Kategorie: / Odzież i Obuwie

Calzado Opinie Klientów

średnia ocen: 4.12
opinie o Calzado
1 / 5 2023-01-20

Nie polecam! Zamówiłem buty, których jak się okazało nie mieli. Przysłali inne, które musiałem odesłać na własny koszt. Na zwrot pieniędzy czekałem miesiąc. Po 2 ponagleniach przesłali pieniądze. Butów nie mam. Straciłem pieniądze na dwukrotną wysyłkę (do mnie i zwrot). A wystarczyło zadzwonic

5 / 5 2022-12-10

Buty są piękne, zgodne z opisem. Po zakupie pokusiłam się o sprawdzenie opinii CALZADO, doznałam szoku!!! Większość opinii jest negatywna, więc stwierdziłam, że zakup nie trafiony. Nie było kontaktu telefonicznego, numer odrzucany, przesyłki również nie można było śledzić. Czas realizacji zamówienia był od 1 do 7 dni. Piątego dnia otrzymałam informację o nadaniu przesyłki, szóstego dnia przesyłkę otrzymałam; w moim przypadku wszystko jest ok.

1 / 5 2022-12-06

ZWYKLI OSZUŚCI. PO MIESIĄCU OD ZAKUPU OTRZYMAŁAM INFORMACJĘ, ŻE BUTÓW JEDNAK NIE MA WIĘC WYSTĄPIŁAM O ZWROT PIENIĘDZY ZA ZAKUP. NA ZWROT MOICH PIENIĘDZY CZEKAM PONAD MIESIĄC. SPRAWA ZGŁOSZONA DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA

5 / 5 2022-11-22

Buty bardzo wygodne , obsluga bardzo pomocna , duzym plusem ogromny asortyment w sklepie stacjonarnym.

1 / 5 2022-10-26

Nie polecam , czekam na zwrot pieniędzy , za zwrócone buty , termin podany przez sklep minął a zwrotu i kontaktu brak

5 / 5 2022-10-26

Nie polecam , czekam na zwrot pieniędzy , za zwrócone buty , termin podany przez sklep minął a zwrotu i kontaktu brak

5 / 5 2022-09-12

Świetne buty super obsluga polecam

5 / 5 2022-09-06

polecam

expresowa wysyłka :D serdecznie polecam ten sklep, zawsze super wyprzedaże i mega okazje. Polecam też skórzane torebki, moją mam już 4 lata i dalej jest jak nowa <3

5 / 5 2022-09-06

SUPER

BUTY CUDOWNE , TO JUŻ KOLEJNE ZAKUPY W TYM SKLEPIE I SIĘ NIE ZAWIODŁAM

5 / 5 2022-09-06

SUPER

BUTY CUDOWNE , TO JUŻ KOLEJNE ZAKUPY W TYM SKLEPIE I SIĘ NIE ZAWIODŁAM

5 / 5 2022-09-01

Beauty

Super!

5 / 5 2022-09-01

Buty cudne

Super sklep

5 / 5 2022-09-01

Polecam

Wszystko ok

5 / 5 2022-09-01

Polecam

Zapraszamy, wszystko sprawnie

5 / 5 2022-09-01

Polecam zakupy

Wszystko w porządku

5 / 5 2022-09-01

Sklep, polcema

Wszystko w porządku

1 / 5 2022-08-02

Złodzieje

Buty zwrócone 3 czerwca , do dziś pieniędzy nie odzyskałam, jak człowiek się upomina to blokują. Nie polecam

5 / 5 2022-06-08

Nie polecam.

20.05.2022 sklep poinformował mnie,że zwrot butów przyjął i od1-14 dni otrzymam zwrot pieniędzy.Niestesty do dziś pieniędzy nie otrzymałam.

1 / 5 2022-06-06

Obsługa

Nie polecam

1 / 5 2022-06-06

Brak zwrotu pieniędzy

Nie polecam, pierwszy raz spotkałam się z takim bezczelnym traktowaniem klienta

5 / 5 2022-06-03

Brak zwrotu pieniędzy

Buty może i ładne, ale sklep nieuczciwy. Buty musiałam odesłać. Sklep otrzymał je 29 kwietnia 2022 (potwierdzenie firmy kurierskiej), dopiero 8 maja sklep informuje, że buty otrzymał. Po kilku monitach z mojej strony - sklep informuje (1.06.2022), że zlecił zwrot pieniędzy. 3 czerwca 2022 pieniędzy na koncie BRAK!!! Sklepu nie polecam i przestrzegam przed zakupami!

5 / 5 2022-05-21

Super

Polecam buty . Świetny sklep ,Panie zawsze bardzo miłe i pomocne. Ja i moje koleżanki z pracy kupujemy tu od bardzo wielu lat i zawsze jesteśmy bardzo zadowolone.

5 / 5 2022-05-06

Brak zwrotu środków

Zmówienie miało dotrzeć po tygodniu, po moich ponagleniach otrzymałam po 2, botki były całe pomarszczone, widać były, że stały na wystawce w sklepie. Minęło 2 tygodnie od kiedy dokonałam zwrot, wysłane wezwanie, a wpłaty brak. Teraz zajmuje się tym już Rzecznik Ochrony Praw Konsumenta.

5 / 5 2022-05-03

Botki

Botki bardzo wygodne ,nosze już 2sezon i są jak nowe. Bardzo dobra jakość produktu.

5 / 5 2022-05-03

Super

Świetny sklep kupuje od wielu lat.Zawsze świetna jakość. Fajnie ludzie tam pracują.

5 / 5 2022-05-03

Super

Świetny sklep kupuje od wielu lat.Zawsze świetna jakość. Fajnie ludzie tam pracują.

5 / 5 2022-04-26

Szpilki

Najładniejsze szpilki jakie miałam . Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2022-04-26

Polecam

Dostawa gratis szybka wysyłka. Buty piękne

5 / 5 2022-04-26

Polecam

Dostawa gratis szybka wysyłka. Buty piękne

5 / 5 2022-04-26

Polecam

Dostawa gratis szybka wysyłka. Buty piękne

5 / 5 2022-04-26

Polecam

Dostawa gratis szybka wysyłka. Buty piękne

5 / 5 2022-04-26

Polecam

Dostawa gratis szybka wysyłka. Buty piękne

5 / 5 2022-04-26

Polecam

Dostawa gratis szybka wysyłka. Buty piękne

5 / 5 2022-04-26

Super sklep

Polecam obsługa na najwyższym poziomie. Buty piękne i bardzo wygodne. Wysyłka GRATIS

1 / 5 2022-04-13

Przeciętny asortyment i ceny zawyżone

Przeciętnie.

1 / 5 2022-04-13

Polecam

Polecam Swietny sklep polecam wszystkim wysyłka experosowa :)

1 / 5 2022-04-13

Nie polecam

Nie polecam.

5 / 5 2022-04-13

Nie polecam

Nie polecam.

1 / 5 2022-04-13

Nie polecam

Nie polecam.

5 / 5 2022-04-12

Polecam

Swietny sklep polecam wszystkim wysyłka experosowa :)

5 / 5 2022-04-12

Polecam

Swietny sklep polecam wszystkim wysyłka experosowa :)

5 / 5 2022-04-12

Polecam

Swietny sklep polecam wszystkim wysyłka experosowa :)

5 / 5 2022-04-12

Polecam

Swietny sklep polecam wszystkim wysyłka experosowa :)

5 / 5 2022-04-02

Super

Polecam .Świetna obsługa mokasynki bardzo miękkie i wygodne.

5 / 5 2022-03-29

Kocham te buty, polecam w 1000000%

Kocham te buty, polecam w 1000000%

5 / 5 2022-03-29

Klient

Bardzo dziękuję za przepiękne i przede wszystkim wygodnie obuwie.

5 / 5 2022-03-29

Obuwie

Polecam pełen profesjonalizm.

5 / 5 2022-03-29

Polecam szpilki mega <3

Polecam szpilki mega <3

5 / 5 2022-03-29

Super

Jedne buciki zwracałam drugie zaś zostawiłam i stały się moimi ulubionymi . Świetna jakość i bardzo wygodne:) Zamawiam już kolejne

5 / 5 2022-03-29

Polecam

Zona kupowała i jest bardzo zadowolona . Wysyłka expresowo :)

5 / 5 2022-03-29

swietnie

SUper kontakt buty bardzo wygodne :) Polecam kupuje od lat;)

5 / 5 2022-03-26

polecam

Mokasyny bardzo mieciutkie obsługa bardzo miła

5 / 5 2022-03-26

fajnie

piekna skorka kozaki bardzo wygodne

5 / 5 2022-03-26

polecam

wszystko super polecam szpilki swietne

5 / 5 2022-03-26

super

swietna obsluga super sklep

5 / 5 2022-03-22

Polecam

Świetny sklep

5 / 5 2022-03-19

Super

Świetny sklep super obsluga

5 / 5 2022-03-14

Super sklep

Największy wybór świetnych skórzanych butów jaki widziałam. Obsługa bardzo miła polecam wszystkim .zamawiałam przez stronę www i buty były już na drugi dzień u mnie ????

5 / 5 2022-03-12

Polecam

Świetny sklep

1 / 5 2022-02-10

BARDZO NIERZETELNA FIRMA. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUP CZEGOKOLWIEK W TYM SKLEPIE. Owszem jak zamawiam i płacę wszystko jest OK, ale gdy raz zwróciłam bo rozmiar okazał się za mały (oczywiście musiałam opłacić zwrot sama), to NIE MOGĘ ODZYSKAĆ SWOICH PIENIĘDZY. Pisza jakieś głupoty, że problem techniczny. Przeboleje stratę, ale nigdy więcej w tym sklepie nie zrobię zakupów i wszystkim będę odradzać. Oszuści i naciągacze. Trzeba zaangażować rzecznika praw konsumenta, przecież to jest niedopuszczalne w cywilizowanym kraju. TO JEST PO PROSTU KRADZIEŻ, A KRADZIEŻ JEST PRZESTĘPSTWEM.

1 / 5 2022-01-22

NIE POLECAM sklepu Calzado! Skorzystałam z promocji 3 pary za cenę dwóch. Zapłaciłam 23.09.2021 r., wszystkie buty zwróciłam, a Calzado otrzymało paczkę 28.10.2021 r. Do dziś, tzn. 22.01.2022 r., NIE OTRZYMAŁAM SWOICH PIENIĘDZY ZA ZWROT BUTÓW w KWOCIE 300 ZŁ! Pomimo korespondencji, wezwań, a nawet Żądania zwrotu z określeniem terminu - sklep odpisuje bzdety, że sprawdza, że w innym dziale i że przelew zostanie wykonany w przeciągu 24h. To już ich standard, bo, jak czytam, bardzo wielu osobom tak odpisuje, a przelewów nie robi! Ważne jest też to, że wpisy o podobnej treści, jak mój, na stronie sklepu są datowane na ... 2 lata temu!! Więc to już proceder, a nie sporadyczne przypadki. Trzeba poinformować o tym kilka instytucji i jak najszerszą liczbę klientów - by uchronić ich przed zakupami w sklepie Calzado. Jedna gwiazdka, bo nie mogę nie zaznaczyć żadnej.

1 / 5 2021-12-07

Nie polecam sklepu. Czekam na zamówinie złożone 26.11.2021- brak zamówionych butów i jakiejkolwiek informacji o terminie realizacji.

1 / 5 2021-11-19

Zdecydowanie nie polecam !!!! Po zwrocie obuwia nie otrzymałam zwrotu wpłaconych pieniędzy. Brak kontaktu ze sklepem. Informacje mailowe niby przeprosiny za opóźnienie zwrotu należności i zapewnienia o uregulowaniu w ciągu 24 godz. Nadal brak wpłaty. Firma reklamująca się jako rzetelna oszukuje i okrada w ten sposób klijentów. Kupujący bądźcie ostrożni! Nie kupujcie w sklepie Cazaldo!!!

5 / 5 2019-08-10

Nigdzie nie znalazłam sklepu z większym wyborem butów.

Rzetelne opinie o Calzado

Calzado

Siedziba
Warszawa

WWW
https://www.calzado.waw.pl

Email
[email protected]

Telefon
884 980 300

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie