Kategorie: / Dom

Bellodecor.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o Bellodecor.com.pl
2019-03-25

barzdo dobra

5 / 5 2019-03-23

Zakupy w tym sklepie robię kolejny juz raz. Obsługa sprawna,a dostawa szybka.Polecam

5 / 5 2019-03-20

Sklep bardzo solidny. Jako klient byłem na bieżąco informowany o realizacji zamówienia. Zakupione łyżki były prezentem. Termin realizacji bardzo mi odpowiada. Polecam zakupy w tym sklepie.Pozdrawiam

5 / 5 2019-03-15

Ogromny pozytyw! Bardzo polecam zakupy w Waszym sklepie! Dostawa jest błyskawiczna , powiadomienia mailowe, Towar jak na zdjęciach! Polecam i dziękuję!

5 / 5 2019-02-28

Profesjonalne doradztwo .Odpowiadają nawet na szczegółowe pytania. Otrzymałam nie uszkodzoną porcelanę na drugi dzień po złożeniu zamówienia.Paczka solidnie zabezpieczona. Sklep wiarygodny, solidny.Niejedno jeszcze zamówię gdyż ceny także są godziwe. POLECAM!

5 / 5 2019-02-26

Sprzedawca rzetelny, słowny! Bardzo się postarał, aby towar zakupiony dotarł do mnie na czas i spełnił swoją rolę, czyli niespodziankę dla obdarowanego. Dzięki niemu udało się!!! Bardzo rzadko spotyka się takich ludzi. Pierwszorzędny profesjonalista, człek najwyższych wartości. Spotkanie z nim na drodze biznesu to nie tylko brak obaw o ewentualne rozczarowanie, ale również przede wszystkim uśmiech nadziei , ze w tym narodzie duch prawości nie zaginął.

5 / 5 2019-02-18

Profesjonalnie, szybko, towar zgodny z oczekiwaniami, bez zarzutów.

2019-01-18

Bardzo dobrze

2019-01-10

Wszystko zgodnie z zamówieniem.

2018-12-26

bardzo dobry

5 / 5 2018-12-13

Polecam! Szybka realizacja, fachowa, uprzejma i pomocna obsługa.

5 / 5 2018-12-12

Wszystko w porządku. Towar nie był dostępny i dostałem informację później, szybka realizacja

2018-11-19

sprawna obsługa , wzorowa informacja o przebiegu zamówienia , czas realizacji zgodny z potwierdzeniem

5 / 5 2018-11-15

Super obsługa, błyskawiczna przesyłka i najniższe ceny

2018-11-01

ok.strona mobilna czasami nie działa za dobrze.

2018-10-30

Sklep bardzo dobry, godny polecenia.

2018-10-21

Nic dodać nic ująć do oceny punktowej - wszystko jak najlepiej.

2018-10-10

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-09-25

Polecam,łatwy kontakt,produkty w dobrej cenie.

5 / 5 2018-09-23

super towar

2 / 5 2018-08-11

Fatalna obsługa zarówno zamówienia jak i potem reklamacji. Niemiła, nieprofesjonalna obsługa, klient jest traktowany z gory. Nikt nie skontaktował się ze mna po okresie reklamacji, ktora zlozyla. Gdy sama zadzwoniłam z pytaniem co z towarem, usłyszałąm bardzo niemiłą odpowiedz, ze muzsa sprawdzic czy faktycznie minal juz jej czas!!! Co oznacza, ze nikt sprawy nie pilotowal i nie kontaktowal sie z producentem aby sciagnac sprawny sprzet. Wiec co obsługa sklepu robiła przez ponad 2 tygodnie? Nic. Potem, mimo zapewnien obslugi, ze beda mnie informowac o sprawie, nikt nie dzwonil, to ja musialam dopytywac o przesylke. NIE POLECAM TEGO SKLEPU.

5 / 5 2018-08-08

Bardzo szybka wysyłka. Porcelana doskonale zabezpieczona.

5 / 5 2018-08-07

Polecam. Towar zgodny z opisem.

2018-08-05

Na bieżąco informacje o statusie zamówienia i wysyłki. Towar bardzo dobrze zabezpieczony na czas przesyłki.

5 / 5 2018-08-05

Gazela biznesu. Polecam!

5 / 5 2018-07-23

Jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2018-07-20

Super, szybko, sprawnie, dobrze zapakowane

5 / 5 2018-07-09

Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam.

5 / 5 2018-07-06

szybko, sprawnie, profesjonalnie

2018-06-17

Jestem b.zadowolona z zakupu

2018-06-17

Jestem bardzo mile zaskoczona wręcz ekspresowym terminem nadesłania przesyłki. jest to ważne dla klientów, którzy mają nagłe potrzeby i nie mogą czekać. Kupujący, który opłacił przesyłkę chce jak najszybciej ją otrzymać by cieszyć się zakupem. I tak właśnie działa Wasz sklep. Brawo

5 / 5 2018-06-12

Polecam

5 / 5 2018-06-08

Sklep godny polecenia. Szybka i przyjemna obsługa.

5 / 5 2018-06-05

Wszystko w jak najlepszym porządku. To już mój kolejny zakup w sklepie BelloDecor z którego jestem jak zwykle BARDZO zadowolony. Czas dostawy, zapakowanie i jakość obsługi - REWELACYJNA!

2018-05-23

Uważam, że jakość usług sklepu bellodecor jest na najwyższym poziomie.

3 / 5 2018-05-12

Bardzo nieprofesjonalne, niemiłe, zniechęcające i aroganckie zachowanie sprzedawcy w siedzibie firmy w Raszynie. Szczęście w nieszczęściu, że zdecydowaliśmy się na odbiór osobisty zamówienia - 3szt. Villa Italia seria Queen były przeznaczone na prezent i oglądaliśmy je wcześniej w salonie sprzedaży tejże marki. Egzemplarze, które zaprezentowano nam w Bellodecor były fatalnie wykonane (zarysowania, niedomalowania itp. - posiadamy zdjęcia), mówiąc wprost wyglądały jak używane. Sprzedawca zamiast przprosić nas za zaistniałą sytuację, próbował jeszcze wmówić nam, że to norma (!). Odstąpiliśmy od zakupu i ponieważ śpieszyliśmy się na samolot, nie mieliśmy innego wyjścia jak wybrać inne artykuły dostępne od ręki w Bellodecor. Padło na zestawy Gerlach przewyższające wartością oryginalne zamówienie. Udało nam się wynegocjować 2% rabatu - na więcej sprzedawca nie chciał się absolutnie zgodzić i stwierdził (dosłownie), że nadużywamy jego dobrej woli. Szok nadszedł, gdy wraz z fakturą otrzymaliśmy karteczkę z informacją o rabatach na kolejne zakupy, gdzie był m.in. wyszczególniony również Gerlach - 5% rabatu! Na nasze pytania ów niemiły sprzedawca odpowiedział, że taki rabat możemy otrzymać dopiero przy następnym zamówieniu, nasze zamówienie na produkty Villa Italia traktuje jako niebyłe, tak więc my jako "osoby z ulicy" (dosłownie) tego rabatu nie uzyskamy. Z jego ust nigdy nie padło słowo "przepraszam", za to dał nam wyraźnie do zrozumienia, że i tak robi nam niebywałą przysługę. Jesteśmy zszokowani bezczelnością tego sprzedawcy i ABSOLUTNIE ODRADZAMY ZAKUPY W BELLODECOR.

2018-05-11

Sprawnie i rzetelnie zrealizowane zamówienie, towar zgodny z opisem i nieuszkodzony.

2018-04-22

rewelacja!

5 / 5 2018-04-18

Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2018-04-02

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobra obsługa klienta, ekspresowa realizacja zamówienia,towar zapakowany rewelacyjnie tak ze nic z pewnością się nie uszkodzi. Będę wracać.

5 / 5 2018-03-26

Ludzie co wy pierzycie sklep b.dobry obsługa miła i fachowa a nawet doradca czatu świetnie pomaga a zamówiony produkt zgodny ze zdjęciem i opisem produktu a wysyłka kurierska tak jak zapewniali mnie szybko dostarczyła przesyłkę do domu na podany adres więc gorąco polecam sklep bellodecor.

5 / 5 2018-03-09

Zestaw śliczny, bardzo solidnie zapakowany, szybka przesyłka. Zdecydowanie 10/10 pkt.

5 / 5 2018-03-07

OK

5 / 5 2018-03-05

super

5 / 5 2018-02-24

towar zgodny z opisem,bardzo dobrze zabezpieczony,szybka wysyłka

5 / 5 2018-02-17

Wyjątkowo profesjonalny i do tego sympatyczny kontakt. Bardzo rzetelny sprzedawca. Polecam wszystkim - wyróżniający spośród sklepów internetowych.

5 / 5 2018-02-16

polecam :-)

2018-02-14

Przemiła obsługa! Wszystko bardzo sprawnie poszło.

5 / 5 2018-02-11

Przejrzyste kategorie, łatwe wyszukiwanie. Solidna obsługa i dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2018-01-14

Polecam. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-01-12

szybko sprawnie produkt zgodny

2018-01-10

Bardzo dobrq

2018-01-01

bardzo wysoka

5 / 5 2017-12-22

Zamówienie zrealizowano bardzo szybko, towar zapakowany tak, że chyba nawet trzęsienie ziemi by mu nie zaszkodziło. Opłaty dokonujemy wtedy, gdy sklep potwierdzi, że towar jest na stanie, nie płacimy więc za coś, czego nie ma. Sklep informuje też na bieżąco smsami o postępach w realizacji zamówienia. Polecam z wielką radością ten sklep!

5 / 5 2017-12-11

Super sprzedawca!

2017-12-08

Obsługa bardzo kompetentna i miła. Realizacja zamówienia natychmastowa.

2017-11-28

Fajny sklep

2017-11-19

bardzo dobra

2017-11-15

bardzo dobra

5 / 5 2017-11-10

Profesjonalna, szybka obsługa - polecam ten sklep.

2017-11-07

Nie ma co wychwalać. Kupuję już któryś raz z kolei , i - po prostu rewelacja. Wszystko zgodnie z umową, bez żadnej zwłoki. A w prezencie dodatkowy rabacik -też cieszy bardzo. Zawsze spokojnie polecam tą firmę znajomym.

5 / 5 2017-11-04

Jestem zadowolony z zakupu.

2017-11-02

Bardzo dobry kontakt tel i @. Ekspresowa dostawa.

5 / 5 2017-10-23

Super :) jestem mega zadowolona. Szybko i super zapakowane.

2017-09-09

Sklep ma duży wybór produktów, warto obserwować promocje

5 / 5 2017-09-08

Pozytywna, szybkie i bezproblemowe zakupy

5 / 5 2017-08-25

Realizacja zamówienia opóźniona ze względu na brak towaru, ale szybko wysłana jak tylko sprowadzono produkty. Sklep posiada błędy w cennikach, o które klient musi pytać, bo wprowadzają w błąd. Przesyłka zapakowana bez zarzutu - nic się nie popsuło w trakcie przewożenia.

5 / 5 2017-08-23

Profesjonalna, szybka realizacja zamówienia. Polecam!!!

2017-08-19

porządny sklep

2017-08-13

bardzo miła i pomocna obsługa klienta

5 / 5 2017-08-11

super

2017-08-06

Bardzo dobry, łatwo wszystko znaleść i kupić to co chcesz

5 / 5 2017-08-04

Wszystko super sprawnie szybko i bezpiecznie

5 / 5 2017-08-04

Bardzo polecam.

5 / 5 2017-08-02

polecam

5 / 5 2017-07-24

Super

5 / 5 2017-07-11

Wszystko super, ekspresowo

2017-07-05

fajny przyjazny sklep

2017-07-02

Sklep dość sprawny

2017-06-29

zdecydowanie polecam,

5 / 5 2017-06-23

Wszystko w najlepszym porządku. Świetny kontakt, ekspresowa przesyłka. Towar zgodny z opisem, solidnie zapakowany. Polecam w 100%

2017-06-17

SOLIDNY GODNY POLECENIA

5 / 5 2017-06-05

100% POLECAM!!!

5 / 5 2017-05-26

Szybka dostawa, właściwe opakowanie

5 / 5 2017-05-19

bez zastrzeżeń, polecam

2017-05-11

Wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2017-04-27

Polecam. Wartość transakcji ok 85 pln.

2017-03-28

bdb

5 / 5 2017-03-27

Wszystko OK

5 / 5 2017-03-26

Jestem bardzo zadowolony.

Rzetelne opinie o Bellodecor.com.pl

Bellodecor.com.pl

Siedziba
Raszyn

WWW
http://www.bellodecor.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 34 999 14

Komórka
502-536-590

Infolinia
22 34 999 14

Logowanie