Kategorie: / Odzież i Obuwie

Calzado Opinie Klientów

średnia ocen: 3.80
opinie o Calzado
3 / 5 2024-04-28

Ja też padłam ofiarą zakupu. Nigdy więcej zakupów w Calzado. Prowadzą sprzeczną z prawem sprzedaż internetową stawiając na paragonach wysyłanych do klientów czerwoną pieczątkę o treści, że z wyprzedaży buty nie podlegają zwrotowi. Cyt. prawo konsumenta " Wyprzedaże online a prawo do reklamacji Kupując w sieci, również na wyprzedaży i w obniżonej cenie, mamy prawo nie tylko do zwrotu, ale i do reklamacji towaru. Reklamować można produkty niekompletne lub uszkodzone, a także niezgodne ze specyfikacją lub obietnicami producenta." Może odpowiednie instytucje przyjrzą się temu procederowi." Każdy może zawiadomić UOKiK o podejrzeniu stosowania praktyki naruszającej zbiorowe interesy konsumentów. Może to stanowić podstawę do wszczęcia przez Prezesa UOKiK postępowania administracyjnego. Zawiadomienie należy złożyć pisemnie na adres Urzędu. Powinno zawierać dane nadawcy, w tym jego dokładne dane teleadresowe.

3 / 5 2024-04-23

Nie polecam, długi czas oczekiwania na wysyłkę+ buty Santorio12 słabej jakości podeszwy w obu butach już po dwóch dniach załamały się tworząc nieestetyczne zagięcia,fałdy na bokach,reklamacja została odrzucona,bo wg.producenta jest normalne zużycie. Jestem ciekawa czy jak te załamania popękają to też to będzie normalne zużycie buta.

1 / 5 2024-03-26

Nie polecam w żadnym wypadku . Buty opłacone błyskawicznie , czekam już msc .Brak jakiegokolwiek kontaktu !!!! Dramat .

1 / 5 2024-03-26

Nie polecam!!! Zamówienie złożone 23.02.2024, termin realizacji 14dni roboczych - OK, w 14 dniu roboczym 14.03 utworzony list przewozowy ( pomyślałam sobie, przesyłka zostanie wysłana) niestety :-( zadzwoniłam 19.03.2024, Pani z infolinii poinformowała mnie, że niestety nie ma jednej pary butów z zamówienia, więc ustaliłyśmy, że zostaną wysłane te co są i zostanie dokonany zwrot środków na konto. Niestety do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani butów ani zwrotu na konto. NIE POLECAM!!!

3 / 5 2024-03-26

Nie polecam!!! Zamówienie złożone 23.02.2024, termin realizacji 14dni roboczych - OK, w 14 dniu roboczym 14.03 utworzony list przewozowy ( pomyślałam sobie, przesyłka zostanie wysłana) niestety :-( zadzwoniłam 19.03.2024, Pani z infolinii poinformowała mnie, że niestety nie ma jednej pary butów z zamówienia, więc ustaliłyśmy, że zostaną wysłane te co są i zostanie dokonany zwrot środków na konto. Niestety do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani butów ani zwrotu na konto. NIE POLECAM!!!

5 / 5 2023-12-11

Super sklep i dobry kontakt, miła Pani telefonistka, polecam!

5 / 5 2023-12-11

Świetny sklep

5 / 5 2023-12-11

Polecam buciki extra są

5 / 5 2023-12-11

Polecam

3 / 5 2023-12-11

Kupiłam świetne butki

3 / 5 2023-12-11

Polecam buty

5 / 5 2023-12-11

Polecam, świetne mokasyny do latania

3 / 5 2023-12-11

Świetny sklep z butami damskimi, polecam!

5 / 5 2023-12-11

Bardzo dobra jakość bucików, szybka dostawa i dobry kontakt.

1 / 5 2023-11-08

Skupiłam buty 22 września przysłali je po miesiącu nie odebrałam ich bo był błędny numer telefonu i nie miałam powiadomienia. Nie mam butów ani kasy. Nie odpowiadają na wiadomości i telefon niedostępny . Porażka oszuści i tyle!!! Nie polecam nikomu omijać szerokim łukiem.

1 / 5 2023-10-25

Właśnie boksuję się z firmą ponieważ dostałam takie buty jakich nie zamawiałam po trzech tygodniach oczekiwania. Wszystkie opinie poniżej są bardzo prawdziwe. Uważajcie, jeśli nie musicie omijajcie sklep szerokim łukiem

1 / 5 2023-10-12

Zebym ja poczytala wczesniej te opinie to nigdy nie kupowalabym w tym zabalaganionym sklepie , Co tu sie wyprawia to szok. Chcac cokolwiek sie dowiedzic kiedy wysylka zostalam bezczelnie zablokowana . buty zaplacilam i zero kontaktu co za chamstwo , Nie polecam w zadnym wypaku , jeden wielki burdel , tak chyba nigdzie nie jest , Makabra

1 / 5 2023-10-12

LEKCEWAZA LUDZI A JAK SIE CZLOWIEK CHCE DOWIEDZIC KIEDY WYSYLKA , TO BLOKUJA , tO CHAMSTWO , BO BUTY SA OPLACONE I CZEKA A TU ZADNEGO KONTAKTU ANI ODPOWIEDZI . NIE POLECAM TEJ FIRMY , OBSLUGA FATALNA , POLECA SHOP BAZZAR , SZYBKO , SPRAWNIE I RZECZOWO

1 / 5 2023-10-12

Nie polecam tego sklepu , to jedna wielka masakra , oni zajmuja sie sprzedaza ale juz mysylka nie . Nie ma z nimi zadnego kontaktu m na priv nie odpowiadaja , na telefon rowniez a na transmisji nie wolno o nic pytac , bo to sie panu nie podoba . ja mam buty oplacone a dzis zostalam zablokowana i nie mam mozliwosci upominania sie .

1 / 5 2023-10-09

Sklep calzando to jedna wielka porażka.

Rzetelne opinie o Calzado

Calzado

Siedziba
Warszawa

WWW
https://www.calzado.waw.pl

Email
[email protected]

Telefon
884 980 300

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie