Kategorie: / Pozostałe

Babydeco.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 3.71
opinie o Babydeco.eu
2 / 5 2019-03-10

11 marca 2017 roku złożyłam zamówienie na łóżeczko dziecięce firmy Bellamy z serii Cutie&Classy wraz z szufladą, za które zapłaciłam 1 100 zł. Babydeco poinformowało mnie, że czas oczekiwania na łóżeczko wynosi około 56 dni. Po przeszło 8 tygodniach, dzwoniłam regularnie co tydzień z zapytaniem o jego dostawę, lecz za każdym razem otrzymywałam odpowiedź, że będzie w kolejnym tygodniu. Ostatecznie łóżeczko zostało dostarczone 2 czerwca 2017 roku, po upływie 83 dni od zamówienia. Niestety, w paczce brakowało 4 części, co uniemożliwiło złożenie łóżeczka. Części zostały dostarczone 7 czerwca 2017 roku. Mimo zapytań o rekompensatę za opóźnienie i niekompletną przesyłkę, Babydeco zignorowało moją prośbę. Nie polecam tej firmy osobom planującym zakup dla dziecka, gdyż nie dotrzymują oni terminów dostawy.

3 / 5 2018-12-23

Moja opinia o sklepie BABYDECO jest bardzo negatywna. Zamówiłam zestaw mebli, ale dostawa opóźniła się o dwa tygodnie, a jeden z elementów był uszkodzony, a drugi brakował. Po skargach i reklamacjach, obiecane poprawki również się opóźniły, a telefon i e-maile nie były odpowiednio reagowane. Nawet przesyłka, którą mieliśmy dostać, nie istniała. Teraz, po trzech miesiącach, nasze dziecko wciąż czeka na meble, a sklep nie chce się z nami skontaktować. Nie polecam tego sklepu, a ja nigdy nie doświadczyłam takiej niechlujności w zakupie przez internet.

5 / 5 2018-12-23

Gorąco polecam!!!!! Obsługa profesjonalna, dostawa terminowa, kontakt telefoniczny bez zarzutu.

0 / 5 2018-11-26

Chciałbym odesłać się do mojego wcześniejszego komentarza z dnia 30 maja o godzinie 10:23, dotyczącego problemów z dostawą. Chcę sprostować, że pieniądze, o których wspomniałem w komentarzu, zostały przez mnie otrzymane w wyznaczonym terminie niedługo po jego opublikowaniu.

0 / 5 2018-11-26

Chciałbym tylko przypomnieć o moim wcześniejszym komentarzu z dnia 30 maja o godzinie 10:23, w którym wspomniałem o problemach z dostawą. Chciałbym teraz sprostować, że pieniądze zostały przekazane do mnie w szybkim terminie po opublikowaniu tego komentarza.

2 / 5 2018-11-08

Na stronie Opineo dotyczącej Baby Deco widnieje komunikat, że sklep nie uczestniczy w programie Słucham Swoich Klientów. Niestety, ta niekorzystna sytuacja przenosi się również na działalność sklepu, co doświadczyłam osobiście. Złożyłam zamówienie na projektor i lampkę nocną w sobotę i dokonałam natychmiastowego przelewu, mając nadzieję na szybką i profesjonalną realizację. Mimo obietnic, że przesyłka zostanie dostarczona jeszcze tego samego dnia, otrzymałam ją dopiero po dwóch dniach. Próby kontaktu z pracownikami sklepu okazały się bezowocne, a nawet po uzyskaniu numeru przesyłki okazało się, że jest on nieprawidłowy. Mimo kolejnej obietnicy dotarcia paczki następnego dnia, nie otrzymałam żadnej zabawki, ani też zwrotu pieniędzy. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2018-11-03

Jestem całkowicie zadowolona z obsługi, zamówione produkty są dokładnie takie, jak opisano, poza tym są bardzo piękne, a moje dziecko jest z nich zadowolone :-) Jestem tak zadowolona, że zamówię tam kolejny raz, i będę polecała ten sklep każdemu :-)

5 / 5 2018-11-03

Personel obsługi był absolutnie wspaniały, a zamówione przez mnie produkty były zgodne z opisem, poza tym bardzo estetyczne. Co więcej, moje dziecko jest bardzo zadowolone z nich. Jestem niezmiernie usatysfakcjonowana i na pewno ponownie będę robić zakupy w tym sklepie, a także poleciłam go każdemu.

5 / 5 2018-06-30

Sklep o wysokim standardzie. Natychmiastowe informacje o produkcie, szybkie potwierdzenie zamówienia i równie szybka dostawa! Jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakości oferowanych produktów. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-30

Rewelacyjny sklep. Natychmiastowa informacja o produkcie, szybkie potwierdzenie zamówienia i równie szybka dostawa! Jestem nadzwyczaj usatysfakcjonowana obsługą oraz jakością oferowanych artykułów. Gorąco polecam!

1 / 5 2018-06-25

Zamówiłam kilka produktów, ale po upływie 14 dni roboczych od terminu realizacji przesyłki nie otrzymałam zamówionych produktów. Wysłałam więc maila z zapytaniem o to, kiedy mogę spodziewać się otrzymania przesyłki. W odpowiedzi przysłano mi informację, że brakuje jednego z zamówionych przeze mnie produktów, który na stronie internetowej był oznaczony jako "dostępny", jednakże nie zauważyłam żadnych informacji o braku towaru przez 14 dni. Sklep zaproponował mi zamiennik, który nie przypadł mi do gustu, więc poprosiłam o zwrot równowartości za brakujący produkt. Niestety, mimo wcześniejszej wpłaty za zamówienie, w ciągu ostatniego tygodnia nie otrzymałam jeszcze zwrotu. Bardzo negatywnie oceniam obsługę sklepu i nie zamierzam już nigdy robić zakupów w tym sklepie, pomimo fajnego asortymentu. Odpowiedzi na moje maile są bardzo nierówne - sklep odpisuje tylko w niektórych przypadkach.

5 / 5 2018-03-20

Chciałabym gorąco polecić sklep Baby Deco, gdzie warto zrobić zakupy. Obsługa tam jest niezwykle uprzejma i fachowa. Co ważne, szybko uzyskałam wszelkie potrzebne informacje na temat produktów, które mnie interesowały. Co więcej, dostawa była ekspresowa. Zdecydowanie polecam ten sklep!

5 / 5 2018-03-20

Bardzo serdecznie zachęcam do robienia zakupów w sklepie Baby deco. Pracownicy są niezwykle uprzejmi i kompetentni. Szybko otrzymałam potrzebne informacje na temat produktów, które mnie interesowały. Co więcej, dostawa była ekspresowa. Zdecydowanie polecam ten sklep!

5 / 5 2018-02-25

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a wszystkie artykuły, które zamówiłam, były solidnie zabezpieczone oraz wysokiej jakości. Komunikacja z obsługą klienta również przebiegała bezproblemowo, posiadając wiele opcji, w tym email, telefon, Instagram czy Facebook. Szczerze polecam ten sklep, ponieważ oferuje wiele interesujących marek oraz konkurencyjne ceny i szybką wysyłkę. Moja paczka została nadana do Francji w poniedziałek, a już w środę cieszyłam się z moich zakupów.

0 / 5 2018-02-18

Obsługa była fantastyczna! Nie wiedziałam, który produkt wybrać, ale sprzedawczyni w sklepie właściwie mi doradziła. To właśnie o to chodzi - nie tylko o samą sprzedaż, ale także o dostarczenie odpowiednich informacji i porad. Paczka dotarła w przewidzianym terminie i była nienaruszona. To było naprawdę rewelacyjne!

0 / 5 2018-02-18

Obsługa była niesamowita! Byłam niepewna, który produkt wybrać, ale Pani z sklepu świetnie mi doradziła! Właśnie o to chodzi - chodzi nie tylko o sprzedaż, ale także o udzielanie porad. Przesyłka dotarła na czas i nie została uszkodzona. To jest absolutna rewelacja!

5 / 5 2018-01-31

Serdecznie rekomenduję ten sklep! Obsługa jest świetna, kiedy nie mogli zrealizować mojego zamówienia na czas (ze względu na bliski termin narodzin mojej córeczki) bezproblemowo zaproponowano mi nawet droższy produkt zamiast tego (oczywiście bez dodatkowych opłat). Pracownicy są profesjonalni i bardzo uprzejmi.

5 / 5 2018-01-24

Mój zakup został zrealizowany w dość szybkim tempie, bo już w przeciągu trzech dni, lecz niestety nie w deklarowanym przez sklep czasie, czyli dwudziestu czterech godzinach. Bardzo duży plus dla sprzedawcy, który błyskawicznie i sprawnie rozpatrzył moją reklamację. Okazało się, że dostałam wadliwy produkt spowodowany wadą produkcyjną. Po odesłaniu go, otrzymałam nowy, w pełni funkcjonalny egzemplarz w ciągu dwóch dni. Dodatkowo, bardzo miła obsługa w trakcie rozmów telefonicznych. Co więcej, sklep na bieżąco informował mnie o statusie mojego zamówienia oraz o procesie reklamacji za pomocą maili. Dlatego pomimo niefortunnych okoliczności, związanych z wadliwym produktem, oceniam sklep bardzo pozytywnie.

5 / 5 2017-12-18

Bardzo gorąco polecam - złożyliśmy zamówienie wieczorem we wtorek, a już w środę otrzymaliśmy potwierdzenie, że paczka została wysłana. W czwartek kurier przywiózł nam przesyłkę, więc wszystko poszło niesamowicie szybko. Obsługa była fachowa i naprawdę warto skorzystać z tej firmy. Kupiliśmy u nich komodę, przewijak oraz łóżeczko dla naszego dziecka, a wszystko zgodnie z opisem i bardzo sprawnie. Co więcej, na bieżąco informowali nas o statusie przesyłki, co zrobiło na nas bardzo dobre wrażenie.

5 / 5 2017-10-19

Jestem bardzo zadowolona z wykonania mojego zamówienia. Ważne było dla mnie, aby wszystko zostało dostarczone na czas, a firma Babydeco dopilnowała, aby łóżeczko zostało przysłane jak najszybciej. Firma ta podała również termin, który został dotrzymany. Kontakt poprzez e-mail z Babydeco był bardzo szybki, a obsługa klienta była serdeczna. Przesyłka dotarła w całości, bez wymiany elementów, bez szkód i nie było żadnych niedoróbek. Bez wahania mogę polecić tę firmę.

2 / 5 2017-07-26

Nie zgadzam się z dobrą opinią. Sprzedawca nie nawiązał kontaktu, mimo że zamówienie jest znacznie opóźnione. Przelew został dokonany miesiąc temu, ale przesyłki nie ma i nikt nie odpowiada na nasze pytania. Nie polecam tego sklepu. Istnieje wiele innych sklepów, gdzie nasze dzieci nie będą musiały dłużej czekać.

2 / 5 2017-07-16

Odradzam zakupy w tym sklepie! Zamówiłam bramkę za ponad 200 złotych, która powinna była być otwierana, jednak nie jest. Brakuje możliwości kontaktu, nie można się dodzwonić! Absolutnie nie polecam tego sklepu. Jeśli nie chcesz doświadczać frustracji, lepiej skupić się na zakupach gdzieś indziej. Nie warto, ponieważ sprzedawane produkty tutaj nie należą do najtańszych. Oszczędź swoje pieniądze i nerwy, szanując siebie.

2017-06-11

podpinam się do mojej wcześniejszej opinii, pieniądze zostały mi zwrócone na konto.

3 / 5 2017-06-03

Od ponad 2 miesięcy czekam na przysłanie łóżeczka Bellamy Lotta, chociaż na stronie zamówienia zostało napisane, że realizacja zajmie 1-3 tygodnie. Obsługa klienta jest bardzo nieadekwatna, ponieważ upewniano mnie, że zostanę poinformowana o wysyłce w ciągu 5 minut, ale kiedy próbowałam się dodzwonić po dwóch godzinach, moje połączenia były ignorowane. Nie byłam w stanie skontaktować się z nikim innym z firmy, a jedynie po znalezieniu numeru właścicielki w Internecie otrzymałam informację, że łóżeczko zostanie wysłane najpóźniej do 14 września. Jednakże, kiedy zadzwoniłam 14 września dowiedziałam się, że łóżeczko zostanie przesłane dopiero w poniedziałek. Mimo tego, że mąż twierdzi, że dane przesyłki zostały przesłane elektronicznie i słowo zostało dotrzymane, brak szacunku dla klienta jest widoczny. Nie polecam zakupów na babydeco, ponieważ nie warto tracić czasu, pieniędzy ani nerwów.

2 / 5 2017-04-14

To bardzo przykre, że muszę to pisać, ponieważ sklep, w którym zamówiono projektor jako prezent na chrzest dziecka, jest sklepem z artykułami dla dzieci. Niestety, dziecko nie otrzymało prezentu, ponieważ pani obsługująca klienta zwodziła go cały czas, mimo że udawała, że odbiera telefon. Pani ta podawała fałszywe informacje odnośnie wysyłki, co skutkowało setkami telefonów, smsów, a nawet groźbami. Ostatecznie udało się odzyskać pieniądze, ale było to pochłaniające mnóstwo czasu i nerwów. Jest to niezrozumiałe, ponieważ sklep ma specjalizować się w artykułach dla dzieci. Nie polecam sklepu z całego serca i radzę kupować produkty od sprawdzonych i uczciwych sprzedawców! Pozdrawiam.

1 / 5 2017-04-12

Naprawdę rzadko wystawiam negatywne opinie, ale w tym przypadku jest to całkowicie uzasadnione ze względu na opóźnienie w dostawie mebli. Według informacji na stronie internetowej, miało to zająć od 1 do 4 dni, a potwierdzenie zamówienia, które otrzymałem drogą mailową, obiecywało wysyłkę w ciągu 24 godzin. Niestety, komoda dotarła do mnie dopiero 31 dni po złożeniu zamówienia. Co więcej, należy zwrócić uwagę na fakt, że meble bardzo łatwo się zarysowują. To moje drugie zamówienie w tym sklepie i na pewno ostatnie.

Rzetelne opinie o Babydeco.eu

Babydeco.eu

Siedziba
Sanok

WWW
http://babydeco.eu

Email
[email protected]

Telefon
+48 (13) 49 12 417

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie