

5 / 5 2018-08-27

Jestem bardzo zadowolona z zakupów z tym sklepie. Zamówienie złożone zostało w okresie przedświątecznym i ze względu na mały problem związany z ratami byłam pewna, że nie otrzymam towaru przed świętami. Wniosek o udzielenie rat został rozpatrzony 18.12. (maila z informacją dostałam po 16:00), a 19.12. o godzinie 10:00 nowa płyta indukcyjna była już u mnie w domu :) Przesyłka dobrze zapakowana, faktura przyszła na maila jeszcze przed otrzymaniem towaru. Jestem zachwycona szybkością realizacji zamówienia. Polecam ten sklep jak i oczywiście niezawodną firmę DPD.

1 / 5 2018-08-22

Odradzam zakupy w tym sklepie. Zakupiłem zmywarkę do zabudowy na stronie sieci ponieważ widniała informacja, ze towar jest dostępny i będzie dostarczony w ciągu 24h. Jeszcze zamówiłem usługę kurier ekspres za 14,99 zł . Po 2 dniach dzwonię do sklepu kiedy będzie towar Pani powiedziała że system nie zaksięgował wpłaty płatność była kartą kredytowa . Żenada. Złożyłem oczywiście reklamacje ,kase oczywiście odzyskałem. Nikomu nigdy nie polecam i już nie polecę sklepu Avans. Zamówiłem towar u konkurencji NEO 24 pl dostawa na następny dzień i jeszcze 200 zł. taniej. Jeśli cenisz czas nie kupuj nic w sieci sklepów Avans.

1 / 5 2018-08-17

skandal obiecali dostarczyć następnego dnia, nie dostarczyli!! nie odpowiadają na e-mail'e!!! nie chcą oddać pieniędzy na kartę z której je pobrali!! z moich doświadczeń, ostatni raz, jak sklep internetowy tak się zachowywał był tuż przed bankructwem i straciłem pieniądze zrezygnowałem z zamówienia, ale nie mam pewności czy odzyskam pieniądze - zobaczymy

5 / 5 2018-08-14

ok

5 / 5 2018-08-11

jestem zadowolony

1 / 5 2018-08-07

OMIJAĆ TEN SKLEP SZEROKIM ŁUKIEM 10.10.2018 kupiłam w sklepie Avans lodówkę FK218.3XAA. Dotarła do nas bez uszkodzonego opakowania zewnętrznego. Po rozpakowaniu lodówka miała jedno wgniecenie. 13.10 zgłosiłam reklamację w sklepie Avans. Obniżenie ceny o zaproponowane 100 złotych było śmieszne więc Avans 16.10 umówił kuriera (SUUS) na odbiór 17.10. Od 17.10, po wielokrotnych interwencjach naszych i Rzecznika praw konsumenta, kurier przyjechał po lodówkę 26.10!!! 29.10 lodówka trafiła na magazyn zwrotów Avans. Mimo interwencji telefonicznej 30.10 dowiedziałam się, że przyjęcie zwrotu trwa ok.2-3 dni bez obietnic... 05.11 poprzez kontakt telefoniczny z Avansem dowiedziałam się, że lodówka została przyjęta na stan magazynowy i do nas ma trafić nowy egzemplarz... 06.11 otrzymałam mail, że lodówka ma do nas trafić... 07.11 nowa lodówka dotarła... Mój mąż wykazał się przy odbiorze niestety nie intuicją, ale zwyczajnym strachem, bo prawie miesiąc walki z Avans i brak lodówki to nie jest normalne... I nowa lodówka, która miała mnie cieszyć i zakończyć naszą jednostronną szarpaninę ze sklepem internetowym była poobijana z dwóch stron... Trzy wgniecenia... Opakowanie nie było uszkodzone. Tym razem mąż spisał protokół razem z kurierem, że opakowanie było oryginalne i że lodówka po rozpakowaniu posiada trzy wgniecenia. 07.11 musiałam zgłosić kolejną, drugą reklamację do Avansu. Po mojej mailowej szarpaninie bez odzewu ze strony sklepu 15.11 sklep umówił kuriera i o dziwo kurier SUUS odebrał lodówkę 16.11. Po następnej mailowej szarpaninie bez odzewu 27.11 pieniądze zostały zwrócone. Zgłosiłam sprawę w międzyczasie również do producenta (czyli Amica) odpowiedź żenująca. Jak mogą do klienta trafiać poobijane lodówki w oryginalnych opakowaniach, zabezpieczone kartonem, styropianem i folią? Kupiłam teraz z innego sklepu internetowego lodówkę Samsung, zabezpieczoną jedynie boczkami styropianowymi i owiniętą folią. Dotarła bez uszkodzeń!!! W trzech przypadkach lodówki dowoził Schenker więc wina przewoźnika jest wykluczona!

5 / 5 2018-08-05

Wszystko zgodnie z opisem. Mikser spisuje się świetnie każdej sytuacji.

5 / 5 2018-08-02

super

4 / 5 2018-08-01

Wszystko bez zarzutu, polecam sklep.

5 / 5 2018-07-27

Bardzo szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony. Polecam

5 / 5 2018-07-26

szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-25

Szybko, sprawnie i solidnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-25

Sklep w porządku. Polecam

5 / 5 2018-07-24

Wszystko ok :)

5 / 5 2018-07-20

Wzorowa transakcja - obsługa na wysokim poziomie, profesjonalne zapakowanie sprzętu, szybka wysyłka. Kolejny raz jestem zadowolona z zakupu w sklepie Avans. Polecam!

1 / 5 2018-07-20

Zacznę od tego, że 01.01/19 r. zamówiłam kawiarkę marki bialetti w państwa sklepie, płaciłam szybkim przelewem ale nie dostałam potwierdzenia zapłaty do dziś jakby nie patrzeć (26.01), kontaktowałam się z biurem obsługi klienta w tej sprawie, otrzymałam informację, że pieniądze są na koncie ale muszę poczekać ponieważ sprzęt trzeba sprowadzać od producenta i potrwa to jeszcze do 3 dni roboczych, zamówienie nadal nie przyszło więc dzwoniłam do biura i... mój telefon nie został już odebrany, mimo tego, że byłam pierwsza w kolejce ciągle mnie rozłączano. Poprosiłam więc znajomą o wypożyczenie telefonu i został odebrany natychmiast, przypadek? być może, odniosłam jednak wrażenie, że firma unika kontaktu. Kilka dni później otrzymałam informację, że zamówienie jednak zostało anulowane dlatego, że sprzętu nie ma, po kilkukrotnym zapytaniu o termin zwrotu środków dostawałam odpowiedź "prosimy o cierpliwość" , po trzecim mailu z prośbą o konkretny termin otrzymałam informację o tym, że zwrot na konto zostanie dokonany w 14 dni od informacji o anulowaniu zamówienia, pieniądze ostatecznie do mnie wróciły po niespełna miesiącu i to jedyny pozytywny element w mojej historii, zdecydowanie nie polecam firmy ze względu na lekceważące podejście do klienta i unikanie kontaktu bo rozumiem każdy komunikat ale ile można się o niego dopraszać i czekać na odpowiedź na maila po dwa dni bo telefon oczywiście już nie jest odbierany, po prostu żart.

5 / 5 2018-07-16

Wszystko w porządku sklep dostarczył zamówione produkty w nie. naruszonym stanie i w umowionym terminie. Polecam.

5 / 5 2018-07-14

JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPU W WASZYM SKLEPIE

1 / 5 2018-07-14

SKLEP DNO, kupiłem edycję kolekcjonerską gry assassins creed za prawie 400zł a ZOSTAŁA WYSŁANA PO PROSTU OWINIĘTA FOLIĄ STRETCH !!! doszła uszkodzona, całe pudełko od edycji wgniecione, obwoluta rozdarta z każdej strony. Złożyłem więc reklamacje, a wiecie co oni odpisali? Że opakowanie nie podlega reklamacji! to chyba jakaś kpina? tak wielka i "profesjonalna" firma wysyła kolekcjonerki za 400zł owinięte TYLKO folią stretch i odpisuje, że opakowanie gry nie podlega reklamacji? złożyłem odwołanie i poprosiłem o przekierowanie reklamacji do bardziej kompetentnej osoby i do dzisiaj brak odpowiedzi.

5 / 5 2018-07-06

To moje kolejne zakupy w tym sklepie. Jak zwykle wszystko ok!

5 / 5 2018-07-04

Szybka dostawa. Gorąco polecam

5 / 5 2018-07-01

Polecam, jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-06-30

Usługa na najwyższym poziomie, dodatkowy plus za ekspresową dostawę sprzętu do domu. Polecam sklep z pełnym przekonaniem.

5 / 5 2018-06-29

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie - kupowałam tutaj już co najmniej 10 razy. Ceny atrakcyjne.

5 / 5 2018-06-26

Szybka transakcja.

5 / 5 2018-06-24

Transakcja przebiegła szybko, bez problemów. Polecam !!

1 / 5 2018-06-19

Nie wiem jak można wysłać szklane pojemniki tylko w oryginalnym kartoniku owiniętym folia streczową. Oczywiście przyszły pobite

5 / 5 2018-06-19

szybko, sprawnie, krótko mówiąc pozytywnie

5 / 5 2018-06-16

Szybko konkretnie i tak jak trzeba. Sklep bardzo fajny polecam.

5 / 5 2018-06-14

zadowolony klient

2018-06-09

Zamówiony towar w ciągu 2 dni czekał oryginalnie zapakowany. Kontakt ze sprzedawcą oraz porady dotyczące sprzętu naprawdę godne polecenia.

5 / 5 2018-06-05

Szybko, tanio i solidnie! Lubię szybkość, dlatego grudniu, w okresie świątecznym zamówiłem w Avans dysk SSD do mojego laptopa. Zarówno dysk jak i kurier działają sprawnie i wyjątkowo szybko! Przesyłka dotarła na czas a dysk nie zwalnia i sprawia, że aż chce się korzystać z komputera. Warto także dodać, że cena dysku z przesyłką była tańsza niż u konkurencji. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-05-25

Wszystko OK. Polecam

2018-05-13

Przesyłka dostarczona w wyznaczonym terminie, jednak karton w którym przyjechała wypełniony był jedynie kawałkiem papieru, przez co opakowanie z telefonem w środku swobodnie "latało" po pudełku... Trochę mało jak na tak delikatny (i drogi) sprzęt. Fakt, że przesyłka jest darmowa nie powinien wpływać na jakość jej spakowania...

5 / 5 2018-05-13

Zamówienie dotarło błyskawicznie, obsługa fachowa. Dziękuję.

5 / 5 2018-05-12

Polecam zakupy w Avans

5 / 5 2018-05-10

Ultra mega szybka wysyłka i dostarczenie towaru, zamawiałem w czwartek ok. godz. 21.00 i w piątek ok 11.00 już miałem moje zamówienie. Jestem zadowolony i z czystym sercem poleciłbym ten sklep.

5 / 5 2018-05-10

Założenie konta na stronie avans.pl jak i sam zakup odbyły się bez problemu. Kontaktu ze sprzedawcą nie mogę ocenić, ponieważ nie był on wymagany. Czas wysyłki bardzo dobry - przesyłkę otrzymałem po 2 dniach. Sam produkt (ZELMER ODYSSEY ZVC307XT) był ładnie zapakowany i nieuszkodzony. Serdecznie polecam Avans.pl.

5 / 5 2018-05-08

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-29

Zamówiłam zmywarke oraz płytę indykcyjna . Wysyka darmowa , szybko przyszło . Polecam

5 / 5 2018-04-26

Wszystko było tak, jak powinno być.

5 / 5 2018-04-25

Transakcja przebiegła pomyślnie, produkt dostarczony bardzo szybko, bezpiecznie zapakowany. Polecam

2018-04-25

Bardzo dobra

1 / 5 2018-04-25

Lodówka przyszła porysowana. Sklep przez 2 miesiące wysyłał MAILOWO prośby o wycenę naprawy szkód do serwisu Gorenje. Nie potrafili zrobić tak prostej rzeczy jak telefon do serwisu z pytaniem dlaczego wycena tak długo trwa. Najlepszym hitem jest to, że po 2 miesiącach zamknęli mi zgłoszenie reklamacyjne bez podania losów wyceny. Po prostu zamknęli i tyle. ODRADZAM WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA sklep Avans.pl. Jeszcze nigdy w tak chamski sposób żaden sklep mnie nie potraktował, a robię w necie zakupy od wielu lat. Ten sklep z komunistycznym podejściem do klienta powinien zniknąć z polskiego rynku jak najszybciej.

5 / 5 2018-04-23

Wszystko ok. Sprawnie,szybko i miło

3 / 5 2018-04-19

Uwaga! Dodatkowa płatna opcja wnoszenie, obejmuje tylko pierwsze drzwi lokalu. Pan, który przywiózł mi zmywarkę stwierdził, że pierwsze drzwi to te od klatki schodowej i tylko tam wnosi, po mimo tego, że mieszkanie znajdowało się na drugim piętrze. Zapłaciłem około 40 zł za pokonanie 5 metrów.

5 / 5 2018-04-18

Mam zastrzrzenua co do obslugi ale poza tym ok

3 / 5 2018-04-16

Zamówiłem telefon iPhone 8. Przyszedł szybko, po dwóch dniach. Został zapakowany w za duży karton w środku jakiś papier. Telefon latał po całym pudełku, a wiemy dobrze jak kurierzy traktują przesyłki. Zyczylbym sobie na przyszłość sprzęt za 2500 zł żeby przyłożyć więcej uwagi w sposób zapakowania. To nie jest ziemniak. Wszystko poza tym okay ale za ten błąd leci 1 gwiazdka

1 / 5 2018-04-03

Chcialbym podzielic sie moja opinia o sklepie Avans i o tym jak nieprofesjonalnie traktujecie klienta. Opisze moje przykre doswiadczenia, ktorych doznalem kupujac w sklepie Aans. Zamowilem wypiekacz do chleba, otrzymalem w paczce tania frytownice. Rozumiem kazdy moze popelnic blad, ale dbajac o klienta powinien ten blad byc jak najszybciej naprawiony. Zlozylem reklamacje wypelniajac formularz. Otrzymalem wygenerowany email potwierdzajacy zlozenie reklamacji. Czekalem kilka dni i w ogole zadnego odzewu. Zadzwonilem do Biura Obslugi Klienta i konsultant poinformowal, ze zadnej reklamacji nie widzi w systemie. Konsultant zlozyl reklamacje raz jeszcze. I znowu mija kilka dni i zadnego odzewu. Zadzwonilem po raz kolejny juz bardziej niezadowolony z zaistnialej sytuacji i konsultant w trakcie rozmowy zamowil kuriera po odebranie paczki ( frytownicy). Kurier odbiera paczke po kilku dniach. Czekam na potwierdzenie odbioru dostarczenia paczki do magazynu Avans. Znowu zadnego odzewu. Zadzwonilem ponownie. Dostalem informacje, ze paczka jest na magazynie. W tym momencie stracilem cierpliwosc, bo nikt w ogole mnie nie informuje o postepie reklamacji a ja czekam niecierpliwie na zwrot pieniazkow. Nie dosc, ze w ogole pracownicy nic nie robia, zeby jak najszybciej ta sytuacje rozwiazac, to dodatkowo trace czas i pieniadze na telefony zeby w koncu cos z tym zrobili. Niecierpliwe wiec czekam na zwrot pieniazkow. Moja reklamacja dostaje status zakonczonej, ale pieniedzy po kilku dniach wciaz nie mam na koncie wiec wykonuje kolejny telefon. Konsultantka mowi mi, ze zakonczono reklamacje, ale nikt nie zglosil do ksiegowosci zeby zwrocili mi pieniadze. Konsultantka przekazuje informacje do ksiegowosci i dopiero dzisiaj dostalem zwrot pieniazkow. Koszmar. Ponad miesiac trwala moja okropna przygoda z ta firma. Nigdy nie polece sklepu Avans poprzez to jak zostalem potraktowany.

5 / 5 2018-04-02

Co do realizacji zamówienia nie mam żadnych zastrzeżeń: szybko, sprawnie i bez jakichkolwiek problemów. Nawet cena była dobra :) Ale sklep to właściwie ocenia się dopiero jak zaczyna się jakaś procedura reklamacyjna, a tej jeszcze nie musiałem rozpoczynać...

2018-04-01

miła obsługa

5 / 5 2018-03-30

Produkt zamówiony, szybko dostarczony, kompletny i nieuszkodzony. Nic więcej nie trzeba

5 / 5 2018-03-28

Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu avans. Realizacja zamówienia natychmiastowa jak również przesyłka. Garnki doszły w idealnym stanie, nieuszkodzone. Dokladnie zapakowany produkt, dodatkowe zabezpieczenia. Obsługa klienta fachowa! Z czystym sumieniem polecam sklep!

5 / 5 2018-03-26

Nie mam zastrzeżeń co do szybkości realizowania zamówienia.

5 / 5 2018-03-26

Wszystko szybko i sprawnie, powiadomienie o oczekującym towarze via sms i telefon. Super

1 / 5 2018-03-23

Zamówiony został tusz według opisu Purpurowy, został niestety dostarczony Jasno Purpurowy. Na stronie mają błędy w opisie! Brak możliwości zgłoszenia i wyjaśnienia sprawy. Formularz na stronie nie działa. Przez telefon Pani powiedziała, że nie można zgłosić reklamacji, że jej też system nie działa! Rozmowa z czterema osobami i nic. Po co więc ten numer telefonu jest w ogóle? Żeby powiedzieć, że mam wypełnić formularz, który nie działa? Fatalna obsługa, kupiłem nie ten towar co chciałem i nawet nie wiem co dalej?

5 / 5 2018-03-16

Polecam

5 / 5 2018-03-15

fajnie było

5 / 5 2018-03-14

Wszystko ok :)

1 / 5 2018-03-10

Profesjonalnie. Polecam zakupy w tym sklepie.

2018-03-10

Jest jedna, bardzo irytująca rzecz, a mianowicie to jak przedstawiciele Avansu koniecznie chcą naciągnąć klienta na dodatkową gwarancję (czytaj ubezpieczenie) na zakupiony sprzęt. Drodzy Państwo z Avansu jednorazowa wzmianka o możliwości wykupienia w.w opcji w zupełności wystarczy, natomiast "nahalne" nagabywanie klientów ( w moim przypadku 6 razy) jest delikatnie mówiąc n i e s m a c z n e i wyprowadza ludzi z równowagi.

5 / 5 2018-03-10

Super sklep.

5 / 5 2018-03-07

doskonały opis produktu, szybka realizacja zamówienia, super

5 / 5 2018-03-06

Wszystko OK

5 / 5 2018-03-04

Ekspresowa wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-03-04

Super łatwy w obsłudze

5 / 5 2018-02-28

Z przyjemnością POLECAM zakupy w sklepie AVANS.pl. Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, najlepsza cena :)

5 / 5 2018-02-27

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-23

Polecam!

5 / 5 2018-02-19

Same superlatywy. Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-02-19

Polecam! Bardzo szybkie dostarczenie towaru.

5 / 5 2018-02-19

bardzo dobry sklep. szybka dostawa. zero zastrzeżeń.

1 / 5 2018-02-18

Obsługa klienta tragiczna. Złożyłam zamowienie w dniu 14/12/2018 płaca cza zakupy opcja szybkiego przelewu. Otrzymałam e-mail z informacja ze zamowienie zostało przyjęte i ze kiedy zostanie opłacone rozpocznie sie procedura realizacji, tak czekałam do przyszłego tygodnia do czwartku, w miedzy czasie kontaktując sie z infolinia dostając niezbyt miłym tonem info ze przesyłka dojdzie za maksymalnie 5 dni roboczych od dnia zamówienia. I tak przyszedł ten dzień a paczki jak nie było tak nie ma, ponawiając pytanie o paczkę dostaje info ze mogę złożyć reklamacje i podany link do formularza, a o realizacji dalej cisza, wszystko rozumiem ale jak kolejny raz zapytałam o termin, pojawił sie @ ze towar jest gotowy do wysyłki i wciąż bie wiadomo kiedy i czy w ogóle dotrze. Jak na firme z takim stażem to trochę żenada. NIE POLECAM a Panie pracujące w obsłudze klienta powinny zmienić prace i zawod przede wszystkim i nauczyć sie podchodzić do klienta z szacunkiem.

5 / 5 2018-02-17

Towar zgodny . Jedyny mankament to przesyłka gdzie zaznaczona została dostawa na piątek i niestety nie dotarło . paczka przyszła w poniedziałek ( po urodzinach)

5 / 5 2018-02-17

Zamówienie internetowe błyskawiczne, aparat zamówiony w piątek, w sobotę już był w salonie do odebrania. Szybka odpowiedź-w przeciągu godziny-na zapytanie pisemne z Biura Obsługi Klienta. Żadnych zgrzytów, wszystko poszło sprawnie i bez bólu :)

5 / 5 2018-02-16

szybko ,sprawnie i skutecznie ,jestem zadowolony

5 / 5 2018-02-08

Jak zawsze błyskawiczna przesyłka, mimo zamówienia na ostatnią chwilę. Zakup do godz. 21 (lub w niedzielę) z dostawą na następny dzień to niejednokrotnie czynnik decydujący od wybraniu oferty tego sklepu. Dorzucić do tego profesjonalną obsługę i czego można chcieć więcej? :)

5 / 5 2018-02-07

Szybka realizacji, dokładnie to czego oczekiwałem. Polecam w 100%.

5 / 5 2018-02-06

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-01-27

Szybka realizacji, dokładnie to czego oczekiwałem. Polecam w 100%.

2018-01-25

sklep -ok

5 / 5 2018-01-25

Wszystko w porządku. Polecam!

5 / 5 2018-01-22

wszystko ok. polecam

4 / 5 2018-01-22

Kolejny udany zakup w serwisie avans.pl- nowy odkurzacz. Profesjonalna obsługa, towar w konkurencyjnych cenach, przez ostatnie 3 lata większość moich zakupów sprzętu rtv-agd dokonałem na avans.pl- nigdy się nie zawiodłem na sklepie, polecam!

5 / 5 2018-01-21

Wszystko zgodne, przesyłka dotarła przed wyznaczonym terminem. Polecam.

5 / 5 2018-01-17

Ekspresowa przesyłka. Produkt dotarł w idealnym stanie.

4 / 5 2018-01-16

Cena rewelacyjna. Towar zamówiłem w niedzielę, dotarł we wtorek, paczka za pobraniem, żadnych dodatkowych opłat, ogólnie bez jakichkolwiek zastrzeżeń zdecydowanie polecam.

1 / 5 2018-01-15

Porażka, obsługa poniżej krytyki. 1- towar został dostarczony po tygodniu, a nie jak było w zamówieniu, na następny dzień, za co oczywiście dodatkowo zapłaciłam, a do tej pory (ponad miesiąc!) nie mogę odzyskać tych pieniędzy 2 - osoby na infolinii niekompetentne, co innego mówią, co innego zostaje przesłane w mailu 3 - reklamacja rozliczana już ponad miesiąc, nadal bez efektu

1 / 5 2018-01-15

Zamówienie zapakowane tragicznie, opiekacze do kanapek wysłany tylko w oryginalnym pudełku owiniętym folia streczową, na szczęście przyszedł nie uszkodzony czego nie mogę powiedzieć o kilku innych zamówieniach zrobionych w tym samym dniu

2018-01-13

ok może być .

5 / 5 2018-01-07

profesjonalnie i szybko

2 / 5 2018-01-01

Otrzymałam produkt nie zgodny z opisem na stronie sklepu. Sklep nie uwzględnił złożonej reklamacji za to szybciutko poprawił opis w ofercie. Nie polecam.

5 / 5 2017-12-30

Dokonałem zamówienia w Avans przed świętami, była pewna obawa ,że mogą nie sprostać, wiadomo święta, zamieszanie, częste pomyłki kurierów itp. Jednakże nic z tych rzeczy paczka dotarła na czas, bardzo dobrze zabezpieczona (hmm nawet powiedziałbym że aż za dobrze :)) . To już mój kolejny zakup w Avans i ponownie jak najbardziej na plus. POLECAM

1 / 5 2017-12-29

Telefon kupilem ponad tydzien temu. Do dzis zadnej informacji na temat wysyłki towaru. Nie polecam!!!!

1 / 5 2017-12-26

Poraszka. Odradzam zakupybw tym sklepie. Zakupilem towar na stronie sieci poniewaz widniala informacja, ze towar jest dostepny i bedzie dostarczony w ciagu 24h. Po 4 dniach ktos z sieci zadzwonil do mnie ze towaru nie ma w magazynie. Żenada. Zlozylem oczywiscie reklamacje. Obiecano mi zadoscuczynienie i obiecano mi kontakt telefoniczny. Nikt nie zadzwonil mija juz drugi tydzien za to otrzymalem maila iz nie moga ustosunkowac sie do sprawy. Nikomu nigdy nie polecam i juz nie polece sklepu Avans. Zamowilem towar u konkurencji Media Expert dostawa na nastepny dzien. Jesli cenisz czas nie kupuj nic w sieci sklepow Avans.

1 / 5 2017-12-24

Kierując się wyborem firmy Avans brałam pod uwagę cenę produktu jak i wcześniejsze częste zakupy. Niestety troszkę niższa cena telefonu skusiła mnie abym dokonała zakupu ponownie w Avansie. Wszystko było pięknie ładnie, szybko zapłaciłam za produkt. Moja radość z telefonu nie trwała długo. Jak się później okazało, w telefonie był uszkodzony głośnik, tzn. mnie rozmówca słyszał świetnie lecz ja rozmówcy prawie wcale a jak już to musiałam silnie się skupić ażeby go usłyszeć i dopowiedzieć sobie o czym on ze mną rozmawiał. Początkowo myślałam, że problem z siecią i temu te kłócenia się dzieją. W pewnym momencie usterka ta zrobiła się na tyle uciążliwa, iż zdecydowałam się jako że produkt posiada gwarancję na reklamowanie jego, i tu zaczęły się wielkie schody, podkreślę WIELKIE. Otóż zgłosiłam problem do serwisu producenta. Ten powiedział, że nie uzna gwarancji ponieważ na fakturze zakupu nie ma zamieszczonego numeru seryjnego lub chociaż numeru IMEI. Zostałam skierowana do sklepu w którym zakupiłam towar aby ten go reklamował. Tu zaczęło się piekło... Po zgłoszeniu telefonicznym i meilowym gwarancji usłyszałam, abym se "odesłała telefon do serwisu producenta". Po kolejnych meilach i setkach telefonów łaskawie dział obsługi klienta ds reklamacji przyjął reklamację i wysłała kuriera. Czekałam na niego ponad tydzień. Odebrał telefon, przekazał do magazynu Avans i zaczęło się czekanie, czekanie. Minął miesiąc i ani odzewu ze sklepu ani z serwisu nie mówiąc już o lekceważeniu moich meili wysłanych do sklepu z zapytaniem o reklamację. Totalna olewka klienta, nikt nic nie wie, ciągle każą czekać, nic w kierunku reklamacji się nie dzieję. Po tak długim czasie zadzwoniłam już z mniejszą sympatią do tego sklepu i dowiedziałam się, że telefon wrócił z serwisu i leży w magazynie. Łaskawie Pani zamówiła kuriera. Kurier był już na trzeci dzień. Otwieram paczkę wyjmuję telefon i patrzę, iż wcale nie dokonano naprawy ponieważ "ktoś" popełnił w Avansie błąd i w opisie usterki wpisał nie jak dyktowałam i meilowałam czyli "podejrzenie uszkodzenia głośnika, nie słychać rozmówcy" a wpisał "Telefon nie włącza się. Zawiesza się". Stąd też serwis "nie dokonał naprawy, ponieważ nie stwierdził zgłaszanej usterki". Dzwonię rozdenerwowana już na maxa do Avansu a tam Pani mi wciska, że czego ja chcę skoro telefon jest sprawny. Rozmowa przebiegła burzliwie, odebrała nowe zgłoszenie reklamacyjne i tak czekałam kolejny miesiąc aż łaskawie Pani wysłała do mnie kuriera w bardzo niesympatyczny sposób traktując mnie jak intruza, który czepia się nie wiadomo czego. Zapwne po takiej batalii i wielu nieprzyjemnych sytuacjach telefon ponownie wróci nienaprawiony a Ja zmuszona będę skorzystać z pomocy Kancelarii Adwokackiej i Rzecznika Praw Konsumenta. Obiecuję, że nie pozostawię tak tego, może przeze mnie firma zacznie inaczej traktować swoich klientów.

5 / 5 2017-12-22

Świetna jakość i obsługa!

5 / 5 2017-12-16

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. 100% satysfakcja.

2017-12-15

dobra

5 / 5 2017-12-12

Bardzo szybka i mila obsługa. Gorąco polecam. :)

5 / 5 2017-12-10

super, polecam 100%

5 / 5 2017-12-01

Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-30

Termin dostawy zgodny z deklaracją, towar odpowiada opisowi, wszystko zgodnie z oczekiwaniami, polecam.

5 / 5 2017-11-28

Wszystko ładnie i szybko. duży plus za info o dostawie

5 / 5 2017-11-26

Sklep godny polecenia, dobre ceny, polecam

5 / 5 2017-11-25

Dobra i szybka obłsługa

5 / 5 2017-11-15

ok

5 / 5 2017-11-12

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-11-09

Bardzo szybka dostawa, wszystko dobrze zapakowane, polecam.

1 / 5 2017-11-03

Termin realizacji na dzień następny, przesyłka kurierem express. Oczywiście nie dotarła. Zrezygnowałam. Zamówiłam gdzie indziej.

5 / 5 2017-10-30

To drugi zakup w tym sklepie.Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-10-29

Wszystko OK

2017-10-27

Zamówiony towar w ciągu 2 dni czekał oryginalnie zapakowany. Kontakt ze sprzedawcą oraz porady dotyczące sprzętu naprawdę godne polecenia.

5 / 5 2017-10-21

Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-10-20

pozytywna

1 / 5 2017-10-17

Czekałem na zamówienie tydzień. W tym czasie otrzymałem 2 razy maila bym wystawił opinie o zakupach. Po tygodniu zadzwoniłem i czekałem aż 15 min aby Pani oświadczyła mi że moje zamówienie nie będzie zrealizowane i że mam złożyć reklamację bo zamówienia się nie zrealizuje... ciekawe co by było gdybym nie zadzwonił... Może by klient zapomniał i zawsze by się zarobiło... PROSZĘ UWAŻAĆ NA ZAMÓWIENIA!!!!!!

5 / 5 2017-10-17

Świetna obsługa klienta. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-10-09

Profesjonalnie. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-09

Obsługa profesjonalna, sklep bogato wyposażony.

5 / 5 2017-10-09

szybka realizacja zamówienia, rzetelna obsługa

5 / 5 2017-10-08

Miła obsługa,szybka realizacja,gorąco polecam.

Rzetelne opinie o Avans.pl

Avans.pl

Siedziba
Stare Miasto

WWW
http://www.avans.pl

Email
[email protected]

Telefon
(22) 417 87 27

Komórka
-

Infolinia
(22) 417 87 27

Logowanie